sâmbătă, 6 octombrie 2012

Tim Hwang - Turneu in Singapore


Nume real Hwang Young-Min
parintii, 3 frati mai mari, 1 frate mai mic (Josh Hwang)
Educatie: Upper Darby High School si Temple University (Philadelphia, PA)Cunoscut in Coreea ca  Prince of Ballad, succesor al cantaretilor cunoscuti de balade Shin Seung Hun si Lee Seung-Hwan, Tim Hwang, va face prima sa vizită in Singapore pe 29 noiembrie, aceasta facand parte din tuneul sau Asiatic. Cu o voce recunoscuta pe numeroase coloane sonore, inclusiv celebrele drame: "‘Secret Garden’, ’49 Days’, ‘A Thousand Kisses’ si ‘Queen of Reversal’, Tim va incanta life de aceasta data, petrecand timp de neuitat cu fanii sai.

Fiind bilingv, limba engleză și coreeană urmare a si originilor sale americane, se așteaptă ca Tim să cânte în ambele limbi în timpul concertelor.PRIMA SA DRAMA "SARANGHAE, I LOVE YOU"Cel mai recent Tim a făcut valuri în Indonezia, cu rolul principal în co-producția coreeano-indoneziana, ‘Saranghae, I Love You’. Aceasta este încercarea sa de debut ca actor într-o drama.

Duetul lui Tim cu cantareata indoneziana Astrid, pentru cântecul ce da tema show-ului "Saranghamnida", a explodat in topurile de radio din țară dand lovitura in luna aprilie a acestui an. În septembrie, a avut loc concertul solo a lui Tim în Jakarta în fața unui public numeros de 8.000 oameni avand si cel mai mare pret pe bilet!

Fanii nu vor rata ocazia de a se întâlni cu Tim în persoană la debutul său cu "Saranghamnida" (Te iubesc) din Singapore. Mai multe informații despre eveniment fanii pot citi pe pagina de facebook sau twitter.

Sursa:
https://www.facebook.com/Timhwangasiatour
http://www.viki.com/channels/7653-hwang-young-min?jadid=18612446710&jk=tim%20hwang&jkId=gc:a8a8ae4cd39ea8c0c013a06e8257467af:t1_e_:k_tim%20hwang:pl_&jp=&js=1&jsid=31910&jt=1&gclid=CNv25-GG7LICFUGN3god6ioAnw
asia tour, fanmeeting, Promotional Tour, shya lee, Singapore, Tim Hwang

joi, 4 octombrie 2012

"Nice Guy" pe primul loc, în ciuda scăderii audienteiAudienta pentru drama KBS 2TV "Nice Guy", a scăzut ușor.

Potrivit AGB Nielsen Media Research, din data de 4, drama "Nice Guy" a fost evaluata la 15,1%. Scaderea este cu 2,2 de procente mai mica fata de zilele precedente cand a ajuns si la 17,3%.

Kang Maru (Song Joong-ki) i-a vorbit lui Seo Eun-ki (Moon Chae-won) despre dragostea lui cu Han Jae-hee (Park Si-yeon). De asemenea i-a dezvaluit si secretul crimei facute de Park Si-yeon, crima pentru care el a platit.

"Nice Guy" a crescut în mod constant în procente și s-a poziționat pe primul loc din al treilea episod.

Drama CSM, "Arang and the Magistrate" a avut un rating de 12,9% și drama SBS, "To The Beautiful You" a avut un rating de 5,2%.

Sursa:
news.nate.com/view/20... ( Korean )
http://www.hancinema.net/spoiler-nice-guy-stands-tall-despite-fall-in-percentage-48203.html#sGLOixFEtU2wsgm9.99

Festivalul Internațional de Film de la Busan își deschide porțile pentru cea de-a 17-a ediție


   

În cifre, BIFF va dura 10 zile, până sâmbătă, 13 octombrie. 

Pentru spectatori vor fi puse la dispoziție 37 de săli aflate în 7 cinema-uri, inclusiv Sohyang Musical Center și Megabox Haeundae.

Se vor putea vedea 304 filme din 75 de țări, dintre care 132 de premiere internaționale. La festival participă și Cristian Mungiu cu filmul "Dincolo de dealuri", film cu care a câștigat anul acesta 2 premii la Cannes. 

Se vor acorda 13 premii, inclusiv pentru cel mai bun documentar ("BIFF Mecenat Award") sau premiul acordat unui film de scurt metraj de către un juriu format din 70 de studenți ("Busan Cinephile Award").  

Juriul oficial este format din 16 personalități internaționale, dintre care îi amintim pe Jean-Marie Gustave Le Clézio (scriitor din Franța), Jung Woo Sung (actor cunoscut pentru rolurile din "Musa", "The Good, the Bad, the Weird" și mai nou "The Reign of Assassins"), Cameron Bailey (directorul artistic al Festivalului Internațional de Film de la Toronto) sau Georges Goldenstern (directorul Cinéfondation în cadrul Festivalului de Film de la Cannes). 

Vor fi prezenți zilele acestea în Busan peste 36 de invitați speciali, inclusiv Jang Dong-gun ("A Gentleman„s Dignity") cu cel mai nou film în care joacă, mega producția chinezească "Dangerous Liaisons", actrița franceză Agnès Jaoui ("The Dandelions"), actorul japonez Kase Ryo ("Like Someone in Love") sau australianca Teresa Palmer ("Wish You Were Here").

În cadrul Retrospectivei Cinematografului Coreean va fi omagiat Shin Young Kyun, sub titlul: "From Farmhand to King". În vârstă de 80 de ani, veteranul actor a apărut de-a lungul carierei sale în peste 300 de filme. De asemenea, el va avea și palma imprimată în ciment, ca mărturie a contribuției sale aduse celei de a 7-a artă.

Un eveniment special al BIFF este expoziția dedicată lui Sergei Parajanov în colaborare cu Muzeul Parajanov din Armenia.  

Vor avea loc vizualizări ale unor filme clasice, cum ar fi primul film coreean "Turning Point of the Youngsters" (Cheongchun-ui Sibjalo), primul film muzical coreean "Hyperbolae of Youth" (Cheong Chun Ssang Gog Seon) și 4 filme ce ne arată Busanul în anii 50.  

Nici copii nu sunt uitați în acest an, ei fiind invitați la cinema să se uite la filme dedicate lor.  

Printre vedetele ce vor participa la festival se numără și Kim Nam Gil, ce va participa nu ca actor, ci ca producător al documentarului "Ensemble". Scurt-metrajul ilustrează relațiile dintre membrii unei trupe, "Olympus Ensemble", ce promovează muzica clasică și comunicarea cu publicul. 

Kim Jaejoong (JYJ) va apărea pe covorul roșu datorită noului său film, "Jackal is coming". 

"Introduction to Architecture" o va avea ca ambasadoare pe Suzy (Miss A). 
 
Yoon Eun Hye va fi și ea prezentă, pentru că își face debutul regizoral cu un scurt-metraj, "The Knitting"

Lee Byung Hun și-a întrerupt filmările la Red 2 special pentru acest eveniment. Alături de el vor mai defila pe covor și Han Ga In, Moon Geun Young, Um Ji Won, Jo Yeo Jung, Kim Ah Joong, Kim Hyo Jin, Jung Woo Sung, So Ji Sub, T.O.P, Lee Jae Hoon, Song Joong Ki, Park Si Hoo, Jo Jung Suk, Kang Ji Hwan, Ji Sung, Joo Ji Hoon și Bae Soo Bin.Sursa:
http://sunshineemine.blogspot.ro/?view=classic
https://www.facebook.com/pages/KoreaFilm/124134087651268

Kim Nam-gil va participa la a 17-a editie BIFF ca producatorKim Nam Gil va avea avea prima aparitie publica dupa eliberarea sa din serviciul public obligatoriu  din iulie 2012. El va participa la a 17 editie a Festivalului International de Film din Busan ca producator al primului sau film 'Ensemble.

Actorul Kim Nam-gil va participa la al 17-lea editie a Festivalului International de Film din Busan ca producator și nu ca actor.

El va fi acolo si va prezenta filmul  "Ensemble".

El de asemenea, va avea aparitii scenice si spectacole in aer liber, inainte și pe cursul perioadei BIFF.

"Ensemble" prezinta procesul de a deveni un "Ensemble" prin intermediul artistilor, interpeti sau executanti, muzicieni și muzică, prin metoda interviurilor și spectacole live.

Kim Nam Gil la Aeroportul Gimpo pentru 17th BIFF :

Sursa:
movie.daum.net/movieI... ( Korean )
http://www.hancinema.net/kim-nam-gil-to-appear-at-biff-as-creator--48164.html#jG4zFKyKESHLD77B.99

"Nice Guy": Rating evaluat la 17,3%

 
Drama KBS 2TV "Nice Guy", a avut cea mai buna cotatie de pana acum.

Potrivit AGB Nielsen Media Research din data de 4, drama KBS 2TV, "Nice Guy", a fost evaluata ca avand un rating de 17,3%, care a fost cu 1,3%, mai mult decât în ziua precedentă.

În această zi, si-a facut aparitia in serial regizorul filmului "Breathless", Yang Ik-joon. El a jucat rolul fratelui vicios a lui Park Si-yeon. Jae-sik s-a intalnit cu sora lui după ce a ieșit din închisoare. La rugamintea acesteia, el sa întâlnit cu Maru (Song Joong-ki) și i-a spus: "Am auzit ca ai ucis pe cineva. A fost Jae-hee corecta? Ti s-a înscenat." si ai insistat sa-si ia revanșa.

Cu toate acestea, Maru l-a luat de gulere și i-a spus: "Nu apar în fața lui Jae-hee. Am ucis odată si pot ucide din nou".

În acelasi timp, drama SBS, "To The Beautiful You" a fost evaluata la 4,1% și drama MBC, "Arang and the Magistrate" a fost evaluata la 13,3%.

Sursa:
xportsnews.hankyung.c... ( English )
http://www.hancinema.net/spoiler-nice-guy-rated-17-3percent-at-the-appearance-of-yang-ik-joon-48151.html#uh5tb4yXC69Qk1Ra.99

"Nice Guy": Se da startul triungiului amoros?

 

Triunghiul amoros dintre Song Joong-ki, Moon Chae-won si Park Si-yeon a început.

In episodul 7 al dramei KBS 2TV, "Nice Guy", care a fost difuzat in data de 3, Seo Eun-ki (Moon Chae-won) a constatat că Kang Maru (Song Joong-ki)  s-a apropiat de ea pentru a se razbuna pe Han Jae-hee (Park Si-yeon).

Cu toate acestea, Seo Eun-ki nu-si poate ascunde sentimentele ei pentru Maru și a fugit afară, în stradă desculța. Ea si-a propus să-i spuna: "Vreau să te văd zi de zi și să-ti spun că te iubesc și sa aud ca mă iubești si ca sunt in visele tale, imbatranind asa zi de zi alaturi de tine".

Apoi Han Jae-hee si-a dat seama că Maru nu s-a apropiat de ea doar pentru răzbunare. Ea a aflat că el a fost amenințat de fratele ei în timp ce ea vorbea cu el la telefon și a regretat ca Maru a fost batut.

Seo Eun-ki știa că Kang Maru s-a folosit de ea, dar nu si-a putut controla sentimentele pentru el și el părea ca și cum era atins de sinceritatea ei. Povestea de dragoste a celor trei a inceput cand Han Jae-hee a vrut sa nu se descopere adevarul.

Va reveni Maru la Han Jae-Hee care l-a acuzat de crimă sau se va indrapta spre Seo Eun-ki care nu vrea nimic în schimb pentru dragostea ei?

Sursa:
tvdaily.mk.co.kr/read... ( English )
http://www.hancinema.net/spoiler-nice-guy-starts-three-way-relationship-where-will-song-joong-ki-go--48154.html#imhYv6qrgsGGwlsL.99

Faith: Vor putea Lee Min Ho si Kim Hee Sun sa-si invinga soarta?

 

Serialul SBS, Faith, în prezent primește o atenție deosebita în rândul publicului datorita povestii de dragoste dintre Lee Min Ho si Kim Hee Sun.

In episodul 16 al serialului care a fost difuzat pe 2 octombrie, Kim (care joacă rolul lui Eun Soo) dezvăluie o parte din jurnalul ei și acest lucru spune publicului ca era inevitabil pentru ea pentru sa nu se indragosteasca de Lee (care joacă rolul lui Choi Young ). Acest lucru a făcut publicul curios cu privire la ce se va întâmpla cu ei viitoare.

Deoarece cele două personaje se întâlnesc reciproc in timp si spatiu, ei au multe dificultăți în drumul lor de a se iubi. Dar atracția între cei doi este ca un ecou al sortii lor.

Un purtator de cuvant al serialului a spus: "Dragostea lor va deveni mai puternică și va stimula publicul ca o surpriză dulce. Ne așteptăm ca serialul sa devina un serial, care va depasi stereotipurile celor patru etape dintr-o compoziție. "

Episodul 17 al serialului, va ține publicul treaz noaptea, cu poveste de dragoste emotionala, si va fi difuzat pe 8 octombrie, la 09:55, ora Coreei.

Sursa:
TV Report

Arang and the Magistrate: Lee Jun Ki isi va investiga mama

 

Lee va incepe sa-si investigheze mama in episodul difuzat in data de 3 octombrie al serialului MBC, Arang and the Magistrate

In acest episod, Lee se confruntă cu Kang Moon Young, care joacă rolul fantomei pe nume Hong Ryeon. In episodul 16 din serial, care va fi difuzat pe 4 octombrie, Lee își dă seama că spiritul acestuia este în interiorul corpului mamei sale și începe investigarea acesteia.Yeon Woo Jin (care joaca rolul lui Joo Wal) spune că mama lui Lee a încercat să-l omoare cu otrava pe vremea cand era om. Astfel ca motivul pentru care mama lui a trebuit să devină o fantomă va face publicul curios.

In episodul 15 al serialului, Lee este surprins să-l audă pe Han Jung Soo spunand ca: "Tu ești fiul ei." Han Jung Soo joaca rolul unui înger al morții numit Moo Young.

Lee, de asemenea, devine socat si confuz să afle ca Shin Min Ah (care joaca rolul de Arang) s-ar putea sa fi murit din cauza mamei sale. 

Sursa:
TV Report

Arang and the Magistrate: Shin Min Ah il respinge pe Yeon Woo Jin

   

Arang (rol jucat de Sin Min-ah) il respinge pe Lee Joo Wal (rol jucat de Yeon Woo-jin).

În episodul din 3 octombrie la ora 09:55 al serialului MBC TV, "Arang and the Magistrate",  Arang il respinge pe Joo Wal.

Arang ii spune, "Tu m-ai întrebat odată daca voi iesi cu tine, dar eu nu pot. Îmi pare rău."

La aceasta, Joo Wal ii cere să-i promita ca o să aiba grija de ea, în scopul de a obține ceea ce voia sau pentru a scăpa dintr-o situație dificilă. Arang, cu o față zâmbitoare, ii promite că va face acest lucru.

Arang ii dă lui Joo Wal jurnalul  lui Lee Seo Rim, spunând: "Aceasta este inima cuiva care te placea" "Ai spus că nu ai cunoscut-o, dar cred că o știai. Sper că-ti amintesti că a fost cineva care a fost profund indragostita de tine. Mă bucur că ești un om bun."

Cu toate acestea, ea a început să suspecteze caracterului adevarat a lui Joo-wa.

La previzualizarea episodului următor se arata că Lee Joo Wal este cel care a ucis-o pe Lee Seo-Rim la ordinele lui Hong Ryeon și tot el a lăsat să se înțeleagă că a avut un destin trist.

Cum isi va manifesta durerea Arang cand va afla că Lee Joo Wal a fost cel care a ucis-o, poate fi vazut in episodul 16-lea.

Sursa:
tvdaily.mk.co.kr/read... ( English )
TV Report

miercuri, 3 octombrie 2012

Lee Joon Gi zâmbește amical cu subordonații săi din serial


 

Lee Joon Gi a lansat recent o fotografie luata pe setul de fotografii facute pentru drama MBC, Arang and the Magistrate.

Pe 1 octombrie Lee a postat o poza pe contul sau de Twitter. În imagine, Lee este vesel si zâmbește amical cu Kim Kwang Kyu, Lee Sang Hoon, Min Sung Wook si Kwon Oh Joong.

In serial, personajele lor nu sunt foarte apropiate iar in imagine ei arata foarte prietenosi unul cu altul.

Filmarea serialului are loc chiar și în timpul vacantei Chuseok, Lee comentand: "Va iubesc. Voi munci din greu. Atitudinea pozitivă ne face pe toți sa aratam atat de bine. Inveseliti-va, toată lumea! "

Oamenii au răspuns: "Îmi place să va văd pe toti zâmbind." "E bine să te văd zambind" "Voi lucrati in timpul acestei sarbatori!? Înveselește-te "!" Aceasta imagine ma face sa zambesc, de asemenea. "

Sursa:
TV Report

Kim Joo-hyuk - Portret

Nume: Kim Ju-Hyeok
Hangul: 김주혁
Data nasterii: 3 octombrie 1972
Locul nasterii: Coreea de Sud
Studii: Universitatea Dongguk, Departmentul de Teatru si Film
Inaltime: 180cm
Greutate: 70kg
Grupa de sange: A
Agentia: Namoo Actors

Website: http://www.namooactors.com/star/kmjuhyeok/

Seriale TV:
God of War | Mushin (MBC / 2012) - Kim In-Joon / Kim Joon
Soldier (MBC, 2012)
Terroir (SBS / 2008)
Lovers in Prague (SBS, 2005)
Flowing River (SBS, 2002)
Rival (SBS / 2002)
KAIST (SBS / 1999)

Filme:
In Love And The War | Jeokkwaui Dongchim (2011) - Kim Jung-Woong
Couples | Kupeuljeu (2011) - Yoo-Suk
Pitch High | Toohon (2011) - Yoon Do-Hoon
The Servant | Bang Ja Jeon (2010) - Bang-Ja
My Wife Got Married | Anaega Gyeorhonhaetta (2008)
Love Me Not / I Don't Need Love (2006)
When Romance Meets Destiny | Gwangshiki dongsaeng gwangtae (2005) - Yu Gwang-shik
Blue Swallow | Cheong yeon (2005) - Han Ji-Hyeok
Mr. Hong | Eodiseonga nugungae museunili saengkimyeon teulrimeobshi natananda Hong Ban-jang (2004) - Hong Du-shik
Singles (2003) - Su-heon
YMCA Baseball Team | YMCA Yagudan (2002) - Oh Dae-hyeon
Say Yes | Sae-yi yaeseu (2001) - Jeong-hyun

Premii:
2008 Blue Dragon Awards - Best Couple Award cu Son Ye-jin (My Wife Got Married)
2006 Baeksang Arts Awards - Best Actor pentru TV (Lovers in Prague)
2005 SBS Drama Awards - Best Actor, Top Excellence Award (Lovers in Prague)
2005 SBS Drama Awards - Top 10 Stars (Lovers in Prague)
2005 Korea Best Dresser Awards - Best Dressed of the Year 

Galerie de imagini:


Sursa:
http://www.hancinema.net/kim-joo-hyeok-and-kim-gyoo-ri-i-are-in-a-relationship-47098.html#HoLvDWZYArj27cBS.99 

luni, 1 octombrie 2012

The Man From Nowhere - 2010

Genul: Action, Thriller
Distributia: Won Bin, Kim Se-Ron
Premiera: 5 august 2010
Timp de rulare:119 min.
Regia: Lee Jeong-Beom

Scurta prezentare:

După ce a stat un timp în spatele gratiilor, Cha Tae-sik duce acum o viață liniștită. Legătura lui cu restul lumii este o fetiță, So-mi, care locuiește în apropiere. Mamei fetitei, Hyo-Jeong, introduce pe ascuns droguri pentru o organizație de trafic de droguri și-i încredințează lui Tae-sik csecretul. 

Atunci când traficanții afla o rapesc pe Hyo-Jeong. Astfel Tae-sik ajunge la cei care conduc conduc banda Man-sik si  Jong-sik iar acestia promit să o elibereze pe Hyo-Jeong daca Tae-sik face o livrare pentru ei. Tae-sik ia decizia de a face față lumii exterioare, în scopul de a o salva pe So-mi. El nu stie ca livrarea facea parte dintr-un complot mult mai mare de eliminare a unui lider rival de droguri, domnul Oh, si astfelTae-sik este arestat. În același timp, este descoperit corpul injunghiat a lui Hyo-Jeong iar Tae-sik își dă seama că viața lui So-mi poate fi, de asemenea, în pericol. 

El a lupta impotriva o jumătate de duzină de detectivi și iese din secția de poliție. Acum, Tae-sik ii urmărește pe Man-sik și Jong-sik. În acest proces, el descoperă că banda de droguri operează odata cu contrabanda de copii rapiti. Are loc o altercatie la o fabrică unde criminalii iau organe de copii si le schimba pe droguri, Tae-sik salvează un copil chiar inainte de operatie si devine înfuriat la perspectiva ca acesta putea fi deja mort. Tae-sik se pregătește pentru o luptă cu Man-sik si Jong-sik, punând-si propria viața în pericol. 

Imagini:


Sursa:
http://ilove-koreanmovie.blogspot.ro/2011/03/man-from-nowhere-korean-movie-2010.html
http://www.koreanfilm.or.kr

duminică, 30 septembrie 2012

Seriale: The Great Seer (2012)


Titlul: 대풍수 / The Great Seer
Titlul chinezesc: 大风水
Genul: Historical, Fantasy, Politic, Action, Romance
Regia: Lee Yong Suk
Scenariul: Lee Soo Yun (이수연), Nam Seon Nyun (남선년)
Numar episoade: 36
Canal de difuzare: SBS
Premiera: 10 octombrie 2012

Intriga:
Ji Sang (Ji Sung) este un clarvăzător talentat, născut cu abilitatea de a vedea în trecutul si viitorul oamenilor. Nu sunt putini cei care cred în mod fals că el are puteri supranaturale întunecate, crezandu-l posedat de fantome.

La maturitate, în epoca târzie al Goryeo, el devine un savant in ghicitul viitorului, precum și un cititor in stelee si chipuri - o zonă cu multă influență in timp. El deține astfel cheia pentru o schimbare politică majoră în răsturnarea dinastiei Goryeo și instaurarea dinastiei Joseon. El il ajuta pe General Lee Sung Gye (Ji Jin Hee) sa devin primul rege al dinastiei Joseon. (sursa: dramabeans)

Distributia:

Roluri principale

Ji Sung - Ji Sang
- Lee David - Ji Sang (tanar)
Kim So Yun - Hae In
- Son Na Eun - Hae In (tanar)
Ji Jin Hee - General Lee Sung Gye
Song Chang Ui - Lee Jung Geun
- No Young Hak - Jung Geun (tanar)
Lee Yoon Ji - Ban Ya
- Park Min Ji - Ban Ya (tanar)

Roluri secundare
Jo Min Ki - Lee In Im
Oh Hyun Kyung - Soo Ryun Gae
Lee Seung Yun - Young Ji
- Lee Jin - Young Ji (tanar)
Choi Jae Woong - Dong Yoon
Lee Do Yup - Lee Kang Dal
Kim Min Hyuk - Won Gae
Ryu Tae Joon
Joo Min Soo - Sung Bok
Lee Moon Shik
Ahn Kil Kang
Yoo Ha Joon - Shin Don

Poster


Sursa:
http://www.koreandrama.org/?p=20903