sâmbătă, 18 februarie 2012

Winter SonataTitlu : Winter Sonata, Gyeoul Yeonga, Winter Ballad / Winter Love Song / Endless Love 2
Genul: Drama, Romance
Numar de episoade: 20
Tara: Coreea de Sud
Anul: 2002
Regia: Yun Seok Ho, Lee Hyung Min
Scenariu:Kim Eun Hee, Yoon Eun Kyung, Oh Soo Yun 

Scurta prezentare:
Joon-Sang se muta la un nou liceu in cautarea tatalui sau biologic. Yu-Jin si Sang-Hyuk sunt prieteni buni si apropiati inca din copilarie dar cu toate acestea Sang-Hyuk vrea sa fie mai mult decat o prietenie intre ei.

Aflati intr-o excurise alaturi de Oh Chelin, Jin-Suk si Yong-Kuk, colegi ai lor de la liceu, acestia pleaca intr-o excurise, unde Yu-Jin este salvata de catre joon-Sang de la un accident. Acestia devin prieteni apropiati si fata isi deschide inima, cei doi indragostindu-se unul de celalalt. Cu toate acestea soarta le este potrivnica nefiindu-le sortit ca dragostea lor sa se implineasca.

Zece ani mai tarziu vechii amici din liceu se reintalnesc pentru a sarbatori nunta lui Yu-Jin si Sang-Hyuk. Ce se va intampla la nunta celor doi si ce vechi sentimente vor reaparea in inimile protagonistilor. 

Distributia:
Bae Yong Jun joaca rolul lui Kang Joon-sang/Lee Min-hyung
Choi Ji Woo joaca rolul lui Jung Yu-jin Park
Yong Ha joaca rolul lui Kim Sang-hyuk Park Sol Mi joaca rolul lui Oh Che-lin
Lee Hye Eun joaca rolul lui Kong Jin-suk
Ryu Seung Soo joaca rolul lui Kwon Yong-kuk Song Ok Sook joaca rolul lui Pianist Kang
Mi-hee Ha Jae Young joaca rolul lui Jung Hyun-soo 

Sursa:
http://en.wikipedia.org/wiki/Winter_Sonata

vineri, 17 februarie 2012

Kim Nam Gil si Kim Ah Joong au aparut la televiziunea japoneza


Actorul Kim Nam Gil (30) si actrita Kim Ah Joong (29) au aparut la televiziunea japoneza in toamna lui 2011.

Serialul televiziunii SBS, Bad Guy, în care Kim Nam Gil joacă rolul principal, şi Sign, în care joaca actrita Kim Ah Joong, a fost difuzate prin intermediul NHK din Japonia, respectiv, in lunile septembrie şi octombrie.

 Good Story, compania de productie a lui Bad Guy, a dezvăluit că Bad Guy va fi difuzat în Japonia timp de două săptămâni sub titlul de Enemy and black incepand din 4 septembrie la ora 10:00, de luni până joi.

 O sursă de la Good Story a spus: "Cel mai mare trust de mass-media din Japonia, NHK, a decis pentru rularea serialului la ora10:00. De obicei, serialele de televiziune coreene sunt difuzate la miezul nopţii sau mai târziu. Sperăm ca Bad Guy va deveni un mare hit şi să fie recunoscut ca un produs mare de televiziune de. "

 Bad Guy a aparut incepand cu luna octombrie si cu subtitrari.


In serialul de televiziune Sign, Kim Ah Joong si Park Shin Yang au avut rolurile principale. Acesta a fost planificat sa fie difuzat pe canalul oficial coreean KNTV la ora 10:00 din 2 octombrie.

 Serialul televiziunii KBS2, The Accidental Couple, în care Kim Ah Joong joaca, a fost difuzat pe Fuji TV. Probabil ca actrita coreeana Kim Ah Joong va deveni foarte populară în Japonia. Valul coreean devine treptat tot mai puternic în Japonia, deoarece tot mai des sunt difuzate serialele diferitelor televiziuni din Coreea.

Sursa:
http://en.korea.com/kimnamgil/news/kim-nam-gil-and-kim-ah-joong-is-to-appear-on-japanese-tv/
Sportsseoul de pe Yahoo
bad guy, Japan, Kim Ah Joong, Kim Nam Gil, news, NHK, park shin yang, sign, the accidental couple, TV / Movies
KIM NAM GIL’s attractive eyes…:)
Chance to be a Manager of Kim Nam Gil Fan Club!!

Kwon Sang Woo & Jung Ryeo Won Share in "Pain" filmul lui Kwak Kyung TaekActorul Kwon Sang Woo (Daemul, Stairway to Heaven) si actrita Jung Ryeo Won (Ja Myung Go, What Star Did You Come From) vor reveni impreuna pe marele ecran, cu noul film a lui  Kwang Kyung Taek, numit "Pain".

Filmul, care este descris ca un film matur, sfâşietor şi sentimental, va spune povestea de dragoste dintre un om care medical nu poate simti nicio durere şi o femeie, cu o condiţie opusa, care are hemofilie (pierderea capacitatii organismului de a controla coagularea sângelui) şi extrem de sensibila la durere, chiar la cea mai mică atingere.

 Citirea doar a rezumatului, mă face să simt atât de multa "durere" a iubirii lor. Cred că trebuie să pregatesc o cutie de batiste pentru a ma putea uita la ea. Este următorul pe lista după So Ji Sub si Han Hyo Joo cu  urmatorul lor film ‘Only You’!

Sursa:
http://www.mydramadiary.com/kwon-sang-woo-jung-ryeo-won-share-pain-in-kwak-kyung-taeks-new-movie.html
Seoul Newspaper

Kim Jae Won revine cu ‘Can You Hear My Heart’

 

Kim Jae Won revine cu  ‘Can You Hear My Heart’ - "Poti auzi inima mea"

Actorul coreean  Kim Jae Won (My Love Patzzy, Wonderful Life) care si-a terminat serviciul militar pe 24 ianuarie 2012, a anuntat recent ca  va reveni cu drama MBC de week-end , ‘Can You Hear My Heart’. Aceasta înseamnă că va juca impreuna cu actrita Hwang Jung Eum, care a obţinut prima şansă de a juca rolul principal feminin.

Drama este povestea de dragoste dintre o femeie şi un bărbat care devine surd, după un accident. Dupa aceasta experienta cuplul incearca tot posibilul pentru a-si depăşi dificultăţile, si doar împreună isi pot întări dragostea lor. Caracterul lui Hwang este descris ca o femeie frumoasă şi caldă, în timp ce Kim are rolul unui bărbat elegant şi clasic.

Filmul este promitator. Îmi place Hwang şi cred că si rolul ei se va potrivi foarte bine personalitatii proprii. Cu toate acestea, eu nu sunt fanul lui Kim, dar nici nu-l urasc, fie. Ne-am putea bucura impreuna de drame lui. Deci, eu cred că va intra aceasta dramă in lista mea pentru vizionari.

‘Can You Hear My Heart’ este programat să urmeze melodramei  ‘Flames of Desire’ în luna aprilie al acestui an.

Sursa:
http://www.mydramadiary.com/kim-jae-won-back-with-can-you-hear-my-heart.html
TV Reports, kim jae won, kim jae won girlfriend, Kim Jae-won

Lee Jun Ki a revenit in viata civilaDa. Întotdeauna e frumos cand vezi o celebritate care revine de la datoria din armată, altfel ca sunt o serie de celebrităţi masculine in aşteptare care vor reveni din armata in acest an. Primul pe listă este Lee Jun Ki, care a fost eliberat onorabil ieri, pe 16 februarie.

 Lee s-a înscris militar pe data 3 mai 2010, şi a servit în cadrul Defense Media Agency pentru 22 de luni. O mulţime de oameni de presă şi aproximativ 2000 de fani entuziaşti, dintre care cei mai multi au venit de peste mări, mişunau pentru a  participa la evenimentul eliberarii sale. În aceeaşi zi, el a celebrat revenirea oficială la viaţa civilă si cu o întâlnire a fanilor intitulata "Reunion JG" ce a avut loc la Seoul Sang Myung University Art Center.

 Alte celebritati, preconizeti a revevi in acest an, sunt: Lee Dong Gun, Lee Wan, Kim Nam Gil,  Kang Dong Won, Kim Ji Seok, Kim Ji Hoon, Cho Han Sun, Park Hyo Sin, Kanginde la Super Junior, High Jin de la Mithra Epik, dar si altii! Deci, fetele sunt gata sa le ureze bun venit înapoi!

Sursa:
http://www.mydramadiary.com/lee-jun-ki-got-discharged-first-from-the-military-other-celebs-following-soon.html

Jeon Do-yeon, Bae Yong-joon, Kong Yoo, Im Soo-jeong, la urmatoarea dramaEi bine, actori şi actriţe cunoscute precum  Jeon Do-yeon, Bae Yong-joon, Gong Yoo, Im Soo-jeong  vor reveni sa joace in drame.  Jeon Do-yeon, cunoscuta sub numele de "the queen of Cannes", este bine cunoscuta pentru filmele de calitate in care a jucat, vedeta Hallyu  Bae Yong-joon, recunoscut pentru ochii săi, este foarte pretentios atunci când vine vorba de a-si alege rolurile pe care le interpreteaza şi Im Soo-jeong, careia ii este dor de fanii ei de pe ecrane, in aceasta perioada este în pregatire pentru o piesa de teatru.

Jeon Do-yeon, Im Soo-jeong si Bae Yong-joon au avut în mod constant manifestari de dragoste de la fani. Cu toate acestea, aceste vedete vor drame. Speranta lor comuna este de a reveni cu o nouă dramă cat mai curând.

Putem spune că a fost o schimbare de model în rândul actorilor şi actriţelor din rolurile principale de anul trecut. Cei care jucat în mai multe filme au dus greul pe ecranele de acasă. Han Seok-Kyu de la "Deep-rooted Tree" a fost unul si Sin Ha-gyoon din "Brain" a fost altul. Actorul  Jang Dong-gun este de asemenea nerăbdator sa revina cu o drama pentru prima oară în doisprezece ani.

Purtătorul de cuvânt al lui Jeon Do-yeon a declarat pentru OSEN, "Ea are în vedere dramele, mai degrabă decât de filmele dar in momentul in care este cautata pentru filme e bine si asa, dar ea tanjeste dupa mai multa drama. I s-au facut multe oferte, dar ea nu a gasit-o inca pe cea care care sa o placa intr-adevar".

"Poate e din cauza numelui porecla de  'the queen of Cannes' si este o idee preconcepută că  Jeon Do-yeon face numai filme Acest lucru nu este adevărat.. Dacă i se ve propune o dramă ea vrea sa o faca, si va fi bucuroasa să joace în ea. Planul ei este să se întoarcă anul acesta cu o dramă".  Gong Yoo din filmul  "The Crucible" este, de asemenea planificat sa joace intr-o dramă.

Purtătorul de cuvânt al lui Bae Yong-joon si Im Soo-jeong, de asemenea, a afirmat, "Ei isi doresc sa joace in drame. Bae Yong-joon doreste să joace în drama următoare şi Im Soo-jeong nu a făcut una de la  "Sorry, I Love You"".

Toti acestia par să aibă o dorinţă puternică de a sparge prejudecata care spune că joaca numai in filme.

Sursa:
http://www.hancinema.net/jeon-do-yeon-bae-yong-joon-kong-yoo-im-soo-jeong-next-up-is-drama-38849.html
news.nate.com/view/20... ( Korean )

"Fermented Family" scade in sondaje


"Fermented Family" in scadere aproape de finalul serialului.

Drama JTBC  "Fermented Family" a scăzut, în procente de vizualizare.

 Potrivit AGB Nielsen Media Research difuzat pe data de 17, episodul 22 din  "Fermented Family" a fost evaluat la 0.799%. Acest lucru este cu 0.042%, mai puţin fata de episodul anterior.

 Si mai recent această dramă si a fost în scădere de procentaje.

 Ho-tae  "Fermented Family" a fost răpit de Tae-bok (Yoo Yeon-soo) şi se pune în pericol într-o casă parasita.

 În acelasi timp, Channel A "Bachelor's Vegetable Store" a fost evaluat la 0.381%

Sursa:
news.nate.com/view/20... ( Korean )
http://www.hancinema.net/fermented-family-decreases-with-final-episode-near-38843.html

Plecarile si revenirile din 2012Sunt mai multe vedete care isi vor termina Serviciul Naţional in acest an.

Lee Joon-ki este primul. El isi va termina atribuţiile sale de la relaţiile naţionale publice pe data de 16 februarie. El va începe să lucreze în Coreea de îndată ce se va elibera.

Va fi o reuniune a fanilor în Seul Samg Myeong Art Hall în ziua cand va reveni din armata şi apoi isi va lansa noul său single, "Deucer" în Japonia luna viitoare. O altă întâlnire fanilor intitulalata, "Coming Back Lee Joon-ki", va avea loc în Japonia.

Lee Dong-geon, care isi va termina serviciul militar pe data de 28 martie, si-a anuntat revenirea in mijlocul fanilor prin semnarea unui contract cu o altă companie de divertisment, contract semnat în timp ce era inca la datoria naţională. Nu este drept ca el ar trebui să înceapă să lucreze atat de curând.

Urmatorul revenit este  Kim Nam-gil. În prezent in serviciul public,  Kim Nam-gil va fi eliberat în luna iulie. Se pare că el a primit continuu apeluri de dragoste, deşi mai are 5 luni pana la intalnirea cu fanii. El este în prezent în căutarea unor oferte, dar timpul nu este pierdut.

Kang Dong-won va reveni printre fanii sai in luna august. El a fost cat mai putin expus în timpul perioadei serviciului militar, astfel ca fanii nu se pot aştepta să-l vadă prea curand. Aparent, el este destul de fericit, cu suma de oferte care i s-a facut pana acum. Foarte probabil că va veni înapoi cu un film şi nu o dramă.

Cantaretul Singer Park Hyo-sin revine în septembrie. El este bine cunoscut pentru ultimul său single "This Is the Way I Live", care a fost făcut înainte de a pleca in Serviciul Naţional. Scriitorul Yeo Hyeon-Jeon de la CSM  "I Am A Singer" a menţionat o dată că, "Astept ziua in care Singer Park Hyo-sin va reveni in acest program, a spus el ca ar fi".

În decembrie va reveni actorul Hyeon Bin actor. El s-a alăturat voluntar la puscasii marini in martie anul trecut. Mai multe reclame publicitare au aparut chiar şi după ce a plecat şi a fost expus continuu în timpul vieţii sale militare. El va fi unul dintre cele mai looked-forward-to vedete odată ce va reveni.

Si alti actori, cum ar fi Kim Ji-seok-I, Lee Wan fratele lui Kim Tae-hee, Kim Ji-hoon-I, sau cantaretii Kang In de la Super Junior si Mithra Jin de la Epic High vor reveni in acest an.

Sursa:
news.nate.com/view/20... ( Korean )
http://www.hancinema.net/2012-discharges-and-comebacks-38714.html

joi, 16 februarie 2012

Micky Yoochuna aparut in ChungmuroMicky Yoochun a fost vazut in Chungmuru purtand roba de print.

Aparitia a fost surprinzatoare pentru realizarea noii dramei SBS "The Rooftop Prince" ("Printul de pe acoperiş"), care va avea premierea în luna martie.

El a părut foarte inconfortabil la inceput si  atunci când a auzit primul "motor" al filmarilor, el a acţionat mai timid. Este foarte confuz şi panicat ca prinţ, care a aterizat într-un mediu nefamiliar.

Desi sedinta a continuat pentru o lungă perioadă de timp,  Micky Yoochun a fost strălucitor, si sincer, pe tot parcursul filmarilor el a fost foarte prietenos cu toţi colegii săi actori şi cu personalul.

În acelasi timp, "The Rooftop Prince" ii include si pe  Han Ji-min, Lee Tae-seong, Jeong Yoo-mi dar si pe altii.

Sursa:
news.nate.com/view/20... ( Korean )
http://www.hancinema.net/micky-yoochun-appears-in-chungmuro--38852.html

A Wife’s Credentials


Titlu: 아내의 자격 / A Wife’s Credentials
Titlul chinezesc: 妻子的資格
Genul: Melodrama
Director: An Pan Suk
Scriptwriter: Jung Sung Joo

Episoade: 16
Canalul de difuzare: jTBC
Premiera: 29 februarie 2012

Scurta prezentare: 
Acest serial spune povestea unei gospodine tipice, Kim Hee Ae, plin de viaţă, care se ocupa doar de educatia fiicei ei.  La un moment dat, ea are o relatie cu vecinul ei, Lee Jae Sung, care este medic stomatolog.

Distributia:

Kim Hee Ae
Lee Sung Jae
Choi Da In
Lee Tae Ran
Jang Hyun Sung
Park Hyuk Kwon
Im Sung Min
Choi Eun Kyung

Sursa:
http://thekoreandrama.com/korean-drama/a-wifes-credentials.html
AGB Nielsen

Lee Jun Ki a fost eliberat din armata pe 16 februarieVedeta Hallyu, actorul Lee Jun Ki va fi eliberat intr-un final mai târziu astazi, 16 februarie, în Coreea.

În timpul stagiului militar, actorul a servit la relaţii publice din cadrul Agentiei de Aparare pentru servicii de informare publică.

Agentia sa IMX a specificat: "Lee Jun Ki va fi eliberat astăzi la ora 8:00 AM, si-si va saluta fanii care l-au asteptat în tot acest timp."

Sperăm că dupa ce se va odihni, după-amiaza mai tarziu va avea loc intalnirea cu fanii.

Lee Jun Ki se va intalni cu 1.500 din fanii de la ‘Reunion JG‘ la Sang Myung University la 3:00PM.

Sursa:
http://blog.dramafever.com/2012/02/lee-jun-ki-to-be-discharged-from-the-military-later-today/

Ordinary Love


Titlu: 보통의 연애 / Ordinary Love
Titlu Chinezesc: 平凡的爱
Gen: Romance
Regia: Kim Jin Won
Serii : Drama Special Series (Season 2)
Episoade: 4
Canal de difuzare: KBS2
Premiera: 29 februarie 2012

Scurta prezentare:
Han Jae Gwang (Yun Woo Jin) este scriitor. El se apropie de Kim Yoon Hye (Yoo Da In), fata barbatului care i-a ucis fratele mai mare. Cu toate acestea, cei doi ajung sa se indragosteasca unul de celalalt.

Distributia:
Yun Woo Jin as Han Jae Gwang
Yoo Da In as Kim Yoon Hye

Fotografii


Sursa:
http://www.kbs.co.kr/drama/series2/special/love/
http://www.koreandrama.org/?p=16041

miercuri, 15 februarie 2012

Park Si-hoo este bad guy

 

Park Si-hoo si-a aratat carisma rece, spre deosebire de imaginea sa deobicei blanda.

În ultima sedinta foto din "SURE",Park Si-hoo  a fost îmbrăcat într-un mod elegant si casual transformandu-se intr-un om rece şi carismatic.

Prin intermediul unui interviu, a spus el, "am uimit prin faptul că am primit Premiul Rookie şi Premiul de Excelenţă în urmă cu 4 ani şi un alt premiu de excelenţă din acest an cred că acestia sunt paşii de urmat pentru a deveni un actor mai bun.".

În cel mai nou film al sau, "Confession of Murder", Park Si-hoo este un psihopat criminal în serie care a ucis 11 persoane, dandu-i de lucru lui Jeong Jae-yeong.

Pictorialul cu Park Shi Hoo poate fi vazut in a doua parte a Revistei "SURE".


Sursa:
news.nate.com/view/20... ( Korean )
http://www.hancinema.net/park-si-hoo-is-the-bad-guy-38066.html

Actorul Park Shi Hoo a fost votat "cel mai frumos" barbat pe un site japonez

[Korea JoongAng Daily]

Actorul coreean Park Si-hoo a fost numit "cel mai frumos" bărbat, vedeta Hallyu, pe un site Web japonez Hallyu. Park a primit initial voturi pentru prestatia sa din drama "Prosecutor Princess" (2010).

Site-ul, al cărui conţinut se bazează dramele pe stele coreene şi drame, a realizat un sondaj timp de o lună începând din noiembrie 2011. Park a castigat si a fost numit cel mai atractiv barbat, vedeta Hallyu, fiind urmat de Gi-kwang, Song Joong-ki si Choi Si-won.

 Potrivit agenţiei sale, Park si-a câştigă popularitatea în Japonia din anul 2011.

 "În ciuda faptului că actorul nu a putut calatori în Japonia de peste un an de zile, popularitatea lui este încă intacta şi nu a fost în scădere niciun pic. El este foarte recunoscător pentru sprijinul fanilor sai japonezi", a declarat un reprezentant al agenţiei.

 În fiecare zi, 6.000 de fani japonezi viziteaza site-ul oficial al artistului iar cererile de interviuri din mass-media locala japoneze sunt nelimitate.

Reprezentantul actorului a spus că, la un moment dat, fanii japonezi au inceput sa vina la agentie în persoană pentru a se informa personal despre actor. În scopul de a satisface această cerere, agenţia a promis să organizeze o reuniune a fanilor în viitorul apropiat.

 Lui Park Shi Hoo i-a crescut la faima în Japonia din luna iunie a anului trecut, când televiziunea Fuji a difuzat dramele  "Prosecutor Princess" si "Queen of Reversals" (2010), în acelaşi timp.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo... ( English Korean )
http://www.hancinema.net/actor-park-si-hoo-voted-the-prettiest-man-on-a-japanese-web-site-37395.html

Actorul Park Shi Hoo va lua parte la o prezentare de moda japonezaEyagi Entertainment a anuntat pe 10 ianuarie că actorul Park Si-hoo va fi invitat special la show-ul organizat luna viitoare de Yumi Katsura, designer japonez. Spectacolul "Yumi Katsura 2012 de la Grand Collection din Tokyo" este programat pentru a avea loc pe 21 februarie şi este un spectacol de couture de nuntă. Tema spectacolului din acest an va fi "Wind of Asia".

Spectacolul couture de clasă mondială, a designer-ului de rochii de nunta este un eveniment foarte apreciat pe calendarul de moda japoneneza. Park Shin Hoo va apărea ca model reprezentativ pentru Coreea în timp ce alte modele au fost selectate pentru a reprezenta China şi Japonia, inclusiv patinatorul japonez Miki Ando şi actorul chinez, Hu Bing.

"Lui Park Shin Hoo i-a crescut la faima în Coreea şi Japonia în momentul în care a fost recunoscut ca un actor credibil. Astfel, el a fost invitat special pentru a lua parte la colectia din acest an", a declarat un reprezentant al Eyagi Entertainment.

Anul 2012 marcheaza al 17-lea an de la debutul designer-ului rochiei de nunta.

În timp, Park si-a făcut debutul în 2005, cu drama "Sassy Girl, Chun-hyang". Lui i-a a crescut faima de netrecut dupa ce a jucat anul trecut in drama,"The Princess' Man", drama care i-a adus premiul Celui mai bun actor în decembrie anul trecut la KBS Entertainment Awards.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo... ( English Korean )
http://www.hancinema.net/actor-park-si-hoo-to-take-part-in-a-japanese-fashion-show-37325.html

Park Shi Hoo in Officiel Hommes

"park shi hoo"

Bucurati-va de exoticul Park Shi Hoo în editia din ianuarie 2012 a revistei Officiel Hommes, unde a fost fotografiat şi intervievat.


Sursa:
http://koreanvibe.com/park-shi-hoo-in-officiel-hommes
http://koreanvibe.com/jang-geun-suk-covers-highcut
http://koreanvibe.com/category/endorsement-magazine-appearance
SportsSeoul

Park Shi Hoo, vremuri grele la inceputul carierei

La programul KBS2,  "Star Life,, din 7 februarie Park Si Hoo a împărtăşit momentele cand a debutat ca actor.

În timpul spectacolului, Park Si Hoo a fost însoţit de fratele său, Woo Park Ho.

Woo Park Ho s-a pregatit pentru a fi jucator de baseball profesionist, dar acum a trecut la pro-jucător de golf. El, de asemenea, a fost managerul fratelui sau, Park Shi Hoo, timp de 3 ani.

Park Si Hoo a spus "Uneori, exista dezavantajul că un frate lucrează ca managerul fratilor sai. In acel moment, era ca şi cum niciodată nu se termina nefericirea, nu am avut nici un venit din nimic, nicio companie de management şi nici o maşină pentru a ma deplasa".

Woo Park Ho adaugă: "Park Si Hoo, de obicei, vine la sedintele de fotografii obosit din cauza lipsei de somn. El studiază, de obicei, script-ul în timpul de odihnă si de somn. Anterior, cred că putem gestiona filmarile functie de timp  şi timpul de odihnă, dar Park Si Hoo este un perfectionist. Acum înţeleg motivul pentru care el este ca un actor de succes ".

Sursa:
http://koreanvibe.com/park-si-hoos-tough-times-during-early-career
Newsen

Park Shi Hoo nu s-a mai hidratat timp de 3 zile pentru noul sau film

Park Si Hoo apare in editia din februarie a lui Sure magazine, ca de obicei aratandu-si carisma de necontestat.

Împreună cu aceste fotografii el a dat si un scurt interviu pentru revista.

Actorul de 34 de ani a spus că era un necunoscut pana acum 4 ani de cand a luat cu SBS, New Star Awards, in 2007 facand drama How To Meet A Perfect Neighbors si când a luat cu KBS, Top Excellence Awards, in 2011 dand lovitura cu drama The Princess’ Man". El a simţit că acest lucru au fost etapele unui proces prin care a tracut dar care i-a dat dreptul de a fi un actor mare.

Park Shi Hoo este in prezent ocupat de filmarile la thrillerul intitulat I Am Murderer, caz in care el joaca un criminal in serie responsabil pentru 11 crime. El a spus ca pentru scena in aer liber a filmului, el a mancat doar proteine de cartofi timp de doua saptamani si nu a mai baut apa timp de 3 zile pentru a se asigura ca va arata o musculatura perfecta. Domane!

Sursa:
http://koreanvibe.com/park-shi-hoo-didnt-drink-anything-for-3-days-for-his-new-movie
Newsen

marți, 14 februarie 2012

Park Shi Hoo - 20 de pagini in Japaneze magazine

Park Shi Hoo va aparea pe parcursul a 20 de pagini ale Japaneze magazine. Confirma aceasta vedeta Hallyu?

Noi credem aşa.

Park Shi Hoo a aparut pe coperta revistei bilunare vol. Kyodo. 47, care are tema: "Vreau să ştiu mai mult şi mai mult! Drama coreeană ".

Revista oferă, de asemenea, 20 de pagini în interior pentru a vorbi despre Park Shi Hoo.

 Este un lucru rar ca un actor sa fie prezentat pe un total de 20 de pagini ale unei reviste. Încă o dată această onoare cimentează statutul vedetelor Hallyu in Japonia.

 Park Shi Hoo este programat pentru a vizita Japonia pe 21 februarie, primind invitatia de la Yumi Katsura, celebrul designer japonez de rochii de mireasa, pentru a participa la editia din 2012 a "Grand Collection Show" în Tokyo.

Sursa:
http://koreanvibe.com/category/endorsement-magazine-appearance

Ji Jin Hee, Joo Sang Wook si Lee Chung Hee - Secretul de a rezista frigului din Revealed

 

Ji Jin Hee, Joo Sang Wook si Lee Chun Hee si-au dezvăluit metoda secretă de a rezista la filmările din timpul iernii.

În scopul de a scăpa de frig, Ji Jin Hee, star in drama SBS, Take Care of Us, Captain, este un pachet fierbinte. Toata lumea recunoaste ca Ji Jin Hee, care este faimos pentru fanatismul său pentru caldura, isi lipeste comprese fierbinti pe uniforma pilot, înainte de filmare.

În timpul pauzei, Ji Jin Hee foloseste de asemenea pachete fierbinti. Mâinile tin scenariu, si compresele fierbinti sunt pe umeri, piept şi în alte locuri, fara să atragă atenţia.

Joo Sang Wook, star in noua drama MBC, Feast of the Gods, utilizează, de asemenea, dopuri de urechi pentru a rezista la frig. La începutul dramei Feast of the Gods locatiile erau stabilite pe litoral, cum ar fi insula Jeju Island şi Geoje. Joo Sang Wook poartă dopuri de lana albe pentru urechi şi sobe portabile, pentru a supravieţui brizei reci a mării.

El este activ si utilizeaza un aragaz portabil, care este convenabil pentru deplasari si pentru a rezista la frigul iernii şi la briza marii, incalzindu-i mâinile şi picioarele îngheţate, în timp ce se filmeaza.

Controlor de trafic aerian în Take Care of Us, Captain, Chung Hee Lee, utilizează lenjerie de corp de bărbaţi, patine cu role de lână în plus faţă de încălzirul portabil şi ambalajul cald, pentru a putea să îndure vremea rece. Cizmele de lână a lui Lee Chun Hee pot fi de asemenea vazute in secvente. Recent, fotografiile cizmelor au fost descoperite, devenind un subiect de barfa.

Sursa:
http://asian-drama.org/ji-jin-hee-joo-sang-wook-lee-chung-hees-secret-to-resist-cold-revealed/