sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Song Joong Ki vorbeste despre Jaejoong


Recent Song Joong Ki s-a intalnit cu Jae la o conferinta de presa. Despre impresia asupra lui Jae Jk a zis: “Personajul lui Jae este opus aspectului sau astfel ca este usor sa ii fi apropiat si sper sa fim mult mai buni prieteni.”

 Si-a exprimat aprecierea fata de Jae de cum joaca in drama si film si se pare ca m-a promovat foarte mult. Uneori el chiar mi-a scris pe twitter. Si pentru asta ii sunt foarte recunoscator.”

Sursa:
金在中点康 & JJ baidu
PrinceJJ

Lee Min Ho a spus: Nu m-am asteptat la o asemenea popularitate în China

Lee Min Ho mai popular ca niciodată, !

 

Actorul Lee Min Ho a vorbit cu sinceritate despre popularitatea sa în China.

Într-o sesiune recenta sesiune de fotografiere și interviu din revista @star1, Lee a spus: "Eu nu m-am  așteptat să primesc o simpatie atât de mare în China."

Starul a devenit popular în China cu serialele Boys Over Flowers si City Hunter, iar acum el devine cunoscut ca cea mai valoroasa vedeta Hallyu.

Lee a spus: "Până în prezent, doar productiile TV romantice și de comedie coreene au atras atenția în străinătate, deoarece acestea au putut realiza cu ușurință o legătură de simpatie cu oamenii din alte țări. Asa ca eu sunt destul de surprins de faptul că productia TV, City Hunter, a putut câștiga o asemenea popularitate în China."

Despre activitățile sale ulterioare în străinătate, al a spus el: "Nu am nicio concepție eronata despre filmarile in coreeană sau de altă natură din străinătate. În cazul în care anumite productii au o calitate bună și există un personaj pe care vreau sa-l joc, cred că e deja atractiv în felul meu propriu. Dacă productia are o calitate bună, nu contează in ce țară se face."

Numarul din decembrie al publicatiei @star1 a fost lansat pe 21 noiembrie, iar copiile au fost vândute imediat pe internet din librării.

Un reprezentant al revistei a spus: "Pana acum doar o mică parte din exemplarele tipărite sunt disponibile la chioșcurile de ziare ale unor stații de metrou din Seul și magazine convenabile GS25 . Luam în considerare ca in viitorul apropiat sa imprimam ceva mai multe."

Sursa:
http://en.korea.com/leeminho/board/lee-min-ho-says-ive-never-expected-such-popularity-in-china/

Kim Tae Hee, perfecta intr-o reclama comerciala

 

Kim Tae Hee isi arată silueta ei perfectă în imaginile unei reclame comerciale.

Actrita Kim Tae Hee atrage ochii fanilor intr-o reclama cu silueta ei perfecta.

Recent, cateva poze cu titlul: "Kim Tae Hee face o reclama comenrciala" au fost postate pe un site online.

Dupa imaginile postate, vedeta pare a filma intr-o reclama pentru o masini. Părul ei este legat într-o coada la spate, iar hainele ei negre accentueaza si mai mult silueta ei subțire. Deși imaginile sunt încă nefinalizate, figura ei perfect proportionata face pe oameni sa o venereze.

Ea recent si-a exprimat dorinta de a juca pe Jang Ok Jeong, personajul principal  din drama SBS, Jang Ok Jeong Lives in Love, care este programata să aibă premiera la începutul anului viitor.

Sursa:
Jang Ok Jeong Lives in Love, kimtaehee, sbs, Xportsnews

Yoo Seung Ho si-a castigat titlul de "Tipul CG": Ce inseamna asta?


 

Actorul Yoo Seung Ho recent si-a câștigat  titlul de "Tipul CG" pentru intreaga generație.

În prezent, actorul joaca rolul lui Kang Hyung Joon din drama MBC, I Miss You. Kang o ajută pe Lee Soo Yeon (jucat de Yoon Eun Hye) sa uite de trecutul ei și să înceapă o viață nouă.

Un set de fotografii sub denumirea: "Yoo Seung Ho este un tip CG" a fost postate recent în diverse galerii ale site-urilor on-line. Neologismul CG tip se referă la un om cu un aspect superb care nu are nevoie de nicio editare grafica suplimentara pe computer  atunci când poze cu acesta sunt pe ecran.

Postarea include mai multe imagini cu Yoo facute în timpul unor episoade ale dramei I Miss You. Aparand cu imaginea de copil actor acum Yoo s-a transformat într-un actor matur apeland acum sentimental la publicul adult cu o actorie perfecta si matură. De asemenea aspectul său impecabil îi motivează pe oameni să-l numeasca un "Tip CG".

Fanii care au vazut postarea au reacționat: "Recunosc că Yoo Seung Ho este un tip CG." "Mă uit la I Miss You doar din cauza lui" "Iti multumesc Seung Ho ca te-ai transformat intr-un barbat adevarat" "El arata mult mai bine ca So Ji Sub dupa ce creste. "

Sursa:
Xportsnews

Yoo Seung Ho in drama Arrang and the Magistrate

Seung Ho

este cel mai tânăr și cel mai dragut

Împărat de Jad (Bunicul Ceresc)

 
 

această scenă este cu

Heavenly Grandfather și God of Under world

cand fantoma Arang s-a întors la forma umana

Acesta este modul în care s-a realizat scena

Sursa:
http://en.korea.com/yooseungho/board/photoyoo-seung-ho-on-drama-arrang-and-the-magistrate/

Frumosul Yoo Seung Ho @ Premiera de film

 Yoo Seung Ho a participat la premiera unui film.

Filmul a fost regizat de Koo Hye Sun

Atât de chipeș!! 
 

Sursa:
http://en.korea.com/yooseungho/board/handsome-yoo-seung-ho-movie-premier/
http://asiafaninfo.blogspot.ro/2012/11/yoo-seung-ho-korea.html

Yoo Seung Ho, atat de frumos in “I Miss You’

★Seung Ho este mult prea frumos★

 ★ Seung Ho in “I Miss You’★

★El intr-adevar arata atat de bine:  Nu mai am deloc cuvinte★

 ★Ma voi bucura de acest serial, Seng Ho★

★Vom avea din nou o aventura dupa Faith!★

 

AHHHHHHHHHHHHHHH

★Eu spun Yoo Seung Ho? Tu spui?★

Sursa:
http://en.korea.com/yooseungho/?p=1067

vineri, 23 noiembrie 2012

Miss Suzy - “Sexy si minunata”


Song Joong Ki a inceput tarziu promovarea alaturi de Park Bo Young


 

Lui Song Joong Ki ii pare rău pentru ca Park Bo Young a inceput promovarea filmulului de una singura.

Actorul Song Joong Ki a spus recent cât de rău se simte pentru ca a inceput sa participe mult mai târziu la promovarea filmului A Werewolf Boy .

In data de 23 noiembrie echipa si personalul de producție a filmului s-au adunat la un restaurant din Gwancheol-dong, Seoul pentru a sărbători cele peste 5 milioane de spectatori. Song a spus că s-a simțit foarte rău pentru ca nu a participat de la început la  promovare din cauza unui alt program pe care l-a avut la un serial TV.

Pentru că programul de promovare s-a suprapus cu filmarile la serialul KBS 2, Nice Guy, el a trebuit să participe la activitatea de promovare a  filmului mult mai tarziu. Cum filmarile la serial s-au terminat recent, Song este acum axat pe promovarea filmului mai mult decât oricând.

El a spus: "În loc sa ma ocup de propriul meu interes, cum ar fi filmarea reclamelor, acum sunt mai mult ocupat cu promovarea filmului. Pentru că știu cât de greu este sa promovezi un film fără partener, m-am simțit foarte rău pentru Bo Young.

"Deși am suferit fizic, m-am disciplinat ca să ma transform într-o persoană nouă, chiar înainte de a merge pe scenă."

Într-o conferință de presă anterioara, actorii din distributia filmului au spus ca nu ar face nici o promisiune publică în speranța de a atrage oameni. Dar Song a spus ca actorii se pregatesc pentru un eveniment important.

El a spus: "Noi (actori) ne-am promis reciproc să nu facem nicio referire publică legata de film. Ne-am gândit că ar fi mai bine sa realizam un eveniment surpriza pentru public.

"Suntem de fapt pe punctul de a planifica ceva special", construind astfel așteptări în rândul oamenilor pentru viitorul eveniment surpriza.

In data de 22 noiembrie, A Werewolf Boy a atras 5464835 de spectatori și se pregateste pentru stabilirea unui nou record zi după zi.

Sursa:
Starnews

Kim Hyun Joong a plecat in Yokohama, Japonia pentru un meci de fortbal

Actorul și cântărețul Kim Hyun Joong si-a demonstrat talentul si ca jucator de fotbal.

Kim Hyun Joong trebuie sa fie la Yokohama, așa că a călătorit în Japonia pentru a participa la "Partida de vis" asa cum a fost numit acest eveniment ce va avea loc pe 23 noiembrie.

Meciul va avea loc între o echipă din Japonia si echipa de vedete FC MEN.


După meciul de fotbal va avea loc concertul "K-Pop Kijeuna" la care participă căpitanul de echipa
Kim Jun Su, Jeong II Woo, Juno, MEN, Nep, etc.

Kim Hyun Joong va lansa pe 12 decembrie primul album in limba japonez.


Echipa de fotbal FC MEN:


Sursa:
http://kathysbench.blogspot.com/

joi, 22 noiembrie 2012

Moon Chae Won a spus: “Song Joong Ki face adesea greseli in timpul filmarilor”


 

Moon Chae Won a spus: "Song Joong Ki face adesea greșeli în timp ce filmeaza". Si zic eu, foarte urat din partea ei ca-si barfeste colegii.

A fost recent postata online o înregistrare video cu Song Joong Ki in timp ce face greseli la filmarile pentru drama KBS 2TV 1, Noce Guy, care s-a încheiat la 15 noiembrie.

Pe 20 noiembrie, a fost încărcat un videoclip pe site-ul oficial al dramei Nice Guy sub titlul de "Ultima filmare cu Song Joong Ki Moon și Chae Won pentru Nice Guy".

În video, Song și Moon filmeaza scena in care se arata ca Eun Gi (jucat de Luna Chae Won) are un magazin mic și Maru (jucat de Song Joong Ki) trăieste într-un orasel ca medic șapte ani mai târziu de la operatia lui. In timpul filmarilor, Song și Moon necajesc un copil actor.

Moon il laudă pe copilul actor, spunând: "Vocea ta e atât de drăguță", și, de asemenea, ii spune rușine lui Song: "Song Joong Ki nu-si memoreaza replicile asa de bine."

Song lucrează din greu la memorarea replicilor pentru a nu face greșeli dar nu pare asa bun la memorare.

Oamenii au răspuns: "O apreciez pe Moon Chae Won pentru performatele sale actoricesti." "Îmi place Song Joong Ki chiar dacă face greșeli" "E frumos sa ma uit la un video despre un serial"

Sursa:
TV Report

Park Hye Mi a spus despre Song Joong Ki, “El este asemenea unui burete”

 
În înregistrarea recentă pentru emisiunea KBS, Generation Sympathy Saturday, Park Hye Mi a spus: "Am înregistrat anterior serialul My Lovely Prince and Princess. Eu nu mi-am dat seama la timp, dar când mă gândesc la asta acum, el este asemena unui burete."

Acesta a fost dezvăluit cand Park a uimit publicul cântând un vers din muzicalul New Roly-Poly.

Show-ul va difuza sâmbătă, de la ora 09:05.

Sursa:
Xportsnews
 

Kim Nam Gil キム・ナムギル a terminat pozele pentru cartea 'Way Back to the Road'

  
Actorul Kim Nam Gil va lansa a doua sa carte de fotografie, "Way Back to the Road". El a dezvăluit ca urmareste publicarea acesteia inca din 2010 dupa prima carte intitulata 'Into the Wild', într-un interviu din Marie Claire, care urmează să fie publicat in decembrie 2012.

Practic, "Way Back to the Road" este o colecție de fotografii realizate in cele 12 zile de călătorie în Noua Zeelandă în august anul trecut oferind propriile sale imagini personale realizate dar și de fotograful publicatiei Marie Claire, Cho Nam Ryong și povesteste viața sa din timpul pauzei de doi ani cat a fost in sericiul militar obligatoriu.

După calatoria din Noua Zeelandă, Kim Nam Gil va fi din nou prezent in numarul din decembrie 2012 al publicatiei Marie Claire, care va ilustra imagini in tonuri diferite, care emana calm, inteligența și charisma.

Kim Nam Gil este programat pentru o intalnire cu fanii prima după doi ani, la universitatea in care a invatat, Hankuk University of Foreign Studies, in data de 16 decembrie.

Sursa:
SBSE!

Cand era tanar, Yoon Sang Hyun arata ca si Won Bin?


 

Pe 20 noimebrie actorul Yoon Sang Hyun a facut promovarea pentru drama KBS 2TV, “Kim Seung Woo’s Win-Win”.

Fanii care au vazut o fotografie de pre-debut a actorului au comentat: "Yoon Sang Hyun e frumos și în această fotografie arata ca Won Bin".

Yoon Sang Hyun arăta ca Won Bin când era mai tânăr?

Sursa:
http://thekoreandrama.com/featured-korean-dramas/yoon-sang-hyun-looked-like-wonbin-when-he-was-younger.html

Song Jihyo: “Kim Jaejoong are o multime de talente”Song Jihyo a vorbit cu mândrie despre munca în echipă: "Eu sunt tipul de om la care de obicei durează mai mult pentru a cunoaște un partener de platou. Și din cauza așteptărilor mele, regret mereu mai târziu. Dar de data asta, pentru că nu am avut nevoie de timp să ma familiarizez cu paretenerul, ne-am ajutat reciproc vorbind despre film și a avut filmari distractive."

Ea a mai spus: "Chiar dacă, el nu s-a plâns măcar o dată. M-am gândit că ne potrivim la caractere atunci când am citit scenariul. Am crezut că el ar putea juca bine. "

Song Jihyo a adăugat: "E o persoană încântătoare și simpla. El are o mulțime de talente. Jaejoong a absorbit atmosfera ca si cum ar fi absorbit spațiul în sine, ca și cum ar fi fost acolo de mult timp. Acest lucru ar fi fost mai greu, dacă nu ar fi avut talent nativ. "

Sursa:
StarNews via Naver

Yoo Seung Ho atat de frumos pe platourile de filmare


 

Au fost lansate cateva instantanee cu Yoo Seung Ho pe platourile de filmare.

Mai multe imagini cu Yoo au fost publicate pe un site online sub titlul: "Yoo Seung Ho intr-o serie de fotografii luate din drama lui."

În imagini, Yoo filmeaza pentru drama MBC TV, Missing You. În unele dintre imagini el poartă din cauza frigului o haina groasa captusita.

Oamenii au răspuns: "Există o mulțime de fani." "Yoo Seung Ho este atat de inalt" "E foarte rău că nu-i pot vedea fața." "Yoo Seung Ho este asa de frumos" "Vreau să-l văd de aproape. "

Yoo joacă în prezent rolul lui Hyung Jun in serialul Missing You.

Sursa:
TV Report

Ji Sung si Kim Ah Joong - scene de sarut in My PS Partner


   

A fost lansat un instantaneu in care Hyun Seung (jucat de Ji Sung) și Jung Yoon (jucat de Kim Ah Joong) se pot vedea sarutandu-se pe un pat, în noul film My PS Partner.

In film, Ji joaca rolul lui Hyun Sung, care suferă de amintirile dureroase despre fosta lui prietena si Kim joacă rolul lui Yoon Jung care tanjeste dupa dragostea iubitului ei.

Yoon Jung formează numărul greșit și vorbeste cu Hyun Seung crezand ca e prietenul ei. După aceasta, ei se întâlnesc și se întâmplă să se sărute pe un pat.

În instantaneu, Yoon Jung si Hyun Seung se saruta cu pasiune pe un pat, acoperind-se cu o pătură. Acest instantaneu crește curiozitatea multor oameni despre modul în care acestia se întâmplă să se întindă pe același pat după ce se cunosc unul pe altul doar dupa un apel telefonic.

Există, de asemenea, un alt instantaneu in care Yoon Jung and Hyun Seung se saruta afara. Potrivit rapoartelor, scena s-a filmat în apropierea de Universitatea Hong Ik  și o mulțime de oameni mișunau pentru a vedea scena sarutului. În această scenă, Hyun Seung si Yoon Jung iși dau seama că se iubesc unul pe altul.

My PS Partner este un film romantic despre Yoon Jung care încearcă să-si seducă iubitul si Seung Hyun care, dupa ce aude vestea că iubita lui l-a părăsit pentru un alt bărbat, se indragosteste de altcineva dupa ce da sfaturi de dragoste dupa un apel telefonin gresit. Filmul este regizat de Byun Sung Hyun și va fi lansat pe 6 decembrie.

Sursa:
K-Stars, TV Report

miercuri, 21 noiembrie 2012

Lee Min Ho vrea sa calatoreasca in jurul lumiiLee Min Ho a aparut in numarul din decembrie al revistei @star1.

Împreună cu mai multe fotografii superbe in paginile revistei de regaseste de asemenea, si un interviu.

Unele dintre subiecte sunt:
Despre banii lui: Parintii mei se ocupă de banii mei, de aceea nu știu prea multe despre ei.

 Despre rolul său pe care ar dori sa-l joace: Vreau să joc intr-o drama intr-un rol de tanar rebel . Vreau să joc roluri diferite, care ar putea fi jucate numai atunci când esti încă tânăr.

Despre visul lui din viata reala: Vreau să merg intr-o călătorie dus-intors  în jurul lumii de unul singur.

Sursa:
http://koreanvibe.com/lee-min-ho-wants-to-go-backpacking-around-the-world
@star1

Joo Won model pentru Cosmopolitan Magazine

Joo Wone trece de la Bridal Mask la un stil al modei de toamna. Cu țigări, sticle de vin, și prețioase puppy-dog eyes, numarul publicatiei Cosmo din octombrie l-a transformat complet pentru aceasta sedinta  intr-un băiat răutăcios si rau.


Ce parere aveti? Se potrivesc cele doua fete ale lui Joo Won?

Sursa:
http://blog.dramafever.com/2012/11/joo-won-poses-for-cosmopolitan-magazine/
Baker King Kim Tak Goo, Bridal Mask, Cosmopolitan Magazine, Joo Won, Moon Joo Won  

Lee Min Ho si Kim Hyun Joong intr-o reclama haioasaLee Min Ho si Kim Hyun Joong au facut în 2009 o reclama pentru telefonul Samsung ‘Anycall Magic Hole.’ Partea haioasa era faptul ca partea din față a telefonului avea doar un buton colorat care nu facea nimic, cu excepția faptului ca pe ea se rotea un cerc colorat. 

În acest clip Kim Hyun Joong vorbeste cu Lee Minho ca de la vedeta la vedeta.

La un moment dat Lee Min Ho 
aruncă dramatic meniul și incepe sa deseneze foarte repede un cerc imens pe masa.

Kim Hyun Joong vede cercul apoi tine telefonul "Hole Magic" în sus și ajunge la concluzia ca cele două imagini sunt identice.

Terminați, ca nu are niciun sens.

Nu sunt sigur ce anume din reclama avut de a face cu telefonul în sine, dar modul în care au jucat cei doi a fost drăguț?!

Sursa:
 
http://blog.dramafever.com/2012/11/lee-min-ho-and-kim-hyun-joongs-crazy-cf/
Boys Over Flowers, City Conquest, City Hunter, F4, faiith, Kdrama, Kim Hyun Joong, Korean Drama, Korean Pop, Kpop, Lee Min Ho, Personal Taste, Playful Kiss, samsung magic hole

A avut Jung Yong Hwa primul sarut in Heartstrings?

 

Sau cel puțin așa susține actrita So Yi Hyun care a jucat rolul profesorului de dans a lui Jung Yong Hwa. Ea chiar a pretins ca Jung Yong Hwa a sarutat un ursuleț de pluș pentru a se pregăti pentru scena!
Heartstrings a fost făcut în 2011 și Yong Hwa era de de 22 de ani la momentul respectiv. Să ne amintim ca în fapt, el e liderul formatiei rock CNBLUE. Hmm, eu am să spun că a mintit COMPLET! Imi pare rău So Yi Hyun dar eu nu cred in aceasta poveste a sarutului!

Tu crezi tot? A fost acesta primul sărut a lui Hwa Yong sau pur și simplu e o minciună drăguța?

Sursa:
http://blog.dramafever.com/2012/11/jung-yong-hwa-had-first-kiss-in-heartstrings/
CN Blue, CNBLUE, Heartstrings, Jung Yong Hwa, Kang Min Hyuk, Kdrama, Korean Drama, Korean Pop, Kpop, Park Shin Hye, So Yi Hyun, YongHwa, You're Beautiful

Lee Seung Gi lanseaza un mini-album!


 

O veste minunata pentru fanii Lee Seung Gi! El revine cu un mini-album, Forest, care va include și cinci piese sub titlul “Turn Around”. Albumul va include si piese in colaborare cu grupul indie Epitone Project. Acest lucru va insemna pentru Lee Seung Gi revenirea pe scena K-Pop. De asemenea Hook Entertainment, a subliniat faptul că mini-albumul se concentrează pe melodii de dragoste, insusi Lee Seung Gi s-a alăturat compoziției cântecului intitulat “The Words ‘I Love You’” care exprima sentimentele triste ale cuiva care a pierdut pe cineva drag.

Albumul este programat să fie lansat cu un photobook mâine, 22 noiembrie.

http://www.youtube.com/embed/Xw0URnMrFV8?

Sursa:
www.gokpop.com
http://blog.dramafever.com/2012/11/lee-seung-gi-to-release-an-album/
album, Epitone project, Forest, korean indie, Kpop, Lee Seung Gi
Photo: Hook Entertainment

Fotografii cu Joo Won la pregatirea pentru noua drama!
Actorii din drama viitoare 7th Grade Civil Servant s-au reunit și au făcut lectura primului script! Pozele de la lectură arată actorii care vor juca inclusiv Joo Won, Choi Kang Hee si Chansung de la 2PM care se concentreaza pe scripturile lor.Drama este programata cândva în luna ianuarie, cine se va uita?!

Sursa:
http://blog.dramafever.com/2012/11/photos-from-joo-wons-upcoming-new-drama/
2PM, 7th grade civil servant, Bridal Mask, Chang Kang Hee, Chansung, Joo Won, Kdrama, Korean Drama, Korean Pop, Kpop, Protect the Boss

Woo Ri este prima dragoste a lui Yoon Si Yoon!

   

Acest lucru este total neadevărat! De fapt se intampla dar nu în viața reală ci in drama ei viitoare My Flower Boy Neighbor! Woo Ri, care a putut fi recunoscuta in Heartstrings, tocmai si-a dat acordul pentru a juca prima dragoste a parsonajului lui Yoon Si Yoon.

Oare o să ne facă să aruncam o rosie ori de câte ori ea este pe ecran la fel ca personajul ei din Heartstrings? Cine stie. Dar ce crezi despre acest meci până în prezent?

Sursa:
Heartstrings, Kdrama, Kim Yoon Hye, Korean Drama, My flower boy neighbor, Park Shin Hye, Woo Ri, Yoon Si Yoon

Cand vine vorba de bautura Jang Keun Suk este Big Spender

 

Vedeta din Love Rain a spus recent că în ultimele luni majoritatea basnilor lui au fost cheltuiti pe băutura. El a mai spus, de asemenea, o poveste amuzanta despre el și tatăl său cand au baut stricla dupa sticla pana au dat gata sase sticle intregi.

Oare in poza Printul Asiei este la o petrecere sau la o întâlnire?

Sursa:
Jang Geun Suk, Jang Keun Suk, JKS, Kdrama, Korean Drama, Love Rain, Mary Stayed Out All Night, The Prince of Asia, You're Beautiful

Jin Se Yun diva sexi pentru Arena Homme+


Pozand pentru Arena Homme Plus Magazine, Jin Se Yun vedeta din Bridal Mask  pare absolut uimitoare. Jin Yun prezinta o latura sexy si feminina in aceste elegante fotografii alb-negru.


Care dintre aceste fotografii superbe este favorita ta?

Sursa:
Arena Homme Plus magazine, Bridal Mask, Five Fingers, Jin Se Yun, Joo Won, Kdrama, Korean Drama

J Kyun, sosia lui Song Joon Gi, atrage atentia


J Kyun a primit porecla: "La 3 secunde de Song Joong Ki."

Recent un site al unei comunitati online a postat o imagine cu titlul: "J Kyun arata ca Ki Song Joong în zilele lui de hip-hop."

În imagine se face o comparație între imaginea lui J Kyun și si a lui Song Joong Ki. Imaginea atrage atenția pentru că cei doi seamănă foarte mult între ei atunci când este privită din lateral.

Cu toate acestea, J Kyun a râs zdravan si a spus: "Am vizitat Universitatea Sungkyunkwan pentru un concert și l-am văzut pe Song Joong Ki. Sunt un calmar în comparație cu el. "

J Kyun a fost activ inca din 2005 și a primit porecla de "printul hip-hop" și, de asemenea, a primit un loc ca artistul pop K dupa paeticiparea sa la Mucon Seoul 2012.

Sursa:
Xportsnews

marți, 20 noiembrie 2012

Actrita Park So Hyun și-a exprimat recunoștința față de Song Joong Ki.


Park So Hyun a dezvăluit: "Song Joong Ki este atât de bun și grijuliu, eu nu-i pot mulțumi îndeajuns ..."

In episodul  SBS, Power FM 107.7MHz, care a fost difuzat pe 16 noiembrie si in care actrita Park So Hyun a jucat episodul numit Love Game, actrita a început conversația prin a spune că succesul din spatele filmului, Wolf Boy a fost mulțumită armoniei perfecta dintre ea si Song Joong Ki.

Park So Hyun, --ul de la radio a intrebat-o pe Park Bo Young: "Care a fost pentru tine cea mai grea scena pe care ai filmat-o?" Park Young Bo a răspun: "Scena în care in care ii dadeam o palmă pe obraji lui Song Joong Ki. Aceasta scena a fost deosebit de grea pentru mine, deoarece a fost prima data cand am lovit pe cineva. Chiar am crezut că ar fi fost mai bine dacă as fi fost eu lovita."

Ea a adaugat: "Cred că l-am pălmuit de mai mult de treizeci de ori, dar el m-a ajutat sa nu actionez emoțional in fața lui. În scena în care el a fugit cu mine in spate, el a fost atent la fusta mea care flutura. El este atât de bun și grijuliu ... eu nu-i pot mulțumi îndeajuns. "

În prezent, Wolf Boy in care joaca Song Joong Ki si Park Bo Young este numarul 1 in box office și a depășit 5 milioane de vizualizări peste week-end.

Sursa:
Park Bo Young, park so hyun's love game, SBS Power FM 107.7MHz, songjoongki, Wolf Boy, Xportsnews

Universitatea din Sungkyunkwan Scandal este REALA!

Ha! Nu, nu este una dintre acele drame minunate! Asta nu e real, dar ceea ce este real este școala în sine. Are in jur de 613 ani, și a fost menționata în nenumărate drame istorice, cum ar fi drama mult indragita, Sungkyunkwan Scandal si a educat, de asemenea, pe unele dintre vedetele preferate din K-Drama si K-Pop, cum ar fi ... 

Song Joong Ki
 

Bae Yung Jun
 

Ji Hyun Woo

 

Moon Geun Young
 

Și recent s-a anuntat ca cel mai tanar membru al formatiei KARA, Jiyoung, a fost acceptată la renumita Universitate.

Sursa:
Bae yung jun, Ji Hyun Woo, Jiyoung, KARA, Mary Stayed Out All Night, Moon Geun Young, Nice Guy, Song Joong Ki, Sungkyunkwan Scandal