sâmbătă, 1 octombrie 2011

49 Days

Titlu: 49 de Zile (49 days)
Gen: Fantasy, romance
Numar de episoade : 20
Regia: Jo Young Kwang
Scenariu: So Hyun Kyung
Canal de difuzare: SBS

Scurta prezentare:
Aceasta primeste o a doua sansa la viata insa cu o conditie: sa gaseasca trei persoane din afara familiei sale care sa planga cu lacrimi adevarate pentru ea.

Pentru a putea face acest lucru, ecasta se reincarneaza in corpul lui Yi Kyung care lucra part-time la un magazin.

Shin Ji hyun isi traia o vaiata perfecta, era pe punctul de a se casatori cu logodnicul ei, Kang Ho, dar din nefericire frumoasa ei viata este zguduita atunci cand sufera un accident de masina si intra in coma. 

Distributia:
Lee Yo Won joaca rolul lui Song Yi Kyung
Nam Gyu Ri joaca rolul lui Shin Ji Hyun
Kim Yoo Bin joaca rolul lui young Ji Hyun
Jo Hyun Jae joaca rolul lui Han Kang
Bae Soo Bin joaca rolul lui Kang Min Ho
Jung Il Woo joaca rolul lui Song Yi Soo
Seo Ji Hye joaca rolul lui Shin In Jung 

Sursa:
http://www.dramabeans.com/2011/03/49-days-episode-1/
http://www.dramabeans.com/2011/05/ratings-report-49-days-best-love-romance-town/
www.dramabeans.com/2011/04/jo-hyun-jae-sings-for-49-days/
www.dramabeans.com/2011/04/interview-with-49-days-scheduler-jung-il-woo/
http://www.dramabeans.com/2011/03/jung-il-woo-sings-for-49-days/
http://www.serialecoreene.net/2012/03/49-de-zile-serial-coreean-online.html

miercuri, 28 septembrie 2011

49 de zile

Image and video hosting by TinyPic

Shin Ji Yeon (Nam Gyu Ri) este o femeie al cărui suflet i-a părăsit trupul, în urma unui accident de maşină pe care l-a avut în timp ce se îndrepta spre nunta ei. Trebuind să plece în lumea de dincolo în cel mai fericit moment al vieţii ei, sufletul lui Shin Ji Yeon se poate întoarce în trupul ei doar dacă în termen de 49 de zile poate să determine trei persoane s-o plângă sincer. Pentru îndeplinirea misiunii îl are ca ajutor pe Song Yi Soo (Jung Il Woo).

Astfel ajunge să se folosească de corpul lui Song Yi Kyung (Lee Yo Won), care este în comă din cauza unui accident de maşină. Shin Ji Yeon în cele din urmă se vede implicată într-un “triunghi amoros” cu Yi Kyung şi prietenul acesteia (Jo Hyun Jae), care nu ştie secretul. Deşi Song Yi Soo, apare constant pentru a-i aminti de misiunea celor 49 de zile, ea se trezeşte că nu mai e sigură dacă ar trebui să încerce să-şi recupereze viaţa de dinainte sau dacă ar trebui să continue să trăiască doar ca să afle adevăratele intenţii ale oamenilor din jurul ei.

„49 de zile”  kdramă difuzată de SBS.

Distribuţia:

Image and video hosting by TinyPic


Sursa:
withs2.com, dramabeans.com

Jang Hyuk si Lee Yo Won

Actorii Jang Hyuk (Chuno) si Lee Yo Won (Queen Seondeok) au pozat impreuna pentru firma de articole sportive K-Swiss, in anul 2003.

Cei doi au fost pareteneri in drama istorica Daemang (2003).

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Cei doi sunt foarte simpatici, in aceasta ipostaza sport.

Kim Nam Gil - Interviu

5) Ce parere ai despre colegii de distributie?

KNG:Sunt oameni minunati am avut ocazia de a intalni oameni exceptionali .

Image and video hosting by TinyPic

6) Care sunt avantajele de a fi popular?

KNG: Am intalnit o multime de actori minunati care isi faceau meseria din placere nu doar pentru a devenii staruri. Nu ca nu sau gandit de loc la asta…:D (rade) Cred ca banii si popularitatea vin daca esti bun ca actor si faci asta din tot sufletul. Am realizat ca sunt multe scenarii care pun in valoare cultura noastra fara a fi nevoie de investitii uriase. Daca esti popular lumea urmareste munca ta si aduci benficii si directorilor si regizorilor dar bineinteles si tie.

Image and video hosting by TinyPic
7) Din cate am auzit nu esti casatorit … daca ar fii pe cine ai alege ??

KNJ: In viziunea mea daca ar fi sa aleag o actrita ca fiind aproape perfecta, aceea ar fi Lee Young Ae (cea care a jucat-o pe Janggeum in “Giuvaerul palatului”) si ca regret ca ea este deja maritata.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kim Nam Gil - ultima sedinta foto inainte de inrolare

Câteva imagini de la ultima şedinţă foto a lui Kim Nam-gil, înainte de a pleca în armată pe 15 iulie.

Image and video hosting by TinyPic

Băiatul rău Kim Nam-gil a făcut fotografiile pentru o colecţie de toamnă, iar el arată la fel de bine, cum probabil vă aşteptaţi.

Altceva nu cred că se mai poate adăuga, decât că ne va lipsi în următorii doi ani, nu-i aşa?

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

marți, 27 septembrie 2011

Lee Jun Ki - Portret

Image and video hosting by TinyPic 

Ziua de nastere a actorului Lee Jun Ki este 17 aprilie.

Anul acesta si-a sărbătorit ziua de naştere alături de camarazii săi de arme, deoarece în luna mai a anului trecut acesta a fost înrolat pentru a-şi servi patria în serviciul militar obligatoriu, în cadrul departamentului de relaţii publice a Ministerului Apărării Naţionale, pe o perioadă de 22 luni.

Image and video hosting by TinyPic

În anii săi de adolescenţă, actorul Lee Jun Ki a fost un tip destul de normal, care era preocupat de sport şi computere. A devenit interesat de actorie în timpul liceului , după ce a vizionat piesa de teatru Hamlet . Fără a-şi continua studiile la facultate, actorul, născut în oraşul Busan, a hotărât să se mute în Seul cu aproape nimic în buzunar, dar cu dorinţa de a lucra în industria de divertisment. Pentru următorii doi ani, Lee a lucrat part-time în diferite locuri de muncă, înainte de a fi acceptat la Institutul de Arte din Seul.

Lee Jun Ki îşi începe cariera de actor în anul 2004 când primeşte câteva roluri minore în filmele The Hotel Venus(producţie japoneză) şi Flying Boys, precum şi în drama MBC Star’s Echo.

În anul 2005, primul său rol principal a fost în filmul comercial King and Clown (왕의 남자), unde a jucat rolul unui clovn feminin din secolul al 15-lea. Pentru acest rol Lee Jun Ki s-a confruntat cu provocarea unui actor de sex masculin de a interpreta latura femină a lui Gongil, personajul din film, care atrage atenţia multor bărbaţi. Filmul a devenit unul dintre filmele cu cele mai mari încasări, pentru un film făcut în Coreea de Sud, luând locul în mod neaşteptat filmului Taegukgi, ca fiind cel mai vizionat film din istoria Coreei, cu peste 12.3 milioane de telespectatori.
Image and video hosting by TinyPic 

Lee Jun Ki în King and Clwon Regizorul Lee Jun Ik a dezvăluit faptul cum a ajuns să-l aleagă pe Lee Jun Ki pentru rolul lui Gongil din King şi Clown , doar văzându-l pe acesta cum face stand pe mâini, spunând, “Doar pentru că a făcut stând pe mâini, Lee Jun Ki a devenit persoana care este astăzi.” După film , Lee a devenit “un simbol” sud-coreean denumit “Pretty Boy”. 

Image and video hosting by TinyPic

Lee Jun Ki a încercat sa diminueze imaginea personajul lui Gong Gil din King and Clown , pe care l-a simţit ca un lanţ prins de picior, aşa că a vrut să scape de el, declarând, “După performanţa mea în King and Clown , m-am trezit a fi un simbol numit ” Pretty Boy”, cu sau fără intenţie. Dintr-o dată, oamenii erau interesaţi de mine, şi au existat toate aceste laude şi critici în acelaşi timp. Totul a fost atât de copleşitor pentru mine. Îmi place asta, parcă plutesc în aer.” Tot el mai spune că există momente în care se simte trist şi nu poate găsi răspunsuri la întrebările lui, dar speră să nu renunţe la actorie indiferent de ce se întâmplă şi să moară în timp ce intrepretează roluri, arătând pasiunea şi dragostea pentru actorie.

Image and video hosting by TinyPic

În anul 2005 actorul primeşte unul din rolurile principale în drama SBS My Girl , împreună cu Miss Coreea, Park Yeon Si, Lee Hae Da , şi Lee Dong Wook.

Tot în acelaşi an va juca rolul lui Go Seung Suk în filmul Fly, daddy, Fly, care a atras atenţia în mass-media şi în rândul telespectatorilor din China. Cu toate acestea, există critici cum că ambele, atât drama SBS, cât şi filmul au fost sub aşteptări în box-office.

Popularitatea actorului de peste mări s-a văzut atunci când el a fost numit “top star” la a 19-a ediţie a Tokyo International Film Festival. În timpul International Shanghai Film Festival , Lee Jung ki a fost abordat de regizorul chinez Chen Kaige , care i-a propus să-l distribuie într-un film de-al său, iar Jun Ki i-a răspuns: “Dacă script-ul este bun şi caracterul este corect, mi-ar plăcea”.

În anul 2007, Lee a filmat în co-producţia Coreea – Japonia filmul intitulat Virgin Snow alături de actriţa japoneză Aoi Miyazaki , în care el interpretează rolul unui student venit în schimb de experienţă din Coreea. Lee Jun Ki a spus : “Sper ca acest film să ajute la îmbunătăţirea relaţiilor de prietenie dintre cele două naţiuni”. Virgin Snow a fost un succes prin plasarea sa pe locul nouă în box office şi stabilind un record pentru un film coreean lansat în Japonia.

Image and video hosting by TinyPic

Virgin Snow

De asemenea, în acelaşi an, Lee Jun Ki a primit primul său rol într-o dramă de acţiune , respectiv în drama Time Between Dog And Wolf , care a fost votată ca fiind cea mai populară dramă TV la Seoul Drama Festival, totalizând peste 59.9 la sută din voturile fanilor. 

Image and video hosting by TinyPic  

Alături de Nam Sang Mi în drama Time Between Dog And Wolf

La a 27-a ediţie a Hawaii International Film Festival , Lee Jun Ki a fost nominalizat pentru premiul Rising Star award. Premiul recunoaşte munca actorului, imaginea media, şi creşterea în popularitate a starului pe plan mondial.

El a avut, de asemenea, un rol în filmul coreean 18 May, film care descrie evenimentele din jurul masacrului din Gwangju din anul 1980, film care a fost premiat cu Orhideea de aur pentru cel mai bun lung metraj al anului 2007. Filmul se referă la unul dintre cele mai tragice evenimente din istoria coreeană ; respectiv, regimul Generalului Chun Doo-hwan care a dus la o revoltă civilă în oraşul Gwangju , şi care ulterior a fost zdrobită de trupele guvernamentale care au intrat în oraş şi au tras în mulţimea de demonstranţi. Filmul a vândut peste şase milioane de bilete la box office-ul coreean.

Reîntoarcerea lui Lee Jun Ki în Coreea

În anul 2008 Lee Jun Ki a participat la filmările pentru drama SBS Iljimae , o drama în care a jucat rolul unui Robin Hood al erei Chosun. Primul episod difuzat la data de 21 mai 2008 a avut un rating de 15.4%.

De atunci rating-ul serialului a crescut şi Iljimae s-a terminat la data de 24 iulie, cu un rating de 31,4%, unul dintre cele mai mari rating-uri ale anului, care i-a adus multe premii la SBS Drama Awards 2008. Drama a fost mai târziu difuzată şi în Japonia pe canalul TV Tokyo .

În noiembrie 2009, Lee a fost distribuit în rolul principal din drama de acţiune-comedie , Hero , care a fost difuzat pe postul MBC şi unde a interpretat rolul lui Jin Nu Hyuk , un reporter de ziar, plin de ambiţie.


Image and video hosting by TinyPic
Alături de Yoon So Yi în drama Hero

La data de 29 iulie 2008, Lee Jun Ki a susţinut o conferinţă la Hallyu Festival, el fiind ales ca ambasador pentru anul 2008 al Seoul Hallyu Festival . Mai târziu a fost încredinţat ca Honorary Legal System Officer la aniversarea a 60 de ani a Government Legislation Agency.

Lee Jun Ki a spus: “Când îmi aleg ceea ce trebuie să fac, îmi place să aleg ceva care implică colaborarea cu alte ţări. În locul unei manifestări a unui star hallyu, voi încerca să fac tot ce pot pentru a arăta cea mai bună imagine pentru cei care iubesc Coreea”.

La data de 05 august 2009, Lee a fost numit în funcţia de ambasador al Korea Tourism Organization. Pentru numirea sa în această funcţie Lee Jun Ki a spus: “Mi-a plăcut să lucrez ca un ambasador de onoare al hallyu anul trecut. În acelaşi timp sunt mândru de a fi numit ca ambasadorul turismului şi voi încerca să fac tot ce pot pentru a promova Coreea“.


Image and video hosting by TinyPic

Discografie

Lee Jun Ki nu este numai un actor talentat, el a demonstrat că este şi un cântăreţ foarte bun. În anul 2006 îşi face debutul în lumea muzicii cu albumul My Jun, My Style, care conţine 3 piese: “One Word”, “Don’t Know Love” şi “Foolish Love” (Babo Sarang). În anul 2009 urmează cel de-al doilea album intitulat J Style din conţinutul căreia fac parte piesele : “J Style”, “Soliloquy”, “I’m Ready”(2009) şi “The Giving Tree” Vă las să ascultaţi şi voi piesa J Style, care mie mi-a plăcut foarte mult.
Image and video hosting by TinyPic

Sursa :
http://en.wikipedia.org/