vineri, 29 iunie 2012

Choi Daniel si-a povestit trecutul

 

In timpul unui interviu recent acordat la tvN in timpul emisiunii ‘Baek Ji Yun’s People Inside”,  actorul Daniel Choi si-a dezvaluit trecutul dificil.

El si-a pierdut mama la vârsta de 5 ani asa ca nu a cunoscut decat prea putin dragostea materna.

El a spus, "Mi-am pierdut mama cand aveam 5 ani. Apoi, afacerea tatălui meu a dat faliment. Eu am trăi în casa unei mătuşi, fratele meu mai mare la o alta matusa şi tatăl meu la o alta casa. În acel moment m-am simţit incomod, dar nu am simtit ca am ghinion sau am fost nefericit. Eu cred ca atunci atunci cand esti sarac te simti inconfortabil nu nefericit sau ghinionist ".

Lipsa mamei influenţează o anumita calitate a deprinderilor. El a spus: "Eu nu ştiu cum să reacţionez la dragostea unei mame / maternitate. Când am filmat pentru Good Job, Good Job , există o scenă in care trebuia să plâng după ce a fost certat de mama. La acel moment, i-am spus actritei Kim Hae Sook (care a jucat rolul mamei) ca eu nu stiu de ce plânge copilul. Apoi, ea mi-a spus "A mama ta a murit? Eu, am sa-ti arat ce este maternitatea. Urmaţi-mă ". I-am fost atât de recunoscător".

De asemenea, actorul de 26 de ani a dezvăluit că a renunţat la facultate după doar un semestru deoarece a vrut sa se pesfectioneze lucrand. Despre acest fapt el are opinia sa: "Daca cineva stie exact ce vrea, e alegerea lui daca va invata de la universitate sau lucrand efectiv".

El a arătat, de asemenea, că a mers de 100 de ori la auditii dar nu a renuntat la visele, taind frunze la caini.

Deci, un om simplu!

Sursa:
http://koreanvibe.com/choi-daniel-revealed-his-difficult-past
Newsen

Vot pentru cel mai bun actor in costum la Seoul Drama Awards 2012
Lee Min Ho


Kim Soo Hyun


Jang Keun Suk


Park Yoo Cheon


Park Si Hoo


Lee Seung Gi

 

Cei mai buni 6 actori ai momentului din Coreea: Lee Seung Gi, Lee Min Ho, Jang Keun Suk, Park Si Hoo, Park Yoo Cheon, Kim Soo Hyun atrag  atenţia datorita competiţiei acerbe dintre ei.

Actorii, care sunt, de asemenea, nominalizati pentru premiul Cel mai bun actor coreean la Seoul Drama Award 2012, au primit o atenţie considerabilă datorita aspectului lor superb în costum.

Actorii prezintă pe flerul lor de moda in costum astfel, astfel, Soo Kim Hyun purtand un costum alb va fi greu de egalat iar Lee Min Ho, a cărui umeri largi perfect proportionati, completeaza perfect costumul este in top.

Oamenii care au văzut imaginile au răspuns: "Este greu de spus care arata cel mai bine în costum." "Se pare arata mult diferit fata de mine si ma simt gelos".

Se pare ca intre cei 6 actori va fi o concurenta acerba la categoria Cel mai bun actor coreean, la 2012 Seoul International Drama Awards. Site-ul Korea şi pagina lor de Facebook vor arbitra votare care se va desfasura pe perioada 10 iulie - 5 august şi concurenţa deja surprinde fanii de pretutindeni şi de a le anticipa cu nerăbdare rezultatul.

Câştigătorul final va deveni câştigătorul premiului 2012 SDA 2012 care va avea loc in data de 30 august. Oricine are un cont pe Facebook poate participa iar alegătorii pot vota doar o dată pe zi.

Sursa:
http://en.korea.com/blog/enter/sda-2011/vote-for-the-best-looking-actor-in-a-suit-for-the-seoul-drama-awards-2012/
jangkeunsuk, JYJ, kimsoohyun, Korea.com, leeminho, Leeseunggi

Kim Soo-hyeon - promovare in Japonia


Actorul de 24 de anhi, Kim Soo-hyeon-I, star al momentului, va căuta să-si facă un nume si în Japonia, atunci cand va vizita aceasta tara în luna iulie pentru promovarea dramei KBS,  "The Sun and the Moon".

Luni şi marţi, Kim va lua parte la activităţile de promovare şi va avea conferinţe de presă pe tema dramelor in care a jucat si  care l-au catapultat in centrul industriei de divertisment coreeane.

Promovarea are loc chiar inainte de debutul japonez al dramei, care este programata a fi dufuzata incepand cu luna iulie pe canalul satelit KNTV.

Surse din interiorul agentiilor de divertisment şi mulţi altii se întreabă dacă faima lui Kim din Coreea va prinde si in Japonia.

Agenţia care il reprezinta pe actorul 24 de ani a declarat că este convinsa că Kim va placea publicului japonez.

"El are un stil unic, care-l diferentiaza de toate celelalte vedete Hallyu populare in Japonia. Expresivitatea in interpretare, vocea profundă şi calmul ii da un avantaj ca nimeni altul", a precizat un purtător de cuvânt de la Keyeast Entertainment.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo... ( English Korean )

joi, 28 iunie 2012

Jung Il Woo invitat la Gala Premiilor Hwajung din China

Actorul Jung Il Woo va fi primul actor coreean care va a participa la Premiile Hwajung din China.

La 29 iunie, agenţia lui Jung a informat că actorul a fost invitat să paticipe la Premiile Hwajung ce vor avea loc pe 4 Iulie in Beijing la Olympic Gymnasium.

Este al şaptelea an al Premiilor Hwajung. Spre deosebire de anul precedent, in acest an, premiile includ nominalizari pentru toate celebrităţile din Asia.

Sute de personalitati din China, Coreea, Japonia, Taiwan, Thailanda, Hongkong au fost selectate pentru deveni cele mai populare celebritati din Asia prin sondaje facute la telefon, online pe site-uri importante cum ar fi Sina.com şi Sohu.com precum si pe site-ul oficial al Premiilor Hwajung.

La premiile de anul trecut, au participat mai multe celebrităţi de top din China, precum directorul Karwai Wong, Aaron Kwok, Ziyi Zhang, Tse Ting Fung, şi Dan Yen Ji. În acest an vor paticipa vedetele de top Jackie Chan şi Tse Ting Fung.

Pentru a participa la premii Jung va zbura spre China inca de pe 3 iulie .

Sursa:
http://en.korea.com/blog/enter/tv/jung-il-woo-is-invited-to-hwajung-awards-in-china/
jungilwoo, Starnews

miercuri, 27 iunie 2012

Park Si Hoo - Un actor remarcabil

Nume: 박시후 / Park Si Hoo
Nume real: 박평호 / Park Pyung Ho
Profesia: Actor
Data nasterii: 23 Aprilie 1978
Inaltimea: 182cm
Greutatea: 70kg
Semn zodiacal: Aries
Grupa de sange: B
Familie: Tata (fashion/CF model), mama, frate mai mic/baseball player Park Wu Ho

Drame:


Queen of Reversals
(MBC, 2010)

A day
(2010)

Prosecutor Princess
(SBS, 2010)
. . .

Family’s Honor
(SBS, 2008)

Iljimae
(SBS, 2008)

How to Meet a Perfect Neighbor
(SBS, 2007)
. . .

What Star Did You Come From
(MBC, 2006)

Let’s Marry
(MBC, 2005)

Delightful Girl Choon Hyang
(KBS2, 2005, cameo)Filme:


I am a Killer
     (2012)

Premii:
2011 KBS Drama Awards: Top Excellence Award, Actor (The Princess’ Man)
2011 KBS Drama Awards: Best Couple with Moon Chae Won (The Princess’ Man)
2011 KBS Drama Awards: Popularity Award (The Princess’ Man)
2010 MBC Drama Awards: Excellence Award, Actor (Queen of Reversals)
2009 SBS Drama Awards: Special Production Actor Award (Family’s Honor)
2007 SBS Drama Awards: New Star Award (How to Meet a Perfect Neighbor)

Sursa:
http://en.korea.com/blog/enter/sda-2011/nominees-for-outstanding-korean-actor-park-si-hoo/
Wikipedia & DramaWiki

Stiri: 21 iunie 2012 - 27 iunie 2012


O mulţime de ştiri mari în această săptămână, cele mai mai insemnate fiind despre linia fantastica PiFan de luna viitoare!

ANUNT SPECIAL


PiFan lanseaza Lineup!

Fara a fi prea mult, saptamana viitoare va debuta cu Korean omnibus Horror Stories si se va incheia cu film lui Takashi Miike, For Love's Sake. O mulţime de filme interesante vor fi in  competiţie şi o mulţime de filme coreene vor fi proiectate peste 11 de zile. James si Marsh si I will be breaking se regasesc in programul din următoarele zile! (Modern Korean Cinema, June 27, 2012)

Stiri din cinematografia coreeana
5-Point Pictures pentru a Release Happy Life in America de Nord pe DVD
Distribuitorul de film 5 Points Pictures are plăcerea să anunţe achiziţionarea filmului The Happy Life (2007), ca urmare a intelegerii cu CJ Entertainment. Filmul a fost regizat de Lee Joon-ik (The King and the Clown, 2005) si starul Kim Yun-seok (The Chaser, 2008) şi multe altele.Viitorul Region 1 DVD pentru The Happy Life va beneficia de un upgrade in engleză funcţie de traducerea filmului. (Modern Korean Cinema, June 27, 2012)Silverdocs ’12: Planet of Snail ’12: Planet of Snail TriumphsPlanet of Snail, povestea unui poet surd şi orb şi a soţiei sale, a luat premiul Sterling la Best World Feature. Filmul, de asemenea, a luat anul trecut premiu la International Documentary Film Festival Amsterdam. (Real Screen, 26 Junie 2012)
T.O.P va juca in rolul unui asasin
 nord-coreean
Cantaretul T.O.P din Big Bang este programat sa revina pe marele ecran pentru prima dată de la ultimul său film 71: Into The Fire (2010). Vedeta de 24 de ani, va juca în action/melodrama The Alumni alături de Han Ye-ri din filmul As One (2012) şi actorul de 12 ani Kim You-Jung care a jucat in drama din acest an The Moon that Embraces the Sun. (Joong Ang Daily, 26 Iunie, 2012)
 Ahn si Lee amprentati la Hollywood 
Actorii Lee Byung-hun si Ahn Sung-ki au devenit primii actori coreeni care si-au lasat amprentele mainilor si picioarelor la un teatru iconic din Hollywood. Cle doua vedete si-au lăsat amprentele mâinilor şi picioarelor si la teatrul chinez Grauman din Hollywood, California, sambata, ca parte a evenimentelor organizate în timpul “Looking East 2012 Korean Movie Festival” care a durat de sâmbătă până duminică. Zece filme coreene, inclusiv Unbowed (2012), Poetry (2010), si Thirst (2009), au fost proiectate in timpul festivalului de două zile. (The Korea Herald, 25 Junie2012)

Festivalul de film pentru incurajarea atletilor olippici coreeni
Festivalul de film sportiv este un spectacol suport pentru atletii coreeni ce vor participa la Olimpiada de la Londra de luna viitoare si va avea loc in perioada 2 - 5 iulie la Daehan Cinema din Chungmuro, Seoul. Filmul care va debut in cadrul festivalului este Forever The Moment (2007), bazat pe povestea adevarata a echipei de handbal feminin. Alte filme care urmeaza sa fie prezentate includ Take Off (2008) Fighting Spirit (2011) si Pacemaker (2012). As One (2012) va inchide festivalul. (The Chosun Ilbo, 22 Junie 2012)Anul filmelor coreene pentru adulti
Industria de film coreeana se bucură de o crestere in acest an, cu un numărul total de spectatori evaluati până marţi, de 41.93 milioane si incasari cu peste 10 milioane de euro mai mult fata de aceeaşi perioadă a anului trecut. Filmele coreene au atras spectatori mai mult decat superproductiile de la Hollywood şi alte filme străine, reprezentând 53.5 la sută din numărul total. Unul dintre motive este popularitatea filmelor care fac apel la publicul adult. Aproximativ 13 de filme coreene au atras peste 1 milion de spectatori în acest an, iar cinci dintre ele au fost apreciate cu R. (The Chosun Ilbo, 21 Junie 2012)

Jung a fost numic in functia de sef al diviziei de filme CJ E&M
Gigantul coreean CJ E&M Corporation l-a numit pe Tae-sung Jung, fostul director executiv de la Showbox/Mediaplex, ca şef al diviziei de film. Anterior, divizia de film CJ E&M a fost separata în unităţi interne şi internaţionale, dar acestea au fost reunite într-o singură entitate, supravegheata de Jung. (Screen Daily, 21 iunie 2012)Co-productia China-Coreea de Nord , prezinta viata de zi cu zi din Coreea de Nord 
Prima coproductie China-Coreea de Nord ce arata parcursul a mai mult de 60 de ani de relaţii diplomatice cu ţările vecine, drama Meet in Pyongyang, s-a remarcat la Shanghai International Film Festival, oferind o bucatica din viata de zi cu zi din Coreea de Nord, atragand astfel interesul cumpărătorilor din Coreea de Sud, Japonia, si Europa. (The Hollywood Reporter, 20 Junie 2012)


InterviuriIn Miss Conspirator, actrita Has Ko Hyun-jung are un rol neobisnuit 
Actrita Ko Hyun-Jung revine pe marele ecran în noua action/comedy, Miss Conspirator. Ko a jucat de obicei roluri de figuri puternice feminine în poziţii de conducere, remarcandu-se mai ales în Queen Seondeok (2009) si Daemul (2010), în care ea a jucat rolul primului presedinte femeie din Coreea. De data aceasta, însă, rolul lui Ko a luat o întorsătură la 180 de grade. În Miss Conspirator ea joacă o femeie dezorientata, cu o fobie sociala. (Joong Ang Daily, 25 Junie 2012)


POSTERE

The Thieves
 

The Thieves 

The Thieves 

The Thieves 

Scary Story

Neighbors
 

The 5-Million Dollar Man 

The 5-Million Dollar Man 

A Company Man
 

BOX OFFICE

Miss Go Goes Straight to the Top
(Modern Korean Cinema, 24 Junie 2012)

Korean Cinema News oferă săptămânal o paleta largă de ştiri despre cinematografia coreeana: caracteristici, festival de ştiri, interviuri, ştiri despre industria de profil, trailere, postere, şi box-office. Acestea apar în fiecare miercuri dimineaţa (Ora Standard coreeană), pe Korean Cinema. Pentru alte tipuri de stiri se pot consulta Korean Box Office Update si Weekly Review Round-up.  Opinii şi caracteristici despre filmul coreean pot apărea, de asemenea, în mod regulat pe site-urile de profil.

Pentru a ţine pasul cu cele mai bune stiri despre filmele coreene se pot utiliza RSS Feed, Facebook sau Twitter.

Sursa:
http://www.modernkoreancinema.com/2012/06/korean-cinema-news-0621-0627-2012.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+ModernKoreanCinema+%28Modern+Korean+Cinema%29
http://en.korea.com/blog/blogs/korean-cinema-news-0621-0627-2012/

marți, 26 iunie 2012

Filme: Rosa (2012)

"Rosa" (2012)
Regizat de: Maeng Gwan-pyo
Cu participarea: Ruzmetova Dayana , Jo Ha-seok
Tara: South Korea
Limba: Korea 

Intriga:
Tanara Diana de 16 ani din Uzbekistan a fost eleva la şcoala de balet din Bolshoi, beneficiind si de sistemul de burse, dar după prăbuşirea Uniunii Sovietice, si-a dorit ca visele sa mearga mai departe. Ea ajunge în Coreea de Sud cu un străin pe nume Mr. Jo care doreste sa faca bani acolo cu ea. Cu toate acestea, visul coreean care începe cu numele de Rosa nu este ceea ce a crezut ea ca ar putea fi.

Totul o ia razna pe măsură ce timpul trece. Fata a devenit o lebada sub o vraja, la 16 ani, dar se pare ca Coreea nu a devenit un lac pentru ea.

Va fi oare ea in stare sa-si realizeze visele şi sa anulează vraja?

Rosa este un film despre realitatea dura a femeilor din Rusia, care, după căderea Uniunii Sovietice şi stabilirea de relaţii diplomatice între Coreea şi Rusia din septembrie 1990, acestea vin în Coreea de Sud în căutarea visului coreean, dar sunt degradate pana devin in cele din urmă fetele din raioanele de divertisment de Seul. 

Visând să devină balerină, Rosa se angajeaza la un club de noapte în Seul pentru a-si câştiga taxa de de şcolarizare. Ea obtine viză de lucru E-6 prin intermediul unui agent coreean contactat prin intermediul unui ziar din Uzbekistan. Ea a crezut că dacă poate dansa în Coreea si va fi capabila sa-si castige banii mai apoi putea avea o cariera succes. A fost un vis naiv. A ajuns sa devina sclava pentru sex.

Data lansarii in Coreea: 2012.
 Sursa:
http://www.korea-fans.com/forum/konu-rosa-%EB%A1%9C%EC%82%AC-%EC%9D%B4%EC%95%BC%EA%B8%B0-2012.html
http://www.hancinema.net/korean_movie_Rosa.php#synopsis
http://www.hancinema.net/upcoming-korean-movie-rosa-40352.html
www.hancinema.net/kor... ( English Korean )