vineri, 28 septembrie 2012

Kang Ye Bin s-a transformat într-un vampir sexy.

 
 

Kang va fi prezentata pe coperta numarului din octombrie al revistei Maxim Korea pozele avand tema Halloween special.

Fotografiile au fost realizate intr-un studio special din Seul avand drept concept un vampir. Kang si-a aratat farmecul modern si sexy, cu ochii ei neconvenționali.

Costumele si ciorapii au completat figura ei voluptoasa. De asemenea s-a completat reprezentatia sexy cu un model masculin care a și captat atenția publicului.

Editorul revistei a spus: "Kang a făcut o treabă excelentă in pictorial cu puterea ei de concentrare. Cred că este cel mai sexy artist care a care a prezentat vreodată un vampir in pictoral. "

După sedinta foto, Kang a declarat: "Fiind considerată o femeie sexy pentru mine este complimentul suprem. O femeie fără farmecul sexy este o femeie neatractiva. Nu mă simt rău ca sunt numita sexy. "

Pictorialul în care Kang s-a transformat într-un vampir sexy, va fi publicat in numarul din octombrie al revistei.

Sursa:
K-Stars, Kang Ye Bin, TV Report

Jo In Sung va juca intr-un nou serial TV dupa sapte ani

 

Actorul Jo In Sung a decis recent care-i va fi noul job.

Pe 28 septembrie, un purtător de cuvânt al agenției lui Jo a spus: "El a decis în sfârșit să apară in serialul de televiziune That Winter, The Wind Blows."

După ce a fost eliberat din armata anul trecut, el a luat o pauză. Jo a luat decizia de a apărea in serial atunci când a primit o oferta de la compania de producție. Au trecut aproape șapte ani de când a apărut în serialul SBS, Spring Day, in 2005.

In serial va juca de asemenea si actrita Song Hye Kyo.

Serialul "That Winter, The Wind Blows" este un remake al serialului japonez "I Don’t Need Love, Summer", care deja era un remake dupa filmul coreean din 2006, I Don’t Need Love, in care au jucat Moon Geun Young si Kim Joo Hyuk.

Scriitorul Kyung Hee si producatorul Kim Kyu Tae, care anterior a lucrat împreună pentru serialul The World That They Live In din 2008 si serialul JTBC, Padam Padam din 2012, vor realiza împreună serialul.

Filmarile pentru serial vor începe în luna octombrie si va fi dufuzat în prima jumătate a anului viitor.

Sursa:
jo in sung, K-Stars, Starnews, That Winter The Wind Blows

Lee Byung Hun: "Noi nu avem nicio nunta planificata încă"

 

Un purtător de cuvânt al actorului Lee Byung Hun a declarat recent ca presupusele planuri de nuntă sunt nefondate.

In data de 28 septembrie, o sursa din mass-media a raportat că Lee și prietena lui, Lee Min Jung, se vor căsători în luna ianuarie.

Purtătorul de cuvânt al a spus, "I-am cerut lui Lee Byung Hun punctul de vedere pentru a verifica stirea și el a spus că nu are planificata nicio nunta în acest moment.

"El va sta la Londra până la sfârșitul lunii decembrie pentru ca filmeaza pentru filmul Red 2. Pregătirea pentru o nunta nu este asa de simpla. Presupusele sale planuri de nuntă pentru ianuarie sunt nefondate."

"Din moment ce acestia sunt intr-o relatie serioasa, vă rugăm să ne ajutati să pastram această relație."

Pe 26 septembrie, părinții cuplului au fost reperat în timp ce luau cina împreună și astfel s-au creat zvonuri despre nunta lor. Un purtator de cuvant de la ambele agenții a spus că cina a fost doar pentru a sărbători ziua de naștere a mamei lui Lee Min Jung.

Cuplul a recunoscut oficial că sunt impreuna în luna august.

Sursa:
K-Stars, Lee Byung Hun, Lee Min Jung, Starnews

Lee Jun Ki mărturisește: Când eram sărac, am furat mâncarea altor oameni ...

 

Actorul Lee Jun Gi a marturisit că a furat mancarea delor din gosiwon (camere mici, de închiriat pentru cei care doresc să studieze), atunci când era sărac și ii era foame.

In episodul special MBC TV Delicious, care va fi difuzat in data de 29 septembrie, cand i s-a prezentat "jangjorim (carne de vită fiert in sos de soia)", Lee Jun Ki a fost întrebat dacă are vreo poveste speciala in spatele vreunui fel de mancare.

Lee a mărturisit: "Pentru a-mi atinge visul, am venit până la Seul atunci când aveam 20 de ani și am trăit în gosiwon, în ciuda dezacordului părinților mei. Din moment ce eram atât de sărac, am mâncat in secret jangjorim de la frigider. "

El a adaugat: "Îmi pare foarte rău ca am luat mâncare, fără permisiunea dumneavoastră. Va multumesc ca datorita dumneavoastra am devenit omul de succes. "

Spectacolul va fi difuzat pe 29 septembrie.

Sursa:
Xportsnews

Arang and the Magistrate: "Te voi îmbrățișa când vreau eu să te îmbrățișez"

 

Arang and the Magistrate: Eun Oh ii mărturisește dragostea sa lui Arang, "Eu te voi îmbrățișa când vreau să te îmbrățișez".

În episodul 14 al serialului MBC, Arang and the Magistrate, care care a fost difuzat pe 27 septembrie, Eun Oh (jucat de Lee Joon Gi) ii mărturisește dragostea sa lui Arang (jucat de Shin Min Ah).

"Am de gând să te văd când vreau eu să te văd, și am de gând să-ți spun ce vreau să-ți spun", spune magistratul, îmbrățișand-o pe Arang de la spate. El adaugă: "Am de gând să te îmbrățișez când vreau eu să te îmbrățișez. Uită despre lucrurile care s-ar putea întâmpla."

Cu toate acestea Arang se întoarce catre Eun Oh si-i spune: "Asta iti va face rău. Vei face întotdeauna pe deșteptul cu mine, dar cum se face că nu vrei saintelegi ce se va intampla? "

Arang pare să fie din ce in ce mai conștiența de faptul ca trebuie să treaca in lumea cealaltă, in lumea morților.

In afară de Eun Oh si Joo Wal mărturisește, de asemenea, dragostea lui pentru a Arang.

Sursa:
Xportsnews

joi, 27 septembrie 2012

Nice Guy: Song Joong Ki o sartuta pe Park Si Yeon

 

  Maru (jucat de Song Joong Ki) se bucură de o poveste de dragoste secretă cu Jae Hee (jucat de Park Si Yeon).

În episod anterior din drama Nice Guy, Jae Hee il roaga pe Maru să o aștepte, deoarece ea va reveni la el și Maru se gândește la oferta ei pentru un moment. În al șaselea episod al serialului, care a fost difuzat pe 27 septembrie, Maru o saruta pe Jae Hee.

În unele instantanee din episod, Maru este pe cale sa se sarute cu Jae Hee, la un bar unde lucrează. Ei par ca iubiti obișnuiți, dar Maru se uita la Jae Hee cu o față inexpresivă și Jae Hee este uita la Maru cu o privire severa pe fata ei.

In prezent Maru încearcă să se răzbune pe Jae Hee, folosindu-se de Eun Gi (jucat de Luna Chae Won), iar Jae Hee încearcă să-l oprească.

Un purtator de cuvant al serialului a precizat: "În ceea ce Maru, acesta încearcă să se răzbune pe Jae Hee si povestea va fi mult mai palpitanta de acum încolo. Când s-a filmat scena, cei doi actori au fost complet absorbit de personajele lor. Vă rugăm să așteptăm cu nerăbdare urmatorul episod. "

Va apare de asemenea în episodul următorfratele lui Jae Hee, Jae Sik (jucat de Yang Ik Joon).

Potrivit raportului AGB Nielsen Media Research emis pe 28 septembrie, al șaselea episod din seria a înregistrat un rating audiență de 16%. A avut astfel, cea mai mare rata de vizionare în rândul serialelor difuzate în același timp.

Sursa:
Xportsnews

Jang Keun Suk si fani sai au organizat ’926 Event’ pentru a ajuta oamenii nevoiasi

 

Jang Keun Suk și fani sai au organizat evenimentului ’926 Event’ pentru a ajuta pe cei nevoiași.

Printul din Asia, Jang Keun Suk si fanii sai făcut recent împreună fapte bune.Pe 26 septembrie, clubul oficial al fanilor lui Jang au donat cei 9,260,000 won castigati societatii Namsanwon, pentru a sărbători cei 25 de ani pe care i-a implinit idolul lor. Namsanwon este o societate de binefacere, în care fanii fac si munca de voluntariat.

Jang a fost impresionat de fanii sai si a donat 9,260,000 won societatii Namsanwon.

Fan clubul a organizat ’926 Event’din luna iulie 7, atunci când ‘The Cri Show 2′ a avut loc la Seul. Ei au colectat atunci cate 926 won de persoană.

Un purtator de cuvant a lui Jang a precizat: "De fapt Jang isi sarbatoreste ziua de nastere in fiecare luna. Fanii lui au donat banii pentru a sărbători a 20-a aniversare de la debut pentru că el a spus că vrea să intoarca dragostea lui înapoi la lume."

Un oficial al societatii Namsanwon a spus: "Fanii lui Jang fac munca de voluntariat cu inimile largi. Suntem impresionati de ei fiindca ne ajută în mod continuu și am vrut, de asemenea să exprim recunoștința noastră."

Jang este în prezent la un pictorial în Germania. Apoi, va merge intr-un turneu asiatic în Fukuoka, Japonia, pe 6 și 7 octombrie .

Sursa:
TV Report

Arang and the Magistrate: Lee Joon Gi este gelos pe Yeon Woo Jin

 

Eun Oh (jucat de Lee Joon Gi) devine gelos pe Joo Wal (jucat de Yeon Woo Jin).

În episodul MBC TV din Arang and the Magistrate care a fost difuzat pe 26 septembrie, Eun Joo Oh, si Wal au o intalnire cu scântei din pricina lui Arang (jucat de Shin Min Ah).

În episodul precedent, Eun Oh i-a marturisit dragostea lui Arang. Cu toate acestea, Arang îl respinge și Eun Oh ii spune: "Te voi ajută doar să te întorci la cer." pentru a face sa se simta mai confortabil.

Eun Oh, încearcă sa o evite pe Arang după care Arang il intreaba de ce nu vrea sa o vada.

Eun Oh spune: "Eu nu știu ce să fac. Ti-am promis că te voi face să te simțiți mai confortabil, dar nu e ușor. Am încercat să-mi frâneze sentimentul, dar te uitai la la mine. Acest lucru m-a inebunit."

De asemenea, el i-a spus: "Deci, am regretat ceea ce am făcut în acea noapte. A fi trebuit să insist, chiar dacă m-ai respins. Chiar daca ai spus ca nu esti indragostita de mine, eu nu ar fi trebuit să nu te cred. Chiar dacă ai spus că sentimentul meu nu e adevarat, ar fi trebuit să te conving sa nu ma ignori și tu. "

La sfârșitul anului episodului, Joo Wal ii cere lui Arang să-l văd pentru un minut, dar Eun Oh o oprește spunand: "Ea nu are timp pentru tine, astfel încât stai la distanta de ea."

Sursa:
TV Report

miercuri, 26 septembrie 2012

Seriale: Horse Doctor (2012)Titlul: Horse Doctor / The Horse Healer / Veterinarian
Genul: Historical, Romance
Episoade: 50
Regia: Lee Byung Hoon
Scenariul: Kim Yi Young
Canal de difuzare: MBC
Premiera: 1 octombrie 2012 

Scurta prezentare:
O poveste despre un medic veterinar din epoca Josoen care a devenit un medic regal.

Personaje:


Baek Kwang Hyun
Primul chirurg coreean care a devenit un medic regal din postul său inițial de medic veterinar de cai.

E un om plăcut. El a provenit dintre oamenii de rând si are talent de medic. A studiat o noua metodă medicală care a fost neobișnuita la acea dată. In vremea sa a salvat multe vieți.


Kang Ji Ryung
Ea e orfana și a crescut ca sclav în biroul guvernului. Apoi ea a plecat de de la birou si a trăit cu un grupul de cerșetori. Ea s-a întâlnit cu Kwang Hyun și s-a indragostit de el.

Ea a învățat să fie asistentă medicală.


Lee Myung Hwan
El a fost fiul unei concubine. A devenit medic doar pentru a face parte dintr-o familie nobilă. Cu abilitatea sa si inteligentă politica, el a devenit membru al grupului medicilor regali.

El a vrut să-si păstreze puterea prin poziția  lui ca doctor al palatului.


Jang In Joo
Ea are o abilitate de geniu in acupunctura, dar pentru că statutul de asistenta este inferior de cel al medicului regal, ea si-a ascuns abilitatea.


Lee Sung Ha
Este fiul lui Lee Myung Hwan.
El a trecut examenul de admitere pentru birou guvernul de la vârstă fragedă, iar mai târziu a devenit om de control in echipa medicului regal.


King Hyun Jong
E al 18-lea rege Chosun. Fiul lui Hyo Jong În timpul domniei sale, el a atacat in permanenta nobilii.

El a luptat pentru a stabili puterea regelui dar si pentru a salva oamenii săraci din împărăția lui, de sărăcie și boală.


Seo Eun Soo
Este fiica vitrega a ministrului de stanga  stânga Jung Sung Oh, dar și fiica cancelarului Academiei Nationale, Seo Jong Soo. E frumoasa si inteligenta.

După un an de căsătorie, soțul ei a murit de o boala subita. Atunci când ea l-a salvat de la aceeasi boala pe Baek Hyun Kwang, ea a inceput sa se  îndrăgosteasca de el. 

Distributia:Jo Seung Woo - Baek Gwang Hyun
Ahn Do Gyu - Baek Gwang Hyun, la tinerete
 Lee Yo Won - Kang Ji Nyeong
No Jung Ui - Kang Ji Nyeong, tanar
Son Chang Min - Lee Myung Hwan
Yoo Sun - Jang In Joo
Lee Sang Woo - Lee Sung Ha
Lee Soon Jae - Ko Joo Man
Han Sang Jin - King Hyunjong
Kim So Eun - Princess Sookwhee
Jo Bo Ah - Seo Eun Seo
Jung Gyu Woon - Prince Sohyun

Postere

  

Sursa:
http://allkoreandrama.com/horse-doctor

Arang and the Magistrate: Lee Joon Gi ii face un cadou lui Shin Min Ah


Eun Oh (jucat de Lee Joon Gi) ii daruieste lui  Arang (jucat de Shin Min Ah) o pereche de pantofi.

În episodul12 al serialului MBC TV, Arang and the Magistrate, care a fost difuzat pe 20 septembrie, Eun Oh ii mărturisește dragostea lui Arang spunând: "Eu m-am indragostit  de tine." În episodul 13 al serialului care va fi difuzat pe 26 septembrie, Eun Oh, ii daruieste o pereche de pantofi  lui Arang.

După ce i-a văzut pantofii vechi a lui Arang, Eun Oh, cumpără pentru ea o pereche noi de pantofi. În unele instantanee din scena, Eun Oh, pune personal pantofii ii picioarele lui Arang și ea se holbeaza la Eun Oh, fără a spune un cuvânt.

Eun Oh, este acum ce în ce mai serios cu Arang, și Arang nu ii acceptă dragostea pentru că ea nu va putea să rămână mult timp în această lume. Joo Wal (jucat de Yeon Woo Jin) își exprimă, de asemenea, sentimentul său catre Arang. Telespectatorii sunt acum curiosi cum va evolua acest triunghi amoros.

Sursa:
TV Report

Faith: Lee Min Ho si Kim Hee Sun joaca Truth or Dare (Adevar sau Provocare)

 

 

Choi Young (jucat de Lee Min Ho) si Eun Soo (jucat de Kim Hee Sun) joaca Adevăr sau Provocare.

În episodul 14 din serialul  SBS TV, Faith, care va fi difuzat pe 25 septembrie, Eun Soo ii cere lui Choi Young sa joace cu ea Adevăr sau Provocare.

În episodul precedent, Choi Young și Eun Soo isi fac promisiunea că vor proteja reciproc. După aceea, Eun Soo sincer îngrijorată fata de Choi Young, ii vindeca mâna rănită, și Choi Young de asemenea, devine vesel.

Pentru că niciodată nu se stie daca Choi Young este sincer fata de Eun Soo, telespectatorii se întreabă ce fel de întrebări și răspunsuri vor schimba la Adevăr sau Provocare.

În timp ce ei joaca jocul, Choi Young isi arata afecțiunea pentru Eun Soo.

Un purtator de cuvant pentru Faith a spus: "Choi Young și Eun Soo vorbesc sincer despre ei înșiși, în episodul următor. Va fi de asemenea o scenă in careChoi Young și Soo Eun isi arata reciproc sentimentele. Vă rugăm sa aveti nerăbdare să-l vedeti. "

În episodul 13 din serial, care a fost difuzat pe 24 septembrie, Choi Young va fi acuzat pe nedrept de luare de mită fiind chiar interogat de rege, dar el recunoaste în mod fals că a facut uz de situație.

Sursa:
TV Report

marți, 25 septembrie 2012

Park Yoo Chun va juca intr-u nou serial TV, I Miss YouActorul Park Yoo Chun va reveni pe micul ecran prin intermediul MBC in serialul I Miss You.

Agentia ce-l reprezenta pe Park, C-JeS Entertainment, a declarat ca actorul a decis să apară în serial incepand cu 25 octombrie. El va juca rolul unui personaj principal pe nume Han Jung Woo. Au trecut aproape șase luni de când acesta a apărut in serialul SBS, Rooftop Prince.

Serialul este o melodramă clasică despre un bărbat și o femeie care si-au rănit inima la prima lor dragoste. Acesta va fi difuzat începand cu luna octombrie, după ce se va termina Arang and the Magistrate.

Copilul actor Yeo Jin Goo si si actrita Kim So Hyun si-au confirmat participarea în serial și au atras o mulțime de atenție. Actorul Chun Jung Myeong este de asemenea cel mai puternic candidat care urmează să confirme participarea.

Producatorul Lee Jae Dong, care a produs Thank Yo, va lucra cu împreună pentru noul serial cu scriitorul Moon Hee Jung, cel care a scris Can You Hear My Heart si The Last Scandal Of My Life. .

Sursa:
JYJ, park yoo chun, Starnews

Rain a mers într-un spital din cauza unei dureri cronice de spateRain nu a participat la evenimentul organizat de Ziua Forțelor Armate deoarece a trebuit să meargă într-un spital.

Pe 25 septembrie, oficialii armatei au raportat că Rain nu a putut participa la a 64-a aniversare a Zilei Forțelor Armate.

Ziua Forțelor Armate este de fapt pe 1 octombrie, dar in acest an evenimentul va avea loc în perioada 24-26 septembrie, deoarece Ziua Forțelor Armate cade in aceeasi zi cu Chuseok. După ce a fost raportat faptul că multe celebrități în prezent, care serveau în armata vor participa la eveniment, mulți soldați, inclusiv mulți cetățeni obișnuiți, si-au arătat interesul pentru acest eveniment.

Rain de asemenea, avea de gând să participe la evenimentul din 25 septembrie, dar a intrat într-un spital de pe 23 septembrie, din cauza durerilor sale cronice de spate.

Doctorul a spus  ca dureri cronice de spate ale lui Rain s-au accentuat, el resimtind o durere severă. De asemenea Rain a anunțat că nu va putea să participe pe 24 septembrie ca judecător la concursul Be The Star

Unul dintre oficialii armatei a spus: "Din cauza durerilor sale cronice de spate, el nu va fi capabil să lucreze la toate pentru o vreme. Există mai multe evenimente importante, dar el trebuie să se odihnească acum, pentru că durerea lui de spate se poate altfel agrava. "

Rain s-a alăturat armatei în luna noiembrie a anului trecut, iar el in prezent in funcție în cadrul Defense Agency for Public Information Services din cadrul Ministry of National Defense.

Sursa:
rain, Starnews