vineri, 22 iunie 2012

Lee Joon Gi si Shin Min Ah indragostiti in Arang and the Magistrate

 

Titlul: 아랑사또전 (A-rang-sa-ddo-jeon)

Lee Joon Hyuk inrolat in armata


În cele din urmă a sosit timpul pentru Lee Joon Hyuk pentyru a-si servi ţara, în cei 2 ani de armata obligatorie.

Vedeta de 28 de ani care si-a confirmata valoarea in City Hunter si Man From The Equator si-a luat adio de la fanii săi, în după-amiaza zilei de 19 iunie, avand rezervate 306 de locuri în Euijongbu, Gyonggido pentru acest eveniment.

Înainte de a intra tabăra de pregatire, el a răspuns întrebărilor unui reporter:

La cum a petrecut cu o noapte înainte: Am dormit bine noaptea trecută, fără nici un vis deosebit. Au fost mulţi oameni care au dorit sa ma vada, eu nu pot spune toate numele lor.

La modul în care el va gestiona viata din armata: Nu ştiu. S-ar putea sa realizez despre realitatea vieţii in armata în următoarele câteva zile. În primul rând cred ca vor fi proaste toate, trebuie să beneficiez de instruire.

La întrebarea cu privire la intalnirea cu prietenul său, Lee Min Ho: El e în China, la acest moment, am vorbit prin telefon. El mi-a spus să am grijă de mine.

Cand reporterul l-a întrebat despre promisiunea lui Lee Min Ho de a-l vizita in tabara de pregatire , Lee Joon Hyuk un zambet, a murmurat: "Pentru ca el este atat de ocupat ...."

În cele din urmă, Lee Joon Hyuk a trimis ultimul sau mesaj: Vă mulţumesc tuturor celor care au venit aici, pentru rămas bun. Mă voi întîlni cu o drama buna dupa ce-mi voi duce la bun sfarsit datoria mea catre tara. Sper ca toată lumea să realizeze lucruri mari in viitor ".

Ne revedem în 2014, Lee Joon Hyuk!

Sursa:
http://koreanvibe.com/lee-joon-hyuk-enlisted-to-army
Newsen

Kim Kang Woo si Jo Yeo Jung in ‘Haeundae Lovers’


Titlu: Haeundae Lovers

Scenariul: Hwang Eun-kyeong
Casa de productie: KBS
Distributia: Kim Kang-woo, Jo Yeo-jeong,...
Numar episoade: 16
Difuzare: August 2012

Intriga:
Kim Kang Woo şi Jo Yeo Jung au povesti asemănare: ambii au tinut prima pagină a ziarelor datorita nuditatii şi scenelor fierbinţi din filmele lor: Kim Kang Woo’s in The Taste of Money si Jo Yeo Jung’s in The Concubine.

Acum, ei vor interpreta o poveste de dragoste unică în noua drama KBS, Haeundae Lovers.

Kim Kang Woo (The Slingshot) joacă rolul unui un fost procuror care a reprezentat în principal, gangsteri. El si-a pierdut memoria şi se mută in Haeundae (lângă Busan). Acolo, el întâlneşte un gangster local şi atunci da de necaz.

Între timp, Jo Yeo Jung (I Need Romance) joacă roluil lui Ko Sa Ran, o femeie vesela, fiica de gangster, care locuieşte cu tatăl ei ranit la cap într-un accident.

Deşi povestea implică gangsteri, drama Haeundae Lover se dovedeste a fi o comedie romantica. Această dramă va inlocui in luna august un alt rom-com, Big, şi, probabil, va debuta in acelasi timp cu "drama fierbinte" SBS, Faith , in care joaca Lee Min Ho. Yikes!

Povestea dramei Haeundae Lovers pare interesanta, proaspata şi neconvenţionala. Adăugand si pe cei 2 actori buni, cu experienta, aceasta reprezinta cu siguranţă un motiv pentru care va trebui urmarita drama!

Sursa:
http://www.hancinema.net/updated-cast-for-the-upcoming-korean-drama-haeundae-lovers-44060.html
http://koreanvibe.com/kim-kang-woo-and-jo-yeo-jung-are-haeundae-lovers
Newsen

marți, 19 iunie 2012

Ha Ji Won eleganta si senzuala in revista de moda Harper’s BAZAAR

La sedinta foto, care a avut loc în Los Cabos şi Mexic, Ha s-a prezentat plina de viaţă. Ea a spus că a gandit sedinta foto ca si cand ar fi filmat un film nou. În ciuda vremii calde din Mexic, ea a impresionat echipa prin profesionalism, până în ultima clipă.

Intr-un interviu dupa sedinta foto, Ha si-a exprimat gândurile despre drama MBC TV, The King 2 Hearts. Ea a spus, "Când am filmat acest serial, am spus de multe ori m-as fi căsători cu o fată ca Hang Ah, dacă aş fi fost un barbat. Ea a fost mult mai matura şi mai inteleapta decât am fost eu vreodata, aşa că am învăţat multe de la ea. Dragostea ei a fost atât de instabila, dar ea nu a renunţat niciodată. Ea m-a invatat cum să ştiu cât de puternica pot fi atunci când cineva in care am incredere are încredere în mine. "

Ha, de asemenea, a vorbit despre modul in care a ajuns să apară în filme de acţiune sau seriale, deşi de fiecare dată a trebuit să înveţe sa faca aerobic, box, scrimă, tenis de masă:  "Am selectat rolurile dupa munca depusa in fiecare scenariu. Si am vrut să învaţ cate ceva din personalitatea caracterului meu atunci când am ales fiecare rol. Si niciodata nu am ezitat pentru că m-am gandit ca ar fi distractiv. Deoarece oamenii din jurul meu mereu spun ca sunt buna, nu vreau să conteste lucrurile noi. "

Ha, de asemenea, a spus, "Când încep o drama sau un film, nu ma gandesc la munca mea viitoare. Încerc doar să ma bucur de moment, la fel de mult si ca pot. Imi pot păstra numai sănătatea mintală pentru a face in acest mod cele mai bune roluri. Pentru o lungă perioadă de timp, mult mai mult decât pregătirea pentru viitor,  vreau să ma bucur de fiecare moment şi sa-mi construesc cariera in acest fel."

Pictorialul lui Ha şi interviul pot fi gasite in numarul din luna iulie a revistei de moda Harper’s BAZAAR.

Sursa:
http://en.korea.com/blog/enter/tv/ha-ji-won-changes-into-an-elegant-mexican-woman/
hajiwon, TV Report

Yoochun in numarul din iulie a revistei ELLE Korea


Yoo Chun, care are un succes garantat in box-office ca urmare a serialului The Rooftop Prince, recent a avut o sedinta foto în Bali.

Pe 20 iunie, Yoo Chun s-a dus la Bali pentru o sedinta foto pentru numarul din iulie al revistei de moda Elle.

La întrebarea dacă i-a fost greu sa-si construiasca o cariera de succes ca actor prin serialul Miss. Ripley şi The Rooftop Prince, Yoo Chun a spus că s-a distrat în calitate de The Rooftop Prince deoarece a fost foarte relaxat cand a filmat acest serial. El presupune că a realizat un rezultat bun.

Yoo Chun a zis ca de multe ori a ascultat muzică si a purtat căşti ori de câte ori era in pauza, cand un reporter l-a intrebat ce melodie a ascultat cel mai recent. Yoo Chun a spus că a ascultat melodiile lui  Jun Su şi a fost mândru de faptul că acetea aparţine aceluiaşi grup.

El si-a serbat ziua de nastere in ziua sedintei foto, si a spus că niciodată nu si-a sărbătorit ziua de naştere în Coreea de cand a debutat.

Oamenii au spus: "Yoo Chun este atât de drăguţ în imagini." "Mi-e dor, măria ta", "Yoo Chun arată atât de impozant în Bali.. Mă simt atât de tare cand vad pozele "" Vreau să merg intr-o vacanta cu tine, Yoo Chun. "." El a devenit din nou Yong Tae Yong. Îmi place aspectul lui chic. "

Sursa:
DBSKnights, Xportsnews
http://www.dbsknights.net/2012/06/scans-yoochun-for-elle-korea-magazine.html
JYJ, Xportsnews, Yoo chun