vineri, 3 februarie 2012

Down with Love - Jos cu Dragostea


Titlu: 就想賴著 / Jiu Xiang Lai Zhe Ni ; Down With Love; Just Want to Depend on You / Stick with You
Episoade: 26
Genul: Romance, Comedy
Canal de difuzare: CTV / GTV
Anul: 2010
Muzica: Jiu Xiang Lai Zhe Ni (就想賴著) de Jerry Yan
Muzica: Ai Shang Ni (
愛上) de S.H.E
Tara: Taiwan 

Intriga: 
Shiang Yu Ping, este un avocat divortat perceput de cei din jur ca un egoist, rece şi nemilos. El a fost nevoit sa ia in custodie pe orfanii fratelui său si are nevoie de o bona pentru a putea avea grija de ei.

Dar, după ce a epuizat toate bonele, el încă nu a putut găsi una care care sa nu se indragosteasca de el si devine speriat de copii. Astfel, Yu Ping il solicită pe secretarului său Yang Duo, pentru a-i găsi o bonă care sa-i îndeplineasca cerinţele. Acesta ii recomandă pe sora lui mai mica, Yang Guo, pentru acest loc de muncă, asigurându-l pe Yu Ping că sora lui nu se va indragosti de el fiindca acesteia nu-i plac barbatii.

Sursa:
http://ro.viki.com/channels/328-down-with-love

joi, 2 februarie 2012

“Russian Coffee” (가비) - Postere

Filmul “Russian Coffee” (가비) si-a lansat posterele care prezinta pe fiecare dintre actorii principali. Un lucru pe care actorii au în comun în postere, este puternica expresie a ochilor.


 Actorul Joo Jin Mo joaca rolul unui spion dublu ruso-japonez, Ilici, si are o expresie rece si puternica a ochilor. Imaginea de fundal cu explozii şi ruine si cu el tinand un pistol reprezintă rolul său foarte clar ca omul care a pus ca si conflict principal focul.

 Actrita Kim Yeon Seo, ca barista, Tanya, arata foarte misterios şi rece. Uită-te la ochii ei, e foarte palpitant!Copacul de iarnă stearpă în fundal sugereaza imaginea ei rece. Actrita Yoo Seon, joaca rolul unei femei japoneze, Sadako, cu aspectul ei elegant în kimono şi cu expresia ochilor care-ti sugereaza incredere.

Actorul Park Hee Soon joaca rolul Regelui Go Jong, poartă uniformă regala şi care tine o ceaşcă (de cafea) prezentand imaginea unui rege cu carisma. Acestui rege ii place sa bea cafea.

“Russian Movie” vorbeşte despre miscarea privata feminista barista din timpul regelui Go Jong şi si despre conspiraţii şi secrete acestea fiind incadrate in modalitatea de servire a cafelei. Această mişcare a avut loc intre anii, 1896-1897, când Regele Go Jong şi prinţul au fugit de la Palatul Gyeongbokgung lain Rusia şi au guvernat ţara de acolo in decursul unui an.

 Acest film va fi lansat oficial în Coreea de Sud în martie 2012.Sursa:
http://kdramachoa.com/joo-jin-mokim-seo-yeon-park-hee-soonyoo-seon-on-russian-coffee-%ea%b0%80%eb%b9%84-new-posters/
http://www.hancinema.net/korean_movie_Gabi.php

miercuri, 1 februarie 2012

Filme: An Affair (2012)"An Affair" povesteste despre o dragoste interzisa.

Seo-hyun este o gospodina plictisita de viaţa alaturi de soţul ei arhitect şi fiul lor de zece ani. Dar cand il intalneste pe logodnicul surorii ei mai mici, Woo-in, acesteia i se schimbă viaţa pentru totdeauna. Deoarece sora ei, Ji-hyun, este prea ocupata cu munca, lui Seo-hyun ii revine sarcina de a planifica nunta impreuna cu Woo-in.

Este dragoste la prima vedere pentru Seo-hyun şi Woo-in. Cu cat fac mai multe lucruri impreuna, cu atât atractia lor reciproca creste. Ei încep să aibă locuri de rendez-vous secrete, o sală de jocuri video, sala de clasa de ştiinţă din şcoala fiului ei. Dar sosirea lui Ji-hyun din Statele Unite ale Americii face ca situaţia sa devina si mai greu de suportat pentru cei doi iubiţi. Cei doi isi continua relatia, chiar de sunt coionstienti de consecinţele faptelor lor.

Lansare: 2 februarie 2012

Regia: E J-yong

Sursa:
http://www.kccuk.org.uk/welcome.do

marți, 31 ianuarie 2012

Park Eun-bin şi Yoo Seung-ho ... ce se poate spune?Actorul Yoo Seung-ho şi actriţă  Park Eun-bin au fost surprinsi cu frunţile alaturate la premiera dramei "The Proposal"- Chosun TV , din 31 ianuarie de la Hotelul Seoul Ramada.

"The Proposal" (2012)

Scurta prezentare:
Este un remake al dramei japoneze din 2007 - "Operation Love".

Regia: Kim Woo-seon
Scenariu: Yoon Ji-ryeon
Producatori : TV Chosun
Distributia:  Yoo Seung-ho, Park Eun-bin,...

Sursa:
news.nate.com/view/20... ( Korean )
http://www.hancinema.net/photo-park-eun-bin-and-yoo-seung-hoo-what-is-this-pose--38173.html

Special Affairs Team TEN - Drama 2011Canalul de televiziune prin cablu OCN a anuntat ca "Special Affairs Team TEN" va fi transformat într-un film.

CJ E & M au dezvaluit ca13 vedete din "Special Affairs Team TEN" s-au decis să joace în film.

Având ca data de incepere a filmarilor 18 noiembrie anul trecut, "Special Affairs Team TEN" este un thriller despre o echipă specială care a fost creata pentru a rezolva cazuri misterioase, care initial au avut probabilitatea de mai puţin de 10% de a fi soluţionate. Drama a risipit ideea oamenilor care au spus ca "dramele americane de anchetă sunt cele mai bune".

Datorita performantelor excelente ale actorilor Joo Sang-wook, Kim Sang-ho si Jo An, a altor actori si actrite care i-au sprijint pe acestia împreună cu personalul de producţie, drama este în cerere foarte mare, filmul place cu adevarat, deoarece s-au colaborat imaginile excelente cu o poveste logica.

Afisand fior, mister şi acţiune cu fiecare episod, filmul a avut rating ridicat de la bun început şi s-a fost evidenţiat pe primul loc timp de 8 săptămâni la rând.

Cererea pentru drama nu s-a terminat şi, prin urmare, sa hotărât să se continue filmarea. Alte detalii, cum ar fi turnarea nu a fost confirmată încă.

Sursa:
http://www.hancinema.net/ocn-investigations-series-ten-decided-as-movie-37458.html
view/20... ( Korean )
http://www.hancinema.net/korean_drama_Special_Affairs_Team_TEN.php

Actorul Song Il-Gook - tata de tripleti

Actorul Song Il-Gook va deveni tată nu doar de un singur copil, ci de tripleti, a anunţat recent actorul, cu bucurie.

Potrivit agenţiei lui Song, familia sa este foarte incantata de sarcină şi aşteaptă cu nerăbdare sosirea nou-născuţilor. Se zvoneste ca Song ar fi a luat o pauza de la programul său de filmare fiind mai mult ocupat pentru a afla mai multe despre indatoririle parentale.

În ciuda faptului că Song este ocupat cu filmarile pentru "Fermentation Family" acesta face tot ce se poate pentru a se pregăti in ceea ce priveste naşterea copiilor săi, a declarat un reprezentant al agentiei actorului.

Song si-a facut debutul ca actor în 1998 şi a jucat în filme precum "The Art of Seduction" (2005) şi "Red Eye" (2004).

El s-a casatorit in 2008 cu o judecătoare din zona Busan. Anuntul despre venirea pe lume a tripletilor a venit dupa ce au aparut speculaţii despre actor si sotia sa, aceea ca cei doi nu au conceput copii în aproximativ patru ani de căsătorie.

Sursa:
http://koreajoongangdaily.joinsmsn.com/news/article/Article.aspx?aid=2947591

luni, 30 ianuarie 2012

Operation Proposal


Titlul: 프로포즈 대작전 / Operation Proposal

Titlu chinezesc: 求婚大作战
Alta denumire: Operation Love / The Proposal
Genul: romantic, fantezie, comedie
Episoade: 16
Canal de distributie: CSTV
Premiera: 2012-Feb-08
Regia: Kim Woo Sun
Scenariul: Yoon Ji Ryun

Intriga:
Este un remake al dramei japoneze "Operation Love / プロポーズ 大 作戦" din 2007.

Filmul vorbeste despre calatoria in timp a lui Kang Ho Bae pentru a-si intalni prima dragoste.

Kang Ho Bae (Yoo Seung Ho) isi descoperă dragostea pentru Ham Yi Seul (Park Eun Bin), in ziua nuntii ei. Apoi el decide sa calatoreasca inapoi in timp pentru a-si salva prima dragoste.

Kang Ho Bae (Yoo Seung Ho) şi Ham Yi Seul (Park Eun Bin) au fost cei mai buni prieteni in şcoală. Baek Ho a nutrit o dragoste neimpartasita pentru Yi Seul. Dupa ani, Yi Seul este pe cale să se căsătorească cu un alt bărbat. Baek Ho şi prietenii lui sunt invitati la nunta. Chiar acolo, în cadrul ceremoniei de căsătorie, Baek Ho regretă că nu si-a mărturisit adoratia pentru mireasă. Dar un înger apare si ii dă o noua sansa pentru a o câştiga inima frumoasei pe care o iubeste. El este trimis în timp, şi de această dată va face tot posibilul pentru a-i castiga dragostea lui Yi Seul.

El re-creează momente deosebite in incercarea de a obţine inima miresei. Baek Ho va încerca să-şi mărturisească sentimentele şi de a-i câştiga inima lui Yi Seul pentru a repara trecutul si de a-l pune în ordine si să-şi schimbe şi viitorul lui Yi Seul. Într-un final va avea el succes?

Distributia:
Yoo Seung Ho - Kang Baek Ho
Park Eun Bin - Ham Yi Seul (prima dragoste a lui Baek Ho)
Lee Hyun Jin - Kwon Jin Won
Kim Ye Won - Yoo Chae Ri
Park Jin Joo - Jo Jin Joo
Go Kyung Pyo - Song Chan Wook (prietenul lui Kang Baek Ho)
Park Young Seo - Joo Tae Nam

Conferinta de presa:
Yoo Seung Ho

Park Eun Bin

Kim Ye Won

Lee Hyun Jin

Go Kyung Pyo

Park Jin Joo

Park Young Su

Trailer:


Sursa:
http://www.koreandrama.org/?p=15180 ; 
http://thekoreandrama.com/korean-drama/operation-proposal.html
http://www.kimchidramas.net/2012/02/operation-proposal.html

Filme: Anata e

Ken Takakura starring in Anata E
Ken Takakura

Ken Takakura a facut primul său film dupa şase ani, jucand in Anata E (Pentru tine). Cu o cariera care se intinde in peste 60 de ani, actorul de 80 de ani, a spus despre rolul din Anata e, că a fost mişcat de această poveste.

Ken Takakura a jucat în mai multe filme străine, din care amintim Riding Along for Thousands of Miles si Mr. Baseball.

Recent, posterul oficial si teaser-ul pentru al 205-lea film al lui Takakura Ken , "Anata e", a fost lansat on-line.

 În poster, Takakura poartă o sapca coborâta pe ochi. Înafară de titlul filmului, posterul este dotat, de asemenea, cu slogan in care zice, "Poate ca gandurile tale importante ajung la cel iubit ..."

 În partea de jos a posterului, se poate vedea, de asemenea, lista de actori care-si fac apariţia pe parcursul filmului. Distributia include starurile: Kitano Takeshi, Yuko Tanaka, Koichi Sato, Tsuyoshi Kusanagi, şi Ayase Haruka, doar pentru a numi câteva dintre acestea.

 "Anata e" este regizat de Furuhata Yasuo care a lucrat cu Takakura în alte 20 de filme  în timp ce Takashi Aoshima a scris scenariul bazat pe o poveste de Seichi Ichiko. In "Anata e" este vorba despre un consilier de închisoare japoneză numită "Kurashima Eiji" (Takakura), care si-a pierdut iubita sotie (Tanaka), la o vârsta relativ tânără de 53. În ultima ei "etegami" (scrisoare de imagine) adresata lui, ea a scris că si-ar dori să aibă cenuşa împrăştiata peste mare, în oraşul său natal.

 Din moment ce ea rareori a vorbit despre oraşul natal şi propria familie, Kurashima decide să afle mai multe despre soţia sa, aşa că ii ia cenuşa in autorulota lui si-si începe călătoria spre Kyushu. Pe drum, el va intalni mai multe persoane diferite şi va stabili o calatorie de neuitat, în timp ce scopul sau este de a îndeplini ultima dorinta a soţiei sale.

Filmarea a durat doua luni si jumatate. Actorii, personalul şi Takakura au călătorind in total 9050 km (5623 mile). Pe tot parcursul filmului se poti vedea zonele periferice ale diferitelor orase, inclusiv Tomiyama, Gifu, Hyogo, Fukuoka sau Nagasaki.

Filmarea a inceput pe 7 septembrie şi este de aşteptat să fie lansat pe 25 august.

 Puteţi vedea teaser-ul mai jos!Sursa:
eiga.com, Official Site
http://www.tokyohive.com/2012/01/get-your-1st-look-at-takakura-kens-205th-film-anata-e/