vineri, 4 noiembrie 2011

Jang Hyuk in emisiunea "Healing Camp"

Actorul Jang Hyuk a apărut la "Healing Camp", spectacolul oferit de  SBS pe 10 octombrie, unde a facut personal hot-dog pentru MC.

În timp ce facea hot-dog, Jang Hyuk a declarat, "M-am intors in zilele mele de necunoscut incepator, cand debindeam de un hot dog. Am avut nevoie de un rol în acest spectacol.

Cineva deja era responsabil de curăţenie şi mai aveau nevoie de cineva pentru gatit, asa ca am luat rolul. Nu am facut niciodata supe sau oricare alt fel de mancare, astfel m-am gandit ca as putea face hot-dog, si pe acesta le-am făcut după mai multe eşecuri."
 "Existenţa mea ca producator de hot dog a fost mai mare decât cea de actor", a continuat el, "am făcut aproximativ 20 în fiecare zi. Chiar şi cei mai buni membri si Jun Ji Hyun au facut. "

Atunci când MC Lee Kyung Kyoo a aspus, "Hot-dog-ul dumneavoastra a condus oamenii la succes," Jang Hyuk i-a raspuns cu umor lui Kim Jae Dong: "Mananca trei, si vei reuşi."

Jang Hyuk joacă în prezent personajul principal din drama SBS, "A Tree of Deep Roots".

Sursa:
StarNews

miercuri, 2 noiembrie 2011

Ahn Yong-joon a recunoscut relatia cu Seo Seung-ah

 
Actorul Ahn Yong Joon de 21 de ani, a admis ca a avut o relatie cu Seo Seung-ah, care este cu 4 ani mai mai decat el.

Un reprezentant al companiei de divertisment la care este el angajat a spus: "El este cu bune intenţii dar, dupa scandalul iscat Ahn Yong Joon a spus că ii pare foarte rău şi că o considera pe Seo Seung-ah nu mai mult decât un prieten. 

Ei sunt încă foarte tineri si avand in vedere acest lucru ar fi mai bine ca pe viitor să se concentreze asupra carierei lor".

Ahn Yong Joon, născut în 1987, si-a câştigat popularitatea în MBC in productia "Jumong" ca Yoori fiul lui Jumong. El este în prezent, la SBS si joaca in drama "I Am Happy".

Seo Seung-ah (서승아), născuta în 1983, a apărut la KBS in "School 4", "Drama City – The Truth about Sagebrush and Garlic", la EBS in "Spread Your Dreams", in filmul "Running Seven Dogs" şi in diferite reclame.

Sursa:
media.daum.net / entert ... (in engleză)

Jo In Seong eliberat din armata in luma maiDe fapt, lucrul cel mai anticipat este eliberarea lui  Jo In Sung din serviciul militar. El s-a inrolat in aprilie 2009 şi s-a eliberat din Air Force pe 04 mai.
După elibererea din armata, Jo In Sung a inceput un asteptat proiect de film, "Kwonbup" (권법). Unul dintre actorii mei preferati nu are timp de odihnă, poate pentru că îi este  foarte dor de meseria lui.

"Kwonbup" (권법) este un film SF fantastic cu actiune în viitor. Jo In Sung  joaca rolul unui elev de liceu care a încercat să salveze satul în care locuieste fata care îl iubea. Jo Sung in calitate de elev??? ... Hmmm .. nu mai este foarte tanar, el avand aproape 31 ani vechi în Coreea (născut pe 28 iulie, 1981), dar vom vedea prestatia sa pe ecran.

Ultima data l-am văzut jucand in controversatul “Frozen Flower”, dar îmi place încă prezenta lui in filme. Acum, el pare mai frumos şi mai elegant dupa ce a fost în cadrul Forţelor Aeriene. Uită-te la cele mai recente fotografii, cum se profilează printre alţi colegi, iar fata lui este încă drăguţa ca întotdeauna, cu zâmbetul său nevinovat ... oh .. atât de dulce.Sper, în plus faţă de proiectul  "Kwonbup", sa revina in curand pe micile ecrane, astfel,  conform relatarilor lui, va juca in unele drame cum ar fi "Four Seasons", şi o noua drama bazata pe manga "Jiraishin" sau poate (sper) că va juca împreună cu Ha Ji Won (oh cu care a mai jucat in "Ce sa întâmplat în Bali"). 

Sursa:
http://news.nate.com/view/20110420n07683?mid=e0102

Yoochun de la JYJ a pozat pentru Revista "High Cut".

Park Yoo Chun de la JYJ si-a uimit fanii cu transformarea in băiat rău pentru Revista "High Cut".

Yoo Chun este cunoscut pentru chipul său blând şi dulce, dar el a lasat deoparte prezentarea de baiat bun pentru una mai masculina. El a a scos la iveala imaginea de biat rau în timp ce se îmbrăca în haine negre şi albe.

Va place transformarea lui?


Sursa:
Arts News
jhezwafu @dkpopnews.net

duminică, 30 octombrie 2011

Regele de fier - Kim Suro

Drama istorica Kim Suro a avut premierea in 29 mai 2010 si a precedat seriei MBC, drama Man Called God.  In fotografiile de mai jos se prezinta, de exemplu, pe  Seo Ji-hye, îmbrăcata ca  mireasa a regelui Suro , Heo Hwang-ok, care devine regina primei naţiunii Kaya.

 În plus faţă de Ji Sung ca Suro titular şi Yoo Oh-sung ca principalul său rival (cu Lee Pil-mo care i-a  fost prieten şi mai tarziu duşman), drama, de asemenea, are o distributie de chipuri familiare cu veteranii, cum ar fi Lee Jong-a jucat in East of Eden şi Lee Won-jong din Partner.

 Şi, de asemenea Badass Bae Jong-ok (The World They Live I) joacă rolul mamei lui Suro, cea care este trimisa departe de câmpul de luptă de către soţul ei, pentru siguranţă, în timp ce era gravidă cu Suro.Sursa:
My Daily, Mk.co.kr

Bae Soo-bin si piesa de teatru Yi Sang

Bae Soo-bin a jucat rolul lui Yi Sang pe 4 decembrie 2010

Actorul Bae Soo-bin (Legacy Brilliant, Dong Yi) s-a aflat într-o noua etapă a carierei sale si  a fost ocupat cu repetiţiile pentru piesa Yi Sang, care a avut premierea pe12 decembrie 2010.

Stagiunea s-adeschis la sfarsitul lunii decembrie, şi următoarele fotografii provin din prima zi in care au avut loc repetitiile, în teatrului din Seul, districtul Daehakro.

 BAE joacă rolul lui Yi Sang, un scriitor celebru din anii '30 care a fost în avangarda literaturii suprarealiste coreene. Piesa este propusa pentru a comemora 100 de ani de la naşterea lui Yi Sang, în 1910, acesta murind la varsta de 27.


În timp ce Yi Sang a fost obiectul unei serii de lucrări dramatice, această versiune speciala se concentreaza pe lumea lui interioară şi are ca scop interpretarea multilaterala a acestuia cascriitor, artist, şi arhitect.

Piesa s-a desfasurat in perioada 18 - 26 decembrie, la Sala de Arta Hwasung din Hwasung, Gyeonggi-do.


Sursa:
Hankyung

Jang Hyuk a refuzat rolul dintr-o drama pe motiv ca evita sa se repete

Jang Hyuk a refuzat rolul dintr-o drama pe motiv ca evita sa se repete

Stiri recente spun că Jang Hyuk a fost propus pentru o alta dramă sageuk, Gaksital.

 În orice caz, oficial Jang a refuzat sa joace in drama Gaksital (Bride Mask), unde ar fi avut rolul unui luptator pentru libertate împotriva imperialiştilor japonezi. Eu nu prea cred că fac o drama cu o perioadă stabilită în 1930 doarece este asemănătoare cu rolul vanatorului de sclavi din Joseon (Chuno).

Astfel, Jang a explicat că ar simti ca ar fi prea mult sa joace sageuk după sageuk. Credeti că înseamnă a castiga admiratori? Sper doar că nu inseamna ca el va juca intr-o productie gen Midas. (Am încercat, zice el, si e atât de plictisitor..) Deşi cred că ar juca mai bine într-o comedie contemporană.

Ei bine. Jang Hyuk nu joaca in Gaksital lasand locul unui alt actor. Eroul Lee Kang-to poate părea obisnuit şi plictisitor in viata lui de zi cu zi, dar se transforma in Gaksital, răzbunătorul de moarte, care îşi propune să-i omoare pe invadatori şi să castige impotriva inamicul familiei sale.

Bazat pe o manhwa din 1970 a celebrului manhwa-ka Heo Young-om (Gourmet, Tazza), se spera intr-un succes remarcabil al dramei.

Gaksital va continua sa se filmeze, în timp ce Jang Hyuk intenţionează să continue căutarea pentru următorul său proiect.

Sursa:
Sports Chosun