sâmbătă, 13 octombrie 2012

Song Joong Ki: Moon Chae Won este o zeiță și Park Si Yeon este cea mai sexy"

 

Actorul Song Joong Ki a vorbit recent despre actritele Moon Chae Won și Park Si Yeon alaturi de care joaca in cel mai recent serial.

Pe 13 octombrie, intr-un episos al emisiunii KBS, Entertainment Relay, Song a fost intervievat, urmare a faptului ca a avut o audienta foarte mare cu noul sau serial TV, Innocent Man (Nice Guy).

În timpul interviului, Song a vorbit despre Moon și Park, colegele sale de serial.

Song a spus: "În viața reală, Moon este atât de frumoasă ca arata ca o zeita. Park este cea mai sexy actrita căsătorita pe care am vazut-o vreodata."

De asemenea Song a spus că el crede că devenind o persoană mai bună îl ajută să devină un actor mai bun.

Sursa:
TV Report

Gradina minunata din "Arang and the Magistrate"

Locatia:

경기도포천 평강식물원

Gradina Botanica Pyunggang - Pocheon

Prezentata în drama Arang and the Magistrate (아랑사또전), aceasta gradina prezintă atât plante indigene cat și aproximativ 5.000 de specii de plante din întreaga lume. Grădina este împărțită în 12 domenii tematice. Pyunggang înseamnă Tara linistita. Grădina este situat în Pocheon, provincia Gyeonggi-do.
Sursa:
Photos de la 511111 si pgbg7751(Pyunggang Botanical Garden Blog) l florist67 via Naver
Screencaptured pe facebook.com/arangsatombc
http://www.korea4expats.com/article-botanical-gardens-gyeonggido.html

Yoon Eun Hye la prima drama "Goung"


 Mi-a placut cartea originală de benzi desenate,

și

Dar si drama a fost, de asemenea, foarte tare ...

aceasta a fost prima dramă in care a jcat Yoon Eun Hye ...

dar s-a dovedit atât de dulce și adorabil la TVSursa:
http://en.korea.com/yooneunhye/?p=1421
Yoon EunHye, Yoon Eun Hye as a Director!!<!--[if gte mso 10]>

vineri, 12 octombrie 2012

A 21-a Editie Filipino – Korean Festival

Faith: Lee Min Ho și Sun Hee Kim au momente intime

 

Au fost date publicitatii noi imagini cu Lee Min Ho si Kim Hee Sun  care joaca in drama SBS, Faith.

Pe 12 octombrie au fost publicate poze cu Lee și Kim masandu-si umerii. Chiar dacă in serial cele două vedete sunt implicate într-o iubire tristă, ei se distrează pe platourile de filmare în timpul pauzei.

Lee și Kim sunt foarte ocupati cu filmarea serialului, dar nu vă faceți griji caci ei au grijă să se încurajeze reciproc. De asemenea ei petrec foarte mult timp împreună pentru a-si portretiza personajele cat mai bine în serial. Munca lor a fost apreciata de toti membrii echipei.

Un purtator de cuvant al serialului a spus: "Chiar dacă sunt foarte obositi, cei doi creează întotdeauna o atmosferă veselă pe platoul de filmare. Ei lucrează într-o mare armonie și formeaza un cuplu frumos in serial."

Episodul 19 al serialului va fi difuzat pe 15 octombrie, la ora 21:55.

Sursa:
faith, leeminho, TV Report

Song Joong Ki isi arata foarte bine trasaturile intr-o scena filmata afaraAu fost recent date publicitatii imagini de actorul Song Joong Ki.

Pe 12 octombrie, pe site-ul serialul KBS, Innocent Man (Nice Guy), au fost publicate imagini cu Song cu legenda: "Ma Roo deseneaza un desen pe un perete."

In scena, Song (care joaca rolul lui Kang Ma Roo) o intalneste pe Moon Chae Won (joaca rolul lui  Seo Eun Ki) pentru prima dată dupa an. Moon are o fotografie cu Song și il vede pe drum spre casa. Apoi, ei isi povestesc povestile.

În poze, Song poartă o cămașă bleumarin și pantaloni negri. El atrage atenția datorita bretonului periat înapoi breton care ii descopera fruntea. De asemenea Song, deseneaza un creion albastru pe perete.

Oamenii care au vazut imaginile răspuns:. ". El arata foarte bine cu coafura lui noua" "El este atat de atractiv". Nu știam ca Song este atat de frumos", "Song și Moon arata bine impreuna".

Sursa:
TV Report

joi, 11 octombrie 2012

Lee Joon Gi doarme in timpul filmarilor la Arang and the Magistrate

 

Actorul Lee Joon Gi a lansat recent o imagine cu sine dormind intr-un colt al platoului.

Pe 11 octombrie, Lee a postat pe tweeted o imagine cu comentariul: "Dacă am avea o șansă sa dormim chiar si pentru un minut sau o secundă, fiindca trebuie să se ne odihnim intre doua scene."

În imagine, Lee doarme intr-un colt al platoului din drama MBC, Arang and the Magistrate. Chiar dacă poartă un costum incomod, el încearcă să doarmă pe un scaun.

Oamenii care au vazut imaginea a răspuns: "Arati obosit." "Cred ca a fost foarte obosit daca a reusit să doarmă așa" "Mă simt foarte rău pentru el.".

Lee în prezent joacă rolul unui magistrat numit Eun Oh.

Sursa:
TV Report

miercuri, 10 octombrie 2012

S-a lansat trailer-ul pentru "The King of Dramas"

 
SBS a lansat trailer-ul dramei sale viitoare,  "The King of Dramas". Video-ul de 22 de secunde a fost lansat imediat după drama de închidere ale serii de televiziune, "Faith", la data de 8 octombrie.

Trailer-ul il prezinta  pe Kim Myeong-min, care s-a transformat complet la drama in Anthony Kim, un personaj obsedat de banide bani. El a prezentat o prelegere pe scenă, făcând gesturi mari in timp ce subliniază importanța banilor în domeniul producției de film. În ciuda productiei mari de de filme, spectatorii au fost impresionati de reprezentarea încrezătoare și carismatica a lui Kim Myeong-min a personajul principal din drama, trezind astfel interesul crescut pentru aceasta comedie romantica.

Între timp, Kim Myeong-min si Jeong Ryeo au câștigat și personalul dramei "The King of Dramas",  în prezent filmand în Fukuoka, Japonia. Potrivit mass-media coreeană, la sosirea din 8 octombrie, vedetele a avut loc o intalnire cu fanii improvizața, datorita unui număr mare de fani care au venit la Aeroportul Fukuoka, acestia afisandu-se cu pancarte, flori și un sprijin puternic pentru vedete și drama  viitoare. Echipa va călători înapoi în Coreea de la Thurday pe 11 octombrie.

 

"The King of Dramas" se învârte în jurul vieții lui Anthony Kim, un CEO strălucit de la o casa de producție cunoscuta pentru producerea de drame de succes. Pentru Kim, nimic nu contează decât banii, succesul si faima. Într-o zi, el ajunge să lucreze cu Lee Eun Go (Jeong Ryeo-won) un scriitor aspirant idealist, și Kang Min (Choi Si-won), o vedeta de top aroganta. Serialul TV este regizat de Hong Seong-chang ("You're Beautiful"), și în scris de către Jang Hang-joon ("Sign"). Premiera este programată pe 5 noiembrie, ora 21:55.

Sursa:
kimmyungmin-internati... ( English )
http://www.hancinema.net/video-teaser-for-the-king-of-dramas-released-48462.html#MyBDQOSt2HkpiovG.99

Arang and the Magistrate: Arang recunoaste afectiunea fata de Eun Oh

 

Arang (jucat de Shin Min Ah) recunoaste afecțiunea ei față de Eun Oh (jucat de Lee Jun Ki).

În episodul 17 al dramei MBC, Arang and the Magistrate, care sa difuzat pe 10 octombrie, Arang se duce până la dragostea ei Eun Oh.

Arang limpezeste situația tragică: "Eu nu pot sta cu tine ca și alții ar putea-o face", și pe Eun Oh, il pune intr-o situatie sumbra pentru un moment.

Fantoma nu pare să fie deranjata și mărturisește magistratului: "Eu aș spune că te iubesc, chiar dacă mi-as putea pierde toate amintirile despre tine. Ai grija de tine. Imi va fi dor de tine. "

Eun Oh o retine pe Arang și îi dă un sărut dulce, exprimându-și afecțiunea puternica.

Fanii au răspuns: "În sfarsit. Ei au aflat sentimentele lor față de celălalt "." E o poveste care se desfasoara destul de rapid. "" Acum isi vor reveni! "

Sursa:
Arang and the Magistrate, LEEJOONGI, Xportsnews

Han Ji Min o actrita incredibil de frumoasa

Park Si Hoo a spus: "Am fost aproape sa renunț la filmarile pentru Confession of Murder"

 

Actorul Park Shi Hoo a vorbit recent despre situațiile dificile prin care a trecut în timpul filmarii la primul său film.

Pe 10 octombrie a avut loc o conferință de presă cu o parte din protagonistii si producatorii filmului "Confession of Murder". Au participat la conferinta actorii Jung Jae Young si Park Si Hoo si regizorul Jung Byung Gil.

Park a spus: "Am muncit din greu pentru că a fost primul meu film dar pentru prima dată în cariera mea m-am gandit  sa renunt in timpul filmarilor. A fost o scenă la o piscina și am filmat în timpul iernii. Pentru ca apa era atât de rece aproape că am degerat. Sunt trist că o mare parte a scenei a fost taiata."

Park joaca rolul lui Lee Doo Suk, un criminal în serie.

Filmul Confession of Murder este un thriller de actiune despre Lee Doo Suk (jucat de Parcul Si Hoo), un criminal în serie care-si publica autobiografia, după ce cazul sau se claseaza. El devine popular dar Choi Hyung Goo (jucat de Jung Jae Young), un detectiv care a fost responsabil de caz cu cincisprezece ani în urmă, încearcă să-l trimita în închisoare dupa obtinerea de probe de la unele cazuri de dispariție nerezolvate care par să fie legate de el.

Sursa:
K-Stars, park si hoo, TV Report

Song Joong Ki si-a descoperit fruntea
Pe data de 10 octombrie, Innocent Man, drama KBS, a lansat pe site-ul lor oficial poze cu Song  cu legenda: "Ma Roo are bretonul periat in sus!"

În poze, Song isi citeste scenariul si este imbracat cu o cămașă bleumarin care se completează cu pielea sa alba. El se concentrează pe citirea scenariului și acest lucru a atras foarte mult atentia.

Un oficial al serialului a adăugat: "Actorii si-au schimbat coafurile. Cred că in serial a trecut  timpul. Ce se va întâmpla în această săptămână? Dacă sunteți curioși, dă-mi cinci sute de dolari! Nu, nu, vă rugăm să urmăriți serialul la timp!".

Oamenii care au vazut fotografiile facute răspuns: "Song este întotdeauna frumos, cu sau fără breton." "Cum se simte el atât de perfect?" "El este un perfect Kang Ma Roo." "Eu nu-mi mai pot închide gura de la aparitia lui?. "

Sursa:
TV Report

Lee Jun Ki a primit un tort aniversar de ziua personajului sau

 

Lee Jun Ki, care joacă rolul unui magistrat numit Eun Oh din drama MBC, Arang and the Magistrate, a primit recent un tort.

Pe 9 octombrie, Lee a postat pe tweeted o imagine cu comentariul: "Mii de fani din în și în afara țării au sărbători ziua de naștere  a magistratului Eun Oh lui. Cum de au știut ziua lui? "

Fanii lui Lee si-au amintit faptul că personajul său din serial are ziua de naștere pe 8 octombrie și i-au trimis un tort pe platoul de filmare.

In serial a existat o scenă, în care oamenii vorbesc despre ziua de nasterea magistratului pentru a scăpa de o fantomă pe nume Arang (jucat de Shin Min Ah).

Tortul este foarte mare si prezinta figura lui Lee și un semn zicând: "Fiți uniți pentru Lee Jun Ki." Acest lucru dovedește că fanii il iubesc pe Lee cu toată inima lor.

Serialul se bazează pe legenda Arang din provincia Gyeongsang de Sud. Este o poveste de dragoste fantezie despre Eun Oh magistrat (jucat de Lee), care vede fantome, și o fantomă Arang (jucat de Shin Min Ah), care si-a pierdut memoria.

Drama se difuzează în fiecare miercuri și joi de la ora 09:55.

Sursa:
TV Report

Lee Min Ho poartă întotdeauna sabia cu el pe platoul de filmare

Fait: Lee Min Ho si Kim Hee Sun petrec cateva clipe romantice

 

Choi Young (jucat de Lee Min Ho) și Eun Soo (jucat de Kim Hee Sun) iși exprima sentimentele unul pentru celalalt.

În episodul al 18-lea al dramei SBS TV, Faith care a fost difuzat pe 9 octombrie, Eun Hoo isi mărturisește dragostea pentru Choi Young, facacandu-se o parodie a filmului Love Actually, în scopul de a-i mangaia tristetea ce o simte dupa pierderea soldații săi.

Dar, mărturisirea ei de dragoste este scrisa în limba coreeană. Ea ține in mana o pancarta pe care scria: "Voi rămâne cu tine până când vine ziua. Pot? "

Choi Young își exprimă tristetea din cauza că Eun Soo nu-l lăsa să știe că a fost otrăvit de Duk Heung (jucat de Park Jae Yoon) si cand Eun Soo il intreaba: "Ar trebui să stau cu tine?", Choi Young ii raspunde: "Cum poți să mă întrebi asta chiar și după ce am fost otrăviți?"

La aceasta, Eun Soo ii spune: "Te voi iubi la fel de mult cât timp voi sta aici. Te rog să uităm despre asta mai târziu." și Choi Young nu va fi rănit de ceea ce va spune ea.

Oamenii au răspuns: "Să-i iubim pe amandoi." "Sunt, de asemenea, trist din cauza lui Choi Eun Soo Young fiindca este  trist" "In cele din urma Choi Young se iubeste cu Eun Soo dar nu trebuie să se abată de la drumul sau?".

Episodul 19 al a serialului va fi difuzat pe 15 octombrie, la ora 21:55

Sursa:
faith, leeminho, TV Report

marți, 9 octombrie 2012

Kim Beom si Jo In Sung impreuna intr-un nou serial TVKim Beom va apărea intr-un nou serial TV alaturi de Jo In Sung

Actorul Kim Beom va apărea intr-un nou serial TV, That Winter, The Wind Blows.

Pe 9 octombrie, un oficial al serialului a precizat: "I-am cerut lui Kim să apară in serial iar el a acceptat. Dacă lucrurile merg bine el va filma impreuna cu noi. Kim il știe pe scriitorul No Hee Kyung foarte bine, pentru că au lucrat impreuna in ultimul sau serial TV. Kim va juca in serial impreuna cu Jo In Sung. "

Anterior, Kim a avut rolul lui Lee Guk Soo in serialul JTBC, Padam Padam, la care a lucrat si scriitorul No în acest an.

Serialul That Winter, The Wind Blows este un remake al serialului japonez I Don’t Need Love, Summer, care deja e un remake dupa filmul coreean I Don’t Need Love si in care joaca Moon Geun Young si Kim Joo Hyuk.

Scriitorul No și producătorul Kim Kyu Tae, care anterior a lucrat împreună pentru serialul KBS, The World That They Live In in 2008 si serialul JTBC, Padam Padam, vor lucra din nou împreună.

Actorul Jo și actrita Song Hye Kyo vor juca personajele principale in acest serial. Filmarile vor incepe la sfârșitul acestei luni, si va fi difuzat în prima jumătate a anului viitor.

Sursa:
Kimbum, Starnews, That Winter The Wind Blows

Yoo Chun si Yoon Eun Hye in distributia pentru noua drama


 

Yoo Chun si Yoon Eun Hye au fost recent confirmati în noua dramă Missing You.

Pentru noul serial MBC TV, Missing You  au inceput de curand filmarile.

Yoo Chun si Yoon vor incepe filmarile pe 20 octombrie. Yeo Jin Goo si Park So Hyun, care portretizeaza copilăria celor doua personaje principale, au început deja filmarile.

Yeo și Park au atras atentia in noul serial MBC TV, The Moon Embracing the Sun, cand milti oameni le-au acordat o atenție deosebita.

Missing You este o melodramă despre un bărbat și o femeie, care traiesc cu amintiri dureroase din trecutul lor.

Yoo Chun joaca rolul lui Han Jung Woo, un detectiv care este încă indragostit de prima lui dragoste. El joacă un personaj foarte carismatic.

Yoon joaca rolul lui Lee Soo Yeon, un designer talentat de moda pentru tineret. Ea pare luminoasa și încrezătoare, dar in sufletul ei trăiește cu amintiri dureroase.

De asemenea apare în serial si Jang Mi In Ae. Ea joacă rolul lui Kim Eun Joo, un desenator care-l iubește în secret pe Han Jung Woo.

De asemenea, apar în serial mulți actori cu experiență, inclusiv Jeon Gwang Ryul and Do Ji Won.  Jeon joacă rolul tatălui lui Kim Eun Joo și șeful lui Han Jun Woo.

In alte roluri joaca Hwang Mi Ran, o femeie care s-a căsătorit in zadar cu un bancher pentru a deveni bogata.

Missing You  este scris de Moon Hee Jung, scriitorul care a scris si  Can You Hear My Heart si Smile, Love, și regizat de Lee Jae Dong, regizorul lui Can’t Lose si Thank You. Serialul va începe sa fie difuzat în luna noiembrie.

Sursa:
JYJ, K-Stars, TV Report, Yoo chun, Yoon Eun Hye

luni, 8 octombrie 2012

Rain a cantat pe scena în ciuda durerii de spate

 

"Va multumesc concetățeni și fani pentru ca ati venit aici." Mulțimea a început să se bucure pentru ca Rain, care se servește ca militar, va canta pe scena.

Concertul pentru a 60-a aniversare a Asociației Veteranilor din Coreea " a avut loc pe 8 octombrie, la Seul, Time Square la ora 8:00 pm.

După ce a facut un salut militar, Rain a cântat cântecul său hit, "Love Song", fără nicio coregrafie.

Oamenii au fost uimiți de determinarea sa mai ales că a fost dezvăluit faptul că el va servi in armata până la perioada desemnată, în ciuda faptului ca a fost internat in spital cu o dureri de spate, iar medicii i-au cerut să fie eliberat de armata.

Pe scena, Rain a spus: "Mulțumesc ca ati venit pentru mine în seara asta. Vremea este rece si sa nu prindeti vreo răceală și întotdeauna să fiti sănătosi."

El a adaugat: "Văd că cadre militare si o multime de fani sunt aici. Eu sincer doresc să-mi exprim recunoștința. Voi face ceea ce pot face pentru voi și du-te înapoi în jos."

Rain a intrat militar în luna septembrie a anului trecut, iar în prezent lucrează ca ambasador de onoare al Ministerului Apărării Naționale. Anterior datei de 23 septembrie, Rain a fost spitalizat din cauza unei dureri de spate, dar se simte mai bine.

Un publicist al Ministerului Apărării Naționale a relevat in Starnews, "Noi nu-l presam prea tare. El se va face bine."

Sursa:
backache, Korea Veterans' Association, love song, military, perform, rain, soldier, Starnews

Vampire Prosecutor - Sezonul 1TV Show: Vampire Prosecutor
Romanizare: Baempaieo Geomsa
Hangul: 뱀파이어 검사
Regia: Kim Byung-Soo
Scenariu: Han Jung-Hoon, Kang Eun-Sun
Canal de difuzare: OCN
Numar episoades: 12
Premiera: 2 octombrie 2011
Genul: fantastic, misterios
Anul: 2011
Limba: Korean
Tara: South Korea

Intriga:
Yeon Jung-Hoon (“Jejoongwon“) joaca rolul Procurorului Min Tae-Yeon, care in urma cu cativa ani a fost transformat de un vampir, si de atunci poate vedea momentul unei crime daca bea din sangele victimei, fapt foarte folositor in meseria sa. Ca sa nu mai punem la socoteala si puterea superumana pe care o detine. Pentru acest rol, Yeon Jung-Hoon a slabit 5 kg si s-a antrenat intens in arte martiale,  fiindca in Coreea procurorii sunt mult mai activi pe teren decat in alte tari.

Lee Young-Ah (“Baker King Kim Tak-Gu“) va juca o Procuroare incepatoare care nu reuseste sa intre in gratiile Procurorului Min si care este si foarte curioasa din fire (deja prevad conflicte legate de identitatea secreta a eroului). Lee Won Jong (“Kim Soo-Ro“, “Sungkyunkwan Scandal“, “Razboinicul Baek Dong-Soo” etc.) este un Detectiv cu experienta si prietenul Procurorului Min, fiind aparent singurul care-i cunoaste secretul.

Cei trei, impreuna cu un intern si un medic legist, alcatuiesc o echipa speciala care se ocupa de cazurile neobisnuite. 
Sursa:
http://asianwiki.com/Vampire_Prosecutor_%28Korean_Drama%29
http://wiki.d-addicts.com/Vampire_Prosecutor

Park Shi Hoo va juca alaturi de Moon Geun Young in “Cheongdamdong Alice”Dupa ce in ultima drama in care a jucat acum 18 luni, “The Princess’s Man” a avut-o alaturi pe Moon Chae Won, Park Shi Hoo va juca intr-o noua drama SBS, “Cheongdamdong Alice” unde o va avea partenera pe Moon Geun Young.  Park Shi Hoo va juca rolul lui Cha Seung Jo, cel mai tanar sef coreean Artemis, care are o poziție inalta intr-o companie de vanzari produse.

Moon Geun Young  va juca rolul lui  Han Se Kyung, o doamnă care se luptă să se căsătorească într-una din multe familiile bogate din Gangnam pentru a transforma în cele din urmă in “Cheongdamdong daughter-in-law.”

"Cheongdanmdong Alice" va urma dramei SBS, “Five Fingers” in care joaca Joo Ji Hoon și își propune să aiba  premiera în luna decembrie.

Sursa:
http://www.soompi.es
http://thekoreandrama.com/featured-korean-dramas/park-shi-hoo-to-romance-moon-geun-young-in-cheongdamdong-alice.html

Jang Keun Suk: The Cri Show urmarit de 115,000 oameni

   

Jang Geun Suk arată ca "The Cri Show 2" a fost urmarit de un total de 115.000 de oameni în timpul concertului care face parte din turneul său asiatic.

Jang Keun Suk a atras o audiență totală de 115.000 oameni.

Pe 8 octombrie, agenția lui Jang a raportat ca Jang a atras o audiență totală de 115.000 oameni la concertul sau din 7 octombrie.

Jang a avut un total de douăsprezece concerte în șapte orașe începând cu Seul pe 7 iulie. El a avut concerte la: Shanghai, China; Taipei, Taiwan, si Yokohama, Osaka, Nagoya, și Fukuoka, Japonia. Mai mult, el va organiza patru concerte în Shenzhen, China, si Saitama, Japonia.

Jang însuși le-a dedicat fanilor "The Cri Show 2". El a participat personal la realizarea clipurilor video și coregrafia pentru scena. El a realizat de asemenea, cateva mici surprize pentru fiecare concert.Concertul este organizat pentru aproximativ două ore și jumătate. El cântă toate melodiile din repertoriul sau. De asemenea pentru fiecare parte a concertului el a întreține, publicul cu glumele sale spirituale și manierele rafinate.

Jang a spus: "Fata de anul trecut anul acesta sunt diferite temele spectacolelor. Am ținut concerte sub același titlu "The Cri Show", dar conținutul este cu totul diferit in acest an. În scopul de a interacționa cu publicul, mă gândesc mereu la idei noi  la cum sa particip activ la toate părțile spectacolului. Acest turneu a fost o nouă provocare pentru mine fata de anul trecut, si am văzut noua oportunitate in acest an."

El a mai spus: "Cum amploarea concertului devine mai mare, mă simt mult mai responsabil, dar eu pot fi mereu cel mai bun, deoarece langa mine exista echipa și fanii care ma sustin mereu. Cred că întotdeauna am să merg mai departe și uneori, privind înapoi la trecutul meu caut mereu sa fac imbunatatiri. Fac totul pas cu pas si cu pasiune. Mulți oameni au devenit prietenii mei. Chiar ii apreciez. "

Toate cele 20,000 de bilete pentru "The Cri Show 2" eu vandute  pentru concertul din Fukuoka, Japonia dar si cele pentru 6 și 7 octombrie. Jang va susține concertul următor în Shenzhen, China, pe 27 noiembrie.

Sursa:
jangkeunsuk, TV Report

duminică, 7 octombrie 2012

Faith: Lee Min Ho o imbratiseaza tandru pe Kim Hee Sun


 

Choi Young (jucat de Lee Min Ho) o imbratiseaza cu pasiune pe Eun Soo (jucat de Kim Hee Sun), in drama SBS TV, Faith.

În episodul 17 al dramei, care va fi difuzat pe 8 octombrie, Choi Young și Eun Soo se îmbrățișeaza reciproc, într-o stare de spirit romantică dar trista.

În unele instantanee recent lansate ale episodului, Choi Young o împinge pe Eun Soo spre un perete și se uită la ea, de la foarte mica distanță.

Eun Soo poartă o rochie formală și părul specific dinastiei Goryeo. Cu toate acestea, ea pare tristă și singuratică.

Un purtator de cuvant al dramei a spus: "Choi Young și Eun Soo sunt atât atât de disperati unul pentru altul. Există alte scene romantice care nu au fost încă lansate si vă rugăm să așteptati cu răbdare să le vedeti. "

Episodul va fi difuzat in data de 8 octombrie, la ora 21:55

Sursa:
TV Report