vineri, 3 august 2012

Kim Nam Gil - Updates김남길(Kim Nam Gil): conform surselor de stiri, iata o cronologie a activitatii lui Kim Nam Gil de la revenirea in viata publica:

12 iulie - terminarea serviciului militar obligatoriu
14-20 iulie - un rest de vacanta
20 iulie - deschiderea paginii de Facebook
21 iulie - o vizita scurta la Clinica BLS  unde lasa doar un autograf
23 iulie - 1 august  - photoshoot in Noua Zeelandă / călătorie de vacanţă pentru 10 zile
02 august - se întoarce în Coreea de Sud (informaţii din DC)
02 august - stiri despre filmul Ensemble care-l are ca producator pe KNG, film care va participa la Festivalul International de Muzica si Film din Jecheon
12-13 august - premiera filmului documentar Ensemble


 

Korea | 2012 | 77min | DCP | Color | Documentary

Regia Lee Jong-pil

Sursa:
https://www.facebook.com/kngph
http://www.jimff.org/en/movieprogram/movie01view.asp?sec1=5&sec2=&idx=115&page=1

Kim Jang-Hoon a fost internat în spitalCantaretul si activistul Kim Jang-hoon, a fost spitalizat pentru epuizare si de stres. Ieri, agentia sa a confirmat faptul că Kim a fost internat miercuri în Asan Medical Center, din sudul Seulului.

"Managerul lui a trecut pe la Kim în dimineaţa zilei de miercuri, dar Kim nu a putut să se mişte", a declarat un purtător de cuvânt al agenţiei sale.

"Turneul său american, precum şi promovarea cântecului independenţei naţionalei şi evenimentul ce a avut loc la Dokdo, pare să-l fi epuizat".

Kim a fost mult timp considerat ca fiind unul dintre liderii activistilor din Coreea.

Desfasurandu-si activitatea în Statele Unite în ultima lună, Kim a fost programată sa ia parte la un eveniment de înot ce va avea loc,pe coasta Jukbyun in nordul Gyeonsang din insulele Dokdo, in perioada 13 -15 august, pentru a sărbători Ziua Eliberării.

El a sprijinit financiar proiectul 8.15 Dokdo Crossing, Kim pregatind in acelasi timp pe studentii de la Korea National Sport University pentru a lua parte la proba de 220-km (136 mile) de inot.

Sursa:
http://www.hancinema.net/kim-jang-hoon-recharges-in-hospital-45976.html
koreajoongangdaily.jo... ( English Korean )
http://www.hancinema.net/kim-jang-hoon-recharges-in-hospital-45976.html#S8rSTQFQcylKedzV.99

joi, 2 august 2012

Kim Hyun Joong si Jung Yumi vor arata ca un cuplu real in City ConquestKim Hyun Joong şi Yumi Jung, protagonistii dramei City Conquest, au creat o scenă romantică.

Într-o imagine lansata pe 3 august, Kim Hyun Joong o imbratiseaza din spate pe  Yumi Jung şi aceasta are o privire timida pe fata ei.

Oamenii au răspuns: "Ei arata ca un cuplu real. Acestia arata bine impreuna "." Eu il invidiez Yumi Jung, atât de mult. "," Kim Hyun Joong este atât de romantic. "" Eu nu pot dormi din cauza acestei imagini. "

Vedetele care joaca in City Conquest, Kim Hyun Joong, Jung Yumi, Nam Goong Min, si Kim Seung Woo, au filmat cu succes în Japonia, timp de cincisprezece zile incepand cu 10 iulie. Mai multe episoade din serial vor fi filmate în şi in Coreea.

Sursa:
City Conquest, Jung Yumi, kimhyunjoong, TV Report

Lee Min Ho - scena subacvatica intr-o armura de 7 kg


Lee Min Ho a filmat o scena subacvatica într-un costum armura care cântăreşte 7 kilograme

Lee Min Ho a filmat cu succes o scena subacvatica.

În noua drama SBS TV,  Faith, care va avea premiera pe 13 august, Lee joacă rolul lui Choi Young, un razboinic carismatic dar lipsit de griji şi inocent al dinastiei Goryeo, care nu se teme de moarte, deoarecece nu are niciun tel in viata.

Scena subacvatica il arăta pe Choi Young brusc în apă, pe cand mergea pe jos pe malul lacului îngheţat, şi se luptă să iasă din apă, fiind în imposibilitatea de a respira.

La filmarea care a fost realizata timp de o jumătate de zi, Lee a avut de a face cu mai multe repetitii în apa adâncă în scopul de a crea o scena subacvatica importanta. Cu toate acestea, el nu se teme de apă adâncă sau sa para obosit intr-un costum de armură. Potrivit unor rapoarte, după ce Lee filmat cu sucees scena, toata echipa l-a lăudat cu un aplauze puternice.

Lee a spus, "A fost o scena care a descris emotiile lui Choi Young şi, de asemenea, a fost prima mea filmare a unei scene subacvatice, aşa că personal sunt foarte incantat de aceasta scena. Nu am putut incerca să mearg sub apă pentru că am purtat un costum de armura care cântăreşte aproximativ şapte kilograme. Datorită echipei, am putut filma în condiţii de siguranţă scena. "

Serialul va fi difuzat in Coreea incepand cu 13 august.

Sursa:
Xportsnews

Kim Nam-Gil va debuta ca producătorActorul Kim Nam-Gil, care au fost recent eliberat din serviciul naţional obligatoriu, va reveni  pe ecran ca producător, nu ca actor.

Potrivit companiei de management a lui Kim Nam-Gil, actorul va prelua conducerea documentarului ‘Ensemble’, ca producător, despre revenirea acestuia din 14 iulie.

‘Ensemble’ este un documentar care detaliază poveştile unor artişti de muzica clasica din Coreea din aceeasi generaţie. Filmul va arata viata artiştilor care încearcă să comunice cu masele prin muzica lor şi dilema care decurge din realităţile dintre imaginile frumoase şi performanţelor lor reale.

Kim Nam-Gil care pare decis să ia parte la aceasta producţie de când a auzit despre tema povestii filmului, la Concertul umanitar de la Seoul National University Hospital din Bundang, şi sansa de a spune povestea din spatele artiştilor individuali.

Kim Nam-gil a spus că "Deoarece eu sunt actor de profesie, cred că a lua parte la producţia unui film ca un producător şi respectarea conditiilor de producţie vor fi un mare ajutor în dezvoltarea mea ca un actor." Autorii au comentat cu privire la acest proiect: "In film, am încercat să captam emoţiile şi realismul, prin utilizarea a şapte camere diferite, pentru a surprinde metodele de exprimare a artiştilor, muzica şi performanţele lor."

Nota:
Pe scena apar sapte interpreţi de muzică clasică. Kwon Hyuk-joo, care a inceput vioara la 3 si acum este o stea a muzicii clasice. Sung Minje, un contrabassist care vrea să fie popular. Kim Jiyun, un violonist căutat. Jang Jong-seon, un clarinetist serios. Lee Han-na, o violista care are spectacole peste tot în lume. Park Go-eun, este violoncelist. Park Jin-Woo, un pianist care face si arte martiale. ‘Ensemble’ incepe cu povestea vieţilor lor şi pasiunea pentru muzica clasica.

Informatii:

Regia:Lee Jong-pil
Producator: Kim Nam-gil, Jeong Young-bum
Distributia: Kwun Hyuk-joo, Kim Gi-yoon
Scenariul: Lee jong-pil
Cinematographer Kim Hyun-seok
Muzica: Park Jung-kyu
Editor: Moon Se-kyung
Sound: Choi Ralf

‘Ensemble’ va avea premiera, si va participa in concurs la secţiunea documentare, la 8-a editie a Jecheon International Music & Film Festival, care va începe pe 12 august.

Sursa:
http://en.korea.com/kimnamgil/?p=1447
https://www.facebook.com/kngph?ref=stream
koreamovie.com/ KNGPH/ JIMFF website

Kim Nam Gil in paginile revistei Ad Hoc

Setul asta de fotografii e favoritul meu fiindca Kim Nam Gil spune doar ceea ce vrea si lasa sa se vada doar ceea ce vrea el. Aici isi dezvaluie o imagine care rar si-o arata. 

E inteligent si misterios fiindca asa s-a nascut dar e carismatic fiindca a muncit pentru asta si nu se lasa deloc sa se vada cat a muncit ci doar ceea ce a rezultat...Sursa:
http://www.viki.com/channels/773/posts/2949-kim-nam-gil-in-ad-hoc-more

Park Yoo Chun de la JYJ si-a sters contul de TwitterPark Yoo Chun de la JYJ  si-a şters recent contul de Twitter.

Pe 1 august, Park Yoo Chun scăpat de contul său de Twitter, după ce a scris un comentariu: "Mulţumesc pentru tot sprijinul şi dragostea voastra. Sper să vă întâlnesc din nou, prin muzică bună şi spectacole. Va mulţumesc sincer şi vă iubesc! "

La 19 iulie, Park a sugerat că-si va şterge contul de Twitter: "Twitter ... Ar trebui să-l şterg?" Kim Jae Joong a comentat, "Nu, nu. Nu-l şterge. "

Oamenii au răspuns: "Ce s-a întâmplat cu el?" "De ce a şters dintr-o dată contul lui", "Mă întreb ce s-a întâmplat cu el?"

Un reprezentant al Yoochun,  OSEN, a declarat pe 2 august: "Din punctul de vedere al fanilor, acest lucru s-a intamplat brusc, şi eu cred că acesta este motivul pentru care s-au creat o mulţime de neînţelegeri. El nu a şters contul de Twitter pentru vreun motiv special. El neglija acest cont de pe Twitter după deschiderea acestuia, astfel cred ca-l tulbura. Multi fani il asteapta sa-si redeschida contul Twitter si sa faca mai multe precizari, dar el nu poate răspunde înapoi zilnic, astfel încât el a decis că ar fi mai bine sa dezactiveze acest cont Twitter mai degrabă, decât să continue să-l neglijeze."
"Nu exista un motiv pentru care si-a dezactivat contul Twitter, deoarece el a dezvoltat o problemă personală cu fanii şi nici nu a avut o schimbare a inimii. "

 Pe altă notă, în prezent Yoochun se pregăteşte pentru reuniunea fanilor din Asia Asia, care va începe pe 25 august la Shanghai.

 JYJ a organizat un mare targ al fanilor ’2012 Membership Week’ pe 28 iunie la SETEC în Seul.

Sursa:
http://www.dbsknights.net/2012/08/news-120802-explanation-for-yoochuns.html
Starnews, JYJ, kim jae joong, park yoo chun, Starnews

‘I Am a King’- Premiera VIP

 

Joo Ji Hoon a revenit in atentia publicului cu filmul I Am a King care a avut loc premiera VIP pe 30 iulie.

La sesiunea VIP au participat de mai multe vedete, cum ar fi
Yoon Eun Hye, Hong Soo Hyun, Jung Ryu Won, Yum Jung Ah şi multi altii.

Cu o zi mai devreme distributia filmului a avut si o conferinta  pentru acest eveniment.

Avand in rolurile principale pe
oo Ji Hoon, Baek Yoon Shik, Honey Lee and Lee Mi Do, I Am a King filmul spune povestea unui rege cu minte putina care face schimb cu un sclav care seamana foarte bine cu el.I Am a King are premiera pe 8 august.

 
 
Sursa:
http://koreanvibe.com/i-am-a-king-vip-premiere
Event, korean movie

Va juca Kim Nam-gil in "Joseon 119"?Va fi actorul Kim Nam-gil, din cele 10 miliarde de posibilitati, succesul dramei "Joseon 119"?

Agenţia sa pretinde că a fost ofertata, dar nu au răspuns încă. Ei sunt în aşteptare pentru a spune ceva pentru ca drama abia a fost elaborata.

Chiar producatorii spun ca este prea devreme pentru a comenta. Se spune ca în acest moment planificarea dramei este mult mai importanta decât turnarea.

"Joseon 119" este o fuziune istorică la care au colaborat Sinseng si KBS N. Este doar primul pas, deoarece filmarile vor avea loc la începutul anului viitor. Oricum, este o etapă importanta pentru ca sunt in joc sume mari de bani şi este necesar un efort sustinut. Kim Nam-gil si-a manifestat interesul pentru proiectele viitoare de la finalizarea Serviciului Naţional de luna trecuta, pe 14 iulie.

Sursa:
http://www.hancinema.net/kim-nam-gil-in-joseon-119--45939.html
sportsworldi.segye.co... ( English )
http://www.hancinema.net/kim-nam-gil-in-joseon-119--45939.html#GKKtY1WQK4AEodUE.99

miercuri, 1 august 2012

So Ji Sub si Kwak Byeong Gyoo din "Ghost - Drama" din nou impreuna in filmul "A Company Man"

 
So Ji-sub şi Kwak Byeong-gyoo se vor întâlni din nou într-un film.

Woo Hyeon şi Hyeok-Joo din drama "Ghost - Drama" au fost intense cu fiecare alta referitoare la 'Sin Hyo-jeong case'. Acum, ei au devenit parteneri apropiaţi pentru cazurile ce trebuiesc rezolvate.

În timp ce  "Ghost - Drama" este lasat cu doua episoade mai multe, filmul "A Company Man" aduce veşti bune pentru aceşti doi actori. "A Company Man" este o poveste despre oamenii care lucrează într-o asociatie de criminal în serie şi So Ji-sub preia rolul lui Hyeong-do, un ucigas profesionist, care este în cel mai promiţător om al companiei. Deoarece are momente de ezitare, Hyeong-do devine o tinta companiei şi trebuie să lupte pentru viaţa sa împotriva colegilor săi.

Kwak Byeong-gyoo preia rolul directorului executiv Jong-tae. El este un personaj complex împotriva lui So Ji-sub, deoarece nu are experienţă şi poate nu-l poate bate în inteligenţă. El nu se poate compara cu So Ji-sub care face totul, chiar şi preia murdăria lasata de el.

"A Company Man" va fi lansat in aceasta toamna.

Sursa:
http://www.hancinema.net/ghost--drama-so-ji-sub-and-kwak-byeong-gyoo-in-movie-a-company-man-45943.html
news.sportsseoul.com/... ( English )
http://www.hancinema.net/ghost--drama-so-ji-sub-and-kwak-byeong-gyoo-in-movie-a-company-man-45943.html#gl35GAbBvYL4uqzS.99

Key East Entertainment se aventureaza pe piata chineza

 

In 30 iulie, Key East Entertainment  a facut primul pas important pe piaţa chineză odata cu semnarea unui contract cu agenţia de divertisment chineza Star Lake Agency. Prin contract, Key East Entertainment va fi în măsură să permită vedetelor sale sa fie promovate activ în China, cu sprijinul  Star Lake Agency.

 Key East Entertainment  include multe nume mari, inclusiv actorul Bae Yongjoon, cântăreţul şi actorul Kim Hyunjoong, actrita Soojung Lim, actorul Jihoon Joo, actorul Soohyun Kim, si actrita Kanghee Choi. Astfel, contractul cu Star Lake Agency  va promova în mod semnificativ popularitatea vedetelor coreene de catre Key Est în China.

În ceea ce priveşte contractul, Key East Entertainment a declarat: "Artistii din cadrul companiei noastre, cum ar fi Joo Jihoon, Soohyun Kim, Kim şi Hyunjoong, abia daca au o şansă de promovare în China, dar am descoperit prin intermediul SNS că acestia sunt extrem de populari acolo. De exemplu, Kim Hyunjoong, care a deschis un Weibo in luna iunie, are peste 230 de mii fani. Acest număr a fost mult peste asteptarile noastre. Prin urmare, suntem foarte incantati sa vedem ce se va întâmpla odată ce vom începe să llucram cu  Star Lake Agency".

Key East Entertainment va colabora cu Star Lake Agency pentru promovarea vedetelor si prin intermediul site-urilor web, mesajelor de pe telefonul mobil, şi alte mijloace digitale.

Sursa:
http://mybyj29.blogspot.ro/2012/08/news-key-east-entertainment-to-venture.html
Star N News / koreaboo
willenette / soompi

Lee Seung Gi este in Hong Kong cu Lee Seo Jin

 

Recent, Lee Seung Gi si Lee Seo Jin s-au distrat împreună în Hong Kong.

Pe 26 iulie, agenţia Hook Entertainment a posta pe Twitter poze cu cele două vedete, cu comentariul: "Doi actori, împreună, după o lungă perioadă de timp. Lee Seo Jin si Lee Seung Gi în faţa a milioane de dolari de vederi de noapte în Hong Kong. "

Pe 27 iulie, agenţia a postat alte imagini cu comentariile: "Este greu, dar încă mai plouă Lee Seung Gi este din nou ca un copil si sa bucurat foarte mult." "Ploaia s-a oprit pentru un timp. Lee Seo Jin se odihneşte pe o bancă."

În imagini, Lee Seung Gi face face semnul V, în timp ce are pe fata un zâmbet mare şi fericit, dar Lee Seo Jin este aşezat pe o bancă, cu o frunte incruntata.

Sursa:
lee seo jin, Leeseunggi, TV Report

Song Joong Ki devine student la medicina in Nice Guy

 

Actorul Song Joong Ki recent si-a aratat aspectul lui frumos.

Pe 27 iulie, au aparut unele instantanee cu Song jucand in noua drama KBS 2TV, Nice Guy.

În instantanee, Song este un proaspăt student de colegiu în blugi, cu un tricou alb şi o cămaşă albastră şi care poarta in spate un rucsac şi in mana un manual gros.

În serial, Song joaca rolul lui Kang Maru, un student la medicina, care are o inimă curată şi un IQ de 158. Cu toate acestea, el devine treptat un om care seduce femei pe cheat-uri, cu creierul său inteligent şi cu faţa frumoasă.

El este un romantic pentru iubita lui Han Jae Hee (jucata de Park Si Yeon), dar se schimbă într-un om rău atunci când se foloseşte de Han Jae Hee (played by Park Si Yeon), pentru razbunarea lui.

Un purtator de cuvant al serialului a spus:, "Maru, care a trăit cu sinceritate, fără a-si pierde speranţa, chiar dacă a avut un timp greu, devine un om rău, după ce a fost rănit de oameni. Vei fi surprins de către Song Joong Gi cu cele două priviri diferite, de om bun şi om rău. "


Nice Guy este scris de catre Lee Kyung Hee, cel care a scris si scenariul pentru dramale KBS 2TV, Sorry, I Love You si Sang Doo! Let’s go to school,, şi regizat de către Kim Jin Won, cel care si-a arătat talentul la drama speciala KBS 2TV, Ordinary Love.

Nice Guy va fi difuzat in luna septembrie, după terminarea dramei Bridal Mask.

Sursa:
Starnews

Song Joong Ki: "M-am simţit rău pentru puii de pinguin"

 

Song Actor Joong Ki vorbit recent despre puiii de pinguin pe care i-a văzut în timp ce a narat pentru Tears in the Antarctic.

Pe 1 august, Song a participat la o conferinta de presa pentru documentarele 3D, Emperor Penguins Pengi si Somi-Tears in the Antarctic de la Mega Box din Seul.

Song a fost naratorul celor doua documentare MBC,  Tears in the Antarctic si Emperor Penguins Pengi and Somi. 
Song a spus: "Atunci când regizorul a filmat scena, o tipa a venit aproape de el, pentru a se ascunde de un giant petrel. Dar el nu a putut salva tipa pentru că a fost doar un observator. M-am simtit cu adevarat rau pentru el. "

El a adaugat: "In pauza, directorul a declarat că giant petrel ar putea avea, de asemenea, copii. Cred că echipa de producţie a avut un timp de greu, din punct de vedere mental, în timp ce filma. "

"Ultima fraza spune că pământul încă plânge şi am fost atât de impresionant. Această fraza m-a făcut să cred că oamenii ar trebui să ia în considerare multe lucruri cu mai multă atenţie. "

Documentarul este despre puiii de pinguin Pengi şi Somi care au calatorit până în Antarctica. Acesta va fi lansat in luna septembrie.
Song Joong Ki @ Tears of the Antarctic 3D:Sursa:
http://en.korea.com/songjoongki/?p=7355
Starnews

"A Gentleman's Dignity": Kim Soo-ro punct de vedere


Kim Soo-ro de la drama SBS de week-end "A Gentleman's Dignity" si-a exprimat sentimentele spre sfârşitul dramei. 

El a postat in data de 31 iulie pe Twitter: "Am terminat filmarile dupa 4 luni de călătorie, deşi avem două episoade mai mult filmate. Vă mulţumim pentru sprijinul dumneavoastră.".

El a continuat, "Eu nu voi putea să-l uit, sper ca ma intalnesc cu ceva de genul asta din nou. Asta se va intampla pe site!".

Fanii lui au spus: "Ai facut o treaba buna in tot acest timp", "Sunt trist că nu te mai pot vedea prea curand", "A fost grozav", şi mai multe.

Între timp, "A Gentleman's Dignity" acum ramane cu episoadele 19 si 20  sa fie difuzate, dar data lor de difuzare nu este cunoscută din cauza difuzarii Jocurilor Olimpice din 2012.

Sursa:
http://www.hancinema.net/a-gentleman-s-dignity-kim-soo-ro-unforgettable-times-45893.html
osen.mt.co.kr/article... ( English )
http://www.hancinema.net/a-gentleman-s-dignity-kim-soo-ro-unforgettable-times-45893.html#mHmGxEL13XwpdA8o.99

Infinite a aparut la un magazin din Apgujeong

 


Popularul grup Infinite a aparut la un magazin şi a atras o mulţime de atenţie. 

Pe 1 august, o comunitate online a postat poze de la cumpărăturile facute de membrii grupului, sub denumirea: "Infninite este în Apgujeong." 

O persoană care a postat imaginile a scris: "Am mers la Apgujeong şi am văzut niste oameni frumoşi şi a fost grupul. Chiar dacă am încercat să fac imediat o poza, ei doar a zâmbit la mine. "


În imagini, membrii formatiei Infinite poartă costume negre şi incearca cizme de ploaie în timp ce stau pe scaunele de la magazin. Sung Yeol chiar nu s-a ascuns de aparatul de fotografiat şi a pozat pentru fanii lui cu cizmele de ploaie pe partea de sus a umerilor.

Oamenii care au văzut imaginile au spus: "Toti sunt frumosi." "Eu ar fi trebuit merg la Apgujeong" "Sung Yeol este atât de drăguţ.".

Infinite va organiza concerte timp de cinci zile în Seul incepand cu12 august, .

Sursa:
infinite, TV Report

Jang Keun Suk are acum mai mult de cinci milioane de prieteni pe Sina Weibo

   

Acum ceva timp in urma, Jang Keun Suk avea mai mult de cinci milioane de oameni pe Weibo.

Pe 30 iulie, actorul Jang Keun Suk si-a dovedit popularitatea ridicata în China, prin acumularea a peste cinci milioane de adepţi pe Sina Weibo, un substitut pentru Twitter în China.

Cu un număr tot mai multi de adepţi, Jang are acum cel mai mare număr de adepţi pe Weibo, devenind celebritatea de peste mări, care il bate pe Tom Cruise, care are aproximativ 4,4 milioane de adepti.

Numărul de adepti a lui Jang a crescut cu un milion la fiecare trei luni, de cum si-a deschis cont în august 2011. În iunie, numărul a depăşit trei milioane, şi cu aproximativ o jumătate de milion au devenit adeptii lui Jang timp de patru zile si Jang a aparut la una dintre cele mai populare emisiuni de televiziune din China.

Jang va sustine concerte pe Taipei Arena din Taiwan in datele de 1 si 2 septembrie, după terminarea concertului său din Shanghai, care va avea loc pe Mercedes-Benz Arena pe 11 august.

Sursa:
jangkeunsuk, sports korea

Jang Keun Suk invitat special la UMF Korea

 

Jang Keun Suk a fost invitat la un festival de muzică de renume mondial.

Jang va participa la UMF Korea ca membru Big Brother al grupului proiect Team H  - un Ultra Music Festival, care va avea loc la Olympic Arena pe 4 august.

UMF Korea este cel mai renumit festival de muzica electronica de dans din lume. Jang este aşteptat sa prezinte un concert electrizant pentru public deoarece odată a vorbit despre aspiraţia sa de a concerta in Europa in aceasta toamna.

Va participa inclusiv DJ-ul britanic Marc Vedo, care a devenit popular în SPACE Ibiza, unul dintre cele mai faimoase cluburi din lume, prin remixarea cântecelor lui Boy George si George Michael, DJ MAURI & MORA, care este bine-cunoscut ca si compozitor şi producător al unor celebri artisti DJ, ca DJ Tiësto, si multi alti DJ de renume mondial si trupe care se vor participa la  UMF Korea.

UMF Korea va avea loc la Olympic Arena in Jamsil Stadium in datele de 3 si 4 august.

Sursa:
jangkeunsuk, sports korea

Jung Il Woo a dat deschis un fan club oficial in JapanJung Il Woo va deschide un fan club oficial (http://jiw-fc.jp), în colaborare cu Hakuhodo Casting & Entertainment, parte a Hakuhodo DY Group, o agentie de publicitate din Japonia.

Hakuhodo Casting & Entertainment este parte Hakuhodo DY Group, o agentie de publicitate japoneza, care are mai multi clienti mari din Japonia. Jung Il Woo a devenit popular in Japonia, datorita serialelor si filmelor in care a jucat şi fan clubul oficial din Japonia se va sprijini pe activitatea lui Jung.

Deoarece este o agentie de publicitate mare, are o infrastructura de marketing excelenta. Prin urmare, au planificat sa satisfaca fanii lui Jung, prin gestionare sistematică şi servicii bazate pe infrastructura de marketing dar, şi să sprijine activitatea lui Jung în Japonia.

Jung a primit recent premiul pentru cel mai bun actor la Premiile Asia Hwajung din China, fiind primul actor coreean care a primit acest premiu. În plus, serialul Flower Boy Ramyun Shop, difuzat pe canalul TBS japonez, a fost finalizat cu succes, primind numeroase recenzii favorabile in timp real prin intermediul site-urile de reţele de socializare.

Este de asteptat ca popularitatea lui Jung sa creasca atat in China cat si in japonia odata cu deschiderea acestui fan club oficial.

Sursa:
jungilwoo, Star Daily News

Lee Min Ho isi arata talentul la echitatie in Faith

 

Lee Min Ho a surprins recent echipa noului sau serial, SBS TV, Faith cu talentul său la echitatie.

Unele instantaneele din data de 31 iulie la drama Faith scot în evidenţă talentul lui Lee la echitatie. Pentru recenta filmare la drama, Lee a filmat o scena de echitatie într-o zonă de munte. În serial, el joacă rolul lui Choi Young, cel mai bun luptător al dinastiei Goryeo.

De asemenea Lee a surprins pe toată lumea cum se bucura de momentele de echitatie facute cu un antrenor de cai.

Instructorul sau a spus: "Cred că Lee Min Ho, este foarte curajos. O mulţime de calareti cu experienta se tem sa calareasca intr-o zona de munte, dar Lee s-a bucurat. Cred că e foarte curajos. "

Kim Jong Hak, un director al serialului a spus: "Eu cred că Lee Min Ho poate lua parte la Jocurile Olimpice. Pot vedea cât de mult s-a pregătit pentru acest serial atunci când filmam scenele de acţiune. El încearcă întotdeauna din greu să arate ceva nou."Faith este o drama romantica despre Choi Young, un războinic al dinastiei Goryeo şi Eun Soo (jucat de Kim Hee Sun), un medic a lumii moderne. Serialul va incepe sa fie difuzat, pe data de 13 august la ora 09:55

Sursa: 
TV Report

"Faith": Seong Hoon cu parul alb si flaut, misterios si chic

 

Actorul debutant Seong Hoon preia rolul lui Cheon Eum-ja în noua dramă SBS, "Faith". El foloseşte sunetele de flaut sa omoare oamenii si este orb la tot ce se întâmplă în lume, pasandu-i doar de flaut, de fratele său şi sora sa, Ki-cheol (Yoo Oh-seong) si Hwa Soo-in (Sin Eun-jeong).

În teaserul  ce va apare în această zi, Seong Hoon este cu parul alb si canta la flaut şi arata ca un personaj dintr-un film fantastic. În realitate, el a pierdut de 5 kg pentru acest film şi a învăţat să cânte la flaut de la maestrul de muzică traditionala coreeana, Han Chung-eun.

Seong Hoon a spus: "Lui Cheon Eum-ja îi pasă mai mult de animale decat de oameni asa ca el este orb la oameni şi nu ii este frica de moarte. Cheon Eum-ja nu-si arată emoţiile şi este un personaj foarte misterios si de ale cărui intenţii  nu se stiu niciodata ".

În acelasi timp "Faith" este o poveste fantastica de dragoste si de acţiune dintre luptătorul Choi Yeong (Lee Min-ho), şi medicul modern Eun-soo (Kim Hee-seon) şi despre procesul de formare a unui rege adevărat.

Sursa:
http://www.hancinema.net/faith-seong-hoon-white-hair-and-flute-mysterious-and-chic-45839.html
view.heraldm.com/view... ( English )
http://www.hancinema.net/faith-seong-hoon-white-hair-and-flute-mysterious-and-chic-45839.html#3tkMA4jstgXRpJHZ.99

Gong Chan de la B1A4 a spus: Cred ca sunt foarte amuzant

 

Gong Chan de la B1A4, prezinta partea sa de umor.

În episodul din data de 1 august a emisiunii Hello Baby  in care sunt invitati membrii formatiei B1A4 , acestia joaca un joc prin care sunt testate cunostintele despre Seul. Multe întrebări sunt oferite membrilor acestea variind de la informaţii generale cu privire la Seul la intrebari mai amanuntite despre Seul. Membrii, care sunt in cea mai mare parte din provincie, concureaza unul împotriva celuilalt, aratandu-si cunoştinţele cu privire la Seul.

Gong Chan, mai ales, care isi prezinta partea lui plină de umor de-a lungul episodului, este chiar laudat de către gazda speciala Jang Dong Hyuk. Într-un interviu, Gong Chan spune, "80 de puncte din 100", la întrebarea, "Ce scor doriţi să se dea pentru simtul umorului?"

B1A4 surprinde, de asemenea, membrii echipajului cu răspunsurile sale ciudate la unele dintre întrebările adresate.

 

Bazat pe rezultatele jocului test, membrii formatiei B1A4 vor fi împărţiti în două grupuri, unul cu cele mai bune rezultate şi unul cu cele mai mici scoruri, despre cunostintele despre Seul, în două condiţii opuse. La aceasta, membrii B1A4 încearcă tot posibilul pentru a câştiga jocul.

Testul joc, la care participa B1A4! Ring the Golden Bell, va fi difuzat pe data de 2 august, la ora 12:20 pe canalul  KBS,  Joy’s B1A4′s Hello Baby.

Sursa:
b1a4, gong chan, Star Daily News

marți, 31 iulie 2012

Yoochun pe coperta revisteti Asian Pops

 

Asian Pops magazine: In paginile revisteti va fi inclusa si o discutie speciala despre JYJ.

Data lansarii este 1 August.

Sursa:
http://www.dbsknights.net/2012/08/photo-yoochun-on-cover-of-asian-pops.html
Wednesday, August 01, 2012
magazine, photo, yoochun

Park Gun Hyung a gatit felul sau special cu carne de porcActorul Park Gun Hyung a apărut în faţa camerelor de luat vederi schimbat in bucătar-şef.

Recent, el realizat cateva pictoriale pentru revista de moda Harper’s Bazaar Korea, cu tema: "gatitul este distractiv."

Potrivit agenţiei actorului, el gatit carne de porc, realizand astfel o reteta proprie. El a pregătit ingredientele şi a făcut reteta fara a fi ajutat de cineva.

Park a spus: "Gătitul este un lucru amuzant şi plin de bucurie", şi a creat o atmosferă relaxanta. In momentul in care echipa a gustat din reteta lui cu carne de porc acestia au laudat aptitudinile sale deosebite de gătit.

Serialul MBC, I Do I Do, s-a terminat recent, dar poate fi vazut in muzicalul Hedwig, incepand cu 11 august.

Sursa:
harper's bazaar korea, K-Stars, Park Gun Hyung, TV Repor

luni, 30 iulie 2012

Topul actorilor coreeni: 2000~2010

2000~2010

원빈_1~1.JPG

2000 - Won Bin


untitled.jpg


2001 - Jo In Sung  

김재원~1.JPG

2002 - Kim Jae Won
 
1178614441_200705081705550961549001_0Z.jpg

2003 - Kwon Sang Woo 
 
061229231251-dt_3591[1]Z.jpg

2004 - Kang Dong Won

2009-08-07_11;25;53.jpg

2005 - Hyun Bin

dd.JPG

2006 - Lee Jun Ki

%C1%A4~1.JPG

2007 - 1. Jung Il Woo

JH.JPG

2007 - 2. Yoon Eun Hye

G.JPG

2008 - Gim Myeong Min

1244102254_200906041657530909212801_0Z.jpg


2009 - 1. Lee Min Ho

f.jpg

2009 - 2. Kim Nam Gil

11Z.jpg

2010 - Won Bin

Sursa:
http://movie.hrising.com/board/?mode=view&cntid=1797

Han Kyung / Han Geng (한경)

[Resim: 2dsmfjd4.jpg]

[Resim: hnbnbn18936818813206122.jpg]

Beijing Mobile Stars Concert 


[Resim: 083c62131c8b2845f9053ee.jpg]

[Resim: 147284ff03ef7fd886b7fab.jpg]

[Resim: 24830910150190482143123.jpg]

[Resim: 24775710150190482203123.jpg]
[Resim: 26473521776440159487610.jpg]


Nume: Han Geng / 韩 庚
Nume coreean: Han Kyung / 한경
Profesia: Actor, dansator, cântăreț și model de
Data nasterii: 09-02-1984
Locul nasterii: Mudanjiang, Heilongjiang, China
Inaltime: 181cm
Greutate: 66 kg
Semn zodiacal: Varsator
Grupa de sange: B

Educatie: Beijing Dance Academy, Central University for Nationalities (balet și dans tradițional major)

Hobbi: dans tradițional chinezesc, balet și jocuri pe calculator

Limbi cunoscute: mandarina și coreeană
Drame TV:
Stage of Youth (CCTV, 2009)
Rainbow Romance (MBC, 2005, cameo)

Filme:
My Kingdom (2012)
The Founding of A Party (2012)
The First President (2012)
Attack on the Pin-Up Boys (2007)

Premii:
2011: New York Chinese Film Festival: Most Popular Asian Artist
2011: BTV Influential People of The Decade Ceremony: Most Popular New Actor
2011: Hua Ding PASSAT Awards: Most Anticipated Mainland Chinese Actor
2011: Eastern Billboard Annual Awards: All-Round Entertainer of the Year
2011: Eastern Billboard Annual Awards: Golden Song of the Year (My Logo)
2011: Global Chinese Golden Chart Awards: Most Popular Newcomer
2011: Meng Niu Music Billboard Awards: Most Popular Male Singer of the Year
2011: Channel [V] Music Awards: Mainland Most Popular Male
2010: Avant-garde Star Ceremony: Most Anticipated Collaboration
2010: Meng Niu Music Billboard Awards: Most Promising Newcomer
2010: Future Star Kids Choice Awards: Favorite Male Singer
2010: CCTV-MTV Music Awards: Mainland Most Popular Male Singer
2010: Meng Niu Newcomer Awards: Best Newcomer
2010: Tencent Star Awards: Male Singer of the Year
2010: China Power Fashion Awards: Most Talented Male Singer of the Year
2010: Sina Network Awards: Male Singer of the Year
2010: Sprite Chinese Music Awards: Best Male Singer of the Year
2010: Sprite Chinese Music Awards: Favorite Idol of the Year
2010: Sprite Chinese Music Awards: Golden Melody of the Year: Heartache Notebook
2007: Entertainment Awards: Most Stylish Male Artist
 

Sursa:
http://www.korea-fans.com/forum/konu-han-kyung-han-geng-%ED%95%9C%EA%B2%BD--70202.html