vineri, 7 septembrie 2012

Seriale: Faith (2012)


Faith (2012) cu Lee Min Ho

Cunoscut si sub denumirea: The Great Doctor

Sursa:
http://hotkdrama.blogspot.ro/2012/08/faith.html

Psy lucreaza impreuna cu Lee Seung Gi ca model pentru Zipel

 

Cantaretul Psy, care este în prezent popular peste tot în lume, cu “Gangnam Style” a fost recent selectat ca noua imagine a lui Zipel. Acum el lucreaza cu Lee Seung Gi, care a lucrat pentru Zipel ca model timp de patru ani.

Pe 7 septembrie, Samsung Electronics a anuntat ca i-a selectat pe Lee și Psy ca modele in acest an pentru Zipel, si brandul kimchi fridge.

Potrivit Samsung Electronics, Psy a fost selectat ca noua imagine Zipel, deoarece a devenit extrem de popular. Lee a lucrat ca model pentru marca  timp de patru ani, contribuind foarte mult la vânzările produsului “Gangnam Style”

Nu e prima dată cand Lee și Psy lucrează împreună. Psy a compus si a scris “Because She’s My Girl” piesa de debut al lui Lee în 2004. El i-a dat, de asemenea, cateva melodii lui Lee.

Un purtător de cuvânt al Samsung Electronics a spus: "Lee Seung Gi și Psy vor trezi un ecou în industria de publicitate. Ne asteptam ca acestia vor contribui la piața internă pentru kimchi fridge si realizarea unei imagini pozitive a marcii Zipel."

Un nou spot TV pentru brandu poate fi văzut în septembrie. Potrivit rapoartelor, spotul comercial conține imagini cu Lee și a lui Psy cu un aspect spiritual, plini de umor.

Lee Seung Gi danseaza “horse-riding dance” cu Psy
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us 

Sursa:
Leeseunggi, Money Today, Psy

joi, 6 septembrie 2012

Coreea: Premierele lunii septembrie 2012

Grape Candy


Titlul coreean: 청포도 사탕: 17년 전의 약속
Regia:  Kim Hee-jeong
Distributia:  Park Jin-hee, Park Ji-yoon, Kim Jeong-nan, Choi Won-young
Scurta prezentare:  O poveste despre femeile care incearca sa treaca peste traumele lor din trecut.
Data lansarii:  6 Septembrie

In acest an a fost prezentat la o serie de festivaluri de film, inclusiv de la Varșovia și Cinema Digital Seoul (CinDi).

Pieta


Titlul coreean: 피에타
Regia:  Kim Ki-duk
Distributia:  Lee Jung-jin, Jo Min-su
Scurta prezentare:  Spune povestea unui cămătar care întâlnește o femeie ce pretinde a fi mama lui. El se atașează de ea, dar alte motive sunt în joc.
Data lansarii:  6 Septembrie

Premieră mondială la Festivalul International de Film de la Veneția și unul dintre filmele finaliste pentru selecția coreeana la Oscar.


Wedding Scandal
Titlul coreean: 웨딩스캔들
Regia: Sin Dong-yeop 
Distributia:  Kim Min-joon, Kwak Ji-min, Lee Se-rang, Lee Soo-ho
Scurta prezentare:  Un barbat intră într-o căsătorie falsă, cu o femeie, dar apoi începe să o relatie rela cu sora ei. Rezulta tot felul de complicatii.
Data lansarii:  6 septembrie

Fighting! Family
Titlul coreean: 화이팅 패밀리
Regia:  Kim Seong-ho
Distributia:  Kim Ji-young, Seon Woo-seon, Choi Hee-jin, Lee Myeong-haeng
Scurta prezentare: Un omnibus conceput pentru a sensibiliza cu privire la ratele scăzute a natalitatii în Coreea de Sud
Data lansarii:  13 Septembrie
Comandat de Ministerul Sănătății și Protecției Sociale.

Han Kyung-jik
Titlul coreean: 한경직
Regia:  Cheon Jeong-hoon
Distributia:  Han Kyung-jik
Scurta prezentare:  Un documentar despre viata lui Han Kyung-jik
Data lansarii:  13 Septembrie


Too Old Hiphop Kid
Titlul coreean: 투 올드 힙합 키드
Regia:  Jung Dae-gun
Distributia:  Kim Min-joon, Kwak Ji-min, Lee Se-rang, Lee Soo-ho
Scurta prezentare:  Un documentar despre un tanar, care are visul de a deveni rapper dar care si-a gasit o cale diferită in carieră 10 ani mai târziu, si care încearcă să se trezească din vis.
Data lansarii:  13 Septembrie

Masquerade
Titlul coreean: 광해, 왕이 된 남자
Regia:  Choo Chang-min
Scenariul: Hwang Jo-yoong
Distributia:  Lee Byeong-heon, Ryoo Seung-yong, Han Hyo-joo, Jang Gwan
Scurta prezentare: Când un rege se teme pentru viața lui, el pune un om de rând, care are o asemănare izbitoare cu el, pe tronul său.
Data lansarii:  20 Septembrie

Jinsuk and Me
Titlul coreean: 깔깔깔 희망버스
Regia:  Lee Soo-jung
Data lansarii:  27 Septembrie
Un documentar care a fost prezentat la Seoul Women's International Film Festival. 

Sursa:
Asian Wiki, Daum, Han Cinema, KMDb, KOBIS

Song Joong Ki - Uită de reclamele pentru lapte

 

Song Joong-ki se folosește de femei pentru a se razbuna pe fosta sa iubire. Ceva ce nu am mai văzut înainte.

Song Joong-ki a apărut la prezentarea celei de a cincea producții și a spus: "Acum incerc un nou caracter. Incerc si ma distrez pentru schimbare. Momentan nu sunt atât de mulți dintre voi care imi aduc aminte numai de laptele comercial.. Eu nu încerc să-mi schimb imaginea cu un scop, dar am dorința de a juca personaje noi".

Popular pentru drama din 2010 "Sungkyunkwan Scandal", Song Joong-k mai tarziu a jucat într-un film numit "Penny Pinchers" si in drama "Deep Rooted Tree". El a jucat în "Deep Rooted Tree", ca versiunea mai tânără a regelui Sejong. Asta a fost prima lui schimbare și răspunsul a fost bun. "Nice Guy" este pasul următor pentru schimbare. In aceasta drama el este "Bad Guy".

In "Nice Guy", este vorba despre un om care este trădat de cea care o iubește și se foloseste de o altă femeie ca să se răzbune. Acesta va fi difuzat in data de 12, după "Bridal Mask".

Sursa:
sports.donga.com/3/al... ( English )
http://www.hancinema.net/song-joong-ki-forget-about-the-milk-ad-47191.html#7EtDTCyrBFsJSOFH.99

Song Joong Ki in Wolf Boy: “El nu ar trebui sa existe in aceasta lume”


  A fost lansat recent primul trailer pentru filmul Wolf Boy. Actorul Song Joong Ki si actrita Park Bo Young au atras atentia dupa difuzarea trailer-ului.

La data de 6 septembrie, postere pentru film au fost postate pentru prima dată și filmul s-a dovedtit o problema actuala primind peste 560000 vizualizari într-o singură zi. În poster, Song, care s-a transformat într-un vârcolac dur, isi arată farmecul lui masculin.

Song se holbeaza la aparatul de fotografiat și fraza scrisa chiar lângă el ia făcut pe oameni curiosi, spunând: "Temperatura lui este de 46 grade și nu ne putem da seama de tipul lui de sânge. El nu ar trebui să existe în lume. " Park, care a revenit o doamnă matură, isi manifesta in poster farmecului ei feminin cu fraza: "Te voi proteja pentru totdeauna.".

În trasile, Park povestește emoționata și anunță că un vârcolac a apărut. Trailer-ul a făcut publicul sa fie nerabdator sa vada filmul.

Filmul va trezi sensibilitatea multor oameni în această toamnă cu o poveste Fateful dragoste periculoasa între băiat și fată vârcolac creatura, care a închis o ușă în mintea ei împotriva lumii.

Filmul va trezi sensibilitatea multor oameni în această toamnă, cu o fatidica poveste de dragoste între o periculoasă creatură băiat și singuratica fată vârcolac, care a închis o ușă în mintea ei împotriva lumii.

Sursa:
Xportsnews

Song Joong Ki a spus: Am invatat de la Jo In Sung

 

Actorul Song Joong Ki a dat recent un interviu în timpul unei sedinte foto pentru numarul din septembrie al revistei First Look Korea.

În pictural al Uită-te revista de moda În primul rând, Song arată un aspect nevinovat dar matur si bărbătesc în haine de toamnă diferite, variind de la costume clasice la jachete tricotate si captusite.

El a ales sa afiseze o privire blândă atat intr-un costum clasic cat și intr-un aspect elegant casual, sau intr-o vesta căptușit și un tricou.

Recent, Song Joong Ki s-a întors în Coreea dupa o reuniune a fanilor din Asia si acum lucrează la noul său serial Nice Guy.

Song a spus ca cea mai importanta experiență a avut-o în timp ce a filmat A Frozen Flower. El a spus că a învățat cum să gândească, cum să se comporte, să acționeze, și să interacționeze cu echipa ca actor, subliniind faptul că oamenii sunt mult mai importanti decât munca în timp ce el in acea perioada a fost atras mai mult de film.

De asemenea Song, a spus ca actorul principal Jo In Sung l-a învățat că e important să-si aminteasca numele tuturor din echipa.

De asemenea a spus ca care el a regretat cel mai mult a fost atunci când nu a fost prea corect in timpul filmarilor. După această experiență, a încercat sa devina o persoană onestă și consecventă. De asemenea, a incercat si sa munceasca din greu.

În ceea ce privește ceea ce va face peste zece ani, Song a spus: "Cred că voi dori sa ma casatoresc. Vreau să mă căsătoresc înainte de a implini 38 de ani. Pana atunci cred că voi avea inca de lucru ca actor. "

Imagini cu Song și interviul cu el pot fi vazute pe site-ul oficial al revistei First Look (www.firstlook.co.kr) și aplicația mobilă a revistei (m.firstlook.co.kr).

Sursa:
TV Report

miercuri, 5 septembrie 2012

Faith: Lee Min Ho si Ryu Duk Hwan impotriva lui Yoo Oh SungÎn episodul al optulea al serialului SBS TV, Faith, care a fost difuzat pe 4 septembrie, Choi Young (jucat de Lee Min Ho) și Regele Gong Min (jucat de Ryu Duk Hwan) confirmă încrederea unul în celălalt și decid să se alature împotriva lui Ki Cheol (jucat de Yoo Oh Sung).

Regele Gong Min devine confuz și se simte trădat de Choi Young, gândindu-se la început că acesta a planificat sa comita un act de înaltă trădare. Cu toate acestea, Joo Suk (jucat de Yoo Jung Chan), un soldat a lui Woo Chi Dal, îi spune că Choi Young si-a indeplinit de fapt sarinile de a-si ține promisiunea fata de el.

In vizita pe care ii face lui Choi Young la închisoare, Regele Gong Min  ii spune acestuia despre sentimentele sale adevărate și îi cere să-l invete cum să lupte împotriva Ki Cheol. De asemenea, el spune că motivul pentru care l-a trimis pe Yoo Eun Soo (jucat de Kim Hee Sun) este că el nu are suficientă energie.

După ce Choi Young a vorbit in secret cu Regele Gong Min, acesta este eliberat din închisoare, făcând ca evadarea lui sa apara sinucidere, utilizând sângele un șobolan mort. După confirmarea determinarii Regelui Min Gong pentru a lupta împotriva lui Ki Cheol pentru a deveni un rege adevărat, el promite că va fi loial acestuia si-i spune, "Ia-mă cu tine. Apoi, voi face restul. "

Determinarea Regele Gong Min ii dă lui Choi Young un motiv de a trăi. Ei decid să se uneasca împotriva lui Ki Cheol.

Regele Gong Min, de asemenea, ii surprinde pe toa\ti politicienii din guvern prin scoaterea din tinuta lui a hainelor din Yüan, purtand in loc un costum din Goryeo. Curând, ușa spalatului regal se deschide iar Choi Young și soldații săi umbla cu încredere în palat, în uniforma.

Telespectatorii au răspuns: "Sunt atat de emotionat sa vad modul în care acestia s-au unit împotriva lui Ki Cheol. Istoria reală a Goryeo va începe de acum încolo "." Sunt atât de încântat să aud că se vor uni împotriva lui Ki Cheol. "

Sursa:
faith, leeminho, TV Report

Shin Min Ah l-a imbratisat din spate pe Lee Joon Gi
Shin Min Ah l-a îmbrățișat pe Lee Joon Gi rănit.

In episodul MBC, Arang and The Magistrate difuzat in amiaza zilei de 5 septembrie, Arang l-a îngrijit pe Eun Oh (jucat de Lee Joon Gi), care a fost rănit pe un munte în timp ce descoperea un complot împotriva lui Arang.

După ce se uită la Lee Joon Gi cu un fior rece, Shin l-a îmbrățișat din spate spunând, "Eh, eu nu știu."

Eun Ho a întrebat, "Ce faci?" Arang răspuns: "Rămâi în continuare. Eu nu-ti pot scoate hainele dar acest lucru este cel mai bine pentru a tine pentru ca iti pot tine de cald. "

Eun Ho timid a spus, "Eu nu ar trebui să spun asta într-o situație ca asta, dar corpul tau nu are caldura."

Acest episod a arătat un complot împotriva lui Arand, Eun Ho descoperind-ul încetul cu încetul.

Sursa:
Arang and the Magistrate, backhug, conspiracy, Lee Joon Gi, plot, shinminah, Starnews

Kim Nam Gil si-a dechis oficial un Fan Club in Japonia!
Sursa:
http://www.kolonsport.com/event/poll/pictorial/event.jsp
http://www.namgil.jp/index.asp
https://www.facebook.com/pages/KIM-NAM-GIL-ASIAs-Finest-Actor-KNG-AFA/199319110113158
bad guy, Entertainment, hallyu, Kim Nam Gil, korean drama, Korean show, korean tv
[Photos] Kim Nam Gil for Marie Claire Korea September 2012

Lee Joon Gi prezinta un look elegant în Hanbok

 

Lee Joon Gi prezinta un look elegant în Hanbok in diferite culori fanteziste in drama Arang and the Magistrate.

Lee se potriveste perfect in Hanbok pentru că el are pielea albă, curată. Aspectul său este, de asemenea, perfect pentru Hanbok.

Oamenii au răspuns: "Lee Joon Gi este atât de frumos." "Lee Joon Gi arată atât de mare în Hanbok." "Lee Joon Gi este atât de drăguț." "Imi place Lee Joon Gi in Hanbok de culoare fistic" "Lee Joon Gi arată așa.. drăguț când zâmbește "." Hanbok-ul in care este imbracat Lee Joon Gi este atât de frumos."

Audienta dramei Arang and the Magistrate este în creștere, din cauza interpretarii lui Lee.  

Sursa:
TV Report

Lee Joon Gi surprins de sărutul lui Shin Min Ah

 

Lee Joon Gi a fost surprins de sărutul lui Shin Min Ah.

Dupa episodul MBC TV, Good Day care a fost difuzat pe 5 septembrie, a urmat scene din Arang and the Magistrate.

A fost o scenă a sarutului intre Lee and Shin care a fost fotografiat. Shin a atras atenția cu atitudinea ei entuziasta. Ea s-a apropiat de Lee, fără ezitare, apoi au început să se filmeze.

Lee a făcut o greșeală iar Shin l-a tachinat dar acesta a zis: "Eu nu am putut vedea pentru că am inchis ochii.". Spre deosebire de Lee care a parut nervos de-a lungul filmarilor, Shin a parut să se simtă mai confortabil cu scena sarutului .

După filmarea scenei sarutului cu succes, Lee părea ușurat. Lee a spus jenat: "Este dificil".

Arang and the Magistrate este o drama fantezie despre Eun Oh (jucat de Lee Joon Gi), un magistrat pretentios care are o capacitatea de a vedea fantome, și Arang (jucat de Shin Min Ah), o fantomă nemiloasa. Serialul este difuzat in Coreea în fiecare miercuri și joi, de la ora 09:55

Sursa:
TV Report

marți, 4 septembrie 2012

Filme: Gabi (Coffe) - 2012


 
Titlu: Gabi (International English title / literal title)
Romanizare: Gabi
Hangul: 가비
Regia: Chang Yoon-Hyun
Scenariu: Kim Tak-Hwan (nuvela)
Producator: Jung Tae-Woon
Imagine: Oh Hyun-Jae
Premiera: 15 Martie 2011
Rulare: 115 min.
Genul: Mystery, Drama
Distribuitor: Cinema Service
Limba: Korean
Tara: South Korea

Distributia:

Roluri principale:

Joo Jin-Mo
Kim So-Yeon
Park Hee-Soon
Yoo-Sun

Roluri secundare:
Jo Deok-Hyeon - Seok-Joo
Jo Kyeong-Hun - subaltern
Kim Hyeon-A - Court lady
Kim Ga-Eun - Geum-Hee
Kim Eung-Soo - Miura
Jo Seung-Yeon - Min Young-Hwan
Jo Duk-Je - spy
Kim Min-Hyuk - Takeda
Hong Young-Geun - Ryosuke
Eom Hyo-Seop - tatal lui Danya (cameo)

Sursa:
http://www.hancinema.net/korean_movie_Gabi.php#PUu4omXHt0byyr62.99

Choi Young (Lee Min Ho) se întâlnește în secret cu regele Gong Min (Ryu Duk Hwan)

 

Choi Young (jucat de Lee Min Ho) se întâlnește în secret cu Regele Gong Min  (jucat de Ryu Duk Hwan), într-o închisoare.

În episodul opt din Faith, care va fi difuzat pe 4 septembrie, Regele Gong Min  apare în fața lui Choi Young, care este închis într-o închisoare cu brațele și picioarele în lanțuri.

În unele instantanee ale scenei lansate recent, Choi Young este în genunchi in fata Regelelui Gong Min care se uita de sus la Choi Young. Cum Regele Gong Min pare să sa-si tina cu greu lacrimile, telespectatorii sunt curiosi de conversatia celor doi.

În episodul din 3 septembrie, Choi Young este arestat de către forțele regale, dupa ce acesta cade intr-o capcană ticluita de către Ki Cheol (jucat de Yoo Oh Sung). Deoarece in scena se presupune ca Choi Young este acuzat de înaltă trădare, telespectatorii sunt curiosi de ce Regele Gong Min vrea să-l vadă personal pe Choi Young în închisoare.

Un purtator de cuvant al serialului Faith spune, "Scena in care Choi Young și Regele Regelelui Gong Min se intalnesc in secret este una importanta care va rasturna situatia complotulului. Vă rugăm aveti nerăbdare să vedeti modul în care conversația lor va duce la urmatorul eveniment. "

În episodul opt din Faith, care va fi difuzat pe 4 septembrie, regele Gong Min este îmbrăcat într-un costum tradițional al dinastiei Goryeo, shimbandu-si tinuta  pe care a purtat-o in Yüan. Episod va fi difuzat la ora 09:55.

Sursa:
Xportsnews

luni, 3 septembrie 2012

Mostenire cu noroc - Shining Inheritance

Titlu: Shining Inheritance (Brilliant Legacy / Beautiful Legacy)
Genul: Romantic, Familie
Durata: 28 episoade
Tara: Coreea de Sud
Anul: 2009  
Coloana sonora: Shining Inheritance OST
Regia: Jin Hyuk
Scenariul: So Hyun Kyung
Distributia:

Roluri principale:
Han Hyo Joo - Go Eun Sung
Lee Seung Ki - Sun Woo Hwan
Bae Soo Bin - Park Joon Sae
Moon Chae Won - Yoo Seung Mi

Roluri secundare:
Kim Mi Sook - Baek Sung Hee
Min Young Won - Lee Hye Ri
Yun Joon Suk - Go Eun Woo
Jung Suk Won - Jin Young Suk
Han Ye Won - Sun Woo Jung
Ban Hyo Jung - Jang Sook Ja
Yoo Ji In - Oh Young Ran
Kim Jae Seung - Lee Hyung Jin
Son Yeo Eun - Jung In Young
Choi Jung Woo - Park Tae Soo
Lee Seung Hyung - Pyo Sung Chul
Jun In Taek - Go Pyung Joong
Baek Seung Hyun - Manager Lee Joon Young
Park Sang Hyun - Park Soo Jae
Tae Hwang - waiter
Kim Ho Chang
Min Joon Hyun

Premii:
2010 5th Seoul International Drama Awards: Outstanding Korean Drama - Best Actress (Han Hyo Joo)
2010 5th Seoul International Drama Awards: Yahoo! People's Choice Award (Lee Seung Ki)
2010 46th Baeksang Arts Awards: Popularity Award (Lee Seung Ki)
2009 SBS Drama Awards: Achievement Award (Ban Hyo Jung)
2009 SBS Drama Awards: Top Excellence Award - Actress (Kim Mi Sook)
2009 SBS Drama Awards: Excellence Award, Special Planning Drama - Actor (Lee Seung Ki)
2009 SBS Drama Awards: Excellence Award, Special Planning Drama - Actress (Han Hyo Joo)
2009 SBS Drama Awards: Top Ten Stars Award (Lee Seung Ki)
2009 SBS Drama Awards: Top Ten Stars Award (Han Hyo Joo)
2009 SBS Drama Awards: Best Couple Award (Lee Seung Ki and Han Hyo Joo)
2009 Mnet 20's Choice Awards: Hot Female Drama Star (Han Hyo Joo)
2009 Mnet 20's Choice Awards: Hot Male Drama Star (Lee Seung Ki)

Sursa:
http://www.viki.com/channels/270-shining-inheritance-brilliant-legacy
Shining Inheritanc