vineri, 28 decembrie 2012

Kim Nam Gil și Lee So Yeon vor aparea în calitate de invitați in emisiunea MBC, "The Track" ce va fi prezentata de MBC

 
Vedetele Kim Nam Gil si Lee So Yeon, "doi dintr-i lovitura", au facut o fotografie pentru emisiunea MBC, "The Track".

Lucrând împreună în aceeași agenție, Star J Entertainment, cei doi actori se arata emotionanti publicului dar cu zâmbete luminoase pe chip.

Lee So Yeon emana puritate cu rochia ei intr-o singura piesa de culoare bej în timp ce Kim Nam Gil atrage prin aspectul sau simplu dar sexy. "The Track" invita celebrități de top pentru a-si spune a poveștile lor de viață și pentru a depana amintiri.

Talk-show-ul va fi difuzat în zilele de joi de la ora 11 PM. Alte staruri care au fost prezentate în spectacol au fost Jang Dong Gun, Cha Tae Hyun si Ahn.

Sursa:
http://kimnamgilstory.blogspot.ro/2012/12/news-2012-kim-nam-gil-and-lee-so-yeon.html
Star News

Singapore: CN Blue isi scoate in evidenta stilul elegant

 
CN Blue a facut recent un set de fotografii în Singapore înainte de a elibera un nou album, în luna ianuarie a anului următor.

Jung Yong Hwa si Lee Jong Hyun au mers recent in Singapore. În pictorial ei arată pe un aspect elegant pe un fond gri, in costume bleumarin si imbracaminte sport.

În ciuda soarelui arzător și vremii caldă, Jung and Lee au o privire plină de viață în haine de iarnă si ​​toamnă.

CN Blue va lansa pe 14 ianuarie anul viitor un nou album care conține cântece scrise de membrii grupului.

Sursa:
CNBLue, TV Report

Lee Min Ho in cea mai frumoasa reclama sau reclama in care arata cel mai bine Lee Min Ho

 Lee Min Ho in cea mai frumoasa reclama sau reclama in care arata cel mai bine Lee Min Ho

Arati atat de bine Min Ho Oppa!!!!!!!


Se pare ca el este la filmarile pentru o reclama.Sursa:
http://en.korea.com/leeminho/board/lee-min-ho-took-a-new-commercial-advertisement/
ilkoon.blog.me

Joy refuza sarutul lui Harry

 
Joi refuză un sărutul de la Harry.

În episodul 14 al serialului MBC, Missing You, care s-a difuzat pe 26 decembrie, Harry (jucat de Yoo Seung Ho) încearcă să o sărute pe Joy (jucat de Yoon Eun Hye) dar este refuzat cu hotarare.

Hary ii spune: "Ești supărata încă pe mine? Te rog, nu fi. Am niște somon, preferatul tau!"

Apoi, dintr-o dată Harry o tine pe Joy de încheietura mâinii ei spunând, "Dă-mi un sărut." Luata pe neasteptate de o situație asa neașteptată, Joy-l il evită. "Eu nu pot spune că ești cu mine," Harry nu asteapta să vadă răspunsul lui Joy, și încearcă să o sărute în timp ce ea îl evită.

Joy nu vrea ca el să o sărute iar Harry este revoltat. "Eu nu pot spune că ești cu mine", el repetă și renunță. "Bine. Doar stai cu mine in orice fel", adaugă el.

Fanii au comentat: ". Harry arde de gelozie" "El chiar tremura" "Harry devine mai mult îngrozitor." "Asta ar trebui să fie numit obsesie, mai degrabă decât gelozie".

Joy, la sfârșitul anului, spune, "am de gând să pun cu asta, dar eu nu sunt sigur daca pot pune cu următoarea atunci când aceste lucruri se întâmplă din nou."

Sursa:
Missing You, Xportsnews, yooseungho

joi, 27 decembrie 2012

Fotografii 김남길 cu Kim Nam Gil キム · ナムギル la Anyang Foreign Language High School

 

Acestea sunt fotografiile postate ieri de @ kimkokodak prin intermediul paginii personale de Twitter. Ea a spus ca actorul Kim Nam Gil a fost unul dintre invitatii pentru evenimentul lor școlar


Sursa:
http://kimnamgilstory.blogspot.ro/2012/12/photos-kim-nam-gil-at-anyang-foreign.html
@kimkokodak (twitter)

MBLAQ a facut un OST pentru King of Dramas

 
MBLAQ se alătură dramei King of Dramas cu un OST.

Grupul MBLAQ de la J.Tune Entertainment a lansat recent un cântec pentru drama de televiziune SBS King of Dramas’. Intitulat ‘Because It’s Heaven’ (titlul alternativ Winter Rain), este o colaborare intre G.O. liderul vacalist de la MBLAQGO și rapper-ul Mir. Cantecul este scris de compozitorul Oh Sung Hoon.

Celelalte melodii din coloana sonora oficiala pentru King of Dramas includ ‘Keep In Your Heart’ a lui Lee Hyun si ‘Blind For Love’ a lui Yesung de la Super Junior .

Sursa:
http://en.korea.com/blog/enter/k-pop/mblaq-joins-in-for-king-of-dramas-ost/
boygroup: MBLAQ, drama OST, G.O (MBLAQ), G.O., jtune, jtunecamp, King Of Dramas, mblaq, mir, mir mblaq, official soundtrack, ost, shya lee

Park Bo Young a vorbit despre pielea frumoasa a lui Song Joong Ki

Actrita Park Bo Young a declarat recent că ea a fost stresata de pielea frumoasa a lui Song Joong Ki.

Pe 27 decembrie, Park și Song protagonistii filmului A Werewolf Boy au apărut pe un program la radio și au vorbit despre cum au grijă de pielea lor.

Park a spus: "Sincer, pielea lui Song este mai frumoasa decât a mea și am fost stresata din cauza asta. Am fost curioasa cum are el grijă de pielea lui și el mi-a spus că mănâncă un măr în fiecare dimineață. "

Ea a adaugat: "Așa că am mâncat un măr în fiecare dimineață, în aceste zile, a spus el."

Song, de asemenea a spus: "Îmi plac merele. Mă face să mă simt mai bine atunci când mânanc un măr cu iaurt."

Sursa:
A Werewolf Boy, K-Stars, songjoongki, TV Report

Park Min Young se mandreste cu chipul ei fără cusur

   
Actrita Park Min Young si-a arătat recent frumusetea fără de cusur.

Park a facut un pictorial pentru numarul din ianuarie al revistei ELLE. Pictorialul este parte a proiectului de caritate ‘Share Happiness’ care este o colaborare cu Gucci.

În pictural, Parcul poartă un top din piele visiniu si fusta deasupra. Ea arata bine in hainele care-i completează frumusețea orientală. Fața ei zambitoare s-a bucurat de o atenție considerabilă.

Dupa sedinta foto, Park a spus: "Am fost recunoscătoare sa particip la acest proiect pentru ca am simtit ca pot darui ceva la fel de bine."

Sursa:
parkminyoung, Xportsnews

Han Jung Woo (Park Yoo Chun) ii mărturisește lui Joy (Yoon Eun Hye): "Dacă el te mai face să plângi o dată am de gând să te iau de la el."

 
Han Jung Woo (Park Yoo Chun) ii mărturisește lui Joy (Yoon Eun Hye): "Dacă el te mai face să plângi o dată am de gând să te iau de la el."

In episodul care s-a difuzat in dupa-amiaza zilei de 26 decembrie al serialului MBC, Missing You,  Joy (jucat de Yoon Eun Hye) a rătăcit pe străzi după ceartă cu Harry (jucat de Yoo Seung Ho). Han Jung Woo (jucat de Park Yoo Chun), care a întâlnit cu Joy pe străzi i-a văzut incheietura mainii stangi umflate atunci când vorbea cu ea. Ea si-a rănit încheietura mâinii in încercarea de fugi de sarutul al lui Harry. Ea a încercat să-si ascundă rana, dar Han Jung Woo nu a putut sa o treaca cu vederea.

Mai târziu, Han s-a prefăcut că nu o aud plângând pe Joy in taxi pe drumul spre acasă. Cu toate acestea, atunci când au ajuns în fața casei lui Joy, el a întrebat-o: "Trebuie să te duci, Soo Yeon? Nu poți să stai? "El și-a exprimat sentimentele spunand: "Daca el te va mai face să plângi o dată  nu am de gând să tolerez asta. Am de gând să te iau de la el. "

În acest episod, Harry i-a mărturisit lui Joy că este urmărit de decesul mamei sale, Kang Hyun Joo (jucat de Cha Hwa Yeon).

Sursa:
Confess, Editor Revised, JYJ, Missing You, park yoo chun, Starnews, Take away, Yoon Eun Hye

Taeyang de la Big Bang si CL de la 2NE1 s-au fotografiat impreuna

 
Taeyang de la Big Bang și CL de la 2NE1 au facut recent o serie de fotografii împreună.

Pe 27 decembrie, Taeyang a postat o poza cu el si CL pe contul sau personal de Twitter, cu comentariul " In spatele scenei."

În imagine, Taeyang are un aspect hilar cu CL. Cu toții au un look chic în negru, sunt amicali unul cu altul amicali si cu ochii in camera de fotografiat.Oamenii care au vazut imaginile au comentat: "Nu am știut ca CL are o imagine cu sine." "Sunt atât de drăguți" "Ei arata frumos împreună." "Sunt curios cum au iesit pozele" "CL este atât de îndrăzneața." "Taeyang este atât de drăguț."

Big Bang va sustine concerte la Osaka Kyocera Dome pe 12 si 13 ianuarie ca parte a turneului lor mondial, Big Bang Alive Tour 2012.

Sursa:
2ne1, big bang, CL, K-Stars, taeyang, TV Report
chaelin, CL, INSTAGRAM, korean stars on instagram, Taeyang, youngbeezy

Lee Jong Suk si Kim Woo Bin show cu un look carismatic in in uniforma de scoala pentru School 2013

  
Lee Jong Suk si Kim Woo Bin au atras recent atenția în uniformă școlară.

Jucand rolurile lui Go Nam Soon si Park Heung Soo în drama KBS 2TV School 2013, Lee și Kim atrag în prezent atenția telespectatorilor de sex feminin, cu aspectul lor frumos în uniformă școlară.

Lee și Kim au peste 1,85m inaltime. Ei au, de asemenea, umeri largi. Spectatori au comentat: "Mă simt atât de fericita cand ii vad jucand pe Go Nam Soon si Park Heung Soo." "Nu știam că uniforma școlară arată atat de frumos. Sunt atât de înalti. "" Aceasta este prima dată pentru mine cand imi plac bărbații în uniformă școlară."" Lee Jong Suk și Kim Woo Bin! Nu pot fi chiar atât de frumosi doar imbracati ca elevi de liceu!"

În serial Go Nam Soon este un personaj rebel dar care are o personalitate frumoasa și Parcul Heung Soo este un personaj carismatic.

În episodul 8 din serial care s-a difuzat pe 25 decembrie, Go Nam Soon and Park Heung Soo sunt prinsi  de către Oh Jung Ho (jucat de Gwak Jung Wook) și sunt în pericol. Episod 9 va fi difuzat pe 1 ianuarie de la ora 10:00.

Sursa:
K-Stars, Kim Woo Bin, lee jong suk, TV Report

miercuri, 26 decembrie 2012

Song Joong Ki a fost declarat cel mai bun actor al anului 2012

Song Joong Ki este in 2012 actorul de top din Coreea.

Actorul Song Joong Ki a fost votat cel mai bun actor din Coreea pentru anul 2012. Gallup Korea a făcut un sondaj timp de 30 de zile incepand cu 15 noiembrie in care au fost intervievati 1700 de oameni cu vârsta de peste treisprezece ani si in care au fost intrebati care a fost cel mai bun actor din Coreea in anul 2012.

Potrivit unui anunț din 24 decembrie facut de Gallup Korea , Song s-a clasat pe primul loc cu 18,2% din voturi.

Song a jucat rolul Kang Ma Roo in serialul KBS, Nice Guy si a primit multe recenzii favorabile pentru acest rol. El a atras, de asemenea, o atenție deosebita cu rolul din filmul A Werewolf Boy.

Kim Soo Hyun care a jucat in serialul MBC, The Moon Embracing The Sun s-a clasat pe locul al doilea cu 8,2% din voturi și Jang Dong Gun care a jucat in serrialul SBS, A Gentleman’s Dignityal s-a clasat al treilea cu 8,1% din voturi.

Cele 1.700 de persoane chestionate au fost din întreaga Coree de Sud cu excepția Insulei  Jeju. Marja de eroare a fost de plus sau minus 2,4 puncte procentuale.

Sursa:
Editor Revised, songjoongki, Starnews

O versiune specială a serialului Nice Guy va fi difuzata în curând

   
Nice Guy in care joaca Song Joong Ki, va fi difuzat din nou ca o versiune specială.

KBS Drama, un canal special pentru serial, va difuza toate episoadele din serial pe 31 decembrie și 1 ianuarie intre orele 08:20 - 09:40.

Vedetele serialului sunt Song Joong Ki, Moon Chae Won, and Park Si Yeon. Povestea de dragoste dintre cele trei personaje principale ale serialului au fost foarte populare.

De asemenea, Kobaco (Korea Broadcasting Advertising Corporation) a dovedit că serialul a depasit PEI (Program Engagement Index) pe lunile octombrie și noiembrie.

Un purtator de cuvant pentru KBS Drama a precizat: "Song Joong Ki s-a schimbat complet de la un baiat la un barbat în această serial și a primit o atenție deosebita mai ales din partea telespectatorilor de sex feminin. Am fost solicitat să difuzam serialul din nou astfel ca ne-am decis sa facem o zi Nice Guy ca un cadou pentru spectatori."

KBS Drama a pregătit, de asemenea un eveniment special pentru telespectatorii serialului. In cadrul evenimentului telespectatorii pot scrie un mesaj care va apare în timp ce serialul este difuzat. Câștigătorii vor fi primi un set de inel, un soundtrack pentru serial precum și un poster al serialului. Informații mai detaliate pot fi văzute pe site-ul oficial al KBS N (www.kbsn.co.kr).

Sursa:
songjoongki, Star Daily News

Time Between Dog and Wolf

Lee_jun_ki+Time_between_wolf_and_dog
 Lee_jun_ki+Time_between_wolf_and_dog

In roluri principale: Lee Soo Hyun (Lee Jun Ki), Kang Min Gi (Jung Kyung Ho), Soo Hyun, Suh Ji Woo (Nam Sang Mi). 

Lee_jun_ki+Time_between_wolf_and_dog
  Lee_jun_ki+Time_between_wolf_and_dog
Lee_jun_ki+Time_between_wolf_and_dog
Lee_jun_ki+Time_between_wolf_and_dog

Sursa:
http://bez-cadilari.blogspot.ro/2012/02/time-between-dog-and-wolf.html

luni, 24 decembrie 2012

Cadouri sub bradut: Sexy Rock star Jae Joong

★Sexy Rock star Jae Joong★


Sursa:
http://en.korea.com/jyj/?p=18139
HeyJJ

Cadouri sub bradut: Lee Min Ho - Calendar 2013

 

Poate astepta cineva până în ianuarie!

Poate cineva asta?

Eu nu, de aceea am postat aici paginile din calendar

care sunt ca intotdeaun superbe.


Sursa:
meow, Lee Min Ho

Beteala pentru TEEN TOP

  
Crăciun Fericit de la TOP TEEN! Acest grup K-pop pare sa se distreze la impodobirea bradului lor de Craciun. Ce crezi că cânta în timp ce decoreaza? Și de ce umerașe?

Sursa:
http://blog.dramafever.com/2012/12/tinsel-for-teen-top/
christmas, Korean Pop, Kpop, Teen Top

Park Si Hoo a facut daruri de Craciun personanului Cheongdamdong Alice

 
Actorul Parh Si Hoo care joaca in drama SBS, Cheongdamdong Alice, a dat membri ai personalului cadouri pentru Craciun.

Park, care joacă in serial rolul unui director executiv numit Cha Seung Jo, a darut de Craciun haine groase echipei de filmare.

El a decis să daruiasca haine groase de Crăciun membrilor personalului care lucrează din greu pentru a filma serialul pe o vreme asa de rece. Datorită cadourior, membrii echipajului ar putea finaliza intraga filmare cu zambetul pe buze.

Park a pregătit anterior un coș cu gustari pentru peste o sută de mebri ai personalul serialului pentru a-i încuraja sa lucreze peste noapte pentru a filma serialul.

Agenția lui Park a spus: "Park a decis să daruiasca haine groase personalului in semn de multumire pentru ca lucreaza din greu pe o vreme asa de rece. Noi le dorim un Crăciun fericit. "

Serialul este difuzat in Coreea de Sud în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 9:50.

Sursa:
Cheongdamdong Alice, K-Stars, park si hoo, TV Report

Cadouri sub bradut: TVXQ au evoluat in costume roz in China


TVXQ au mers in China ca sa cante fanilor inflacarati de acolo.

In data de 22 decembrie, TVXQ au participat la un concert de sfârșit de an, care a avut loc la Centrul
Qingdao Sports din provincia Sichuan, China.

Fanii locali au aclamat grupul cu plancarde scrise în coreeana. TVXQ au sustinut de asemenea spectacole de amploare pentru fanii lor.


Sursa:
TV Report, TVXQ

Park Bo Young arata superb in numarul din ianuarie 2013 al publicatiei InStyle Magazine!


Populara actriță Park Bo Young a fost in ultima vreme in centrul atenției din cauza rolului ei superb în filmul “A Werewolf Boy” care a atras atenția la nivel mondial. Ea a pozat pentru revista InStyle în care ea si-a arătat imaginea eleganta, superba și pura.Sursa:
http://sunshineemine.blogspot.ro/2012/12/park-bo-young-instyle-korea-2013-january.html
couchkimchi, instyle, K-Stars, magazine scans, Park Bo Young, photos

Cadouri sub bradut: Baietii de la CN Blue vor fi prezenti in paginile revistei Ceci

Băieții de la grupul CN Blue  vor fi prezenti pe coperta si in paginile numarului din ianuarie 2013 al publicatiei  Ceci! Toti cei patru membri vor fi  proaspeti și eleganti  in tinute casual-chic:

 

CNBLUE (coreeană: 씨엔 블루, japoneză: シー エヌ ブルー), este o trupa rock din Coreea de Sud formata in 2009 in Seul. Trupa are in componenta pe Jung Yong-hwa (voce, chitara ritm), Lee Jong-hyun (chitara, voce), Lee Jung-shin (chitară bas, voce) și Kang Min-Hyuk (tobe, voce).

CN este o abreviere de la "Code Name", în timp ce BLUE este o abreviere de la imaginile individuale ale membrilor. 'Burning' este Lee Jong-hyun, "Lovely" este Kang Min-Hyuk, "Untouchable" este Lee Jung Shin, și 'Emotional' este Jung Yong-hwa.

Trupa a debutat pe 19 august 2009 în Japonia, cu primul lor mini-album, Now or Never. CNBLUE a debutat cu primul lor mini-album în Coreea avand ca melodie de titlu single-ul  "I'm a Loner" (coreeană: 외톨이 야). Fan clubul lor se numește "Boice".
Sursa:
www.cnbluestorm.com
CeCi, Ceci Magazine, CN Blue, K-pop, Korean Pop, Kpop

Song Joong Ki este un tip nevinovat dar dur

 

Song a dat, de asemenea, un interviu pentru revista si a vorbit despre filmul său A Werewolf Boy. El a spus, "Eu nu am îndrăznit să visez ca filmul sa atraga in cinematografe peste sapte milioane de spectatori. Filmul Love And Cash a atras 420,000 de spectatori în total, dar aceasta reprezinta suma totală de spectatori într-o singură zi. Este încă greu de crezut. "

 

Imaginile vor fi publicate pe 20 decembrie, in numarul 92 al revistei High Cut. Pozele vor fi de asemenea lansate si on-line.

Sursa:
Money Today, songjoongki