vineri, 13 iulie 2012

‘Don’t Worry, It’s A Ghost’ si ‘Knife Barber’ conferinta de presa comunaNoile drame KBS, Don’t Worry, It’s A Ghost‘ si ‘Knife Barber, a avut pentru lansare conferinta de presa comuna pe 12 iulie.

 Don’t Worry, It’s A Ghost spune povestea unui om care s-a trezit în spital fără nicio amintire din trecut şi o fantomă drăguţa care apare în faţa lui.

Drama in care joaca Park Shin Hye and Bong Tae Kyu va avea premiera pe 15 iulie.

Park Shin Hye


Bong Tae Gyu


Cealalta dramă speciala, Knife Barber, joaca Nam Gyu Ri şi Woong Sung Park. Drama spune povestea torturarii unei femei de catre un rechin de imprumut. Ea se ascunde în casa unui criminal, deghizat in frizer. Suna hilar!

Knife Barber va avea premiera pe 22 iulie.

 

Sursa:
http://koreanvibe.com/dont-worry-its-a-ghost-and-knife-barber-press-conference
http://www.newsen.com/news_view.php?uid=201207121429042810&code=100100
http://koreanvibe.com/category/event

Park Yoo Chun este cerut în China


Peste 5.000 de fani ai actorului coreean Park Yoo Chun au semnat o petitie pentru o reuniune a fanilor în China.

  În China, site-ul Baidu, al fanilor lui Park Yoo Chun, s-au zbatut timp de o saptamana pentru semnarea unei petitii online.

Petiţia solicita organizarea in China a unei reuniuni a fanilor lui Park Yoo Chun  şi a fost semnată de peste 5.000 de fani.

Împreună cu semnăturile lor, fanii si-au spus parerea si asupra orasului in care sa se desfasoare reuniunea, incluzandu-se o varietate de oraşe inclusiv Shanghai, Beijing, Guangzhou, Shenyang, Hangzhou, Wuhan şi mai mult.

 Conform reprezentantilor fanilor chinezi, "In prezent, popularitatea lui Park Yoo Chun este intr-un punct de neimaginat. Toti fanii lui Park Yoo Chun au speranta ca il vor întâlni Park Yoo Chun chiar şi cu o zi mai repede. "

 Cafeneauna fanilor Park Yoo Chun are 80.000 de membri în timp drama "Rooftop Prince" a strâns aproximativ 60.000 de fani de la inceputul difuzarii în China.

Sursa:
http://www.dbsknights.net/2012/07/news-120713-over-5000-fans-in-china.html

joi, 12 iulie 2012

Fan Clubul Park Shi Hoo din China a făcut o donaţie generoasă.

 

Pentru a sărbători cea de a doua aniversarea, din luna iunie, Fan Clubul Park Shi Hoo din China a sprijinit operatiile de ochi a copiilor săraci din China, sub numele de Park Shi Hoo.

Fan Clubul din China a donat 10 milioane won, bani care au fost colectati de către fondul special de sensibilizare a opiniei publice pentru copiii săraci, cu boli de ochi.

Donaţia a fost transmisa prin intermediul OBRIS, o organizaţie care ajută lumea săracă cu handicap vizual pentru a primi o operatie.

 Ce uimitor este faptul că aceasta nu era prima dată cand  cei din Fan Club au făcut o astfel de donaţie. Ei au ajutat la construirea in anul 2009 a unei scoli pentru copiii care trăiesc în zona de munte. De asemenea ei au ajutat la construirea unei biblioteci intr-o şcoală elementară si pe care au denumit-o ‘Sihu Library’.

Tuturor le-a placut sa auda despre asta!

 De asemenea, se crede că Fan Clubul a ajutat copiii cu probleme oculare inspirandu-se de la personajul interpretat de Park Shi Hoo în drama The Princess Man care a devenit orb în finalul povestii.

Sursa:
http://koreanvibe.com/park-shi-hoos-china-fans-club-made-a-generous-donation
korean stars, Newsen

Celebrităţi revenite din armata în 2012

Male celebrities to be discharged from the military in 2012 

Lee Jun Ki  care si-a inceput serviciul militar oblogatoriu pe 3 mai 2010, a servit in departamentul de relaţii publice din cadrul Ministerului Apărării Naţionale. Odată fiind eliberat, la 16 februarie, actorul s-a intalnit imediat cu fanii sai, la Universitatea din Sang Myung. Intalnirea cu fanii, chiar in dupaamiaza zilei in care revenit in viata publica, a fost primul eveniment la care a luat parte, la acest eveniment luand parte 2.000 de fani care au răspuns cu urale explozive.

Există o serie de celebritati care vor termina cu serviciul militar în acest an, inclusiv actorul Lee Dong Gun care va reveni luna viitoare. De cand Lee Dong Gun era încă în serviciul militar, el a semnat cu o noua agentie  facandu-si planuri pentru noi proiecte.

Actorul Lee Wan va urma lui Lee Dong Gun, în aprilie. El a crescut in faima După ce a avut un rol pozitiv în drama "Stairway to Heaven", castigand interesul după ce a fost să fie descoperit ca fratele actritei Kim Tae Hee. Inutil să spun, fanii asteapta cu nerabdare viitoarele sale roluri.

Kim Nam Gil mai are foarte putin pana la terminarea serviciului militar. Kim Nam Gil, care a fost lucrător in serviciu public la Oficiul din Gangnam-gu, în Seul, se va intoarce pe scena de divertisment în luna iulie. Creşterea faimei lui Kim Nam Gil a avut loc după rolul din ‘Queen Seondeok‘ în 2009, el fiind deja ofertat cu proiecte.

Kang Dong Won va reveni in luna noiembrie. Kang Dong Won, serveşte la Institutul de Cercetare in Sanatate Publica si Mediu, ultimul sau rol jucat fiind in ‘Secret Reunion‘.

Alte celebritati care vor termina serviciul militar obligatoriu in acest an includ pe: Kim Ji Seok, Kim Ji Hoon, Cho Han Sun, Park Hyo Shin, Kangin de la Super Junior, Mithra Jin de la Epik High, şi mai mult.

Fanii sunt nerăbdători să cunoască modul în care vedele se vor fi schimbat după îndeplinirea obligaţiilor care le-au revenit in serviciul militar, şi continuă să aiba aşteptări ridicate pentru întoarcerea lor. Cine sunt cei mai asteptati sa revina din serviciul militar obligatoriu?

Sursa:
http://www.ohkpop.com/24077/male-celebrities-to-be-discharged-from-the-military-in-2012
Sursa & Imagine: MyDaily
korean male military 2012,
park hyo shin lawsuit july 2012,
park yun hwa done with military service

Jeong Il-Woo a participat la 'Korea-Japan Friendship Festa' 2012
Actorul Jeong Il-woo, care s-a remarcat anul acesta cu drama populară "The Sun and the Moon" in rolul lui Yang Myeong, a fost invitat la a 4-a editie a Korea-Japan Friendship Festa care a avut loc pe 8 aprilie in Tokyo la Shibuya Public Hall.

Japan-Korea Cultural Exchange Council (http://www.japankorea.org/), organizaţie non-profit, patroneaza in fiecare an in luna aprilie, inca din 2008, Korea-Japan Friendship Festa, care are tema dramele istorice coreene, devenind în Japonia, unul dintre schimburile culturale majore şi eveniment de caritate, cu aparitii ale actorilor populari coreeni: Choi Soo-jong care a jucat in dramele "Dae Jo Yeong" si "Emperor of The Sea;" Song Il-gook care a jucat in dramele "Jumong" si "Land of wind;" si actorul Kim Nam Gil care a jucat in drama  "Queen Seon-deok". Anul acesta, a fost prezentata drama "The Sun and the Moon".

 Anul acesta grupul Monday Kiz a sustinul un concert live şi Baradan - Japanese Chamber Orchestra, a organizat un spectacol în timpul evenimentului pentru a crea o stare de spirit de sărbătoare.

Sursa:
http://www.hancinema.net/jeong-il-woo-invited-to-korea-japan-friendship-festa--40568.html
english.kbs.co.kr/Ent... ( English Korean )

Lee Joon Gi si Shin Min Ah intr-o scena romantica

 

Previzualizarea la  Arang and the Magistrate, a atras in prezent atenţia serialului.

Pe data de 11 iulie s-a lansat un un preview de 25 de secunde pe canalul TV CSM, pentru noul serial Arang and the Magistrate, care va avea lansarea în luna august.

Previzualizarea o arată pe Shin Min Ah, o fantoma Arang nechibzuita şi Lee Joon Gi Oh Eun, un magistrat frumos dar pretentios. Este un indiciu că va exista un eveniment misterios datorita scenei in care Shin Shin şi de Lee s-au culcat împreună, previzualizarea provocand o creştere a aşteptărilor multor spectatori interesati. Spectatorii au răspuns: "Arang and the Magistrate arată atât de interesant!" "Parca e un film". "O pereche minunata s-a nascut."

Arang and the Magistrate este o drama romantica fantezista despre o fantomă Arang nesăbuita care  vrea să ştie motivul mortii ei şi Eun Oh, un pretentios magistrat care are abilitatea de a vedea fantome.

Serialul este creat pe baza legendei Arang si va fi lansat in Coreea in data de 15 august. 

Sursa:
http://en.korea.com/blog/enter/tv/a-preview-of-arang-and-the-magistrate-are-lee-joon-gi-and-shin-min-ah-sleeping-together/
Xportsnews

miercuri, 11 iulie 2012

Kim Nam Gil - Interviu 
 

10A: In ce situatie te-ai aflat atunci cand ai fost intrebat daca vrei sa apari in drama “Queen Seon-deok” ?

KNJ: Producatorii au spus ca s-au gandit la mine dupa ce mi-au vazut prestatia in “Portrait of a Beauty”. Insa eu ma gandeam sa nu mai iau nici un rol in seriale istorice pentru ceva timp. De obicei incerc sa evit sa iau acelasi gen de serial/film sau sa joc un personaj similar cu cel dinainte. Este si cea mai simpla cale sa evit infruntarea controverselor in legatura cu prestatia mea (rade). Asa ca am stat putin sa ma gandesc daca sa accept sa joc in “Seon-deok” deoarece este un serial dramatic si istoric.

10A: Pana la urma cum te-ai decis?

KNJ: Prima data, m-am intalnit cu producatorii si am le-am cerut informatii despre personajul meu. M-am gandit ca este interesant faptul ca desi Bidam chiar a existat in istorie el nu a fost niciodata schitat (nici macar in scenariu). Caracterul lui parea sa fie destul de spectaculos, diferit de celelalte comportamente care apar, iar eu trebuia sa fiu capabil sa-i fac pe oamenii sa-si imagineze cum si-a trait el viata in functie de cum il prezint. Regizorul mi-a explicat ca el ar fi un raboinic “cazut” din filmul “Crouching Tiger, Hidden Dragon”. M-am gandit ca este destul de interesant si am acceptat.

10A: Ai discutat anumite parti cu scenaristii Kim Young-hyun si Park Sang-yeon?

KNJ: Ei mi-au spus ca vor sa vorbeasca putin cu mine asa ca ne-am intalnit dupa ce am primit scenariul. Ei au spus ca Bidam, spre deosebire de celelalte personaje care vor fi de la inceput la sfarsit, el va aparea brusc si va trebui sa se faca inteles in doar 2 episoade. Asa ca mi-au spus foarte multe despre cum si-a trait viata, cum a crescut si in general totul (conform scenariului caci dupa cum am spus istoria nu spune prea multe), dar eu ma gandeam din ce in ce mai mult ca el a fost ca un personaj din benzile desenate. Ma tot intrebam ce fel de imagine sa-mi pun in minte si imediat “Slam Dunk” mi-a venit in minte poate si pentru ca citisem despre el recent.

10A: Inca de la inceputul serialului “Seon-deok”, s-a spus ca Bidam – jucat de Kim Nam Gil- va fi “arma secrete” a dramei, iar Chun-chu – jucat de Yoo Seung-ho- va fi “arma finala”. Nu ai fost sub presiune? Deoarece in acel timp lumea stia foarte putine despre personajul jucat de tine (unii chiar nimic) si chiar despre tine ca actor.

KNJ: Ah….Tot ma intrebam de ce oamenii continuau sa mentioneze “arma secreta” (rade). Scenaristii au spus ca noi trebuie sa spunem foarte putine informatii despre Bidam, tocmai de aceea s-au decis sa taie partea in care apar in copilarie. Inca de cand am primit scenariul am inceput sa-l citesc cu multa atentie deoarece imi era frica sa nu gresesc si am fost foarte surprins cand dintr-o data ei mi-au dat vestea ca vom incepe filmarile peste o saptamana. Tot ce vroiam era o gaura in care sa ma ascund cand au reinceput sa discute despre mine din nou ca fiind “arma secreta. (rade). Aceste lucruri m-au facut sa fiu sub “presiune” insa m-au si ajutat deoarece mi-am dat seama ca avand acest “titlu” nu pot sa am doar o prestatie OK.

10A: Ti-ai facut o intrare puternica.

KNG: Scriitori au scris un scenariu foarte dinamic asa ca a fost randul meu si al producatorilor sa ne intrebam cum sa facem sa transmitem asta si telespectatorilor. Ma intrebam cum as putea sa las o impresie puternica fara sa rup firul povestii cu aparitia mea subita. Momentul acela a fost foarte stresant deoarece eram foarte ingrijorat ca nu o sa pot sa montez si personajul meu in poveste daca nu il explic destul de bine in cele doua episoade puse la dispozitie.

10A: Bidam este un personaj cu un caracter pe care nu l-am mai vazut in nici o alta drama istorica, nici in personajele din “Seon-deok”, deoarece limbajul lui este foarte modern in comparatie cu celelalte personaje.

KNJ: De aceea la inceput i-am intrebat pe scriitori nostrii daca nu s-au uitat la comentariile lasate de telespectatori pe siteul nostru. Si daca ar trebui sa iau vina asupra mea (rade). Dar dupa ce am auzit ca Bidam a trait liber in munti, fara sa fie obisnuit cu limbajul elevat din palat, am spus ca va fi Ok daca ma exteriorizez asa cum am sa simt. Povestea era atat de serioasa pana la aparitia mea incat nu vroiam sa adaug si eu mai multa seriozitate. Deci cu toate ca stiam ca risc, am adaugat cateva secvente care sa “animeze” serialul atunci cand am putut. Ii multumesc regizorului ca m-a lasat sa actionez liber. Kim Keun-hong si Park Hong-kyun au incredere in actori si le lasa mult spatiu liber. Sunt cei mai buni !

10A: Bidam este de asemenea un personaj foarte complicat. Cum ai abordat asta?

KNJ: Am decis ca Bidam are un caracter inocent. De aceea este atat de fericit sa aibe o prietena ca Deokman si devine excentric si bucuros cand toata lumea e serioasa. Toti il vor critica pentru asta, insa pentru Bidam faptul ca are pentru prima data un prieten in persoana lui Deokman este mai important. Oricum, din acel moment Bidam, care traia pe o pagina goala va incepe sa arate ca el vrea totusi ceva. Recunoastem in el anumite trasaturi preluate de la Mi-shil si Kin Jin-ji si uneori pare ca a mostenit pe deplin partea rea a lui Mishil, dar la urma urmelor era un print si voia sa atinga un ideal maret, dorinta ce a fost suprimata cat a fost crescut de Munno

10A: Este putin socant cum Bidam a ucis zeci de oameni, otravindu-i cand a fost copil.

KNJ: A facut asta doar pentru a asculta porunca lui Munno de a avea grija de o anumita carte care din cate ii spusese maestrul sau avea o importanta coplesitoare pentru viitorul sau, insa modul in care a facut-o a fost gresit. Tot ce a vrut a fost sa fie aprobat si laudat de maestrul sau, dar Munno a considerat asta un act prea crud pentru a fi facut mai ales de un copil. Dar asta poate si pentru ca Munno nu a mai crescut copii inainte :d (rade).

10A: Partea buna si partea rea coexista in personajul tau. Dar cu toate ca Bidam isi arata partea buna pentru destul de mult timp la un moment dat incepe sa se schimbe.

KNJ: Trebuie sa ne gandim ca Bidam a fost totusi un om. A inceput sa se intrebe cine erau parintii lui, de ce l-au parasit, devenind fruios pe ei. Pana la un moment dat Bidam era un “good guy” care totusi avea o parte care o arata rareori, atucni cand ucidea oameni cu cruzime. Insa cred ca la un moment dat “ceva” il face sa devina treptat un “bad guy” care isi ascunde partea lui cruda sub o infatisare buna pentru a insela oamenii.

10A: Cred ca cea mai evidenta asemanare dintre Mishil si Bidam este aceea ca amandoi stau neclintiti in ceea ce isi doresc.

KNJ: Sunt deacord. Bidam este asemanator cu Mishil prin faptul ca este atat de pornit incat va dori sa aibe ceea ce vrea cu orice pret si incerca sa inlature orice obstacol ii sta in cale. Oamenii spun ca totusi ca Bidam seamana mai mult cu Munno.

10A: Care este cea mai mare dorinta a ta ca actor?

KNJ: Pentru actori tot ce conteaza este interpretarea. As vrea ca munca mea sa fie recunoscuta in tara mea. As vrea sa fiu capabil sa fac oamenii sa planga sau sa rada impreuna cu personajul meu, sa transmit acea legatura care ii face sa ma placa. Ca o conluzie as crea sa fiu cineva caruia sa nu-i fie rusine ca e un actor.

10A: Odata ai declarat ca nu pretinzi ca nu admiri starurile. Cu toate ca nu ai avut in plan asta, ai devenit tu insuti un star.

KNJ: Nah, nu sunt un star. Trebuie sa fi cam ca Lee Min-ho pentru a putea fi considerat asa. Trebuia sa incerc eu mai tare sa devenim prieteni (rade)

10A: Facand abstractie de celelalte, care sunt avantajele de a fi popular?

KNJ: Am intalnit o multime de actori minunati care isi faceau meseria din placere nu doar pentru a devenii staruri. Nu ca nu sau gandit de loc la asta…:D (rade) Cred ca banii si popularitatea vin daca esti bun ca actor si faci asta din tot sufletul. Am realizat ca sunt multe scenarii care pun in valoare cultura noastra fara a fi nevoie de investitii uriase. Daca esti popular lumea urmareste munca ta si aduci benficii si directorilor si regizorilor dar bineinteles si tie.

10A: Ai trecut de la roluri minore la unele principale iar acum un actor cu trasaturile unui star. Dar recent ai scris “Fac ceea ce-mi place deci sunt atat de singur din moment ce fac ceea ce-mi place”. Cum este viata unui actor?

KNJ: Nu sunt multi oameni care pot face ce vor ei in viata lor. Oamenii imi repeta mereu ca sunt un noroco pentru ca fac ceea ce vreau iar eu le raspund ca tocmai de aceea sunt atat de singur. La inceput am fost extrem de bucuros ca pot sa fac ceea ce-mi place ca serviciu, dar daca pornesti in lumea aceasta uneori te “murdaresti” iar identitatea ta incpe sa tremure, sa devina neclara. Cu toate acestea sunt atat de fericit atunci cand interpretez incat cred ca n-as schimba nimic.

10A: Dintii lui Bidam par foarte albi in serial. Cum reusesti?

KNJ: Asta pentru ca mereu aplicam un machiaj care sami inchida tenul. Unii oameni m-au intrebat daca am aplicat o albire a dintilor insa trebuie sa va spun ca nu trec pe la dentist de cate ori ar trebui (rade) Totusi arareori mananc junk food si aproape niciodata nu beau cafea. Totusi la mesele principale din zi mananc destul de mult . Dar dupa cum am spus dintii mei pareau asa de albi deoarece machiajul ma facea sa par mai inchis la culoare (merge la oricine). Insa in special atunci cand filmam noaptea dintii parea foarte albi si asta si pentru ca lumina cadea foarte bine.

10A: Te-ai inspirat de undeva pentru a-ti creea personajul?

KNJ: Kang Baek-ho din benzile desenate “Slam Dunk”. De asemenea am citit “Vagabonf” acum cativa ani, iar scenariul din “Seon-deok” mi-a reamintit oarecum de carte asa ca am recitit-o. Pe langa aceste personaje am mai adaugat si anumite parti ale lui “Yul Hyol Kang-ho” pentru a creea propriul meu personaj. Cum v-am deazvaluit ca Bidam este un mixaj intre anumite personaje din benzi desenate, este ceva normal ca el sa fie cel mai nepotrivit sa apara intr-un serial istoric insa cred ca majoritatea telespectatorilor au apreciat aparitia lui deoarece aduce ceva “revigorant”.

10A: Uneori faceai niste gesturi pe care eu le consider ca fiind creatie proprie. Ma insel?

KNJ: Dupa cum am spus regizorul ne dadea foarte multa libertate. Mereu incercam sa pun un strop de inocenta si umor in comportamentul lui Bidam iar daca regizorului ii placea lasa asa. Spre exemplu, daca filmam o scena in care toti erau seriosi, dar eu incepeam sa imi trag nasul sau sa fac anumite gesturi cu mainile si el nu taia insemna ca totul este ok (rade)

10A: Se pare ca lui Bidam ii placea sa manance carne de pui. Chiar iti place puiul?

KNJ: Da imi place insa nu este ceva ce poti sa mananci foarte des. De multe ori cand sunt acasa comand pui fript. Dar nu beau si bere (rade)

10A: Iti spui tie “tata” si fanilor tai “fii” si “fice” atunci cand vorbesti cu ei pe siteul tau. Este un motiv?

KNJ: O persoana mi-a zis odata ca atunci cand intru pe pagina mea arat atat de fericit chiar daca sunt extrem de obosit. Ma gandesc la pagina unde vorbesc cu fanii ca la o casa, ei fiind ca o familie. De aceea ma numesc pe mine “tata” (opa) pe fanii mei “fii” iar pe fanele mele “fiice”. Cu serialul “Seon-deok” am castigat mai multi fii. Tatal meu a venit la mine si m-a intrebat “Daca ei sunt fii tai, sunt si eu fiul tau ?” (rade).

10A: Probabil ca esti foarte ocupat cu filmarile insa cu toate acestea tocmai ai postat ceva.

KNJ: De fapt intentia mea era doar sa citesc ce-mi scriau fanii dar multi imi cereau sa mai scriu si eu cate ceva. Unii chiar au venit odata pe platoul de filmare si au inceput sa ma compare cu actorul Lee Seung-hyo spunand ca el isi trateaza fanii mai bine si posteaza mai des. Asa ca fara sa judec ceea ce spun am declarat ca daca tot cred asta ar trebui sa intre in fanclubul lui. Insa imediat dupa aceea am postat. Au uitat toate momentele frumaose cand am vorbit minute in sir cu ei! Publicul este mereu asa? Isi schimba parerile repede si atunci cand un nou actor apare il uita pe celalalt? (rade)”

Sursa:
http://kngcorner.tumblr.com/
http://www.hancinema.net/kim-nam-gil-to-visit-japan-for-charity-event-next-month-22768.html
http://www.jazzholic.com/2009/11/04/interview-with-kim-nam-gil/
http://kimnamgilfanatic.blogspot.ro/2010_04_01_archive.html

Imparatia pinguinilor Peng Yi si Som Yi / 황제펭귄 펭이와 솜이


[Resim: photo224232.jpg]


[Resim: 070505re.jpg]

[Resim: 070501.jpg]

"Tears in the Antarctic 3D" (2012)

Regia: Kim Jae-yeong (김재영),  Kim Jin-man-I (김진만)
Scenariu: Ko Hye Rim (고혜림)
Genul: Documentar
Difuzarea in Coreea de Sud: 2012/08/09
Producator: MBC
Canal de difuzare: MBC

Cunoscut ca si: Tears in the Antarctic 3D (남극의 눈물 3D)

Website: http://www.imbc.com/broad/tv/culture/antarctic/

Narator: Song Joong Ki (송중기)

Intriga:
Episod final MBC, "Tears" prezentat in forma unei drame.

[Resim: photo224227.jpg]

[Resim: fullsizephoto224241.jpg]
[Resim: fullsizephoto224203.jpg]

[Resim: photo224239.jpg]

[Resim: photo224240.jpg]

[Resim: photo224248.jpg]

[Resim: 71999115.jpg]Sursa:
http://www.hancinema.net/korean_movie_Emperor_Penguins_Peng-yi_and_Som-yi.php
http://www.korea-fans.com/forum/konu-emperor-penguins-peng-yi-and-som-yi-%ED%99%A9%EC%A0%9C%ED%8E%AD%EA%B7%84-%ED%8E%AD%EC%9D%B4%EC%99%80-%EC%86%9C%EC%9D%B4.html

Baiat rau? Neh!!!!

Cateva ceva, dar nu vorbe, inainte de revenirea la viata publica:
Sursa:
http://kimnamgilstory.blogspot.ro/2012/07/news-2012-lee-dong-gun-kim-nam-gil-will.html
http://kimnamgil.tumblr.com/
http://en.koreaportal.com/articles/4445/20120704/kim-nam-gil-receives-drama-love-calls-discharge-from-military.htm
http://www.hancinema.net/kim-nam-gil-to-visit-japan-for-charity-event-next-month-22768.html
http://kngcorner.tumblr.com/

Lee Min Ho si Kim Hee Sun s-au rugat pentru succesul dramei Faith


marți, 10 iulie 2012

Bridal Mask - Fotografii de la filmari


Joo Won care joacă in Bridal Mask deghizat în uniformă de poliţie japoneză şi Park Ki Woong care joacă pe şeful poliţiei japoneze care cu disperare vrea sa-l prinda pe Bridal Mask, sunt cu siguranta inamici pe ecran.

Dar inafara ecranului sunt buni prieteni şi chiar isi dau sa manance reciproc.

Între timp, Jin Se Yun care joaca rolul lui Mok Dan si colegele ei a fost văzute vesele şi fericite în setul de fotografii.

 

Sursa: 
http://koreanvibe.com/bridal-masks-off-screen-photos
http://hotkdrama.blogspot.ro/2012/05/bridal-mask.html

luni, 9 iulie 2012

Kim Soo Hyun a dat autografe pentru Petitzel Fruity


Compania care produce jeleul Petitzel Fruity i-a programat modelului sau, actorul Kim Hyun Soo, o intalnire cu fanii si clientii pentru o sesiune de autografe pe data de 8 iulie.

Soo Kim Hyun a aparut si acolo atat de frumos şi elegant, cu o camasa casual. Minunat băiat!

 

Sursa:
http://koreanvibe.com/kim-soo-hyun-signing-autograph-for-petitzel-fruity
Event, Newsen