vineri, 14 septembrie 2012

“Arang and the Magistrate” a luat conducerea in fata lui “Nice Guy” si “To the Beautiful You”


Reiting: “Arang and the Magistrate” Takes Lead over “Nice Guy” si “To the Beautiful You”

Calificative AGB

Nationale: 14,5% (+0,4%) - cel mai mare reiting AGB pentru Arang
Seul: 15,1% (-0,2%)


KBS2 Nice Guy - 9,9% / 11,3%
SBS Beautiful You - 5,8% / 6,7%


Calificative TNmS

Nationale: 17,0% (+/-0,0%) - cel mai mare reitin TNmS pentru Arang
Seul: 20,5% (+1,0%) - cel mai mare reiting TNmS pentru Arang 


KBS2 Nice Guy - 11,4% / 11,6%
SBS Beautiful You - 5,3% / 6,2%
 

Sursa: 
Jordi of Soompi Arang Forum Thread

Park Si Hoo va aparea intr-un videoclip de 30 minute

 

Actorul Park Si Hoo va apărea într-un videoclip muzical pe scară largă, în care se vor investi două miliarde woni.

Park Si Hoo se întoarce în Coreea de Sud in data de 15 septembrie pentru a pregăti proiectul care urmează să fie filmat in toate zonele importante din Thailanda.

Incepand cu 15 septembrie, Park Si Hoo va oferi companiilor  de avioane informatii spre Thailanda in imagini video si muzica prin intermediul videoclipului care va fi intitulat “Boy”. Acest videoclip va fi filmat ca o drama de actiune, povestea fiind despre un om care este în conflict cu tatăl său și fratele vitreg ". Acesta va include, de asemenea, o poveste de dragoste.

Acest proiect ii implică pe Na Ul, Big Mama, MC Mong, Jang Woo-hyeok, Clazziquai, Gumi, SG Wannabe și alti cantareti de top din țară precum și pe regizorul Chang si o echipa de la Hollywood.

În acest videoclip, va fi introdus si un cântec cântat de Park Si Hoo. Acest videoclip cu muzica de 30 de minute va fi lansat pe DVD si va cuprinde si unele povești din spatele scenei cu imagini toate țările Asiei.

Park Si Hoo face apel la fanele sale prin acțiunea și scene de dragoste din filme.

Park Si Hoo a spus: "Tu vei fi vedea în acest videoclip peisajul exotic al Thailandei, romantism, și scene de acțiune . Aș vrea să vă pot arăta diferite părți ale mele, prin acest videoclip. Vă rugăm să aveti rabdare pana il veti vedea. "

Videoclipul cu Park Si Hoo va fi regizat de Chang, cel care a facut videoclipurile muzicale pentru Naul, Big Mama, MC Mong, Jang Woo Hyuk, Clazziquai, Gummy si SG Wannabe și care a regizat filmul Death Bell.

Sursa:
news.nate.com/view/20... ( Korean )
K-Stars, park si hoo, Starnews

Shin Min Ah il avertizeaza pe Lee Joon Gi: “Nu te indragosti de mine”

 

Recent, actrita Shin Min Ah l-a avertizat pe Lee Joon Gi sa nu se indragosteasca de ea.

În episodul 10 din drama MBC, Arang and the Magistrate, difuzat in data de 13 septembrie, Arang (jucat de Shin Min Ah) i-a spus Eun Oh (jucat de Lee Joon Gi) sa nu se indragosteasca de ea.

Când Eun Oh, care părea a fi profund îngrijorat pentru Arang, ea l-a întrebat dacă ii place de ea. Jenat de o asa întrebare bruscă, Eun Oh a certat-o: "Unde unde provine logica asta? Faptul că unei persoane îi place de alta doar pentru că el este îngrijorat de ea? "

Dar Arang a refuzat să ia sentimentele lui Eun Oh in serios, spunând: "Cine a spus asta? Pentru baieti, a avea grija de cineva și având milă de ele sunt egale cu a se indragosti. Oricum, nu te indragosti de mine. "

Ea a continuat: "Pentru că eu mai am doar două luni pline pana plec. Am avut trei, dar bătrânul m-a inselat. Dacă eu nu aflu adevărul până la a doua lună plină, voi cădea în iad. Voi fi în ceruri, dacă nu aflu. În cele din urmă, aceasta înseamnă că dacă am voi afla adevărul voi pleca. Cu alte cuvinte, eu voi fi aici doar doua luni pline". Ea i-a dat astfel o explicație a situației ei actuale..

La auzul acestor cuvine, Eun Oh, a devenit nervos și i-a spus, "Ce vrei să spui? De ce nu mi-ai spus mai devreme că nu vei fi aici după două luni? "

Episodul prezintă, de asemenea, cum Choi (jucat de Kim Yong Gun) devine furios atunci când Eun Oh imparte alimente de la un depozit oamenilor, fără permisiunea lui.

Sursa:
Xportsnews

"Nice Guy": Song Joong-ki se hotaraste sa se rezbune


"Nice Guy" a scăzut ușor în sondaje.

Potrivit AGB Nielsen Media Research din 14 septembrie drama KBS 2TV "Nice Guy" a fost evaluata la 9,9%, care este cu 0,6% mai mic decât episodul precedent.

Seo Eun-ki (Moon Chae-won) si Han Jae-hee (Park Si-yeon) au avut un moment intens și Kang Maru (Song Joong-ki) a fost încolțit amenintator.

Kang Maru a fost trădat din nou de Han Jae-hee din nou și a decis să se răzbune atunci când el a ajutat-o pe Eun-ki care era într-o situație disperată  prevăzand și o cale să se apropie de ea.

În acelasi timp, drama MBC "Arang and the Magistrate" a fost evaluata la 14,5% și drama SBS "To The Beautiful You" a inregistrat 5,8%.

Sursa:
tvdaily.mk.co.kr/read... ( English )
http://www.hancinema.net/nice-guy-falls-slightly-despite-song-joong-ki-s-determination-for-revenge-47501.html#oHWTseWL9xqLpqJs.99

joi, 13 septembrie 2012

Va juca Jang Hyuk in IRIS 2 ?

 

Pe 13 august, agenția ce-l reprezinta pe Jang Hyuk a declarat presei ca actorul de 36 de ani, are o oferta de a juca in Iris 2, și ca acum ia în considerare acest lucru. De asemenea, agenția a spus că Iris 1 a fost foarte bine primit de public si a avut o audienta extraordinara fiind o dramă de succes, de aceea Jang Hyuk ia in considerare o decizie pozitivă cu privire la aceasta. O ce vești bune!

Dar, agenția a continuat că, deoarece inca nu există niciun plan detaliat al dramei, Jang Hyuk este prudent in a lua o decizie definitiva.

Aigoo, sa sperăm ca Taewon Entertainmen care a produs Iris 1 va veni cat de curand cu un plan substanțial pentru Iris 2.

Trebuie sa o vezi o astfel de dramă  deoarece Jang Hyuk va juca un spion rece, cu un pistol!

Iris 2 este programat sa ia startul in primul semestru al anului 2013.

Sursa:
Stoo

"Faith": Scurta incursiune in serialConducerea dramei SBS, "Faith"  a dezvăluit, intr-o serie de fotografii, atmosfera de la filmari.

Echipa de productie de la"Faith"  a postat un videoclip al dramei pe canalele Naver TV Cast si You Tube.

În video apar Kim Hee-seon si Lee Min-ho râzând in hohote. Lee Philip, Ryoo Deok-hwan si Park Se-yeong pot fi de asemenea si ei observati.

Lee Min-ho si Yoo Oh-seong par intr-o relatie deosebit de strânsă și prietenoasă unul față de celălalt.

Alți actori și actrițe pote fi văzuti muncind cu seriozitate.

Un purtator de cuvant a spus: "Sursa noastra de energie vine de la fiecare-n parte și din dorinta de a se sprijini reciproc.

"Toata lumea face tot posibilul astfel încât sperăm că filmarile se vor sfarsi până la sfârșitul anului".

Sursa:
www.asiatoday.co.kr/n... ( English )
http://www.hancinema.net/faith-sneak-peek-into-the-set-47515.html#8WcVE8JDYwY5DvdY.99

O figura de ceara a lui Song Seung Hun va fi expusa la Madame Tussauds

 

Actorul Song Seung Hun va fi imortalizat intr-o figură de ceară.

In data de 13 septembrie, reprezentantii Muzeului Madame Tussauds din Busan au spus că începând cu luna decembrie vor realiza o figura de ceara ce il va reprezenta pe Song. Ei i-au masurat recent dimensiunile corpului și au facut poze cu el în picioare si din unghiuri diferite.

Tehnica de realizarea a unei figuri de ceara necesita peste cinci sute de articole si foloseste metode de peste 200 de ani, tradiționale si bazate pe măsurători.

Un purtator de cuvant al muzeului a spus: "Este nevoie de multa cercetare și de studiu pentru a transforma pe cineva într-o figură de ceară. Popularitatea, interesuli și respectul sunt o condiție prealabilă pentru a alege un subiect.  In primul rând Song este destul de bun pentru a fi ales ca figura de ceară de catre Madame Tussauds din Busan. Ne asteptam ca figura sa de ceara sa devina foarte populara printre fanii lui din toata lumea. "

Madame Tussauds este cel mai mare Muzeu al Figurilor de Ceară din lume avand peste 100 de ani, cu filiale în multe țări inclusiv: Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Thailanda, China si Coreea.

Muzeul Madame Tussauds din Busan afișează șaptesprezece figuri de ceară ale celebrităților din întreaga lume inclusiv  Bae Yong Jun, Lady GaGa, Johnny Depp, Spider Man, Angelina Jolie, Brad Pitt, Audrey Hepburn si Jackie Chan.

Sursa:
K-Stars, Song Seung Hun, TV Report

Lee Joon Gi și Shin Min Ah fac un cuplu minunat

 

Au fost recent publicate poze cu actorul Lee Joon Gi și actriță Shin Min Ah facute in spatele scenei.

Serialul MBC de miercuri-joi, Arang and the Magistrate, care s-a clasat pe primul loc în rating de audiență, după serialul KBS, Gaksital, a lansat imagini din spatele scenei cu Lee si Shin.

În poze, Lee Shin zâmbesc unul la celălalt. Imaginile arată că atmosfera pe platourile de filmare pentru serial este linistita și calda.

Chiar dacă Shin devine foarte timid, ea pare mai confortabila și naturala in relatia cu Lee, decât atunci când ei s-au intalnit prima data.

Deoarece cele două vedete deja lucreaza împreună timp de câteva luni, intre ele s-a creat o atmosferă calma pentru joc și glumesc intre ele.

Următorul episod de serial a fost difuzat pe 13 septembrie, la ora 21:55, ora locala.

Sursa:
Xportsnews

miercuri, 12 septembrie 2012

KCN: Kim Ki-duk castiga un istoric Golden Lion si Festivalului International de Film din Busan (09/06-09/12, 2012)

O saptamana mare pentru știri in care Kim Ki-duk castiga Golden Lion și BIFF si dezvaluie programul său! Mai multe stiri includ materialele de promovare pentru The Perfect Number, trilerul Bang Eun, bazat pe romanul lui Keigo Higashino 'The Devotion of Suspect X'.

Venice


Kim Ki-duk castiga cu "Pieta", Leul de aur la Festivalul de Film de la Veneția

Desi a cesta lucru a fost intens mediatizat, e minunat că filmul "Pieta" a lui Kim Ki-duk a castigat anul acesta Leul de Aur la Festivalului de Film de la Venetia. Este prima dată când un film coreean a castigat locuri de top la una din cele trei festivaluri europene majore (Berlin, Cannes, Veneția)! Este, de asemenea, o revenire majoră a lui Kim Ki-duk și o dovadă a popularității sale de peste mări. De asemenea, încurajarea performanței filmului este puternică în Coreea, si a fost in sfarsit susținută de un premiu internațional, sărind patru locuri in Clasamente într-o singură zi. (Modern Korean Cinema, 12 septembrie 2012)


The Weight a luat premiul Queer Lion la Veneția
Filmul coreean The Weight, de la regizorul Jeon Kyu-hwan, a luat premiul Lion Prize la Festivalul International de Film de la Veneția. Premiul este în anul al șaselea și premiaza filme care prezintă personaje lesbiene, gay, bisexuali sau transsexuali. Filmul este o drama despre un tanar care duce o existență de cocoșat singuratic care lucreaza intr-o morga. (Modern Korean Cinema, 12 septembrie 2012)


BIFF


Busan Film Fest Reveals Lineup
A 17-a Editie a Festivalului International de Film din Busan, care se va desfasura in perioada 04 -13 octombrie, a anunțat selecția sa completă. Multe filme noi ale cinematografiei mondiale vor fi analizate și un număr important de filme asiatice vor participa la eveniment. (Modern Korean Cinema, 11 septembrie 2012)

Tang Wei va gazdui ceremonia de deschidere a celei de a 17-a Editie BIFFRenumita actrita chineză actrita, Tang Wei (Lust, Caution, 2007; Late Autumn, 2010) a fost anuntata ca gazda a ceremoniei de deschidere a Festivalului Internațional de Film de la Busan din data de 4 octombrie (Modern Korean Cinema, 12 septembrie 2012)POSTERS

Masquerade (New Poster)

The Perfect Number (Poster 1)

The Perfect Number (Poster 2)


BOX OFFICE


Hollywood Titles End Late Summer Local Streak
(Modern Korean Cinema, September 10, 2012)

Sursa:
http://www.modernkoreancinema.com/2012/09/kcn-kim-ki-duk-wins-historic-golden.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+ModernKoreanCinema+%28Modern+Korean+Cinema%29

Song Joong Ki si Park Si Yeon: Un sarut in lacrimiÎn primul episod al noului serial KBS, Nice Guy, ce va fi difuzat in data de 12 septembrie, Song (care joaca rolul lui Kang Ma Roo) și Park (care joaca rolul lui Han Jae Hee) vor avea parte de un sarut plini de lacrimi.

În episod, Song, student la medicina, se va confrunta cu un eveniment cutremurator, astfel ca el apucă fața in lacrimi a lui Park și o sărută ușor. Momentul va face publicul sa strige urmare a emotiei profunde de pe fata lui.

Chiar dacă cele două vedete se iubesc foarte mult în serial, ei se confruntă cu o criză iminentă. Aceste evenimente il vor schimba pe Song dintr-un baiat bun într-un băiat rău.

Un purtator de cuvant al serialului a spus: "Scena sarutului este un punct de plecare al iubirii lor care ia o intorsatura tragica. Ei vor experimenta schimbări mari în sentimentele lor și frumoasa loc poveste de dragoste va face mai multe episoade extrem de placute. "

Serialul este regizat de către Kim Jin Won, care a regizat anterior drama KBS, Ordinary Love și este scris de scriitorul Lee Lee Kyung Hee, care a scris anterior drama KBS, Sangdoo, Let’s go to School.

Sursa:
Starnews

Arang and the Magistrate: Lee Joon Gi si Shin Min Ah au o intalnireLee Joon Gi si Shin Min Ah au o intalnire.

În episodul ce va fi difuzat in data de 12 septembrie din drama MBC TV, Arang and the Magistrate, Arang (jucat de Shin Min Ah) ii cere lui  Eun Oh (jucat de Lee Joon Gi) sa mearga afara cu ea pentru a vedea florile pe timp de noapte. La inceput Oh Eun ii reproșează, zicând: "Atat de târziu în noapte?" dar în curând o urmează pe Arang.

Ei nu se inteleg bine, dar arata foarte prietenosi in instantaneele din episod.

În episodul precedent, Wal Joo (jucat de Yeon Woo Jin) incearca sa se apropie de Arang cu un scop anume, urmand ordinele lui Hong Ryun (jucat de Kang Young Moon). Telespectatorii sunt acum curiosi daca relația dintre Eun Oh și Arang se va schimba.

Sursa:
Arang and the Magistrate, LEEJOONGI, Shin min ah, Xportsnews

"Golden Time" si "Faith" isi mentin audienta in ciuda Cupei Mondiale din Brazilia

 

Drama "Golden Time" and SBS "Faith" si-au menținut rata medie de vizualizare în ciuda jocurilor  preliminare ale Cupei Mondiale din Brazilia.

Potrivit AGB Nielsen Media Research, din 11 septembrie, "Golden Time" a avut un ratind de15,2% cu 1,7% mai mult decât episodul precedent, reprezentand aproape de un final de succes pentru "Golden Time", deoarece aceasta mai are de difuzat ultimul episod.

Difuzarea episodului dramei KBS 2TV, "Haeundae Lovers" a fost anulata din cauza jocului preliminar cu Uzbekistan din cadrul Cupei Mondiale din Brazilia. Această difuzare a fost evaluata la 17,5%.

S. Korea, Uzbekistan - Remiza in preliminariile Cupei Mondiale:


 

Între timp, episodul din  "Faith", a fost evaluat la 11,2%, cu o usoara scadere fata de  ziua precedentă, care a avut un rating de 11,8%.

Sursa:
news.nate.com/view/20... ( Korean )
http://www.hancinema.net/golden-time-and-faith-maintains-percentage-despite-soccer-game-47408.html#qPDXxTog36chkdht.99

marți, 11 septembrie 2012

Este Lee Min Ho destinat sa fie omorat de Lee Sung Gye?


 

Cota de audiență a dramei SBS TV, Faith, a scăzut ușor.

La 12 septembrie, AGB Nielsen Media Research a raportat că episodul din Faith difuzat pe11 septembrie a înregistrat o audiență de 11,2 procente, cu 0,6 procente mai mica decât la episodul precedent, care a fost de 11,8 procente.

În ultimul episod, Eun Soo (jucat de Kim Hee Sun) s-a speriat de faptul că i-a salvat viața lui Lee Sung Gye. Ea se teme că s-a implicat implicat profund în istoria Coreei. Ea ii spune lui Jang Bin (jucat de Lee Phillip): "Dacă nu aș fi fost aici, regina nu ar fi castigat!. Dacă eu nu l-as fi vizitat pe Kyung Chang, el nu ar fi fost otrăvit de moarte. "

Eun Soo, de asemenea, devine chinuita de faptul că l-a salvat pe Lee Sung-Gye care ucide il pe Choi Young în viitor.

Drama MBC TV,  Golden Time, a înregistrat un rating de 15,2 procente.

Sursa:
faith, leeminho, Xportsnews

Lee Min-ho: Multumesc fanilor Hallyu


Gustările de la miezul nopții pentru personal și donații în numele său

STARUL  Hallyu Lee Min-ho este sprijinit de către fanii săi. Ei viziteaza locul de filmare și fac donații în numele său.

Fanii chinezi, japonezi și din alte tari străine viziteaza Coreea pentru a-l sprijini pe Lee Min-ho în timp ce acesta filmeaza pentru drama "Faith", cel puțin o dată sau de trei ori pe lună. Ei au vizitat locurile de filmare din în apropiere de Seoul și au avut grijă de gustările de la miezul nopții pentru cei 100 de oameni, personal și actori. Ei au înființat bufete, barbeque și alte specialități.

Fani provin din Turcia dar de asemenea și din alte state. Ei livreaza lucrurile in ambalaje. Echipa de productie din "Faith", a spus: "Am primit o multime snacks-uri de la fani pe timpul verii,  si pentru noi, care nu avem un program regulat de alimentatie, au fost foarte la îndemână.. Primim toate acestea datorită Lee Min-ho așa că ii suntem foarte recunoscători ".

Alte lucruri, cum ar fi donațiile au loc de asemenea asemenea. Recent, unii fani chinezi au donat 15.4 million won pentru a UNICEF, in numele lui Lee Min-ho. Anterior, fanii din peste 17 de tari, inclusiv Coreea, China, Japonia, Thailanda, Turcia, Peru și altele, au donat 15 tone de orez pentru copiii subnutriți in numele lui numele lui Lee Min-ho. Agentia sa a revelat: "Noi apreciem dragostea și sprijinul din partea tuturor fanilor".

Sursa: 
sports.donga.com/3/al... ( English )
source si HanCinema permalink
http://www.hancinema.net/lee-min-ho-thank-you-hallyu-fans-47413.html#pftHGArKhg02bUj9.99

luni, 10 septembrie 2012

Kim Nam Gil - In asteptarea filmului "Man Running Backwards"

In sfarsit Kim Nam Gil revine! El va începe în curând filmările pentru filmul: Man Running Backwards, filmand astfel pentru marele ecran inca din luna septembrie. Filmult are ca dată de lansare 2013 si e un thriller de acțiune. Wow ... si e atât de entuziasmat pentru asta!

După eliberarea acestuia din serviciul militar obligatoriu în luna iulie, actorul Kim Nam Gil a optat pentru un thriller de acțiune, "Man Running Backwards" (titlul literar "거꾸로 달리는 사나이" ) pentru revenirea lui ca actor.

Potrivit agenției sale, Star J Management, filmul este o continuare a filmulului "Secret" din 2009 a regizorului Yoon Jae Goo, si exita o mare posibilitate ca actorul  Kim Nam Gil sa joace rolul principal.

Pre-producția se va face înca din luna septembrie și se va da startul filmărilor până în luna octombrie odată ce distributia pentru actorul principal și actrita din rolul principal va fi completă.

Între timp Kim Nam Gil, imediat dupa eliberarea acestuia, a pozat in Noua Zeelanda pentru revista "Marie Claire" din Coreea si a lucrat pentru filmul documentar "Ensemble", la care a fost si co-producator. Filmul a fost prezentat la a 8-a Editie "Jecheon Film and Music Festival" ce a avut loc în luna august ocazie cu care Kim Nam Gil a avut si prima sa apariție pentru fanii sai.

Sursa:
My Daily

Song Joong Ki in Nice Guy (Innocent Man)


Au fost date publicitatii posterele pentru noua drama KBS, Nece Guy.

In data de 4 septembrie, compania de producție pentru serial a lansat posterele oficiale, care ii arata pe actorii principali cu ochi emoționalti.

În postere, cei trei actori sunt aratati in trei directii diferite, cu trei infatisari diferite.

Moon Chae Won pare rece si nevinovata într-o rochie fără mâneci și Park Si Yeon care-si arată farmecul ei ca personaj negativ, cu buzele de un rosu puternic.

Song Joong Ki, care joacă rolul lui Kang Ma Roo, are o privire inexpresivă pe fața lui și a făcut publicul curios asupra caracterul lui din serial.

Serialul este o melodramă clasica despre Kang Ma Roo, care este trădat de fata pe care o iubeste, Seo Eun Ki (jucat de Moon) care se indragosteste de Kang, și Jae Hee Han (jucat de Park), care va trada pe cel pe care il iubeste.

Primul episod va fi difuzat in data de 12 septembrie.

Sursa:
Starnews

Arang and the Magistrate: Lee Joon Gi se impotriveste lui Kim Yong GunEun Oh (jucat de Lee Joon Gi) se pronunță împotriva domnului Choi (jucat de Kim Yong Gun).

In episodul MBC TV, Arang and the Magistrate ce va fi difuzat pe 12 septembrie, Eun Oh se pronunță împotriva domnului Choi, cel mai puternic om din Milyang și simbol al lacomiei.

Pentru că domnul Choi a fost întotdeauna mai puternic decât oricine în oraș, Eun Oh este un ghimpe in coasta lui. De esemenea lui Eun Oh nu-i place de domnul Choi, care a abuzat intotdeauna de putere pentru propriile sale interese.

Fiind supărat pe faptul că domnul Choi a ars toate rămășițele de la locul unde s-au găsit mai multe cranii, Eun Oh ii trimite o citatie acestuia. Choi va a apărea în fața instanței deoarece se crede ca acesta este legat de motivul pentru care atât de multe cranii au fost îngropate la un loc. Eun Oh și domnul Choi, care vine la tribunal cu o atitudine arogantă, isi trimit scântei reciproc.

Dându-și seama că nu va fi ușor să-l învingă pe Eun Oh, domnul Choi va pune in practica un plan ca să-l scoată pe acesta din oraș. Cu toate acestea planul da gres si Eun Oh va rămâne în continuare.

Telespectatorii sunt curiosi cum magistratul cel nou il va învinge pe Eun Oh. Choi, care face rau oamenilor cu lăcomia și încăpățânarea lui.

Sursa:
TV Report