vineri, 8 iunie 2012

Han Ji-min si Micky Yoochun vorbind despre "The Rooftop Prince" 

Actorul si actrita Micky Yoochun şi Han Ji-min,  si-au spus parerea despre finalul dramei "The Rooftop Prince".

Cei doi au dat un intereviu cu privire la rolurile duble pe care le-au jucat: Lee Gak respectiv Yong Tae-yong si Boo Yong respectiv Park Ha, din drama "The Rooftop Prince" care s-a încheiat pe 24 mai. Ei au jucat rolul a doi indragostiti din timpurile de înainte şi înapoi, în timpurile moderne şi Chosun.

Han Ji-min şi Micky Yoochun erau plini de iubire pentru personajele lor, din drama. Ei au fost fericiţi şi fericiti în acelaşi timp, când numele lor au fost citate alaturi personajele pe care le-au interpretat.

Han Ji-min: "Eu am rămas acasă tot timpul după drama. Sunt doar uimita în pat, acasă. Nu sunt fericita sau trista că s-a terminat. Simt doar ca ceva lipseste".

Micky Yoochun: "Am simţit ca sensul din spatele personajelor Lee Gak and Yong Tae-yong a fost într-adevăr profund de cand am citit prima data scenariul. Sunt recunoscător lui Lee Gak. Am fost dependent de caracterul său şi a învăţat multe de la el. Am fost uimit de faptul că am putut realiza toate acestea ca urmare a interpretarii unui personaj într-o dramă ".

"The Rooftop Prince", sa încheiat în mod deschis. Lee Gak s-a dus înapoi in vremurile Chosun, dar reîncarnat in Yong Tae-yong s-a reunit cu Park Ha. In momentul in care a avut loc reunirea mâinillor, imaginea a fost suprapusa cu cea a lui Lee Gak. Ei au mărturisit reciproc, "te voi iubi mereu, chiar şi după 300 de ani".

Han Ji-min: "Au fost mulţi care au fost tristi că Park Ha si Lee Gak nu s-au reunit in acelasi timp, dar cred despre Yong Tae-yong ca este cu adevarat reincarnarea lui Lee Gak si Park Ha a lui Boo Yong. Atunci când Lee Gak si Yong Tae-yong s-au suprapus cred că înseamnă ca sufletele lor sunt în final destinate pentru a fi împreună. Am inceput sa cred in soarta si destin dupa această dramă ".

Micky Yoochun: "Am crezut că am fost complet Yong Tae-yong si am sperat ca Park Ha si Lee Gak să se intoarca din nou impreuna, dar realitatea a dramei nu i-a lasat. Deci, a fost dureros şi trist, dar sper pentru Yong Tae-yong si Park Ha un final fericit impreuna dar si pentru pentru Lee Gak in Chosun. El a rezolvat misterul din spatele morţii prinţesei şi s-a întâlnit cu Park Ha".

Sursa:
http://www.hancinema.net/interview-han-ji-min-and-micky-yoochun-s-ending-of-the-rooftop-prince-43384.html
www.asiatoday.co.kr/n... ( English )

joi, 7 iunie 2012

Sarutul profund a lui Yoo Seung-ho in Operation Proposal


Sarutul profund a lui Yoo Seung-ho le-a şocat pe faniele lui. Imaginile cu Yoo Seung-ho au fost recent postate pe diverse comunitati online.

Imaginile il arata pe Yoo Seung-ho sarutandu-se cu Park Eun-bin intr-o scena filmata pentru drama "Operation Proposal". El le-a făcut pe fanele lui sa ţipe cand i-au vazut sarutul profund.

Telespectatorii au fost luati prin surprindere de această stare, cu care el este atat de familiarizat, pentru ca toată lumea credea ca el este inca baietelul pe care il vedeam la TV.

Pe diferite site-uri, fanii au scris: "Yoo Seung-ho este acum adult, asa ca nu exista nici un motiv sa nu faca si acest lucru", "Suntem cu toţii constienti ca a crescut, dar nu am fost inca pregătit pentru asta", "Cu toate acestea este un tip! Nu am crezut că intr-o zi o să facă acest lucru ","Si mai mult, cred ca urechile lui sunt de culoare roşie".

Serialul TV Chosun "Operation Proposal" este difuzat în fiecare miercuri şi joi de la 20:50.

Sursa:
http://www.hancinema.net/yoo-seung-ho-s-deep-kiss-older-fans-shock--40145.html
news.nate.com/view/20... ( Korean )

miercuri, 6 iunie 2012

Kim Soo-hyeon se pregateste pentru primul sau rol principal


Actorul Kim Soo-hyeon se duce în fiecare zi timp de 4 ore la o şcoală de pregatire.

Potrivit agenţiei sale Key East, Kim Soo-hyeon a fost in ultima luna intr-un stagiu de pregatire in cadrul unei scoli de actiune şi se pregateste intens pentru rolul din noul sau film. El a fost supus si unei diete inafara exercitiilor de zi cu zi, timp de mai mult de 4 ore pe zi.

El  se pregateste astfel pentru viitorul sau film "Covert and Great". Acesta este un webtoon despre un spion care se deghizează intr-un neighborhood dummy.

Key East a dezvaluit faptul ca: "Kim Soo-hyeon-I este pasionat de acest film, deoarece este primul sau rol principal. Exista multe scene de actiune, deoarece este un film de spionaj şi el lucrează din greu pentru a putea să-si duca la indeplinire rolul".

Anul acesta actorul Kim Soo-hyeon-I  a fost ales vedeta cea mai dorita de public.

Conform unui sondaj efectuat de MBC "Idol Weekly" in toată lumea, Kim Soo-hyeon-I a fost ales ca fiind vedeta cea mai cautata de idoli ar fi: "Most wanted, likely idol star".

Performanţele deosebite a lui Kim Soo-hyeon-I realizate in drama CSM "The Sun and the Moon" şi faptul că este fiul unui tata membru a unui trupe rock cu talente vocale deosebite, i-au conferit această onoare.

A urmat apoi Kwang Soo, Busker Busker's Jang Beom-joon, Sin Bo-ra de la KBS 2TV "Gag Concert" şi mai mult. Rezultatele finale pot fi vazute pe data de 23 iunie.

Sursa:
http://www.hancinema.net/kim-soo-hyeon-i-becomes-a-man-43552.html
http://www.hancinema.net/korean_Kim_Soo-hyeon-I.php
sports.hankooki.com/l... ( English Korean )
news.nate.com/view/20... ( Korean )

Frumosul Lee Jin Wook a pozat pentru L'Officiel HommesFrumosul actor Lee Jin Wook a infrumusetat paginile din luna iunie 2012 a revistei L’Officiel Hommes. În fotografii, Lee Jin Wook este văzut purtând haine care-l arata extrem cool si chic.  

El oferă de asemenea, un farmec masculin care poate face ca oricarei fete sa-i tremure genunchii. Daca nu ma credeti, priviti fotografiile de mai jos!Sursa:
http://en.korea.com/blog/enter/tv/sexy-lee-jin-wook-for-lofficiel-hommes/
Asia 24/7, K-Stars, L'Officiel Hommes, Lee Jin Wook, magazine, photos

Kim Hyun Joong si-a facut cont pe Weibo, un site de socializare chinezescAstazi, 6 iunie, incepand cu ora 10,  Kim Hyun Joong si-a deschis un cont oficial pe Weib - o reţea de socializare din China, care este similara cu Twitter-ul.

În timpul conferinţei sale anterioara de presă din Chengdu, el a sugerat fanilor că va deschide un nou cont pe Weibo pentru a interacţiona mai mult cu fanii chinezi. Păstrandu-si acelasi format, contul său oficial este creat în această dimineaţă, şi a fost imediat salutat de catre miii de fani online. Într-un interval de 10 minute, numărul de prieteni de pe Weibo a depăşit 10 de mii şi în timp de o oră, suma adepţilor
de pe Weibo pur şi simplu  s-a triplat.

Kim Hyun Joong a înregistrat un clip video de salut pe l-a postat pe contul său Weibo, acest video primind mii de reposts şi comentarii, răspunsurile copleşitoare arătandu-i în mod clar popularitatea. Mai surprinzător este faptul ca adepţii săi nu sunt doar din China ci şi din multe părţi ale lumii, cum ar fi Coreea, Japonia, Singapore şi Thailanda, fanii străini înregistrandu-se pe un cont Weibo inca de cand Hyun Joong a dezvăluit că el insusi isi va deschide un cont Weibo. Cu toate ca există o barieră lingvistică intre fanii din alte ţări, pentru Kim Hyun Joong această barieră pare a fi nesemnificativa.
  
În filmul video postat, Kim Hyun Joong si-a exprimat recunoştinţa faţă de fanii sai şi a spus că va impartasi permanent momente din viata sa viaţa şi va posta fotografii în mod activ, chiar dacă va fi ocupat cu activităţi de peste mări. În acest weekend, Kim Hyun Joong este asteptat sa faca un turneu asiatic in Shanghai şi Beijing.

Sursa:
http://en.korea.com/blog/enter/k-pop/kim-hyun-joong-received-overwhelming-response-on-chinese-social-network-weibo/
en.korea.com, kim hyun joong, SS501

Jang Keun Suk in Japonia

 

Actorul Jang Keun Suk s-a întâlnit recent, in Japonia, cu idealul sau feminin?

Pe 6 iunie, pe pe pagina sa de Twitter, Jang a publicat o fotografie facuta pe o stradă din Japonia, cu comentariul: "Shinjuku este cu siguranta genul meu."

În imagine, Jang poartă haine casual şi sta în picioare în faţa unei clădiri din Shinjuku, Japonia. El pare a se uita la fetele dintr-un pliant. Având în vedere că fetele au o atitudine sexy, imaginea a captat atenţia publicului.

Oamenii au răspuns: "Jang arata ca se distreaza in Japonia.", "Femeia lui ideala este o tipa voluptoasă" "Jang este barbat, de asemenea." "Shinjuku, Japonia este tip lui"?.

Sursa:
http://en.korea.com/blog/enter/tv/jang-keun-suk-meets-his-ideal-woman-in-japan/
jangkeunsuk, TV Report

Lee Min Ho pe coperta revistei CeCi

 

Lee Min Ho va apare pe coperta editiei din  iunie 2012 a revistei Ceci dar de asemenea, a pozat si pentru un pictorial din interiorul revistei.

Odata cu sedinta foto, Lee Min Ho a dat un interviu in care a vorbit despre transformarea sa dintr-o vedeta băiat floare (Boys Before Flowers, 2009) într-un actor.

De asemenea, el si-a împărtăşit opinia în ceea ce priveşte prima lui aparitie intr-o dramă saeguk, Faith, care va avea premiera in luna august.

Actorul de 24 de ani a spus "Sunt mai emoţionat decât nervos din cauza elementului de fantezie din serial. Cred că o mulţime de lucruri despre cum trebuie să te exprimi şi ce să faci fac distincţia in acest serial pentru a fi diferit decât alte saeguks.

Nu e ceva special sau diferit în ton, îmbrăcăminte, in acţiune şi multe altele. Script-ul este foarte amuzant".

Aha, se pare ca ar trebui sa ne pregatim de a fi uimiti din nou de el, asa cum a făcut in City Hunter!Sursa:
http://koreanvibe.com/lee-min-ho-graces-cecis-cover
endorsement & magazine appearance

Jang Hyuk a prezentat genti pentru bagaje - 2010

La un moment dat, in 2010, Jang Hyuk a participat la ceremonia de deschidere a unui magazin Orobianco în Gangnam Shinsegae in Seul.

 

Sursa:
http://koreanvibe.com/jang-hyuk-checked-the-bags
korean stars: 18 August 2010

marți, 5 iunie 2012

City Conquest incaseaza 10 Million USD datorita lui Kim Hyun Joong

 

Kim Hyun Joong s-a declarat mulţumit de popularitatea pe care a avut-o cu Playful Kiss care fost vânduta cu succes in 11 de ţări în 2010 desi aceasta a suferit un dezastrul de rating în ţara de origine.

Deci, nu e de mirare că City Conquest, viitorul film a lui Kim Hyun Joong, a incasat 10 milioane de dolari pentru drepturile de difuzare in diferite ţări străine, cum ar fi Japonia, China, Hong Kong şi Taiwan, chiar înainte de începerea filmărilor.

În City Conquest, Kim Hyun Joong va juca rolul lui Baek Mir, un tânăr abandonat de tatăl său şi care creşte in manie. Dar acesta, desi are o personalitate sălbatica, are un suflet cald iar inima lui este plina de dragoste.

City Conquest este programat pentru a începe filmările în luna iulie în Japonia.

Sursa:
http://koreanvibe.com/city-conquest-kim-hyun-joong
Stoo

Ziua Memoriala în Coreea

Pe 6 iunie, se sărbătoreste Ziua Memoriala în Coreea. Este o zi libera pentru a ii putea comemora pe cei care si-au jertfit viaţa, de dragul ţării.

Reprezinta o traditie sa vizitezi Seoul National Cemetery (국립서울현충원), situat in Dongjak-gu, pentru a comemora pe cei care au murit în timpul războiului din Coreea. Războiul coreean a inceput pe 25 iunie 1950 şi a durat trei ani, până la 27 iulie 1953 când a fost semnat un Tratat de încetare a focului.

Seoul National Cemetery (국립서울현충원), este accesibil prin liniile de metrou 4 şi 9 (Dongjak Station). Se poate merge acolo si cu masina in week-end înainte de 06 iunie, pentru a evita mulţimea. Este destul de dificil pentru a găsi un spaţiu de parcare, fiind chiar in zilele înainte de vacanţă.

La data de 06 iunie, are loc o ceremonie la National Cemetery, in prezenta preşedintelui. În fiecare an, este interpretat Memorial Day Song.

Pietrele memoriale de la cimitir, sunt bine întreţinute. Numele celor căzuţi sunt gravate pe pietre. Flori şi steaguri nationale coreene sunt plasate pe laturile sale. Uni au adus si o sticlă de "Makgeolli" sau vin traditional coreean, prăjituri de orez si mere ca "ofranda" pentru cei comemorati.
Mormant cu ofrande...

Seoul National Cemetery este comparat cu Arlington National Cemetery din Statele Unite dar nu este la fel de mare, dar în ambele locuri, sunt ingropati eroi nationali. Preşedinţii coreeni sunt, de asemenea, înmormântati în Cimitirul National Cemetery, inclusiv Park Chung Hee si Kim Dae Jung. 

Morminte cat vezi cu ochii...

In Corea, Memorial Day nu este doar o sărbătoare ci este si o modalitate in care coreenii mulţumesc celor care au slujit această ţară, printre care si soldaţii străini care au luptat în timpul războiului din Coreea.

Sursa:
http://www.hancinema.net/korean-memorial-day-43450.html
blog.korea.net/?p=102... ( English )