miercuri, 13 iunie 2012

Kim Nam Gil va fi eliberat din armata luna viitoare, în timp ce Lee Joon Hyuk se va înrola săptămâna viitoare

Mulţi producători sunt în aşteptarea lui Kim Nam Gil in luna iulie, când va termina în cele din urmă cei 2 ani obligatorii de serviciul militar.

Exista posibilitatea ca actorul de 32 de ani sa filmeze o noua drama de îndată ce va reveni din armata deoarece multe companii de producţie sunt cu ochii pe el în acest moment.

Kim Nam Gil a intrat in armată în 2010, în timp ce filma la un rol principal din drama SBS, Bad Guy, dupa ce a devenit popular cu un rol din hitul saeguk, Queen Seon Duk.

Lee Joon Hyuk care tocmai a terminat filmarile la drama KBS2, Man From The Equator, va incepe cei doi ani de serviciu militar obligatoriu. El va intra în tabără de pregatire, începând cu 19 iunie. Înainte de a pleca sa-si faca datoria, Lee Joon Hyuk isi va lua ramas bun oferind o cina unui numar de 50 de fani care au fost selectati weekend-ul trecut, actorul de 28 de ani, care si-a castigat popularitatea dupa ce a jucat în City Hunter , speră să se întoarcă o persoana mai bună, după doi ani.

Sursa:
http://koreanvibe.com/kim-nam-gil-lee-joon-hyuk

Oglinda oglinjoara, Kim Beom are cel mai dulce zambet din tara?!!!

 

Agenţia lui Kim, King Kong Entertainment, a lansat pozele cu Kim de pe coperta revistei chinezesti Men’s Uno, din luna iunie.

Revista este publicată în ţările vorbitoare de limba chineză, inclusiv, China, Taiwan, si Hong Kong. În pictorial, Kim si aratat farmecele sale bărbăteşti, mainile si picioarele sale lungi.

In prezent Kim este ocupat cu filmarile la filmul Miracle (in regia lui Kwon Ho Young).

Sursa:
http://en.korea.com/blog/enter/tv/kim-beom-releases-the-behind-the-scene-pictures/
Kimbum, men's uno, miracle, TV Report

Lee Min Ho un spadasin carismatic in Faith
Lee Min Ho s-a transformat într-un spadasin carismatic in Faith.

Pe 13 iunie, agenţia lui Lee, Starhaus Entertainment, a lansat cateva imagini luate din noua sa drama SBS TV,  Faith.

Scenele din imagini au fost filmate acum o săptămână, pe 5 iunie, la Changwon. Dupa ce fotografiile au fost fost aratate publicului, multi oameni mişunau pentru a vedea Lee. În timpul pauzei, el a primit, de asemenea, o multime de intrebari.

În imagini, Lee este pe iarba, portretizand personajului Choi Young. O imagine il arata pe Lee in două tipuri diferite de Choi Young, acestia doi fiind cu ochii unul la altul, existand o mare tensiune parand ca Choi Young se lupta cu el însuşi. Într-o altă imagine, el arata un look drăguţ, cu un zâmbet luminos.

Choi Young Lee este un razboinic încăpăţânat in varsta de 20 de ani.

În serial, Choi Young se întâlneşte şi se confruntă cu Eun Soo (jucata de Kim Hee Sun), un chirurg plastic care vine in dinastia Koryo din timpurile moderne. Cu toate acestea, se indragostesc unul de celalalt.

Oamenii au răspuns: "De departe el e atât de carismatic", "E destul de bun pentru a deveni un luptător pentru că este atât de înalt", "Armura i se potriveşte atât de bine", "El isi va invinge inamicii cu nasul lui ascuţit, nu cu sabia"" Un războinic peste flori ","Vreau să ating sprancenele groase ale lui Lee Min Ho ".

In rolurile principale joaca: Lee Min Ho, Kim Hee Sun, Ryu Duk Hwan, Park Se Young, Lee Phillip si Shin Eun Jung, Faith fiind difuzat în luna august, după Ghost.

Sursa: 
http://en.korea.com/blog/enter/tv/lee-min-ho-changes-into-a-charismatic-swordsman-on-faith/
Starnews

Va aparea Kim Nam-Gil într-o dramă chiar din luna iulie?


Sunt mari sanse sa revina actorul Kim Nam-gil cu o drama de îndată ce acesta se va elibera din serviciul public, chiar incepand cu luna iulie.

Mulţi spun că se va întoarce cu o drama de îndată ce va reveni şi atenţia tuturor este asupra lui.

O sursă de informaţii a spus: "Societăţi de radiodifuziune şi de producţie sunt extrem de interesate să vada ce va face  Kim Nam-gil deoarece acesta se va intoarce foarte curând, vazand astfel posibilitati mari de aparitie a acestuia într-o dramă".

Kim Nam-gil si-a câştigat o mare popularitate ca urmare a prestatiei sale din drama CSM, "Queen Seon-deok", urmand apoi succesul din drama "Bad Man". KNG dar a intrat în armata, în iulie 2010.

Sursa:
http://www.hancinema.net/will-kim-nam-gil-star-in-a-drama-as-soon-as-he-s-out-in-july--43779.html
news.nate.com/view/20... ( Korean )

"Infinite" va participa la campania UNICEF 2012

"Infinite" va promova in 2012 "Birthday Donation" organizata de UNICEF

Campania 2012, "Birthday Donation" a început anul trecut si este un eveniment in care se ofera cadouri copiilor din întreaga lume.

"Infinite" va extinde campania prin adăugarea de proiecte noi pe care le personal le-au planificat.

UNICEF este creat de către Organizaţia Naţiunilor Unite pentru a ajuta copiii, indiferent de naţionalitate, rasă, ideologie, religie şi de gen. În Coreea, Ahn Sung Ki, Lee Byung Hun si Won Bin s-au angajat ca ambasadori ai bunăvoinţei.

"Infinite" spune: "Suntem foarte onorati sa participam la o astfel de campanie importanta. Deoarece Campania "Birthday Donation" are nevoie de sprijinul multor oameni, suntem nerăbdatori să-l acordam. "

Toţi membrii "Infinite" si fanii lor pot participa la campanie, mulţi fani "Infinite" aratandu-si interesul.

Fanii "Infinite" au răspuns: "Suntem atat de fericiti ca va putem oferi ajutorul", "Vom sprijini campania împreună" "Este foarte important, deoarece putem face ceva bun alaturi de "Infinite"."

Sursa:
http://en.korea.com/blog/enter/k-pop/infinite-participate-in-the-2012-unicef-campaign/
infinite, TV Report

Park Min Young isi arată look-ul drăguţ in serialul Doctor Jin


Park Min Young si-a prezentat aspectul drăguţ, cu un zâmbet luminos, in pozele facute pentru Doctor Jin

In drama MBC TV,  Doctor Jin, ea joaca rolul lui Hong Young Rae, fiica unei familii de nobili, in pozele prezentand-o pe Park Min Young filmand scena de răpire a lui Rae Young, în episodul al cincilea.

În imagine, Park se bucura de călărie, putandu-se vedea pe fata ei un zambet luminos în timp ce filma o scena in care personajul ei este răpit de către Kim Kyung Tak (jucat de JYJ’s Jae Joong). A fost momentul în care Park a venit înapoi la ea de la un caracter nobil.

Desi Park a trebuit să călăreasca un cal rapid în scopul filmarii unei situaţii de urgenţă, ea nu se teme deloc. Potrivit rapoartelor, a arătat chiar şi un zâmbet in timp ce filma scena, în condiţii de siguranţă.

Scena filmat in acea zi este una care il arata pe Kim Kyung Tak cum se furişează într-un sat unde locuieste tânăra sa logodnica Rae pentru a o lua de la tatăl său, si a dus-o intr-un loc in ruina. Mulţi spectatori s-au intristat in legatura cu povestea de dragoste trista dintre Rae si Kyung Taki.

În al şaselea episod din serial, difuzat pe 10 iunie, Jin Hyuk (jucat de Song Seung Hun) a incercat sa o salveze pe tanara gisaeng Gye Hyang (jucata de Yoon Joo Hee), care a lucrat odata pentru Chun Hong (jucat de Lee So Yeon) şi iubita mai demult de Lee Ha Eung (jucat de Lee Bum Soo).

Doctor Jin se difuzeaza in Coreea în fiecare sâmbătă şi duminică incepand cu ora 21:50.

Sursa:
http://en.korea.com/blog/enter/tv/park-min-young-shows-off-her-cute-look-on-the-set-of-doctor-jin/
parkminyoung, TV Report

marți, 12 iunie 2012

Kwon Sang Woo si Soo Ae in ‘Yawang’

Kwon Sang Woo si Soo Ae au fost confirmat participarea în ‘Queen of Ambition’ (literal intitulat ‘Yawang’), o adaptare de la a treia parte a seriei manhwa Daemul  a scriitorului Park In Kwon..

Drama urmareste povestea a unei femei ambiţioase, pe nume Yoon Na Ri (Soo Ae), care in copilaria ei a fost extrem de săraca şi care aspiră să fie Prima Doamna. Ea este descrisă ca fiind femeia care poate face orice pentru a-si atinge scopurile. În acelasi timp, Kwon are rolul lui Choi Kang Chan, un tip de treaba care o iubeşte din tot sufletul pe Yoon Na Ri (Soo Ae) şi care va sacrifica totul pentru ea.

Filmarile pentru drama vor începe în luna august.

Sursa:
http://www.dongdrama.com/kwon-sang-woo-back-to-small-screen-with-soo-ae-in-upcoming-drama-yawang.html
Home / Drama, Newsen

Jung Woo Il a primit o bucata de Pizza Domino de la Soo Kim Hyun

Soo Kim Hyun a trecut recent stafeta lui Jung Woo Il.

Jung Il a fost selectat pentru a fi imaginea firmei Pizza Domino şi a filmat o reclamă TV.

Cum cele două vedete deja se stiau, deoarece au filmat impreuna pentru CSM derialul The Moon Embraces the Sun, au atras o mulţime de atenţie.

Un purtator de cuvant a companiei a spus: "Am fost în căutarea celui mai bun model pentru sloganul nostru," "Stim de pizza." "Din moment ce Jung are imagini sănătoase şi credincios şi iubeşte pizza, am decis să-l selectam ca reprezentant al nostru."

Noua reclama comercială va fi difuzata la jumătatea lunii iunie.

Sursa:
http://en.korea.com/blog/enter/tv/jung-il-woo-receives-baton-of-domino-pizza-from-kim-soo-hyun/
domino pizza, jungilwoo, kimsoohyun, The Moon Embraces the Sun, TV Report

luni, 11 iunie 2012

Lee Min Ho cel mai renumit star Hallyu in Japonia

La data de 12 iunie, agenţia lui Lee, Starhaus Entertainment, a declarat că revista japoneză Want to Know More About Korean TV Drama l-a selectat pe Lee ca fiind cel mai bun star Hallyu al momentului.

Revista este o credibila filiala a revistei Kyodo News Agency si care aduce cititorului, în fiecare lună, cele mai noi stiri despre dramele si filmele coreene şi au vânzari în jur de 80.000 de exemplare.

Lee s-a clasat pe primul loc, Lee Joon Gi s-a clasat pe locul al doilea, Cha Seung Won s-a clasat pe locul al treilea, Park Shi Hoo s-a clasat pe locul al patrulea, şi Jang Keun Suk s-a clasat pe locul al cincilea.

De asemenea, oficialii revistei au spus: "În Coreea, fanii vedetei Lee Min Ho au sărbătorit în Seul a 6-a aniversarea de la debut printr-un spectacol de lumini. El este, de asemenea, a fost ales cel mai iubit prieten."

Lee filmeaza în prezent pentru SBS in serialul Faith, avand rolul lui Choi Young, un războinic din dinastia Goryeo. Kim Hee Sun, Ryu Deok Hwan si Park Se Young joaca de asemenea in serial, alaturi de Lee.

Sursa:
http://en.korea.com/blog/enter/tv/lee-min-ho-is-the-best-hallyu-star-in-japan/


BIG

Titlul: Big
Genul: Fantasy, Romance, Comedy
Episoade: 16
Regia: Ji Byung Hun, Kim Sung Yoon
Scenariul: Hong Jung Eun, Hong Mi Ran (You’re Beautiful, My Girl)
Canal de difuzare: KBS2
Difuzare: 4 iunie 2012

Intriga:
Spiritul de 18 ani a lui Kang Kyung Joon pune stapanire pe corpul de 30 de ani a lui Seo Yoon Jae. Seo Yoon Jae este un doctor de succes angajat la liceuul lui Gil Da Ran. Doar aşa se întâmplă ca Kang Kyung Joon să fie profesorul de 18 de ani a lui Gil Da Ran.

Ri Jang Ma este o fată care are o pasiune pentru Kang Kyung Joon şi face tot posibilul pentru a-l scăpa pe Seo Yoon Jae de spiritul lui Kang Kyung Joon.

Distributia:
Gong Yoo as Seo Yoon Jae
Lee Min Jung as Gil Da Ran
Bae Suzy as Jang Ma Ri
Jang Hee Jin - Lee Se Young
Shin Won Ho - Kang Kyung Joon
Jang Hyun Sung - Kang Hyuk Soo
Go Soo Hee - Lee Gyung Mi
Ahn Suk Hwan - Gil Min Gyu
Yoon Hae Young - Lee Jung Hye
Baek Sung Hyun - Gil Choong Sik
Moon Ji Yoon - Na Hyo Sang
Choi Ran - Kim Yeong Ok
Shin Ji Soo - Lee Ae Kyung
Lee Hee Jin 
Sursa:
http://allkoreandrama.com/big
http://hotkdrama.blogspot.ro/2012/06/big.html
http://tv.kbs.co.kr/

Kim Soo Hyun model pentru brandul J Estina

Pe 10 iunie, la Lotte Jamsil Department Store, marca de moda J. Estina a organizat un eveniment de fan-signing pentru modelul său Kim Hyun Soo.

Clientii care au cumparat cu o saptamana in urma bijuterii sau poşete marca J. Estina, au avut ocazia să se întâlnească faţă în faţă cu Kim Soo Hyun, de a face fotografii şi să obţină un autograf de la el.
  


Sursa:
http://koreanvibe.com/kim-soo-hyun
korean stars, Newsen

I Need Romance - 2012


Titlul: I Need Romance 2012
Genul: Romance, Comedy
Episoade: 16
Regia: Lee Jung Hyo, Jang Young Woo
Scenariul: Jung Hyun Jung ( I Need Romance 1, I Love You)
Canal de difuzare: tvN
Premiera: 20 iunie 2012

Intriga:
Drama vorbeste despre dragostea a trei femei dintr-un oras.
Joo Yul Mae, este o compozitoare de muzică şi director muzical. Ea este într-un triunghi amoros intens cu Shin Ji Hoon, un tip romantic, şi Yoon Suk Hyun, cel mai bun prieten şi prietenul ei de mult timp.

Sun Jae Kyung, este o femeie frumoasă şi capabila. Ea este un designer de pantofi şi căsătorita cuun celebru crainic şi pretind a fi un cuplu perfect în faţa oamenilor.

Hee Ji Woo, este fata de dupa usa care visează la o căsnicie fericită simpla, dar pana la urma decide sa traiasca ca o femeie singură.

Distributia:
Lee Jin Wook - Yoon Suk Hyun
Jung Yoo Mi - Joo Yeol Mae
Kim Ji Suk - Shin Ji Hoon
Kim Ji Woo - Sun Jae Kyung
Kang Ye Sol - Woo Ji Hee
Kim Ye Won (1987)
Do Yi Sung

Sursa:
http://allkoreandrama.com/
http://lifestyler.interest.me/

Vedeta Hallyu Jung Il Woo invitat la Shanghai TV Festival


Pe 15 iunie, actorul Jung Woo Il are rezervat un bilet de avion pentru China, pentru că este invitat la cel mai important eveniment al tarii, Shanghai TV Festival.

Potrivit agenţiei sale, Soop de Management, Jung este invitat pe 11 iunie la a 18-a editie Shanghai TV la desfasurarea evenimentului dar şi la ceremonia de închidere.

Dupa ce a aparut in China, la Honam TV’s Tian Tian Xiang Shang, recent, el a devenit atenţia nr.1 a fanilor chinezi, iar numele său are un loc fruntas in lista de actori masculini a site-ului chinezesc Baidu.

El a câştigat un număr tot mai mare de fani prin intermediul seriei SBS, 49 Days (scris de So Hyun Kyung, regizat de Jo Young Kwang si Park Yong Soon) si a cable channel tvN’s Flower Boy Ramyun Shop (scris de Yoon Nan Joong, in regia lui Jung Jung Hwa). Acum, el pare să-si sporeasca popularitatea si peste hotare.

Sursa:
http://en.korea.com/blog/enter/tv/jung-il-woo-a-rising-hallyu-star-invited-to-shanghai-tv-festival/
jungilwoo, Shanghai TV Festival, TV Report

Song Jae Rim - Portret

[Resim: sunnmoonjungilwookimsoo.jpg]

Song Jae Rim (송재림)

Nume: Song Jae Rim / 송재림
Profesie: Actor & Model
Data nasterii: 1985.02.18
Inaltime: 180cm 

Filme
Grand Prix | Geurang Peuri (2010) - In-Jae
The Actresses | Yeobaewoodeul (2009) - Photo Assistan

TV Dramas
The Moon Embracing The Sun | Haereul Poomeun Dal (MBC / 2012) - Woon
Flower Boy Ramen Shop | Ggotminam Ramyeongage (tvN / 2011) - Hee-Gon

MV
After School - Because Of You
2NE1 - Go Away

[Resim: themoonthatembracesthes.jpg]


[Resim: b04790eafdd5d487c5166f9.jpg]

[Resim: b0479908b6935c2748621eb.jpg] 

Sursa:
http://www.korea-fans.com/forum/konu-song-jae-rim-%EC%86%A1%EC%9E%AC%EB%A6%BC.html
Kaynak / Source

duminică, 10 iunie 2012

Motivul pentru care tinerelor japoneze le plac barbatii coreeni

 

Jang Keun-suk si 2PM au garantat succesul in Japonia printre “meat-eater females”

La data de 31 mai, în afara Budokan, o arenă din centrul capitalei Japonei, Tokyo, s-a umplut cu femei cu varste cuprinse intre 20 de ani si 40 de ani. Aceste femei sunt fanele grupului coreean 2PM si au venit să participe la concertul lor. Când au fost întrebate de ce le place 2PM, acestea au răspuns la unison: "Pentru că sunt masculini." Când au fost întrebate dacă există vreun grup japonez similar cu 2PM, ele au răspuns, "Nu."

Două zile mai târziu, a fost un concert SHINee la Yoyogi National Gymnasium, o arenă în Yoyogi Park, din capitala Japonei, Tokyo. Deşi au debutat în Japonia cu mai puţin de un an în urmă, acestia au reusit sa vanda nu mai putin de 12000 biletele. "SHINee sunt cantareti si dansatori, dar cel mai important, ei ne fac să ne dorim să ne protejeze. Şi e drăguţ atunci când încearcă cu greutate să vorbească în limba japoneză, deşi ei nu stiu foarte bine limba ", a spus Saeko Kitamura, de 23 de ani.

Mai mult de 95% dintre fanii care au venit la ambele concerte au fost femei. Ca si grupa de varsta, majoritatea fanilor pentru 2PM au fost în 20 si 40 de ani in timp ce pentru SHINee au fost intre 10 si 30 de ani. Ambele grupuri sunt încă "noi", pentru ca se consideră că au concertat în Japonia mai puţin de doi ani. Deci, de ce acestia ar putea avea un mare succes atat de mare în Japonia?

"Cu zece ani în urmă,femeile de 40 de ani au fost principalii consumatori de produse coreene, dar, recent, si femeile de 10 si 20 ani îşi îndreaptă atenţia spre grupurile coreene K-pop", a declarat Kim Hyun-oak, de 39 de ani si care locuiescte în Tokyo de 15 ani şi, de asemenea, este într-un program de doctorat (Ph.D program) în ştiinţe politice la Graduate School de la Universitatea din Tsukuba. Iar "Fenomenul de "female meat-eater" la femeile tinere japoneze se extinde considerabil."

Termenul de "meat-eater" este un termen japonez pentru femeile care sunt active şi au o tendinţa remarcatabila pentru intalniri.

Pe de altă parte, “vegetarian male” se referă la bărbaţii care sunt pasivi si au tendinte feminine.

"Intr-o perioada a declinului economic, creşterea puterii economice a femeilor şi bărbaţilor a creat acest fenomen", a spus ea. "Ca rezultat, celebritatile coreene care sunt dinamice, cum ar fi Jang Keun-suk, 2PM si SHINnee sunt foarte populari."

Chiar dacă nu există studii efectuate pentru a dovedi faptul că aparitia fenomenului "meat-eater" a dus la popularitatea cantaretilor K-pop coreeni", nu este greu de ghicit că este o legatura intre creşterea puterii economice a femeilor japoneze şi popularitatea trupelor K-pop.

În conformitate cu "White Paper on Children and Infant Care" recent publicata de guvernul japonez, una din 10 femei in varsta de 50 de ani sau mai tinere nu au fost niciodată căsătorita. Potrivit statisticii din 2011 a "Ministry of Internal Affairs and Communications", un număr tot mai mare de femei participa la activitatea economică, cu o rata incepand cu 63% la sută în 2010. Acesta poate fi interpretata că incepand odata cu succesul culturii K-pop din Japonia si este cauza partiala a dorinţei femeilor potente din punct de vedere economic pentru cultura pop.

Pentru ultimii 20 de ani se poatate observa creşterea demna de atentie a culturii a K-pop, în contrast cu incetinirea creşterii economice în Japonia. Potrivit, topurilor japoneze de muzică Oricon, formatiile de trei cântăreţi coreeni s-au clasat în top 10 - de la Kara pe locul al patrulea, la formatia de fete Girls’ Generation pe locul 5, şi pe locul 9 trupa TVXQ.

În Japonia, Agentia de management de renume, SM Entertainment care ii amangerizeaza pe TVXQ, Girls’ Generation si Super Junior - a câştigat 17,542 de millioane de won în primul trimestru al acestui an, cu 345.7% mai mult decat cu un an inainte.

Principalele agenţii coreene de divertisment au început punerea în aplicare a unei strategii de piaţă agresive pe piaţa japoneză pentru beneficiile sale, cum ar fi preţul unitar mai mare la concerte şi albume, sistemul de drepturi de autor mai bun şi loialitatea superioara a fanilor. JYP Entertainment urmăreşte strategia glocalizării ce se plica la Japanese TV si Wonder Girls şi reluată cu succes in Coreea în timp ce se vizează piaţa japoneză.

Cu toate acestea, unii experti spun că popularitatea K-pop din Japonia nu un curent principal, ci mai degraba o parte a unui conţinut cultural. "Aceasta ne-ar da dreptul de a spune că strategia glocalizării se apropie de realizare, mai degrabă decât ca K-pop sa devina un curent si mai important în Japonia", a declarat Jung, Chief Executive Officer al JYP Entertainment din Marea Britanie.

Sursa:
http://www.koreatimes.co.kr/www/news/art/2012/06/135_112765.html