vineri, 24 august 2012

O figură de ceară a lui Lee Min Ho va fi expusa in Muzeul Madame Tussauds

 
 
In data de 24 august Starhaus Entertainment, agenția lui Lee, a spus ca în luna aprilie a anului următor va fi expusa o figura de ceară a lui Lee la Muzeul Madame Tussauds din Shanghai, China. Tot personalul de la Muzeul Madame Tussauds din Marea Britanie și China au vizitat deja Coreea pentru a măsura dimensiunile corpului lui Lee și pentru a discuta despre conceptul de îmbrăcăminte ce va fi folosit pentru figura de ceara.

Muzeul Madame Tussauds este unul dintre cele mai faimoase muzee din lume si are o istorie de o sută de ani. El are treisprezece sucursale in toata lumea în orașe precum Londra, New York, Hong Kong, și la Hollywood. Pentru că prezintă doar figuri de importante din istorie este o onoare pentru Lee sa faca parte din aceasta lista.

Figuri de ceară de oameni, cum ar fi Regina Elisabeta, președintele american Barack Obama, Marilyn Monroe, Michael Jackson, si forbalistul britanic David Beckham au fost expuse la muzeu.

Un purtator al muzeului Madame Tussauds Muzeul a spus: "Vom selecta vedetele locale care sunt populare și foarte respectat în zonele lor. Lee Min Ho este nu numai unul dintre cei mai populari actori din Asia, dar, de asemenea, o mare vedeta Hallyu. "

In prezent Lee joacă rolul lui Choi Young, în drama SBS TV, “Faith”.

Sursa:
Xportsnews

Scenele sarutului dintre Rain si Shin Se Kyung nelansate sunt atât de fierbinti

 

Scenele nelansate a sarutului dintre  Rain si Shin Se Kyung a atras recent o mulțime de atenție.

Compania de productie a filmului R2B: Return to Base (regizat de Kim Dong Won), care a fost lansat pe 14 august, a dat publicitatii două scene in care Rain si Shin Se Kyung se saruta si care nu au fost observate în film.

În unele instantanee ale filmului Rain si Shin Se Kyung se săruta dupa ce el se întoarce în condiții de siguranță la sol, înconjurat de colegii care-si exprima o mare bucurie pentru ei.

Într-un interviu acordat presei de film, care a avut loc pe 8 august la Wangsimni CGV, Shin a atras atentia răspunzând la întrebarea despre modul in care s-au filmat scenele de sarut cu Rain: "A fost bine", .

Shin, de asemenea, a spus, "S-au realizat două scene in care ma sarutam cu Rain, dar amandoua au fost șterse. A fost decizia regizorului sa faca povestea cat mai bine. Am înțeles de ce a trebuit să elimine scenele în timp ce mă uitam la filmul terminat, dar eu sincer ma simt trista."

R2B: Return to Base este despre21st Air Force Group care neoficial luptă împotriva avioanelor de luptă neidentificate care apar în Seul. Distributia filmului este urmatoarea: Rain, Yoo Jun Sang, Shin Se Kyung, Kim Sung Soo, Lee Hana si Lee Jong Suk.

Sursa:
R2B: Return to Base, rain, TV Report

Actori care au cantat melodiile OST de generic
Au surprins inimile telespectatorilor dramele in care OST-ul  a fost cantat de către actorii ce au jucat in ele acestea avand si o mai mare audiență.

Atât Song SeungHyun cat și Kim Jaejoong au participat la melodia de generic pentru drama MBC TV, Dr. Jin. Living Like A Dream cantat de Kim Jaejoong este ca un vis diferit de celelalte OST-uri.

OST-ul este unic, deoarece cantecul nu a avut o tema pentru personajul sau ci mai degrabă a fost un cântec despre iubirea dureroasa a lui Song Seung Hyun pentru Park MinYoung. El a scris personal chiar și versurile personal.

OST-ul a transmis sentimentele lui Jin Hyuk (Song SeungHyun) la un nivel mult mai profund.

Sursa:
nate

Kim Nam Gil in Noua Zeelanda


 퀸즈타운에서 아주아주아주, 매우매우매우, 베리베리베리 유명하다는 Ferg 버거를 사다가 호수 주변에서 먹었어요. 
We bought a very very very very very very very very very famous Fergburger and ate (it) at the lakeside.

명불허전! 맛있더군요. 
Truly it’s famous! It’s delicious.

제 옆에는 스타일리스트 한욱이형. ^^:
Beside me is my stylist hyong Han Hyuk ^^:지금 제가 머무는 곳은 뉴질랜드 남섬에서 관광지로 가장 유명한 퀸즈타운.
A famous place to stay in New Zealand Southern Alps is a resort town called Queenstown.

Wakatipu 호수에 보트를 타고 나가 무지개 송어를 낚았어요!!!
I am in the boat heading to Lake Wakatipu to fish for Rainbow Trout! !!


지금 이곳에서 우리집이나 다름없는… 
Here right now, is approximately my house …
먹고, 자고, 마음 닿는 곳으로 이동하고..
Where you can eat, sleep , move and touch your heart.
캠퍼밴 여행의 즐거움과 만나는 중
Campervan (trailer van) fulfill the pleasure of travelling
아참, 지금 이곳은 마운트 쿡을 향해 가는 중
oh by the way, now we are here going towards to Mountain Cook

*note, Mountain Cook is located at the southern alps


뉴질랜드 나흘째. 
Fourth day in New Zealand
지금 이곳은 로토루아 공항.
We are here now at Rotorua Airport.
(비교적 따뜻한) 북섬에서 (비교적 추운) 남섬으로 떠납니다
We are leaving from North Island (Relatively warm going to ) South Island (relatively cold)
I’ll be back! See ya!


매주 토요일 오전 시작되는 퀸즈타운의 플리마켓을 둘러봤어요
We explored Queenstown’s Flea market which sets up every Saturday morning
핸드메이드 향초, 동전으로 만든 반지와 목걸이, 잘 생긴 청년 화가가 직접 그린 그림….
Handmade candles, coins, rings and necklaces were beautifully handpainted.
볼거리가 정말 많았어요
There were a lot of things to see.
아쉽게도 저는 아무 것도 사지 못했지만 ^^:
Unfortunately, I did not buy anything ^^이곳에 와서 처음 만난 호수, Lake Tekapo에서 조남룡 선생님과…
We went to see the lake, Lake Tekapo with master (photographer) 조남룡…
에머랄드 빛으로 가득한 이곳을 멍한히 바라보다보면 누구라도 선한 마음을 품게 될 것 같다
Overlooking the place which is full of emerald light, seems to be like a person who has good state of mind/heart
언젠가 이 순간이 그리워지겠지…
I will going to miss this moment someday…

*Mr.Jo Nam Ryong is a well known fashion photographer in Korea :D . He also worked with actress Lee Yo Won in 2011 when she visited Vietnam for Arirang’s Love (charity program)


Sursa:
http://en.korea.com/kimnamgil/board/facebook-update-july-28-post/
김남길(Kim Nam Gil)
translation by @kimnamgilstory / KNGPH
hallyu, Kim Nam Gil, kimnamgil

joi, 23 august 2012

Shin Min Ah ucisa in Arang and the MagistrateShin Min Ah s-a socat văzându-si propriul corp mort.

În al treilea episod din drama MBC,  Arang and the Magistrate care a fost difuzat pe 22 august, a fost descoperit  corpul luiArang (jucat de Shin Min Ah) la trei ani de la moartea sa, canda fost ucisa.

La vederea corpului, Eun Oh (jucat de Lee Jun Ki) devine îngrijorat pentru Arang și o sfătuiește să nu-l vadă. Cu toate acestea, aea isi vede ea propriul corp mort.

Dintr-o data, logodnicul lui Arang, Joo Wal (jucat de Yeon Woo Jin) încearcă să recupereze corpului, și Eun Oh, ii reamintește lui Arang murmurînd: "Este înjunghiat de moarte?" Strigă el la robul lui, Dolswe (jucat de Kwon Oh Joong), "Ai înnebunit? Este, evident, un caz de crimă și vă ordon sa predati corpul cuiva? "

Spectatori a reacționat: "Ceva arată ciudat". "Este Yeon Woo Jin implicat in moartea lui Shin Min Ah". "Devine interesant."?

In episod de asemenea, Eun Oh, devenine ingrijorat când dispare Arang fără să spună un cuvânt.

Sursa:
Arang and the Magistrate, Lee Jun Ki, MBC, shinminah, Xportsnews

Song Joong Ki - Conferinta de presa si intalnire cu fanii din Singapore


In data de 26 mai, in Square 2 Atrium in Singapore, Song Joong Ki a avut loc o intalnire cu fanii si o conferința de presă in cadrul “Thrill and Love – 1st Asia Fan Meeting” in Singapore.

Inainte de sosirea lui, gazda a anunțat că Song Joong Ki ofera tuturor fanilor o imbratisare specială si prietenoasa in timpul unei sesiuni de autografe, veste care a ridicat nivelul de entuziasmului fanilor.

Song Joong Ki a fost surprins de faptul că fanii din Singapore eu urmarit “Gag Show", iar actorul timid si amabil a dat fanilor un drăguț "bbuing bbuing," făcând fanii sa strige cu bucurie și urale.


În cursul aceleiași zile, Song Joong Ki a găzduit, de asemenea, un prânz de caritate pentru mai mult de o duzină de copii cu boli cronice. În timpul conferinței, el a spus că iubește copiii și ca a dorit să petreaca cateva momente cu ei, mai ales că sunt bolnavi.


Imediat după conferința de presă a urmat o sesiune de autografe. Fanii au fost încântați să primească îmbrățișări de la idolul lor. El a spus că nu ajunge va ajunge sa viziteze Singapore de multe ori, și astfel ca a vrut să pregătească ceva special pentru fanii sai din Singapore.


Pe 27 mai, la Auditorium Shine din Singapore, seara a debutat cu Song Joong Ki cantand o balada pentru fanii sai. El apoi s-a așezat la vorba cu gazda Ah Dong. El a apărut timid și jenat când a fost întrebat despre dramele lui, dar a încercat din răsputeri să dezvăluie gândurile sale fanilor.


Soompi felicită Boom Coreea pentru succesul fanmeet-ului lui Song Joong Ki  în Singapore.

Sursa:
http://www.soompi.com/2012/06/02/review-song-joong-ki-press-conference-and-fan-meeting-in-singapore/

Faith: Viata simpla a lui Choi Young (Lee Min Ho), membru Jeok Woll

 

În al cincilea episod din serialul SBS TV, Faith, care va fi difuzat pe 27 august, Choi Young dezvalui viață fericită si simpla pe care a avut-o pe vremea când el era doar un membru al Jeok Wol.

În al patrulea episod al seriei, care care a fost difuzat pe 21 august, a fost dezvaluit trecutul dureros a lui Choi Young în calitate de membru al Jeok Wol Spre deosebire de atitudinea sa actuala, care este întotdeauna indiferentă, el a fost în trecut o persoană luminoasa si simpla .

Choi Young era mult mai relaxat si confortabil atunci când era un membru al Jeok Woll.

Un purtator de cuvant al serialului a spus: "Aceasta este o scenă foarte importantă din trecutul trist a lui Choi Young care și-a pierdut motivatia de a trăi."

Sursa:
Starnews

miercuri, 22 august 2012

Kim Jang Hoon va cheltui 1.5 milioane de won pentru un videoclip cu Paris Hilton

 

Paris Hilton va apărea într-un videoclip muzical care va fi lansat pe 4 octombrie, pentru piesa cantaretului Kim Jang Hoon.

Kim a luat în considerare mai multe nume celebre precum Jessica Alba, Scarlett Johansson, și Paris Hilton. Dar dupa o analiza indelungata a declarat că Paris Hilton este mai populara decât celelalte doua vedete și astfe Kim a invitat-o sa participe pe aceasta in videoclipul său.

Kim va începe sa filmeze pentru videoclip pe 23 august, timp de trei zile până pe 25 august, pe o plaja din Malibu si in Los Angeles.Video va fi realizat 3-D și vor fi si două versiuni video 2-D dar oficial va fi lansat 3-D. Este de așteptat ca acest vidoe să coste aproximativ 1,5 miliarde de won.

Cea mai buna echipa de la Hollywood se va alătura pentru a ajuta la filmarea 3-D și pentru efectele speciale. Agenția lui Kim, în Statele Unite ale Americii a spus: "Suntem siguri că videoclipul va fi cel mai bun film din istoria coreeană."

Kim va zbura la Los Angeles pe 22 august pentru a trage video și el va merge la New York, pe 26 august să se pregătească pentru concertul lui, care va avea loc în luna noiembrie.

Kim spune mereu că se va întâlni cu membrii personalului de cel puțin de trei ori pentru a realiza un concert de zile mari. El sa întâlnit cu membrii personalului de trei ori înainte de a avea loc concertul lui din Los Angeles si s-a intalnit cu ei chiar de cinci ori înainte de concertul său din China.

Kim va apărea, de asemenea, intr-un program special pentru a sărbători 20 de ani de relații diplomatice dintre China si Coreea alaturi de Super Junior M, EXO-K si alti cântăreți reprezentativi coreeni.

Sursa:
K-Stars, kim jang hoon, paris hilton, sports korea

Vedeta Lee Jong Hyuk a spus: “Eu nu-l invidiez pe A-Lister Jang Dong Gun”Starul din "A Gentleman’s Dignity", Lee Jong Hyuk, dezvăluit recent că el a fost pe nor nouă pentru popularitate sale teze de zile.

In episodul din Kim Seung Woo’s Win Win, care a fost difuzat pe 21 august, actorul Lee Jong Hyuk a apărut și a oferit unele momente pline de viață.

Actorul jucaus si atractiv s-a prezentat ca un simbol cald care nu-l invidiaza pe A-lister Jang Dong Gun. El a spus, "Jang e deja un superstar de câteva decenii, dar eu sunt un superstar în curs de dezvoltare."

Lee a vorbit despre relația sa cu ceilalti trei actori principali din seria SBS, numita “Middle - Aged Flower Guys” ― Jang Dong Gun, Kim Soo Ro si Kim Min Jong. De asemenea, actorul povesteste cate ceva din viața celor patru idoli cu care a filmat.

Lee a glumit: "Eu cred că cei mai mulți oameni par să aibă grijă de mine. Am fost foarte popular inca din școala elementară. Când m-am decis să merg la Boys Middle School, toate fetele din orasul meu au fost profund dezamăgite". Episodul va fi difuzat  pe 21 august.

Sursa:
A Gentleman's Dignity, K-Stars, Lee Jong Hyuk, Starnews

Shin Min Ah epuizata sub un zid de piatraActrita Shin Min Ah a creat confuzie prin încărcarea a "trei imagini in care o arata pe Min Ah intr-o stare de agitatie din cauza foamei."

În după amiaza zilei de 21 august, Shin, care joaca rolul lui Arang din drama MBS,  Arang and The Magistrate a postat o poza cu legenda: "Lui Arang ii este foarte foame."

În imagine, Shin arată elegant purtand o rochie tradițională coreeană și cu părul legat pe spate.

Cu toate acestea, Shin sta sub un peretele foarte agitata, spre deosebire de imaginea ei elegantă.

Fanii au comentat: "Cele trei imagini sunt hilare." "Eu văd ca in fotografie nu este foarte bine" "Ea pare a fi moarta de foame." "Nu mi-o imaginam pe Shin Min Ah asa."

Sursa:
Arang and the Magistrate, hungry, shinminah, wall, Xportsnews

marți, 21 august 2012

Faith: Lee Min Ho isi dezvaluie trecutul


Rata de vizualizare a serialului SBS TV, Faith a crescut ușor.

La data de 22 august, AGB Nielsen Media Research a raportat că al patrulea episod al serialului Faith, care s-a difuzat pe 21 august, a înregistrat un rating de de 11,5%. A fost cu 1,2% mai mare decât al treilea episod, 10,3%.

În acest episod, Choi Young (jucat de Lee Min Ho) ii spune Regelui Gong Min (jucat de Ryu Duk Hwan) că el precedentul rege doar s-a folosit de membrii Jeok Wol și de aceea vrea să plece de la palat. Jeok Wol era un grup de războinici care luptau pentru a proteja Goryeo, indiferent de originile lor. Cu toate acestea, regele care a preluat puterea în acel moment nu a insultat doar membrii Jeok Wol dar  i-a si ordonat unei femeie subordonat să-și scoată hainele, deoarece era dependent de alcool și sex.

Choi Min Soo, care are in serial o apariție cameo ca lider Jeok Wol atrage de asemenea, atentia. Choi este înjunghiat de către rege cand încearcă să salveze subordonatul de sex feminin. Cu toate acestea, el moare dupa ce blesteama Goryeo. Choi Young este revoltat de acest lucru, dar devine obligat să jure credință regelui care i-a ucis liderul. Apoi dezvăluie faptul că a fost întotdeauna loial regatului, dar nu a fost întotdeauna sincer.

Ki Cheol, de asemenea, începe să fie împotriva Regelui Gong atacandu-l pe Eun Soo (jucat de Kim Hee Sun).

Golden Time al dramei MBC TV, Faith, a înregistrat un rating de vizualizare de 14,6% și drama KBS 2TV, Haeundae Lovers a inregistrat un rating de 9,3%.

Sursa:
TV Report

Han Geng a sarutat o dansatoare


Fostul membru Super Junior, Han Geng, a sărutat recent o dansatoare sexy  în timp ce dansa pe scena la concertul lui.

Pe data de 18 august Han Geng a concertat în Shanghai, China, pentru prima dată ca solist.

La concert, Han Geng a cântat prima data un hit din EPE și a doua oara nou cântec din PE. El a dansat un dans neconvențional cu o dansatoare sexy in timp ce canta melodia.

El a atins corpul dansatoarei si a sarutat-o pasional. Reporterii locali de la concert au relatat faptulca că fanii săi inceput sa tipe foarte tare sub scena.


Sursa:
Han Geng, Superjunior, TV Report

Kim Jong Kook, Gary si Song Joong Ki si-au aratat talentul la fotbalKim Jong Kook, Gary si Song Joong Ki au participat, inpreuna cu Park Ji Sung la a doua repriza a unui meci de fotbal in scopuri caritabile.

SBS ESPN a difuzat în direct meciul care a facut parte din campionatul de fotbal de caritate ’2nd Asian Dream Cup’ fiind jucat pe 23 mai pe Stadionul Muang Tong din Thailanda.

Meciul amical a avut loc intre toate vedetele din Thailanda vs. Park Ji Sung & Friends. Conceptul de joc a comemorat Korea-Japan World Cup din 2002.

Fotbaliștii profesionisti Ahn Jung Hwan, Lee Eul Yong, Song Jong Kook, și alții au participat la eveniment pentru a-si arăta sprijinul. Jucătorii din Euro League Lee Chung Yong, Jung Dae Sae pe o parte și jucatorii japonezi  Makoto Danaka si Miura Miyamoto pe alta parte au participat, de asemenea.

Oamenii care au atras cea mai mare atenție în această zi au fost membri echipei ‘Running Man’, care au fost în Thailanda impreuna cu Park Ji Sung pentru a filma un episod din ‘Running Man’. Kim Jong Kook, Gary, și Song Joong Ki au fost pe banca de rezerve cu numele lor pe placa de așteptare avand oportunitatea realizarii visului lor de a juca în meci.

Song Joong Ki a intrat primul joc la mai puțin 13 minute în 2-a repriză, Kim Jong-Kook la 17 de minute dupa, și Gary, la 29 de minute.

Kim Jong Kook a jucat cele mai multe minute dintre toti membrii ‘Running Man’, ratand într-o singură ocazie un gol, dupa ce a tras puternic in poarta.

‘Asian Dream Cup’ este sponsorizata de JS Foundation (fondat de Park Ji Sung), iar scopul ei este de a îmbunătăți condițiile de fotbal ale copiilor din Asia. Încasările meciului va fi folosite pentru a ajuta copiii thailandezi din zonele de inundații ce au devastat Thailanda.

Sursa:
http://kpopfever.com/2012/05/kim-jong-kook-gary-song-joong-ki-show-off-their-soccer-skills/
http://en.korea.com/blog/enter/tv/song-joong-ki-kim-jong-guk-and-gary-are-spotted-on-the-scene-of-a-charity-football-match-by-js-foundation/
SBS ESPN ’2nd Asian Dream Cup’
Nate

Song Joong Ki, un tip fermecator


Actorul Song Joong Ki a facut recent un pictorial pentru revista Elle.

În picturalul lansat pe 21 august Song isi arata farmecul bărbătesc într-un costum care-i completează aspectul său de toamnă.

Song a dat, de asemenea, un interviu pentru revista si a vorbit despre întâlnirile cu fanii din cinci orașe ale Asiei. "Am fost foarte impresionat de fanii mei din străinătate. Mi-am dat seama că intalnirile cu fanii sunt necesare. "

De asemenea, el a vorbit despre apariția în serialul KBS, The Nicest Man in the World: "Din moment ce am jucat rolul unui personaj principal, simt o mare responsabilitate. Aceasta este o muncă grea, dar eu sunt încrezător în serial. "

Song a apărut in filmul A Werewolf Boy, care va fi lansat în luna octombrie, film in care a jucat impreuna cu  Park Bo Young. Filmul a fost selectat pentru a fi prezentat la a 37-a Editie a Festivalului International de Film de la Toronto.

Interviul si pictorialul vor fi prezentate in numarul din septembrie al revistei.

Sursa:
TV Report

Serialul SBS TV, Faith, s-a clasat pe locul al doilea în audiență.

 
 
Potrivit raportului AGB Nielsen Media Research emis pe 21 august, al treilea episod din Faith difuzat pe 20 august a înregistrat un rating de vizualizare de 10,3%. E la fel ca la al  doilea episod (10,3%).

În al treilea episod, Yoo Eun Soo (jucat de Kim Hee Sun) acorda primul ajutor lui Choi Young (jucat de Lee Min Ho) și-i salvează viața. Cu toate acestea, Choi Young ascude starea gravă in care se afla, în scopul de a proteja familia regală.

Choi Young il pe vizitează Ki Cheol (jucat de Yoo Oh Sung), în scopul de a îndeplini sarcina sa ordonate Regele Gong Min (jucat de Ryu Duk Hwan). Atunci când tensiunea dintre ei este pe cale de a ajunge la punctul culminat, Choi Young zambeste cu înțelepciunea lui catre Cheol Ki. La aceasta, Ki Cheol are un interes în el. În plus, conspirația Ki Cheol de a amenința Regele Gong Min devine revelat ca dup ace sunt descoperite ordinele secrete prin care care a ucis mai multe vasali

Golden Time al serialului MBC TV a a fost înregistrat la o vizualizare de 14,0% atunci cand serialul KBS Haeundae Lovers a inregistrat 9,7%.

Sursa:
http://en.korea.com/blog/enter/tv/lee-min-ho-faces-off-against-yoo-oh-sung-on-faith/
TV Report

Kim Soo-hyeon si-a îndeplinit promisiunea cu "The Thieves"

 

Kim Soo-hyeon-I si-a îndeplinit angajamentul de a ajunge cu "The Thieves" la o audienta de 10 milioane.

Asa cum a promis la premiera filmului, Kim Soo-hyeon-I a premiat un fan care a câștigat privilegiul acesta printr-o tombola fauta la Megabox în Gangnam, sudul Seulului, pe 18 august.

Fericitul castigator a fost o fata de liceu.

Nu doar fanii s-au bucurat de eveniment; Kim Soo-hyeon-I si-a aratat de asemenea entuziasmul pentru cauza spunând: "Totul e atât de mare încât a făcut atât de bine filmului. Sunt onorat să fi luat parte la acest eveniment.".

Între timp, actrita Kim Hae-sook si-a îndeplinit promisiunea print-un sărut dat unuia dintre cinefilii prezenti.

Pe 15 august filmul "The Thieves" a depășit 1,834,332 vizionari de la difuzarea lui pe 25 iulie.

Sursa:
http://www.hancinema.net/kim-soo-hyeon-i-fulfills-pledge-as-the-thieves-reaches-10-million-mark-46526.html
koreajoongangdaily.jo... ( English Korean )
http://www.hancinema.net/kim-soo-hyeon-i-fulfills-pledge-as-the-thieves-reaches-10-million-mark-46526.html#s7OelxMc7uKzI9Ad.99

Kim Soo Hyun pictorial pentru ZIOZIA


Kim Soo Hyun isi prezinta caracterul bărbătesc, cu o privire plină de o iubire profunda

Un pictorial cu Kim a fost lansat recent.

Lucrand ca model pentru un brand de haine casual pentru barbati, Kim a lansat pe 21 august un nou pictorial pentru sezonul de toamna. Acest pictorial a fost creat sub conceptul:  "Look-ul fetelor preferat de catre barbati pentru sezonul de toamna."

Noțiuni de bază departe de imaginea existentă a unuicostum formal, el a creat un look mix-match într-o cămașă și o geaca de piele de epocă.

Kim Yoon Hee, șeful adjunct de secție al Departamentului de Marketing al ZIOZIA, a spus: "Kim Soo Hyun apeleaza nu numai la femei ci și la bărbații în 20 de ani si 30 de ani. Vom sugera continuu stiluri de modă și Kim Soo Hyun are un stil elegant mix-match. "

Pictorualul cu Kim va fi lansat prin diferite canale de promovare. Informații detaliate despre marca si evenimente sunt furnizate pe site-ul oficial al brandului.

Sursa:
http://en.korea.com/blog/enter/tv/kim-soo-hyun-shows-off-his-manly-look-with-a-only-adeep-loving-gaze/
kimsoohyun, TV Report

Kim Hyun Joong, Yumi Jung, și Park Jun Hyo se distreaza in City Conquest


Au aparut câteva instantanee, care au atentia, in care ii arata pe Kim Hyun Joong, Yumi Jung, și Park Jun Hyo pe jos pe străzile din Japonia.

În instantanee, Baek Mir (jucat de Kim Hyun Joong), iubitul lui Baek Mir,  Lee Dan Bi (jucat de Jung Yumi), si cel mai bun prieten a lui Baek Mir, Park Kwang Ya (jucat de Park Hyo Iun) sunt veseli si merg pe jos pe străzile din Japonia.

Această scenă a fost filmată în apropierea unor baruri traditionale japoneze pe străzile din Japonia. Potrivit unor rapoarte, munca în echipă dintre cei trei actori a dat incredere echipei de productie.

Din cauza celor trei actori care acționează "natural", echipa de la City Conquest este mereu cu voie buna și intr-o o stare de spirit prietenoasa.

Oamenii au răspuns: "Din imagini eu pot vedea cât de mult se iubesc unul pe altul." "Ei sunt foarte apropiati" "Aceste imagini fac sa ma simt bine." "Eu nu mai am rabdare pana la vizionarea lui Conquest City", "Sunt ei cântând si beti? Haha. "

City Conquest atrage de asemenea atenția datorita actorilor carismatici Kim Seung Woo, Kim Young Ho, Kim Hee Won si Choi Cheol Ho

Sursa:
http://en.korea.com/blog/enter/tv/kim-hyun-joong-and-jung-yumi-have-a-drink-together-in-japan-on-city-conquest/
City Conquest, kimhyunjoong, Star Daily News

Love story cu Micky Yoochun si Son Ye-jin

 

Son Ye-jin (30) and Micky Yoochun (26) au acceptat sa joace in rolurile principale din noua drama MBC, "Missing You".

Cu toate acestea, agentiile care-i reprezinta au afirmat: "Am primit scripturile, dar suntem încă în faza de a decide". De asemeena, Lee Kim Productions a afirmat: "Turnarea este încă în proces".

"Missing You" urmeaza dupa drama "Arang and the Magistrate", si va fi difuzata prima data în octombrie. Este o drama traditionala despre un bărbat și o femeie care trăiesc o drama inca de cand erau de cincisprezece ani.

Producatorul principal al dramei este Lee Jae-dong iar scenaristul este Moon Jeong-hee.

Sursa:
http://www.hancinema.net/micky-yoochun-and-son-ye-jin-s-love-story-46539.html
news.nate.com/view/20... ( Korean )
http://www.hancinema.net/micky-yoochun-and-son-ye-jin-s-love-story-46539.html#QTzfQZx8tpF7AeXH.99

luni, 20 august 2012

Videoclipul lui Kim Jun Su de la JYJ pe primul loc în China

  

Recent Kim Jun Su de la JYJ s-a clasat pe primul loc în China, cu un videoclip solo in limba engleză.

Kim a lansat single -ul “Uncommitted” pe 17 August și a ajuns pe primul loc în Yin Yue Tai, cel mai mare site se muzica din China.

Videoclipul piesei a primit peste 3,28 milioane de afisari si s-a clasat pe primul loc de îndată ce a fost lansat. Agenția C-JeS Entertainment, a declarat: "Este greu sa accesezi site-ul YouTube în China, astfel incat Yin Yue Tai dovedește popularitatea lui Kim. El a primit un astfel de rezultat fără promovare ulterioara în China. "

Totul a inceput acum trei luni, în luna mai, când a lansat soloul EP Tarantallegra. Cu toate acestea s-a clasat pe locul al șaptelea dovedindu-si popularitatea ridicata.

Primul PE a lui Kim stabilit un nou record în vânzări pentru un solo in topul Gaon dovedindu-si astfel popularitatea în China, Statele Unite, Germania, și Chile. Single-ul in engleza “Uncommitted” s-a clasat de asemenea pe primul loc in topul japonez iTunes.

Kim va începe turneu mondial cu un concert la New York, pe 30 august. Apoi, el se va întâlni fanii sai din Asia, America de Nord și de Sud, și Europa.

Sursa:
JYJ, kim jun su, Starnews, Tarantallegra, Uncommitted

Song Joong Ki isi prezinta aspectul său blând în costum

    

Un pictural cu Song Joong Ki a fost lansat recent. În prezent el lucrează ca model pentru un brand de îmbrăcăminte, Song lansand pe 20 august un pictorial pentru toamna 2012 si sezonul de iarna .

De asemenea, lucrează cu Moon Chae Won in noua drama KBS 2TV, Nice Guy, care va începe sa fie difuzata incepand cu 12 septembrie. In sedinta foto Song portretizeaza perfect un zoolog.

În ciuda faptului că el a filmat pentru serial toata noaptea, el nu si-a pierdut zambetul stralucitor creind astfel o atmosferă prietenoasă în studio.

Pictorialul cu Song va fi lansat pe site-ul oficial și pagina oficială de Facebook a firmei Customellow.

Sursa:
songjoongki, TV Report

Song Joong Ki si Moon Chae Won in Nice GuySong Joong Ki si Moon Chae Won se ajuta reciproc pentru prima dată într-o stare neobișnuită în drama KBS 2TV, Nice Guy.

Nice Guy a lansat recent unele instantanee ale cântec și Luna reuniți reciproc într-o situație periculoasă, insinuant viitorul lor tumultuos.

Luna este situată pe teren acoperit cu noroi și Song se uita la ea cu o privire nemulțumită, în creștere curiozitatea telespectatorilor despre ceea ce sa întâmplat între ei.

Un purtator de cuvant pentru Nice Guy a spus: "Temperatura a crescut la 35 de grade Celsius în acea zi dar Song Joong Ki si Moon Chae Won și-au arătat pasiunea pentru acest serial, acționând cu entuziasm pe vremea caldă."

Oamenii au răspuns: "Ei arata ca motociclistii reali și iubiti reali." "Song Joong Ki si Moon Chae Won arata atat de bine impreuna. Sunt atât de încântat de romantism lor din serial ." "Sunt acoperiti cu noroi, dar arata încă atat de bine. Eu nu pot să aștept pana vizionez Nice Guy "." In scena, Song Joong Ki si Moon Chae Won sunt asa de entuziasti acoperiti cu noroi! Suntem curiosi de scena."

În serial Song joaca rolul lui Kang Maru, un om care încearcă să se răzbune el însuși cu ajutorul iubitei sale, pe o altă femeie, Seo Eun Ki (rol jucat de Moon Chae Won), după ce a fost trădat de aceasta. Moon joacă rolul de Seo Eun Ki, o fată care a avut o poveste de dragoste cu Kang.

Nice Guy este o melodramă despre un om care-si găsește dragostea adevărată după ce a trecut prin momente dificile. In serial joaca Song, Moon si Park Si Yeon și va începe sa fie difuzat pe 12 septembrie.

Sursa:
TV Report

Jang Keun Suk a aparut la ‘Summer Sonic 2012′

 

Jang Keun Suk a format recent un proiect de grup pe nume Team H și a apărut la "Summer Sonic 2012" ca să-și arate pasiunea și talentul.

"Summer Sonic 2012," a avut loc in Japonia pe data de 19 august si este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Asia. Jang a apărut la festival împreună cu partenerul sau muzical Big Brother

Proiectul de grup Team H a atras atenția la festival prin performantele sale deosebite, aici participand si mulți alti muzicieni internaționali, inclusiv, Green Day, Rihanna, Jamiroquai, Sigur Ros, Ke$sha si  Hoobastank.

Jang a cântat inclusiv cântecele:  “We Are,” “Shake It,” si “Gotta Get Cha”, impreuna cu Team H. El a primit, de asemenea, o atenție considerabilă dupa interpretarea unor melodii remixate de DJ.

Mulți oameni au fost atât de entuziasmat de concertul incat au împins până la față scaunele și chiar au oprit temporar interpretarea lui Jang . El a cerut sa fie rearanjate scaunele și a început concertul din nou.

Jang a vorbit în engleză despre cum se simte el si formatia sa Team H la festivalul de muzică și de asemenea, a vorbit despre planurile sale de viitor.

Jang terminat turneul "Arată Cri 2" în Seul, Japonia, și China. El a organizat si un alt show in Taiwan pe 1 august.

Sursa:
jangkeunsuk, Summer Sonic 2012, Team H, TV Report

Lee Min Ho isi arata caracterul barbatesc in fata lui Kim Hee Sun

 

Este de așteptat ca Lee Min Hosă se adreseze telespectatorilor de sex feminin, cu caracterul său bărbătesc.

În următorul episod al dramei SBS TV, Faith, Lee isi va arata caracterul bărbătesc in fata lui Kim Hee Sun.

Instantaneele lansate recent sunt de la una dintre scenele din al treilea episod al seriei care va fi difuzat pe 20 august. Lee se uită furios la Kim iar Kim se uită la Lee cu lacrimi în ochi in timp ce acesta o tine bine de umeri.

Telespectatorii sunt curiosi deoarece Kim este suparata pe Lee chiar daca acesta a tratat-o cu cea mai mare curtoazie.

Oamenii au răspuns: "In general este atât de frumos asa bărbătesc! Simt ca inima mea va fi arsa de privirea lui"." Sunt atat de incantat de scena in care Kim Hee Sun este coplesita de Lee Min Ho". "Credeți ca asa o notă romantică exista în timpul Dinastiei Goryeo? E atât de frumos!", "Lee Min Ho si Kim Hee Sun arata atat de bine, chiar și în această situație."

În al doilea episod, care care a fost difuzat pe 14 august, Lee își pierde conștiința din cauza ranii provocate de sabie.  Pentru episodul următor telespectatorii sunt curiosi cum va efectua Kim laparotomia.

Al treilea episod din serial va fi difuzat in Coreea pe 20 august, la ora 09:5.

Sursa:
faith, leeminho, sports korea

"May Queen": Lui Park Ji-bin ii place de Kim Yoo-jeongYoung Kang-san (Park Ji-bin) si-a arătat interesul pentru Hae-joo (Kim Yoo-jeong) in episodul difuzat in data de 19 august ale dramei MBC TV, May Queen.

Sursa:
www.tvreport.co.kr/?c... ( English )
http://www.hancinema.net/spoiler-may-queen-park-ji-bin-likes-kim-yoo-jeong-46492.html#osOkvSPJU4f0yohM.99

Lim Si Wan va transforma într-un băiat floare din timpul dinastiei Joseon.Lim Si Wan va transforma din nou într-un băiat floare din timpul dinastiei Joseon.

In data de 22 august va fi difuzat un episod din sitcom-ul MBC,  Standby, care va fi o parodie a povestii din Choonhyang. Lim se va transforma în Ryong Mong Lee facand astfel audiența sa râda.

Lim, care a atras atentia atunci cand a aparut in serialul de televiziune The Moon Embracing The Sun, scoate în evidență  încă o dată aspectul său frumos într-un Hanbok din timpul dinastiei Joseon,.

În povestea din Choonhyang, Lim nu este interesat sa invete, dar îi place sa petreaca mult timp cu fetele. In poveste el va juca rolul unui playboy si va face publicul se bucure de sitcom.

Spre deosebire de povestea originala Choonhyang, Jung So Min va apărea în noua versiune a poveștii ca Hyang Dan care se indragosteste de Lim.

Sursa:
Lim Si Wan, Standby, TV Report, ZE:A

duminică, 19 august 2012

Yoo Chun de la JYJ se gandeste sa joace personajul principal in "Missing You"

 

Yoo Chun se gândește sa joace personajul principal in nouă dramă TV MBC, "Missing You".

In data de 20 august agentia lui Yoo Chun, C-Jes Entertainment, a declarat: "Lui Yoo Chun i-a fost oferit un rol principal in noua drama TV MBC, Missing You, iar el evaluează în prezent scenariul."

MS Entertainment, care reprezintă pe Son Ye Jin, a declarat: " Lui Son Ye Jin i-a fost oferit de asemeni un rol principal în serial."

"Missing You" este o melodramă despre un bărbat și o femeie raniti de prima lor dragoste. Acesta va începe în luna octombrie, după ce se va termina de difuzat Arang and the Magistrate.

Scenaristul Moon Hee Jung care a scris Can You Hear My Heart, Smile Love si Last Scandal, si Lee Jae Dong care a regizat Thank You si Sweet Buns, vor face această serie în colaborare.

Sursa:
JYJ, Starnews