luni, 21 mai 2012

Whispering Corridors 3 Wishing Stairs - 2003Cunoscut ca si: 여고괴담3: 여우계단 (Yeogo goedam 3: Yeowoo gyedan)
Regia: Jae-yeon Yun
Scenariu: Soyoung Lee
Tara: Korea
Limba: Korean
Anul: 2003
Genul: Horror | Drama

Distributia:
Ji-hyo Song,
Han-byeol Park
An Jo
Park Ji-Yeon
Hong Su-a
Kwak Ji-min
Moon Jung-Hee
Jang Wu-jin

Intriga:
Legenda spune ca dacă urci cele 28 de scări care duc spre căminul scolii si numeri cu voce tare fiecare pas, cea de a 29-a scara va apărea şi un spirit va acorda o dorinţă. Dacă intenţiile sunt onorabile, dorinţa poate fi binecuvântata de noroc. Dar, la acest liceu, unde paranoia si gelozie detin suprematia, dorinţele rauvoitoare sunt pe cale de a elibera un rău de nedescris. Fii atent ce-ti doresti; unele dorinţe nu au fost niciodată destinate să fie acordate.

Al treilea film din seria Whispering Corridors , cunoscut de asemenea sub numele de Ghost School, spune povestea unei scoli bântuite si despre o pereche de prietene, Jin-sung (Song) and So-hie (Park Han-Byeol), cele mai bune prietene si dansatoare de balet la o prestigioasa scoala de arte. Când instructorul lor anunta un viitor recital la Seul, deschis doar pentru un singur student, prietenia lor se transformă într-o concurenţă acerbă.

Jin-sung este atât de disperata sa fie elevul care se sustine recitalul incat caută ajutorul lui "Fox", o fiinta mistica, care isi are lacasul intr-o scara infricosatoare care duce spre dormitorul şcolii. Legenda spune că oricine merge cei 28 de paşi, si ii numara, gândindu-tare la ceea ce doresc, va întâlni cea de a 29-a scara - în cazul în care se întâmplă acest lucru, ce doresc este garantat ca va veni adevărat.

Sursa:
http://myac.asia/k-movie-whispering-corridors-3-wishing-stairs-2003/
http://www.wat.tv/video/wishing-stairs-2yj2j_2yj0p_.html
http://www.gooddrama.net/korean-movie/whispering-corridors-3-wishing-stairs-watch
http://www.popularasians.com/forum/showthread.php/8529-Super-Movie-Cinema-Nights-Edition-101-(-Whispering-Corridors-3-Wishing-Stairs-)