vineri, 21 septembrie 2012

Jang Keun Suk, succes total in Japonia

 

Recent actorul Jang Keun Suk a entuziasmat peste 36.000 fani japonezi sălbatici.

Jang a zburat spre Japonia pe 13 septembrie  ca să organizeze "‘The Cri Show 2′ incepand cu data de 14 spetembrie, pentru opt nopți și nouă zile.

S-au vandut in total peste 36.000 de bilete pentru patru concerte, concerte care au avut loc pe 14  si 15 septembrie la Osaka  și pe 19 și 20 septembrie la Nagoya.

Deoarece Jang a dat spectacole live la toate concertele, pe tot parcursul   turneului asiatic a avut probleme cu gâtul si nu s-a simtit intotdeauna foarte bine. Cu toate acestea, Jang a făcut tot posibilul sa faca concertele perfecte pentru fani japonezi.

Fanii lui au realizat, de asemenea, un eveniment surpriza pentru Jang. La concertul din Nagoya din 19 septembrie fanii l-au impresionat pe Jang cantandu-i un cântec.

După ce a dat un bis la al doilea concert din Nagoya, Jang a mulțumi fanilor săi.

Jang va organiza, de asemenea, ‘The Cri Show 2′ în Fukuoka pe 6 și 7 octombrie.

Sursa:
jangkeunsuk, Starnews

joi, 20 septembrie 2012

Park Bo Young: Fata idelala pentru Song Joong Ki este Shin Min AhActrita Park Bo Young a dat o explicație avertisment despre fata ideala a lui Song Joong Ki.

In “One Night of TV Entertainment”, care a fost difuzat pe 19 Septembrie a existat o umbra intre Park Bo Young si Song Joong Ki. Ambii actori au lucrat împreună la filmul “A Werewolf Boy”. Song Joong Ki a sugerat că toți membrii personalului au fost plini de viață si a recunoscut ca el si Park Bo Young au lucrat impreuna sub acelasi acoperiș.

Song Joong Ki a vorbit despre Park Bo Young captivat spunând, "Ea are un zambet curat si un miros parfumat," si "Fata lui  Park Bo Young a fost la mica distanta de mine."

Apoi Park Bo Young a relevat: "Fata ideală pentru Song Joong Ki este Shin Min Ah. El o iubește pe Shin Min Ah. El s-a pronunțat că ea este cea mai buna". Song Joong Ki a fost uimit și luat prin surprindere de această afirmatie neasteptata.

În acelasi timp, Song Joong Ki, a relevat de asemenea: "Cu certitudine Park Bo Young nu mă suna pe mine, ea întotdeauna il suna pe Lee Gwang Soo. O dată, am sunat la Lee Gwang Soo și a aflat el a fost cu Park Bo Young. Credeți că eliminarea fără echivoc a lui Lee Gwang Soo produce cea mai mare incantare intr-un serial?

Sursa:
http://thekoreandrama.com/featured-korean-dramas/park-bo-young-song-joong-kis-ideal-girl-is-shin-min-ah.html

miercuri, 19 septembrie 2012

Lee Joon Gi o sarutat fantoma Shin Min Ah?
Lee Joon Gi a sărutat-o pe Shin Min Ah.

In episodul 11 din Arang and The Magistrate care a fost difuzat pe 19 septembrie, Eun Oh (jucat de Lee Joon Gi) a sărutat-o pe Arang (jucata de Shin Min Ah)

În aceast episod, Arang a fost pusă în pericol din cauza Domnul Choi (jucat de Kim Yong Gun). Ea a fost răpita si a încercat să scape. Cu toate acestea, după o vreme ea a fost prinsa și ucisa din nou de oamenii Domnului Choi.

Eun Oh, acuzandu-se el însuși ca nu afost capabil sa o protejeze, a sărutat-o pe buze in timp ce ea isi revenea.

La acel moment, Arang s-a trezit și l-a intrebat pe Eun Oh: "Ce faci?" Oh Eun i-a explicat: "Te ajutam sa respiri. Acum poti sa te ridici". Arang l-a amenințat: "Iti va parerea rau cand imi voi reveni. "

De îndată ce si-a revenit, ea la lovit în stomac.

Sursa:
Xportsnews
http://lyrayoo.tumblr.com/post/31870896160/excuse-me-while-am-pulling-mah-hair-right-now?og=1&fb_action_ids=428922653821642&fb_action_types=tumblr-feed%3Apost&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582
Arang and the Magistrate, Eun Oh, killed, kiss, Lee Joon Gi, revive, shinminah, Xportsnews

Faith: Kim Hee Sun si Lee Min Ho devin parteneriKim Hee Sun ii cere lui Lee Min Ho să devină parteneri.

În episodul 12 din serialul SBS TV, Faith, care a fost difuzat pe 18 septembrie, Ki Cheol (jucat de Yoo Oh Sung), il roaga pe Choi Young (jucat de Lee Min Ho) sa devena partenerul ei, deoarece ambii au același scop. Ei promit că se vor proteja reciproc.

Sursa:
faith, leeminho, TV Report

Arang and the Magistrate: Lee Joon Gi încearcă să afle informatii despre amuleta misterioasa

 

In serialul MBC, Arang and the Magistrate, Lee Joon Gi va încerca să afle despre amuleta misterioasa

În serial, Lee gaseste un loc bine ascuns care este plin de resturile scheletice. Dar scheletele dispar și-i face grea investigatia.

De aceea, singura dovadă care-i poate rezolva cazul este gasirea amuletei. În episodul al unsprezecelea al serialului, care va fi difuzat pe 19 septembrie, Shin Min Ah (care joaca rolul de Arang) ii oferă un indiciu lui Lee mare despre amuletă și Lee începe investigarea mai profund.

Mulți oameni se întreabă dacă el poate afla despre adevărul morții lui Shin și urmele mamei sale.

Serialul se bazează pe legenda Arang din provincia Gyeongsang de Sud. Este o fantezista poveste de dragoste a magistratului Eun Oh (jucat de Lee Joon Gi), care vede fantome, și o fantomă pe nume Arang (jucat de Shin), care si-a pierdut memoria. Se difuzează în cCoreea in fiecare miercuri și joi, de la ora 09:55

Sursa:
TV Report

Jang Geun Suk in numarul din octombrie al revistei Harper’s Bazaar

Actorul Jang Geun Suk a vorbit despre viaţa de vedetă într-un interviu acordat recent revistei Harper’s Bazaar.

Fiind întrebat de acuzatiile aduse la adresa lui, şi ce părere are despre ele, acesta a răspuns: "Anumite persoane s-ar putea să fie rănite din cauza unor cuvinte dar, în cazul meu, aceste cuvinte mă fac mai puternic" apoi a continuat "Nu poti fi iubit de toata lumea. Nu sunt nici actorul si nici fratele mai mic al naţiunii."

In acelasi interviu Jang Geun Suk şi-a exprimat părerea si despre viaţa de vedetă: “ Nu este chiar atât de interesant să fii vedetă. Suntem oameni ca toţi ceilalţi, doar avem statut de vedete. De ce trebuie să arătăm mereu bine? Chestia asta nu-i interesantă.”

Sedinţa foto a avut loc în Paris si actorul a purtat ţinute de toamnă.Sursa:
https://www.facebook.com/hallyudex.net?ref=stream
http://sunshineemine.blogspot.ro/2012/09/jang-geun-suk-harpers-bazaar-2012.html

marți, 18 septembrie 2012

Answer to 1997: scene de sarut cu Jung Eun Ji si Seo In GukJung Eun Ji si Seo In Guk au incantat recent spectatori cu scene de sarut.

În ultimul episod din serialul tvN, Answer to 1997, care a fost difuzat pe 18 septembrie, Si Won (jucat de Jung Eun Ji) si Yun Je (jucat de Seo In Guk) au un moment romantic.

Yun Je ii cere lui Si Won o ceașcă de cafea, ca motiv pentru a intra în apartamentul ei, dar ea il refuza. Cu toate acestea, el afla PIN-ul al apartamentului Si Won și intra in apartament. După ce ii da o ceașcă de cafea, Si Won ii spune lui Yun Je să plece, dar el spune că nu va pleca decat in cazul în care ea îi dă un sărut. Ea îi dă un sărut scurt, dar el o ține și dă-i un sărut lung.

Yun Je și Si Won se săruta, de asemenea, si atunci când el ii face o propunere. Yun Je ii propune lui Si Won sa se casatoreasca cu el dar ea nu-i dau un răspuns. Ca urmare, Yun Je ii spune că o va săruta de zece ori în cazul în care ea nu răspunde. In cele din urma ea ii spune că se va mărita cu el, dar el o sărută, oricum.

Yun Je și Si Won se căsătoresc. După câțiva ani, ei devin parintii a doi copii. Acest prezinta povestea lor de dragoste care este încă în curs de desfășurare.

Serialul Answer to 1997 a primit o multime de recenzii favorabile, datorita poveștilor lui care au adus înapoi amintiri vechi.

Sursa:
Answer to 1997, K-Stars, TV Report

Lesson of the Evil (2012) - Takashi Miike

 

Titlul filmului: Lesson of the Evil
Romanizare: Aku no Kyoten
Titlul japonez: 悪の教典
Regia: Takashi Miike
Scenariul: Yusuke Kishi (novel)
Premiera: November 10, 2012
Limba: Japanese
Tara: Japonia

Distributia:
Hideaki Ito - Seiji Hasumi
Fumi Nikaido - Reika Katagiri
Shota Sometani - Keisuke Hayami
Kento Hayashi - Masahiko Maejima
Takayuki Yamada - Tetsuro Shibahara (P.E. teacher)
Hirona Yamazaki

Intriga:
Trailer-ul pentru filmul de actiune a lui Miike Takashi, adaptare dupa romanul lui Kishi Yusuke, ‘Aku no Kyoten‘ (‘Lesson of the Evil’) – in care joaca Ito Hideaki - a fost recent lansat pe site-ul său oficial.
Trailer
 


‘Aku no Kyoten’ este despre un profesor de liceu extrem de popular pe nume ‘Hasumi Seiji’ (Ito), a cărui elevii de multe ori il apeleaza cu "Hasumin", dupa porecla lui. Nu doar studenții il adora ci toti părinții și toți ceilalți profesori îl văd ca pe un profesor ideal.

Cu toate acestea, adevărul este că el suferă de tulburare de personalitate antisociala. El nu are niciun de conștiință și nu poate simți niciun fel de simpatie față de oamenii din jurul lui. Ori de câte ori se confruntă cu vreun obstacol care ii amenință statutul și oamenii încearcă să descopere ce se află în spatele cortinei, el pur și simplu scapă de acestia pentru totdeauna. Într-o zi, o greșeală face ca o clasa intreaga sa afle despre adevarata lui fire, fapt care-l face sa aiba cu o singură opțiune - sa-i ucida pe toti.

Filmul arată perfect decalajul dintre imaginea perceputa de cei din jur și natura sa ucigașă. Acesta oferă, de asemenea cântecul filmului cu tema “THINK ‘BOUT IT!” de EXILE noul THE SECOND de la EXILE.

Distributia este alcătuită si din actorii: Nikaido Fumi, Sometani Shota, Hayashi Kento, Asaka Kodai, Mizuno Erina, Yamada Takayuki, Hira Takehiro si Fukikoshi Mitsuru.

"Aku nu Kyoten" este programat să se deschidă în cinematografe la nivel national, in Japonia, pe 10 noiembrie.

Nota: Filmul este evaluat la R15 +

Sursa:
Cinando, Official website, FilmSmash, Twitch, @yobgol
Cinema Today

luni, 17 septembrie 2012

Arang and the Magistrate: Shin Min Ah arată frumos, chiar și în zdrențeShin Min Ah a atras atentia cu aspectul ei frumos în zdrențe.

Shin, care apare in drama MBC,  Arang and the Magistrate, a făcut serialul popular datorita pasiunii ei dar si cu aspectul ei frumos.

Arang and the Magistrate este primul serial istoric pentru Shin. De obicei, actritele din serialele istorice poarta hanbok-uri colorate și frumoase. Cu toate acestea Shin poartă câteva hanbok-uri simple, murdare si uzate. Personajul pe care ea il joacă nu este elegant și frumos, dar Shin transforma personajul într-o fantomă frumoasă.

Shin a purtat doar cinci hanbok-uri până la episodul 10. Cum personajul ei este foarte nauc și nesăbuit, toate hanbok-urile ei sunt murdare și stropite cu lacrimi. Dar hanbok-urile murdare nu pot umbri aspectul  elegant și frumos.

Un oficial al serialului a spus: "Este foarte greu pentru o actrita sa poarte aceleasi haine murdare de sânge și se coloreze zi de zi. Dar Shin arată deosebit de frumoasa în acele costume rupte. "

În episodul 10 din serial, care a fost difuzat săptămâna trecută, Shin a primit un nou hanbok de la Lee Joon Gi. Mulți oameni se asteapta sa o vada pe Shin într-un hanbok frumos în episodul următor.

Sursa:
Arang and the Magistrate, shinminah, sports korea

Faith: De ce a trebui Lee Min Ho să-l atace pe Yoo Oh Sung?

 

Lee Min Ho decide să facă un atac frontal asupra lui Yoo Oh Sung.

În episodul 11 al serialului, ce va fi difuzat pe 17 septembrie, Lee (care joaca rolul lui Choi Young) decide să-l atace pe Yoo (care joaca rolul lui Ki Chul), singur doar el însuși, fără ajutorul lui Ryu Deok Hwan (care joaca rolul Regelui Min Gong regelui ) și a oamenilor sai.

Lee a promis lui  Min Gong să-l ajute să devină un rege adevărat. Ca rezultat, Lee a încercat să nu se implice nechibzuit în evenimente.

El chiar le spune oamenilor săi sa nu-și riște viețile. Cu toate acestea, Lee decide să lupte împotriva lui Yoo, chiar dacă știe că Yoo este foarte puternic, facand astfel pe plac publicului, razgandindu-se.

Un purtator de cuvant al serialului a spus: "In episodul următor Lee isi riscă viața luptand împotriva lui Yoo . Vă rugăm să va concentrati asupra lui Lee și pe faptul ca sentimentele lui s-au schimbat. "

În episodul 10 din serial, care s-a difuzat pe 11 septembrie, Yoo a început să ucidă oameni lui Ryu care doreau să ramana aproape de el.

Noul episod va fi difuzat la 09:55  

Sursa:
TV Report

Filme: The Beast Stalker (2008)


Titlul filmului: The Beast Stalker
Titlul chinezesc: 证人 (Zheng Ren)
Regia: Dante Lam
Scenariul: Jack Ng
Producator: Albert Lee
Premiera: 27 Noiembrie 2008
Timp de rulare: 109 min
Limba: Cantonese
Tara: Hong Kong

Distributia:
Nicholas Tse - Sergeant Tong
Nick Cheung - Hung
Jingchu Zhang - Ann Gao
Kai Chi Liu - Sun
Sherman Chung - Christy

Intriga:
Un accident de circulație i-a schimbat viața pentru totdeauna. În incercarea de a-l captura pe Zhang Yidong, sergentul Tang Fei (Nicholas Tse), a fost implicat într-un accident de masina intr-un schimb de focuri in urma caruia Zhang Yidong a intrat in comă. Dar, în urma acestui accident a schilodit, de asemenea, un camarad, și a împușcat din greșeală pe fiica cea mare a procurorului și mama singura Min Gao (Zhang Jingchu).

Imposibil să se dezvinovateasca, Tang Fei cedează durerii. Intre timp, Gao Min, revarsa toata dragostea si atentia fiicei celei mai mici Ling. Trei luni mai târziu, Zhang Yidong se trezeste din coma. Gao Min, care a lucrat din greu la aducerea lui în fața justiției, insistă ca el sa fie judecat imediat.

Festivale de film:
2009 (11th) Udine Far East Film - 24 Aprilie 24th - 2 May (Premiera italina)
2009 (12th) Shanghai International Film Festival - 13 - 22 Iunie
2009 (13th) Puchon International Fantastic Film Festival - 16 - 26 Iulie - Puchon Choice Competition Section (Premiera coreeana)
2009 (29th) Hawaii International Film Festival - 15 - 25 Octombrie - Hong Kong Cinema

Premii:  
Cea mai buna regie: 2009 (13th) Puchon International Fantastic Film Festival - 16 - 26 iulie2009
 
Trailer:Sursa:
http://asianwiki.com/The_Beast_Stalker

My Daughter Seo Yeong


Titlul: My Daughter Seo Yeong
Genul: Family, Melodrama, Romance
Episoade: 50
Producator sef: Moon Bo Hyun
Producator: Hwang In Hyuk
Regizor: Yoo Hyun Ki
Scenariul: So Hyun Kyung
Premiera: 15 Septembrie 2012

Distributia:
Lee Sam Jae’s Home
Chun Ho Jin - Lee Sam Jae (Seo Yeong and Sang Woo’s father)
Lee Bo Young - Lee Seo Yeong
Park Hae Jin - Lee Sang Woo (Seo Yeong’s twin brother)
Kang Ki Bum’s Home
Choi Jung Woo - Kang Ki Bum
Lee Sang Yoon - Kang Woo Jae (Seo Yeong’s husband)
Kim Hye Ok - Cha Ji Sun (Woo Jae’s mother)
Park Jung Ah - Kang Mi Kyung (Woo Jae’s sister)
Lee Jung Shin - Kang Sung Jae (Woo Jae’s brother)
Jo Eun Sook - Yoon So Mi
Choi Min Suk’s Home
Hong Yo Seob - Choi Min Suk
Song Ok Sook - Kim Kang Soon
Choi Yoon Young - Choi Ho Jung
Shim Hyung Tak - Choi Kyung Ho

Si altii
Min Hyung Won - Lee Yun Hee
Kwak Seung Nam - Ko Seung Chan
Kim Kyung Joon - Sung Jae’s friend 

Postere:
 
Sursa:
http://allkoreandrama.com/my-daughter-seo-yeong

MBC a decis: Va produce Dae Jang Geum 2 in 2013MBC a făcut recent un anunt oficial despre producerea Dae Jang Geum in urmatorii 2 ani.

Pe 17 septembrie, MBC a lansat un raport special spunând, "Președintele Kim Jae Chul a vizitat China pe 11 septembrie si a ramas acolo timp de patru nopți și cinci zile pentru a discuta despre producerea Dae Jang Geum 2 impreuna cu Chinese Hunan Broadcasting System."

Cum mulți oficiali din show business au spus că serialul va fi produs în 2013 și cum CMB a făcut un anunț oficial, serialul prezintă semne vizibile de producție.

Oficialii sistemului de radiodifuziune chinez care a difuzat Dae Jang Geum în 2005 au declarat de asemenea ca doresc să cumpere noul serial.

Despre actrita Lee Young Ae s-a fost vorbit ca o eroină a serialului. Lee, care a jucat rolul principal în Dae Jang Geum, a spus că nu are nimic de spus, dar ca nu exclude aceasta posibilitate.

Dae Jang Geum va primi 57% din telespectatori pentru atunci atunci când va fi difuzată începând cu luna septembrie 2003 pana in martie 2004. Atunci serialul va fi difuzat în optzeci și șapte de țări, printre care, Japonia, China, Taiwan, Orientul Mijlociu, Europa și Africa. 

Sursa:
dae jang geum, Dae Jang Geum 2, K-Stars, lee young ae, Xportsnews

Unora le-a fost dor de AH Damo!

 

Imi lipsește AH DA MO!
A trecut ceva timp de cand am urmarit pentru prima data New Tales Of Gisaeng dar vreau să ma uit din nou. Mi-a fost dor de această dramă! Fondul emotional, personajele amuzant, gisaeng frumoase, familii adorabile și mai ales, povestea de dragoste pasională dintre AH DA MO & DAN SA RAN.

 În timp ce cautam pe internet am deschis la un album cu fotografii foarte frumoase! O imagine a frumosului BANG Sung Hoon (alias AH DA MO) în Newsen. Din cauza acestei imagini, mi-am amintit din nou de amintirile triste și fericite din New Tales Of Gisaeng.


 Mi-a fost dor de AH Damo!
 Mi-e dor de aura lui masculina! Mi-e dor de dulceața lui! Mi-e dor caracterul  său incapatanat dar drăguț!
 Imi lipseste totul despre el!


In aceste poze este HOT!


In aceasta poza este drăguț!


Aici este trist, dar încă pare drăguț!


In aceasta poza pare dur!!!


. . . și aceasta scena este sfasietoare! (Uita-te la această poza și vei ști de ce)Si, în final, acestea sunt favoritele!!!

YUM!!!YUM!!!


YUM!!!


Acum știi de ce îmi place de el! Imi doresc ca el sa fie mereu la fel de adorabil ca acum!!Si acum, poze cu Bang Sung Hoon in serialul Faith:Sursa:
Newsen
http://thoughtsbehindthecolor.blogspot.ro/2011/09/missing-ah-da-mo-oo.html
http://thoughtsbehindthecolor.blogspot.ro/2011/11/i-cant-get-enough-of-bang-sung-hoon-oo.html

duminică, 16 septembrie 2012

Lee Jun Ki isi arata indemanarea la călărie

    

Au fost publicate recent unele instantanee care arată indemanare lui Lee Jun Ki la călărie.

Instantaneele sunt din episodul difuzat in 13 septembrie din drama MBC TV, Arang and the Magistrate. În scena, Eun Oh (jucat de Lee Jun Ki) pleaca cu calul undeva pentru a scăpa de sentimentul său confuz.

Eun Oh, pleaca cu calul pe munte ori de câte ori se simte confuz. În instantanee, Eun Oh, calareste un cal cat poate el de repede ca sa scape de sentimentul său confuz.

Oamenii au răspuns: "Lee Jun Ki părea atât de drăguț când era calare pe un cal." "M-am simțit ca și cand ma uitam la un videoclip muzical".

Cu toate acestea, un fapt surprinzător este faptul că Lee niciodată nu a învățat cum să călărească un cal înainte. Potrivit unui purtător de cuvânt al serilalului care a precizat: Lee a calarit dor odata un cal pentru o perioadă scurtă de timp pentru a putea filma un film sau o drama. Cu toate acestea, Lee ar putea filma perfect o scena de călărie pentru că el are o abilitate atletica.

Oamenii au răspuns: "Asta-i minunat." "Cred că e într-adevăr atletic" "Am putut vedea că are o abilitate sportivă bună, care a aratat-o si în Iljimae."

Sursa:
TV Report

Kim Hee Sun si Lee Min Ho lupta cu înverșunare unul împotriva celuilalt

 

 

Lee Min Ho si Kim Hee Sun in ultimele poze pot fi vazuti  cum râd in timp ce se afla intr-o competiție unul cu celalat.

În drama SBS TV, Faith, Choi Young (jucat de Lee Min Ho) are întotdeauna grijă de Eun Soo (jucata de Kim Hee Sun), pentru a-si tine promisiunea de a o trimite înapoi in locul de unde a venit. Pentru că e un războinic al dinastiei Goryeo, care crede că respectarea promisiunii este mai importanta decât insasi viața lui, el este mereu ingrijorat de siguranta lui Eun Soo si lupta impotriva lui Ki Cheol (jucat de Yoo Oh Sung) pentru ea.

Cu toate acestea, Lee și Kim au avut un comportament diferit pe platourile de filmare fata personajele lor din serial. Ei au concurat cu înverșunare unul împotriva celuilalt pe un joc on-line. Luptand unul împotriva celuilalt, au facut chiar trucuri pentru a câștiga. Echipa serialului a spus: "Probabil ca ei vor lupta real dacă vor continua jocul."

Serialul Faith, in care joaca Lee Min Ho, Kim Hee Sun, Yoo Oh Sung, Ryu Duk Hwan si Park Se Young, este o drama istorica despre oamenii din dinastia Goryeo care încearcă să scape de dominatia Yüan. Se difuzează în fiecare luni și marți de la ora 09:55     

Sursa:
faith, leeminho, Xportsnews

Lee Min Ho se monitorizeaza cu o camera video personala