sâmbătă, 15 decembrie 2012

★ Seung Ri de la BIG BANG este iubit de catre mebrii DX★

 
Seung Ri cu G-Dragon

 

CuTae Yang

 

cu T.O.P

XD asa de amuzant

 
 

♥~ Seung Ri cu Panda  hehe adorabil ~♥
 


Sursa:
http://en.korea.com/bigbang/?p=23825
seungrifactory,pozic

vineri, 14 decembrie 2012

♥ Song Joong Ki & Moon Chae Won ♥

Fericiti Impreuna!!!

Song Joong Ki & Moon Chae Won au facut un cuplu frumos în Nice Guy

Acestea sunt imaginile din emisiunea Happy Together când au fost invitați în calitate de oaspeți


 

Sursa:
http://en.korea.com/songjoongki/?p=9333

Son Ho Young va lipsi temporar din Immortal Classics 2

 
Son Ho Young isi ia un concediu temporar de la Classics Immortal 2.

Cantaretul Son Ho Young este pe cale de a se retrage din emisiunea KBS 2, Immortal Classics 2.

Având în vederile filmarile speciale cu Uhm Jung Hwa pentru ultimul episod care au avut loc pe 10 decembrie, Son are de gând să-si ia ceva timp liber de la Immortal Classics 2 ca să se pregătească pentru noul sau album.

Vedeta a incantat telespectatorii cu sale spectaculoase și abilitatile remarcabile cantant in direct. În special în episodul care a fost difuzat pe 17 noiembrie, care a fost o special pentru Lee Yong, el avand o performanta fabuloasa cu rearanjarea de nivel trei al cântecului castigand competiția.

Fanii care au auzit vestea ca pe 10 decembrie a filmat pentru ultimul sau episod si-au arătat regretul lor prin SNS. Ei au comentat: "Mai este distractiv de a urmari Immortal Classics 2dacă el nu mai e acolo?" "Ma bucuram cu adevărat cand ma uitam si ascultam la spectacolele sale si imi pare rau sa aud asta".

Ultimul episod a lui Son in Immortal Classics 2 este programat sa fie difuzat în luna ianuarie a anului viitor.

Sursa:
Immortal Classics 2, K-Stars, son ho young, Xportsnews

Confession of Murder si Pieta pentru perioada 12/08 - 14 decembrie 2012

O multime de filme coreene trecute in revista de revista pentru această săptămână împreună cu Confession of Murder si  Pieta

Confession of Murder
(Modern Korean Cinema, 13 decembrie 2012)

Deranged
(hancinema.net, 8 decembrie 2012)

My Way
(Korean Grindhouse, 11 decembrie 2012)

Pieta
(Film Misery, 8 decembrie 2012)
(The New Indian Express, 10 decembrie 2012)

Stateless Things
(Koreabridge, 12 decembrie 2012)

Suicide Forecast
(Asian Movie Web, 7 decembrie 2012)


A Tale of Two Sisters, 2003
(The Hollywood News, 7 decembrie 2012)

Bungee Jumping of Their Own, 2001
(Hanguk Yeonghwa, 9 decembrie 2012)

Cyrano Agency, 2010
(KOFFIA Blog, 11 decembrie 2012)

Ever So Good, 1976
(Seen in Jeonju, 13 decembrie 2012)

Going by the Book, 2007
(Celluloid & Leftovers, 11 decembrie 2012)

Memento Mori, 1999
(Genkinahito's Blog, 12 decembrie 2012)

My Dear Enemy, 2008
(Modern Korean Cinema, 11 decembrie 2012)

Oldboy, 2003
(A Year of Film, 11 decembrie 2012)

Parallel Life, 2010
(Korean Grindhouse, 13 decembrie 2012)

The Recipe, 2010
(Mihansa, 12 decembrie 2012)

Whispering Corridors, 1998
(Genkinahito's Blog, 10 decembrie 2012)

Sursa:
http://www.hancinema.net/korean-movie-of-the-week-documentary-mother--2011-50784.html
Weekly Korean Reviews,  Modern Korean Cinema, Korean Cinema News, Korean Box Office Update, Facebook, sau Twitter, confession of murder, deranged, film reviews, korea, Korean cinema, stateless things, weekly korean reviews

U-Kiss va bate SHINee cu noul lor single în Japonia?

 
U-Kiss a ocupat locul al treilea pe Oricon Chart cu al cincilea lor single japonez Distance, inca din prima zi de la lansare.

In timp ce multi artisti japonezi asteapta ani buni ca sa-si lanseze albumele, SHINee și U-Kiss s-au clasat pe locul al doilea și al treilea pe Oricon la mica distanta.

În ciuda faptului că fenomenul Hallyu a fost un pic in scadere în Japonia toate biletele pentru evenimentele promoționale și întâlnirile fanilor trupei U-Kiss s-au vândut foarte repede.De asemenea, grupul s-a clasat pe locul al treilea pe Oricon Chart cu noul lor single inca în prima zi de la lansare.

Oamenii din industria muzicala japoneza se asteapta ca pozitia unora dintre cântăreți populari coreeni se va schimba foarte mult anul viitor.

“Distance” piesa principala al noului single U-Kiss, descrie sentimentele unui barbat pentru iubita lui. E o balada care se potriveste perfect sezonul de iarnă.

De asemenea, U-Kiss lucrează la noul lor album care urmează să fie lansat în Coreea, în luna martie a anului următor.

Sursa:
Star Daily News, ukiss

Yoo Seung Ho arata sofisticat in negru

 
Seung Yoo Seung Ho a devenit un bărbat chipeș. Actorul și-a lansat imaginea ca un copil actor și a devenit un barbat care ti-ar putea fura cu ușurință inima.  

Actualmente are un prestanta deosebita și carisma în drama "I Miss You"

Recent, s-au putut vedea pe web postere cu Yoo Seung Ho pe cand filma la o reclamă pentru un celular


Titlul imaginilor aste: "Poze cu Yoo Seung Ho - Perfect intr-un costum negru complet". Postarea de asemenea a subliniat: "El nu e om ...".

În fotografii Yoo Seung Ho este îmbrăcat într-un costum negru si sta liniștit cu un celular in mana.  


Privind la imagini, este greu de crezut actorul tocmai a absolvit facultatea anul trecut si încă arata foarte tanar.

Fanii a avut numai lucruri bune de spus despre aceste fotografii. Printre comentarii se putea citi: "Ai sentimentul ca e de Wonbin" și "E într-adevăr om".

Sursa:
http://www.soompi.es
KoreaFansPanama
Enviar por correo electrónicoEscribe un blogCompartir con TwitterCompartir con Facebook

Park Jung Min de la SS501 va organiza doua concerte in Japonia pe 18 si 19 decembrie

 
Cantaretul Park Jung Min va organiza două concerte exclusive in Japonia cu alter ego-ul, Romeo.

Park va organiza concerte pe 18 si 19 decembrie Tokyo Dome City Hall, în Japonia, ca Romeo și va sărbători si aparitia pe piata a noului sau EP.

Park va fi promovat în Japonia, nu numai ca artistul Park si ca si Romeo, spectacolul fiind regizat de un producător japonez și o casă de discuri i-a dat un concept total diferit.

In data de 18 decembrie, Park va organiza concertul ca Romeo pentru a sărbători scoaterea pe piataa lui Romeo, primul EP Midnight Theatre. Apoi pe 19 decembrie Park va organiza un alt concert ca Park ca sa-si promoveze noul EP Beautiful, care a fost lansat pe 14 noiembrie.

Agenția lui Park a spus: "Park lucrează din greu pentru a oferi atât spectacole ca sine însuși dar și ca Romeo. El a ales cântece pentru a realiza și concertele ca el însuși. "

Inn prezent Park este în Japonia pentru a pregati cele doua concerte diferite si lucreaza pentru aceastea mai mult de paisprezece ore în fiecare zi.

Sursa:
park jung min, sports korea, SS501

Kim Hyung Joon de la SS501a facut o poza cu Jimmy Choo

   
Cantaretul Kim Hyung Joon a facut recent o fotografie cu designer-ul de renume mondial  Jimmy Choo.

Pe 13 decembrie, Kim a postat pe pagina personala detweeted o imagine cu comentariul în limba engleză, "Dr. Jimmy Choo. Va multumesc foarte mult. An nou fericit și Craciun Fericit. Ne vedem anul viitor. "

În imagine, Kim și designerul stau unul lângă altul și zambesc la aparatul de fotografiat. Kim are in mana un autograf cu Choo si Choo și deține in mana un PE cu autograful lui Kim.

Oamenii care au vazut imaginea au răspuns: "Kim are prieteni în întreaga lume." "Nu știam că se știau unii pe alții" "Ei sunt mari în fiecare in domeniul sau." "Arata bine impreuna".

Kim a reprezentat Coreea la 2012 Malaysia Model Festival Awards, care a avut loc pe 11 decembrie în Kuala Lumpur, Malaezia.

Sursa:
kim hyung joon, SS501, Starnews

Serialul City Conquest in care joaca si Kim Hyun Joong nu poate fi difuzat pe canalele importante TV

   
Noua dramă City Conquest in care joaca Kim Hyun Joong nu va fi difuzat pe cele trei canale de televiziune importante din Coreea: KBS, MBC, și SBS.

Pe 14 decembrie, un membru al personalului de la Drama Department din cadrul KBS a raportat: "KBS a decis recent să nu difuzeze City Conquest."

Membru al personalului a declarat: "Media Baek, compania de productie al dramei City Conquest și-a exprimat recent intenția de a difuza serialul pe canalul KBS. Am considerat că privim lucrurile din unghiuri diferite si am refuzat deoarece ne-am gândit ca serialul nu este potrivit canalului KBS."

Un oficial din industria audiovizualului a spus "Compania de producție al serialului City Conquest si-a exprimat, de asemenea, intenția de a difuza serialul pe MBC și SBS, dar posturile de televiziune au decis să nu le programeze pentru difuzare pe canalele lor. Motivul este faptul ca conținutul și costul de producție nu sunt acceptabile pentru canalele de televiziune importante. Cea ce știm e faptul ca filmarile pentru serial s-au oprit "

City Conquest este o drama serie de acțiuni despre la Baek Mir (jucat de Kim Hyun Joong), care se razbuna pe societate dupa ce l-a ruinat pe el și familia lui.

Serialul a atras atenția datorita distributiei: Kim, Jung Yumi, Nam Goong Min, Kim Seung Woo, Kim Young Ho, Kim Hee Won, Park Hyo Joon si Choi Chul Ho.

Sursa:
City Conquest, kimhyunjoong, Starnews

Park Yoo Chun siYoo Seung Ho o iubesc pe Yoon Eun Hye in mod diferit

 
Jung Woo (jucat de Park Yoo Chun) și Hyung Jun (jucat de Yoo Seung Ho) atrag datorita modului lor diferit de a o iubi pe Soo Yeon (jucat de Yoon Eun Hye).

În episodul difuzat pe 13 decembrie al serialului Missing You, Jung Woo si Hyung Jun isi exprima dragostea pentru Soo Yeon în moduri diferite.

Jung Woo decide să uite de Joy după ce aude că ea nu vrea să trăiască ca Soo Yeon. El a asteptat-o 14 ani dar decide să o lase să meargă pe drumul ei pentru a uita de trecutul sumbru.

Pentru fericirea fetei pe care o iubeste el decide sa renunte la iubirea lui si sa uite de ea.

Cu toate acestea, Hyung Jun decide să nu o lăse pe Soo Yeon sa mearga pe drumul ai atunci când observa ca ea se gandeste la Jung Woo.

Soo Yeon il vede gemand de durere pe Hyung Jun atunci când ea se intoarce acasa dupa ce s-a vazut cu Jung Woo. Hyung Jun care deja știa că Soo Yeon s-a întâlnit Jung Woo i-a spus cu lacrimi în ochi: "M-am gândit că nu te vei intoarce întoarce." La aceasta, Soo Yeon ii spune: "Nu voi pleca nicăieri." Când Soo Yeon il lasă să aduca niste pastile, Hyung iunie ei deține și spune, "Nu te poți duce nicăieri."

Jung Woo si Hyung Jun iubesc aceeași femeie în moduri diferite. Jung Woo încearcă să o lase să meargă în drumul ei in numele iubirii dar Hyung Jun încearcă să o tina alaturi de el.

Soo Yeon il iartă pe Jung Woo după ce își dă seama că si el, de asemenea, a trăit cu durere in suflet dupa despartirea lor. Jung Woo pare să încerce să o lase să plece de langa ei pentru totdeauna dar nu-si poate ascunde dragostea pe care a păstrat-o timp de paisprezece ani.

Soo Yeon, Jung Woo si Hyung Jun fac parte dintr-un triunghi amoros. Soo Yeon nu ar putea cu ușurință să plece cu Hyung Jun pentru că a protejat-o în ultimii paisprezece ani, dar nu-i va fi ușor pentru să plece Jung Woo chiar daca el a avut grijă de mama ei Hee Myung (jucat de Song ok Sook) în timp ce ea era plecata.

Sursa:
JYJ, K-Stars, Missing You, Starnews, Yoo chun, Yoo Seung Ho

joi, 13 decembrie 2012

Ha Seok Jin ata de sexy in drama Childless Comfort

 
Ha Seok Jin isi va scoate în evidență corpul lui musculos in drama Childless Comfort.

Ha joacă rolul lui Sung Gi, un medic stomatolog și fiu inteligent la părinții săi (jucat de Yoo Dong Geun si Kim Hae Sook) care s-a indragostit de Young Hyun (jucat de Oh Yoon Ah), în drama JTBC, Childless Comfort.

În episodul 16 din serial care va fi difuzat pe 16 decembrie, Sung Gi prezinta un look masculin, cu bustul descoperit. Ha a impresionat deja la spectatori femei cu corpul lui musculos.

In episodul paisprezeal serialului care s-a difuzat pe 9 decembrie, Sung Gi devine un logodnic fals pentru Young Hyun.

Sursa:
Ha Seok Jin, K-Stars, sports korea

Joo Won impresioneaza fanele cu look-ul lui din My Girlfriend is an Agent

Gillo (jucat de Joo Won) face apel la multe femei cu look-ul lui.

În drama MBC TV, My Girlfriend is an Agent, Gillo isi arată look-ul lui atractiv.

Într-o zi, Gillo merge pe stradă, purtând o cască mare. Această scenă descrie personalitatea aroganta a lui Gillo. Oferind un cadou drăguț, sexy, Gillo isi dezvăluie personalitatea aroganta si lipsita de griji a unui om care încearcă să se bucure de viața.

În timpul filmarii scene, zeci de oameni mișunau in acel loc pentru a-l vedea pe Joo Won, în ciuda vremii geroase. Din cauza vremii, Joo Won a făcut câteva greșeli în actorie. Cu toate acestea, oamenii au fost încântați să vadă pe Joo Won de mai multe ori.

La aspectul sexy a lui Joo Won, oamenii au răspuns: "Joo Won face vremea calda." "Sunt om dar nu stiu de ce imi bate inima" "Look-ul lui este atât de drăguț.".

Compania de productie a serialului a spus: "Actorii trebuie să fi fost epuizati din cauza vremii reci deoarece au avut filmat o mulțime de scene afara, dar au fost, de asemenea încurajati de mai multe persoane. Vom încerca tot posibilul pentru a crea o drama de bună calitate."

My Girlfriend is an Agent este o noua comedie romantica despre un agent care are totul cu excepția dragostei. Acesta va începe sa fie difuzat incepand cu luna ianuarie a anului următor, după Missing You.

Sursa:
K-Stars, Star Daily News

★Song Joong Ki a mers la facultate ca un student normal★

Recent, Song Joong Ki a fost la universitate  

pentru a face o prezentare și să ia examenele finale.

El arata
în această imagine mai mult ca un frumos profesor decat un student. 
 

 
   Se pare ca aici este la un examen.


și o alta :) prezentare

noroc la examenele finale Joong Ki
:)
Te vom astepta!Sursa:
nate pann
http://en.korea.com/songjoongki/board/%E2%98%85song-joong-ki-went-to-school-as-a-normal-student%E2%98%85/

Lee Hong Kide la FT Island nu va aparea pe M Countdown pentru doua saptamani

  
FT Island Lee Hong Ki nu va apărea pe M Countdown canalul Mnet timp de două săptămâni.

Lee Hong Ki, care este emcees la M Countdown canalul Mnet, nu va putea apare în emisiune pentru două săptămâni.

Pe 12 decembrie, un purtator de cuvant al emisiunii a spus: "Lee s-a scuzat pentru ca va filma pentru  The Phoenix (titlu de lucru) timp de două săptămâni."

Purtătorul de cuvânt a adăugat: "În loc de Lee, va aparea  B1A4 in episodul din 13 decembrie ca MC special."

Filmul, este despre un star de top care după ce stârnește controverse sociale are grijă de pacienții unui spital și realizează importanța vieții și a muzicii.

Sursa:
ftisland, lee hong ki, Starnews

Kim Hyun Joong in topurile Oricon Chart cu primul sau album

   
Kim Hyun Joong se află în fruntea Chart Oricon cu primul său album

Kim Hyun Joong a depasit recent topurile Oricon Chart cu primul său album lansat în Japonia.

Conform Oricon Chart din 13 decembrie, primul album a lui Kim, Unlimited, care a fost lansat în Japonia pe 12 decembrie, a depasit graficul Oricon Daily Chart prin vanzarea de 56473 exemplare.

Albumul contine un total de paisprezece melodii, inclusiv piesele “Your Story,” “Save Today,” “I’m Yours,” și lui cancecele existente a lui Kim.

Kim a depasit, de asemenea, Oricon Daily Chart si Weekly Chart cu al doilea single Heat, care a fost lansat in Japonia pe 4 iulie. În numai două luni, Kim a vândut peste 200.000 de exemplare ale acestui album.

Kim va merge intr-un turneu in Japonia , în luna ianuarie a anului următor pentru trei luni si va face opriri in zece orase.

Sursa:
kimhyunjoong, Starnews

Lee Joon Ki organizează întâlniri cu fanii în Japonia: "Mulțumesc întotdeauna"

   
Actorul Lee Joon Gi a avut loc recent întâlniri în Japonia cu aproximativ 10.000 de fani.

Lee s-a întâlnit cu fanii japonezi la Nagoya Century Hall pe 4 decembrie, la Osaka International Convention Center pe 5 decembrie si la Yokohama Pacifico pe 10 decembrie.

Aceste întâlniri cu Lee au fost speciale pentru fanii japonezi si au fost organizate sub titulatura “JG Time with You…in Japan”celebrand sarbatorile de Crăciun. În ciuda vremii reci, peste 10.000 de oameni din toată țara au venit la intalnirile organizate pentru a-l vedea Lee.

A trecut aproape nouă luni de când s-a văzut pentru ultima oară cu fanii sai japonezi. El a apărut pe scenă cu un aspect nervos pe față și a spus salut fanilor în japoneză. Fanii l-au întâmpinat cu un strigăt de bucurie.

Cu parul care a crescut un pic mai mult și cu un zâmbet cald, Lee a prezentat un aspect rautacios dar viril de-a lungul întâlnirilor.

La reuniunile fanilor Lee a vorbit despre unele povești din spatele camerei de filmat de la drama Arang and the Magistrate și viața lui de cântăreț și actor.

Atunci când Lee a interpretat cântecul său nou, care l-a repetat timp de zece ore pe zi, fanii au răspuns la auzul melodiei cu entuziasm.

Lee a spus: "Va multumesc foarte mult pentru că ați venit să mă vadeti și sa ma salutati, în ciuda vreme reci, și va mulțumesc mereu pentru ca ma aplaudati si ma iubiti. De acum eu voi fi mai activ în țările din afara tarii, de acum și vreau să realizez un nou proiect. "

Lee a revenit la Coreea pe 11 decembrie. El va lua o pauză pentru o vreme înainte de a începe un nou proiect.

Sursa:
LEEJOONGI, Starnews

Song Hye Kyo si Jo In Sung impreuna intr-un nou serial

   
Actorul  Jo In Sung si actrita Song Hye Kyo au fost surprinsi în timp ce filmau impreuna pentru noul serial TV.

O comunitate on-line a postat o imagine cu Jo In Song filmand pentru serialul SBS TV, That Winter, The Wind Blows care va fi difuzat începand cu luna februarie a anului viitor.

În imagine, Song merge pe jos alaturi de Jo In Sung. Song joacă rolul moștenitoarei unei mari companii care suferă brusc de o deficiență vizuală. Cele două vedete au atrasatentia cu profilele lor perfect proportionate.

Serialul care este scris de celebrul scriitor No Hee Kyung, a primit o atenție considerabilă, odata cu vestea că Jo și Song vor reveni impreuna pe micile ecrane.

Sursa:
jo in sung, Money Today, songhyekyo, That Winter The Wind Blows

Poza cu CNBLUE inainte de concertul “We’re ready”

CNBLUE si-au lansat imaginea de grup facuta chiar înainte de concertul lor.

Cei patru membri ai grupului poartă costume negre și fiecare-si tine in maini instrumente muzicale.Jung Yong Hwa si Lee Jong Hyun iși țin chitarile și Lee Jung Shin si Kang Min Hyuk au betele de la tobe.

Grupul s-a pregatit din greu pentru concertul lor. Cu câteva zile în urmă membrii grupului au postat pe pagina personala de tweeted o imagine cu comentariul: "Oameni, ne pregătim pentru concert chiar acum. Vă rugăm să asteptati cu răbdare să-l vădeti! "

CNBLUE vor organiza al patrulea concert coreen "Blue Night" pe 15 si 16 decembrie  la Parcul Olimpic din Seul de la ora 6:00 pm

Sursa:
CNBLue, Xportsnews

Scena de sarut intre Suzy si Lee Jae Hoon

   
O scena a sarutului intre Miss Suzy și actorul Lee Jae Hoon a fost recent data publicitatii.

O comunitate on-line a postat o imagine cu Suzy și Lee sarutandu-se, imagine care a atras o mulțime de atenție. Imaginea a fost capturata din filmul Architecture 101, care a avut premiera în luna martie.

Scena sarutului a fost filmata să se suprapună cu scena, in care Han Ga In si Tae Woong Um, care au jucat rolurile personajelor adulte, s-au sarutat în casa pe care au construit-o împreună.

Scena sarutului a fost eliminata din film dar a fost inclusa în versiunea de pe DVD.

Oamenii care au vazut imaginea au răspuns: "Îmi doresc sa fiu Lee." "Cred ca Lee a facut ceva foarte bun în viața lui din trecut" "Inima mea bate foarte tare, fără niciun motiv.".

Sursa:
Architecture 101, lee jae hoon, missa, suzy, Xportsnews

Missing You: Yoon Eun Hye il salveaza pe Park Yoo Chun

   
Yoon Eun Hye il salvează pe Parki Yoo Chun in Missing You

Soo Yeon (jucat de Yoon Eun Hye) il salvează pe Jung Woo (jucat de Park Yoo Chun) de amintirile trecutului.

In episodul 11 din drama MBC TV, Missing You, care a fost difuzat pe 12 decembrie, se descopera ca persoana care l-a ucis pe Kang Sang Deuk s-a dovedit a fi femeia de serviciu (jucat de Kim Mi Kyung) și Jung Woo își pierde cunoștința cand a fost atacat de aceasta.

Jung Woo isi recuperează constiinta dar se trezeste cu mâinile și picioarele legate în sus și ii spunei doamnei de serviciu: "As putea sa te prind dacă nu am venit aici pentru tine. Eu nu-ti cer să-mi dai drumul. Te rog sa asculti vocea lui Soo Yeon."

Jung Woo ii spune lui Joy: "Cincisprezece pași pana la lampa pâlpâitoare de pe stradă la casa lui Soo Yeon. Ea nu mai pâlpâie. Cred că știi ce înseamnă. "

Joy isi reamintește lucrurile oribile care i s-au întâmplat acum paisprezece ani și simte că ceva grav s-a întâmplat cu Jung Woo.

Harry încearcă s-o oprească dar politia nu-i permite lui Soo Yeon sa ajunga la Jung Woo.

Sursa:
JYJ, Xportsnews, Yoo chun, Yoon Eun Hye

Park Yoo Chun este gata sa cucereasca China

Park Yoo Chun primește o mulțime de atenție în China, ca vedeta Hallyu.

Potrivit agenției, C-JeS Entertainment, pe 13 decembrie marele portat chinez Baidu are o comunitate a fanilor lui Park cu peste 130.000 de membri. Membrii comunității care în octombrie numarau peste 5.000 de membri a avut o creștere rapidă și au desfășurat o campanie de o săptămână pentru a colecta semnături pentru a-l aduce pe Park in China pentru o reuniune a fanilor chinezi.

Agentia sustine: "Park este foarte popular în țările vorbitoare de limbă chineză. Site-uri și canalele TV chineze au difuzat toatele serialele in care a jucat Park."

Park a început sa câștige popularitate în China odata cu serialele Sungkyunkwan Scandal si Rooftop Prince care au avut peste 100 de milioane de vizitatori pe un site video chinez.

Serialul in care joaca in prezent, Missing You, primește de asemenea o mulțime de atenție în China. Acesta s-a clasat pe primul loc in topurile zilnice, săptămânale si lunare printre serialele de televiziune coreene și s-a clasat pe locul al patrulea între toate serialele TV inclusiv seriale TV chinezesti.

Un oficial local a spus: "Park este incredibil de popular. El este atât de fermecător în fiecare serial TV și va vizita China pentru a organiza reuniunea fanilor. Cred că a impresionat pe mulți fani chinezi și va primi în mod constant un răspuns exploziv din partea acestora."

Sursa:
JYJ, park yoo chun, Starnews

Big Bang a vandut biletele pentru turneul mondial din Londra

 
Grupul Big Bang, compus din cinci membri, si-a dovedit popularitatea la nivel mondial odata cu vanzarea de bilete suplimentare pentru concertul lor din Londra.

Big Bang va organiza ‘Big Bang Alive Galaxy Tour 2012′ pe 14 si 15 decembrie pe Wembley Arena din Londra, Marea Britanie. Mulți artiști de top printre care Beatles, ABBA, si Beyonce, au avut concerte pe aceasta scena unde pot participa în jur de 12.000 spectatori.

Big Bang a dorit sa organizeze doar un concert pe 15 decembrie dar au fost nevoiti sa mai organizeze un concert pentru cei care nu au putut cumpara bilete la primul concert, bilete care s-au vandut în doar două ore.

Pe 13 decembrie, agenția grupului Big Bang, YG Entertainment a declarat: "Big Bang au vândut toate biletele pentru concertele lor. Chiar daca e prima data cand s-a organizat un concertul exclusiv în Marea Britanie, mulți fani locali au dorit sa participe și suntem recunoscători pentru asta. "

După concertele din Londra, Big Bang vor merge în Japonia să sustina mai multe concerte în Fukuoka pe 22 decembrie si în Osaka pe 12 si 13 ianuarie. Apoi, ei vor reveni în Coreea ca să sustina un dublu concert pe 25 si 27 ianuarie in Parcul Olimpic din Seul finalizandu-si astfel turneul lor mondial.

Agentia sustine: "Big Bang a primit o atenție considerabilă de la toata lumea in cadrul turneului lor mondial. Big Bang a vizitat trei metropole din Japonia fiind pentru prima dată pentru un cantaret coreean și au câștigat, de asemenea încrederea in turneele din Asia, Statele Unite ale Americii, Peru precum și Marea Britanie.

Sursa:
bigbang, Starnews

Joon de la MBLAQ a tinut o sesiune de autografe pentru fanii sai

   
Joon de la MBLAQ a avut recent o sesiune de autografe extemporal pentru noul sau film Actors are Actors cu aproximativ 200 de fani care au vizitat platourile de filmare ca să-l vadă.

O mulțime de fani ai lui Joon mișunau pe pe platoul Actors are Actors pentru a-l vedea pe Joon. În ciuda vremii friguroase fanii l-au vizitat pentru a-l încuraja.

După terminarea filmarilor, Joon a dat autografe fanilor săi care au devenit figuranti in film si au filmat împreună.

Joon a spus: "Am fost foarte recunoscător fanilor care au venit pe platou să mă încurajeze, în ciuda vremii geroase. A fost interesant să organizez o sesiune de autografe pe platoul de filmare. "

Pe langa Actors are Actors, Joon a filmat de asemenea pentru noul serial Iris 2, care va începe sa fie difuzat anul viitor, și MBC TV, We Got Married.

Sursa:
TV Report

miercuri, 12 decembrie 2012

Kim Woo Bin fascineaza cu look-ul sau carismatic in School 2013

Actorul Kim Woo Bin atrage în prezent atenția cu un aspect carismatic în drama KBS 2TV, School 2013.

Kim a început să apară din al treilea episod al serialului care s-a difuzat pe 10 decembrie, cu rolul lui Park Heung Soo un elev transferat misterios despre care se aud o mulțime de zvonuri.

O mulțime de studenți și profesori sunt coplesiti de privirea lui carismatica. El a fost un elev problematic în fosta lui școala dar a decis să nu mai cauzeze probleme.

Telespectatorii au comentat că înălțimea lui, look-ul chic si vocea scăzută și sunt perfecte pentru a-si portretiza misteriosul personaj, Park Heung Soo.

Un reprezentant al echipei de productie a zis: "Kim Woo Bin este un actor care munceste din greu si care întotdeauna isi studiaza personajul. E complet cufundat în personajul Park Heung Soo. De asemenea, așteaptăm cu nerăbdare jucul sau actorixesc. Park Heung Soo nu este pur și simplu un copil periculos, dar implica un personaj misterios, atractiv. Vă rugăm să sa asteptati cu rabdare modul în care Kim Woo Bin isi va portretiza personajul."

Kim a debutat ca model și numele lui real este Kim Hyun Joong. El a apărut în serialul SBS TV, A Gentleman’s Dignity si filmul Runway Cop.

Sursa:
K-Stars, Kim Woo Bin, Starnews

OK, Taec Yeon de la 2PM’s Ok a spus: Am intinerit!

 
Recent, 14 e ok Taec Yeon-de la 2PM si-a dezvaluit noua sa tunsoare.

In data de 11 decembrie, vedeta a postat pe pagina personala de tweeted o fotografie cu comentariul: "Părul meu e scurt acum. Voi întineri."

Așa cum este deja menționat mai sus, cantaretul si-tăiat părul scurt și a aparut astfel cu un nou look. El poartă un tricou negru și o jachetă, se uită cu încredere la aparatul foto ca si cum ar zice: "cel mai bun chip".

Ok, si-a dezvăluit o altă imagine pe twitter in care are o tunsoare noua. Pe 10 decembrie, el a postat pe tweeted: "Mi-am tăiat părul scurt. Bucurați-vă cu mine toti fanii mei."

Sursa:
2pm, Ok Taec Yeon, Xportsnews

Ryu Soo Young a spus: “Am simtit ca ma uitam la TV in timp ce jucam cu Kim Tae Hee si Song Seung Hun”

Ryu Soo Young a spus: "M-am simțit ca și cum ma uitam la TV în timp ce jucam cu Kim Tae Hee și Song Seung Hun"

Fosta vedeta din My princess, Ryu Soo Young, a dezvaluit recent ca s-a simtit ca si cum se uita la TV in timp ce filma un episod cu Kim Tae Hee și Song Seung Hun.

In emisiunea MBC, Golden Fishery-Radio Star, care s-a difuzat pe 12 decembrie, emcee Yoo Se Yoon l-a intrebat pe Ryu Soo Young: "Tu ai jucat în My Princess imediat ce te-ai eliberat din armată. Cum te-ai simtit cand jucai cu Kim Tae Hee și Song Seung Hun. Ai facut câteva fotografii cu ei sau le-ai luat un autograf?"

Ryu a răspuns: "Eu nu am facut asta caci ar fi fost foarte jenant. În timp ce stăteam langa ei pentru a filma o scenă m-am simțit ca și cum am fost uitam la TV. Ei sunt vedetele de top! Apoi mi-am dat seama ca am fost pe dinafara."

Sursa:
kimtaehee, Radio star, Ryu Soo Young, Xportsnews

Park Shi Hoo a oferit recent colegilor sai o gustare calda

Park Shi Hoo, vedeta din Cheongdamdong Alice, a oferit recent colegilor sai o gustare consistenta.

In data de 11 decembrie, actorul a organizat o masa pe la locul de filmare situat în Gwangju, Gyeonggi-do. Standul a facut gustări delicioase pentru un echipaj întreg de 100 de persoane.

Fiind una dintre cele mai reci zile ale anului, standul cu alimente a ajuns pe platourile de filmare, la ora cinei. Conform relatărilor, toti actorii si echipa serialului, inclusiv producatorul Jo Soo Won, au avut o pauza de masa si s-au bucurat de mâncare.

Potrivit unei surse, Park Shi Hoo iubește sa mănânce cu echipa sa, consolidand astfel spiritul de echipă, așa că angajeaza un stand cu gustari ori de câte ori el lucreaza la un nou proiect.

In prezent actorul  joaca in Cheongdamdong Alice ca cel mai tanar CEO Cha Seung Jo. Caracterul său primește răspunsuri pozitive datorita farmecului sau unic.

Sursa:
Cheongdamdong Alice, K-Stars, Park Shi Hoo, Xportsnews

Harry isi pierde cumpatul: ”Nu vreau sa ma lupt peste Jung Woo”

 
Harry isi pierde cumpătul: "Eu nu vreau să lupt peste Han Jung Woo".

Harry (jucat de Yoo Seung Ho) se afla în stare de alertă din cauza lui Han Jung Woo (jucat de Park Yoo Chun).

În episodul 11 al serialului MBC, Missing You, care s-a difuzat pe 12 decembrie, Harry il roaga pe Joy (jucat de Yoon Eun Hye) să-i dea ceva timp să se gândească singur.

Amețit de știrile despre Han Jung Woo ce a fost răpit, Joy este hotarat sa viziteze locul incidentului.

Vazandu-l pe Joy șocat, Harry se simte întristat, dar în cele din urmă el trebuie să o ia spre locul unde se presupune ca a avut loc rapirea.

Multumind pentru salvarea lui, Jung Woo este dus la un spital într-o stare destul de rea. Cu toate acestea Harry se simte inconfortabil și rămâne mut. Când Joy, în final, încearcă să vorbească cu el, Harry ii spune: "Dă-mi doar ceva timp să ma gandesc singur."

El adaugă: "Nu am avut un argument serios în ultimii 14 ani. Aceasta ar fi prima data cand as avea unul iar eu nu vreau sa lupt cu Han Jong Woo."

În cele din urmă, Joy nu poate face nimic decat sa-l părăsească.

Sursa:
Missing You, Xportsnews, yooseungho

Trupa 2PM la concertul lor cu peste nouă mii de fani din Indonezia

2PM au avut un concert de succes în Jakarta, Indonezia, cu peste noua mii de fani.

Pe 9 decembrie, agentia trupei 2PM, JYP Entertainment, a declarat ca trupa a luat parte la '’2PM Tour 2012 What Time Is It?’, concertul de pe 8 decembrie, la Mata Elang International Stadium.

În jur de nouă mii de fani au participat la concert și membrii trupei 2PM au capturat fanii lor locali, cu spectacole lor minunate, acestia cântând si in indoneziană cântece pentru copii.

De-a lungul spectacolelor fanii au cantat toate melodiile lor umpland inimile membrilor trupei de emotie. Membrii 2PM de asemenea au comunicat cu fanii lor prin intermediul unor reprezentații.

Datorită comentariilor favorabile pe care le-au primit pentru concertul lor din 2011, Indonesian Trans TV a decis să difuzeze programul ’2PM Special Program’ pe 25 decembrie.

Grupul va organiza concertele lin Taiwan pe 15 decembrie și Macao, în 22 decembrie.

Sursa:
2pm, Starnews

2AM vor canta Way of Love fanilor din Malaezia

 

Agentia JYP Entertainment a spus ca trupa 2AM a arătat fanilor lor toata dragostea la primul lor concert în Malaezia sâmbăta trecută. Concertul a avut loc pe data de 1 decembrie la Dewan Wawasan, Menara PGRM KL, sala fiind umplută cu fanii care asteptau cu nerabdare prestatia idolilor lor. Organizat de către Mega Ultimate, concertul pe scară largă a fost, de asemenea, ultima oprire din turneul lor Asiatic.
 

Reunoscuti pentru voce lor uimitoare, membrii  Jo KwonJinwoon, Seulong si Changmin si-au incantat fanii cu balade frumoase cum ar fi: ‘I Wonder If You Hurt Like Me’‘A Friend’s Confession’ si ‘Like Crazy’.

Unul dintre punctele culminante ale noptii a fost un
potpuriu acustic K-pop compus din diferite cântece de succes cum ar fi: ‘Nobody’, ‘Bad Girl’, ‘Gee’, ‘Fantastic Baby’, ‘Sorry Sorry’ și un cântec emblematic pentru 2AM, Again and Again’. Impecabila lor prestatie categoric a cucerit fanii primind mai multe ovatii si aplauze.


 

Fiecare membru a afișat personalitatea lor individuala unica prin interpretarea de diverse melodii solo. Decked într-un costum de cowboy, Changmin cantand Runaway Baby’. Membrul Seulonga cântat o baladă liniștitoare ‘Hurricane’, întrucât maknae (cel mai tanar membru) Jinwoon a zguduit scena cu prestatia lui uimitoare in Bohemian Rhapsody’ a lui Queen. În cele din urmă, liderul Jo Kwon a oferit o performanță puternică și de neuitat cu piesa lui solo ‘Animal’.

  

2AM a transformat concertul lor într-un ring de dans condimentat cu piese de noapte ca Party Rock Anthem’ și  piesa solo a lui Jo Kwon, ‘I’m Da One’, prezentand astfel abilitățile lor uimitoare.


Amintind fanii lor, că sunt în continuare un grup de balada, au încheiat concertul cu un bis la "Never Let you Go’, ‘This Song’ si in cover la ‘Isn’t She Lovely’. Cantand pana tarziu in noapte, Jo Kwon a mulțumit tuturor fanilor care au venit sa le fie alaturi și a promis că 2AM va reveni  în Malaezia.

Sursa:
2AM, changmin, concert, jinwoon, Jo Kwon, malaysia, mega ultimate, seulong