sâmbătă, 19 mai 2012

Suzuki Fuku vedeta in drama speciala a lui Fuji TV - ‘Ikkyu-san’

 

Copilul actor, Suzuki Fuku (7), va juca în drama speciala a casei de productie Fuji TV, ‘Ikkyu-san‘, în luna iunie. El va fi, de asemenea, cantaret in piesa de teatru cu tema, “Minna no Ikkyu-san“, o parodie de cântece de leagăn “Shojoji no Tanuki Bayashi“.

Suzuki a fost foarte activ în muzică, drame, CMS, şi o varietate de emisiuni TV. De data aceasta, el se va confrunta cu primul sau rol principal într-o dramă in care va juca rolul unui erou national. Dupa montarea costumului, primele impresii ale lui Suzuki au fost, "“I thought, ‘it’s Ikkyu-san!’.”

Drama este stabilita în perioada Muromachi, şi relateaza copilăria unui călugăr budist pe nume Zen Ikkyu Sojun. Este o lucrare populară care a fost jucata în trecut de Tomita Yasuko (1985), Asaka Yui (1986), si Enari Kazuki (2004).

În scopul de a-si perfecţiona rolul, Suzuki a fost pregătit pentru o jumătate de zi la Institutul Kourin din Hiroo. "Am fost aşezat în meditaţie Zen pentru o lungă perioadă de timp atât de picioarele mele au amorit şi rănit", ne-a împărtăşit el.

Suzuki s-a facut remacat primavara trecuta in rolul ‘Marumo no Okite‘. Cu toate acestea, rolurile principale au fost jucate de vedetele Abe Sadao (42) and Ashida Mana (7). Acesta va fi primul sau rol principal într-o dramă prime time. El a comentat: "Ma pot referit la Ikkyu-san, cum e lipsit de griji. Vreau să fac ce e mai bine, a zis el cu un zambet vesel.

În drama viitoare, Sayo-chan va fi jucat de Kobayashi Seiran (7), şi rivalul lui Ikkyu, falsul Ikkyu, va fi jucat de Ninomiya Akari (9).

Sursa:
Daily Sports
http://www.tokyohive.com/2012/05/suzuki-fuku-to-star-in-fuji-tv-drama-special-ikkyu-san/

Cannes - Kwon Sang-woo intr-un costum negru

 

Acesta a fost modul in care un costum ar trebui să fie purtat chiar şi de o vedeta internationala.

Kwon Sang-woo a fost pe covorul roşu la premiera oficiala a filmului "Ashes and Bones" ce a avut loc in data de 17 mai. El a fost acolo impreuna cu echipa filmului "12 Zodiac Heads".

Kwon a purtat o cămaşă albă sub costumul său negru accesorizat cu un papion negru. Părul ii era simplu. Împărţit în două părţi a dat o imagine de ansamblu simpla şi foarte eleganta.

În acelasi timp, "12 Zodiac Heads" a fost jucat şi regizat de Jackie Chan. Acesta este al 100-lea film al său. Costul filmului adaugă până la 100 miliarde câştigat şi a fost achizitionat de Franţa şi China. Filmul va fi lansat in luna decembrie a acestui an.

Sursa:
http://www.hancinema.net/cannes-kwon-sang-woo-in-a-black-suit-42639.html#y9A1YjB2Rf3Iwks8.30
www.dispatch.co.kr/ne... ( English )

vineri, 18 mai 2012

Seriale: Soul (2009)


Titlul:  Hon / Soul / Spirit / Ghost / Possessed
Scenariu: In Eun Ah, Go Eun , Park Young Sook
Producatori: Kim Sang Ho, Kang Dae Sun
Episoade: 10
Genul: Horror
Canal de difuzare: MBC Global media
Premiera: 5 August 2009

Intriga:
Ha Na şi Doo Na au fost surori gemene foarte apropiate una de celalta până când Doo Na murit de o boala necrutatoare. Într-o dimineata Ha Na se trezeste foarte schimbata. Ea are puteri supraomenesti şi poate face lucruri pe care nimeni nu poate. Ha Na îşi dă seama că spiritul surorii ei gemene, Doo Na, a pus stapanire pe corpul ei. 

Descrierea caracterelor:

soul-cast-1 
Yoon Ha Na

Yoon Ha Na este o eleva de şcoală cu abilităţi excepţionale Taekwondo. Ea o protejează întotdeauna pe sora ei iubita geamana, care este bolnava. Când sora ei moare, Ha Na ea devene posedata de fantome si capătă abilitati speciale. Odată ce devine posedata, îşi exercită puterea monstruoasa in folosul lui Jin Ryu.  Având în vedere grija devotata a lui Jin Ryu fata de Ha Na, ea indragosteste de el. Inselandu-i increderea, el începe să-i utilizeze abilitatile pentru a-i pedepsi pe criminali. Ea începe să se îndoiască dacă face un lucru bun.

soul-cast-2 
Jin Ryu

Jin Ryu este un profiler de penal incredibil de talentat. Cu o intuiţie excepţională şi o carisma irezistibila, el pătrunde imediat în mintea criminalilor. El si-a pierdut mama şi sora sa într-un incident îngrozitor la o vârstă fragedă, dar din cauza unor vicii de procedura, Baek Do-Sik, cel ce a provocat accidentul, a fost achitat. De atunci, Ryu nu s-a gandit decat cum sa se razbune pe sitem. Când afla despre capacitatea lui Ha Na, Jin Ryu începe să-i utilizeze puterile impotriva criminalilor. Destul de repede el vede oportunitatea de a se răzbuna pe Baek Do-Sik.

soul-cast-3 
Jung Si-woo

Jung Si-woo este un elev de liceu hartuit deseori de către prietenii săi.

El are o pasiune pentru a Ha Na, singura persoană care e de partea sa şi tratează-l frumos. De asemenea încearcă să-l oprească pe Jin Ryu pentru a o mai folosi pe Ha Na in scopurile sale, aceea de a ucide oameni ce-i considera criminali. În cele din urmă, acest tanar de 18 ani isi riscă viaţa pentru a o proteja pe Ha Na.
 

Roluri principale:
Lee Seo Jin - Ryu Jin
Im Joo Eun - Yoon Ha Na
Lee Jin - Lee Hye Won
Park Ji Yeon - Yoon Doo Na
Park Gun Il - Jung Shi Woo
Kim Sung Ryung - (mama surilor Ha Na & Doo Na)
Kim Gab Soo
Yoo Yun Suk
Choi Soo Eun
Ahn Seo Hyun

Postere:

soul-2


Sursa:
http://allkoreandrama.com/soul
http://www.dramacrazy.net/korean-drama/soul/
http://www.mysoju.com/korean-drama/soul/
http://www.koreandrama.org/?p=837
http://videos2watch.com/soul-hon-new-korean-drama-show/
http://www.asiancinematic.com/Korean-Dramas/Soul-2009.html
http://www.video4asian.com/korean-drama/soul.html?episode=1&vid=21A4812F
http://www.chia-anime.com/drama/series/hon/
http://www.allkoreans.net/index.php/page,384.html
http://www.dramapack.com/soul/episode-special%201/1.html?id=112148
http://filegaga.com/fileinfo/iw766r

Lee Min-ho dorit din nou in Japonia

 

În ciuda faptului că drama hit a lui Lee Min-ho,"City Hunter" produsa de SBS, a fost difuzata în Japonia, în reţelele terestre din luna martie, aceasta este programata pentru a fi din nou difuzaat, dar de data aceasta prin intermediul televiziunii prin cablu.

Din 29 mai, drama de actiune de anul trecut va fi difuzata pe canalul BS Fuji, care să-i ateste faima de actor hallyu în Japonia. Renumita dramă, redenumita pentru japonezi "City Hunter de la Seul" pentru eliberarea japoneză, tocmai s-a terminat acolo de difuzat nu cu mult timp în urmă.

"Dupa ce s-a terminat de difuzat drama "City Hunter", pe TBS a început difuzarea dramei "Personal Taste" a lui Lee Min-ho. De atunci, popularitatea lui Lee Min-ho a crescut foarte mult", a spus un oficial de divertisment din Japonia.

Lee Min-ho pare de neoprit în mass-media şi diverse case de moda fiind liderul actorilor coreeni.

În China, de asemenea, faima lui Lee nu cunoaşte limite. În luna aprilie, la o lansare pentru un magazin de haine chinezesc, Lee Min-ho a trebuit să renunţe la eveniment pentru motive de securitate, pentru ca o mulţime de fani s-au adunat pentru a obţine o intalnire cu vedeta.

În Coreea, fanii isi tin respiratia până în august, când "Faith", urmatorul proiect al lui Lee, va fi difuzata pe canalul SBS. Pentru drama, Lee Min-ho va lucra cu actrita Kim Hee-seon.

Sursa:
http://www.hancinema.net/lee-mi-ho-still-wanted-in-japan-42564.html#kTeUSMgzKT8iBKGT.30
koreajoongangdaily.jo... ( English Korean )

joi, 17 mai 2012

Seriale: Bridal Mask (2012)

 

Fotografii inafara filmului:
Titlul: Bridal Mask / Doll Mask / Gaksital
Genul: Action
Episoade: 24
Regia: Yoon Sung Shik (The Slingshot)
Scenariul: Yoo Hyun Mi (Green Rose, The Scale of Providence, Home Sweet Home)
Canal de difuzare de difuzare: KBS2
Premiera: 30 Mai 2012

Scurta prezentare:
Actiunea are loc în anii 1930 când Japonia a ocupat Coreea. Lee Kang este ofiţer in politia japoneza. După un incident, el devine un erou coreean fără nume care luptă pentru independenţa Coreei. El este cunoscut ca si Gaksital pentru că poartă mereu o mască de mireasă pentru a-si ascunde faţa atunci când este în acţiune.

Bridal Mask se bazeaza pe benzile coreene desenate publicate in 1974 cu titlu Gaksital realizate de desenatorul Man Heo Young

Distributia:
Joo Won - Lee Kang To
Jin Se Yun - Mok Dan
Park Ki Woong - teacher Shunzi
Han Chae Ah - Chae Hong Joo
Shin Hyun Joon - Lee Kang San
Kim Jung Nan
Ahn Hyung Joon
Lee Byung Joon
Chun Ho JinJun Noh Min
Son Byung Ho
Ahn Suk Hwan
Lee Kyung Shil

Sursa:  
http://allkoreandrama.com/bridal-mask-korean-drama
http://www.epdrama.com/drama/bridal-mask/
http://hotkdrama.blogspot.ro/2012/05/bridal-mask.html

marți, 15 mai 2012

Ghost


Titlul: 유령 / Ghost / Phantom (literal titles)
Titlul chinezesc: 幽灵
Genul: Action, Mystery
Episoade: 20
Canal de difuzare: SBS
Difuzare: 30 Mai 2012
Limba: Korean
Tara: South Korea

Intriga:
‘Ghost’ spune povestea unei echipe care lupta impotriva infracţiunilor cibernetice.

Kim Woo Hyun (So Ji Sub) este singurul fiu al unui ofiţer de rang inalt din politie. El a intrat în Academia de Poliţie pe primul loc şi a absolvit academia tot pe primul loc. Ca detectiv, el se alătură Gang Yoo Mi (Lee Yeon Hee) departamentului de anchetă cibernetica. Woo Hyun lucreaza pentru a descoperi secretele celor care se ascund în lumea infractiunilor cibernetice.

Actorul Deci, Ji-sub este acum un investigator cibernetic.

Deci, So Ji-sub preia rolul detectivului de investigatii cibernetice Kim Woo-hyeon care luptă impotriva infracţiunilor cibernetice în drama pentru televiziune SBS "Ghost - Drama", care urmează să fie difuzata pentru prima dată pe 30 mai.

Deci, imaginea lui So Ji-sub in scena de mai sus a fost dezvaluita pe data de 17. El poartă in scena crimei o vestă speciala de poliţie completata cu o armă ce o tine în mâinile sale.

Fiind primul rol de detectiv de la debutul său, So Ji-sub va avea grijă să analizeze caracterul Kim Woo-hyeon cu pasiune. Deci, So Ji-sub va crea un personaj nou ca detectiv.

Deci, această scenă cu So Ji-sub la scena crimei a fost luată în Seul pe data de 5. Toata lumea a fost obosita deoarece si cu o noapte înainte toata lumea a fost implicata intr-o scenă de acţiune la scară mare. Cu toate acestea, toti implicati au lucrat împreună ca o echipă incurajandu-se reciproc tot timpul, iar scena s-a încheiat în 3 ore.

"Ghost - Drama" este despre secretele oamenilor care se ascund în spatele înaltei tehnologii, dezvăluite de către agenţii de  la o unitate de investigaţii Cyber ca puzzle-urile pline de suspans. Scrisa si produsa de Kim Eun-hee si Kim Hyeong-sik de la "Sign",  mulţi se aşteaptă la naşterea altei dreme celebre.

Distributia:
So Ji Sub - Kim Woo Hyun
Lee Yeon Hee - Yoo Gang Mi
Uhm Ki Joon - Jo Hyun Min
Daniel Choi - Park Gi Young
Kwak Do Won - Kwon Hyuk Joo
G.O - Lee Tae Kyun
Song Ha Yoon - Choi Seung Yeon

Producatori:
Regia: Kim Hyeong-sik (김형식)
Scenariu: Kim Eun-hee-I (김은희) Official Site

Sursa:
TNS Media Korea
http://www.koreandrama.org/?p=18431
http://www.hancinema.net/korean_movie_Ghost_-_Drama.php
www.tvreport.co.kr/?c... ( English )

Kim Nam Gil Film Festival - iunie 2012


In Japonia va avea loc in luna Junie 2012 - "Kim Nam Gil Film Festival"

Recent, site-ul S Peoria (SPO) (http://www.cinemart.co.jp/), a anunţat că se va organiza "Kim Nam Gil Film Festival" la Roppongi Cine Mart, timp de trei săptămâni, începând cu 2 iunie pana in 22 iunie ca o numărătoare inversă pentru revenirea actorului ce se va alibera din serviciul militar în luna iulie.

Festivalul va include filmele "Modern Boy", "Public Enemy Returns", "Public Enemy", "No Regret", "The Day Before",  "Portrait of a Beauty" si Lovers Vanished. "Modern Boy" si Lovers Vanished vor avea premiera pentru prima dată în Japonia atragand deja atentia fanilor.

Kim si-a facut debutul ca actor in anul 2003 prin intermediul retelei KBS si a crescut in faima odata cu drama "Queen Seon-deok" (2009).

Sursa:
movie.daum.net/movieI... ( Korean )
https://www.facebook.com/kngph
http://www.cinemart.co.jp/news/cinema/20120515_9444.html
http://www.hancinema.net/kim-nam-gil-festival-2012-in-japan-in-june-42481.html
http://kimnamgilasiasfinestactor.weebly.com/article.html

duminică, 13 mai 2012

Time Slip Dr. Jin
Titlu: 타임슬립 닥터 진 / Time Slip Dr. Jin
Titlul chinezesc: 仁醫
Genul: Fantasy, Period, Medical, Romance
Episoade: 24
Canal de difuzare: MBC
Difuzare: 26 Mai 2012

Intriga:
"Time Slip Dr. Jin" are ca tema calatoria in timp.

Jin Hyuk (Song Seung Hun) este un neurochirurg faimos, cu o atitudine rece şi severă în interacţiunile sale cu alte persoane din cauza dorintei sale personale de perfecţiune. Printr-o putere misterioasă, Jin Hyuk se trezeste transportat inapoi la anul 1860 (Perioada Dinastiei Joseon). El începe tratarea oamenilor de acolo, dar lipsa aparaturii şi cunoştinţele medicale rudimentare din acea perioada îl obligă să caute noi modalităţi de a ajuta pe cei bolnavi. In urma acestui proces dificil, Jin Hyuk devine in cele din urma un medic autentic.

Distributia

Roluri principale:
Song Seung Hun - Jin Hyuk
Kim Jaejoong - Kim Kyung Tak
Lee Bum Soo - Lee Ha Eung
Park Min Young - Hong Young Rae (Joseon Dynasty Period)
Park Min Young - Yoo Mi Na (Year 2012)
Jin Yi Han - Hong Young Hwi
Lee So Yeon - Choon Hong

Roluri secundare:
Kim Eung Soo - Kim Byung Hee
Jung Eun Pyo - Heo Gwang
Kim Myung Soo - Kim Dae Gyun
Lee Won Jong - Joo Pal
Kim Il Woo
Kim Hye Ok
Kim Byung Choon
Kim Kwang Sik

Producatori:
Regia: Han Hee
Scenariu: Han Ji Hoon, Jun Hyun Jin

Note
- Bazat pe  “Jin (Manga)” a lui Motoka Murakami care a fost publicata de către Super Jump (manga magazine) intre anii 2000 - 2010.
- Aceasta manga a fost adaptat într-o Jidaigeki television series difuzata la Tokyo Broadcasting System de două ori. Primul sezon: 11 octombrie 2009 - 20 Decembrie 2009 şi sezonul 2: 17 Aprilie 2011 - 26 iunie 2011.


Trailer:

Sursa:
TNS Media Korea
http://www.koreandrama.org/?p=18405

Bae Yong Joon

 

Fotografia de pe copertă "Bae Yong Joon 09-12", care urmează să fie lansat in data de 5/16/2012.

Pentru fanii actorului aparitia idolului in paginile revistei este o mare surpriza dar mai ales o licarire ca acesta ar putea reveni pe micile si marile ecrane.

Sursa:
http://mybyj29.blogspot.com/2012/05/photo-cover-photo-bae-yong-joon-09-12.html
http://www.bofi.jp/products/detail.php?product_id=1798