joi, 20 decembrie 2012

Lee Min Ho si Yoona au pozat pentru Eider

Arata atat de minunat impreuna!!!!

Oare industria coreeana de divertisment pregateste un nou cuplu?
  
 

Sursa:
http://en.korea.com/leeminho/board/photos-lee-min-ho-and-yoona-for-eider-2/
Eider, Lee Min Ho

miercuri, 19 decembrie 2012

Joo Won si Park Ki Woong sunt nominalizati pentru Premiul Best Couple

   
Nominalizările pentru premiul Cel mai bun cuplu in anul 2012 la Premiile Drama KBS, care vor avea loc pe 31 decembrie la Sala KBS, au fost recent date publicitatii.

Un total de paisprezece echipe vor concura pentru premiu.

Gong Yoo si Lee Min Jung si Baek Sung Hyun si Miss A’s Suzy protagonistii din Big, Kim Kang Woo si Jo Yeo Jung protagonistii din Haeundae Lovers, Shin Hyun Jun si Kim Jung Eun protagonistii din Ooh La La Couple, Uhm Tae Woong si Lee Bo Young protagonistii din The Equator Man, Joo Won si Ji Se Yeon protagonistii din Bridal Mask, Song Joong Ki si Moon Chae Won protagonistii din Nice Guy si Cha Tae Hyun si UEE din grupul After School protagonistii din Jeon Woo Chi sunt nominalizati pentru acest premiu.

Joo Won si Park Ki Woong protagonistii din Bridal Mask  au fost, de asemenea, nominalizat pentru premiu. Sunt rivalii din serial dar de fapt sunt foarte apropiati. Este foarte posibil ca acestia să primească premiul.

În 2010 au primit premiul Song Joong Ki si Yoo Ah In protagonistii din Sungkyunkwan Scandal.Alături de ei au fost nominalizati atunci Kim Nam Joo si Yoo Joon Sang; Kim Sang Ho si Shim Yi Young si Lee Hee Joon si Jo Yoon Hee protagonistii din My Husband Got a Family, Lee Sang Yoon si Lee Bo Young protagonistii din My Daughter is Seoyoung si Oh Chang Seok siHwang Seon Hee protagonistii din TV Novel Dear Love.

Câștigătorul premiului Cel mai bun cuplu va fi selectat pe baza unui vot on-line 40%, un juriu specializat 30% precum și votul ziaristilor 40%. Deoarece votul on-line este de mare importanță, mulți oameni se întreabă care va fi castigatorul de anul acesta.


Un purtator de cuvant al acestor premii a spus: "Sunt multe cupluri care au primit atenția telespectatorilor, dar vom selecta doar un singur cuplu bazanadu-ne pe o varietate de criterii. Noi nu știm cine va câștiga premiul, deoarece va fi un vot online la care telespectatorii imca mai pot participa. Este greu de prezis, deoarece câștigătorul Song Joong Ki siYoo Ah In from Sungkyunkwan Scandal  au primit premiul în 2010."
 
Sursa:
K-Stars, Starnews

Kim Hyun Joong a invins la Premiile Yahoo Buzz pentru al patrulea an consecutiv


Popularul actor și cântăreț Kim Hyun Joong de la Boys Over Flowers a primit Premiul Yahoo Buzz în Asia pentru al 4-lea an la rând! Prima data a primit premiul in anul 2009.

Premiile Yahoo Buzz din Asia au fost decernate inca din anul 2003 deci de aproape 10 ani. Atribuirea acestor premii se bazează pe un sondaj de opinie pentru fanii de gen, și care arata cât de multa  atentie pe yahoo obțin vedetele pe tot parcursul anului.

Kim Hyun Joong a declarat că el este incredibil de norocos sa aiba fani atât de multi și va continua să lucreze din greu sa. El dorește tuturor un Crăciun fericit.

Începând cu luna ianuarie, Kim Hyun Joong va concerta în 10 orașe diferite din întreaga Asie pentru a fi in asentimentul tuturor fanilor sai.

Sursa:
http://blog.dramafever.com/2012/12/kim-hyun-joong-wins-yahoo-buzz-awards-in-asia-for-the-fourth-year/
boys over floewrs, Kdrama, Kim Hyun Joong, Korean Drama, yahoo buzz awards

The Promise - Muzical

 

"The Promise" este un muzical militar pentru care se pregătesc Leeteuk, Ji Hyun Woo si Kim Moo Yeol sponsorizat de Ministerul Apărării Naționale din Coreea de Sud. Acesta este programat să înceapă în ianuarie 2013, la Teatrul Național din Coreea.

Sursa:
http://kordream.blogspot.ro/2012/12/the-promise-musical-fotos-individuales.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/ZEjE+%28*[Korean+Dream]*%29
Ji Hyun Woo, Kim Moo Yeol, La foto del día, Leeteuk, Musicales, The promise

Junsu de la JYJ a facut coverul la “Fox Rain” din drama “My Girlfriend is a Gumiho”

  
Junsu de la JYJ a facut un cover la piesa “Fox Rain”. Prin aceasta, el a câștigat laude pentru vocea sa unică care a lăsat fără grai fanii ce il venerau.  

Fanii și-au exprimat dragostea și-i doresc lui Junsu sa cantece cântece la fel de frumoase acoperindu-l cu laude pentru vocea sa foarte plăcută. Calitatile sale vocale au ajuns in străfundurile sufletului și a topit inimi.

Piesa "
“Fox Rain” este un OST la “My Girlfriend is a Gumiho” cu Lee Seunggi and Shin Minah.

În jurul orei 4:09 cand Junsu a terminat videoclipul el a postat cateva randuri după cum urmează:

"Mai multa fericita decât ceea ce am visat, nu pot avea. Cred ca voi obtine mai multa apreciere decat m la acest moment. Indiferent dacă există doar 1 sau 100 de fani care mă face fericit, chiar dacă există o singură etapă pentru mine, voi face tot ce e mai bine și imi voi imbunatati performanta. Dacă există încă oameni care iubesc muzica mea, care fac valuri si valuri, voi zbura către orice destinație si voi canta. Astăzi. Sunt fericit că sunteti cu toții aici să-mi spuneti că sunteti fericiți din cauza mea. Va multumesc foarte mult si va iubesc."

 

Sursa:
XIA_baby via XIA_world, XIA DAY|YT
Audio, Fox Rain, gumiho, junsu, JYJ, Kpop, my girlfriend is a gumiho, song cover, Video

Jae Joong de la JYJ a mers la locul de votare gresit

 
Kim Jae Joong de la JYJ s-a dus la secția de votare greșită și a atras o atenție deosebita.

Pe 19 decembrie, Kim a mers la sectia de votare gresita din cadrul Samsung-dong, Seou pentru a participa la alegerile prezidențiale dar a revenit si a reusit sa voteze.

Kim s-a uitat un pic nedumerit, dar pana la urma a mers la locul corect de votare și a votat prețios. In aceeasi zi Kim a scris pe pagina personala de tweeted în aceeași zi, "M-am dus la sectia de votare greșita. Dar în cele din urmă am votat. "

Agenția lui Kim, C-Jes Entertainment, a declarat: "Kim a încercat să meargă fără votul managerul lui si a fost confuz unde trebuia să meargă. Aș vrea să o ia în considerare ca o întâmplare distractiv. "

Kim Jun Su, un alt membru al JYJ, de asemenea, s-a dus la o sectie de votare pentru a vota.

Sursa:
JYJ, kim jae joong, Starnews

Kim Jun Su de la JYJ: “Voi face un dus si voi pleca la vot”

Kim Jun Su de la JYJ a încurajat oamenii să voteze pentru alegerile prezidențiale.

Pe 19 decembrie, Kim a postat pe pagina personala de tweeted: "Am terminat de inregistrat la ora patru dimineața și m-am trezit acum. Haha. Voi face un duș rapid și ma voi duce la vot! Va rog si pe voi sa votati astazi. "

Alegerile prezidențiale vor avea loc astăzi până la ora șase după-amiaza. Pentru a vota, o persoana trebuie sa aduca una dintre cărțile sale de identificare, inclusiv, o carte de rezident sau permisul de conducere cu poza lui pe el.

Kim va organiza ’2012 Xia Ballad & Musical Concert with Orchestra’ pe 29 decembrie, la COEX din Seul.

Sursa:
JYJ, kim jun su, TV Report

Toate emisiunile TV au fost anulate din cauza alegerilor generale, cu excepția serialului Jeonwoochi

 
Drama KBS, Jeonwoochi este programata sa fie difuzata in data de 19 decembrie deși multe alte programe TV au fost anulate de la difuzare din cauza transmiterii în direct a rezultatelor numărării voturilor.

În seara de 19 decembrie procesul de numărare a buletinelor de vot va fi difuzat prin intermediul KBS 1TV și Jeonwoochi este difuzat la timp fără perturbări.

Cu toate acestea, serialele de televiziune Cheer Up si Mr. Kim de la KBS 1TV vor fi anulate.

De asemenea, serialul MBC, I Miss You si spectacolul de varietati Radio Star precum și serialele SBS TV,Birth of a Family siThe Great Seer, dar si programul de varietati Mate sunt toate anulate.

Sursa:
Jeonwoochi, K-Stars, Xportsnews

Lee Jun Ki - Toyota StyleL-am regasit pe Lee jun Ki mai matur si parca mai hotarat. 

Armata l-a facut mai responsabil si mai selectiv lucru care s-a putut vedea in primul sau rol dupa doi ani, "Arang at the Magistrate" care a fost minunat.

Acum astept proiectul sau urmator dupa ce am vazut pozele din Elvetia 

facute special pentru fanii sai.
 Sursa:
http://sunshineemine.blogspot.ro/2012/12/lee-jun-ki-toyota-style-2012-december.html

Ko Soo - Poze de portret

Ko Soo e pe val, e frumos si carismati.

Personal l-am descoperit de curand  dar mi-a placut ce-am vazut 

Sursa:
http://sunshineemine.blogspot.ro/2012/12/ko-soo-interview-pics-8-december-2012.html

Lee Min Ho intr-o cafenea cu prietenii

L-am gasit pe Lee Min Ho într-o cafenea si n-am putut sa nu-mi exprim bucuria. 

Cafeaua de dimineață plus vitamina E chiar în fața ta!!!! 

Daca acest lucru mi s-ar fi intamplat mie atunci acest mic dejun ar fi fost cel mai mare vreodata!!! 


 

Sursa:
http://en.korea.com/leeminho/board/photo-lee-min-ho-spotted-in-a-cafeteria/ 

Lee Min Ho s-a intalnit cu Jackie Chan

E un tandem reusit, nu-i așa? 

Ce se întâmplă dacă fac un film impreuna?

Ce părere ai? Ar putea fi un film blockbuster al anului mai mult ca sigur!! Sursa:
http://en.korea.com/leeminho/board/photo-lee-min-ho-meets-jackie-chan/
Lee Min Ho

Lee Seung Gi si Hyun Bin au aparut la votul pentru alegerile generale complet diferit

 
Cantaretul Lee Seung Gi și actorul Hyun Bin au aparut in mod diferit la secțiile de votare pentru alegerile prezidențiale.

Alegerilor prezidențiale au avut loc incapand cu ora 06:00 pe 19 decembrie. În jurul orei 15:00, Lee Seung Gi a fost reperat la sectia de votare Samsung-dong, Gangnam-gu, Seoul. Purta o jachetă gri deasupra unui tricou negru, atrăgătoare, cu un stil elegant. El a zâmbit frumos către reporteri și a pozat pentru ei.

Pe de altă parte, Hyun Bin a apărut la locul de votare cincea situat în Samsung-dong pentru a-si exprima votul  în jurul orei 5:0 fiind imbracat in negru și cu intreaga sa fața acoperita cu o sapca și un fular mare infasurat in jurul gatului. Dar privirea lui superba atras atenția oamenilor care l-au recunoscut.

Urna de vot s-a sigilat la ora 18:00.

Sursa:
hyunbin, Leeseunggi, TV Report

marți, 18 decembrie 2012

Ga In model pentru YES

Son Ga-In a fost observat de către componenttii Brown Eyed Girls după ce a fost eliminata în timpul auditii pentru popularul serial din Coreea de Sud, Let's Coke Play! Battle Shinhwa!.

Ga-in a plâns în baie la următoarele auditii cand a eșuat dar tot atunci a fost abordata de către compozitorul Ahn Jung Hoon, și a fost invitat la o auditie la compania Brown Eyed Girls, reusind în cele din urmă sa fie noua membra a grupului. Cei patru membri au avut mai multe spectacole in 2006 sub numele de "Crescendo", înainte de a debuta oficial ca Brown Eyed Girls.

 

Sursa:
http://kordream.blogspot.ro/2012/12/ga-in-para-yes.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/ZEjE+%28*[Korean+Dream]*%29
Fotos, Ga In, http://en.wikipedia.org/wiki/Gain_%28singer%29

Changmin de la TVXQ participa la soundtrack-ul pentru "Jeon Woo Chi"

  
Changmin de la TVXQ a participat recent la coloana sonora a serialului KBS 2TV, Jeon Woo Chi.

“A Person Like a Teardrop” este un cântec avand ca tema dragostea dureroasa a lui Hong Moo Yeon (jucat de UEE de la After School) față de Jeon Woo Chi (jucat de Cha Tae Hyun). Vocea atrăgătoare a lui Changmin se potriveste perfect cântecului trist.

Piesa este, de asemenea, noua piesa solo a lui Changmin după “Confession”, de pe al cincilea album TVXQ.

Un ofial al serialului a spus: "Changmin a cântat melodia pasiune, absorbit de un sentiment trist. Suntem siguri că telespectatorii serialului si multor fani ai muzicii le vor place acest cântec. "

“A Person Like a Teardrop” va fi lansat pe 18 decembrie, la prânz pe diferite site-uri on-line de muzică importante precum Genie, Melon sau  Soribada. Melodia va începe să fie introdusa în episodul nouă de serie, care va fi difuzat pe 19 decembrie.

Sursa:
changmin, TVXQ, Xportsnews

Kim Hyung Jun si-a dovedit popularitatea in Thailanda

  
Cantaretul Kim Hyung Jun si-a dovedit recent popularitatea în Bangkok, Thailanda.

In data de 18 decembrie, agenția lui Kim a raportat: "Kim Hyung Jun a participat la 2012 Thailand Korea Friendship Festival, care a avut loc la Bangkok, in perioada 14 - 16 decembrie în calitate de reprezentant coreean. Atunci când Kim Hyung Jun a apărut la Central World, zona centrală a orașului Bangkok, sute de fani mișunau in acel loc să-l văd."

Kim a surprins, de asemenea, multe persoane atunci când a ajuns la Aeroportul International din Bangkok pe13 decembrie deoarece o mulțime de oameni mișunau in aeroport ca să-l văda. Potrivit rapoartelor, o parte din fani au venit din țările vecine precum Hong Kong, Singapore și Malaezia.

În ciuda programului lui aglomerat din timpul celor patru zile, Kim a participat la o campanie pentru protecția mediului. In data de 15 decembrie, Kim a plantat un copac în numele său, in cadrul Global Warming Protection Environmental Conservation Campaign și a promovat colectarea gunoiului și reciclarea selectiva.

Pe 17 decembrie, Kim si-a terminat programul în Thailanda și se va concentra acum pe filmarea noului film film Actors are Actors.

Sursa:
K-Stars, kim hyung jun, TV Report

Kim Nam Gil a avut prima intalnire cu fanii

 
Nu am auzit ceva vreme de acest tip. Sper că va alege o nouă dramă în curând!

Prima sa întâlnire cu fanii a avut loc duminica trecuta la Universitatea de Studii Străine din Hankuk. Acesta a fost sa întâlnire oficială cu fanii după ce a fost eliberat din armată în iulie anul trecut.

Actorul va fi in turneu Japonia la începutul anului viitor și toate biletele pentru evenimentele din Nagoya au fost vândute în numai două zile. Și numai 10% din biletele pentru Tokyo si Osaka au ramas nevândute.

Ultima drama a lui Kim Nam Gil înainte de a pleca in armata a fost "Bad Guy" (2010), care este principalul motiv pentru următorul său mare turneu în Japonia, după drama istorica de succes, Queen Seonduk. "Bad Guy", este în prezent în curs de difuzare în Japonia prin intermediul canalului NHK, transformandu-l in una dintre cele mai fierbinti vedete Hallyu la acest moment.

După eliberarea sa din armata, unde a servit în Districtul Kangnam, Kim Nam Gil a lucrat ca producator la un film auto-produs numit “The Ensemble”

Sursa:
http://www.jazzholic.com/2012/12/17/kim-nam-gil-held-first-fanmeet/

Du Jun de la B2ST isi arata picioarele subtiri

Du Jun de la B2ST a postat recent o fotografie in care este impreuna cu copilul actor Wang Seok Hyun.

In data de 18 decembrie, Du Jun a postat o fotografie pe contul personal de Twitter, cu comentariul: "Impreuna cu drăgalasul Seok Hyun."

În imagine, Du Jun se uita la camera de luat vederi cu un zâmbet pe fața, punandu-si bratul in jurul umerilor lui Wang. El atrage, de asemenea, o mulțime de atenție cu coapsele lui skinny.

Oamenii care au vazut imaginea au răspuns: "Du Jun trebuie să fi pierdut in greutate." "Il invidiez pe Seok Hyun. Sunt asa de fericit? "" De unde ai coapse asa puternice Du Jun? "

Filmul Marrying the Mafia 5 in care joaca Du Jun va fi lansat pe 19 decembrie.

Sursa:
b2st, Du Jun, Starnews

Jae Joong de la JYJ va debuta ca si cantaret solo

 
Jae Joong de la JYJ va debuta în curând ca si cântăreț solo.

In data de 18 decembrie, C-Jes Entertainment, agentia lui JYJ, a raportat: "Jae Joong va lansa un EP solo în luna ianuarie a anului următor. Sinawi, cel de-al cincilea vocalist Kim Bada vor participa la PE, cu o varietate de numere rock."

Jae Joong isi va arăta vocea strident răgușită si aspră în PE. El si-a demonstrat talentul de cântăreț de rock la multe concerte in melodii precum “Only My World” si “For You”

El va scrie, de asemenea, versurile la toate melodiile de pe PE.

Kim Bada a spus: "Jae Joong este un vocalist de rock foarte talentat. E foarte serios in muzica. Datorită lui, de asemenea, m-am indragostot din nou de muzica, în timp ce lucram cu el. Felul său sexy si plin de farmec de a canta este foarte atractiv. Am facut tot posibilul sa creez la cele mai bune numere de rock."

C-Jes Entertainment a spus: "De săptămâna viitoare, vom lansa fotografii  și video teaser pentru PE, unul câte unul. Vom face, de asemenea, un videoclip pentru piesa principala. Coloana sonora a filmului Jackal Is Coming va fi, de asemenea, inclus în PE. "

Sursa:
jae joong, JYJ, Starnews

Ryeowook de la Super Junior a spus: Vreau sa merg din nou in Grecia

 
Ryeowook de la Super Junior a lansat recent o fotografie cu el în Grecia.

In data de 18 decembrie, Ryeowook a postat pe contul personal de Twitter o fotografie de el însuși cu comentariul: "Pe insulă Mykonos, care este cea mai populara insula din Grecia. Vreau să merg acolo din nou."

În imagine Ryeowook se uita in camera foto avand o mare albastra în fundal si poarta ochelari de soare.

Oamenii care au vazut imaginea au comentat: "M-am incalzit dupa ce am văzut in această imagine pe această vreme rece" "Te rog sa revii cu un material nou în curând" "Te rog sa ma iei cu tine."

Super Junior K.R.Y, este un grup al Super Junior, care a lansat “Loving You” coloana sonora Channel A’s pentru drama Panda and Hedgehog, in care a jucat Donghae în luna septembrie.

Sursa:
Ryeowook, Starnews, Superjunior

Key de la SHINee s-a transformat intr-un frumos pilot

 
Key de la SHINee a facut recent o fotografie într-o uniformă de pilot.

La 17 decembrie, Key a postat o poza pe contul său me2day cu comentariul: "Frank a venit în cele din urmă înapoi. Vă mulțumim pentru că ați venit să vedeți prima piesă. Ma voi mentine cel mai bun. Pasageri, fixați-vă centurile?"

În imagine, Key poartă o uniformă pilot și se uita la aparatul de fotografiat în timp ce sta în picioare în fața unei camere de machiaj la muzicalul său.

Oamenii care au vazut imaginea au răspuns: "Voi merge oriunde, dacă sunt cu Key." "Dacă acest pilot va conduce avionul, voi ajunge la avion chiar acum" "El arata grozav într-o uniformă de pilot.. "

Key joaca rolul lui Frank în muzicalul Catch Me If You Can impreuna cu Um Ki Joon, Kyuhyun de la Super Junior si Song Dong Woon de la B2ST.

Sursa:
Catch Me If You Can, key, shinee, Starnews

luni, 17 decembrie 2012

Artiștii SHINee & SM au venit la nunta lui Hong Rok Gi

Pe 16 decembrie, s-a casatorit comicul Hong Rok ! La ceremonia de pe covorul rosu de la nunta lui au fost prezente celebrități și idolii din diferite domenii ale industriei de divertisment. Cei mai multe dintre oaspeții importanți au fost cei a lui SMTOWN, cum ar fi:


Kang Hodong,
Kangta, BoA,
Yunho de la TVXQ
Super Junior‘s Shindong,
Tiffany & Sooyoung,
EXO,
si desigur membrii Shinee: Minho, Taemin si Onew.

 


Sursa:
sharingyoochun.net (for scans)
BoA, DBSK, EXO, Hong Rok Gi wedding, kangta, shinee, SM Entertainment, sm town, snsd, SNSD Tiffany & Sooyoung, suju, Super junior, TVXQ, wedding 2012

IU si Park Bo Young in rochii asemanatoare

Cantareata UI si actrita Park Bo Young au atras recent atenția pentru ca purtau aceleași rochii.

Pe 15 decembrie, poze cu UI si a Park au fost postate pe un site online. În poze, UI și Park poartă  aceleași rochie la evenimente diferite.

Imaginea cu Park a fost realizata atunci când ea a participa premiile Golden Globe 2012 pe 11 decembrie, și cea cu UI, a fost realizata atunci când ea a participa la întâlnirea fanilor Galaxy S III de pe 14 decembrie.

Amândoua sunt îmbrăcate în rochii albastre cu aceleași maieuri si tricouri negre dantelat. Ele de asemenea, atrag atenția cu stilurile lor de păr și culorile similare ale dresurilor.

Oamenii care au vazut fotografiile aurăspuns: "Două fete frumoase se lupta pentru stil", "Amandoua arata bine in aceste rochii" "Sunt așa de drăguțe." "Lupta s-a terminat la egalitate".

Sursa:
iu, K-Stars, Money Today, Park Bo Young

Oh Yeon Seo a spus: “Vreau sa filmez o scena romantica cu Lee Jang Woo”

 
Oh Yeon Seo, actrita principala din drama MBC TV, Oh Ja Ryeong is Coming,, a declarat recent ca ar dori sa filmeze o scenă romantică cu Lee Jang Woo, actorul principal al serialului.

Pe 18 decembrie Oh, care în serial joacă rolul lui Joo Gong Na, a dat un interviu.

Na Gong Joo este în prezent intr-o relatie romantica cu Oh Ja Ryeong (jucat de Lee Jang Woo). Ea a spus: "Oamenilor le plac scenele cu mine si Jang Lee Woo certandu-ne mai mult decât scenele romantice cu noi. Vreau sa filmez o scenă romantică cu el. "

Oh, de asemenea, a spus: "Am fost un pic împovorator la început să apar într-o drama MBC TV, Oh Ja Ryeong is Coming, ca actrita principala dar am filmat drama într-o dispoziție prietenoasă. Sper să pot filma o scenă romantică cu Lee Jang Woo în curând. Vă rugăm să așteptăm cu nerăbdare povestea de acum in care ca Falun Na Joo se confruntă cu o criză gravă in care tatăl ei moare și Oh Ja Ryeong care începe să o protejeze Na Joo Gong. "

Sursa:
K-Stars, Oh Yeon Seo, TV Report

Ko Soo lucrează din greu pentru a-si arăta pasiunea pentru actorie

Actorul Ko Soo a avut voința de a arăta lumii că el este mai mult decât un chip frumos. În ultimul sau film “Love 911″ care va fi lansat pe 19 decembrie, el joacă rolul unui pompier care si-a pierdut soția din cauza unei boli. El însuși se învinovățește pentru ca nu fost în stare să-si țină soția în viață mai ales ca slujba lui este de a salva viețile oamenilor.

Ko a debutat în 1998 si s-a axat în principal pe drame TV în prima parte a carierei sale. El a luat pauză în 2006 pentru serviciul militar obligatoriu și de la eliberarea sa el s-a concentrat pe filme.

Într-un interviu Ko a spus: "Am vrut sa fac filme de foarte devreme în cariera mea dar nu m-am simt destul de încrezător. În final, am avut curajul după terminarea serviciului militar și am devenit din ce în ce atras de filme, în special cele cu orare rapide și intense de producție. "

"În trecut am crezut că am eram prea tânăr și am evitat noi tipuri de roluri pentru că am simțit că nu eram suficient de bun, că nu eram pregătit. Dar acum există atât de multe lucruri pe care vreau să le fac. Aspectul mele poate m-a ajutat să ajung până aici pana acum, dar de acum voi lucra din greu ca să fiu considerat un actor care nu are nimic inafara de pasiunea pentru actorie. "

Sursa:
Chosun Ilbo, Green Rose,
Ko Soo, Love 911

Yoo Seung Ho din Missing You isi cere scuze spunand: "Am dus rating-uri ridicate."

   
Actorul Yoo Seung Ho si-a cerut scuze în ceea ce privește observațiile sale amuzante.

Pe 17 decembrie, Yoo a participat la o conferință de presă pentru drama MBC, Missing You si a vorbit despre popularitatea sa ridicata.

Când Yoo a fost întrebat de ce serialul s-a clasat pe primul loc în rândul altor seriale de televiziune, care se difuzeaza în același timp, el a făcut să râdă întreaga echipa cand a spus: Deoarece eu sunt omul CGI?  Apoi a adaugat: "Cred că am făcut doar o greșeală."

Oamenii l-au poreclit ‘CGI man’ pentru aspectul lui minunat care nu necesita utilizarea graficii pe calculator.

De asemenea Yoo a vorbit despre faptul ca va vota ca adult. El a spus: "Voi merge la urne pentru prima dată în viața mea. Eu nici măcar nu știu cum să votez pentru că nu am făcut-o înainte. Sunt nervos și emotionat. "

Serialul este o melodramă clasică despre un bărbat și o femeie care si-au rănit inima la prima lor dragoste. În afară de Yoo mai apr in serial Park Yoo Chun si Yoon Eun Hye apar pe serie.

Yoo joacă rolul lui Kang Hyung Joon, care o iubește Lee Soo Yeon (jucat de Yoon), atât de mult și face planuri de răzbunare impotriva lui Han Jung Woo (jucat de Park) și tatăl lui Han. Performanța sa îmbunătățita a capturat inimile femeilor."

Sursa:
Missing You, Xportsnews, yooseungho

Cheongdamdong Alice: Moon Geun Youngsi Park Si Hoo au ocazia sa se sarute

   
Se Kyung (jucat de Moon Geun Young) și Seung Jo (jucat de Park Si Hoo) încearcă să se sărute dar nu reușesc.

În episodul difuzat in data de 16 decembrie al serialului SBS TV, Cheongdamdong Alice, Se Kyung se apropie de Seung Jo după ce aude despre amintirile sale dureroase din trecut.

În timp ce bea impreuna cu el, Se Kyung aude despre amintiri dureroase ale lui Seung Jo din trecut. Seung Jo menționează despre tatăl său și spune că nu a fost niciodată lăudat de către acesta când era tânăr.

Seung Jo spune: "Tatăl meu nu m-a lăudat. Lui nu-i plăcea tot ce faceam. Am decis sa nu-l mai văd pentru că nu mă place, dar îmi pasă mult de el, chiar daca eu nu-l văd. Vreau să ascund lucruri la eu nu sunt bun la și doresc numai lucurile la care eu sunt bun."

Se Kyung ii spune lui Seung Jo:" Ești sigur că tatăl tău nu te-a lăudat înainte?" Ea, de asemenea il laudă spunând: "Eu cred că ai făcut bine. Vei fi bine, cu tot ceea ce ai facut." Cum ei se țin de mâini reciproc, cineva ii împinge si Se Kyung ajunge in bratele lui Seung Jo.

Seung Jo încearcă sa o sărute pe Se Kyung cu o senzație de nervozitate dar Se Kyung ii respinge sarutul. Ei nu reușesc să se sărute dar reușesc să-si ascundă sentimentele pentru celalalt.

Telespectatorii sunt acum curiosi de dragostea lui Se Kyung, care visează să devină soția unui om bogat, dar se indragosteste de un simplu secretar Seung Jo și Jo Seung pretinde a fi un secretar sărac, chiar dacă este un om bogat.

Sursa:
moongeunyoung, TV Report

Park Yoo Chun: "Missing You, nu se va încheia cu un final fericit

 
Actorul Park Yoo Chun a declarat recent că serialul TV Missing You nu va avea un final fericit.

Pe 17 decembrie Park a participat la o conferință de presă pentru serialul MBC,  Missing You si a vorbit despre sfârșitul serialului.

Park a spus: "Cred că mulți oameni isi pun intrebari despre final. Deoarece nu există o prevestire în serial eu nu cred că se va încheia cu un final fericit."

"Am vorbit despre final cu echipa de producție și acestia mi-au spus că va fi greu să se încheie cu un final fericit. Dar nu putem fi atât de siguri de asta."

Park, de asemenea, a vorbit despre spectacolele de varietati. El a spus: "Eu nu am aparut in spectacole pentru o lungă perioadă de timp. Cred că ultima dată când am apărut intr-un spectacol important a fost în 2008."

Park a spus că vrea să apară in The Law of the Jungle pentru că îi place sa experimenteze lucruri noi. El a spus: "Vreau să dorm într-un cort, la tara. Cred că ar fi distractiv sa ma lupt cu țânțarii."

Serialul este o melodramă clasică despre un bărbat și o femeie care si-au rănit inima la prima lor dragoste. Pe langa Park apar in serial Yoon Eun Hye și Yoo Seung Ho.
Park joaca rolul unui detectiv pe nume Han Jung Woo, care ratează prima lui dragoste. Serialul va fi difuzat în fiecare joi și miercuri de la ora 09:55.

Sursa:
JYJ, Missing You, park yoo chun, TV Report

Kim Myung Min și Jung Ryeo Won se imbratiseaza in drama The King Of Dramas

   
Kim Myung Min și Jung Ryeo Won se imbratiseaza in drama The King Of Dramas. Antony (jucat de Kim Myung Min) si Go Eun (jucat de Jung Ryeo Won) imbratiseaza impreuna o oala fierbinte in drama SBS TV, The King Of Dramas.

Pe 17 decembrie, un set de fotografii cu Anthony și Go Eun dormind împreună cu o oală fierbinte în brațe au fost lansate.

În scena, Anthony încearcă să stea rece la început, dar în cele din urmă se apropie de Go Eun. Ei îmbrățișează o oală fierbinte împreună și să încerce sa-si incalzeasca trupurile.

În alte secvente ale serialului Anthony și Go Eun se îmbrățișează. În episodul treisprezecea al serialului Anthony și Go Eun sunt inchisi intr-un camion.

Sursa:
jung ryeo won, K-Stars, Kim Myung Min, The King of Dramas, TV Report

Fanii lui Kim Hyun Joong au demonstrat: “Noi vrem City Conquest pe KBS”

 
Mulți fani ai vedetei Hallyu, Kim Hyun Joong, demonstreaza pentru serialul TV, City Conquest.

Serialul a început să se filmeze inca din luna iulie, în Japonia și actorii inclusiv Kim au promovat serialul impreuna cu regizorul la Budokan timp de trei zile. Apoi au inceput sa filmeze serialul în Coreea. Producția se pregătește în prezent pentru a finaliza si redactarea scripturilor.

Fanii Global din Coreea, China si Japonia sprijină serialul si zicand: "Vrem City Conquest pe KBS." Acest lucru dovedește faptul că serialul primește o atenție considerabilă in intrega lume.

Oamenii spun: "Eu nu pot uita scurtul fragment filmat în Japonia. Va rugam sa-l difuzati!" "Eu chiar vreau să văd serialul pe KBS. "" Serialul va fi un hit." " Toata lumea asteapta sa vada serialul. Va rugam sa-l difuzati curând."

Serialul a câștigat în jur de 10 miliarde won de la turnare prin vanzarea drepturilor de autor în străinătate. El se bazează pe povestea de desene animate cu același titlu, despre un băiat care încearcă să se răzbune pe raul absolut care i-a distrus familia.

Demonstrații pentru difuzarea serialului pe KBS sunt de așteptat să se răspândească pe larg pe Internet.

Sursa:
City Conquest, kimhyunjoong, Star Daily News

Yoo Seung Ho are un look plin de viață într-un pictorial

 
Yoo Seung Ho, care este în prezent atrage mulți spectatori de sex feminin cu aspectul sau matur si bărbătesc din drama MBC TV, Missing You, a facut recent un set de fotografii pentru o revista de moda.Yoo a facut fotografiile impreuna cu modelul Hwang Do Kyung pentru revista de moda Nylon in colaborare cu Gbyguess, un brand de imbracaminte casual care este foarte popular datorita modelelor sale pline de culoare.

Yoo si Hwand parca sunt in varsta de 20 de ani asa par de tineri si frumosi. Ei au portretizat in sedinta foto o pereche tanara de indragostiti.

Crearea unui aspect plin de viață natural, într-un pulover plin de culoare și un sacou confortabil, Yoo a facut sedinta foto cu un zambet stralucitor pe fata, în ciuda programului ocupat de filmare pentru noua lui drama. În pictorial el arată complet diferit de acterulul sau matur si serios din serial.

Imaginile elegante cu Yoo pot fi văzute în numarul din ianuarie a publicatiei Nylon.

Sursa:
TV Report, yooseungho