sâmbătă, 20 octombrie 2012

Kim Nam Gil, Turneu in Japonia pentru promovarea dramei "Red and Black" (Bad Guy)


キム・ナムギル 김남길(Kim Nam Gil) :

Pentru a-si arata recunoștința pentru popularitatea din drama 'Red and Black' (Bad Guy) realizata chiar inainte de a intra in armata, Kim Nam Gil va avea anul viitor primul său turneu in Japonia, turneu care va acoperi orașele: Tokyo, Osaka și Nagoya: Tokyo - 5 ianuarie la Tokyo International Forum Hall Osaka - 6 ianuarie la Orix Theater Osaka Nagoya - 9 ianuarie la Large Hall Nagoya - 12 ianuarie la Aichi Prefectural Art Theater 

Sursa:
Kstyle 
Traducerea: Kim Nam-gil (Bidam) : Phillipines

Immortal Masterpiece: Kim Tae Woo câștigă primul loc în această săptămână


 

In episodul difuzat in data de 20 octombrie din serialul KBS2, Immortal Song, avandu-l invitat pe cantaretul compozitor Shin Hyun Jong, Kim Tae Woo a câștigat primul loc.

Apărând ca ultim concurent, Kim a dat un spectacol magnific performand cu “Beautiful Nature”. A fost un concert mare și copleșitor beneficiind si de colaborarea tenoruli Lee Won Jong. Duetul a fost punctul culminant al concertului și orchestra care i-a acompaniant a fost perfecta.

Legendarul cantaret-compozitor Shin a salutat organizatorii concertului si i-a laudat spunand: "Aranjamentul cu sunet orchestral a fost magnific. Este exact spectacolul pe care as fi dorit sa-l realizez. A nou și proaspăt. Nu ar fi putut fi mai bine."

Obținînd 395 de voturi, Kim a câștigat primul loc intrecandu-l pe No Brain.

Sursa:
immortal song, K-Stars, Xportsnews

Actorul Gong Yoo a spus despre Lucia: “As dori sa o cunosc personal.”

 

Gong Yoo a lăudat melodia Luciei.

Recent Gong Yoo a creat agitatie lansand o postare pentru fani despre Lucia pe site-ul său oficial.

Pe 18 octombrie, Yoo Gong a postat pe site-ul personal: "Îmi place Lusic (Kim Gyu Seon), ‘Décalcomanie.’ Let’s share.” În dimineața zilei de 19 octombrie, el a recomandat inca odata: “Silence” noul albul al Luciei si a postat: "Mi-a plăcut proiectul Epitone. N-o știu personal? Mi-ar placea sa o cunosc."

Lucia și-a exprimat recunoștința postand pe Me2day: "Actorul Gong Yoo a recomandat noul album al Luciei! Mulțumesc. "

Noul album al Luciei, Décalcomanie a fost lansat pe 17 octombrie, și a intrat în diferite topuri muzicale. 

Sursa:
album, Decalcomanie, Gong yoo, K-Stars, Lucia, praise, Xportsnews

Nice Guy: Song Joong Ki un tanar charmant


Pe 18 octombrie, cateva poze cu comentariul: "mâinile bărbătești  ale lui Kang Maru in contrast cu fata lui de bebelus" au fost postate pe site-ul oficial al serialul KBS 2 Nice Guy (The Innocent Man), scris de Lee Kyung Hee si regizat de Kim Jin Won si Lee Na Jung.

Imaginile sunt instantanee din episodul 12 al serialului în care Seo Eun Gi (jucat de Moon Chae Won) revine la Grupul Taesan după un an de la accidentul de mașină și-l prezinta pe Kang Maru (jucat de Song Joong Ki) ca logodnicul ei și persoana responsabilă de a o ajuta.

Actorul Song Joong Ki atrage atenția în costumul sau elegant. Persoana care a postat imaginile lăsat comentariul: "Serialul este amuzant dar în aceste zile, pielea actorilor este in centrul de atenție. Distributia serialului a câștigat lupta cu televizoarele HD! Oppa Maru  are pielea ca fata de bebelus, dar mâinile și mușchii il arata ca ‘macho man’. El are totul. Lumea pare atât de nedreapta." Comentariul inspira buna dispozitie ...

Fanii care au văzut pozele au si comentat: "Song Joong Ki arata uimitor ca ‘macho man’." "El are o fata bebelus dar mâinile ii sunt asa de bărbătesti" "Cum poate o persoană să aiba acest aspect superb?" "Sunt atât de îndrăgostita de el."."Nu-mi revin de mirare si nu-mi pot opri falca de la cădere."

Sursa:
TV Report

Luna Geun Young isi prezinta aspectul matur in Cosmopolitan, numarul din noiembrie

 


Actrita Moon Geun Young si-a aratat recent aspectul ei matur intr-un pictorial de moda pentru Cosmopolitan.

Moon a facutt un pictorial pentru revista de moda Cosmopolitan. Moon, care a fost numita sora mai națională mai mica, si-a prezentat aspectul ei șic in imagini.

În imagine, Moon poarta o rochie lunga si sacou roz. Părul despletit și accesoriile negre completeaza look-ul ei funky. De asemenea Moon, arată sexy cu picioarele subțiri expuse.

Moon va reveni pe micul ecran cu drama SBS, Cheongdam-dong Alice, care va fi difuzata după drama Five Fingers. Ea va juca rolul unui personaj principal pe nume Han Se Kyung.

Sursa:
moongeunyoung, Starnews

Moon Geun Young apare într-un costum dragut de animalut

 

Actrita Moon Geun Young a fost recent vazuta purtand un costum de animalut.

Pe 19 octombrie, cateva poze din timpul filmarii la drama SBS TV, Cheongdamdong Alice, au fost publicate on-line. În fotografii vedeta este așezata pe iarbă si poarta un costum mare de animalut alb. Ea pare a fi un pic epuizata din cauza filmarilor lungi de cateva ore pe zi în aer liber, dar ea reuseste sa trimita un zâmbet frumos spre a camera.

Se spune că de îndată ce a imbracat costumul de animalut alb, o mulțime de oameni au fost curiosi și ea a devenit astfel centrul atenției.Cheongdamdong Alice va fi difuzat sub forma unei serii de follow-up dupa Five Singers și Moon joacă personajul principal feminin, Han Se Kyung.

Sursa:
TV Report
moongeunyoungt

vineri, 19 octombrie 2012

A salvat Lee Jun Ki drama MBC, Arang and the Magistrate?


 

Lee Jun Ki a fost într-adevăr motivul pentru a viziona drama MBC, "Arang and the Magistrate".

Joi, drama a ajuns la final si cei doi s-au întâlnit în cele din urmă avand un final fericit.

In a treia noapte cu lună plină Oh Eun și Arang (Shin Min Ah) au reușit să găsească datorită lui Bang Wool (Hwang Bora) un loc în pădure care era punct de intalnire intre viața și moarte.

Oh Eun descoperă că Arang a fost parțial responsabila pentru moartea ei și se duce sa-l gaseasca pe  Împăratul de Jad și pe Yama și le cere ajutorul pentru ca pentru Arang să sune clopotul adevărului. Deoarece Arang a fost responsabila pentru moartea ei nu a sunat clopotul adevărului și trebuia să meargă în lumea de dincolo.

Cu toate acestea, în ultimul moment Oh Eun decide să meargă rl insusi în lumea de dincolo pentru ca Arang să se înalțe la cer. Când împăratul și Yama au vazut că Eun Oh s-a sacrificat pentru Arang, au incercat să-l trimită la cer, dar solicitarea lui Eun Oh i-a obligat sa-l trimita în țara celor vii.

În final, Oh Eun și Arang sunt renăscuți și s-au întâlnit mai târziu. Oh Eun nu este în măsură să-și amintească, dar Arang ii împărtășeste un sărut dulce.

Lee Jun Ki a ales "Arang and the Magistrate" ca dramă de revenire, jucând rolul de Eun Oh, omul care s-a sacrificat si s-a indragostit de o fantomă. Lee Jun Ki a atins faima cu "The King and his Man" și a avut recenzii foarte pozitive cu proiecte sale.

Lee Jun Ki a fost a fost recunoscut in dramele sale istorice pentru abilitatea și potențialul sau, dar oamenii s-ar putea îngrijora ca el va aborda doar acest gen de drame. Cu toate acestea, a fost în măsură să-si prezinte subtilitățile si emotiile in scenele de acțiune dar și printr-o relație foarte bună si romantica cu Shin Min Ah.

Fanii anticipeaza ca Lee Jun Ki va reveni cu roluri și caractere diferite.

Sursa:
http://www.kpopstarz.com/articles/15964/20121019/arang-and-the-magistrate-lee-jun-ki-saved-the-drama.htm

Lee Jun Ki daruieste adidași personalului din Arang and the Magistrate

 

Actorul Lee Jun Ki a darut recent adidași membrilor personalului din drama MBC, Arang and the Magistrate in semn de apreciere.

Pe 18 octombrie, Lee a postat pe tweeted o imagine cu comentariul: "Sunt atât de fericit ca pot da adidași destui de către membrii iubiti ai personalului. Voi ați lucrat din greu. "

În imagine, Lee zambeste alaturi de membri ai personalului in costumul său din serialul TV în timp ce din in maini adidași.

Serialul este foarteimportant pentru Lee, pentru că este primul serialul TV după ce a fost eliberat din cadrul armatei. Evaluarea audienței a crescut in mod continuu de la episod la episod. Lee și-a exprimat astfel recunoștința față de membrii personalului, oferindu-le cadouri adidași.

Oamenii care au vazut imaginea a răspuns: "El este atât de generos pentru ca a oferit membrilor personalului cadouri." "Membrii personalului trebuie să se fi simtit bine cand au primit cadourile." "Lee e cool.".

Sursa:
TV Report

joi, 18 octombrie 2012

Arang and the Magistrate - Video


Titlul: 아랑사또전 / Arang and the Magistrate
Cunoscut ca si: Arang, Arang Magistrate Story, Arang: Magistrate’s Chronicle
Genul: Fantasy, period, mystery, comedy, romance, action, melodrama
Episoade: 20 + 1 special

Intriga:
Amplasata în perioada dinastiei Joseon, vorbeste despre fantoma Arang, care, dupa ce a fost ucisa ca om cu ceva vreme in urma, apare în fața funcționarului guvernamental Eun Oh, și-i solicita acestuia ajutor pentru a-l pedepsi pe criminal. Oficialul guvernamental decide să o ajute dar ajunge sa se indragosteasca de ea.

Distributia:
Lee Jun Ki as Eun Oh
Shin Min Ah as Arang
Yun Woo Jin as Joo Wal
Hwang Bo Ra as Bang Wool

Sursa:
http://hotkdrama.blogspot.ro/2012/08/arang-and-magistrate.html

Nice Guy: Ma Roo are o intalnire romantica cu Eun GiÎn episodul difuzat pe 18 octombrie din drama  KBS2, Nice Guy, Ma Roo (jucat de Song Joong Ki) se bucură de o intalnire romantica la malul mării cu Eun Gi (jucat de Moon Chae Won).

Se întâmplă ca Ma Roo  sa auda conversația dintre Eun Gi și Go ​​Cho, și el o roaga pe Eun Gi sa plece cu el.

După o oarecare ezitare, Ma Roo conduce o mașină la plajă în timp ce Eun Gi doarme în interior.

Atunci când ea se trezeste, ea vede mare, descoperind ca de fapt ea este într-o excursie cu Ma Roo și se simte fericita.

Ma Roo și Eun Gi petrec ceva timp in liniste apoi merg pe jos de-a lungul plajei, Ma Roo fiind si mai romantic cantand la muzicuta pentru Eun Gi.

Fanii au răspuns: "Ce romantic cuplu!" "A fost o scena perfecta" "Scena lor a fost ca o picutura.".  

Sursa:
http://www.epdrama.com/drama/nice-guy/
Xportsnews

Arang and the Magistrate: Joo Wal se sinucide fiind vinovatul moral al mortii lui Arang

   

Joo Wal isi regreta pacatul si se sinucide.

În ultimul episod al dramei MBC, Arang and the Magistrate, care s-a difuzat pe 18 octombrie, Joo Wal decide să renunțe la viața lui, deoarece se considera vinovat de moartea lui Lee Seo Rim (Arang), cauzand-o Joo Wal însuși.

Pe vârful stâncii unde a împins-o pe Arang la moarte, Ju Wal isi aduce aminte ultimele zile și dicuta cu sine: "Arang, dacă as avea vreodată șansa de a te întâlni din nou, as sta departe de tine. Te-as admira numai de la o distanță. Nu aș îndrăzni să ma indragostesc de tine." După ce a regretat păcatul, nobilul se aruncă în jos de pe stanca.

În final, Joo Wal apare în grădina bunicului Ceresc reincarnandu-se ca Grim Reaper.

Sursa:
shinminah, Xportsnews

Jang Keun Suk dezvaluie in sfarsit videoclipul pentru "Abracadabra"


Printul Asiei, Jang Keun Suk, a zguduit inimile fanelor cu noul sau videoclip.

Pe 18 octombrie,
Jang a dezvăluit în cele din urmă pe YouTube muzica video pentru "Abracadabra", piesa care a fost lansata în luna mai.

"Abracadabra" este o piesa de follow-up la primul său album japonez oficial
Just Crazy care s-a clasat în partea de sus a diagramei Oricon de îndată ce a fost lansat. "Abracadabra" pare a genera o atmosferă diferită si delicata fata de sentimentalul "Stay". 

Sursa:
abracadabra, jangkeunsuk, TV Report

Song Joong Ki primește recenzii favorabile pentru performanța sa

 

Song Joong Ki care joaca in drama KBS, Innocent Man, a captat publicul cu performanțele sale.

In episodul 11 al serialului, care s-a difuzat pe 17 octombrie, Song (care joaca rolul lui Ma Roo) o salvează pe Moon Chae Won (care joaca rolul lui Eun Ki) care este răpita.

În scena, Song il apucă pe răpitor de guler și se uită la el ca și cum ar fi pe cale să-l omoare. Fără să spună multe lucruri, Song portretizat furia cu ochii.

Chiar dacă Song se expune periculos pentru a o salva pe Moon, ea crede că el o urăște. Lui Song ii pare rău pentru ea și are sentimente tulburi, triste si emotionale care se pot observa pe fata lui.

După ce episodul a fost difuzat, episod în care el isi portretizează caracterul cu ajutorul schimbarii sentimentelor, Song a primit recenzii favorabile pentru performanțele sale excelente, .

Oamenii au răspuns: "Vă multumesc pentru ochii lui Song, am fost pierdut pe tot parcursul serialului." "Ochii lui Song sunt din ce mai emotionanti" "Când strigă el, strig si eu, și atunci când el zâmbește, zâmbesc si eu.".

Episodul 12 al serialului va fi difuzat pe 18 octombrie, incepand cu ora 09:55.

Sursa:
Xportsnews

Nice Guy: Moon Chae Won anunta ca Song Joong Ki ii este logotnic

 

Eun Gi (jucat de Moon Chae Won) a anunțat că Maru (jucat de Song Joong Ki) este logodnicul ei.

În episodul 11 al dramei KBS 2TV, Nice Guy, care s-a difuzat pe 17 octombrie, Eun Gi face anuntul ca Maru este logodnicul ei.

Eun Gi a fost luată în grijă de către secretarul Jung Hwa (jucat de Jin Kyung) și avocatul Ha Jun (jucat de Lee Sang Yeop) pentru un an, din cauza pierderii de memorie. Cu toate acestea, ea se afla într-o situație periculoasă după ce se întâlnește din nou cu Maru și este rapita de către Jae Sik (jucat de Yang Ik Joon).

Hee Jae constată că Eun Gi este încă în viață și încearcă să-i preia compania.

În discursul de inaugurare, Hee Jae încearcă să menționezi despre Jung Gyu (jucat de Kim Young Cheol) dar Eun Gi apare in acel moment.

In fata celor de la inaugurare Eun Gi spune: "Din cauza efectelor secundare produse de accidentul de mașină uneori nu recunosc oamenii. Nu mi-am recuperat inca complet memoria așa că am nevoie de ajutorul cuiva. Va voi prezenta pe Maru. El e logodnicul meu și mă va ajuta să conduc această companie. "

Hee Jae pare surprinsa și confuza la apariția lui Eun Gi.

Sursa:
Xportsnews

Secret a terminat reclama la “Poison”

 

Secret va termina promovarea la "Poison" și va lua o pauză pentru o vreme.

Pe 18 octombrie, Agentia TS Entertainment, a raportat despre Secret: "Secret va termina in cest week-end promovarea celui de al treilea EP, Poison".

Secret a dominat topurile imediat după ce au lansat EP-ul Billboard si a spus ca video-ul de pe "Poison" este unul dintre cele mai bune videoclipuri muzicale K-pop. De asemenea, a spus că muzica de pe video a fost urmarita de peste șase milioane de oameni.

Talentul lor muzical a fost recunoscut, de asemenea, intr-o versiune fără melodie.

Secret si-au aratat corpurile lor subțiri și prezenta lor sexy in acest EP, obtinand de departe un look girly.

Han Seon Hwa, membra in formatie apare in prezent in MBC TV, We Got Married ca o soție virtual a lui ZE: Kwang Hee..

Secret va lua o pauză pentru o vreme până când lansa un nou material.

Sursa:
Secret, Xportsnews

Kim Soo Hyun si Miss Suzy formeaza un cuplu dulce Kim Soo Hyun și Miss Suzy au avut intalnire o oficială.

Revista cu stil pentru vedete High Cut care a fost publicata la 18 octombrie, a lansat un pictorial oferind imagini cu un cuplu minunat, Kim și Suzy. Pictorialul a fost realizat pe un câmp înzăpezit, imaginile realizate reamintind oamenilor de povestea de dragoste din filmul Love Story.

Kim si Suzy s-au jucat cu bulgări de zăpadă și au mers cu impreuna cu snowmobil-ul. La un moment dat ei au jucat rolul unui cuplu emoțional care se uită unul catre altul printr-o fereastră. Chiar dacă ei nu-si vorbesc, ochii lor exprima un sentiment foarte romantic.

Cele două vedete au aparut impreuna ca si cuplu in drama KBS Dream High.

Oamenii care au vazut fotografiile facute răspuns: "Cei doi arata foarte bine împreună." "Ei au devenit un cuplu de zăpadă" "Ei au realizat un pictorial pitoresc.".  

Sursa:
dreamhigh, kimsoohyun, missa, Money Today, suzy

Kim Tae Hee arata ca o zeita cu sex appealKim Tae Hee a atras atenția cu frumusețea ei.

Mai multe comunități online, au postat poze cu Kim cu legenda: "Imagini ale zeiței Kim Tae Hee. Pozele cu ea nu trebuie să fie retușate. "

Imaginile au fost facute atunci când Kim a filmat o reclama pentru un brand de lenjerie de pat.

În poze, Kim este în pat într-o cămașă albă, cu părul ei lung ondulat lasat pe spate. Chiar dacă imaginile au fost luate de aproape, frumusețea ei fără cusur a captat atenția publicului.

Într-un alt tablou, Kim s-a transformat într-o nevinovat mireasa în rochie albă. Ea isi arata pielea frumoasa și aspectul elegant. Gatul ei frumos a accentuat farmecele ei feminine.

Oamenii care au vazut fotografiile facute răspuns: "Kim este foarte frumoasa." "Sunt atât de mândru de mine că trăiesc în aceeași țară cu ea".  

Sursa:
kimtaehee, Money Today

Nice Guy: Song Joong Ki si Moon Chae Won au o intalnire la plaja

   

Maru (jucat de Song Joong Ki) și Eun Gi (jucat de Luna Chae Won) au o intalnire pe plajă, în drama KBS 2TV, Nice Guy.

Maru și Eun Gi au avut cândva o intalnire în Japonia. Cu toate acestea, Maru a vrut doar sa o foloseasca pe Eun Gi la acel moment, astfel încât telespectatorii sunt curiosi despre adevaratele sentimentele ale lui Maru de data asta. În episodul al unsprezecelea al serialului care a fost difuzat pe 17 octombrie, Maru o salveaza pe Eun Jae Sik de Gi (jucat de Yang Il Joon) desi inainte o trateaza cu raceala. Când Maru încearcă să se mute, prietenul lui îl întreabă despre motiv și răspunsul lui Maru a fost: "Pentru că Eun Gi este înapoi acum."

În unele instantanee in care Maru și Gi Eun au o intalnire, ei se tin strans de mana. Eun Gi se uită la Maru ca si cum ei nu i-ar vini a crede acest moment. Maru se uită in altă parte facand pe timidul.

Un purtator de cuvant al serialului a spus: "Eun Gi își amintește doar lucruri bune despre Maru, și Maru se indragosteste cu adevarat de ea. In următorul episod Maru și Eun Gi petrec un timp împreună, si vă rugăm să aveti răbdare să-l vedeti. "

Următorul episod va fi difuzat pe 18 octombrie, la ora 09:55.

Sursa:
TV Report

Lee Joon Gi si Shin Min Ah vor avea un happy ending?

 

Ce fel de sfârșit va avea drama MBC, Arang and the Magistrate?

Mulți oameni se întreabă cum se va incheia ultimul episod al serialului care va fi difuzat pe 18 octombrie, și ce fel de sfârșit vor avea Lee Joon Gi (joaca rolul lui Eun Oh) și Shin Min Ah (joaca rolul lui Arang).

În cazul în care Shin va pleaca spre cer, ea se va uita despre Lee și dacă Shin se va duce în iad, nimeni nu-si va aminti de Shin. Oriunde va merge Shin, va avea un final trist.

Ca urmare Shin a decis să-si dea trupul lui Kang Young Moon (joaca rolul din Hong Ryeon) mama lui Lee, pentru ca ea il iubeste.

In episodul al nouăsprezecelea al serialului care va fi difuzat pe 17 octombrie, Lee Shin o salvează pe Arang și-i spune: "Crezi că voi fi fericit dupa ce mi-am pierdut tu mama și tu o vei aduce pe mama mea înapoi? Imi voi găsi mama și te voi trimite la cer ?" De asemeena, Shin plange si spune:" Eu nu vreau sa te las in urma".

Chiar dacă se iubesc unul pe altul, ei isi vor spune in curand la revedere și se vor face publicul sa se simta foarte trist. Oamenii au răspuns: "Ne rugăm ca cuplul sa aiba un final fericit." "Nu poate regele cerului sa o salveze?" "De ce Lee trebuie să fie trist? Sper că cuplul sa poate avea un final fericit. "

Ultimul episod va fi difuzat astăzi, pe 18 octombrie, de la ora 21:55

Sursa:
Arang and the Magistrate, LEEJOONGI, shinminah, TV Report

Lee Jun Ki și Shin Min Ah au postat imagini personale

 

Drama MBC, Arang and the Magistrate, care mai are doar un episod de difuzat, a lansat recent imagini care au fost luate de pe platourile de filmare al serialului.

În poze Kang Young Moon, Lee Jun Ki, și Shin Min Ah sunt impreuna si par foarte apropiati.

In serial, Lee (joaca rolul lui Eun Oh) inteapa pieptul lui Kang cu un ac de păr ornamental pentru a o salva. Dar Kang a făcut pe oameni să râdă cand a desenat pe pământ cu ajutorul acului de par.

Din moment ce ei au lucrat împreună timp de aproximativ cinci luni, incepand cu luna mai, acestia au devenit prieteni foarte apropiați. Chiar dacă au fost foarte ocupati cu filmarile pentru serial și nu au putut dormi foarte bine, zambetele lor luminoase au creat întotdeauna o atmosferă veselă pe platoul de filmare.

In episodul diduzat pe 17 octombrie o fantomă care a fost în corpul lui Kang încearcă să intre în corpul lui Shin. Mulți oameni se întreabă ce se va întâmpla în continuare și cum se va termina povestea.

Serialul se bazează pe legenda Arang din provincia Gyeongsang de Sud. Este o fantezista poveste de dragoste despre magistratul Eun Oh (jucat de Lee), care vede fantome, și o fantomă pe nume Arang (jucat de Shin Min Ah), care si-a pierdut memoria.Ultimul episod va fi difuzat pe 18 octombrie, la ora 09:55

Sursa:
Arang and the Magistrate, LEEJOONGI, shinminah, TV Report

miercuri, 17 octombrie 2012

Yeon Woo Jin in "Arang and the Magistrate"


In drama "Arang and the Magistrate" Yeon joaca un personaj afectuos si de simpatic care încălzeste inimile. Imaginile îl arată într-un Hanbok elegant și cauta a ceva in departari. Intr-o scena el se uită la Arang (Sin Min-ah), foarte emotionat. Yeon Woo-jin si Joo-Wal sunt personaje sunt complet diferite si am fost atat de surprinși de diferența dintre ei.

Potrivit agenției sale el a fost ofertat pentru a juca in diferite drame si filme așa că ar putea fi văzut pe ecrane cat de curand.

Cum "Arang and the Magistrate" mai are doar două episoade de difuzat, incurcaturile din poveste sunt rezolvate una câte una.

Sursa:
www.tvreport.co.kr/?c... ( English )
http://www.hancinema.net/arang-and-the-magistrate-yeon-woo-jin-48688.html#23z2sRi7sxKVs1U4.99

Shinoda Mariko de la AKB48 este sexy si atragatoare pentru "IQUEEN"

 
Shinoda Mariko de la AKB48 a fost aleasa pentru volumul 10 Plup, din popularul album de fotografii "IQUEEN", care este lansat ca o carte normala de fotografie fiind un set foto cu o inalta rezolutie digitala.

"IQUEEN" este recunoscut pentru cum exploreaza in pictoriale farmecul modelelor mature și ademenitoare, Shinoda ne fiind o excepție. Tema pentru imagini este "SECRET" și ea poarta ciorapi cu model, un top alb si o rochie rosie superba.

Shinoda este primul membru al unei formatii urmandu-i mai apoi Nagasawa Masami, Hirosue Ryoko, Kimura Kaela, Toda Erika și toate celelalte femei mature care au semnat deja pentru un volum din "IQUEEN" lor. Shinoda arată drăguț și frumos si incredibil de naturala si a castigat ei o multime de fani de-a lungul anilor dar temele senzuale și ademenitoare sunt considerate în continuare o nouă provocare pentru ea.

Aceasta carte se preteaza unei atmosfere foarte calme si linistite. Simpla Shinoda se relaxeaza într-o cameră de hotel, dar ea e capabila sa creeze o atmosfera incredibila doar cu frumusetea si privirile ei deosebite și atintite direct în aparatul de fotografiat. Imaginile uimitoare au fost luate de către fotograful Tamagawa Ryu.

Sursa 
& Cinema Today

Nice Guy: Song Joong Ki isi arata afecțiunea fata de Moon Chae Won
Maru (jucat de Song Joong Ki) isi arata afecțiunea pentru Eun Gi (jucat de Moon Chae Won).

În episodul 10 din drama  KBS 2TV, Nice Guy , care s-a difuzat pe 11 octombrie, Maru o tratează cu răceală pe Eun Gi. Cu toate acestea el încearcă să o salveze din mainile rapitorului Jae Sik (jucat de Yang Ik Joon).

În previzualizarea următorului episod, Joon Ha (jucat de Lee Sang Yeop) ii spune lui Maru: "Tu nu m-ai iubit de prima dată" și Maru ii spune: "Ce se întâmplă dacă eu te iubesc acum?"

Spectatori au răspuns: "? Este acum Maru sincer cand isi declara dragoste fata de Eun Gi???" "Sunt Maru și Eun Gi indragostiti unul de altul? " "Maru încă gândeste sa o foloseasca pe Eun Gi?" "Ce se intampla dacă Eun Gi isi va recupera memoria?" "Sper că cei doi vor fi fericiți. "

În episodul 11 al serialului, care va fi difuzat pe 17 octombrie, Maru isi arata afecțiunea fata de Eun Gi atunci cand ea este in pericol.

Un purtator de cuvant al serialului a spus: "Maru face o afacere neinspirata în scopul de a o salva pe Eun Gi. Vă rugăm să așteptăm cu nerăbdare sa vedeti ceea ce vom face pentru ea. "

În episod, Min Young (jucat de Kim Tae Hoon) încearcă să o aducă în secret pe Eun Gi și Hee Jae (jucat de Parcul Si Yeon) care este pe cale de a prelua compania lui Eun Gi.

Sursa:
TV Report

Park Min Young are un look romantic in haine de iarna

 

Park Min Young a făcut recent o sedinta foto in haine de iarnă pentru Campania de iarna 2012-2013.

Lucrând ca model pentru un brand de îmbrăcăminte, pentru picorial Park s-a transformat pentru anitimpul de iarna intr-o fată romantică. Are de asemeni un look clasic si elegant.

În pictorial, Park este îmbrăcata într-o bluză roșie cu o panglică și o haină carouri. Zâmbetul ei frumos arata minunat si atrage atenția.

Oamenii au răspuns: "Park Min Young este atât de frumoasă." "Park Min Young arată diferit în funcție de hainele pe care le poarta", "Park Min Young este minunata." "Sper să o văd curand într-o noua drama sau un film."

Park este în prezent intr-o pauză după filmarile la drama MBC TV, Doctor Jin, care deja se difuzeaza.

Sursa:
parkminyoung, TV Report

Shin Min Ah a facut observații nechibzuite: “I’m getting old”Actrita Shin Min Ah vorbit recent despre ceea ce face sa fie mereu in forma si cum de are inca o fata de copil.

Revista pentru vedete cu stil, @star1, a facut un pictorial si un interviu cu Shin. Shin a spus: "Este esential sa folosesc o dieta. Am luat in greutate deoarece am purtat pufosul Hanbok in timp ce filmam Arang and the Magistrate. Îmi fac griji pentru ziua în care am să scot Hanbok-ul ".

"Îmi place foarte mult sa mananc. Folosesc mereu o dieta si fac exercitii fizice foarte mult atunci cand trebuie sa filmez un serial TV sau un film pentru ca mereuiau în greutate în timp ce filmez. Pot să spun că am îmbătrânit în aceste zile. Acum se simte mult mai mult cand filmez un serial decât în trecut. "

"Eu nu am un mod special de a avea grijă de mine. Dacă ar fi să spun un singur lucru despre mine e ca eu sunt foarte pozitiva. Eu râd foarte mult și cred că acest lucru ma face mult mai energica."

In numarul din octombrie al revistei, care va fi publicat pe 21 octombrie, Shin va vorbi despre scena din spatele serialului de ei și despre planurile sale de viitor.

Sursa:
shinminah, TV Report

Lee Dong-wook, care este propunerea ta?Actorul Lee Dong-wook a devenit un gentleman.

Recent, Lee Dong-wook  a fost vazut din profil in programul de divertisment SBS, "Strong Heart".

In această imagine el este într-o stare de spirit romantică, poartă un costum și ține in maini un buchet de trandafiri roșii. Costumul sau de culoare gri ii evidențiază blândețea și topește de departe inimile femeilor.

Sursa:
www.osen.co.kr/articl... ( English )
http://www.hancinema.net/lee-dong-wook-who-is-he-proposing-to--48682.html#yDKuLLBq8h9ODus1.99

"Nice Guy" Park Si-yeon a devenit CEO

 

Park Si-yeon a reușit să depășească obstacolele din fața ei și a devenit CEO in drama KBS 2TV, "Nice Guy".

Park Si-yeon  era nervoasa caci Moon Chae-won putea să apară oricând sa creeze o neînțelegere între ea și oamenii companiei si să o dea afară.

Deși ea a încercat, au fost anumiti directori ai companiei care doreau sa se întoarca Moon Chae-won confruntandu-se astfel cu o altă problemă, dar a reușit cumva să se situeze în poziția de CEO.

Între timp, episodul 11 al dramei KBS 2TV, "Nice Guy", poate fi vazut in data de 17 la ora 09:55.

Sursa:
news.maxmovie.com/mov... ( English )
http://www.hancinema.net/nice-guy-park-si-yeon-becomes-ceo--48683.html#0ZFTuFzgt8KcXeIm.99

Faith: Kim Hee Sun decide să stea cu Lee Min Ho

   

Eun Soo (jucat de Kim Hee Sun) decide sa stea in cel mai sigur loc din Goryeo, locul acesta fiind alături de Choi Young (jucat de Lee Min Ho).

În episodul 20 al dramei SBS TV, Faith, care a fost difuzat pe 16 octombrie, Eun Soo afla dintr-o scrisoare din viitor, ca Printesa Noh Gook (jucat de Park Se Young) este în pericol. Astfel, ea decide să se întoarcă la palat, și Choi Young o salveaza pe printesa înainte ca aceasta sa-si piarda viata. Eun Soo si Choi Young o aduc inapoi pe printesa la Regele Gong Min (jucat de Ryu Duk Hwan) dar printesa isi pierde copilul.

Eun Soo Choi decide să devină soldat Young, spunând: "Voi sta în cel mai sigur loc din Goryeo inainte sa mă întorc la viitor."

Fanii au răspuns: "Am fost atât de emoționat și nervos." "Lee Min Ho and Kim Hee Sun look si arata atat de bine impreuna" "Deja vreau să văd următorul episod." "A fost un moment romantic.. Trebuia să fac ceva." "Am asteptat o scenă a sarutului."

Episodul 21 al serialului va fi difuzat pe 22 octombrie, la ora 21:55

Sursa:
faith, leeminho, Xportsnews

marți, 16 octombrie 2012

Arang and the Magistrate: Arang este în pericol.

 

Shin Min Ah decide să renunțe la corpul ei pentru Lee Joon Gi in Arang and the Magistrate.

Arang (rol jucat de Shin Min Ah) este în pericol.

În episodul 19 din Arang and the Magistrate, care va fi difuzat pe 17 octombrie, Arang se întâlnește cu Hong Ryun (rol jucat de Kang Young Moon).

După ce a primit o scrisoare de la Arang, Oh Eun (rol jucat de Lee Jun Ki) se intalneste cu aceasta într-o peșteră. Wal Joo (rol jucat de Yeon Woo Jin), care acum își amintește ca Arang a fost logodnica lui, o urmează de asemenea.

Telespectatorii sunt curiosi dacă Arang va lua spiritul lui Hong Ryun în corpul ei pentru a o salva pe doamna Seo.

În episodul 18 al serialului, Arang decide să-si dea trupul lui Hong Ryun, în scopul de a o salva pe doamna Seo, mama lui Eun Oh și de a păstra amintiri frumoase cu Eun Oh.

Arang ii scrie o scrisoare lui Eun Oh: "Va multumesc foarte mult pentru ca ati avut grijă de mine. Va multumesc foarte mult pentru ca pentru mine ati fost o persoană cu inima caldă. Cum luna dispare in vântul rece, voi dispărea la fel de bine. Nu vreau să uit de mine. Vă rugăm să ma rețineți pe mine și numele meu, Arang. Va iubesc. "

Wal Joo încearcă să o oprească pe Arang sa mearga la Hong Arang Ryun dar ea nu-si schimba decizia.

Sursa:
Arang and the Magistrate, shinminah, Xportsnews

Siwon de la Super Junior a avut o filmare in timp real cu fanii pentru The King of Dramas

     

Siwon joaca rolul lui Kang Hyun Min, o celebritate de top în noua drama SBS TV, The King of Dramas. În scopul de a-si prezenta personajul, pe Kang Hyun Min, el si-a  chemat fanii sai adevarati.

SBS a făcut anunțul pe contul său oficial de Twitter si pe pagina de Facebook si au venit aproape o mie de persoane in doar două ore.

Pe 17 octombrie, un purtator de cuvant al serialului a spus: "Ne-am pregătit pentru acest eveniment special pentru a oferi telespectatorilor posibilitatea de a experimenta filmarea in timp real al serialului. Deoarece Siwon a fost planificat pentru a cânta un cântec la intalnirea fanilor, acesta va fi un bun prilej pentru telespectatori sa asculte melodia solo cantata de Siwon și pentru a experimenta o filmare dintr-o dramă."

The King of Dramas este o comedie despre un CEO notoriu de la o companie de producție, un cantaret, un scriitor cu inima caldă și o celebritate de top nemiloasa. Acesta este scris de Jang Hang Joon, regizorul lui Sign și este regizat de către Hong Sung Chang, regizorul lui  You’re Beautiful.

Serialul va debuta pe 5 noiembrie.

Sursa:
siwon, Starnews, Superjunior

Jeong Il-woo a fost vazut la scoalaUn buletin on-line a postat poze cu Jeong Il-woo cu legenda: "El e de la Universitatea Hanyang".

Jeong Il-woo este îmbrăcat casual și semenaza autografe. El este in prezent in al patrulea an de Teatru la Universitatea Hanyang. Studiaza din greu după termainarea filmarilor la "The Sun and the Moon".

Fani sai au spus: "Dacă aș avea un senior ca asta as fi la scoala zi de zi", "A fost la școală? Studiaza din greu!" și mai mult.

Sursa:
wstarnews.hankyung.co... ( English )
http://www.hancinema.net/jeong-il-woo-at-school-bring-around-the-thought-of-a-campus-couple-48686.html#ci5QGSdUzb7bwYAr.99

Lee Da Hae, premiu in China pentru Cea mai buna actrita


 

Lee Da Hae si-a demonstrat încă o dată statutul de celebritate Hallyu în China. A câștigat recent premiul pentru cea mai bun actrita intr-o drama la a treia editie e Premiilor LETV Movie and Drama în Shanghai, verificandu-se astfel popularitatea sa crescuta în China.

De asemenea, reporterii au declarat ca victoria a accentuat faptul ca actrita este prima actriță coreeană care a primit o asa onoare. Cu acest premiu, Lee Da Hae este umăr la umăr cu alte celebritati celebre, cum ar fi  Fan Bing Bing si Jong Han Ryan.

Lee Da Hae a atras atentia și a impresionat publicul prin prezentarea ei într-o chineză fluenta. Actrita a fost remarcata pentru sârguința ei in învățarea limbilor străine, inclusiv engleză și chineză.

Lee Da Hae, prin agenția sa Ferrera Star Entertainment, a declarat într-o declarație: "Sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia de a ajunge la publicul din Coreea, China și alte părți ale Asiei. Acest premiu confirmă faptul că sper ca munca grea să se întoarcă in sprijinul pe care l-am primit când am fost activa în muncă. "

Lee Da Hae speră să-si facă revenirea in televiziune, la începutul anului 2013, cu "IRIS 2".

Sursa:
http://www.soompi.es

Yoona este fan BrownieEste Yoona din formatia SNSD un fan Brownie?

Pe 16 octombrie, o comunitate on-line a postat o imagine cu legenda: "Yoona deține un Brownie în brațe."

În imagine, Yoona se poartă un hanorac gri și niste confortabili pantaloni negri. Ea are o expresie draguta pe fata ei în timp ce ține Brownie in brate și se uita la camera foto.

Oamenii care au vazut imaginea a răspuns: "Yoona este atât de frumoasă." "lUI Yoona îi place Brownie" "Când se va lansa noul lor EP?" "Vreau să am un Brownie de asemeena"..

SNSD va participa la "GS & Concert" care va avea loc pe 21 octombrie, pe Jamsil, stadionul acoperit din Seul.  

Sursa:
snsd, TV Report, yoona

Diferite expresii a lui Lee Min Ho in drama FAITH

♥. ♥
Diverse expresii ale lui Min Ho ....

cea mai buna dintre toate este ....

are un look uimitor!
♥. ♥

Song Joong Ki a facut din nou o donație de orez

 

Song Joong Ki actorul a atras recent atentia  dupa ce a facut o donație de orez.

Pe 15 octombrie a avut loc un interviu de presă și o previzualizare a noului sau film, A Werewolf Boy, eveniment care a avut loc la CGV.
Au participat la interviu regizorul Jo Sung Hee, si actorii Jo Sung Hee, Song Joong Ki, Park Bo Young, Yoo Yeon Suk si Jang Young Nam. Înainte de interviu Fan Song Cafe in Daum Telzone l-a evationat pe Song pentru cele 200 kg de orez.

Fanii lui Song au trimis orez cu fraze precum: "Song Joong Ki captivează inimile tuturor femeilor", "Ce puteți face pentru noi, dacă numărul total al publicului depășește 10 milioane?" si "Sperăm să primiti un premiu pentru actorie iar filmul va devini un hit de box-office. "

Orezul va fi donat în locurile in care traiesc oamenii saraci si pe care le-a selectat Song. Song a participat, de asemenea, la o ceremonie a Fundației Coreea in care sunt primiti pacienti tineri cu leucemie și a făcut o donație pentru copiii care suferă de cancer.

În septembrie, fanii lui Song au trimis o suta de kilograme de orez in numele lui Song atunci când a avut loc si conferința de presă pentru producția Nice Guy.
A Werewolf Boy este o poveste de dragoste intre un baiat vârcolac (jucat de Song Joong Ki), și o fată singuratica (jucat de Park Young Bo). Acesta va fi lansat pe 31 octombrie.

Sursa:
TV Report

Jung Il Woo isi prezinta scoala: "Am vrut sa merg să merg la Universitatea Hanyang"

 

Au fost recent lansate imagini cu actorul Jung Il Woo acestea atragand atentia.

O comunitate online a postat poze cu legenda: "Jung Il Woo invata la Universitatea Hanyang."

În imagine, Jung da autografe pentru studenți. Chiar dacă poartă haine confortabile de zi cu zi, la apariția sa școală strălucește. Jung este senior in departamentul de teatru de la Universitatea Hanyang.

Oamenii care au vazut fotografiile facute au răspuns: "El are foarte multe calitati." "Ii invidiez pe prietenii sai, care sunt in aceeași clasă cu el" "El are pielea atat de frumoasa.. El nu ș-a schimbat deloc dupa ce a a aparut in High Kick"," Vreau să merg la Universitatea Hanyang. ".

Jung se concentrează în prezent asupra studiilor după finalizarea serialul TV, The Moon Embracing The Sun.

Sursa:
jungilwoo, TV Report

Song Joong Ki a explicat: “Cand am spus a mea Park Bo Young am vrut sa spun…”

 

Recent, actorul Song Joong Ki a dat o explicație la remarca făcuta in timpul Festivalului International de Film de la Busan.

La conferinta de presa pentru promovarea filmului A Werewolf Boy, care a avut loc în Wangsimni CGV la Seul pe 15 octombrie, actorul Song Joong Ki venit și a spus, "Voi cu toții stiti ce a însemnat, și totuși ati adus in prim-plan din nou acest subiect. Ce ar trebui să fac atunci când imi puneti această întrebare din nou? "

Privind înapoi la incident, Song a continuat: "În ceea ce privește reporterii, aceasta probabil a fost cea mai mare știre. Echipa de promovare părea să fie încântata la auzul remarcii mele, dar nimeni nu a luat în serios la cât de multe daune ar provoca in mandria unei celebritati. 
 
Știti, pentru o minte naivă a fost ca atunci când un cuplu a spus: "Ne intalnim" și nimeni nu a spus de fapt să creadă în ea. Când am făcut acest comentariu, acesta a fost doar pentru faptul că atmosfera era veselă și se pare că unii reporteri încep să mă bântuie cu asta. Voi toți știți ce am vrut sa spun." a răspuns acesta cu privire la poziția sa in legatura cu acel incident.

Filmul este despre un vârcolac  periculos a cărui existență este negată în această lume si care se se indragosteste de o fata singuratica care si-a închis inima spre lume. Regizorul Jo Seong Hee a fost responsabil de film.

Filmul va avea premiera pe 31 octombrie.

Sursa:
A Werewolf Boy, Park Bo Young, songjoongki, Xportsnews

Ahn Jae Wook a ales pe Son Dam Bi ca idealul sau feminin

 

Ahn Jae Wook a ales pe Son Dam Bi ca tipul său ideal de femeie.

Actorul Ahn Jae Wook a ales recent pe cantareata Son Dam Bi drept tipul său ideal de femeie.

In episodul 66 al seriei SBS, Healing Camp―Why Not Happy, care a fost difuzat pe 15 septembrie, a aparut legendarul Hallyu, vedeta Ahn Jae Wook care a ales tipul său ideal de femeie.

Lee Kyung Gyu a sugerat că vedeta de patruzeci de ani va incerca “World Cup for Miss Right.”

În ceea ce privește candidațele au fost prezentate cateva actrițe si cantarete celebre cum ar fi Kim Hye Soo, Suzy, IU, Choi Ji Woo, Kim Tae Hee csi Son Dam Bi.

Dintre toate persoanele competente desemnate, au ajuns in semi-finala actritele Han Hye Jin, Son Dam Bi, Shin Min Ah, si  cantareata Soo Young de la SNSD.

În final, burlacul eligibil a ales-o pe Son Dam Bi care este co-star in The Light and Shadow cu Ahn însuși.

Lee a glumit: "Tu și Son sunt în aceeași grupă de vârstă in zodiacul chinezesc, nu-i așa?" (Dacă două persoane se află în aceeași grupă de vârstă in zodiacul chinezesc, aceasta înseamnă ca diferența de vârstă intre ele este de 12 ani)

Fanii au  răspuns: "Son este prea tanara pentru Ahn" "Narsha din fetele Brown Eyed Peas, de asemenea, co-stea cu el într-o drama."! "Nu am știut că sunt în aceeași grupă de vârstă in zodiacul chinezesc."

Han analizeaza tipul sau ideal feminin: "El pare să aleaga stilul sexy."

Sursa:
An Jae Wook, Lights and Shadows, SonDamBi, Xportsnews

"Missing You": Micky Yoochun si Yoon Eun-hye

 

Actorii Micky Yoochun și Yoon Eun-hye au dezvăluit secvente din noua drama.

Drama MBC, "Missing You", ii aratat pe Micky Yoochun si Yoon Eun-hye unul in spatele celuilalt cu lacrimi în ochi.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată intr-om productie. Ei au prezentat sentimente profunde venite din interior ca Han Jeong-woo (Micky) și Lee Soo-yeon (Yoon).

Imaginile il arata pe  Han Jeong-woo cum incearca din greu sa-si ascunda tristețea și pe Soo-yeon care se uită la el plângând.

Un purtator de cuvant al dramei "Missing You", a explicat: "Ei au înțeles emoțiile personajele lor și le-a adus afară".

"Missing You" este despre iubirea între un bărbat și o femeie care au amintiri dureroase ale iubirilor lor din trecut. Yeo Jin-goo and Kim So-hyeon-I au roluri mai mici decat Micky Yoochun si Yoon Eun-hye.

Această dramă este scrisa de Moon Hee-jeong și regizata de Lee Jae-dong. Va fi difuzat pentru prima dată în noiembrie.

Sursa:
www.tvreport.co.kr/?c... ( English )
http://www.hancinema.net/missing-you-micky-yoochun-and-yoon-eun-hye-48636.html#uMyLkZG6AdLMGdpg.99

Yoo Seung Ho a postat o fotografie cu jucatorul de fotbal Son Heung Min

 

Actorul Yoo Seung Ho a facut recent o fotografie impreuna cu jucatorul de fotbal Son Heung Min.

O comunitate on-line a postat imaginea cu legenda: "Yoo Seung Ho și Son Heung Min arate bine."

În imagine, Yoo este alaturi de Son, care in prezent este ocupat ca jucător în Bundesliga Germaniei la echipa Hamburg SV.

Cei doi băieți s-au întâlnit pentru prima dată când au filmat impreuna la o reclamă pentru un brand de articole sportive. Apoi, ei au devenit prieteni apropiați prin intermediul rețelelor sociale.

Yoo și Son a făcut mulți oamenii fericiți cu zambetele lor luminoase.

Sursa:
Xportsnews

Jang Geun Suk primește un cadou special de la fanii săi din ChinaJang Geun Suk a primit recent un cadou special de la fanii lui chinezi.

Pe 16 octombrie, un purtator de cuvant a lui Jang a raportat că fanii chinezi vor pune anunțuri în stațiile de metrou din Seul pentru o lună incepand cu 15 octombrie pentru celebrarea celor 20 de ani de la debutul lui Jang.

Anunțurile vor fi prezente la Gara Myeong-dong, la gara Hongik Universitatea și la Statia Universitatea Hanyang.

Jang este în prezent foarte popular în China. El are peste 100.000 de fani pe Baidu, un site foarte popular în China. Acesta este primul eveniment organizat de către fanii săi chinezi.

Jang a primit luna trecută același tip de cadou de la fanii lui coreeni. Un număr de cinci linii de metrou a fost acoperite cu imaginile lui Jang.

Jang a spus: "Va multumesc foarte mult pentru celebrarea celor 20 de ani de la debutul meu. Mulțumită voua aniversarea mea a devenit foarte specială. Am fost surprins de vestea că toti fanii mei chinezi au participat la eveniment. Voi încerca din răsputeri sa va intorc dragostea."

Jang este în prezent într-un turneu in Japonia, sub titlatura  2012 Jang Keun Suk Asian Tour: The Cri Show 2, atragand in total un public de 115.000 oameni. El a terminat concertele în Fukuoka care au avut loc pe 6 și 7 octombrie și se vor avea loc mai multe concerte în Shenzhen pe 27 noiembrie și în Saitamape 26, 27, și 29 noiembrie.

Sursa:
jangkeunsuk, TV Report

luni, 15 octombrie 2012

Tatuajul actorului So Ji Seop a creat agitație

 

So Ji Seop a explicat despre tatuajul de pe corpul său, "A fost cea mai mare aberație, dar ..."

Deci, tatuajul actorului So Ji Seop a creat agitație.

Înainte de premiera a filmului, A Company Man,  So Ji Seop a atras atenția dupa dezvăluirea că tatuajul de pe corp a fost cea mai mare aberație din viața lui.

Deci a dezvălut: "Tatuajul poate fi uneori incomod în timpul filmarilor, dar asta este ceea ce trebuie să îndur urmare a deciziei pe care am luat-o. Aceasta a fost cea mai mare aberație din viața mea. "

El a explicat, de asemenea, despre sensul tatuajului: Tatuajul pe spate ca un diamant care are 51K (agentia a stabilit asta) înseamnă: "Eu nu ma voi schimba chiar dacă m-am fost născut din nou." El si-a mai facut un tatuaj pe umăr ca să nu uităm despre visele sale precum si un tatuaj recent pe care el l-a făcut pe braț care înseamnă: "Să se bucure alții de viață și iubire!"

Sursa:
aberration, explain, K-Stars, meaning, So Ji Seop, tattoo, Xportsnews

Ha Ji Won arată un look de zeiță în haine pentru aer liberActrita Ha Ji Won a prezentat recent  un aspect zeita in haine elegante pentru petrecere in aer liber.

Lucrand pentru brandul de imbracaminte Northcape pentru petrecere in aer liber, ca model, ea a avut recent o sedinta foto pentru catalogul lor de iarna 2012.

În pictorial, Ha poarta haine chic pentru aer liber, haine care sunt practice și ușor de purtat si care se adreseaza femeilor cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani.

Ha a spus: "Imi place in camping și sa fac alpinism, așa că ma bucur de aceste lucruri ori de câte ori am timp. Hainele firmei Northcape sunt moderne și elegante, așa că, de asemenea, arata bine ca haine de zi cu zi. "

Kim Young Man, șeful Departamentului de Comert Exterior din Northcape a spus: "Din cauza imaginii sănătoase si a figurii frumoase ale lui Ha Ji Won, conceptul brandului Northcape a fost livrat clienților foarte bine. Sperăm că ea poate juca în continuare un rol important în promovarea imaginii brandului Northcape prin diferite activitati. "  

Sursa:
hajiwon, TV Report

Faith: Lee Min Ho si Kim Hee Sun înapoi la palat

 

Choi Young (jucat de Lee Min Ho) și Eun Soo (jucat de Kim Hee Sun) s-au dus înapoi la palat.

În episodul al nouăsprezecelea al serialului SBS TV, Faith, care s-a difuzat pe 15 octombrie, Eun Soo descoperă o caseta de film misterioasa în timp ce ea fugea de un asasin. În aceasta caseta se afla o bucată de hârtie, care arată la fel cu cele din jurnalul, o relicvă din Hwata. Eun Soo devine surprinsa la vederea bucatii de hârtie pe care scria: "Da, Eun Soo. Sunt tu din viitor."

În episodul 20 al serialului, care va fi difuzat pe 16 octombrie, Eun Soo decide să se întoarcă la palat după ce a citit toate mesajele de la ea din viitor. De asemenea Choi Young o urmează.

În episodul precedent, Regele Gong Min primește un ordin de la un reprezentantul din yuani (jucat de Park Sang Won) pentru a o ucide pe Eun Soo salvand astfel Goryeo. Telespectatorii sunt curiosi de conținutul jurnalului si de ceea ce a facut-o pe Eun Soo sa decida să se întoarcă la palat, luând în considerare riscul de a fi ucisa.

Un purtator de cuvant al serialului a spus: "Acel incident ii va face pe Choi Young si Eun Soo sa aiba mai multa incredere si dragoste unul fata de altul. In episodul următor Eun Soo ii trimite, de asemenea, un zâmbet lui Choi Young. Vă rugăm să aveti răbdare să-l vedeti. "

În episodul precedent, Printesa Noh Gook (rol jucat de Park Se tânăr) este gravidă. Totusi, ea cade în curând într-o capcană.

Episodul 20 din "Faith" va fi difuzat pe 16 octombrie, la ora 22:15  

Sursa:
faith, leeminho, Xportsnews