vineri, 14 decembrie 2012

Serialul City Conquest in care joaca si Kim Hyun Joong nu poate fi difuzat pe canalele importante TV

   
Noua dramă City Conquest in care joaca Kim Hyun Joong nu va fi difuzat pe cele trei canale de televiziune importante din Coreea: KBS, MBC, și SBS.

Pe 14 decembrie, un membru al personalului de la Drama Department din cadrul KBS a raportat: "KBS a decis recent să nu difuzeze City Conquest."

Membru al personalului a declarat: "Media Baek, compania de productie al dramei City Conquest și-a exprimat recent intenția de a difuza serialul pe canalul KBS. Am considerat că privim lucrurile din unghiuri diferite si am refuzat deoarece ne-am gândit ca serialul nu este potrivit canalului KBS."

Un oficial din industria audiovizualului a spus "Compania de producție al serialului City Conquest si-a exprimat, de asemenea, intenția de a difuza serialul pe MBC și SBS, dar posturile de televiziune au decis să nu le programeze pentru difuzare pe canalele lor. Motivul este faptul ca conținutul și costul de producție nu sunt acceptabile pentru canalele de televiziune importante. Cea ce știm e faptul ca filmarile pentru serial s-au oprit "

City Conquest este o drama serie de acțiuni despre la Baek Mir (jucat de Kim Hyun Joong), care se razbuna pe societate dupa ce l-a ruinat pe el și familia lui.

Serialul a atras atenția datorita distributiei: Kim, Jung Yumi, Nam Goong Min, Kim Seung Woo, Kim Young Ho, Kim Hee Won, Park Hyo Joon si Choi Chul Ho.

Sursa:
City Conquest, kimhyunjoong, Starnews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu