sâmbătă, 7 iulie 2012

Song Joong Ki - PortretNume: 송중기 / Song Joong Ki (Song Jung Ki)

Profesia: Actor, MC
Data nasterii: 19 septembrie 1985
Inaltimea: 178cm
Greutatea: 65kg
Semn zodiacal: Fecioara
Grupa de sange: A
Agentia ce il reprezinta: SidusHQ

Seriale:
Nice Guy (KBS2, 2012)
Tree With Deep Roots (SBS, 2011)
Sungkyunkwan Scandal (KBS2, 2010)
Obstetrics and Gynecology Doctors (SBS, 2010)
Will it Snow at Christmas? (SBS, 2009)
Take Care of the Young Lady (KBS2, 2009) cameo
Triple (MBC, 2009)
My Precious Child (KBS2, 2008)
Love Racing 러브 레이싱 (Comedy TV, 2008)

Filme:
Wolf Boy (2012)
Many a Little Romance (2011)
Rio (2011)
The Case of Itaewon Homicide (2009)
Ogamdo (2009)
Frozen Flower (2008)

Premii:
2011 SBS Drama Awards: PD Award (Tree With Deep Roots)
2010 KBS Drama Awards: Popularity Award (Sungkyunkwan Scandal)
2010 KBS Drama Awards: Best Couple Award with Yoo Ah In (Sungkyunkwan Scandal)

Galerie de imagini

 Sungkyunkwan Scandal

Sursa:
http://wiki.d-addicts.com/Song_Joong_Ki
nate pann
[More PHOTO] Song Joongki – Allure May Issue
http://en.korea.com/songjoongki/?p=7139

joi, 5 iulie 2012

Kim Soo Hyun in Running Man

 

Sursa:
kimsoohyun, TV Report

Kim Rae Won joaca in filmul ‘Superstar’

 

Kim Rae Won va juca intr-un nou film dupa melodrama ‘Thousand Days’ Promise’. Filmul se numeste ‘Superstar’ si marchează revenirea lui pe marele ecran după achitarea de serviciul militar. El joacă rolul unui  director muzical responsabil de un proiect muzical.

Dar, în timp ce el asculta la auditii un băiat filipinezo-coreean, el îşi aminteşte propriile sale vise uitate, urmate de o carieră în domeniul muzical.

Rolul băiatului talentat este jucat de către Ji Dae Han, un actor copil care a fost ales printr-o proba facuta la nivel national. Alături de ei joaca actorii Jo An, Kwang Soo si Lee Sung Min. 


Sursa:
http://www.koreandramablog.com/kmovie-update/kim-rae-won-plays-a-musical-director-in-upcoming-movie-superstar.html
mk.co.kr

The King 2Hearts


Titlu alternativ: The King
Total Episoade: 20
Genul: romantic, politic, comedie
Categoria: Comedy . Korean Drama . Politics . Romance 

Intriga:
Lee Jae Ha (Lee Seung Gi), este prinţ moştenitor din Coreea de Sud şi fratele mai mic la regelui, Lee Jae Kang (Lee Sung Min). El nu are intenţia de a fi un soldat model sau sa devinarege. Cu toate acestea a hotarat sa se implice atunci când Jae Kang anunţă o participare comună a celor doua coreei la Campionatul Mondial. Într-un act de bunăvoinţă, el il mobilizează pe Jae Ha, să facă parte din echipa Coreei de Nord. Jae Ha va participa impreuna cu Kim Hang Ah (Ha J Won), fiica unui general nord-coreean şi singura fata din echipa. Lucrurile se agraveaza atunci cand cei doi intra o căsătorie aranjată de motive politice.

Sursa:
http://www.kimchidramas.net/2012/03/king-2hearts.html
http://www.kimchidramas.net/search/label/Romance

miercuri, 4 iulie 2012

Jung Il Woo a luat premiul Best Asian Actor la Hwajung Awards in China

 

Actorul Jung Il Woo a devenit primul actor coreean care a primit premiul Cel mai bun actor din Asia, la Hwajung Awards în China.

Pe 5 iulie, agenţia a lui Jung a raportat ca actorul a fost declarat Cel mai bun actor la a 7-a Editie Hwajung Awards care a avut loc pe 4 iulie la ora 7:00 pm, la Beijing, la Olympics Gymnasium.

Anul trecut au fost niminalizati doar actorii chinezi. Anul acesta a fost creat premiul pentru cel mai bun actor din Asia, Jung devenind primul castigator caruia i-a fost atribuit. De asemenea Jung s-a clasat pe primul loc în sondaje in ceea ce priveste vedetele favorite alese din rândul tuturor actorilor care au participat la aceste premii, sondaje realizate de Sina.com.

După ce Jung a primit premiul, a avut loc pe Weibo o intalnire cu unii dintre fanii chinezi.

Jung este, de asemenea, este acum popular în Japonia datorita dramei Flower Boy Ramyun Shop, difuzata in prezent de canalul japonez TBS.

Sursa:
http://en.korea.com/blog/enter/tv/jung-il-woo-receives-the-best-asian-actor-at-hwajung-awards-in-china/
jungilwoo, Starnews

Kim Soo Hyunin in Japonia pentru promovarea The Moon Embracing the Sun


Actorul Soo Kim Hyun atrage în prezent atenţia iubitorilor de gen din Japonia.

Kim a vizitat Tokyo, Japonia, pe 4 iulie pentru a participa la prezentarea specială a serialul The Moon Embracing the Sun care este programat pentru difuzare pe canalul KNTV, şi pentru a da un interviu de presă.


Previzualizarea specială a avut loc de două ori la Tokyo Korean Cultural Center Hall, si a fost vizionata de foarte multi fani japonezi a lui Kim.

Fanii l-au ovaţionat in scenele culminante, care au fost prezentate pe ecran, din The Moon Embracing the Sun . După previzualizare mulţi oameni si-au exprimat aşteptările cu privire la serial, datorita actorilor principali si a scenelor frumoase.

La interviul acordat presei, care a avut loc la ora 6:00 pm după previzualizare, aproape 100 de surse mass-media, inclusiv posturi de televiziune, ziare, reviste au participat şi si-au arătat interesul pentru Kim.


Kimsi-a exprimat gândurile in Japonia cu privire la serial amintindu-si momentele de la filmari. El a spus, "The Moon Embracing the Sun este sperialul la care am lucrat, cel mai pretios pentru mine, ca actor."

The Moon Embracing the Sun a fost foarte popular în Coreea. Cel mai mare rating a fost de 42,2% Viewer.Primul şi al doilea episod al seriei va fi difuzata de canalul KNTV în luna iulie, iar restul serialului va fi difuzat incepand cu luna august.

 

Kim va reveni în curând în Coreea de Sud după ce va da interviuri la sursele mass-media japoneze.

Sursa:
kimsoohyun, Star Daily News

Lee Min Ho - cel mai cautat model pentru marcile de cosmetice

 

Lee Min Ho este cel mai cautat model de marcile de cosmetice

Actorul Lee Min Ho a fost recent selectat ca celebritatea de sex masculin cea mai cautata pentru reclamele TV a brandurilor de cosmetice.

Portalul comunităţii DC Inside a efectuat un studiu privind "Cele mai atractive vedete de sex masculin în reclamele TV pentru marcile de produse cosmetice care le face pe femei să-si deschidă portofelele", in perioada 26 iunie - 3 iulie. Ca urmare a voturilor, Lee s-a clasat pe primul loc.

Pe 4 iulie, DC Inside a raportat ca Lee a primit 17,532 de voturi (38,9%) din totalul de 45.049. Inainte ca Lee sa fie selectat ca model pentru Innisfree în februarie, el a fost activ ca model pentru brandurile de cosmetice în şi din Coreea. Înainte de Innisfree a lansat un brand in China, Lee realizand un film social denumit "Cho Ryun", sub conceptul de "Oricine poate fi prima iubire a lui Lee Min Ho." De îndată ce a fost lansat, mulţi oameni au vizitat site-ul pentru a viziona filmul. Oamenii au fost prea multi astfel ca serverul a cazut de mai multe ori.

Kim Hyun Joong s-a clasat pe locul al doilea, primind 14,117 de voturi (31,3%). Kim este model pentru pentru Shop Face de peste doi ani, începând din septembrie 2010. Kim si-a consolidat statutul ca model pentru Shop Face aceasta intituland o crema BB după numele lui.

Lee Seung Gi s-a clasat pe locul al treilea, primind 3924 de voturi (8,7%). Odata cu lansarea brandului de cosmetice The Saem in 2010, Lee a început să lucreze ca model pentru aceasta marca. El este foarte apreciat pentru îmbunătăţirea recunoaşterii brandului The Saem.

In plus, Jang Keun Suk (Nature Republic), Super Junior’s Siwon (Mamonde), si TVXQ (Missha) s-au clasat pe urmatoarele locuri.

Sursa:
http://www.modernkoreancinema.com/2012/07/korean-cinema-news-0628-0704-2012.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+ModernKoreanCinema+%28Modern+Korean+Cinema%29
Starnews

Kim Nam Gil si Lee Dong Gun ofertati pentru The Secret Lovers


După eliberarea in martie anul trecut din armată, circula zvonul ca actorul Lee Dong Gun a primit oferta de a juca intr-un rol principal intr-o viitoare drama MBC provizoriu intitulata The Secret Lovers.

Drama este o versiune TV a filmului de succes ‘7th Grade Civil Servant‘ (in care a jucat Kim Ha Neul şi Kang Ji Hwan).

Versiunea TV va spune povestea de dragoste a unui cuplu aparent normal, dar se pare că ambii au ceva de ascuns, unul fiind ofiţer de informaţii naţionale şi celalat spion industrial.

În ultimele zile, a aparut stirea precum că si Kim Nam Gil, care va termina serviciul public obligatoriu pe 14 iulie, a primit, de asemenea, oferta de a juca in rol principal in aceasta drama.

Atât Kim Nam Gil cat şi agenţia lui Lee Dong Gun au declarat că au primit oferte, dar nimic nu este confirmat încă.

Deci, cine e mai bun pentru a juca in The Secret Lovers?

Este genul de comedie şi nu cred ca il vom vedea vreodata pe Kim Nam Gil joacand o comedie (personajul lui în ultimele două drame a fost rece şi trist), asa ca ar fi reconfortant sa il vezi pe Kim Nam Gil jucand un astfel de rol!

The Secret Lovers va fi difuzat dupa Arang and The Magistrate.

Sursa:
http://koreanvibe.com/kim-nam-gil-lee-dong-gun-the-secret-lovers

Byung Hun si Im Soo Jung ambasatori de onoare la Gwangju BiennaleSuperstarul coreean Lee Byung Hun şi actriţă Im Jung Soo si-au servit tara ca ambasadori de onoare la Gwangju Biennale 2012. Ei au participat la acest eveniment in data de 3 iulie 2012.

Eveniment iniţiat în anul 1995, Gwangju Biennale are loc în oraşul Gwangju, Coreea de Sud, Asia devinind prima şi cea mai prestigioasa bieneala de artă contemporană. 

Bienala a fost fondata pentru a comemora revolta din 1980 din orasul Gwangju si spiritul Democratization Movement împotriva represiunii. Bienala reprezinta perspectiva globala asupra artei şi culturii contemporane.


 

Sursa:
http://koreanvibe.com/lee-byung-hun-and-im-soo-jung-appointed-as-honorary-ambassador-for-gwangju-biennale, Newsen

marți, 3 iulie 2012

Kim Soo Hyun votat cel mai tare star pentru prima jumatate a anului 2012

 

Recent, actorul Kim Hyun Soo a fost ales cea mai tare vedeta din prima jumătate a anului 2012: "Nu sunteţi de acord?"

Din 21 iunie pana in 27 iunie, site-ul de muzica Monkey 3 a realizat un sondaj online, cu întrebarea: "Care vedeta a fost cea mai buna in prima jumătate a anului 2012?". In urma rezultatelor, Kim Soo Hyun care recent a jucat in serialul MBC, The Moon that Embraces the Sun, s-a clasat pe primul loc cu un procent de 22%, dintr-un total de 375 de voturi.

Prin intermediul Jungle Fish si Dream High, el si-a îmbunătăţit abilităţile de interpretare, realizand apoi o interpretare foarte buna a personajului Regele Lee Hwon din The Moon that Embraces the Sun. El a provocat chiar “febra Kim Soo Hyun” devenind cel mai cunoscut cel mai bun actor din toate serialele TV.

Pe de altă parte, trupa Busker Busker, care a rasturnat toate clasamentele de top muzicale cu fiecare piesa lansata, s-a clasat pe locul al doilea cu 18% şi Shin Bora care a jucat pentru KBS, Gag Concert-Braves Guys, s-a clasat pe al treilea loc cu 16%.

Miss A’s Suzy este urmat în clasament cu 16% dupa interpretarea din Introduction to Architecture devenind cunoscuta ca prima dragoste a tuturor coreeni. Locurile 5 si 6 au fost ocupate de actorul de comedie Kim Jun Hyun pentru “Is that so?” si Yoo Joon Sang pentru interpretarea excelenta din serialul KBS 2,  Unexpected You, cu 15% şi respectiv 13% din voturi.

Sursa:
http://en.korea.com/blog/enter/tv/kim-soo-hyun-voted-for-the-hottest-star-of-the-first-half-of-the-year-do-you-agree/
K-Stars, kim soo hyun, TV Report

Lee Byung Hun si Ahn Sung Gi si-au lsat amprentele la Walk of Fame in Hollywood

 

Episoadele serialului  SBS TV, Good Morning, au inceput sa fie difuzate incepand cu 2 iulie, Lee Byung Hun şi Ahn Sung Gi participand pe 23 iunie la Hollywood pentru a-si lasa amprentele palmelor. Acest lucru a fost deosebit de semnificativ, deoarece ei au fost primii actori din Asia care au facut acest lucru.

In aceasta zi, Lee şi Ahn au apărut la Teatrul chinezescWalk Gauman.

Lee a relevat: "Când am auzit prima dată noutatile, m-am gândit din nou la ultimii douăzeci de ani din viaţa mea. Voi cugeta profund cu privire la modul in care voi restitui această glorie. Sunt onorat sa-mi las amprentele şi sunt cu adevărat fericit. "

Lee şi Ahn si-au lasat amprentele împreună cu numele lor. Lee a atras atenţia mass-mediei datorita calitatii de om bun şi care se prezintă în diferite moduri.

Felicitati in urma acestui eveniment, Lee şi Ahn au primit si medalii comemorative. Lee a spu: "Cred că filmele facute in tara noastra şi actorii sunt foarte apreciate."

Sursa:
http://en.korea.com/blog/enter/tv/lee-byung-hun-and-ahn-sung-gis-leaves-their-footprints-on-hollywoods-walk-of-fame/
ahn sung gi, Gauman's Chinese Theatre, hand&foot printing, hollywood, K-Stars, Lee Byung Hun, TV Report, Walk of Fam

duminică, 1 iulie 2012

Kim Nam-Gil isi face temele pentru cat a lipsitLa revenirea in viata publica, prima intalnire va fi cu fanii japonezi.

Pentru Actorul Kim Nam-gil care isi termină datoria de la Serviciul Naţional pe 14 iulie, motorul Hallyu deja a început să functioneze. El a primit o multime de gesturi de simpatie si propuneri de a juca in filme şi drame, precum şi participarea la alte programe de divertisment.

Cu toate acestea, prima data el trebuie sa termine ce a nu a finalizat inainte de a plecat in Serviciul National. El trebuie să se se intalneasca cu fanii japonezi. Kim Nam-gil nu a putut termina de filmat drama "Bad Man" deaoarece in timpul filmarilor s-a alaturat serviciului militar. NHK a difuzat drama si a fost destul de afectat pentru ca nu era acolo la diverse evenimente. Odata ce va iesi, prima data se va intalni cu fanii japonezi.

El are deja planificata întâlnirea cu fanii în diferite forme dar in acelasi timp va reveni si ca actor. El are de ales între două drame şi un film. De asemenea, de gând sa participe la talk-showul SBS, "Go Show", găzduit de către actrita Ko Hyeon-jeong cu care el jucat în "Queen Seon-deok".

Sursa:
http://www.hancinema.net/kim-nam-gil-does-homework-he-s-held-back-for-two-years-44629.html
news.donga.com/3/all/... ( English )