joi, 5 aprilie 2012

Filme: Vibrator - ヴァイブレ-タ (2003)


Date generale:
Titlul: Vibrator
Cunoscut ca si: ヴァイブレ-タ / Babureita
Tara: Japan
Anul: 2003
Genul: Drama

Regia: Ryuichi Hiroki
Scenariul: Mari Akasaka (novel), Haruhiko Arai (screenplay)
Producatori: Takeshi Aoshima, Akira Morishige, Yoshihiro Nagata, Kisei Takahashi

Distributia:
Shinobu Terajima - Rei Hayakawa
Nao Omori - Takatoshi
Riho Makise
Jun Murakami
Eugene Nomura
Miki Sakajou
Tomorowo Taguchi
Eriko Takayanagi
Masahiro Toda

Intriga:
Sexualitate dezlantuita, spirit autodistructiv - un puzzle in descompunere.

Rei Hayakawa, are capacitatea de a auzi voci în capul ei. Voci, cum ar fi: mustrările mamei, bârfa prietenilor de la şcoala şi de asemenea vocea sentimentelor ei adevărate rămase neexprimate. Dar vocile ii provoca dureri de cap: acestea ii provoaca griji, ii diminuează somnul, o fac să bea şi ii pot provoca tulburari de alimentatie, cum ar fi bulimia sau anorexia.

Intr-o noapte într-un magazin, cu vocile mai prezente ca oricand în capul ei, ea intalneste la un urban mini-mart, un sofer frumos de camion .(Nao Omori), Isi zice: "Vreau sa-l ating ..." si  porneşte într-o călătorie cu el. Trupul ii cedeaza la vibratiile camionului eliberând-o de dependenţa de vocile din capul ei.

Uimitor de realistă şi de subtila, povestea se dezvoltă cu aceste două personaje inteligente, excentrice, care se cunosc şi capata încredere unul în celălalt.

Confruntand cu îndrăzneală unul dintre cele mai fundamentale probleme sociale din societatea post-industrială (şi nu numai a Japoniei), Ryuichi Hiroki a realizat unul dintre filmele cele mai indraznete şi mai importante a generatiei lui...

Sursa:
http://asiacamp.blogspot.com/2012/04/vibrator.html
http://www.asiancinematic.com/Japanese-Movies/Vibrator.html
http://www.midnighteye.com/reviews/vibrator.shtml
http://bunchedundies.blogspot.com/2011/03/vibrator-2003.html

miercuri, 4 aprilie 2012

Park Si-hoo si-a incheiat turneul din Japonia cu un tortActorul Park Si-hoo si-a incheiat cele trei intalniri cu fanii din Japonia pe 3 aprilie, primele intalniri fiind în Osaka pe 29 martie şi Nagoya pe 31 martie. Vedeta Hallyu si-a incheiat intalnirea lui finala de la Tokyo cu un tort aniversar.

 Intalnirea fanilor de la Tokyo a coincis cu aniversarea celor 34 de ani a vedetei, fanii şi personalul pregătindu-i un tort special surprizandu-l astfel pe Park Si-hoo.

Artistul a luat initiativa de a cânta şi a dansa după inima jucand si câteva scene pe niciodată înainte nu le-a mai jucat el însuşi.
"Este o onoare sa primesc astfel de urări de bine de la voi toti ca nu voi uita vreodata ziua de azi şi vreau să vă mulţumesc tuturor ca ati venit impreuna sa vedeti spectacolul. Aştept cu nerăbdare să revin în Japonia, în viitorul apropiat", a spus Park Si-hoo, la finalul spectacolului.

China şi Taiwan sunt următoarele locatii a turneului organizat pentru fanii sai.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo... ( English Korean )

marți, 3 aprilie 2012

Happy birthday, Park Shi Hoo !!!

M-am bucurat cand am vazut ca fanii lui Park Shi Hoo, din intreaga lume, au marcat aceasta zi atat de frumos. Din partea mea, un romanesc "La multi ani!!!!!" actorului meu favorit.

Multumesc "parksihoo4u" !!!!!!!!!!

OBB2 - mesaje de ziua lui Park Shi Hoo


Această broşură preţioasă conţine toate mesajele de ziua lui Park Si Hoo. 90 mesaje din 25 de ţări diferite (în ordine alfabetică) - Australia (2), Canada (3), China (4), Dubai (1), Anglia (2), Germania (1), Hong Kong (3), Indonezia (5), Italia (1), Japonia (3), Malaezia (7), Myanmar (1), Ţările de Jos (1), Noua Zeelandă (1), Filipine (8), Portugalia (1), România (1), Arabia Saudita (1), Singapore (15), Spania (1), Taiwan (2), Thailanda (1), Turcia (8), Statele Unite ale Americii (12), Vietnam (2), Necunoscut (3).

Broşura BD este proiectata de Songielove, cu contribuţii din partea Wilmei şi a lui Hottie. S-a optat pentru o temă de călătorie, deoarece lui PSH ii place să călătorească. Se multumeste tuturor fanilor care au participat şi lui Songielove se aduce recunostinta pentru munca din inima şi sufletul ce si l-a pus în acest proiect. Mai mult ca sigur PSH va fi incantat sa primeasca aceste amintiri de la fanii lui din lumeea intreaga.Sursa:
http://parksihoo4u.com/2012/04/03/happy-birthday-nikki/
http://parksihoo4u.com/

Park Si-hoo (박시후) - La multi ani !!!Nume de scena: 박시후 / Park Shi Hoo
Nume real: 박평호 / Park Pyung Ho
Profesie: Actor
Data nasterii: 1978-Apr-03
Inaltime: 182cm
Greutate: 70kg
Semn zodiacal: Berbec
Familie: tatal (fashion/CF model), mama, frate mai mic/jucator de baseball Park Wu Ho
Hobby-uri: scufundari şi snowboard.
Specialitati: Aikido, box, scrimă.

Pe micile ecrane a debutat în 2005 în producția KBS2 Delightful Girl Choon Hyang. Au urmat: Let’s Marry (MBC, 2005), What Star Did You Come From (MBC, 2006), How to Meet Perfect Neighbour (SBS, 2007), Iljimae (SBS, 2008), Family’s Honor (SBS, 2008), Prosecutor Princess (SBS, 2010),Queen of Reversals (MBC, 2010) sau The Princess’ Man (KBS, 2011).

Seriale TV:
The Princess’ Man (KBS2, 2011)
Queen of Reversals (MBC, 2010)
Prosecutor Princess (SBS, 2010)
Family’s Honor (SBS, 2008)
Iljimae (SBS, 2008)
How to Meet a Perfect Neighbor (SBS, 2007)
What Star Did You Come From (MBC, 2006)
Let’s Marry (MBC, 2005)
Delightful Girl Choon Hyang (KBS2, 2005, cameo)

Filme:
I’m a Killer (2012)
Mr. Bullet (2007)
Web Drama
Haru: An Unforgettable Day in Korea (2010)

Clipuri muzicale:
2009 : Kim Bum Soo, “Taste of Separation”
2006 : Alex and Ji Sun, “I love you” and “Very Heartbreaking Words.”
2005 : Gavy NJ, “Happiness” and “I Will Still Live.”

Premii:
- 2009 SBS Drama Awards pentru rolul din Family’s Honor
- 2010 MBC Drama Awards – premiul de excelență pentru rolul din Queen of Reversals
- 2011 KBS Drama Awards – premiul de popularitate pentru rolul din The Princess’ Man
- 2011 KBS Drama Awards – pentru cel mai bun cuplu cu Moon Chae Wondin serialul The Princess’ Man
- 2011 KBS Drama Awards – premiul de excelență pentru rolul din The Princess’ Man 

Sursa:
Dispatch via allkpop
http://star.koreandrama.org/?p=887
http://parksihoo4u.com/
http://hallyudex.net/2012/04/02/park-shi-hoo/

F4 alaturi de "Incoruptibilii"Cei 4 baieti frumosi de la F4 au apărut ca vedete VVIP la premiera filmului prietenilor francezi "Untouchables".

 Numai 1% din celebrităţi şi vedete au participat la premiera filmului "Untouchables" la CGV în Cheongdam.

 Park Si-hoo, Lee Dong-wook, Jeong Kyeo-woon si Joo Won au participat la acest eveniment.

Apariţia acestor colegi frumoşi a facut atmosfera chiar mai fierbinte decat era deja.

 Ei au atras atenţia prin inaltime si prezenta lor eleganta. Din momentul în care au ajuns ca VVIP Stars la Friends Movie Premiere, doamnele i-au aclamat frenetic.

 Ei au format o legătură cu actorii principali ai filmului, care se ocupă de prietenie şi depasirea greutăţilor de catre oameni.

 Jeong Il-woo, Yoon Seung-ah, Kim Min-seo şi alţii au fost, de asemenea, la acest eveniment.

Sursa:  
movie.daum.net/movieI... ( Korean )

Lee Min-ho confirma rolul din "Faith"


Actorul Lee Min-ho este la prima sa drama istorică.

 Potrivit agenţiei Entertainment Starhause, vedeta Lee Min-ho a confirmat participarea in drama SBS, "Faith".
Această dramă a constituit o problemă delicata pentru faptul că este proiectul lui Song Ji-na si Kim Jong-hak care au creat drame mari în trecut, cum ar fi "Sandglass" si "The Legend".  Rolurile principale pentru aceasta drama au fost un alt aspect si Kim Hee-seon le-a stabilit in parte cu ceva timp în urmă.

"Faith" este o fuziune istorica despre un razboinic antic şi  o femeie doctor din zilele moderne care creaza un adevarat rege si care poate vindeca toti oamenii. Această dramă este stabilita în primii ani ai regelui Gong-min şi rolul lui Lee Min-ho este un personaj care devine generalul Choi Yeong în viitor.

 Lee Min-ho a spus: "În clipa în care am citit scenariul am fost absorbit şi am citiţ până la episodul 6  într-o scurtă perioadă de timp, de obicei îmi plac dramele istorice şi tocmai am dat peste un rol care mi se potriveste de-a dreaptul. De asemenea, am vrut sa lucrez cu cei doi", arătând loialitate şi credinţa în scriitor şi regizor.

Lee Min-ho a trecut la statutul de star în 2009, după drama "Boys over Flowers". A urmat apoi drama MBC,  "Personal Taste" şi drama SBS, "City Hunter".

În acelasi timp, "Faith" va fi difuzat în luna august, deci după "Ghost - Drama" cu So Ji-sub, Lee Yeon-hee si Eom Gi-joon .

Sursa:
news.nate.com/view/20... ( Korean )