vineri, 14 octombrie 2011

Seriale: Green Rose (2005)

Green Rose
Titlu: Green Rose
Titlul Alternativ: 그린 로즈 / Geu-rin Ro-jeu
Gen: Drama, Romance, Suspense
Premiera: March, 2005
Episoade: 22 episoade
Distributia: Go Soo, Kim Suh Hyung, Lee Da Hae, Lee Jong Hyuk

Intriga:
Lee Jung-Hyun (Go Su) este acuzat de asasinarea tatalui lui Oh Soo-Ah (Lee Da Hae). Din acest motiv, Jung-Hyun devine un fugar.

Dupa un timp, el se reintoarce si doreste sa se razbune. Oh Soo-Ah, actuala conducatoare a companiei “First Electronic”, se indragosteste de Lee Jung-Hyun.

Sursa:
http://asianwiki.com/Green_Rose
http://www.dramaload.com/korean-drama-green-rose/watch-green-rose-episode-1-14977/

Lee Seo Jin - Portret


Image and video hosting by TinyPic

Nume: Lee Seo Jun sau Lee Suh Jin
Data naşterii: 30 ianuarie 1973
Grupa de sânge: A
Greutate: 68kg
Înălţime: 178cm
Familie: Mamă, o soră şi un frate mai mare.
Educaţie: New York University, specializare în Business Management.
Serviciul militar: efectuat înainte de intrarea în showbiz

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Sursa:
http://www.seojinlee.com/
http://www.leeseojin.asia/
http://www.loveseojin.com/
http://www.seojinlee.com.cn/
http://www.hwangboyoon.com/
http://cafe.daum.net/onlyjin
http://seojingall.sy.to/

marți, 11 octombrie 2011

Seriale: Athena: Goddess of War (2010)


Cunoscut ca si:  아테나 : 전쟁의 여신 / Atena : Jeonjaeng-ui Yeosin / ATHENA
Genul: Action, Romance , Thriller
Titlu: Athena: Goddess of War (2010)
Categoria: Korean Drama
Difuzare: Noiembrie 2010
Episoade: 20
Canal de difuzare: SBS

Distributia:
Jung Woo Sung - Lee Jung Woo
Cha Seung Won - Son Hyuk
Soo Ae - Yoon Hye In
Lee Ji Ah - Han Jae Hee
Kim Min Jong - Kim Ki Soo
Choi Si Won - Kim Joon Ho
Lee Bo Young - Jo Soo Young
Lee Jung Gil - Jo Myung Ho
Kim Seung Woo - Park Chul Young
Kim So Yun - Kim Sun Hwa
Yoo Dong Geun - Kwon Yong Gwan
Cha Seung Won 
Choi Si Won 
Lee Ji Ah 
Soo Ae 
Jung Woo Sung

Sursa:
 

http://www.mysoju.com/#korean-drama

Kim Nam-Gil - Portret

Kim Nam-Gil (Hangul: 김남길) (n. 13 martie 1981), este actor sud-coreean. Numele cu care și-a început cariera este Lee Han, dar a decis până la urmă să revină la numele său real. A primit câteva premii pentru rolul Bidam în serialul Secretele de la palat în 2009. S-a înrolat în armată pe 15 iulie 2010 dupa 4 săptămâni de antrenament militar de bază și si-a servit țara în următorii 2 ani.

Kim Nam-Gil a debutat în televiziune în 1998 cu un rol minor în drama "School 1" (în rolul lui Min-Soo). Cinci ani mai târziu reușește să intre in televiziunea MBC unde are câteva roluri secundare.

Cariera de actor si-o incepe in anul 2003, iar in 2004 este distribuit in filmul Low Life. Este considerat drept unul dintre cei mai talentati actori coreeni ai momentului, dand dovada de multa versatilitate abordand roluri atat pe micul ecran cat si pe marele ecran. Între timp, în 2005, decide să-și aleagă un nume de scena, "Lee Han", care suna mult mai exotic. În 2006, Nam-Gil sau "Lee Han" acceptă primul său rol principal în controversatul, dar bine apreciatul de către critici, "No regret". Aici "Lee Han"are rolul unui homosexual pe nume Song Jae-Min. Chiar dacă filmul a avut succes în rândul criticilor și al festivalurilor de film, Kim Nam Gil nu a reușit să câștige popularitate și să devină un star, în schimb acestuia i s-au propus roluri în drame televizate și filme comerciale.

Odată cu lansarea filmului "Public Enemy Returns" din anul 2008, la recomandarea regizorului Kang Woo-Suk, Kim Nam-Gil renunță să mai folosească numele de scena "Lee Han" revenind la numele său real. Mai târziu Nam Gil primește rolul principal în filmul comercial "Portrait of a Beauty", fiind pentru el primul film istoric în care a jucat. Experiența din "Portrait of a Beauty" îl aduce în atenția regizorilor dramei istorice "The Great Queen Seondeok", film transmis și în Romania sub denumirea de "Secretele de la palat".

Drama "The Great Queen Seondeok" i-a adus lui Kim Nam Gil prin prisma personajului Bi-Dam succesul garantat. Rating-ul foarte ridicat în Coreea de Sud al filmului și nu numai, dar și rolul impecabil jucat de acesta, l-a urcat pe Nam Gil  în topul preferințelor mai repede decât s-ar fi așteptat oricine. A fost votat cel mai sexy bărbat din Coreea de Sud de către femeile de acolo, a primit numeroase oferte pentru a participa la filmări de spoturi publicitare iar scenariile nu au încetat să apară.

Prestatiile sale sunt apreciate atat de public cat si de critici, mai ales rolurile din drama despre iubirea dintre doi barbati homosexuali, No Regret dar si rolul din Portrait of a Beauty. Senzationala abordare a personajului Bi-Dam din serialul The Great Queen Seon Deok, prima femeie rege din istoria regatului Silla (unul dintre cele trei regate unificate care vor forma statul Korea) ii aduce si o serie de premii printre care: premiul pentru Best New Actor la cea de a 17 editie a Korean Culture Entertainment Award in domeniul filmului; Style Icon Award in 2009, si mult ravnitul premiu pentru Male Excellence si Best Couple in cadrul premiilor MBC Drama Acting Awards din Korea!

Din data de 15 iunie 2010 a fost nevoit să renunțe la filmări din cauza serviciului militar obligatoriu din Coreea de Sud care va dura 2 ani. Se pare ca din această cauză serialul "Bad Guy" a trebuit scurtat cu 3 episoade.

Premii
2009 17th Korean Culture, Entertainment Award in the field of movie - Cel mai bun nou actor.
2009 Style icon Award - TV Award.
2009 MBC Drama Acting Awards - Male Excellence and Best Couple Award.

Curiozități:
A promovat cursurile liceului Han Yeong după care s-a înscris la facultatea Myeong Ji, specializarea Teatru și Film dar pe care nu a finalizat-o. Pasiunile sale sunt numeroase cum ar fi: cântatul la flaut, step-ul, ski-ul nautic și practicarea sportului național Taekwondo.

Filme:
Lovers Vanished (2010)
Portrait of a Beauty / Miindo (2008)
Modern Boy (2008)
Public Enemy Returns (2008)
No Regret (2006)
Low Life (2004)

Seriale:
Bad Guy (TV series) (SBS, 2010)
Queen Seon Duk (MBC, 2009)
Lovers (SBS, 2006)
Goodbye Solo (KBS2, 2006)
My Name is Kim Sam Soon (MBC, 2005)
Be Strong, Geum-soon! (MBC, 2005)


  Baietu' asta ne ignora total. Bravo lui.

  Ultima varianta...militar...dar tot bine arata.

  kim nam gil new look military3

  2 ani de armata...ultima imagine...de amintire...super.


  Sursa:
  http://ro.wikipedia.org/wiki/Kim_Nam-Gil
  http://www.imdb.com/name/nm2339825/
  http://www.cinemarx.ro/persoane/Nam-gil-Kim-818968.html

  duminică, 9 octombrie 2011

  Dong Yi - Imagini


  Dong Yi” este o Kdrama istorica, sageuk drama.

  Cine spune sageuk spune fresca epica ampla si maraton televizual. Programata initial la 50 de episoade, “Don Yi” a fost ulterior prelungita la 61 de episoade.  Serialul are actiunea in secolul 17, in epoca dinastiei Joseon, mai exact in timpul domniei regelui  Suk-Jong si are la baza istoria adevarata a lui Dong Yi,  cea care, desi de origine modesta va urca scara sociala pentru a deveni concubina regala. Fiul care a rezulta din legatura lui Don Yi cu regele Suk-Jong va fi  cel de-al 21-lea rege din Joseon,  Yeong-Jo, bunicul lui Jeongjo (Yi San).