miercuri, 7 noiembrie 2012

Jeon Woo Chi (2012)


Titlul: 전우치 / Jeon Woo Chi
Titilul chinezesc: 田禹治
Genul: Action, Fantasy, Historical, Comedy
Episoade: 20-24
Canal de difuzare: KBS2
Premiera: 21 noiembrie 2012

Compania producatoare: Chorokbaem Media
Regia: Kang Il Soo
Scenariul: Jo Myeong Joo 

Scurta prezentare:
Jeon Woo Chi are loc in in epoca Joseon si spune povestea lui Jeon Woo Chi care a înghițit o vulpe gumiho si un șirag de mărgele, care i-au dat puteri magice taoiste. El folosește aceste puteri pentru a salva un popor sărac di oprimat și devine un erou. 

Distributia:
Cha Tae Hyun - Jeon Woo Chi
Uee - Hong Moo Yeon
Lee Hee Joon - Kang Rim
Sung Dong Il - Do Sa
Kim Gab Soo - Ma Sook
Hong Jong Hyun - Seo Chan Hee
Lee Joo Yeon - Eun Woo
Baek Jin Hee - Lee Hye Ryeong
Jung Soo Young - Eul Yi
Lee Byung Joon - Ascetic Woon Bo
Ahn Yong Joon - Lee Geo
Kim Byung Se - Oh Yong
Kim Roe Ha - Mak Gae
Jang Won Young - Eo Joong
Park Joo Hyung - Oh Gyoo
Lee Jae Yong - So Chil
Jo Ha Rang - Gam Nae 

Note:
Acest serial este o reconstituire a filmului din 2009, Jeon Woo Chi. 

Sursa:
Official Site
Trailer
Watch Online in Viki.com

The King of Drama - PersonajeTitlul: The King of Drama / Drama King / The Lord of the Drama
Genul: Romance, Comedy
Episoade: 16
Regia: Hong Sung Chang
Scenariul: Jang Hang Joon, Lee Ji Hyo
Canal de difuzare: SBS, Monday & Tuesday 21:55
Premiera: 5 noiembrie 2012 

Scurta prezentare: 
Drama prezinta situatia in afacerile de diverstisment, se invarte in jurul productiei unei drame mondiale cu un CEO a unei companii de producție, un scriitor începător, și o vedeta de top. 

Descrierea personajelor:

Anthony Kim
de 39 de ani 
E un geniu care face drame de box-office. El are o rată de succes de 93,1%. E frumos dar are o limba ascutita, care îi face pe oameni sa le fie frică să vorbească în fața lui. Dar oamenii nu-l pot uri. Vorvbeste fluent în limba engleză, chineză și japoneză. El poate îndura o dramă mai slaba dar urăște o dramă care nu face bani. Banii! Banii! Banii! sunt totul pentru el. El are o filosofie: Pentru succesul dramei, eu imi pot trăda si tatăl. Acest om are doar un punct slab în inima lui: o femeie pe nume Go Eun.

Lee Go Eun
de 27 de ani 
Scriitor asistent de drama. Ea a crescut cu dragostea părinților ei si s-a mutat in Seul la vârsta de 7 ani după ce tatăl ei a murit brusc intr-un accident. Ea și mama ei tineau un mic restaurant și sa luptatu cu neajunsurile. Ea a visat să fie un scriitor de drame pentru a câștiga bani pentru mama ei. A primit în cele din urmă un loc de muncă ca asistent a unui scriitor celebru, Jung Hong Joo, pentru 5 ani. În timp ce a lucrat pentru Jung Hong Joo, ea a primit o ofertă de la Anthony Kim, iar de atunci viața ei s-a schimbat total.

Kang Hyun Min
Varsta reala: 32 de ani
Varsta pentru fani: 27 de ani
He’s the number one Hallyu star and very famous throughout Asia.
He looks gentle and full of grace but her real personality was ignorant and stupid.
He decided to play drama ‘Morning of Kyungsung’ wrote by Lee Go Eun but then he put that drama in crisis
El este o vedeta Hallyu numărul unu și foarte celebru în întreaga Asia. El arată blând și plin de har, dar personalitatea lui reala este de ignorant și prost. El a decis să joace in drama "Morning de Kyungsung" scrisa de Lee Eun Go, dar a transfoemat drama intr-o criză. 

O Jin Wan
de 34 de ani 
Director general al ‘Empire Production’. Oamenii îl percep ca pe un om care primește un salariu mare, dar, de fapt, el in ultimii 7 ani a avut ghinion ca meseria lui devenind pentru Anthony omul care curăța lucruri murdare. El arată loialitate pentru Anthony, dar visul său este de a-l vedea pe Anthony cum dispare și el ii ia scaunul lui. Când pierde 1 miliard din investițiile lui Anthony, ei devine rivalul sau fatal.

Sung Min Ah
de 29 de ani 
Actrita de top în ‘Empire Production’. Ea are nemultumirea Anthony a sedus-o cândva ca să joace in drama lui apoi a aruncat-o departe. Dar ea a devenit populara după care s-a încheiat drama. Ea iubește încă Anthony, ca atunci cand Anthony a sedus-o să joace in drama sa "“Morning of Kyungsung’, dar a decis să preia rolul de lider

Watanabe
de 60 de ani 
E om de afaceri japonez. Deși pare cald și bun, el e un sef Yakuza care se ghideaza dupa motto-ul: trădarea înseamnă moarte. El a devenit un investitor pentru drama ‘Morning of Kyungsung’.

Nam Woon Hyun
de 47 de ani 
Producatorul regizor al "Companiei S Broadcasting" este talentat si a făcut o mulțime de drame de calitate cinematografică și succes de box-office. El urăște stilul de lucru al Empire Production și crede că Anthony este un om care trebuie să fie eliminate din afacerile dramelor.

 Joo Dong Suk
de 30 de ani 
El a fost soferul lui Anthony. El a devenit producător la "‘World Production Company’ la sfatul lui Anthony. El urmează ordinele lui Anthony și învață multe lucruri de la el. 

Distributia:
Kim Myung Min - Anthony Kim
Jung Ryu Won - Lee Go Eun
Choi Si Won - Kang Hyun Min
Oh Ji Eun - Sung Min Ah
Jung Man Sik - Oh Jin Wan

S Brodcasting Station
Song Gwi Hun - Deputy Director Kim
Jung Han Hun - Deputy Director Park
Kim Seung Hwan - Lee Sung Jo
Lee Dong Hoon - Yoon Kwang Jae
Yoo Joo Sang - Moon Sang Il

Angajatii de la World Production
Suh Dong Won - Joo Dong Suk
Heo Joon Suk - Han Kang Wook
Park Sang Hoon - Park Suk Hyun

Angajatii de la Empire Production
Seo Joo Hee - Jung Hong Joo (writer)
Kim Kyung Bum - Managing Director Heo
Jang Won Young - Director Hong (PD)

Roluri secndare
Choi Soo Eun - Yoon Bit Na
Sung Byung Sook - Park Kang Ja
Fujii Mina - Ikkiko
Oh Hyun Soo - Choi Do Hyung
Park Kyu Sun - Bae Kwang Soo
Park Shin Hye - actress (Cameo ep 1)
Jun Moo Song - Watanabe (cameo)
Kwon Hae Hyo - Nam Woon Young
Park Geun Hyung (cameo)

Sursa:
http://allkoreandrama.com/the-king-of-drama

★Poze cu vedete in serviciul militar★

 ★Este bine cunoscut faptul că bărbații din Coreea servesc in serviciul militar aproximativ 2 ani,

excepția exceptie facand cei care sunt necalificati

idoli K-pop nu fac excepție

Rain, Hyunbin și alte câteva k-stele sunt în armata acum★

 


★Câteva zile în urmă si liderul formatiei Super Junior, Lee Teuk intrat in armata coreeanăIn plus, aici sunt ceva mai mult poze cu Gang In și 2PM în costum militar :) Nu arata ei sălbatici și puternici? :)

★Lupta impotriva tuturor soldaților!★

Sursa:
nate pann

Nice Guy: Moon Chae Won va apare într-o rochie de mireasa elegantaMoon Chae Won va fascina pe telespectatori cu look-ul sau frumos într-o rochie de mireasa.

În episodul 16 din drama KBS 2TV, Nice Guy, Maru (jucat de Song Joong Ki) si Eun Gi (jucat de Moon Chae Won) isi fac promisiunea de a se căsători, după un sarut sincer. Dar lui Eun Gi ii revine memoria și se simte trădata de Maru.

In unele instantanee din episodul 17, Eun Gi apare îmbrăcată într-o rochie de mireasa alba care ii da un aspect elegant.

Telespectatorii se intreaba dacă Maru și Eun Gi sunt într-adevăr căsătoriti reusind sa depaseasca toate situațiile dificile.

A fost prima dată pentru Moon cand a purtat o rochie de mireasa.

Un purtator de cuvant pentru serial a spus: "Tu vei putea sa vezi dacă Eun Gi se va căsători Maru, ascunzând faptul că i-a revenit memoria?"

Sursa:
TV Report

Song Joong Ki a urat noroc studentilor care dau examenul de admitere la Facultatea Takers
Mâine este o zi foarte importantă, pentru absolvenţii de liceu din Coreea. Este ziua in care are loc la nivel naţional examenul de admitere la facultate. College Scholastic Ability Test (CSAT), cunoscut şi sub denumirea de Suneung (수능), este un test standardizat, acceptat în toate universităţile din ţară. El este susţinut în fiecare a doua joi din luna noiembrie sub egida Institutului Coreean de Curriculum şi Evaluare.

Cele mai multe zone comerciale şi de afaceri din jurul centrelor de testare se vor deschide cu o oră mai târziu, pentru a facilita accesul elevilor în timp util.
O legendă urbană spune că aceste zile sunt deosebit de reci, datorită tensiunii şi a stresului elevilor.

Song Joong Ki a devenit ′nice guy′ și le-a urat noroc studenților care se pregătesc pentru examenele de intrare la colegiu.

Pe data de 7 noiembrie, Sidus a lansat prin intermediul me2day un videoclip oficial cu Song Joong Ki facand urari studentilor .

În video, Song Joong Ki a spus: "Bună ziua, sunt Song Joong Ki. În câteva zile va fi 8 noiembrie, ziua examenelor de admitere la colegiu. Sper că veți obține toate acele rezultate extraordinare pentru care ati studiat."

Actorul, care a absolvit Universitatea Sungkyunkwan, a adăugat: "Când mă uit înapoi la cum m-am simțit atunci când eu insusi am luat examenul, nu știu de ce am fost atât de nervos, dar luati aer in piept și dacă vă păstrați calmul va fi bine. "

"În primul rând, este important să nu fiti nelinistiti, și cred că, dacă sunteti în stare să aratati tot ce ati pregătit pentru a obține rezultate excelente", a spus el. "Folosește tot ceea ce ați invatati atât de greu și sper să obțineți rezultate excelente în urma examenelor de pe 8 noiembrie."

In prezent Song Joong Ki joaca in drama KBS2, Nice Guy și a adunat aproape 2 milioane de spectatori pentru filmul lui A Werewolf Boy.
 
Mult succes!

Sursa:
Sidus HQ

Han Ga In perfecta intr-o tinuta complet neagra
In dimineața zilei de 07 noiembrie Han Ga In plecat in Singapore de la  Aeroportul Incheon pentru a participa la ‘Korea Festival 2012′.

Han Ga In apărut in zona poerii de plecare intr-o tinuta complet neagra. Frumoasa actrita arata chic. Purta o jachetă simplă neagră peste un top negru, asociat cu pantaloni skinny. Pantalonii skinny eleganti erau din piele cu benzi negre denim pe părțile laterale, completand tinuta frumoasa a actritei. Geanta alba a oferit un punct de atractie simplu și elegant. Parul prins in coada de fapt părea să ajute la stralucirea frumusețea ei.

In prezent Han Ga In se pregateste pentru următoarele proiecte după ce a jucat in hit-uri uriașe precum serialul The Moon that Embraces the Sun’ si filmul ‘Architecture 101′ (alias, ‘Architecture Theories’).

Sursa:
Dispatch via Nate

Kim Soo Hyun si Suzy o aventura romantica in Noua Zeelanda


Kim Soo Hyun & Suzy într-o aventură romantică în Noua Zeelandă

Kim Soo Hyun și Suzy au pozat pentru paginile revistei Highcut vol.. 83.

Pozele au fost realizate în frumosul peisaj din Noua Zeelandă. Bucurați-vă de mai multe fotografii de aventura lor romantica, care, de asemenea, a apărut pe site-ul oficial Bean Pole.

Si apropo, 2012 a fost un an extraordinar pentru  este de Kim Soo Hyun. În acest an drama lui The Moon That Embraces The Sun a devenit drama nationala cu un rating de exceptie și filmul său The Thieves a devenit cel mai vizionat film din Coreea.

Cu realizarea lui personală el a spart recordul patinatorului Kim Yu Na cu cele mai multe aparitii  într-un an. Felicitari Kim Soo Hyun!

Sursa:
Stoo, Bean Pole

marți, 6 noiembrie 2012

Lee Jong Suk are un look elegant în uniforma de școală pentru School 2013

 
Pe data de 7 noiembrie au fost date publicitatii unele instantanee cu Lee Jong Suk in noua drama KBS 2TV, School 2013.

În serial Lee joaca rolul principal, cel al lui  Go Nam Soon, un elev de liceu care merge la școală în timpul zilei și are un job normă pe timp de noapte. El este un elev obișnuit care nu are un vise.

În instantanee, Lee descrie personajul, care devine în mod neașteptat plasat într-o situație dificilă și are un moment greu la școală.

Este de așteptat ca personajul Go Nam Soon să reprezinte elevii de azi, care sunt mereu îngrijorați de notele lor și problemele cu prietenii.

Un purtator de cuvant pentru serial a spus: "Lee Jong Suk face tot posibilul ca sa portretizeze  un elev care sa reprezinte elevii de azi și să vorbească pentru ei. Vă rugăm să asteptati cu rabdare să-l vedeti  pe Go Nam Soon, personajul lui Lee Jong Suk în serial".

School 2013, este  o noua drama despre elevi, profesori si părinți care va începe sa fie difuzat incepand cu 3 decembrie, la 22:00

Sursa:
K-Stars, TV Report

"A Werewolf Boy" domina in continuare box office-ul!

 

"A Werewolf Boy", avandu-i ca protagonisti pe Song Joong-ki si Park Bo-yeong, este tot nr. 1 in  box office-ul coreean avand de la lansarea din primul  week-end, 1.300.000 de vizualizari! Targetul este de 8milioane de vizualizari.

Filmul clasat pe locul 1 pe diferite site-uri de gen, chiar înainte de premiera sa, s-a pozitionat pe primul loc în box office-ul coreean inca din ziua premierii, invingand Skyfall 007, ultimul film din legendara serie James Bond. Pe data de 5 noiembrie, Consiliul coreean de film  a raportat că, în prima săptămână, "A Werewolf Boy" a ramas pe primul loc in in box-office depasit 1,3 milioane de vizualizari.

După ce a atras deja atenția internațională dupa prezentarea sa la Festivalul International de Film de la Toronto a venit si randul Festivalului International de Film din Hawaii , unde "A Werewolf Boy"a captivant publicul de pretutindeni datorita combinației unice de romantism fantezie și activitatilor paranormale.

El a fost o creatură care nu a fost niciodată menit să existe.

Chemata de un apel telefonic neașteptat, o femeie în vârstă vizitează cabana de la țara unde a trăit de copil. Ea isi aminteste de un băiatpe care l-a cunosacut acum 60 de ani si amintiri vin înapoi la ea.

Tanara Suni și familia ei s-au mutat într-un mic sat din Coreea. Acolo, ei întâlnesc un băiat orfan care se ascunde sub un tufiș și-l iau de afară de milă. Numit "băiatul lup" de către unii pentru comportamentul său sălbatici și puterea mai puțin obisnuita, Suni învață băiatul cum să mănânce la o masă, sa scrie și să citească, cu gandul ca intr-o zi el ar putea trăi printre oameni.

El o răsplătește pentru bunătatea ei cu un devotament de neegalat de către orice alta ființă umană, o iubire care depășește toate așteptările normale. Apoi intr-o zi, o amenințare la adresa lui Suni ii trezeste băiatului instinctele animalice mortale și într-o clipă el devine obiectul temerilor satenilor. În scopul de a-i salva viața băiatului, Suni trebuie să-l abandoneze dar nu inainte de a-i zice: "Asteaptă-mă ca mă întorc la tine."

Aparitia în cinematografele americane va fi la sfârșitul lunii noiembrie!

Sursa:
Official ENglish website: http://www.awerewolfboy.com/
www.awerewolfboy.com/... ( English Korean )
http://www.hancinema.net/south-korean-fantasy-romance-a-werewolf-boy-dominates-at-box-office--49396.html#JZAMD5x9cYbjxi2S.99

Ha Ji Won - Conferinta de presa pentru cartea "At This Moment"


Recent actrita Ha Ji Won a vorbit despre prima ei iubire: "Despre prima mea iubire am amintiri placute".
 
La data de 6 octombrie, Ha a participat la o conferință de presă pentru lansarea cartii ei
At This Moment unde a spus: "Nu am pastrat legatura cu prima mea iubire dar încă mai am sentimente pe care le-am avut în acel moment."

Când reporterii au întrebat-o despre prima iubire, ea a răspuns: "Cred că nu știam prea multe despre dragoste la acel moment.
De la prima mea iubire am iubit stelele pe care le-a pus în camera mea. Datorită dragostei lui am trecut printr-o pubertate frumoasă. L-am apreciat pentru asta. "

Ea a adaugat: "Era bun la scris si a fost foarte romantic. El mi-a dat o mulțime de amintiri frumoase. "

Eseul vorbeste despre teme diferite cum ar fi o stea, o lumanare, o oglinda, zapada, o pălărie, sudoare, provocare și diferite actiuni. Ea a spus o poveste pe care ea nu a dezvăluit-o înainte. Poze cu ea, luate de prietenii ei, sunt de asemenea incluse în carte și au atras o atenție deosebita.

Ha va juca din nou pe marele ecran în 2013.

Sursa:
http://sunshineemine.blogspot.ro/2012/11/ha-ji-won-press-conference-of-her-book.html
hajiwon, TV Report

Moon Chae Won are aspect nevinovat în poza ei de absolvire a gimnaziului

 

Actrita Moon Chae Won are un aspect nevinovat in poza de absolvire a gimnaziului publicata recent.

Imaginea a fost recent postata online sub titlul: "Poza de absolvire a scolii elementare a lui Moon Chae. E atât de frumoasă."

În imagine Moon are un aspect inocent. Pielea ei alba și ochii mari sunt la fel ca acum. Cu toate acestea, ea nu are brajii rotunzi pe care ii are acum.

Oamenii au răspuns: "Ea este cea mai frumoasa în pozelede absolvire dintre toate vedetele feminine." "Am văzut poza lui Lee Yu Bi de absolvire. Cred că de aceea si poza cu Moon Chae Won a fost de asemenea publicata." " Ea este destul de frumoasa dar arată diferit de acum." " Ea imi aduce aminte de Taeyeon de la SNSD." " Pielea ei este atât de frumoasa." " Moon Chae Won este o zeita din ziua de azi."

In prezent Moon joacă rolul lui Seo Eun Gi in drama KBS 2TV, Nice Guy.

Sursa:
TV Report

Yoona a divulgat un secret despre Leeteuk din trupa Super Junior

 

Yoona a vorbit despre comportamentul ciudat pe care l-a avut Leeteuk din trupa Super Junior, cand era într-o tabără de artiști SM Entertainment.

In episodul care va fi difuzat pe 6 noiembrie, din emisiunea JSBS TV, Kang Shim Jang, Leeteuk are ultima sa aparitie. Yoona apare in spectacol ca prietena al lui Leeteuk.

Vorbind despre tabara, rusinata Yoona spune despre Leeteuk ca l-a vazut comportandu-se ciudat in tabără.

Yoona își exprimă, de asemenea, tristetea pentru Leeteuk spunând: "De aproximativ un an Leeteuk tot a spus că va începe în curând serviciul militar, asa ca intotdeauna l-am întrebat când va pleca. El într-adevăr a plecat acum. "TVXQ, Lee Jung Hyun, Lee Gi Chan, SHINee, Mighty Mouth si Park Min Ji apar, de asemenea, in episod în calitate de invitați.

Sursa:
snsd, TV Report, yoona

Jeong Il-woo si Suzy impreuna intr-o poza

 

Actorul Jeong Il-woo si Miss Suzy au facut o poza impreuna.

Jeong Il-woo a scris pe pagina sa de Twitter: "In această imagine este Suzy. Cu actrita Suzy pentru o zi!" El a adăugat apoi o altă imagine in care este împreună cu ea.

In imagine Jeong și Suzy arata semnul victoriei: "V". Amandoi au un zambet luminos si o pătură le acopera picioarele. Ei arata aproape ca o sora cu fratele ei.
Suzy a adăugat un comentariu: "Aratam ca doi prieteni. Am mancat pizza dupa aceea!". Jeong a adăugat: "Da, nu am spus aproape nimic unul altuia înainte de pizza".

Fanii au spus: "Ei sunt atât de cunoscuti", "Suzy face reclama la pizza", "Ei sunt foarte aproape", "Au fost intr-o reclama împreună?" și mai mult.

Sursa:
www.tvreport.co.kr/?c... ( English )
http://www.hancinema.net/jeong-il-woo-and-suzy-in-a-picture-together--49388.html#g0ICMT8tcRyPZlht.99

Fotbalistul Ki Sung Yueng, din Premiere Leaguer a recunoscut ca arata ca o vulpe tibetana


 

Fotbalistul Ki Sung Yueng din Premiere Leaguer a recunoscut recent ca  arata ca o vulpe tibetana.

In data de 5 noiembrie, intr-o fotografie aparuta pe pagina personala detweeted  el compară o vulpe cu el însuși, cu legenda: "Have a nice - in fiecare zi!"

În fotografie, Ki are un aspect ursuz, cu ochii sai oblici. Fotbalistul face o comparație bună cu o vulpe.

Si in plus, el a scris cateva mesaje budiste pe partea laterală a imaginii, ceea ce a facut pe toată lumea sa rada in hohote.

Park Jong Woo, coechipierul lui Ki de la echipa națională de fotbal din Coreea , a completat de asemenea, mesajul cu unele complimente: "Kirrade este Kirrard" (Steven Gerrard George de la clubului de fotbal Liverpool, este modelul in fortbal a lui Ki, așa că el iubește să fie numit "Kirrard.")

Sursa:
K-Stars, Ki Sung Yueng, Xportsnews

luni, 5 noiembrie 2012

Yoon Eun Hye intr-un pictorial emotional


Yoon Eun Hye a apărut recent într-un pictorial emoționant.

Actrita Yoon Eun Hye s-a transformat într-o doamnă sentimentală intr-un pictorial, care a fost publicat pe 1 noiembrie în revista de stil: High Cut. In pictorial Yoon este eroina din serialul MBC, Missing You, care va începe sa fie difuzat pe 7 noiembrie, .

Yoon isi arată look-ul ei matur si profesional cu un ar misterios. Deoarece ea este bine cunoscuta ca o fashionista, ea arată elegant în articole de iarna variate, inclusiv o haină de lână și rochie o tricotata, care vor fi populare în toamna și iarna 2012.

Pictorialul publicat pe 1 noiembrie poate fi vazut si pe site-ul său on-line (www.highcut.co.kr).

Sursa:
Money Today

Kim Hyun Joong a fost prezent la un show chinezesc


Kim Hyun Joong a fost intr-un spectacol de varietati din China.

Vedeta Hallyu Kim Hyun Joong a aparut recent intr-un show chinezesc foarte popular a cărui bilete costă 610,000 won pe spectacol.

Pe 1 noiembrie, Kim a apărut intr-un spectacol de varietati dintre cele mai populare în China, Que-Rak-Dae-Bon-Young (Happy Camp). Chiar dacă spectacolul este gratuit, popularitatea sa a facut ca biletele sa fie foarte scumpe pe piața neagră.

În timp ce filma petnru spectacol, Kim a creat o atmosferă fericit pe platourile de filmare prin purtarea sa amuzanta completata de o panglică mare și ochelari de soare. Mai multe de mass-media locale și fanii l-au lăudat: "Kim a fost strălucitor, ca un animator profesionist și am fost impresionat."

Deși biletele pentru spectacol sunt gratuite, unele bilete s-au pus în vânzare pe piața neagră. Un local de evacuare mass-media spune, "Biletele au fost scalpers din 3500 de yuani (610 mii castigat) pe bilet. Lee Min Ho și Jang Keun Suk anterior a apărut pe spectacol, dar prețul pentru biletele nu au fost atât de mare."

Sursa:
kimhyunjoong, TV Report

Park Yoo Chun si Yoon Eun Hye vs. Yeo Jin Goo si Kim So Hyun

 

Serialul MBC, Missing You primește o atentie considerabila datorită actorilor ei.

Patru actori și actrițe care au rolul principal au participat pe 1 noiembrie la o conferință de presă pentru serial  și au prezentat relatiile lor armonioase.

Park a prezentat aspectul lui masculin, cu părul scurt, într-un costum negru. El va juca rolul unui detectiv pe nume Han Jung Woo care sufera dupa prima lui dragoste.

Yoon a prezentat aspectul său nevinovat într-o rochie cu flori imprimate. Ea va juca rolul unui designer de moda pe nume Lee Soo Yeon, care isi ascunde tristețea ei adânc în interiorul mintii ei.

Copiii actori Yeo Jin Goo si Kim So Hyun, care joaca rolul tinerilor Park și Yoon, au anticipat cu jocul lor, nerabdarea publicului pentru a vedea serialul.

Un oficial al serialului a spus: "Cei patru actori și actrițe sunt perfecti pentru personajele din melodrama. Vă rugăm să verificați modul în care actorii copii și actorii adulți vor conduce complotul. "

Serialul este o melodramă clasică despre un bărbat și o femeie care si-au rănit inima la prima lor dragoste. Acesta este scris de scriitorul Moon Hee Jung si regizat de producatorul Lee Jae Dong.

Primul episod al serialului va fi difuzat pe 7 noiembrie, la ora 21:55

Sursa:
JYJ, Missing You, park yoo chun, TV Report, yooneunhye

Park Yoo Chun a donat 12 tone de orez

 

Park Yoo Chun donat recent douăsprezece tone de orez pe care le-a primit de la fanii sai din 26 de țări.

La data de 5 noiembrie,  agenția lui Yoo Chun, C-Jes Entertainment, a precizat că Yoo Chun a primit recent douăsprezece tone de orez de la fanii săi, la conferinta de presa pentru noua sa dramă. Aplauze pentru Yoo Chun pentru care apare în serialul TV MBC, Missing You in rol principal principal, fanii lui din 26 de țări trimitandu-i de orez.

La conferința, Park Yoo Chun a primit un total de douăsprezece tone de orez, brichete de ramen, și mango.

Agentia lui a precizat: "Ele vor fi donate persoanelor care au nevoie."
Missing You este o melodramă despre un bărbat și o femeie care trăiesc cu amintiri dureroase dupa prima lor dragoste. Acesta va începe sa fie difuzata pe 7 noiembrie.

Sursa:
JYJ, Starnews, Yoo chun

Lee Min Ho a sustinut un eveniment pentru fanii sai


Actorul Lee Min Ho petrecut recent ceva timp pentru a comunica cu fanii sai.

Pe 2 noiembrie, Marca Trugen pentru bărbați l-a invitat pe Lee să sustina un eveniment, în Daejeon. Chiar dacă vremea era rece, mulți oameni s-au adunat pentru a-l vedea pe Lee. El a dat mâna cu toti fanii in timp ce avea un zambet luminos dand dovada si de bune maniere.

Evenimentul a avut loc la ora 4 după-amiază pentru aproximativ o oră. Faniii din Japonia și China au dovedit că el este o vedeta Hallyu populara.

Marca Trugen pentru barbati prezintă senzaționale costume de afaceri și îmbrăcăminte sport. Marca a lansat diverse evenimente pe contul lor oficial de Facebook și campanii video cu sloganul, "Traieste ca el."

Anterior Lee a apărut in serialul  SBS’s series Faith a jucat rolul generalului Choi Young. El a avut primul rol intr-un serial istoric dar a capturat inimile fanelor ".

Sursa:
TV Report

Lee Jun Ki: "Eu nu sunt parte a unui proces de 500 milioane de won"

 

Actorul Lee Jun Ki a făcut recent un anunt oficial despre un proces de 500 milioane de won.

La data de 5 noiembrie, un purtător de cuvânt al agenției lui Lee, IMX, a declarat: "Lee nu este parte a unui proces de 500 milioane  de won, despagubiri cerute de un brand de cosmetice."

Agenția a declarat: "Au fost articole care vorbesc despre Lee ca ar fi fost taxat pentru primirea a 500 milioane de won dar Lee si rudele sale nu au primit acesti bani."

"Credem că fosta sa agenție a semnat un contract, fără permisiunea lui. Ne pare rău că au fost publicate articole neîntemeiate. Am de gând să intentez o acțiune în justiție în cazul în care este necesar. "

Pe 14 februarie, cu două zile înainte ca Lee sa fie eliberat din cadrul armatei, o companie de cosmetice a intentat un proces împotriva lui Lee in care cere 500 milioane de won. Compania a semnat un contract cu fosta sa agenție pentru a începe împreună o afacere cu cosmetice, investind pentru aceasta 500 milioane de won. Dar Lee s-a mutat de la agentia lui si disputa a izbucnit.

Sursa:
TV Report

duminică, 4 noiembrie 2012

Cui ii era dor de: “Boys Over Flowers”?

♥____
 ... ei bine, cu excepția lui Kim Hyun Joon, in camasa sa alba care a salvat gasca  ~ lol ... Kim Bun este adorabil, deși are nevoie să mai slăbieasca un pic ... pentru Lee Min Ho doar loveeees caci stie să zâmbească și să zâmbească. Stilistul lui trebuie sa stie ca-i trebuie o nouă coafură  ... pleaseeee ... și Gu Hye Sun, ei bine, e drăguța dar doar atat ~ și, în sfârșit, Hyun Joong,  NU am vreo plângere. Da,  ... el e ca intotdeauna un dragut...Sursa:http://www.jazzholic.com/2009/04/15/kim-hyun-joong-impressive-fluent-japanese/

“Wolf Boy” pe primul loc in box office


WolfBoy1

Se pare că a fost un an grozav pentru Song Joong Ki. Are succes cu filmul  "Boy Wolf" și serialul "Nice Guy". Yay, felicitări pentru locul intai in box-office!

"Wolf Boy" a vândut peste 500.000 de bilete in doar 4 zile de la data primei sale difuzari in cinematografe. Filmul primește o mulțime de critici pozitive si Song Joong Ki pare să aibă totul, atât pe micul ecran cat si pe marele ecrane. A fost o ocazie minunată pentru el sa joace in "Nice Guy", dupa ce a primit de tone de laude pentru rolul său ca Kang Maru.

"Boy Wolf" în sine este o poveste unica, o dragoste neobișnuită între o fată retrasa de lume si care traieste într-o casă la țară și un băiat lup. Intre ei se infiripa o prietenie frumoasa dupa ce ea incepe sa-l invete cum să fie mai uman. Mai târziu, desigur, cei doi se îndragostesc unul de celalat. Dar când oamenii din oraș descopera că au între ei un "lup" incep sa apara problemele.

Acest film este regizat de Jo Sung Hee și are actiunea in anul 1965. Yoo Yeon Seok (Introduction to Architecture) joaca rival, fiul unei familie înstărită, care deține casa. El a fost stabilit sa se căsătorească cu Park Young Bo, și va fi personajul negativ în acest film. Wolf Boy a avut premiera mondială la Festivalul International de Film de la Toronto , și a fost difuzat in Coreea de Sud de weekend-ul trecut.

WolfBoy2WolfBoy3

Sursa:
http://www.jazzholic.com/2012/11/03/wolf-boy-tops-the-box-office/