duminică, 18 decembrie 2011

Lee Byung-hun va incepe un turneu in Japonia

 
Vedeta Hallyu, Lee Byung-hun, a primit o diploma de apreciere din partea UNICEF si va incepe un turneu in  Japonia pe 20 decembrie.

 Din 20 decembrie până în 27 decembrie, actorul coreean Lee Byung-hun este programat pentru a vizita Tokyo, Osaka si trei orase din Fukuoka. Reuniunea fanilor, intitulata "Lee Byung-hun On Stage 2011", va fi vizionata de 60.000 de fani.

Artististul a ajuns in Japonia pe 16 decembrie pentru a primi un premiu din partea UNICEF Japonia, în numele comisiei sud-coreeana care a facut donatii pentru a ajuta populatia afectata de tsunamiul de acolo. Lee a făcut, de asemenea, o donaţie personală de 700 de milioane won (605.489 dolari). Actorul de 41 de ani, a primit o diploma de apreciere din partea UNICEF Japonia si a tinut un discurs.

 "Sunt atât de uşurat că sunteţi cu toţii cu spirit bun si multumiti faţă de reconstrucţia zonelor afectate. Eu nu cred că merit să fiu laudat personal pentru ca există multe organizaţii, inclusiv UNICEF, care lucrează din greu pentru efortul de recuperare ", a spus Lee.

 În 2006, Lee a avut loc o reuniune a fanilor în Tokyo Dome pentru aproximativ 50.000 de fani, devenind primul actor coreean care a facut acest lucru. Lee tocmai a terminat filmările la filmul de actiune, blockbuster-ul "GI Joe 2: Retaliation" în SUA,  la Hollywood, film care va fi lansat in luna iunie a anului viitor.

Sursa:
http://koreajoongangdaily.joinsmsn.com/news/article/article.aspx?aid=2945713&cloc=joongangdaily|home|online
http://koreajoongangdaily.joinsmsn.com/