joi, 29 martie 2012

Forbiden love - 2004

Forbidden Love

A.K.A : Fox with Nine Tails / Gumiho WehjunRegia: Kim Hyeong-il (김형일)
Scenariu: Hwang Seong-yeon (황성연), Lee Kyeong-mi (이경미)
Genul: •Action •Drama •Science-Fiction
Canal de difuzare: KBS |
Lansare : Iulie 2004
Episoade: 16
Distributie: 
Park Joon-seok / Uhm Tae-woongLee Hwi-hyang / Dok-go Yeong-jaeKwon Hae-hyo / Kim Hak-cheol
Kim Ji--woo

Kim Tae Hee as Yoon Shi-yeon
Jo Hyun Jae as Kang Min-woo
Jun Jin as Shin Moo-young
Han Ye Seul as Chae-yi
Park Joon Suk as Rang
Uhm Tae Wong as Sa-joon
Kim Ji Woo as Min-joo


Intriga:
Acest serial a fost produs in speranţa de a aduce tanara generaţie înapoi la televizor, deoarece combina cu succes elemente de  acţiune de groază cu cele de melodramă tragica. "Dragoste interzisa", descrie o luptă între două specii diferite: oamenii care acţionează inuman si non-umanii, creaturi care pot fi mai pline de compasiune decât fiinţele umane.

Aceasta drama se bazează pe o legendă despre o vulpe cu noua cozi care iubeşte oamenii dar care în cele din urmă este trădata de acestia. Filmul prezinta versiunea moderna a unei iubiri tragice dintre un om şi o vulpe cu noua cozi - două specii care nu pot coexista, această dramă abordand, de asemenea, si chestiuni litigioase cum ar fi aspectul moral al manipulării genetice, costurile sociale şi economice asociate cu o durată de viaţă mai lungă şi clonarea umană.

"Iubiri interzise", sugereaza un nou idol "fusion culture" - o creatura non-umana, cu un aspect uman, care este mult mai talentata, frumoasa şi plina de compasiune decât fiinţele umane. Aceasta drama urmăreşte să câştige popularitate, nu numai de la publicul tânăr cat si de la telespectatorii de varsta mijlocie, prin crearea unui personaj nou, printr-o reprezentare dramatică: predestinati a fi inamici - vulpea cu noua cozi şi fiinta umana - cu formarea unei noi structuri de conflict.

"Fusion drama" a apărut ca un nou cod care poate apela la grupuri de spectatoride vârstă diferite, abordand diverse genuri şi poveşti. O vulpe cu noua cozi a dat naştere unei legende noi răsturnand percepţia existenta despre vulpile cu noua cozi, creand o senzaţie de poveste roman manifestata prin tehnici de filmare off top-notch. Si mai mult, personajele sale au devenit idoli noi, ca o cultura "wanna-be".

 "Dragoste interzisa" este prima dramă de televiziune coreeană  care descrie iubirea pasionala dintre o fiinţă umană şi o specie de extraterestri, prin tehnologii de ultima ora, care fac dragostea dintre personaj  tragice, din ce în ce mai dramatice şi dureroase.
Kumiho - Premiere Telecast
click to enlarge
 Main Cast of Forbidden Love


Kumiho Elders


Kim-Tae-Hee Photos

Mosaic: Kim-Tae-Hee

Shi Yeon este o nouă specie, Vulpe cu doua cozi, sub acoperire în lumea umană. Ziua este Shi Yeon, un angajat la un muzeul de istorie naturala. Noaptea, ea este un luptător din clanul Nine-Tailed Fox, clan însărcinat cu menţinerea unui echilibru delicat între om şi vulpi.

Dar lumea ei este data peste cap atunci când o crimă atroce in serie - cu victime ce au organele lor interne, scoase - este descoperita. Detectivul Min Woo consideră ca crimele au legatura traficul de organe, şi merge sub acoperire intr-o retea de contrabandă cu organe. Dar acoperirea lui Min Woo este descoperita, si doar prin intervenţia razboinicului Nine-Tailed Fox, Yeon Shi este capabil să supravieţuiască! Dar el a văzut identitatea adevara a lui  Nine-Tailed Foxes ... poate el să li se permită să trăiască?

Sursa:
http://www.hancinema.net/korean_drama_Forbidden_Love.php#synopsis
http://jo-hyun-jae.com/category/jhj-drama-forbidden-love/
Drama Wiki

Pe fundalul telefonului lui Han Ga-in se gaseste o poza cu G-Dragon

 

Han Ga-in a demonstrat că e un mare fan Big Bang.

Programul TV de la SBS, "News At Night" a avut un interviu cu Han Ga-in pe data de 28 martie.

Cunoscuta pentru admiratia ei pentru Big Bang, Han Ga-in i-a filmat cu camera de două ori intr-un concert pe acestia. De asemenea, ea a spus la radio că e un fan mare Big Bang.

Ea a spus, "Cred ca talentul şi energia celor de la G-Dragon este uimitoare. Nu cred că aş putea să vorbesc cu ei dacă i-as întâlnit fata-in-fata".

Fundalul de pe telefonul mobil a lui Han Ga-in are o imagine cu G-Dragon, şi nu cu soţul ei Yeon Jeong-hoon. "El întotdeauna ma cicaleste despre aceasta."

Sursa:  
news.nate.com/view/20... ( Korean )

miercuri, 28 martie 2012

Tendinta anului 2012

 

Se preconizeaza ca ecranele vor deveni mult mai fierbinti pe tot parcursul anului 2012. Diferite filme vor expune in mod continuu scene şocante. Mesajul din spatele filmelor lui Jeong Ji-woo, Kim Dae-seung si a lui Lim Sang-soo va fi urmarit cu interes la fel de mult ca si nivelurile de expunere.

"The Scent" care va fi lansat pe data de 11 aprilie, este un film care cuprinde mai multe genuri, implinind astfel cinci sensuri pentru public. Bazat pe o poveste despre un detectiv specialist in adulter (Park Hee-soon), care devine implicat într-un caz de crimă de la o scena la care a luat parte, se întâlneşte cu o văduvă cu sex-appeal, Park Si-yeon, aceasta fiind comparata cu Sharon Stone.

"A Muse" regizat de Jeong Ji-woo , si care va fi lansat pe 26 martie, descrie dragostea şocantă a unei eleve de liceu şi un barbat 70 de ani.  Scena sexualităţii din fata liceului a fost deja o dată analizata de către judecători.

Eun-gyo este o fata pură, dar provocatora de liceu, Park Hae-il, care a atras atentia unui bărbat de 70 de ani, dar cei care au citit deespre film sunt îngrijorat de faptul că scenele de stimulare ar putea fi prea accentuate, eclipsand conţinutul filmului. Dorinţa de a avea ceva de neatins, batraneteaa si tineretea, precum şi adâncimea subiectului fac ca muza unui artist sa reflecteze pe baza Complexului "Lolita". Cu toate acestea, acesta este unul din motivele pentru care face acest film atât de asteptat.

"The Taste of Money" a lui Lim Sang-soo arată adevărul şocant pe marginea banilor. Acest film este despre dorinţa, dragostea şi ura faţă de un om bogat, care este înrobit de bani. Autorul prezinta mijlocul prin care batranul Yoon Yeo-jeong cucereste pe Kim Kang-woo.

"The Emperor's Concubine" este un film istoric cu tenta eroticerotic de Jo Yeo-jeong si Kim Dong-wook , care va fi lansat pe 6 iunie. Acest film se învârte în jurul regelui care a iubit o femeie si care îl iubea nespus si ea, precum şi a persoanelor care uzurpa tronul regelui.

Regizat de Kim Dae-seung, mulţi se aşteaptă la imagini frumoase şi la un subiect interesant foarte bine expus. Acest film este de aşteptat să aducă perspectiva filmului anului 2012.

Sursa:
news.nate.com/view/20... ( Korean )

Filme: The Kick (2011)The Kick (Lovitura; Korean: 더 킥; Thai: วอนโดนเตะ!!)
Site Oficial: Official site [South Korea]
Tara: Thailand | South Korea
Limba: Thai | Korean
Difuzare: 3 November 2011 (South Korea)
Produxcatori: Baa-Ram-Ewe, Bangkok Film Studio, Kick Company
Detalii:  company contact information on IMDbPro

Distributia:
Cho Jae-hyun ...Master Mun (tatal)
Yea Ji-won ... Yun Mi-ja (mama)
Na Tae-ju ...(Tae-yang, fiul lui Mun)
Kim Gyeong-suk ... (Tae-mi, fiica lui Mun),
Yanin Vismistananda ... Wawa
Petchtai Wongkamlao ...Uncle Mum
Do Shi-gang ... Beom
Lee Hun-don ... Seok-du

Intriga:
O familie coreeana formata din experţi taekwondo se mută în Thailanda, unde înfiinţeaza o sală de gimnastică Taekwondo. In schimb, un membru al familiei, Taeju, vrea sa devina o celebra cantareata pop. Familia devine faimoasa după prinderea unor hoti de comori.

Moon este un maestru in Taekwondo care conduce o sală veche de gimnastică Taekwondo în Bangkok. Toti cei cinci membri ai familiei sale sunt, de asemenea, maestri taekwondo în stiluri diferite: soţia lui, Yoon, la gatit, fiul sau, Taeju la dans, fiica lui, Taemi, la fotbal, iar cel mai tanar, Typhoon, poate rupe orice cu fruntea lui puternica.

Moon vrea ca toti copiii săi să devina antrenori Taekwondo si să preia sala de sport, în viitor. Cu toate acestea, indiferent de voinţa tatălui lor, Taeju doreste a fi o celebra cantareata pop şi Taemi este interesat doar de dragostea secretă de la şcoală.

Într-o zi, familia lui Moon se confruntă cu un grup de hoti de comori şi sunt implicati într-o luptă cu ei. Cu aptitudinile lor impresionante de arte martiale, familia lui Moon este capabila sa-i invinga pe hoţi şi să ia înapoi comoara furata. Pom, liderul de grup, este singurul care scapa şi ameninţă cu răzbunarea.

Familia lui Moon devine froarte populara în ochii publicului, dar nu ştie ca Pom planuieste sa se răzbune.

Coregrafia este conceputa de către Maestru Ahn Chang-Beom, conducatorul echipei demonstrative de Taekwondo, Korean Tigers (K-Tigers), şi pentru a demonstra capacităţile lor, am încorporat un video mai jos de la unul din spectacolele demonstrative.

Sursa:
http://twitchfilm.com/news/2011/06/us-poster-for-prachya-pinkaews-the-kick.php
Thaicinema.org, Jeeja Yanin's News facebook, Cinema Today Kore

luni, 26 martie 2012

Filme: Dolls (2002)

Trei povesti de dragoste nemuritoare
Filmul descrie trei poveşti de dragoste nemuritoare: 

Legat printr-un cablu lung roşu, un cuplu tânăr rătăceşte în căutarea a ceva ce au uitat. 

Un Yakuza batran se întoarce in parcul  unde s-a intalnit ultima oara cu iubita lui pierduta. 

O stea pop desfigurata se confruntă cu devotament iesit din comun al unui fan.

Regia: Takeshi Kitano
Scenariul: Takeshi Kitano
Distributia: Miho Kanno, Hidetoshi Nishijima si Tatsuya Mihashi

Sursa:
http://www.asianmoviepulse.com/2011/11/dolls-2002-japanese-movie-review-takeshi-kitano/