vineri, 27 aprilie 2012

Shut Up Flower Boy Band
Titlu Alternativ: Flower Boy Band : Eye Candy 

Total Episoade: 16 

Genul: Music, Romance 

Scurta prezentare:  
Shut Up Flower Boy Band este al doilea proiect al lui tvN’s Oh! Boy serie care se dispune de o serie de staruri cunoscute sub numele de flower boy. Prima parte a seriei a fost Flower Boy Ramyun Shop. Actorul Yoo Min Kyu a fost desemnat câştigător pentru realitatea programului pentru Flower Boy: Oh! Boy. Povestea este despre o trupa de şcoală, despre prietenia lor, dragostea si pasiunea pentru muzica. 

Prezentarea personajelor: 
Una din particularitățile acestei drame este faptul că atenția acordată personajelor este distribuită oarecum într-un mod egal: chiar dacă de multe ori fruntașe sunt personajele Ji Hyuk și Hyun Soo, putem totuși contura și caracterul celorlalte personaje, ce au intervenții semnificative. 

Byung Hee-aparent o persoană inocență și zâmbitoare, dar dacă cineva se pune cu el, se transformă într-un luptător nebun. Trăiește fiecare zi de parcă ar fi ultima, făcând ceea ce-i place, transformându-și pasiunea în muzică, scriind și compunând cântece. În secret se pregătește pentru o competiție între trupe, își caută muza, și o găsește, în persoana lui Su-Ah; este foarte apropiat de Ji Hyuk.


Ji Hyuk este cu doi ani mai tânăr decât coechipierul său Byung Hee, dar pe care îl cunoaște foarte bine. După 3 ani (timpul de când este în trupă), acestuia i s-au dezvoltat simțurile cu privire la coechipieri, și poate sesiza imediat greșelile și slăbiciunile membrilor… în special slăbiciunea din cântecele lui Byung Hee. Ji Hyuk este înfățișat drept o persoană care mereu vrea să repare genul ăsta de lucruri. Odată cu întâlnirea muzei lui Byung Hee, Su-Ah, se crează o legătură între ei, lumea lui începând să se clatine.


Hyun Soo este chitaristul formației, cunoscut în cartier sub numele de “Prinţul de Gheaţă”. Obișnuia să fie prietenul cel mai bun al lui Ji-Hyuk, asta până când a apărut Byung Hee, deci acum Hyun Soo simte că cel mai bun prieten i-a fost furat. Ține foarte mult la familia sa, în special la sora mai mică, pentru care este în stare să renunțe la orice. Este o persoană perseverentă ce speră ca într-o zi să devină numărul 1, până ce acea zi va fi venit exersează din greu.


Toboșarul Do Il este un tânăr atât de taciturn, încât nu ar vorbi cu nimeni dacă nu este băgat în seamă. În esență, ceilalți nu știu multe despre el, chiar dacă își petrec majoritatea timpului într-o sală de biliard, deținută de mama sa. Do Il nu este genul care să se arunce în bătăi, dar există zvonuri că odată ce își ridică pumnul, se transformă într-o bestie. Urăște violența, datorită tatălui sau, care se zvonește că este un mafiot.


Ha Jin, bassistul Eye Candy, este un adevărat Cassanova, uneori dând impresia că s-a apucat de muzică doar pentru a cuceri fetele. Face parte dintr-o familie destul de numeroasă, având nici mai mult nici mai puțin de 6 surori, între care trebuie să se împartă, dar care doresc un lucru pentru frumosul Ha Jin:să devină actor.


Kyung-Jong, cel care cântă la claviatură, este drăgălașul grupului. Dar aparențele înșală, scopul sau numărul unu în viață fiind să câștige bani. Este din Busan, iar pentru a-și șterge renumele de “Băiatul cu pestele”(părinții lui au un magazine cu peste), se transferă la școală în Seul.


Su-Ah, personajul principal feminin din această dramă, este persoana de care se intragostesc Ji Hyuk și Byung Hee. Este o fire solitară, exact ca cei doi, fiind oarecum părăsită de familie :mama ei este moartă iar tatăl este la închisoare. Neajunsurile ei sunt compensate de bunul sau prieten, Seung Hoon.


Seung Hoon, supranumit “Prințul liceului”, pare o persoană infatuată dar care ține foarte mult la Su Ah, de care este îndrăgostit în secret. Este rivalul celor de la Eye Candy, având dispute dese cu aceștia.


Coloana sonoră a serialului:
Cântecele trupei din serial au atras atenția prin sound-ul puternic și electrizant, fermecând ascultatorii. Ele sunt cântate chiar de actorii ce interpretează membrii trupei, cele mai apreciate cântece fiind următoarele:

Not in love este bazat pe cântecul original de la Crystal Castles, cântat împreună cu Robert Smith de la The Cure.

Jaywalking este cântat de actorul principal Sun Joon, și este scris și compus de Lee Jae Hak.

How come, cântat de “pianistul” trupei din serial, scris și compus de același Lee Jae Hak.

Cea de-a patra melodie a serialului, Wake up, este lansată la data de 5 martie 2012 (apare în episodul 12 al serialului), și este cântată de carismaticul Sung Joon.

Cântecul “Love U Like U”interpretat de L de la Infinite și Kim Ye Rim de la Two Months are o poveste interesantă :acesta descrie un bărbat ce iubește o femeie care-l tratează ca pe un prieten. 

Sursa:
http://www.kimchidramas.net/search/label/Romance
http://www.kimchidramas.net/2012/01/shut-up-flower-boy-band.html

marți, 24 aprilie 2012

Love Again


Titlu: Love Again
Genul: Romance
Episoade: TBA
Regizor: Hwang In Roe
Scenariu: Kim Eun Hee
Canal de difuzare: jTBC
Difuzare: 2012-April-25

Această dramă este de asemenea  cunoscuta sub numele versiunii coreene a teatrului japonez intitulat Love Again Shokogun / Dosokai

Intriga:
Soţul lui Ji Hyun (Kim Ji Soo) nu are un loc de muncă, astfel ca in ultima vreme a fost dificil pentru Ji Hyun, decizand astfel să participe la o reuniune clasei ei pentru a se înveseli, in acelasi timp sperand să se întâlneasca si cu prieteni vechi. La petrecere se intalneste după 30 de ani cu prietenii ei vechi...

Distributia:
Kim Ji Soo as Im Ji Hyun
Ryu Jung Han as Seo Young Wook
Jun Noh Min as Sun GyuChoi Chul Ho as Lee Tae JinLee Ah Hyun as Kim Mi Hee
Kim So Hyun as Yoo Ri (Ji Hyun’s daughter)
Yoon Da Kyung as Nam Si Yeong

Trailer:


Sursa:
http://allkoreandrama.com/love-again-korean-drama
http://drama.jtbc.joins.com/loveagain/