sâmbătă, 27 octombrie 2012

Wolf Boy cu Song Joong Ki & Park Bo Young


 

Cine este entuziasmat pentru “Wolf Boy”? Ei bine, eu sunt. Oare a fost lansat deja în cinematografe și pe DVD-ul?

Song Joong Ki nu a fost destul de ocupat in acest an? După ce a facut un film cu Han Ye Seul, “Wolf Boy” se pregateste pentru lansarea oficiala. De data aceasta, el joaca alturi de Lee Bo Young. Posterul de mai sus are sloganul: "Te voi proteja pentru totdeauna ..." mai mult lăsându-ne sa cerșim pentru a afla mai multe despre acest film.

Îmi amintesc cand Song Joong Ki a jucat intr-o prima oara drama TV, SBS “OB/GYN”, unde a avut rolul unui tânăr medic stagiar în departamentul de Obstetrică și ginecologie al spitalului Hankook. De data aceasta el joaca alaturi de Park Bo Young într-un film regizat de regizorul Cho Jung Hee (dupa faima cu “The End of the Beast”), "Boy Wolf", un film care dezvaluie o poveste de dragoste între un băiat lup și o fată. Potrivit spuselor lui Song Joong Ki însuși, el se va juca un rol de lup." Sunt curioasa să văd cum se va dovedi pe ecran. Cred că va fi în măsură să demonstreze o imagine care nu a fost văzuta în industria filmului coreean până acum "Ei bine, noi toți vrem să te vedem în orice rol pe care il alegi sa-l joci." După ce l-ai văzut în "Nice Guy", într-adevăr Song Joong Ki a devenit un actor versatil, cu un viitor lpromitator în fața lui.

"Wolf Boy" este programat pentru lansare in Ziua de Halloween, pe 31 octombrie.

Sursa:
http://www.jazzholic.com/2012/10/26/song-joong-ki-park-bo-youngs-upcoming-movie/

vineri, 26 octombrie 2012

김남길 Kim Nam Gil - Interviu 2012


Kim Nam Gil a revenit în lumina reflectoarelor pe 4 octombrie 2012 la a 17-a Editie a Festivalului International de Film de la Busan, aceasta fiind prima sa apari
ție publica. Cu toate acestea, el a ales să apara pe covorul rosu nu ca actor ci ca producător al filmului documentar "Ensemble".

Titluri cum ar fi "Charisma unchange", "A dignified gentleman", "A wonderful looking man with the mustache", "Killer Smile", "Sweet Eyes" - sunt doar câteva nume ce s-au vehiculat in mass-media în timpul ceremoniei de deschidere pe covorul rosu, dovedind astfel ca popularitatea sa nu a scazut dupa doi ani de stagiu militar.

Iată un rezumat al interviurilor date de Kim Nam Gil:

Interviul a avut loc la Hanwha Resort Haeundae, Busan, cand reporterii s-au întâlnit cu actorul Kim Nam Gil pentru a vorbi despre motivele sale de transformare in producator. El a participat la a 17-a Editie a Festivalulului International de Film de la Busan cu primul sau film ca producator, "Ensamble", fiind direct implicat în realizarea acestui film documentar despre muzica.

Ca producator a fost o pasiune.

Există zvonuri despre Kim Nam Gil ca ar fi suficient de bogat pentru a fi producator, dar cu siguranta nu este adevărat.

El a simțit ca este momentul potrivit sa produca un film după terminarea serviciului militar in luna iulie 2012. El a motivat ca muzicienii și oamenii talentați nu apar întotdeauna pe micul sau pe marele ecran. De asemenea, el a vrut sa arate publicului muzicieni clasici de renume mondial dar și sa-i prezinte ca oameni de rând.

Dar aceasta nu înseamnă că atunci când a co-produs filmul el era deja bogat. Practic el a fost pasionat de subiectul filmului, de felul de a vorbi despre muzicieni. Ideea i-a venit în timpul unui concert de vindecare ce a avut loc într-o curte de spital atunci când s-au adunat muzicieni pentru a servi unei cauze nobile, aceea de a vindeca.

Filmul este despre comunicarea între muzicieni și interacțiunea lor cu publicul. Acesta este un film documentar despre cantaretii Olympus Ensemble, care încearcă din greu pentru sa promoveze muzica clasică.

"Ansamblul" este un documentar care detaliază poveștile unor artiști de muzica clasica din ultimă generație din Coreea. Filmul arata felul in careartiștii încearcă să comunice cu masele prin muzica lor și dilema care decurge din realitățiile cu imaginile frumoase și performanțele lor. Kim Nam-Gil a decis să ia parte la aceasta producție atunci când a auzit din întâmplare despre motivul din povestea filmului, Concertul de vindecare de la Seul National University Hospital din Bundang, și povestea individuala din spatele artiștilor. [De la koreanmovie.com ]

"Odată ce ai ajuns in "Ensamble" vei fi atras de povestea celor 7 artisti clasici de geniu care sunt impreuna împreună pentru o lume mai buna. Oamenii încearcă să comunice cu oamenii cu ajutorul muncii lor, a muzicii. Eu sus
țin muzica clasica intr-un film documentar prima dată în Coreea.", a spus Kim Nam Gil. El este într-adevăr recunoscător BIFF pentru ca a dat filmului o oportunitate de a fi prezentat publicului și promite sa aiba premiera înainte de sfârșitul anului 2012.

Îngrijorătoare pentru întoarcerea lui ca un actor

Kim Nam Gil nu s-a intors ca actor ci ca producator după cei doi ani de serviciu militar. "Pentru ca voi reveni la public ca producător nu ca actor, după doi ani, am onoarea
și voi face ce e mai bun", a spus el.

Cu toate acestea, el a admis ca e nervos revenind la industria de divertisment, în special la ideea de a merge pe covorul ro
șu nu ca interpret, ci o persoana din spatele filmului. "Nu am mai participat la un festival de film ca producător de film. Am avut fluturi in stomac", a recunoscut el. Am petrecut doi ani ca un personal de serviciu public ia dat timp să nu lucreze ca actor, ca cineva care a servit la departamentul de management al traficului. Cu toate acestea BIFF mi-a dat încredere. "Acum e clar. Știu de unde să încep și mă voi pregati pentru filmul din noiembrie [Referindu-se la filmulde viitoare, Backwards Running Man]", a spus actorul.

DOI ANI IN ARMATA: a trecut timpul atat de REPEDE

Popularitatea sa era tot la cote inalte când a fost eliberat din armata. "Doi ani au trecut repede", a spus el. Am avut  de mobilizare atunci când ningea. A fost foarte dificil. Atunci când vorbesti despre datoria in armată cu un prieten vă va spune: "Am dat la zapada doi ani". Apoi a spus intr-un mod plin de umor: "Cand esti in armata, e
ști în mare necaz".

"Publicul poate avea prejudecă
ți sau idei preconcepute despre celebrități care pleaca in armata În armata am muncit din greu. A fost foarte greu greu să ma adaptez într-un mediul foarte repede."

Ca producator este pentru prima data dar si ultima

"Eu personal vreau să înva
ț sa cant la pian" mărturisește Kim Nam Gil . Dar când a fost întrebat dacă el va continua să producă mai multe filme în viitor, el a spus că nu va renunta la actorie. "Se pare că aceasta va fi prima mea productie si ultima."

김남길 (Kim Nam Gil) cu distributie:

Kim Ji Yoon (vioara) - doamna care a mers cu KNG pe covorul rosu
Lee Ha Na (viola)
Park Jin Woo (pian)
Seong Min Je (dublu bass)
Jang Jong Seon (clarinet)

Sursa:
http://kimnamgilstory.blogspot.hu/2012/10/interview-2012-kim-nam-gil-17th-biff.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook
http://kimnamgilstory.blogspot.ro/2012/10/video-kim-nam-gil-entertainment-weekly.html
Busan International Film Festival, Ensemble, Interview, Kim Nam Gil  No comments

Lee Min Ho in Faith: Cine a zis ca nu este romantic?Cine spune ca in serialul "Faith" Lee Min Ho nu este o persoană romantica? Serialul dovedește că el este un maestru al îmbrățișârilor lui Hee Kim Sun si in capturarea inimilor fanelor".

Pe 23 octombrie, in episodul SBS, Faith, Choi Young (jucat de Lee) ii arata sabia lui Eun Soo (jucat de Kim) în timp ce o îmbrățișaeaza din spate. Au pieptul si umerii strânsi lipiti impartasindu-si astfel sentimentele.

O persoană care a văzut scena a spus: "Choi Young nu arata a fi un tip romantic dar el a îmbrățișat-o pe Eun Soo din spatele de cinci ori. Ori de câte ori îl văd îmbrățișând-o inima mea bate asa de repede. "

Choi Young a îmbrățișat-o pe Eun Soo din spatele încă din primul episod. El o prinde și o salvează îmbrățișand-o din spate. De asemenea el o învață cum să folosească o sabie în timp ce sta în picioare în spatele ei.

Când Eun Soo plange, Choi Young vine la ea și o îmbrățișează. Oamenii au răspuns: "Scena in care Lee o imbratiseaza pe Eun Soo este mult mai palpitanta decât scena sarutului." "Vreau ca Lee Min Ho să apară într-o melodramă, nu conteaza genul", "El face ca inima mea sa bata asa de repede." "El este un om printre oameni.. "

Ultimele episoade,  29 si 30 din serial vor fi difuzate pe 29 si 30 octombrie 

Sursa:
Xportsnews

Confession of Murder: Park Si Hoo isi arata corpul bine lucrat

 

 

Park Si Hoo isi arata corpul bine lucrat în cel mai recent film, Confession of Murder.

Actorul Park Si Hoo a atras recent o atentie deosebita aratandu-si pielea lui de bronz și corpul bine lucrat.

În unele instantanee ale filmului Confession of Murder, in care Park joaca personajul Lee Doo Suk (jucat de Parcul Si Hoo) care devine o celebritate dupa publicarea unei autobiografii in care isi marturiseste crimele, el apare într-o piscina hotelului într-o postura relaxată.

În instantanee Park isi arata corpul lui bine lucrat si pielea de bronz sanatoasa.

Lee Doo Suk este un bărbat chipeș care a ucis zece persoane. În scopul de a portretiza un criminal în serie care are o față frumoasă și un corp frumos, Park si-a arătat corpul musculos.

Park a atras atentia fanilor cu personajele sale romantice în seriale cum ar fi: Queen of Reversals, Prosecutor Princess si The Princess’ Man. In filmul  Confession of Murder Park portretizează un criminal în serie care devine o celebritate.

Confession of Murder este un film de actiune despre un criminal în serie care-si mărturisește păcatele intr-o carte și un detectiv, care încearcă să-l bage în închisoare dupa investigarea unui caz nerezolvat de dispariție. Acesta a fost regizat de Jung Byung Gil, regizorul lui We’re Action Stars și va fi lansat pe 8 noiembrie.

Sursa:
K-Stars, park si hoo, TV Report

Nice Guy: Song Joong Ki si Moon Chae Won au o dragoste pe muchie de cutit

 

Song Joong Ki si Moon Chae Won din serialul TV, Nice Guy atrag o atentie deosebita.

In episodul al 13-lea din serial, care s-a difuzat pe 24 octombrie, Moon s-a prăbușit și a dispărut. Când Song găsit-o Moon l-a întrebat cine este cel cu aspect ciudat. După ce episodul a fost difuzat, mulți oameni au fost curiosi despre ce va urma.

Oamenii sunt nelamuriti daca intr-adevar Moon nu-și amintește de Song sau daca ea într-adevăr a uitat totul. Povestea lor de dragoste cruda primește o atenție deosebita din partea publicului.

Ori de câte ori Moon își amintește amintirile ei pierdute, ea este confuza de amintiri rele despre ei Song. Cu toate acestea Song se așteaptă să aibă o poveste de dragoste fericita cu Moon fără să observe nedumerirea ei. Acest aspect a făcut publicul sa se simta rau pentru ei.

Episodul paisprezece din serial, în care Moon si Park Si Yeon au un conflict aprig, va fi difuzat pe 25 octombrie, de la ora 10:00

Sursa:
Sports Korea

Nice Guy: Song Joong Ki acuzat pentru scurgerea de informații confidențiale

 

Park Si Yeon il acuza pe Song Joong Ki pentru scurgerea de informații confidențiale.

In episodul 13 din serialul Nice Guy care a fost difuzat pe 24 octombrie, Hee Jae (jucat de Park Si Yeon) da vina pe Maru (jucat de Song Joong Ki) pentru scurgerea de informații confidențiale.

Jae Hee a adus dovezi falsificate care il invinuiesc pe Maru. Dovezile spun că Maru a vandut informații confidențiale despre Taesan Incorporation catre o agentie concurenta.

Când Maru a venit la ea pentru a asulta acuzațiile împotriva lui, Jae Hee l-a avertizat: "Eu te asigur că nu vei fi capabil să iesi din asta cu ușurință. Faptele și probele pe care le-am facut vor fi greu de dovedit că nu tu ai făcut-o." Ea a adaugat: "Asa ca lasa totul și pleaca chiar acum. Dacă faci acest lucru voi contacta un procuror care va anula toate acuzațiile împotriva ta."

Sursa:
blame, confidential information, Good Guy, leak, Maru, park si yeon, songjoongki, Xportsnews

Han Ji Min: Eu lucrez in armonie cu actorii mari deoarece eu sunt mica

 

Han a realizat un pictorial pentru revista Traveller unde a dat un interviu in care a spus: "Când eram mai tânăra decât acum, nu ma gandeam să apar in spectacole de varietati. M-am simțit ciudat la început, dar am decis să ma bucur de filmarea spectacolului. Am vrut să câștig rolul. Când am fost pusa în colț, am realizat că fac tot ce pot pentru a câștiga fără să imi pese camere."

In august anul trecut Han a apărut in drama SBS, Running Man unde si-a demonstrat personalitatea si jocul minunat. Cei mai mulți oameni cred că ea este calma si nevinovata, dar ea a spus că este ca Park Ha, personajul pe care ea l-a interpretat in serialul de televiziune Rooftop Prince.

Ea, de asemenea, a făcut multe fane sa se simta geloase jucand cu actori asa de frumosi, cum ar fi So Ji Sub, Kang Ji Hwan, Eric, Um Tae Woong si Park Yoo Chun. Han, cu toate acestea, a spus că ea lucreaza in armonie cu actorii mari pentru că este mai mica.

Sursa:
han ji min, K-Stars, Xportsnews

Jang Keun Suk spune că nu e adevărat că va apare in drama Gangnam Style

 

Jang Geun Suk a declarat recent că nu e adevărat zvonul că va apare în noul serial, Gangnam Style, o versiune a serialului de desene animate Fashion King.

Pe 24 octombrie unele surse au raportat că Jang a decis recent să apară într-o nouă dramă, Gangnam Style, o versiune a serialului de desene nimate Fashion King. Cu toate acestea, agenția ce il reprezinta pe Jang a spus: "Nu-i adevărat. Lui Jang Keun Suk nu i s-a oferit un rol în serial ".Fashion King este un serial de desene animat realizat de Kian84 ce a fost publicat începând cu anul 2011. El a atras o atenție deosebita datorita modului sincer si comic in care descrie tendința modei de astăzi.

Pentru ca un serial cu același titlu a fost difuzat cu ceva timp in urma, compania de productie a serialului a schimbat titlul in Gangnam Style. Este programat sa fie difuzat în luna februarie a anului viitor iar filmarile vor începe la sfârșitul lunii decembrie.

Compania de productie a precizat: "Noul serial Gangnam Style nu are nimic de a face cu melodia lui Psy, Gangnam Style si este bazat pe popularul serial de desene animate Fashion King dar in Gangnam Style se va prezenta moda de azi."

Sursa:
jangkeunsuk, Starnews

Nice Guy: Jae Hee mirata la vestea că Eun Gi suferă de pierderi de memorie

 

In episodul 13 alserialului KBS2, Nice Guy, care s-a difuzat pe 24 octombrie, Hee Jae (jucat de Park Shi Yeon) află că Eun Gi (jucat de Moon Chae Won) suferă de pierderi de memorie.

Cu gandul la Eun Gi si Ma Ru, Jae Hee se apuca de baut. Când Min Young (jucat de Kim Tae Hoon) vine sa o vada ea ii sugerează bea cu ea. Dupa ce o critica pe Jae Hee ca s-a apucat de baut, Min Young ii da acesteia sa vada o fotografie a creierului Eun Gi si o scrisoare de sesizare medicală.

Jae Hee se uita la Min Young cu un aspect confuz, dar apoi se simte speriata să afle că Eun Gi suferă pierderi de memorie cauzate de leziuni pe creier. Mama si ea la randul ei, la aflarea vestii socante se apuca de plans. Cu toate acestea, cand Min Young o informeaza că ea ar putea fi moștenitoarea Corporatiei Taesan Corp in loc de Eun Gi, in prezent moștenitoare legitimă, isi ea arată imediat un look schimbat radical.

Sursa:
Innocent Man, K-Stars, Xportsnews

Faith: Lee Min Ho si Kim Hee Sun vindeca durerea celuilalt cu dragoste

 
Kim Hee Sun atrage în prezent o atenție deosebita in drama SBS TV, Faith.

Kim joacă in serial rolul lui Eun Soo, un fost chirurg generalist care devine chirurg plastician. E un personaj egoist care nu are o atitudine profesională pentru meseria ei. Cu toate acestea, ea devine o persoană credincioasă, după ea ajunge in Goryeo furata fiind din lumea ei de Choi Young (jucat de Lee Min Ho).

În al cincilea episod al seralului, Eun Soo nu înțelege de ce Choi Young, pe care il injunghie fara sa vrea, este încă inconștient chiar și după ce ea efectuează cu succes o intervenție chirurgicală. In cele din urma ea învață cum să fie responsabila fata de pacienții si dupa ce încearcă să-i salveze viața lui Choi Young se indragosteste de el.

Ori de câte ori Eun Soo încearcă să fugă, Choi Young stă cu ea pentru a o proteja. Dându-și seama de sinceritatea lui, Eun Soo ajunge să-l înțeleagă și devine o femeie caruia îi pasă de el.

În episodul 22 al seriei, care s-a difuzat pe 23 octombrie, Eun Soo decide să rămână cu Choi Young, spunând că va fara el viata ei nu va mai avea niciun sens chiar dacă se va întoarce la lumea ei.

Pentru că a fost o decizie curajoasă, telespectatorii au fost atinși de decizia lui Eun Soo.

Mai sunt de difuzat doar doua episoade din serial.

Sursa:
faith, leeminho, TV Report

joi, 25 octombrie 2012

Kim Beom se alatura lui Noh Hee-kyeong petru drama "Wind Blows in Winter"

 

Kim Beom se alătură lui Noh Hee-kyeong pentru drama "Wind Blows in Winter".

Actorul Kim Beom se alătură lui Noh Hee-kyeong pentru a juca in drama "Wind Blows in Winter".

"Wind Blows in Winter" este o poveste de dragoste între Oh-soo (Jo In-Seong) un jucator orfan și Oh-yeong (Song Hye-kyo), o moștenitoare care se pierde vederea. Kim Beom preia rolul de O-soo, mana dreapta a lui Park Jin-seong.

Kim continuă relația sa cu Noh Hee-kyeong și regizorul Kim Kyoo-tae, după drama JTBC, "Padam Padam... The Sound of His and Her Heartbeats".

Producatorii au afirmat: "Suntem bucuroși să lucrăm cu Kim Beom, care este unul dintre oamenii lui Noh acum. Speram ca doi vor atrage inimile femeilor.".

Sursa:
www.newspim.com/view.... ( English )
http://www.hancinema.net/kim-beom-joins-noh-hee-kyeong-s-wind-blows-in-winter-48990.html#kuQ511MBSxFvhp0Q.99

Song Joong Ki, scene la bustul gol


Song Joong Ki in Nice Guy s-a arătat la bustul gol.
 
Pe 25 octombrie unele poze cu Song au fost postate pe site-ul oficial al dramei KBS 2TV, Nice Guy sub titlul de "Va multumim pentru aceasta scena buna."

Scena mentionata este scena de deschidere al celui de al treisprezecea episod al serialului care s-a difuzat pe 24 octombrie. În scenă, Maru (jucat de Song Joong Gi) se simte fericit cu gandul la Eun Gi (jucat de Moon Chae Won) și scrie "Fericire" pe oglinda după ce a facut un duș. Persoana care a postat imaginile a spus, "A fost o scenă de neuitat."

Persoana, de asemenea, a spus, "Maru este surprins de aparatul foto. Datorită lui Maru, am putut încărca aceste fotografii aici." Într-una din poze Maru se uită la aparatul foto, cu un aspect surprins pe fața lui.

Episodul a înregistrat un rating de 17,1 la sută audiență. A fost cu 2,0% mai mare decât cea a episodul precedent, care a fost 15,1 la sută. Acesta a fost cel mai mare rating de audienta dintre toate serialele difuzate în același timp.

Dar de-a lungul serialului Song a mai avut impostaze la bustul lor dar niciuna atat de sugestiva ca in acest episod.. 
Sursa: 
TV Report

miercuri, 24 octombrie 2012

Managerul lui Kim Soo Hyun a fost arestat pentru mai multe acte de violență sexuală

 

Scandal de hărțuire sexuală
Gangnam Police Agency  din Seul a dezvăluit pe 25 octombrie ca l-a arestat pe domnul Lee de 24 de ani, managerul actorului Kim Soo Hyun, în baza acuzațiilor de agresiune sexuală. Potrivit politiei, din luna noiembrie a anului trecut pana luna trecuta, domnul Lee a agresat sexual si violat mai multe femei atat in Seul cat si in Busan.

Ancheta de poliție a relevat faptul ca  până în prezent mai mult de șase femei, cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani, au fost victime, multe dintre ele fiind agresate și violate în propriile lor case dupa ce au fost urmate de dl Lee.Victima cea mai recentă a fost o femeie care a fost urmată acasă in Cheongdam-dong  în seara zilei de 16 septembrie, unde a fost violată.

Un purtator de cuvant al agenției de poliție a spus: "După investigarea cazurilor de violență sexuală am realizat un test ADN, caz care am reusit sa-l incheiem după arestarea domnului Lee deoarece s-a constat ca el a fost autorul. Este dificil pentru noi să spunem, în acest moment, cum a abuzat de femei. "

Poliția a adăugat că este de părere că mai sunt victime colaterale și ancheta se va extrinde.

Cazul i-a prins Kim Soo Hyun și agenția Key East complet cu garda jos, acestia spunând ca domnul Lee a fost un individ muncitor și cu o aparenta poziție verticală.

Pana in prezent Key East nu a emis o declarație oficială, dar surse apropiate lui Kim Soo Hyun au subliniat ca incidentul nu are legătură cu Kim Soo Hyun el însuși declarand că managerul nu a fost un managerul exclusiv al actorului.

Sursa:
http://koreandrama.com/kim-soo-hyuns-manager-arrested-for-multiple-incidents-of-sexual-harassment/

Nice Guy: Song Joong Ki are grijă de Moon Chae Won la spital

 

Maru (jucat de Song Joong Ki) și Eun Gi (jucat de Luna Chae Won) se confruntă cu o criză în drama KBS 2TV, Nice Guy.
 
În episodul precedent, Maru si Eun Gi au o intalnire pe plaja plajă. În episodul 13 al serialului, care va fi difuzat pe 24 octombrie, Eun Gi se prăbușește in momentul cand amintirile ii revin din nou in memorie.

În unele instantanee ale episodului Eun Gi este pe un pat de spital, fără conștiință și Maru se uita la ea cu o privire serioasa pe fata, ținându-i strâns mâna și ștergsndu-i sudoarea de pe fata ei.

Eun Gi pare fericita cu Maru si pare să-i revina memoria in acelasi timp fiind derutata de amintitile care-i traversează mintea.

Pentru Maru, Eun Gi a devenit un motiv de a trăi. Maru este de asemenea, totul pentru Eun Gi. Telespectatorii se întreabă cum vor trece ei prin situația dificilă cu care se confruntă acum.

Un purtator de cuvant al serialului a spus: "În următorul episod Eun Gi incearca sa-si aminteasca de Maru și Maru devine confuz de acest lucru. Vă rugăm să nerăbdare să urmariti povestea complicata de dragoste dintre Maru si Eun Gi."

În următorul episod, Hee Jae (jucat de Parcul Si Yeon) și Min Young (jucat de Kim Tae Hoon), incearca sa obtina
o acuzație falsă împotriva lui Maru care sa-i creeze probleme. Cu toate acestea, Maru este pregatit le faca fata. 

Sursa:
TV Report

Jung Woo Il va organiza prima reuniune cu fanii sai din Taiwan

 

Actorul Jung Il Woo va ține prima reuniune cu fanii sai din Taiwan pe 8 decembrie.

Titlul acestei reuniuni este:  ‘The promise of the first snow 2012’. Jung și-a exprimat bucuria față de aceasta reniuniune prin crearea titlul de unul singur.

Jung spus: "Am auzit că nici nu există zapada în Taiwan. Cred ca "prima zapada" va extuziasma fanii din Taiwan."

Jung va avea prima intalnire cu fanii pe 23 octombrie si va ramane in Taiwan pentru două nopți și trei zile.

Jung a acordat un interviu in mass-media si a aparut pe mai multe emisiuni TV, și a facut pictoriale pentru a face publica sejurul lui în Taiwan.

Un oficial local a spus: "Oficialii locali au fost surprinsi sa vada atât de mulți oameni s-au adunat pentru Jung oriunde merge. El este destul de popular în Taiwan. "

Sursa:
jungilwoo, TV Report

Un poster cu Dongho de la formatia U-Kiss a fost lansat recent pentru noul film Don’t Cry Mommy

   

A fost dat publicitatii un poster cu Dongho de laU-Kiss pentru Don’t Cry Mommy.

Don’t Cry Mommy este o poveste despre crima teen sex si este bazat pe o poveste adevărată. Acesta a fost lansat pentru prima data la Festivalul Internațional de Film de la Busan și a primit multe recenzii favorabile.

În poster Dongho face o impresie puternică cu zâmbetul lui rece avand acoperita o parte din fata cu părul.

Dongho a fost lăudat de către fotograf și echipa atunci când a fost realizat afișul deoarece a înțeles pe deplin caracterul și cerintele fotografului. Dongho joacă rolul lui Jo Han, un tip care petrece un timp cu Eun Ah (jucat de Nam Bo Ra) și apoi face tot posibilul să evite responsabilitatea pentru ea.

Discuțiile filmului despre aceasta realitate din Coreea se face in contextul în care nu există reglementari legale stricte privind infractorii teen sex. Din distributie fac parte Dongho, Yoo Sun, Nam Bo Ra si Yoo Oh Sung. Filmul va fi lansat în luna noiembrie.

In prezent, formatia U-Kiss  promoveaza al septelea lor EP, “Stop Girl”. Ei vor avea un turneu in America de Sud la sfârșitul acestei luni și vor avea un singur turneu în Japonia în luna noiembrie.

Sursa:
DongHo, Star Daily News, ukiss

Nice Guy: Song Joong Ki canta la muzicuta


 

Au fost recent publicate imagini cu Ki Song Joong cantand la muzicuta.

In data de 23 octombrie cei de la drama KBS, Innocent Man a lansat imaginile pe site-ul lor oficial cu legenda: "Ma Roo canta la muzicuta."

Imaginile au fost facute atunci când Song (care joaca rolul lui Kang Ma Roo) filma scena, in care el are o intalnire cu Moon Chae Won (care joaca rolul de Seo Eun Ki). El canta la muzicuta pentru ea și îi spune ceea ce simte.

Un oficial a adăugat comentariul: "Eu n-am invidiat muzicuță în viața mea. Ma Roo ma face sa ma simt gelos pe un lucru lipsit de viață. Ma Roo canta serenade. Dacă Jae Kil poate fluiera, Ma Roo poate canta la  muzicuță. "

Oamenii care au vazut imaginea au răspuns: "Song se pricepe la toate." "El este cel mai bun cand învăța ceva" "Vreau să-l vad cantand în persoană." "Acesta este motivul pentru care el este atat de popular".

Sursa:
TV Report

marți, 23 octombrie 2012

Park Min Young si Lee Philip modele pentru ‘Buckaroo Jeans’Actrita Park Min Young și actorul Lee Philip au avut o sedinta foto pentru "Jeans Buckaroo" sexy și distractiva.

Purtand diverse stiluri de blugi in fotografii actrita a portretizat inocenta dar și senzualitatea ei plina de farmec. Lee Philip, pe de altă parte, a portretizat un barbat cu un look casual fiind foarte natural dar funky in blugi.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în acest photoshoot dar actorii au dat dovada de o armonie perfectă. Colaborarea lor a atras multe laude de la personal stiind cat de greu este sa faci aceasta munca.

Se spune că actorii nu su-au pierdut zambetele și au râs de-a lungul întregii sedinte foto acest fapt fiind o reîncărcare energetică a personalului.

Fanii s-au grăbit să comenteze despre corpul de invidiat al actriței spunând, "Liniile picioarelor ei sunt mortale!", "Corpul ei perfect ma mortiveasza sa tin si eu o dieta" și "Liniile corpului ei sunt atat de sexy".

Sursa:
http://www.allkpop.com/2011/02/park-min-young-and-lee-philip-model-for-buckaroo-jeans

Jang Keun Suk câștigă un premiu în Japonia

 

Un anunț din publicatia Asahi Newspaper spune ca Jang Geun Suk a castigat recent un premiu în Japonia.

Pe 23 octombrie, Compania Tri-J , agentia care il reprezinta pe Jang, a raportat că anunțul pentru primul album a lui Jang în Japonia, Just Crazy, a ocupat opt pagini ale publicatiei Asahi Newspaper la sfârșitul lunii mai si a primit un premiu la Newspaper Advertising din Japan.

Acordarea premiilor a avut loc la Tokyo Prince Hotel pe 19 octombrie, inainte de aceasta au fost depuse un total de 457 de anunțuri și doar zece dintre acesteaau câștigat premii. Sunt 32 de ani de când a avut loc pentru prima dată aceasta festivitate în 1981.

Anunțul lui Jang a primit o atenție deosebita atunci când a fost publicat pentru prima dată intr-un ziar.

Primul album al lui Jang a dominat topurile Oricon Daily si Weekly Charts imediat dupa ce a fost lansat.

Un purtator de cuvant pentru Japanese Newspapers Association a spus: "Anunțul a fost pentru primul album a lui Jang Geun Suk în Japonia. Utilizarea spațiului mare din ziar a făcut o impresie puternică asupra cititorilor. Acesta a fost distribuit unui numar mare de categorii de oameni si a primit o atenție deosebita pe site-urile rețelelor de socializare și a fost, de asemenea, introdus zi de zi la TV si in reviste. Acest lucru a extins potențialul din ziar. "

Jang va organiza un concert în Shenzhen, China, pe 27 octombrie, iar ultimele trei concerte vor fi în Saitama, Japonia, pe 26, 27, și 29 noiembrie.  

Sursa:
jangkeunsuk, Starnews

luni, 22 octombrie 2012

Kim Soo Hyun prezinta într-un pictorial un look inocent si blând

 

A fost lansat recen un pictorial al actorului Kim Soo Hyun.

Kim a pozat recent pentru catalogul de iarnă cu haine casual pentru barbati a bandului ZIOZIA .

Sub conceptul The Zentleman, Kim a portretizat un domn în difereite moduri distincte.

Tema pentru pictural au fost abaterea, inocenta, si spirit. Kim a portretizat imaginea unui băiat nevinovat pana la imaginea spirituala a unui domn.

Fotograful Sung Kim Hyun a prins cu tehnicile sale stroboscopice un aspect natural si emotiv pentru Kim.

Astfel purtand haine pentru aer liber, un sacou lână căptușit, o vesta, o haină, și un sacou, Kim a atras, de asemenea, a atras in mod deosebit atentia.

Un purtator de cuvant pentru Departamentul de Marketing al ZIOZIA spune: "Hainele pe care le poarta Kim Soo Hyun în pictural au devenit foarte populare și au mărit vânzările brand-ului nostru. În acest sezon de iarna, Kim Soo Hyunpoarta o haina Chester de cașmir si a captat o atentie doesebita. Stilul său tradițional si trendy va face pe oameni să arate eleganti si stilati. "

Pictorialul va fi lansat in paginile revistei și de asemenea, va fi postat pe site-ul oficial al marcii de luna viitoare. 

Sursa:
kimsoohyun, TV Report

Kim Jang Hoon & Con Paris Hilton - Not Here [Teaser]Îți amintesc ca acum mult timp în urmă am citit despre faptul că Kim Jang Hoon a Despre aceasta stiere am citit aici. Acum video-ul este deja în teaser:Sursa:
http://kordream.blogspot.com.es/2012/08/paris-hilton-aparecera-en-el-nuevo-mv.html
http://kordream.blogspot.ro/2012/10/kim-jang-hoon-con-paris-hilton-not-here.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/ZEjE+%28*[Korean+Dream]*%29
Kim Jang Hoon, Paris Hilton

Hyun Joong a dezvalut coperta pentru primul sau album japonez!


 

 

Cantaretul Kim Hyun Joong a facut publica coperta primului sau album japonez.

În dimineața zilei de 22 octombrie, agentia lui Kim, Key East a publicat o imagine cu coperta primului său album oficial japonez, Unlimited, care va fi lansat pe 12 decembrie.Coperta il arata pe Kim care ține o chitară in maini aratandu-si aspectul sau matur si ochii reci. El are o privire dură si lipsită de griji din cauza tatuajului sau.

Albumul Unlimited conține 14 piese, cantece noi dar și cântece de succes precum hitul “Your Story”. Trupa Basistul trupei de rock modern, Daybreak, Kim Sun Il s-a jucat cu piesa si a rearanjat-o. În album, piesa “Save Today” este o colaborare a unor trupe populare trupe de rock din Coreea, Pia, Downhell, și Daybreak.

Se pare ca mass-media japoneza a urmarit cu atentie știrile despre viitorul album a lui Kim Hyun Joong. O sursa din mass-media japonezea a spus: "Kim Hyun Joong are realizări mari, cum ar fi clasamentul de top în topurile Oricon și diagrame diverse alte cu ambii simplu. El este într-adevăr un lider K-pop. El este deja o mare amenințare pentru alți artiști Kpop și chiat artiști japonezi."

În prezent, Kim este ocupat cu filmarile pentru serialul KBS 2TV, Conquest of The City și pregateste un nou album.

Sursa:
Conquest of the city, Daybreak, first Japanese official album, key east, kimhyunjoong, rock band, Unlimited, Xportsnews, your story

Faith: Choi Young ii marturiseste dragostea lui Yoo Eun Soo

 

În episodul care a fost difuzat pe 22 octombrie din serialul SBS, Faith, Yoo Soo Eun (jucat de Kim Hee Sun) se deghizeaza in soldat Goryeo și vizitează tabăra militară. "Scuză-mă, dar am de gând să fiu oaspete în camera ta pentru o vreme de acum încolo", il ea anunță ea pe Choi Young (jucat de Lee Min Ho), într-un mod direct dar minunat.

Jenat pentru o clipă, generalul se simte fericit  sa a fie cu Yoo. Choi se află lângă medic si o tine de mana intr-un mod dragut.

"În primul rând, eu ar trebui să găsesc un antidot pentru otrava ta, și atunci când vei fi în siguranță, suficient pentru a reusi sa mergi in lumea ta, te voi întreba: Vrei să stai cu mine? Dacă vei sta cu mine, eu te voi ține în siguranță pentru ultima parte a vieții mele. "

Miscat de confesiunea sa, Yoo se trage inapoi cu lacrimi în ochi: "Nu va fi ușor să mă ții în condiți de siguranță. Ai spus pentru tot restul vieții tale? " "Categoric. Dacă am hotarat să fiu cu tine, voi face totul pentru a te proteja pentru tot restul vieții mele, nu doar pentru astăzi sau pentru câteva zile ", răspunde generalul.

Sursa:
leeminho, Xportsnews

Distributie de vis in Missing You: Park Yoo Chun, Yoon Eun Hye, Yoo Seung Ho…

 

Toti actorii și actrițele sunt gata pentru a filma la noul serial MBC, Missing You, care va avea lansarea în luna noiembrie.

Pe 22 octombrie, un preprezentant al dramei a declarat că Yoo Seung Ho a decis să apară in serial alaturi de Park Yoo Chun si Yoon Hye Eun. Copiii actori Yeo Jin Goo și Kim Hyun Deci, vor apărea ca tinerii Park and Yoon.

Park, Yoon si Yoo vor crea un triunghi amoros în serial și vor atrage o atenție considerabilă.

Park va juca rolul unui detectiv pe nume Han Jung Woo, care are o deceptie cu prima lui dragoste. El este incantatore dar urmărește criminali, cum ar fi un animal feroce.

Yoon va juca rolul unui designer de moda pe nume Lee Soo Yeon. Ea este mereu luminoasa și încrezătoare în sine, dar si ea, de asemenea, isi ascunde tristețea adânc în interiorul mintii ei.

Yoo va juca rolul unui manager numit Kang Hyung Joon. El arată blând, dar caută răzbunare impotriva lui Han Jung Woo.

Serialul este scris de scriitorul Moon Hee Jung, care a scris Can You Hear My Heart si The Last Scandal Of My Life. Producatorul Lee Jae Dong, care a produs Thank You, va lucra împreună cu scriitorul pentru noul serial.

Sursa:
JYJ, Missing You, TV Report, yooneunhye, yooseungho

Song Joong Ki si Moon Chae Won repeta impreuna pentru Nice Guy

  

Cateva poze in care Song Joong Ki si Moon Chae Won repeta împreună a atras recent atenția.

Cateva poze cu Song si Moon au fost postate pe 17 octombrie pe site-ul oficial al serialului KBS 2TV, Nice Guy cu titlul: "Maru și Eun Gi repeta împreună într-o postura prietenoasa."

Scena pentru care ei repetă împreună este cea in care Maru (jucat de Song Joong Ki) decide să se mute într-un loc nou unde sa treaieasca cu Eun Gi (jucat de Moon Chae Won) în scopul de a-i proteja pozitia la Compania Taesan.

În poze, ei citesc un impreuna un scenariu si sunt imbracati  în cămăși gri. Moon isi spune replicile și Song urmareste scenariul.

Oamenii au răspuns: "Song Joong Ki si Moon Chae Won sunt atât de drăguț împreună." "Song Joong Ki si Moon Chae Won sunt atat de aproape unul de altul", "Song Joong Ki si Moon Chae Won arata bine impreuna.".

Sursa:
TV Report

Faith: Lee Min Ho promite sa o iubeasca pe Kim Hee Sun


In episodul 21 al serialului care va fi difuzat pe 22 octombrie, Lee (care joaca rolul lui Choi Young) își exprimă sentimentele față de Kim (care joaca rolul lui Eun Soo).

Chiar dacă Lee își dă seama că o iubește pe Kim, isi spun la revedere din cauza unor situații periculoase. Dar este diferit de data aceasta. Lee va face jurământul de a o iubi pe Kim și cei doi vor plânge. Jocul lor va face scena foarte trista.

Din moment ce Kim trebuie să se întoarcă in cel mai scurt timp de unde a venit, mulți oameni se întreabă ce va spune Lee lui Kim.

Un purtator de cuvant al serialului a spus: "Lee ii spune lui Kim că el o iubește. Lee a trăit întotdeauna pentru alte persoane, dar de data aceasta el își exprimă sentimentele pentru el însuși. El va dovedi publicului că o iubește pe Kim."

Episodul va fi difuzat pe 22 octombrie, de la ora 10:15

Sursa:
faith, Kim Hee Sun, leeminho, TV Report

Faith: Lee Min Ho crede din nou în viața lui ca războinic


Yoo Seung Ho este confirmat cu rol principal în drama Missing You

  

Yoo Seung Ho a fost recent confirmat pentru rol principal in serialul MBC TV, Missing You.

Pe 22 octombrie, un purtator de cuvant al dramei a raportat că Yoo a fost recent confirmat în serial, după Yeo Jin Goo, Kim So Hyun, Park Yoo Chun de la JYJ siYoon Eun Hye care au fost deja confirmati si filmeaza. Yoo va juca în serial rolul lui Kang Hyung Jun.

Kang Hyung Jun are o inimă rece, si este un manager carismatic dar care încearcă să se răzbune pe Han Jung Woo (jucat de JYJ lui Yoo Chun).

Purtătorul de cuvânt al serialului a spus, "Yoo Sung Ho care a fost recunoscut ca un mare actor, va juca rolul carismaticului Kang Hyung Jun care traieste cu amintiri dureroase. El va fi capabil să facă personajul foarte atractiv. "

Yoo a arătat un look matur în seriale cum ar fi Arang and the Magistrate, Operation Proposal si Warrior Baek Dong Soo, iar in filmul Blind a fost departe de aspectul sau tanar, băiețesc.

Missing You este o melodramă despre un bărbat și o femeie care trăiesc cu amintiri dureroase despre prima lor dragoste. Serialul va începe incepe sa fie difuzat incapand cu luna noiembrie.

Sursa:
Starnews

Starul coreean Lee Min-ho va fi la Manila in luna noiembrie


Superstarul coreean Lee Min-ho va fi Filipine luna viitoare pentru o intalnire cu fanii ca imagine a unui nou brand de îmbrăcăminte local.

Fanii filipinezi se vor intalni cu vedeta coreeana Lee Min-ho pe 16 noiembrie, la Smart Araneta Coliseum. Lee este cea mai recentă celebritate care viziteaza Filipine ca model al unui brand de îmbrăcăminte.

În septembrie anul trecut, Adam Levine de la formatia Maroon 5 a  vizitat Filipine pentru o intalnire cu fanii în afară de concertul trupei sale.

"American Idol" Jessica Sanchez a fost, de asemenea, în Filipine ultima lună pentru un turneu și o intalnire cu fanii in cadrul “American Idol Live!” la un evenment Bench!".

În luna august, vedetele K-pop Donghae si Siwon de la Super Junior au vizitat Filipine pentru un eveniment Bench.

Vizita lui Lee Min-ho la Bench a fost anunțată inca din luna iulie anul trecut.

In prezent Lee joaca in drama coreeana "Faitha", care a inceput filmarile în luna august.

Aceasta este una dintre produsele pentru care Lee Min-ho a devenit imaginea favorita dintre multe alte branduri, după ce a jucat în drama "Boys Over Flowers", în 2009.

Drama i-a adus primul premiu dar si faima. Dupa aceea Lee a filmat si alte drame, cum ar fi "Personal Taste" in 2010 si "City Hunter" in 2011 dar "Faith" este prima drama istorica in care a jucat.

Anul trecut, el a câștigat premiul premiu pentru cel mai bun actor la Korean Drama Awards.

Sursa:
http://mb.com.ph/articles/376971/korean-star-lee-minho-coming-to-manila-in-november#.UITx15gplwQ 

duminică, 21 octombrie 2012

Lee Min Ho: Asa arata inainte de filmari


Iubesc zilele de luni si marti …

pentru Faith si Lee Min Ho!!!


mai natural nici nu se poate si cred ca

 de aceea fanii lui sunt asa de numerosi si il iubesc si il respecta tat de mult!!!