sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Song Jong Ki se întreabă: "Punctul meu de atractie? Oamenii spun că sunt la fel ca laptele "


Lider al  tendințelor actuale, Song Joong Ki, a vorbit cu sinceritate despre farmecul lui.

În după amiaza zilei de 16 noiembrie, Song a apărut la o conferința de presă pentru drama KBS 2, Nice Guy, care abia s-a incheiat, cand un reporter l-a intrebat, "Care crezi că este punctul tau incantator?"

Zambind, Song a răspuns: "Care ar fi? Cred că parerea pe care o am despre mine și ceea ce cred alții despre mine este puțin diferita.

"Unii fani de sex feminin din jurul meu spun că arăt ca laptele. Cele mai cunoscute persoane gandesc despre mine ca sunt ca laptele. Ei bine, devine un pic ciudat daca am încerca să continuam această conversație."

El a adaugat: "Prietenii mei spun că sunt dur uneori dar tot ei spun, de asemenea, că sunt o persoană plină de afecțiune. Am în mine două caractere opuse."

Nice Guy, s-a încheiat pe 15 noiembrie dar Song Joong Ki continua sa salute oamenii prin filmul The Werewolf Boy care ruleaza in cinematografe.

Sursa:
Starnews

Actorul Lee Gwang Soo vorbeste despre sfarsitul serialului ‘Nice Guy’

 

Actorul Lee Soo Gwang vorbit despre ce a simtit la sfârșitul serialului KBS, Nice Guy.

In ultimul episod, care s-a difuzat pe 15 noiembrie, povestea merge mai departe după șapte ani. Park Jae Gil trăiește o viață fericită alaturi de sotia sa Kang Cho Ko si fetita lor. Park a fost un prieten apropiat al lui Ma Roo (jucat de Song Joong Ki).

Într-una dintre fotografiile luate pe platourile de filmare pentru ultimul episod, Lee prezintă o fotografie de nunta a personajului sau. În scena în care este sarutat dimineață de către o actriță, el pare serios concentrat.

Cea mai interesanta este scena în care el citeste o carte fiicei sale actorul aratand ca un tată real pentru fata.

Actorul a vorbit despre cum a simtit sfârșitul serialului, care a ajuns la capăt cu atat de multa popularitate. "Ne-am dorit sa fie cu adevarat bine inainte de a incepe filmarile pentru serial. Ne-a placut sa mancam împreună și am vorbit foarte mult. Asta e modul în care suntem cu toții absorbiti de muncă și am iubit lucrul într-o atmosferă prietenoasă. A fost într-adevăr simpatic ca toata lumea a lucrat într-o stare de spirit relaxata."

Sursa:
K-Stars, Xportsnews

Full House Take 2: Sarut cu Park Ki Woong si Yoo Seol Ah

 

Kang Hui (jucat de Park Woong Ki) si Se Ryung (jucat de Yoo Seol Ah) s-au sarutat în episodul 5 al serialului SBS, Full House Take 2, care a fost difuzat pe 6 noiembrie.

În unele instantanee din episod, ei se sărută cu pasiune. Cu toate acestea, ambii se uită la altă parte cu ochi reci.

Scena sarutului apare atunci când Tae Ik (jucat de Noh Min Woo), membru al formatiei Take One isi aduce aminte de trecut. În trecut, Tae Ik prima dragoste a lui Se Ryung s-a sarutat cu Kang Hui, un alt membru al formatiei Take One. Cand Se Ryung apare în fața lui Tae Ik, telespectatorii se întreabă cum va merge mai departe povestea de dragoste dintre Tae Ik si Man Ok (jucat de Hwang Jung Eum)

Înainte de filmarea scenei sarutului, Park a fost îngrijorat și nervos. Cu toate acestea, de îndată ce a început de filmarea el s-a concentrat imediat pe emoțiile caracterului său. De asemenea, el a încercat să o facă pe Yoo se simta confortabil impreuna la repetitiile scenei .

Echipa de productie a serialului a spus: "Pentru că a fost prima scena de sarut pentru Yoo Seol Ah, am fost îngrijorati foarte tare dar Park Ki Woong a ajutat-o ​​foarte mult și am putut filma cu succes scena."

Serialul ruleaza de luni până joi de la ora ora 12:30 pm.

Sursa:
K-Stars, Star Daily News

vineri, 16 noiembrie 2012

So Ji Sub - Premiera VIP pentru "A Company Man"

conferinta si Premiera VIP a avut loc în aceeași zi   
așa că l-am vazut pe So Ji Sub de doua ori in aceeasi zi
cateva VIP-uri

un nou grup: 2PMBLAQ
 

Jisub's hyung : Song Seung Heon
 

Han Hyo Joo
 

Sistar's Bora
 

Jung Jun Ha
 

Solbi

ZE:A
 

Lee Byun Hyu
 

Yoo Seung Ho *love him*


 After School
 

Sursa:
http://totallysojisub.blogspot.ro/2012/11/pix-so-ji-sub-in-company-man-vip.html

★ Lee Min Ho la Manila, Filipine ★


Lee Min Ho la plecare, pe Aeroportul Incheon 


Lee Min Ho, conferinta de presa la Manila, Philippines


Intalnirea cu fanii!!!!

a fost o atmosfera incendiara


Sursa:
http://www.koreaindo.net/2012/11/lee-min-ho-lanjutkan-kegiatan-dengan.html
naver blog

Nice Guy: Moon Chae Won afla despre leziunile pe creier ale lui Song Joong Ki

 

Moon Chae-won a descoperit problemele pe creier ale lui Song Joong-ki.

Ultimul episod din drama KBS 2TV o arata pe Seo Eun-Ki (Moon Chae-won) constatând  că Kang Ma-ru (Song Joong-ki) are leziuni pe creier dupa ce a fost rănit din cauza ei.

Ma-ru a simțit ca e ceva în neregulă în timp ce-i sugera lui Han Jae-hee (Park Si-yeon) sa se predea. El a venit acasă și a leșinat. Jae-gil (Kwang Soo) l-a dus la spital și Choco (Lee Yoo-bi), de asemenea, s-a speriat când a auzit despre simptomele sale.

Profesorul Seok Min-hyeok (Jo Seong-ha) i-a spus lui Kang că șansele pentru o operatie sunt cincizeci și cincizeci și a decis să fie tratat.

În acelasi timp, Jae-hee a căzut în șoc când a auzit vestea de la Han Jae-sik (Yang Ik-joon). Ea i-a spus totul lui Eun-ki și a rememorat toate momentele.

Sursa:
www.newsen.com/news_v... ( English )
http://www.hancinema.net/spoiler-nice-guy-moon-chae-won-finds-out-about-song-joong-ki-s-brain-damage-49781.html#gGIpm9LS8KEH15f2.99

joi, 15 noiembrie 2012

Song Joong Ki a spus: "Eu nu as lua vina prietenei mele asupra mea"

 

Actorul Song Joong Ki a declarat recent ca este foarte diferit de Maru din drama KBS 2TV, Nice Guy.

Pe 16 noiembrie, la un interviu de presă, care a avut loc pentru celebrarea terminarii serialului Song a spus: "Dacă aș fi fost Maru, nu aș fi luat vinovăția iubitei mele asupra mea."

În serial, Maru (jucat de Song Joong Ki), era student stralucit la medicină, dar merge la închisoare, luând vina iubitei sale, Jae Hee (jucat de Park Si Yeon), asupra lui dupa ce ea a facut o crima.

Song a spus: "Dacă aș fi fost Maru, aș fi  îndemnat-o să se renunțe. Dacă ea mi-ar fi cerut să iau vina ei asupra mea, as fi renuntat la ea. "

În ceea ce privește scenele cele mai memorabile, Song a spus: "Sunt cu Noona. În unele scene, a fost cu totul incomod sa spun Jae Hee Noona, așa rămân în memoria mea. "

Song, a spus de asemenea: "De asemenea Maru ii spune lui Jae Hee Jae: Eu nu pot promite că te voi iubi, dar pot sta cu tine pentru totdeauna. Vei veni cu mine? "Am fost într-adevăr serios cand am spus asta."

În ceea ce privește cele mai memorabile scene, Song a spus: "Am fost trist când am filmat scena in care Maru ii spune lui Jae Hee: "Nu simt nimic pentru tine acum, "și plang singur. Îmi amintesc, de asemenea, scena in care Jae Gil bea cu Maru, după ce a aflat că Maru este pe cale de a muri și scena in care Maru se  saruta cu Eun Gi în Japonia. Scena sarutului a fost într-adevăr impresionanta cu un castel în fundal. "

Sursa:
Starnews

Lee Min Ho in sfarsit in Filipine!

In cele din urmă Lee Min Ho a ajuns în Filipine!

Una dintre cele mai populare branduri de îmbrăcăminte Bench  a surprins atunci cand au invitat doi membri din grupul Super Junior (Siwon & Donghae) sa fie imaginea lor. Acum, încă o dată, Bench a surprins pe toata lumea atunci când a dezvăluit că Lee Min Ho va fi una dintre imaginile lor la nivel global.

Lee Min Ho a devenit popular pentru filipinezii prin dramele lui, “Boys Over Flower” and “City Hunter” care au fost prezentate la televiziunile din Filipine, filipinezii indragind personajele sale, pe Gu Jun Pyo (BOF) si Yoon Sung (City Hunter).

Actor coreean Lee Min Ho a ajuns în sfârșit în Filipine astăzi! Chiar înainte de sosirea sa, fanii s-au aliniat și au așteptat în afara aeroportului sosirea vedetei coreene.

Lee Min Ho era deja in trend pe rețele sociale si "Twitter", chiar înainte de a fi ajuns sa arate entuziasmul fanilor filipinezi.

In data de 16 noiembrie actorul va avea o întâlnire cu fanii lui sub titulatura: “Fun Meeting with Lee Min Ho” si va oferi autografe fanilor norocosi pe 18 noiembrie. 

Sursa:
@benchtm, @MinozAko, @WeAreMinoz|Twitter

Nice Guy: Relatia Ma Roo & Eun Gi cu final fericit

 

Nice Guy: Ma Roo și Eun Gi isi lamuresc relația

Ma Roo (jucat de Song Joong Ki) și Eun Gi (jucat de Moon Chae Won) au un final fericit.

În ultimul episod al dramei KBS2, Nice Guy care s-a difuzat pe 15 noiembrie, Ma Roo și Eun Gi isi lamuresc relația.

Înainte de operație Ma Roo o conduce afara pe Eun Gi pentru o plimbare.

Min Young apare de nicăieri și încearcă sa o omoare pe Eun Gi, dar Ma Roo se pune-n locul ei atât de repede că este înjunghiat în locul ei.

Dupa 7 ani, Ma Roo este medic, dar si-a pierdut amintirile despre trecut și Eun Gi conduce o casă tip sandwich si este alaturi de Ma Roo.

In sfârși Ma Roo, si-a deschis inima in fata lui Eun Gi ceea ce a dus la un final fericit.

Video:
http://www.epdrama.com/drama/nice-guy   

Sursa:
Xportsnews
http://www.epdrama.com/drama/nice-guy/

Siwon de la Super Junior joaca un personaj comic in "The King of Dramas"

   

Siwon Super Junior a apărut pentru prima dată în noul serial SBS TV The King of Dramas, portretizand un personaj comic.

În al treilea episod al serialului care a fost difuzat pe 12 noiembrie, Anthony Kim (jucat de Kim Myung Min) se luptă să arunce intr-un nou serial pe Kang Hyun Min (jucat de Siwon), într-un nou serial pe care el il produce. Kang Hyun Min are o imagine de om inteligent si mistic. Cu toate acestea, Anthony Kim spune: "Kang Hyun Min este cea mai stupida persoana din lume, care vrea doar să facă bani."

Kang Hyun Min este, de asemenea, indecis. Lui i se ofera unul dintre rolurile principale în noile seriale de catre Anthony Kim și Oh Wan Jin. Cu toate acestea, el evită luarea unei decizii.

Aceasta este prima dată cand Siwon joaca un rol comic. Oamenii au răspuns: "Am inceput sa nu ma mai uit la The King of Dramas pentru a vedea Kim Myung Min, dar Siwon a fost bun, de asemenea." "Siwon este atat de amuzant" "Îmi place personajul pe care Siwon  il portretizează." "Eu ar trebui să ma uit si la acest serial"..

Al patrulea episod al serialului va fi difuzat pe 13 noiembrie, la ora 09:55

Sursa:
siwon, Superjunior, Xportsnews

Hyun Bin a spus: "Mă simt ca și cum as avea un drum lung de parcurs"

   

Actorul Hyun Bin a vorbit de curand despre cum se simte inainte de a fi eliberat din serviciul militar.

Hyun Bin a apărut la The 23rd Marine Corps Band Annual Concert’, care a avut loc pe 14 noiembrie, la KBS din Seul, ca MC.

Park Eun Ji, cea care a prezentat concertul impreuna cu Hyun Bin, l-a întrebat ce simte despre viitoarea lui eliberare din serviciul militar. El a răspuns: "Eu mai am aproximativ douăzeci de zile rămase. Voi fi eliberat în decembrie, dar mă simt ca și cum aș avea un drum lung de parcurs înainte de luna decembrie. "

Park zis în glumă că: "De la căderea sunt multe frunze căzute pe stradă. Sper să ai grijă de tine și sa eviti acele frunze căzute." Hyun Bin a făcut pe oameni să râdă, răspunzând: " Eu nu știu dacă succesorii mei sunt aici sau nu, dar eu cred că acestia imi vor mătura inainte".

Hyun Bin va fi eliberat din serviciul militar pe 6 decembrie. Apoi, el va lucra cu o nouă agenție numita O & Entertainment.

Sursa:
hyunbin, Xportsnews

Park Yoo Chun despre Missing You: “Sunt fascinat de personaj”

 

O imagine emoționanta cu Park Yoo Chun a fost de curand lansate.

Park joaca rolul lui Han Jung Woo in drama CSM, Missing You. El a atras atenția de cand a aparut in primul și al doilea episod din serial.

După serialele difuzate oamenii au răspuns: "Pot să înțeleg de ce Han Jung Woo părea atât de trist când a apărut in al doilea episod." "Eu nu pot să aștept pana să văd ochii emotionanti a lui Park în timpul aparitiei sale" "Cred ca serialul va deveni o melodramă trista. "

Din moment ce imaginea a fost lansata pe 15 noiembrie, când al patrulea episod va fi difuzat, mulți oameni se întreabă dacă Park va apărea sau nu in episod

Pe 14 noiembrie, Park a spus pe platoul de filmare: "Sunt atât de fericit sa fiu in serial și eu într-adevăr ma bucur sa joc rolul. Sunt fascinat de Han Jung Woo. Vă rugăm să sprijiniti serialul. "

Sursa:
JYJ, Missing You, park yoo chun, Xportsnews

A fost dezvaluit recent un film vechi cu actorul Song Joong Ki

 

A fost lansat un videoclip de 4 minute cu Song Joong Ki care are comantariul: “Song Joong Ki dark history.”

O comunitate online a postat un video cu legenda: “Song Joong Ki dark history”, videoul prezentandu-l pe Song dansand un dans de 4 minute cu un grup de fete pentru emisiunea KBS, Music Bank.

În video, Song dansează 4 minute un "subiect fierbinte" cu Seo Hyo Lim. El se uită nervos și dansul lui stangaci a făcut să râdă oamenii.

Moda sa colorata a atras de asemenea  atenția. Un tricou negru și o vestă verde strălucitoare  poate fi in prezent o gafă in moda, dar aspectul său frumos le-a făcut sa arate perfect.

Oamenii care au vazut videoclipul au spus: "De aceea ar trebui să fie interzise astfel de filme." "Aceasta este istoria lui intunecata" "De ce ai făcut asta?" "Este bine, pentru că este un film vechi" "El face ce poate mai bine și arată drăguț. "

Sursa:
TV Report

Song Joong Ki: Nu vreau să spun la revedere echipei de la Nice Guy

 

Drama KBS, Nice Guy se va stinge în curând. Recent actorul Song Joong Ki și-a exprimat sentimentele cu privire la incheierea serialului TV.

Pe 15 noiembrie Song a spus: "Am terminat de filmat ultimul episod astăzi la ora 09:30 dimineața. Eu nu pot să cred că serialul s-a încheiat și chiar nu vreau să spun la revedere de la regizor, scriitor, personal sau membrii distribuției ".

El a adaugat: "Am fost foarte fericit cand am filmat pentru serial și vreau să le mulțumesc tuturor din nou. Vreau să-i mulțumesc publicului pentru sprijininul dat serialului și lui Kang Ma Roo. "

Ultimul episod, care a făcut publicul sa se intrebe care va fi finalul, va fi difuzat pe 15 noiembrie, la ora 09:5

Sursa:
TV Report

Song Joong Ki si Moon Chae Won se pregatesc de un sarut de adio?

 

O imagine cu Song Joong Ki si Moon Chae Won au fost lansate recent.

Drama KBS, Nice Guy a lansat o imagine din ultimul episod al serialului care va fi lansat pe 15 noiembrie de la ora 10:00.

In episodul 19 al serialului care a fost difuzat pe 14 noiembrie, Ma Roo (jucat de Song) a încercat să o protejeze pe Eun Ki (jucat de Moon) și a spus: "Hai să fugim împreună." Mulți oameni se întreabă cum va fi serialul pana la capăt.

În imagine, Song și Moon se privesc unul pe altul în timp ce în stau picioare lângă un taxi. Song pare că sângerarea și a făcut oamenii sa creda că ceva grav sa întâmplat cu ei.

Oamenii care au vazut imaginea au răspuns: "Eu sper că ei se vor saruta pentru reuniune." "Va fi sărutul lor de adio"?

Ultimul episod al serialului care va fi difuzat pe 15 noiembrie, va face publicul sa se simta trist din cauza lui Ma Roo și Ki Eun și povestea lor de dragoste pe muchie de cutit.

Sursa:
Sports Korea

Nice Guy: Ce decizie va lua Song Joong Ki?

   

Drama KBS 2TV, Nice Guy este aproape de final.

În episodul 19 al serialului care s-a difuzat pe 14 noiembrie, Maru (jucat de Song Joong Ki) se simte vinovat fiindca ii face rau lui Jae Hee (jucat de Park Si Yeon).

Cu toate acestea Hee Jae încearcă să o amenințe pe Eun Gi (jucat de Moon Chae Won) în scopul de a il face pe Maru sa o iubeasca din nou. De aceea Maru ii spune lui Eun Gi: "Să fugi de ea", pentru a o proteja.

Cum secretul morții președintelui SEO (jucat de Kim Young Cheol) este scos la iveala conflictele dintre Jae Hee, Young Min (jucat de Kim Tae Hoon) și Min Young și Ha Jun (jucat de Lee Sang Yeop) se adancesc.

Dar Jun Ha, singura persoană care poate spune adevarul lui Eun Gi adevărul, este inconștienta.

De asemenea, Maru este pe cale să moară. Din moment ce a fost rănit intr-un accident de mașină, a simțit o durere puternica de mai multe ori. Jae Gil (jucat de Lee Soo Gwang) îi cere să accepte o interventie chirurgicala cât mai curând posibil, dar Maru ii spune: "Vreau doar să ma bucur de acest moment de fericire un pic mai mult."

Scriitorul acestei dreme a scris multe povești cu final trist, inclusiv Sorry, I Love You, A Love to Kill si Will It Snow for Christmas? astfel ca spectatorii se intreaba cum se va termina acest serial.

Ultimul episod din serial va difuza pe 15 noiembrie, de la ora 21:55

Sursa:
Nice Guy, songjoongki, Xportsnews

‘Wolf Boy’ a stabilit un nou record pentru genul romanceFilmul ’Wolf Boy‘ in care joaca Song Joong Ki si Park Bo Young a stabilit un nou record pentru filmele de dragoste coreene.

Filmul a adus în 157784 de spectatori in 14 zile aducand numărul total de spectatori la 4065371. Acesta este filmul dragoste coreean care a adus cel mai rapid in cinematografe 4 milioane de spectatori stabilind un nou record în termen de doar 15 de zile. El a bătut chiar ‘Masquerade‘, in care joaca Lee Byung Hun si care a înregistrat peste 4 milioane de pectatori după 16 de zile.

‘Introduction to Architecture‘ in care joaca miss Suzy a ajuns in 53 zile la 4 milioane de euro și a înregistrat un total de 4106671 telespectatori. "Wolf Boy", este de așteptat să bată recordul în cinematografe în ziua a 16-a zi .

Sursa:
Allkpop

"Nice Guy" are o întorsătură dramatică a evenimentelor!

 

Song Joong Ki va surprinde publicul in drama KBS, Nice Guy.

In ultimul episod al serialului care a fost difuzat saptamana trecuta, Jae Hee (jucat de Park Si Yeon) l-a rugat pe Ma Roo (jucat de Song Joong Ki) sa-i dea o imbratisare. Eun Ki (jucat de Moon  Chae Won) a văzut îmbrățișarea celor doi și serialul s-a încheiat.

In episodul 19 al serialului care a fost difuzat pe 14 noiembrie, Ma Roo va lua o decizie neașteptată. Joon Ha (jucat de Lee Sang Yeop) a luat de asemenea o decizie importanta și l-a vizitat pe Ma Roo. Scena a făcut mulți oameni se întreabe ce fel de decizie au luat cei doi.

Un purtator de cuvant al serialului a spus: "Complotul se va dezvolta rapid. Vă rugăm sa vedeti  ce va face Ma Roo si ce rezultat va primi el." Mai sunt doar două episoade din serial până la sfârșitul anului..

Sursa:
TV Report

Nice Guy: Wallpapere

Am gasit aceste wallpapere pe site-ul oficial al dramei Nice Guy.

E atata naturalete si gingasie in expresia actorilor ca nu m-am putut abtine sa nu le postez si eu.

Cred că toata lumea ar vrea sa le vada. 

miercuri, 14 noiembrie 2012

"Faith" va fi prezent in decembrie si in Japonia

 

Drama de epocă "Faith", în care a jucat Lee Min-ho și Kim Hee-seon, este programata în Japonia incepand cu 15 decembrie.

Serialul va fi difuzat prin intermediul canalului de televiziune prin cablu NOTTV zilele de miercuri și joi.

Serialul este o drama care vorbeste de calatoriile in timp si care se învârte în jurul unui războinic din perioada Goryeo, jucat de Lee, și un medic de azi jucat de Kim.


Acesta a fost regizat de Kim Jong-hak care a regizat, de asemenea "Hourglass" (1995) si "The Legend" (2007).

Între timp, Kim a primit recent premiul "Icon of the Year" la premiile anuale de la Cosmopolitan Asia Beauty Awards in Shanghai..

Rolul ei în acest serial fost aparitia sa la TV dupa mai mult de cinci ani.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo... ( English Korean )
http://www.hancinema.net/faith-to-air-in-japan-from-december-49713.html#I3oClYoqxkXe0SgQ.99

Nice Guy: Ma Roo ii propune lui Ein Gi sa fuga impreuna


 

Ma Roo (jucat de Song Joong Ki) ii sugerează lui Ein Gi (jucat de Moon Chae Won) sa fuga cu el.

În episodul 19 din drama KBS2, Nice Guy, care s-a difuzat pe 14 noiembrie, Ma Roo ii sugerează că ea ar trebui să scape de el pentru dragostea lor.

Ma Roo încearcă să o convingă pe Jae Hee să nu mai faca lucruri rele și să se întoarcă la el, evocând toată căderea din cauza lui.

Cu toate acestea Hee Jae nu este convinsa ca lui Ma Roo nu-i mai pasa de Eun Gi așa că-i sugerează un acord final in care Hee ii prezinta documente și filme care o discrediteaza pe Eun Jae Gi. Jae Hee ii spune lui Ma Roo că daca el nu reușește să aducă o bandă inregistrata cu vocea lui de  Seo Jung Gyu, ea nu se va raspunde de ea însăși.

Derutat de situația de mai sus, Ma Roo ii spune lui Eun Gu, "Ar trebui să scap de aici singur pe undeva. Voi merge oriunde, atâta timp cât ești cu mine."

Sursa:
Xportsnews

Dream - 2009
 
Titlul: 드림 (Dream)
Romanizare: Deurim
Hangul: 드림
Regia: Park Su-Chan
Scenariul: Hyeong-su Jeong
Canal de difuzare: SBS
Episoade: 20
Premiera: July 27 - September 29, 2009
Limba: Korean
Tara: South Korea

Intriga:
Drama SBS, Dream, este o poveste despre un tânăr, Lee Jang Suk (Kim Bum) care si-a petrecut timpul într-un centru de detenție pentru minori pentru hotii buzunare și dorinta sa de a fi un boxer cunoscut după ce a fost eliberat cu ajutorul unui agent de sport, Nam Jae Il (Joo Jin Mo). Drama a fost recunoscutas de către unele secțiuni ale mass-media ca fiind versiunea coreeană a lui Jerry Maguire, deși intriga nu are nimic asemănător. Multe scene garantate cu tipi topless asa ca, aviz fetelor.

În lumea sportului clientii unui agent de sport ii pot schimba cariera. Acesta a fost cu siguranță cazul unui agent de sport pe nume sport Nam Jae Yul (Joo Jin Mo), care a avut o cariera de mare cu mai multi clienti sportivi celebri. Dar cariera lui s-a prăbușit atunci când unul dintre clienții săi se amesteca într-un caz de droguri. Într-o zi, el intalneste un puști pe nume Lee Jang Suk (Kim Bum), care are un trecut plin de culoare. Jang Suk a fost arestat pentru ca era hot de buzunare si si-a petrecut copilaria într-un centru de detenție pentru minori. Când este eliberat, el risca de a cădea înapoi la vechile lui obiceiuri dar visul lui era de a deveni un luptator K-1, o formă de concurență de kickboxing, era prea mare. ÎCând il întâlnește pe Nam Jae Yul, un agent de sport, ambii văd șansă de asi obține viața înapoi cu ajutorul lui Park Deci Yeon, instructor Tae Bo. "Dream" este o drama din 2009 în regia lui Park Su-Chan.

Distributia:
Joo Jin Mo - Joo Jin Mo
Kim Bum - Lee Jang Suk
Son Dam Bi - Park So Yeon
Park Sang Won - Kang Kyung Tak
Choi Yeo Jin - Jang Soo Jin

Sursa
http://www.viki.com/channels/364-dream
http://www.dramastyle.com/drama/Dream/

Song Joong Ki arata ca un designer de moda

 

Imagini cu Song Joong Ki filmand la drama KBS, Nice Guy au fost recent lansate și au atras o e atenție deosebita.

În poze, Song se concentrează pe cateva fotografii a unor modele de moda.

Imaginile au fost luate atunci când Song a filmat scena in care Ma Roo (jucat de Song) hotaraste fotografiile pentru o marca cu imagini de exterior.

Din moment ce el arată ca un designer de moda adevarat oameni care au vazut fotografiile facute au răspuns: "Song arata atat de bine pentru pictorial." "El arata mai mult ca model de moda".

Song a fost lăudat de către membrii personalului pentru ca a jucat scena foarte bine. El a monitorizat și a ales imaginile ca si cum ar fi fost un designer real.

Serialul se difuzeaza in Coreea în fiecare miercuri și joi, de la ora 10:00

Sursa:
TV Report

Hyun Bin, prezentator al Corpului de Marina

In data de 14 noiembrie Hyun Bin a fost MC (prezentator)

la a 23-a Editie a Concertului Anual de Mars al Corpului de Marina

ce avut loc la Sala KBS din Yeouido, SeulSursa:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.534048729957322.87873529.179642925397906&type=1

marți, 13 noiembrie 2012

Actorul Song Joong Ki a fost votat ca cel mai dorit senior într-o facultate

 
  
Actorul Song Joong Ki cu cea mai mare popularitate în ultimul timp a fost votat cel mai dorit senior dupa ce un sondaj le-a derut studentilor sa zica ce celebritate senior este o necesitate de a il avea în colegiu.

Un coreean clinica dermatolog a efectuat sondajul sus-menționat care a cuprins 531 de intervievati elevi care au venit la clinică pentru tratament între 17 octombrie - 8 noiembrie.

Rezultatele din sondaj l-au clasat pe Song Joong Ki pe primul loc cu 37% (196 de persoane) din totalul voturilor. Studenții care au votat pentru el ș-au exprimat: "Visul seniorilor ar fi cu siguranta Song Joong Ki", "Tipul cel mai popular trebuie să fie Song Joong Ki", "Dacă un senior ca Song Joong Ki ar fi prezent la facultate cifra de prezență va atinge 100% tot timpul ".

Locul al doilea a fost ocupat de Lee Je Hoon, care a obținut 24% (127 de persoane) din totalul voturilor. Yoo Seung Ho care in prezent joaca în melodramă MBC "I Miss You" a fost al treilea, cu 15% (79 de persoane) din totalul voturilor. Lee Seung Gi a fost urmatorul pe lista ocupand locul 4 cu 12% (64 de persoane) din totalul voturilor.

În afara listei au inclusi celebritati precum comediantul Yoo Jae Suk, care pare să fie cineva care poate lua într-adevăr grijă de cineva și recenta senzație K-POP, Psy .

Sursa:
Yahoo Singapore

TOP - Tour Alive in Los Angeles

♥.♥

OMG!!!!

El este ca un prinț!!!!

♥.♥

A fost difuzat un teaser TV cu Moon Geun Young și Park Si Hoo

 

Un teaser TV cu Moon Geun Young și Park Si Hoo a fost difuzat.

A fost lansat un teaser pentru noua drama SBS, Cheongdam-dong Alice.

Serialul este despre o fată obișnuită pe nume Han Se Kyung (jucat de Luna Geun Young) care încearcă să se căsătorească cu un bărbat bogat dar care realizează pana la urma adevăratul sens al unui mariaj fericit.

În video teaser, apar împreună Se Kyung si un om bogat pe nume Seung Jo (jucat de Park Si Hoo). Seung Jo ajunge mâinile pe la Se Kyung si Se Kyung isi ține mâna cu un zâmbet luminos.

In video teaser au fost prezentati membrii distributiei cu efect de vis care au făcut pe mulți oameni sa astepte cu nerabdare noul serial seria.

Echipa de producție pentru serial a spus: "Am încercat să prezinte membrilor distributie, cum ar fi personaje de desene animate fantezie. Vom lansa o altă versiune a video teaser în curând pentru a atrage atenția publicului. "

In serialul care va fi difuzat în decembrie, după Five Fingers, joaca Moon Geun Young, Park Si Hoo, So Yi Hyun, Kim Ji Seok și altii.


Sursa:
TV Report

Leeteuk de la Super Junior va apărea ca invitat in emisiunea SBS TV, Kang Shim Jang impreuna cu familia sa

 

Leeteuk de la Super Junior și familia sa apar in emisiunea Kang Shim Jang

Pe 13 noiembrie, echipa de producție a emisiunii Kang Shim Jang a raportat că familia lui Leeteuk va apărea intr-un episod al spectacolului special pentru Leeteuk.

Episodul cu Leeteuk a fost filmat. Mama lui Leeteuk si sora sa Park In Young, vor apărea pe episod.

Aceasta este a doua oară pentru Park cand apare in spectacol. Ea surprinde pe toată lumea cu prestatia ei intr-un dans energic.

Conform rapoartelor, după performanța lui Park, mama lui Leeteuk râde, spunând: "Nu a fost perfect, dar ea a facut mai bine decat ultima data."

TVXQ, Kim Se Ah, Im Sung Min și Siwon de la Super Junior vor apărea, de asemenea, in episod în calitate de invitați.

Sursa:
leeteuk, Starnews, Superjunior