vineri, 24 februarie 2012

Lee Min-ho si modaA fost lansat un video despre colaborarea dintre actorul Lee Min-ho şi un brand de imbracaminte sport.

Video arată modul in care Lee Min-ho a lua parte la designul produselor, la planificarea lor şi interviurile. El a schiţat produsele şi chiar el însuşi a ales ţesăturile.

Se spune că el a fost calm şi meticulos atunci cand si-a dat parerea despre produsele la care a colaborat. El a arătat, de asemenea, cu mândrie, gluga-T, pantalonii, rucsacul şi alte produse realizate de el în timp, evidentiind conceptele şi calitatile lor unice.

Vânzările la linia de colaborare au fost lansate încă din 16 februarie şi sunt calde. Purtătorul de cuvânt al brandului a spus: "Linia la care a colaborat Lee Min-ho a avut o foarte mare cerere inca de la lansarea sa, atât online cat şi în magazine".

 "Lee Min-ho si-a exprimat dorinta că ar dori să contribuie cu toate profiturile din aceste vânzări la o fundatie de caritate, sperăm că mult mai mulţi oameni isi vor arata interesul pentru această colaborare".

 Un video de lucru privind această colaborare cu Lee Min-ho se poate vedea pe pagina de internet  'Eider", o marca de magazine de cafea.

Sursa: 
news.nate.com/view/20... ( Korean )
http://www.hancinema.net/lee-min-ho-s-designer-products-offline-sales-in-high-rank-39101.html

Han Ji Min si Yoochun formeaza un cuplu cu stil in ‘Rooftop Prince’


Ignorand diferenţa de vârstă de 4 ani, Han Ji Min si JYJ’s Micky Yoochun arata de-a dreptul adorabil în aceste fotografii oficiale de cuplu facute pentru viitoarea drama SBS ‘Rooftop Prince’.

Mă bucur ca chimia pare sa funcţionează foarte bine intre ei, deoarece nu văd stanjeneala. Astfel, in timpul filmarilor, ei emană in atmosfera un real-couple-in-love . Han il imbratriseaza pe Yoochun, se aseaza pe umerii săi şi zâmbeşte viu în ochii lui. Nu ne face ea pe noi gelosi?

În drama, Yoochun joacă rolul Printului din Joseon, care devine el însuşi transportat misterios la viitor, împreună cu anturajul său regal în timpul unei anchete pentru moartea iubitei sale printese. În prezent, el întâlneşte pe prinţesa Sosie, jucata de Han Ji Min şi în cele din urmă cei doi se indragostesc din nou.

Mai jos sunt fotografiile de cuplu, si fotografiile oficiale care exprima character stills al fiecarui personaj in parte, inclusiv ale lui Lee Tae Sung şi Jung Mi Yu, precum şi a vasalilor fideli  ai domnitorului  Lee Min Ho, Choi Woo Sik, and Jung Seok Won.

‘Rooftop Prince’ va avea premiera pe 14 martie.


Sursa:
http://www.mydramadiary.com/han-ji-min-yoochuns-couple-stills-for-rooftop-prince.html
http://koreafilm.ro/blog/2012/03/cele-mai-asteptate-filme-coreene-din-2012/
SBS

joi, 23 februarie 2012

Lee Joon-ki va reveni cu "Arang and the Magistrate"Actorul Lee Joon-ki proaspăt eliberat din armata va reveni cu drama "Arang and the Magistrate".

Potrivit Mix Interactive Media, el a spus: "Eu sunt agitat şi entuziasmat cu privire la aceasta drama fata de care am simt că este potrivita pentru mine".

El a continuat: "Sper ca va reneaste in mine pasiunea care a fost ţinuta ascunsa în ultimii doi ani".

Drama in care va juca Lee Joon-ki este o fantasy/historical melodrama despre spiritul feminin Arang (Sin Min-ah) şi magistratul Eun-oh (Lee Joon-ki).

Drama va avea lansarea in luna în iulie şi va începe filmările în luna mai. Aceasta va urma dramei   "King 2 Hearts" in care joaca Lee Seung-gi si Ha Ji-won'.

Sursa:
news.nate.com/view/20... ( Korean )
http://www.hancinema.net/lee-joon-ki-to-come-back-with-arang-and-the-magistrate-39144.html

Rooftop Prince
Titlul: 옥탑방 왕세자 / Rooftop Prince
Titlul chinezesc: 屋塔房的王世子 / 阁楼王世子
Cunoscut ca si: Attic Prince
Genul: Fantasy, comedy
Episoade: 16 (To Be Confirmed)
Canal de difuzare: SBS
Difuzare: 2012-Mar-14 to 2012-May-03

Intriga:
‘Rooftop Prince’ vorbeste despre calatoria in timp a Printului Lee Gak (Micky Yoochun), care ajunge in viitor, din epoca Joseon (300 de ani în urmă) in Seulul anului 2012, pentru a o gasi pe fata care o iubeste, Park Ha (Han Ji Min), după ce a pierdut-o în epoca Joseon.

Prinţul din epoca Joseon se deplasează la viitor, avandu-i alaturi pe Song Man Bo (Lee Min Ho), Woo Yong Sul (Jung Suk Won) si Do Chi San (Choi Woo Shik).  În această călătorie, se întâlneşte cu Joo Se Na (Jung Yoo Mi) care arata la fel ca fata iubita.

Va avea succes Prince Lee GAK sa o gaseasca pe Park Ha?

Distributia:

Roluri principale:

Micky Yoochun as Lee Gak
Han Ji Min as Park Ha
Jung Yoo Mi as Joo Se Na
Lee Tae Sung as Sun Woo Ho Joon
Lee Min Ho (1993) as Song Man Bo
Jung Suk Won as Woo Yong Sul
Choi Woo Shik as Do Chi San

Copiii actori:
Choi Won Hong as Lee Gak (young)
Jun Min Seo as Park Ha (young)
Kim So Hyun as Se Na (young)

Roluri secundare:
Ban Hyo Jung as Yeo Gil Nam
Kim Ja Ok as Sun Gyung Sil
Song Ok Sook as Kong Man Ok
Kang Byul as Lady Mimi
Lee Moon Shik
Kim Yong Gun
Kim Yoo Suk
Lee Won Jong

Producatori:
Regia: Shin Yoon Sub
Scenariul: Lee Hee Myung

Sursa:
http://hotkdrama.blogspot.ro/2012/03/rooftop-prince.html
http://www.koreandrama.org/?p=16064
http://www.kimchidramas.net/2012/03/rooftop-prince.html

marți, 21 februarie 2012

Jo In Sung se pregateste pentru primavara

  

Jo In-Seong picioare lungi.

Actorul Jo In-Seong se pregateste pentru sosirea primăverii.

Recent, el a avut o sedinta foto pentru revist de moda pentru bărbaţi "GQ", sub conceptul 'Elegant Spring'.

Jo In-Seong poarta hainele de primăvară cu un aer rece, cosmopolit.

Aici este un model de perfect, subliniind un echilibru unic şi bărbătesc, dar in acelasi timp elegant.

 Aceste fotografii pot fi vazute in numarul din martie al revistei "GQ", pe parcursul a zece pagini.

Sursa:
news.nate.com/vieJo In-Seong w/20... ( Korean )

Fashion King


Titlu: 패션왕 / Fashion King
Titlu chinezesc: 流行王
Genul: Romance
Episoade: 20 (confirmate)
Casa de productie: SBS
Premiera: 12 Martie 2012 

Scurta prezentare: 
Acest serial spune povestea unui tanar si dinamic inginer, Kang Young Gul (Yoo Ah In), care o ia de la zero cand incepe sa se lanseze ca om de afaceri pe piata Dongdaemun. El nu a avut niciun obiectiv sau vreun vis pentru un destin deosebit pana cand o intalneste pe Lee Young Ga (Shin Se Kyung), care si-a pierdut de mica ambii parinti într-un accident, ea fiind crescuta de o doamnă inteligentă, tanara si dinamică, cu un talent deosebit pentru creatie. In timp ei creaza un stil deosebit cu care atrag atenţia designerilor din lumea intreaga.

Jung Jae Hyuk (Lee Je Hoon) face parte din a doua generatie de chaebol cu o vasta creativitate si cu o mare putere de munca si care face totul pentru a reusi. Choi Anna (Kwon Yu Ri), este un designer e nivel internaţional.


Distributia:

Yoo Ah In as Kang Young Gul
Shin Se Kyung as Lee Ga Young
Lee Je Hoon as Jung Jae Hyuk
Kwon Yu Ri as Choi Anna

Producatori:
Regia: Lee Myung Woo
Scenariul: Lee Sun Mi, Kim Ki Ho 

Nota: Han Chae Young a parasit serialul din motive personale

Song Seung Hun & Jaejoong rivali in noua drama ‘Dr. Jin’Circula zvonul precum ca Song Seung Hun ar lua in considerare în mod pozitiv o drama noua, denumita "Dr. Jin ", o adaptare dupa o manga japoneza "JIN ", o serie japoneza de succes sub acelaşi nume.

Este o dramă fantasy-medical-historical despre un medic de geniu numit Jin Hyuk care se trezeste transportat in Joseon, din anul 2012 in anul 1860, atras de o putere misterioasă. Ca medic, el nu poate ignora pacienţii, oriunde şi ori de câte ori are cineva nevoie, prin urmare, el începe tratarea oamenilor în perioada de timp in care a nimerit. In acelasi timp, el incearca sa dezvolte tehnologia medicala din acea perioada, apoi incearca sa-si dezvolte aparate medicale şi medicamente, dar dilema lui este daca face alegerile corecte pentru a nu afecta prezentul într-un mod negativ. Timpul ii permite să devină un medic autentic.

În timp ce Song nu si-a exprimat decizia finală, idolul-cantaret-actor de la  JYJ, Jaejoong (Protect the Boss) a confirmat participarea in drama. El va juca rolul lui Kim Kyung Tak, un oficial militar Joseon, care mai târziu devine rivalul doctorului Jin Hyuk lui. Personajul său este descris ca un om mândru, cu o natură extrem de competitiva şi cu o înaltă calificare in artele martiale, care-si dedică dragostea unei singure femei, cea cunoscuta încă din copilărie.

Versiunea japoneză a avut două sezoane, in 2009 şi 2011, si a avut atat de mult succes! Este un complot simple-yet-solid, de la actorii care au dat fiecarui personaj o caracteristică realista, permitand spectatorilor să se conecteze cu personajele filmului.

Cu numai 11 episoade de fiecare sezon, show-ul a permis publicului să exploreze mai multe genuri într-un singur pachet, de la combinaţia de suspans şi mister, la o poveste de dragoste, la tema principala al progresului medical.

A fost într-adevăr un spectacol care ne-au condus la o reflexie asupra temelor sale, cum ar fi sensul vieţii şi cât de mult noi, ca oameni, suntem dispuşi să ne sacrificam pentru altii. Deci, sper că versiunea coreeană va avea un la fel de mare succes!

Sursa:
http://www.mydramadiary.com/song-seung-hun-jyjs-jaejoong-to-become-rival-in-new-drama-dr-jin.html
OSEN, Newsen

luni, 20 februarie 2012

Stairway to Heaven / Steps in Paradise

Stairway To Heaven


Intriga:
Jung-Suh şi Song-Joo au crescut împreună. Ei au fost mereu acolo pentru a se ajuta unul pe altul. Tragedia începe atunci când Song Joo isi începe studiile în străinătate, fără Jung-Suh. Tatăl lui Jung-Suh se recăsătoreşte cu Tae Mira. 

Mira are doi copii dintr-o căsătorie anterioară, Tae-Hwa şi Yuri. Yuri este invidios pe viaţă pe care o duce Jung-Suh şi este hotărâtă să ia totul de la capat departe de ei, inclusiv fata de Song-Joo. Tae-Hwa începe aiba sentimente fata de sora vitregă lui, cu toate acestea Jung-Suh inca iubeşte pe Song-Joo. 

Cinci ani mai târziu, Jung-Suh are un accident de masina care-i cauzeaza pierderea memoriei. Astfel ca o ia de la capat cu Tae-Hwa. Song-Joo este determinat să creadă că Song-Joo este moartă. Cu toate acestea, atunci când se întâlnesc din nou o zi, el incearca să-i amintească de iubirea pe care o aveau unul pentru altul. 

Când în cele din urmă soarta părea să fie de partea lor, Jung-Suh este diagnosticat cu cancer de ochi.

Distributia:
Choi Ji Woo,
Kim Tae Hui,
Kwon Sang Woo,
Shin Hyun-Joon
Kwon Sang Woo - Cha Song-ju
Choi Ji Woo - Han Jung-suh
Kim Tae Hee - Han Yu-ri
Shin Hyun Joon - Han Tae-hwa

In roluri secundare:
Lee Hwi Hyang - Tae Mira
Ha Jae Young as Han Su-ha
Kim Ji Sook as Chairman Min Suh-hyun
Jung Han Yong as Han Pil-su
Baek Sung Hyun - tanarul Cha Song-ju
Park Shin Hye - tanarul Han Jung-suh/Kim Ji-su
Lee Wan - taanrul Han Tae-hwa/Han Chul-su
Park Ji Mi - taanrul Han Yuri
Park Young Ji
Regia: Lee Jang Soo
Scenariul: Park Hye Kyung

Sursa:
http://www.dramafans.org/drama/stairway_to_heaven

Suflete pereche - Pavitra Rishta
Sursa:
http://www.zeetv.com/shows/pavitra-rishta/
http://bcove.me/rs4tndm1
http://video.india.com/program/mypopkorn/6321/46/family-drama/pavitra-rishta.html
http://video.india.com/family-drama/mypopkorn/34733/1/pavitra-rishta-june-1-episode-video.html
http://video.india.com/family-drama/mypopkorn/36872/1/pavitra-rishta-june-19-episode-video.html
http://video.india.com/family-drama/mypopkorn/36276/1/pavitra-rishta-june-15-episode-video.html
http://video.india.com/program/full/28/1/family-drama/pavitra-rishta.html
http://www.desi-tashan.com/category/tv-serials/zee-tv/pavitra-rishta/
Home / Family Drama/Pavitra Rishta

duminică, 19 februarie 2012

Lie To Me - Cola Kiss

Intriga:
Gong Ah Jung, un oficial de nivel de 5 de la Ministerul Culturii, se încurcă într-o reţea de minciuni, atunci când se afla eronat că ea este căsătorit cu Hyun Joon Ki, un manager de hotel dintr-o familie prosperă. Relaţia lor este şi mai complicată atunci când reapar in viata lui, Ki Joon, ex-logodnica si un prieten apropiat al lui fratele său, Oh Yoon Joo.

Distributia:
Yoon Eun Hye ca Falun Ah,
Jung Hwan Kang Ji ca Hyun Joon Ki
Sung Joon ca Hyun Sang Hee Jo
Yoon Hee ca Oh Yoon
Joo Hong Soo Hyun ca Yoo Ran Deci,
Ryu Seung Soo ca Chun Jae Bum.

Muzica: Crush de Mandy Moore

Sursa:
http://thekoreandrama.com/videos/lie-to-me-korean-drama-cola-kiss.html