sâmbătă, 17 decembrie 2011

City Hunter

CH1


Iată câteva fotografii din serialul City Hunter! Se poate vedea Goo Hara, dansând într-un club.Goo Hara, în rochia ei scurta, Baby Blue, dansand pe ring:

htm_20110429090928c000c010-002


Lee Min Ho......ud...iupiii !!!!:

CH3
ch2

Lee Min Ho and Park Min Young cu buzele apropiate dupa o figura de la antrenamentul de lupte ...

lovejudo3

lovejudo1 

In drama SBS, City Hunter, joaca actori tineri care abia au avut debutul. Park Min Young si-a aruncat uniforma masculina din Sungkyunkwan Scandal şi si-a pus un un costum profesional pentru a juca ca bodyguard. Lee Min Ho, de asemenea, iese din rolul său de la Personal Taste" pentru a deveni un investigator. Acest serial a marcat debutul lui  Goo Hara.

leeminho parkminyoung Lee Min Ho and Park Min Young dating  

Intr-o informatie, de la sfârşitul lunii august 2011, se vorbea de faptul ca Lee Min Ho - unul dintre cei mai promiţători actori din Coreea de Sud si-a găsit prietena. Cine este aceasta doamna norocoasa? Nimeni alta decat parterera sa din City Hunter (dramă), Park Min Young. Agenţiile lor a confirmat faptul că perechea a început sa se intalneasca dupa aproximativ o lună după ce au încheiat filmările la dramă. 

Este evident că interesul lor de dragoste a înflorit în timp ce filmau drama, dar Lee Min Ho si Park Min Young au început să iasă după o  fotografiere ce a avut loc în iulie 2011. 

Lee Min Ho si Park Min Young s-au întâlnit prima oara în timp ce filmau o drama tematica de liceu din 2007, numita I am Sam“. La acel moment, actrita Park Min Young a avut rol principal, în timp ce Lee aavut rol secundar. Statutul lui Lee Min Ho s-a schimbat dupa ce si-a asumat rolul principal în drama extrem de populara Boys Before Flowers“.

cityhunter1 Lee Min Ho and Park Min Young dating

Iubitorii de drame coreene au fost foarte incantati de prestatia acestui cuplu. Ambii actorii sunt foarte placuti şi au fost porecliti "Couple MinMin" - pentru motive evidente.

Frumosul Lee Min Ho a vizitat China unde a fost desemnata a şasea persoană cea mai cunoscuta în China, pe un popular site chinez, Weibo. Felicitări pentru el!

park min young Lee Min Ho and Park Min Young dating 

Sursa:
ChannelNewsAsia
http://alicechensworld.blogspot.com/2011/05/preview-city-hunter.html
http://k-popped.com/2011/10/lee-min-ho-and-park-min-young-dating/