sâmbătă, 2 februarie 2013

Prestatia lui SHINee!! O nebunie!!

Am văzut prestatia trupei SHINee la “22th Seoul Music Awards”. Si am fost impresionata!!! Oppa!!!
 
 Dansul in forta a lui Jonghyun


Key cu un nou stil de tunsoare


Preferatul meu Minho!!! Oppppaaaaa!!

 

Aș vrea să trăiesc în Seul, Coreea! Te invidiez popor coreean pentru ca poti sa-i vezi mereu pe extraordinarii SHINee!

Sursa:
seoul music awards, SportsKorea

vineri, 1 februarie 2013

Lee Soo Gwang a spus: "Sunt de fapt foarte drept și de încredere"

Lee Soo Gwang a vorbit recent despre personalitatea lui reală.

Pe 31 ianuarie a avut loc previzualizarea VIP pentru noul film de desene animate Marine Police Marco la CGV Wangshimni si Lee si Song Ji Hyo, care sunt vocea lui Marco și respectiv Lulu, au participat de asemenea.

În ceea ce privește diferența dintre în personalitatea personajului său în filmul de animație și el însuși, Lee a spus: "Vreau să am personalita lipsită de griji a lui Marco" La aceasta, Song a spus:" Lee Soo Gwang este de fapt foarte de încredere."

În ceea ce privește personalitatea reala a lui Song, Lee a spus: "Song Ji Hyo este foarte rapid și puternic. Eu cred că ea va fi în măsură să rezolve toate problemele de unul singur înainte de a beneficia de ajutorul cuiva. Cred că poate supraviețui oriunde."Marine Police Marco va fi lansat pe 14 februarie.

Sursa:
K-Stars, lee gwang soo, Money Today

Când Park Si Hoo isi facea debutul actoricesc

Cum arata Park Si Hoo când isi facea debutul actoricesc va fi aratat la TV.

In episodul difuzat pe 1 februarie din emisiunea SBS TV, Park Sang Myun’s Propagation of the King, vor fi difuzate unele scene din serialul SBS TV, How to Meet a Perfect Neighbor, care a fost realizat în anul 2007.

Park, care si-a făcut debutul cu aceasta drama, a jucat rolul lui Yoo Joon Suk. Ca un barbat perfect ce era el si-a arătat chipul frumos și stilul de moda elegant din serial. În câteva fotografii din serial el arata estrem de tanar.

Oamenii care au vazut fotografiile au comentat: "Personajul din acest serial este similar cu cel din Cheongdamdong Alice." "El era cu adevărat frumos in acea vreme, de asemenea". "Park Si Hoo este atât de frumos."

In acest episod al show-ului se va vorbi si  despre actrița Bae Doo Na și actorul Kim Seung Woo care au apărut în serial si vor spune o poveste despre sensul real al iubirii.

Sursa:
Money Today

Won Bin împinge o fata cu fata la perete

 
Un videoclip in care Won Bin impinge o fata cu fata la un perete a atras o atenție deosebita.

Un site online a postat un videoclip in care Bin Won impinge o fata la perete și e pe cale să o sărute.

În videoclip Won Bin se uită la fată și se apropie de ea. Ochii si buzele lui atras atenția fanilor, majoritatea fiind femei.

Videoclipul în care Won Bin apare ca un tip romantic a fost filmat in Biotherm Homme pentru a promova o noua reclama pentru Ziua Îndrăgostiților.

Brandul a realizat patru videoclipuri tematice in cadrul ‘Four Boyfriend Styles’ și acest video este unul dintre ele.

Brandul a deschis si un cont oficial de Facebook (www.facebook.com/biothermkorea) pe 1 februarie si vor alege la întâmplare oameni, care au vazut video-ul prin intermediul rețelelor lor sociale, pentru a le da cadouri.

Sursa:
K-Stars, TV Report, won bin

Seo In Guk realizeaza un teaser pentru noul sau cantec

 
Seo In Guk lanseaza un video teaser pentru noua sa piesa.

Cantaretul Seo In Guk a lansat un videoclip pentru noua sa piesa: “I Can’t Live Because Of You” - "Eu nu pot trăi din cauza ta".

Pe 1 februarie, agenția lui Seo In Guk i-a anunțat revenirea printr-un video teaser. În video, Seo In Guk isi arata zambetul dulce și ochii romantici.

Chiar daca a fost doar un prim-shot pielea lui fara cusur a atras atenția. Zâmbetul lui completează fraza spune: “I need you by my side”- "Am nevoie de tine pentru mine."

Seo va reveni în curând ca si cântăreț cu noua lui piesa.

Sursa:
K-Stars, Seo In Guk, TV Report

Choi Siwon din trupa Super Junior va aparea in emisiunea Kang Shim Jang 2 ca invitat


Siwon din trupa Super Junior va fi primul invitat al emisiunii SBS TV, Kang Shim Jang 2.

Pe 1 februarie, Shin Hyo Jung, producătorul emisiunii, a raportat: "Siwon va apărea în calitate de invitat in primul episod al emisiunii Kang Shim Jang 2 care va fi filmat pe 7 februarie. Împreună cu Siwon, doi, trei sau mai mulți invitati vor apărea in episod. Nu ne-am decis încă asupra acestor invitati."

Emisiunea Kang Shim Jang 2 va fi găzduita de actrița Kim Hee Sun, cantareata Yoon Jong Shin și actorul de comedie Shin Dong Yeop. Ambianta din talk-show va fi creata într-un cadru mult mai confortabil.

Siwon va apărea ca primul invitat in spectacol .

Cum ultimul rol a fost cel a lui Kang Hyun Min din drama SBS TV, The King of Dramas,, este de așteptat ca el să vorbească despre unele povești din spatele camerei de filmat al serialului.

Primul episod al emisiunii Kang Shim Jang 2 va difuzat pe 19 februarie.

Sursa:
Starnews, Superjunior

Este Taecyeon din trupa 2PM casatorit virtual cu actrita Gui Gui?

 
Este Taecyeon din trupa 2PM virtual casatorit cu actrita taiwaneza Gui Gui, pentru emisiunea MBC TV, We Got Married – the Global Version?

Pe 1 februarie, JYP Entertainment, agentia lui Taeyeon a raportat: "Cateva celebritati de sex feminin au fost nominalizate ca sotie virtuala a lui Taecyeon. Gui Gui este una dintre ele, dar nimic nu a fost confirmat încă."

Gui Gui este o actrita taiwaneza foarte populara în Taiwan și China.

Un purtator de cuvant al lui Taecyeon a spus: "Eu cred că totul va fi confirmat pana săptămâna viitoare. We Got Married – the Global Version se va face în același format ca versiunea coreeană dar soții și soțiile vor fi din diferite țări și diferite medii culturale." Spectacolul vizează piața asiatică si data lansarii in Coreea nu a fost decisa încă.

Multe celebritati, inclusiv Nichkhun din trupa 2PM, Victoria din trupa f(x) si Julien Kang au apărut până în prezent in emisiunea We Got Married.

În afară de Taecyeon de asemenea si Nicole din trupa KARA va lua în considerare apariția ei in spectacol.

Sursa:
2pm, Starnews, taecyeon

Kang Rim a pus la punct un plan impreuna cu Oh Yong ca sa asasineze familia regala

image 
În episodul difuzat pe 31 ianuarie din drama KBS, Jeon Woo Chi, Kang Rim (jucat de Lee Hee Joon) ii prezinta lui Oh Yong (jucat de Kim Byung Se) planul său cu privire la asasinarea familiei regale.

Kang Rim spune: "Se pare că planul meu de a-l ucide pe rege a fost divulgat. Trebuie sa modific planul." Oh Yong întreabă: "Cum ar fi?"

Kang Rim explică: "Ziua de naștere a regelui se apropie. El va trata la aceasta aniversare toata familia regala cu mâncăruri speciale. Am de gând să pună otravă in toata mancarea, astfel că membrii întregii familii vor muri. Atunci va fi un haos în palat și atunci când regele va fi, de asemenea, ucis oamenii se vor simti extrem de nesiguri. Asta-i momentul potrivit sa acaparezi puterea în mâna ta."

Oh Yong răspunde: "Am inteles. Apoi, voi prelua controlul palatului."

Între timp, Jeon Woo Chi (jucat de Cha Tae Hyun) il avertizează pe Lee Geo că trebuie să fie atenți la fiecare aliment care ar putea fi otrăvit.

Sursa:
Jeon woo chi, K-Stars, Starnews

Sung Kyu din grupul Infinite a fost batut la skandenberg de catre Kim Tae Won

image    
Sung Kyu din grupul Infinite este bătut de Kim Tae Won la un skandenberg.

In episodul difuzat pe 31 ianuarie din emisiunea KBS2, Happy Together 3 au participat muzicianul Kim Tae Won, Sung Kyu din trupa Infinite, actorul de comedie Yang Sang Guk si Lee Yun Suk.

Kim Tae Won, bine-cunoscut ca si bunicul Coreei i-a sugerat lui Sung Kyu sa joace impreuna un joc de skandenberg. Membrul grupului Infinit, care de asemenea, fiind denumit fratele cel mic de catre de idoli, a acceptat provocarea.

Intr-adevăr Sung Kyu de 23 de ani s-a luptat cu Kim Tae Won de 47 de ani dar în cele din urmă a cedat, strigând: "Nu pot să cred asta." N-ar fi putut nimeni altcineva.

Cantaretul a spus mai apoi: "Serios, e foarte puternic."

Sursa:
happy together 3, infinite, Starnews

joi, 31 ianuarie 2013

Kim Woo Bin a postat o fotografie cu actrita Seo Shin Ae?

Kim Woo Bin dezvaluie o imagine făcută cu a sa "superioară" Seo Shin Ae.?

Kim Woo Bin a dezvaluit prietenia lui cu actrita copil Seo Shin Ae.

În după amiaza zilei de 31 ianuarie, Kim a postat o poza pe contul personal de Me2day cu legenda: "m-am întâlnit cu "actrita superioară " Shin Ae la Sidus HQ."

In haine tradiționale coreene Kim se prezintă într-un mod prietenos cu Seo Shin Ae. Seo care s-a născut în anul 1998 este cu noua ani mai tanara decat Kim, care s-a născut în anul 1989 dar a debutat cu cinci ani înaintea lui. De aceea Kim o numește "actrita superioară".

Fanii au comentat: "Este atât de drăguț din partea ta sa o consideri pe Seo Shin Ae superiorul tău." "Kim Woo Bin este atât de frumos" "Ar fi frumos sa va vedem jucand impreuna".

Kim Woo Bin a jucat rolul lui Park Heung So in serialul KBS 2TV, School 2013, la care ultimul său episod a fost difuzat pe 28 ianuarie.

Sursa:
child actress, K-Stars, Kim Woo Bin, me2Day, School 2013, seo shin ae, sidus HQ, Starnews, superior

That Winter,The Wind Blows - Fotografii de la conferinta de presa

 
Distributia dramei That Winter, The Wind Blows a participat la o conferință de presă pentru a promova melodrama clasică a doi oameni care nu cred în dragoste. În mod ironic, primul episod va fi difuzat tocmai la timp pentru Valentine’s Day!

Personajul interpretat de Jo In Sung este un jucător de poker profesionist și personajul interpretat de Song Hye Kyo este o moștenitoare extrem de bogata care suferă de insuficiență vizuală. Song Hye Kyo a prezentat câteva scene foarte emotionante care au fost filmate.

Jo In Sung si Song Hye Kyo sunt aratati la piscină atunci când cele două personaje întâlnesc pentru prima dată. Cei doi se ciocnesc unul de altul și sunt cuprinsi instantaneu de sentimente coplesitoare unul pentru celălalt. Song Hye Kyo admite ca a fost complet cufundat în jocul sau. Ambii actori a fost de acord că a fost scena cea mai  memorabila.

Iata cateva dintre fotografiile de la recenta conferință de presă:


Baietii Jo In Sung si Kim Bum, pozand impreuna:


Doamnele Song Hye Kyo si Jung Eun Ji, purtand impracaminte potrivita:


Cele doua cupluri:


Cred ca drama That Winter, the Wind Blows, va fi foarte vizionata!!!

Sursa:
www.ph.omg.yahoo.com
Jo In sung, K-drama, Kim Bum, Korean Drama, Song Hye Kyo, that winter, the wind blows

Lui Han Gil Ro ii este greu sa-si ia ochii de la Kim Seo Won

imageÎn episodul difuzat in data de 30 ianuarie din drama MBC, 7th Grade Civil Servant, agenților li se acordă o ora vals astfel ca barbatii apar in smoking-uri si femeile in rochii de seara.

Kim Seo Won (jucat de Choi Kang Hee) apare transformata într-o rochie albă orbitoare fara umeri și lui Han Gil Ro îi este greu să-si ia ochii de la ea.

 Atunci când agenților li se cere să-si găsească un partener de dans Kong Do Ha o invită pe Kim să danseze cu el pentru ca el este interesat de ea.

Sursa:
7th Grade Civil Servant, K-Stars, Starnews

Song Hye Kyo si Jo In Sung impreuna la conferinta de presa pentru noul serial TV

 
Pe 31 ianuarie, actorul Jo In Sung si actrita Song Hye Kyo au participat la o conferință de presă pentru noul serial SBS, That Winter The Wind Blowssi au spus cascena de la piscinăestecea maimemorabila.

Song a spus: "Chiar dacă am filmat doar câteva episoade, au existat o mulțime de scene emotionante.Oh Soo si Oh Yong se ciocnesc unul pe altul la un bazin de înot și au sentimente explozive reciproce. Îmi amintesc scena pentru ca a trebuit sa joc fiind total scufundata in bazin."

Jo, de asemenea, a spus: "Oh Soo se apropie de Oh Young, spunând că el este fratele ei adevarat. Am avut replici lungi și scena a fost filmata mult timp dar cred că va deveni o scenă cu impact."

Jo joaca rolul unui jucator de poker profesionist pe nume Ah Soo si Song joacă rolul unei moștenitoarei unei companii mari pe nume Oh Young, care suferă brusc de o deficiență vizuală.

Serialul este o melodramă clasică despre un bărbat și o femeie care nu cred în dragoste. Primul episod va fi difuzat pe 13 februarie.

Sursa: 
jo in sung, songhyekyo, Starnews, That Winter The Wind Blows

KBS: “City Conguest nu este suficient de competitiv”

 
Pe 31 ianuarie KBS a făcut un anunț oficial privind motivele care au stat la baza deciziei să nu difuzeze prin rețeaua lor serialul TV, City Conquest.

KBS a precizat: "Ne pare foarte rău pentru că compania de producție al serialul insistă asupra faptului că decizia noastră este un abuz. Ei chiar au spus că simt constrângere din partea noul guvern, lucru care nu este complet neadevărat."

"Am organizat patru reuniuni pentru a revizui serialul și ori de câte ori serialul a primit suspendare am cerut echipei de producție sa compenseze punctele slabe din serial."

"Cu toate acestea, ultima propunere pe care au inmanat-o pentru ultima intalnire nu este suficient de competitivă și conține o mulțime de acte de violenta violență prin intermediul radiodifuzorilor publici. De aceea ne-am decis să nu difuzam serialul."

"Am declarat în mod clar ca dacă script-ul pentru serial nu este insuficient de competitiv, nu vom permite sa fie difuzat. Chiar dacă decizia noastra oficiala a fost facuta cunoscuta compania de producție insista ca simt constrângere din partea noului guvern. Ei au folosit, de asemenea, o atitudine calomnioasa la adresa noastra."

KBS a adaugat, "Suntem hotărâți să ne purtam cu asprime din cauza a ceea ce a facut compania de productie."

Sursa:
City Conquest, kimhyunjoong, Starnews

Song Ji Hyo devine o zeiță frumoasă de primăvară

 
Pe 31 ianuarie a fost lansat un pictorial pentru un brand de cosmetice cu actrita Song Ji Hyo.

După ce a fost recent selectata ca noul model de publicitate pentru Benefit, un brand international decosmetice, Song prezinta un look minunat, în pictorialul pentru luna februarie.

După ce si-a arătat tenul impecabil in emisiunea SBS TV, Running Man, Song si-a creat un look minunat, dupa ce a folosit posietint roz. Punand posietint pe obrajii și pe buze ea a realizat un look plin de viață, minunat. Posietint este un produs de machiaj de lunga durata care poate fi folosit atat pe buze cat si obraji. Acesta a fost recent selectat drept produsul pe care multe femei doresc să-l primească cadou.

Dupa sedinta foto, Song a spus: "Eu tot timpul port posietint cu mine și în mod frecvent il folosesc. Rareori folosesc machiaj când filmez pentru Running Man pentru ca transpir de cele mai multe ori dar nu uit să port posietint."

Benefit va oferi un serviciu gratuit de machiaj in toate magazinele din luna februarie. Indiferent de intenția de cumparare, un total de 10.000 de persoane vor primi servicii complete de machiaj, dupa ce au cumparat posietint, pe principiul primul venit-primul servit. Este nevoie de aproximativ 30 de minute pentru a primi serviciul (benefitkorea.co.kr).

Sursa:
K-Stars, song ji hyo, TV Report

Shin Min Ah isi arata chipul frumos într-un pictorial

Actrita Shin Min Ah si-a aratat recent chipul ei frumos într-un pictorial pentru Joinus, un brand de imbracaminte pentru femei.

Pe 31 ianuarie firma Joinus a raportat că Shin a fost recent aleasa ca model pentru noul concept de publicitate al brandului.

Sărbătorind a 30-a aniversare de la înființarea sa Joinus planifica sa-si satisfaca clienții cu un design modern, elegant. Shin, de asemenea, va atrage clienții cu imaginea sa eleganta prin intermediul diferitelor evenimente de promovare.

Sedinta foto a fost realizată în cadrul conceptului de The Art of Contrast cu un model structural, geometric în alb și negru, în fundal. Tiparul ritmic a fost combinat cu culori de vară ca portocaliu, verde, roz și fierbinte.

În pictorial Shin isi arata tinuta eleganta si chipul frumos.

Un purtator de cuvant pentru Joinus a spus: "Am ales pe Shin Min Ah ca model al nostru pentru noul nostru concept de publicitate deoarece imagine ei elegantă se potrivește perfect cu  imaginea Joinus. Noi credem că ea va fi în măsură să vitalizeze marca noastra."

Sursa:
shinminah, TV Report

Noua coloana sonora pentru Queen of Ambition

A fost lansat videoclipul pentru “Ice Flower”, coloana sonora a dramei Queen of Ambition! 

Vedeta K-Pop, Ailee si-a imprumutat vocea ei indrazneata pentru piesa care reflectă amintirile dureroase comune ale personajelor interpretate de Soo Ae si Kwon Sang Woo. 

Vedeoclipul si muzica descriu perfect durerea și rănit simțite de personajele principale, una facand sacrificii pentru dragoste și alta pentru ambiție.

Inima mea sângerează pentru personajul Kwon Sang Woo!
 


Sursa:
http://blog.dramafever.com/2013/01/video-new-mv-for-queen-of-ambition-soundtrack/
Ailee, Daemul, Kdrama, Korean Drama, Kwon Sang Woo, Queen of Ambition, Soo Ae, yawang

miercuri, 30 ianuarie 2013

Lee Min Ho si-a actualizat contul personal de Me2Day!

   
În cazul în care v-ați întrebat ce face acum Lee Min Ho, el a scris pe 25 ianuarie pe contul pesonal de Me2Day un mesaj cu textul: "Vremea se răcește din nou. Păstrați-vă cald" însoțit de un set de poze cu el însuși într-un decor în aer liber, el fiind imbracat într-o haină neagră si lungă.

Fanii au fost încântati să primească actualizarea de la Lee Min Ho și au comentat: "El iese în evidență din mulțime," "E asa de chipes!" "Cred ca e frig afara. Pastreaza-te cald Lee Min Ho, de asemenea!" și "Cel mai bun actor vreodată!"

Care este mesajul dumneavoastră pentru Lee Min Ho cel rece?

Sursa:
http://blog.dramafever.com/2013/01/lee-min-ho-posts-pictures-from-set/
Korean actors, korean stars, Lee Min Ho, lee min hot

Lee Joon Gi a postat o noua fotografie cu sine

Lee Joon Gi a lansat recent o imagine cu sine.

Pe 30 ianuarie Lee a postat o fotografie pe contul său personal de Weibo cu comentariul: "Omul absolut."

În imagine Lee isi arata clar chii fermecători, nasul ascuțit și linia frumoasa a barbeiei. Pielea lui curată mai ales a capatat o atenție deosebita.

Chinezii care au văzut imaginea au comentat: "El este omul absolut dar pielea lui este ca cea a unei fate." "Fața lui este atât de mica dar pielea lui este atât de frumoasa. El este atât de frumos "." Pare foarte fericit. "" Vino in China din nou. "

Lee s-a clasat recent pe locul al doilea in Oricon Daily Single Chart cu “Tonight”, piesa de pe noul sau album Case By Case lansat in Japonia pe 29 ianuarie.

Sursa:
LEEJOONGI, TV Report

Lee Chung Ah va reveni pe marele ecran cu "The Five"

   
Lee Chung Ah revine pe marele ecran cu filmul The Five.

Actrita Lee Chung Ah va reveni pe marele ecran dupa trei ani, cu filmul The Five.

Pe 30 ianuarie, agentia lui Lee, King Kong Entertainment, a declarat: "Lee isi va face aparitia in filmul The Five, dupa trei ani după ce a apărut in Oh Happy Day.

Filmul este despre o fată obișnuită care si-a pierdut familia datorita unui criminal în serie și mai tarziu caută răzbunare impreuna cu alte persoane. Scriitorul Jung Yeon Sik, care a scris pentru un desen animat cu același titlu, va regiza filmul. Actrita Kim Sun Ah va juca rolul fatei.

Lee va juca rolul lui Jung Ha, care se alătură lui Eun Ah (jucat de Kim), pentru a-si salva mama și care descoperă câteva indicii decisive.

Lee a primit o atenție deosebita dupa ce a aparut in serialul tvN, Flower Boy Ramyun Shop. Ea va arata o transformare de 180 de grade cu performanța sa diferita in filmul The Five.

Filmul va incepe filmarile pe la mijlocul lunii februarie.

Sursa:
K-Stars, lee chung ah, Starnews

Lee Joon Gi s-a clasat pe locul doi in Oricon Chart

Actorul și cântărețul Lee Joon Gi s-a clasat recent pe locul al doilea in Oricon Chart.

Pe 29 ianuarie Lee s-a clasat pe locul al doilea pe Oricon Daily Single Chart cu “Tonight”, o piesa de pe al patrulea single, Case By Case (CBC), care s-a lansat atât în Coreea cat și in Japonia.

Lee a vandut 6642 de exemplare din al doilea single și s-a clasat in clasamente după Morning Museme.

Super Junior K.R.Y s-a clasat pe locul sapte cu “Promise You” și TVXQ s-a clasat pe locul opt cu “Catch Me.” Un total de trei melodii K-pop s-au clasat în top zece al clasamentului.

Super Junior K.R.Y a lansat noul lor material pe 23 ianuarie și TVXQ si-a lansat materialul pe 16 ianuarie și s-au clasat în top zece al clasamentului pentru o lungă perioadă de timp, cu cântecele lor noi.

Lee a scris personal versurile la “Tonight”, care e un cântec de dragoste, care exprimas speranța unui om de a se indragosti de cineva la prima vedere. El isi compară fanii sai iubiti în versuri. Noul single al lui Lee a fost produs de Kim Seok Joong din trupa Opatsu.

Lee va reveni în curând cu un nou serial drama sau cu un nou film.

Sursa:
LEEJOONGI, Starnews

Lee Jun din trupa MBLAQ si Oh Yeon Seo decid sa paraseasca We Got Married

 
Pe 30 ianuarie echipa de producție pentru emisiunea MBC, We Got Married, a anuntat oficial retragerea din emisiunea a lui Lee Jun din trupa MBLAQ si a actritei Oh Yeon Seo. Ultimul lor episod din emisiune va fi difuzat pe 2 februarie.

Echipa de producție a mentionat: "Lee abia si-a inceput cariera in actorie dar grupul MBLAQ trebuie să duca la indeplinire și sa susțina un concert în Japonia.

Ei vor lansa, de asemenea, un nou EP în Coreea așa că ar fi fost greu pentru el să mai apară in emisiune. Oh, de asemenea a discutat cu noi despre retragerea ei din emisiune din cauza programului ei zilnic care va fi ocupat cu filmarea dramei zilnice MBC, Oh Ja Ryong Is Coming”care se apropie.

Ei au adaugat: "In prezent suntem in discutie cu noi membri care sa joace un cuplu căsătorit imaginar."

Prin urmare, Lee și Oh, care au aparul in emisiune din septembrie anul trecut, vor incheia contractul  doar după cinci luni. Oh a creat zvonuri despre o relatie romantica cu actorul Lee Jang Woo, care aparea in serial alaturi de ea. Chiar dacă ea a negat zvonurile, controversa aparuta in reality show a fost o problemă în curs de desfășurare.

Sursa:
Lee Jun, Oh Yeon Seo, Starnews, wegotmarried

Sandara Park din trupa 2NE1 intr-un somn profund alaturi de animalul sau de companie

Sandara Park din trupa 2NE1 a lansat recent o imagine in care apare dormind alaturi de animalul ei de companie.

Pe 29 ianuarie Park a încărcat imaginea pe contul sau personal de me2day cu comentariul: "Subiect: Atunci cand am dormit. M-am întors acasă, tarziu dimineața, dupa o zi de munca și imediat am adormit, simtindu-ma epuizata. Dadoong a încercat să mă facă sa ma simt relaxata și, de asemenea, a adormit lângă mine. E atât de drăguț. Copilasul meu. E asa de frumos. Mi-am facut aceasta coafura dupa o lungă perioadă de timp. E atât de frig pentru multe pisici din zilele noastre. Vă rog să le hrăniti, uneori. Va urez toate cele bune, mame de pisici! "

În imagine Park doarme pe pat, fiind epuizata. In partea de jos a patului, Dadoong, pisica lui Park, doarme de asemenea. Deși lui Park nu pare să-i pese de cum arata ea este oricum foarte frumoasă.

Oamenii care au vazut imaginea au comentat: "E atât de drăguța" "E ca o zeita" "Profilul lui Sandara Park este atât de drăguț" "Ai avut un somn profund alaturi de animalul tau de companie" "Ea este atât de minunata" "E ca și cum m-as uita la o fotografie dintr-un pictorial "

Sursa:
2ne1, sandara park, TV Report

Seo In Guk s-a fotografiat cu un sarpe

Cantaretul Seo In Guk a lansat recent o imagine in care apare cu un șarpe.

Pe 29 ianuarie, Seo a apostat imaginea de pe contul său personal de me2day cu comentariul: "Mascota studioului meu de înregistrare! Am fost speriat la început dar acum mă simt un pic mai apropiat de el. Vom fi prieteni."

În imagine Seo se uită la șarpe, cu o privire serioasa . Atinge chiar și coada sarpelui.

Oamenii care au vazut imaginea au comentat: "Mascota studioului de înregistrare este înfricoșătoare." "A fost ales șarpele ca mascota deoarece în acest an este Anul Sarpelui" "Nu ți-e frică?" "Seo In Guk este atât de curajos?" " Ești incredibil daca atingi sarpele." " E atât de îndrăzneț."

In prezent Seo joacă rolul lui Yoo Seung Gi în serialul MBC TV, Rascal Sons.

Sursa:
K-Stars, Seo In Guk, TV Report

Kim Hyun Joong este surprins in costum pentru scufundari în mijlocul iernii

 
Cantaretul Kim Hyun Joong a lansat de curand cateva poze cu el însuși.

Pe 29 ianuarie Kim a postat mai multe poze pe contul său de Weibo cu comentariul: "In mijlocul iernii."

În poze Kim este imbracat in costul de scafandru fiindca face scufundari sub apă și de asemenea, poartă o uniforma pentru filmarea in zapada.

Apariția lui deosebita a atras atenția.

Oamenii care au vazut fotografiile facute au comentat: "Ce trage el?" "El pare rece, dar frumos" "Eu nu pot să aștepta pana să-l văd." "El este o statuie vie"..

Kim va sustine concerte suplimentare până în luna martie in cadrul Japan Tour 2013 Unlimited în cateva orașe japoneze inclusiv Fukuoka, Osaka, Tokyo.

Sursa:
kimhyunjoong, Starnews

Park Min Young are un look de zeita

 
Actrita Park Min Young a lansat recent un autoportret.

Pe 29 ianuarie, Parl a postat pe pagina personala de tweeted o imagine cu comentariul: "Bună ziua, tuturor! Nu ne-am văzut de mult. Mi-e dor de voi."

În imagine Park poarta un pulover alb și are un look feminin cu parul sau lung ondulat. Ochii mari și pielea curata completează frumusețea ei inocenta.

Oamenii care au vazut imaginea au comentat: "E încă foarte frumoasă." "Abia aștept să te văd în urmatorul rol" "Ea este o zeita inocenta.".

Ultimul rol a lui Park a fost in serialul MBC de week-end, Dr. Jin, care s-a terminat în luna august a anului trecut și unde a jucat rolul lui Hong Young Lae.

Sursa:
parkminyoung, Starnews

Park Si Hoo participa la o petrecere dupa finalizarea dramei Cheongdamdong Alice

   
Actorul Park Si Hoo recent a dat publicitatii fotografiile facute la petrecerea care a avut loc după finalizarea serialului TV Cheongdamdong Alice.

Pe 28 ianuarie Park a postat pe pagina personala de tweeted mai multe imagini cu comentariul: "Eu nu vreau sa-mi iau la revedere de la Cheongdamdong Alice. La petrecerea de final."

Imaginile au fost facute atunci când actorii din serialul SBS, Cheongdamdong Alice au avut petrecerea de final la un restaurant din Ilsan.

Park zâmbește la camera impreuna cu So Yi Hyun, Park Kwang Hyun, Kim Ji Seok, Choi Sung Joon, and Goo Won. Intim lor Pozitiile lor apropiate si expresiile lor faciale amuzante au atras atenția.

Oamenii au comentat: "Actori arata foarte apropiati unul cu altul." "Ei arata diferit față de serial" "Ce imagini frumoase." "Unde este Moon Geung Young? Unde este Se Kyung"?" M-am bucurat cu adevărat de serial."

Ultimul episod al serialului a fost difuzat pe 27 ianuarie.

Sursa:
Cheongdamdong Alice, K-Stars, park si hoo, Starnews

Hyun Bin a fost surprins într-o cameră de înregistrare

 
Actorul Hyun Bin a fost recent surprins într-o cameră de înregistrare.

Pe 29 ianuarie, Samsung Electronics a a dat publicitatii cateva poze cu Hyun Bin care-si inregistreaza vocea într-o cameră de înregistrare pentru reclama TV la Samsung Smart TV, .

În poze Hyun Bin poartă o cască într-o cameră de înregistrare. El pare să se concentreze pe munca lui, verificandu-si partitura cu un creion si umflandu-si obraji cu aer.

Începând cu 19 ianuarie, el a aparut la televizor prin intermediul reclamei pentru Samsung Smart TV.

In prezent Hyun Bin are in vedere unele script-uri pentru a lua o decizie corecta in ceea ce priveste urmatorul sau proiect.

Sursa:
hyunbin, Starnews

Park Bo Young prezinta filme clasice pe Sunday Cinema

   
Actrita Park Bo Young va deveni mesager de amintiri vechi.

Pe 30 ianuarie Canalul CGV a transmis: "Park Bo Young va fi prezentatoare pentru Sunday Cinema, un program care oferă filme clasice celebre."

Sunday Cinema este un program care va difuza în fiecare duminică de la ora 8:00 am filme celebre clasice alese de către Canalul CGV iar Park va prezenta cate un film clasic în fiecare săptămână. Acesta va începe sa fie prezentat incepand cu 3 februarie.

În luna februarie, un total de patru filme vor fi prezentate. Pe data de 3 februarie, va fi difuzat filmul Back to the Future care spune povestea unei mașini a timpului.

The Wizard of OZ, cel mai bun muzical al secolului 20 va fi difuzat pe 10 februarie și Pretty Woman in care joaca Richard Gere și Julia Roberts, va fi difuzat pe 17 februarie. Pe 24 februarie, va fi difuzat Babe, o poveste despre animale drăguțe.

Un purtator de cuvant pentru Channel CGV a precizat: "Canal CGV a sugerat întotdeauna o varietate de moduri de a te bucura de filme prin cat mai multe programe. Filmele clasice celebre intotdeauna ating și distreaza spectatorii. Telespectatorii vor putea să-si amintească de amintirile lor vechi la Sunday Cinema. Ne-am gândit la imaginea nevinovata și vocea clară a frumoasei actrite Park Bo Young ar fi cel mai bun mod de a duce la limina amintiri vechi prin filmele clasice celebre. "

Sunday Cinema va oferi telespectatorilor povești legate de filme in timp ce acestea sunt difuzate. Puteți participa la acest eveniment prin intermediul blog-ul oficial al canalului CGV: http://blog.naver.com/chcgvchcgv/140178298671

Sursa:
K-Stars, Park Bo Young, TV Report

marți, 29 ianuarie 2013

Lee Joon Gi o laudă pe Han Hye Jin pentru frumusețea ei delicata

image 
In episodul din emisiunea Healing Camp—Why Not Happy? care a fost difuzat pe 28 ianuarie, Lee Joon Gi a dezvăluit faptul că a fost uimit de frumusetea moderatorului emisiunii, Han Hye Jin, dinainte de a deveni actor. El a spus că a văzut-o după ce a eșuat la o auditie pentru un rol.

Lee a spus: "Am văzut-o pe Han pe langa mine. Ea a luminat lucrurile din jurul ei în special cu aspectul luminos al nasului ei. Ea într-adevăr arata ca o zeita parca coborata dintr-un desen."

Actrița vaditit impresionata a spus: "Inima mea într-adevăr bate foarte tare din cauza cuvântului zeita de care sunt foarte flatata."

Frumosul actor, a relevat faptul că el a impartit camera lui ponosita cu gandaci înainte de a deveni actor.

Sursa:
LEEJOONGI, Starnews

Lee Joon Gi a spus: “Vreau sa stiu numarul de telefon a lui Shin Min Ah”

   
Actorul Lee Joon Gi si-a exprimat recent afecțiunea pentru actrita Shin Min Ah.

Lee a apărut ca oaspete intr-un episod din emisiunea SBS TV, Healing Camp, Aren’t You Happycare a fost difuzat pe 28 ianuarie și a spus că vrea să știe numărul de telefon al lui Shin Min Ah, care a lucrat cu el în drama MBC TV, Arang and the Magistrate.

În ceea ce privește motivul pentru care el încearcă să fie amuzant întotdeauna pe platoul de filmare, Lee a spus: "Eu cred că actorii principali au nevoie sa încurajeze echipa, atunci când sunt epuizati dupa ce au filmat toata noaptea. Shin Min Ah a fost surprinsa de acțiunile mele amuzante de la prima și a făcut o glumă, că dacă am luat cumva droguri. "

Când gazda Han Hye Jin l-a întrebat dacă el încă ține legătura cu Shin, Lee a spus: "Eu nu știu nici măcar numărul ei de telefon. Nu i-am l-am cerut pentru că mi era teamă că ea va înțelege greșit intenția mea. N-am mai vorbit cu ea la telefon. "In acest moment gazda Kim Je Dong l-a întrebat dacă el vrea să știe numărul lui Shin si Lee a raspus: " Vreau să știu numărul ei."

Gazda Kim Je Dong a spus: "De ce nu o întrebi pe Han Hye Jin de numărul ei? Ea s-a despărțit recent de prietenul ei."Han a râs apoi a spus: " Eu nu-mi pot da numărul la nimeni acum."

Episodul a înregistrat un rating de 5,8% audiență.

Sursa:
LEEJOONGI, Money Today

luni, 28 ianuarie 2013

Seo In Guk va gazdui un nou spectacol de varietati marca MBC TV

 
Cantaretul si actorul Seo In Guk va găzdui un nou spectacol de varietati.
 

Seo va găzdui show-ul MBC TV, When Men Live Alone. E un spectacol pilot care va fi difuzat in vacanța de Anul Nou Lunar. În afară de Seo, Lee Sung Jae, Kim Kwang Gyu, Han Sang Jin, Kim Tae Won si Defcon vor fi gazdele spectacolulului.
 

When Men Live Alone este un spectacol documentar care spune povestea a șase bărbați care locuiesc singuri. Aceasta va arăta viața lui Seo, care locuiește singur în Seul iar familia sa locuiește în alt oraș, și Lee, care locuiește singur si familia sa trăiește într-o țară străină.

Spectacolul va fi filmat pe 30 ianuarie și se va difuzat în timpul sărbătorilor de Anul Nou Lunar.

Sursa:
K-Stars, Money Today, Seo In Guk

VIDEO: BoA si Taemin din grupul SHINee despre noua versiune Duet MV

Speculațiile despre o posibilă colaborare BoA / Taemin au apărut săptămâna trecută și acest zvon a fost confirmat! Noul ei single, “Disturbance” în cele din urmă a a fost lansat și il arata pe Taemin din grupul SHINee cum ii da lui BoA un sarut pe obraz, dar hei, știm cu toții unde pot duce aceste lucruri! 

Videoclipul este melodramatic si arata o pereche tanara care trece prin chinurile dragostei. Filmul se încheie cu Taemin ingenunchiat si în lacrimi și apoi videoclipul devine interactiv și-l solicită pe privitor sa aleaga: sa-l trimita pe Taemin înapoi la trecut atunci când totul era bine și frumos sau să rămână în prezent cand aceste lacrimi se vor încheia probabil nu prea curând? Tu decizi!

Împreună sau separat, cum vrei sa-i vezi pe cei doi?


 


Sursa:
http://blog.dramafever.com/2013/01/video-boa-shinees-taemin-release-video-for-new-duet/

Moon Geun Young si Park Si Hoo au finalizat filmarile pentru Cheongdamdong Alice

 
Moon Geun Young si Park Si Hoo si-au exprimat recent parerea despre finalizarea serialului TV.

Drama SBS, Cheongdamdong Alice s-a terminat de filmat pe 27 ianuarie și ultima lor scena filmata s-a difuzat pe 28 ianuarie dupa episodul din drama SBS, Good Morning.

Moon, a declarat: "Mă simt ca și cum de mâine voi fi șomer. Dar de asemenea simt ca trebuie sa mai filmez si maine pentru serial."

Park de asemenea, a spus: "Am vrut sa terminam filmarea serialului si atunci am lucrat peste noapte, dar acum mă simt trist. Va multumesc pentru că imi iubiti personajul pe care l-am jucat in serial. Va rog sa va puneti speranțele în mine și va iubesc. "

In ultimul episod al serialului Cha Seung Jo (jucat de Park) i-a acceptat dragostea lui Han Se Kyung (jucat de Moon) și a avut astfel un final fericit.

Sursa:
Money Today

Cheongdamdong Alice: Moon Geun Young explică de ce l-a înșelat pe Park Si Hoo

Va fi în măsură Se Kyung (jucat de Moon Geun Young) să-l facă pe Seung Jo (jucat de Park Si Hoo) sa se intoarca la ea?

În episodul difuzat pe 26 ianuarie din drama SBS TV’s Cheongdamdong Alice, Se Kyung ii explica lui Seung Jo de ce l-a inselat.


Se Kyung ii spune lui Seung Jo de ce s-a despartit de fostul ei prieten In Chan, spunând că fostul ei iubit In Chan nu o mai vrea și ea a fost, de asemenea, ocupata cu munca ei mult timp. Ea spune că a început sa viseze ca va deveni soția unui om bogat din Cheongdamdong deoarece ea a simțit că era inutila, chiar și după toată munca grea pe care a făcut-o. Ea spune ca a crezut ca Seung Jo i-ar putea salva viața.

Se Kyung ii spune lui Seung Jo: "Dar eu nu sunt cea care trebuie să te salveze. Mi-ai cerut să te protejez. Ai spus că sunt ca o casa pentru tine si ca eu sunt toata a ta. Ai spus că nu vrei să spui nimic fără mine." spunând aceste lucruri ea s-a simțit iubita și inteleasa de către Seung Jo.

Ea spune: "Ti-am dat de toate iar tu mi-ai dat speranță. Ai vrut să faci atât de multe pentru mine." Ceea ce înseamnă că ea s-a indragostit sincer cu el deși prima data ea s-a apropiat de el cu un scop. La aceasta mărturisire sinceră a lui Se Kyung, Jo Seung devine confuz.

Vor fi in masura Kyung si Seung Jo să-si păstreze dragostea?

Video:
http://www.epdrama.com/drama/cheongdamdong-alice/

Sursa:
http://www.epdrama.com/drama/cheongdamdong-alice/
http://www.epdrama.com/
Cheongdamdong Alice, moongeunyoung, park si hoo, TV Report

Lee Byung Hun promoveaza filmul Masquerade in Japonia


Print si cersetor, varianta coreana
2012
Drama, Istoric
Coreea de Sud

Actorul Lee Byung Hun a zburat recent  în Japonia pentru a promova filmul Masquerade.

Potrivit informarii HB Entertainment din data de 28 ianuarie, Lee a zburat în Japonia cu o zi înainte de lansarea filmului sau Masquerade.

Filmul in care Lee a jucat dublu rol: Ha Sun si Gwanghae, va fi lansat in Japonia pe 16 februarie si va fi difuzat de aproximativ nouăzeci de cinematografe.

Potrivit agenției lui Lee, care este foarte popular în Japonia, a atras o atenție deosebita în Japonia și a fost salutat de peste două sute de fani si multe agentii mass-media locala care s-au adunat împreună la Aeroportul Haneda.

El va organiza o conferință de presă pe 29 ianuarie, o sa se intalneasca cu fanii sai in cinematografe și o să dea interviuri in mass-media locala până pe 31 ianuarie când acesta se va întoarce în Coreea.

Sursa:
K-Stars, Lee Byung Hun, Starnews, Drama,

That Winter, The Wind Blows - 2013


Titlul: 그 겨울, 바람이 분다 / That Winter, The Wind Blows
Titlul chinezesc: 那年冬天,起風了
Cunoscut ca si: Wind Blows in Winter
Genul: Melodrama, Romance
Episoade: 16
Canal de difuzare: SBS
Premiera: 13 februarie 2013
Ragia: Kim Kyu Tae
Scenariul: Noh Hee Kyung 

Intriga:
Oh Young (Song Hye Kyo) este o moștenitoare oarba de la o mare corporație care si-a pierdut părinții într-un tragic accident, împreună cu vederea. Ea locuiește singura.

In acelasi timp Oh Soo (Jo In Sung) este un jucător și un playboy, care trăiește o viață lipsită de sens după ce a fost abandonat de părinți de la o vârstă frageda, precum și de prima lui dragoste.

În scopul de a rambursa enorma cantitate de datorii, Oh Soo o abordeaza pe Oh Young in scopul de a profita de banii ei dar ajunge sa se indragosteasca cu adevarat de ea ....

Nota:
Această dramă se bazează pe dramă japoneză  “I Don’t Need Love”.

Distributia:

Personaje principale:
Jo In Sung - Oh Soo
Song Hye Kyo - Oh Young
Kim Bum - Park Jin Sung
Jung Eun Ji - Moon Hee Sun

Personaje secundare:
Kim Tae Woo - contract killer
Bae Jong Ok
Kim Gyu Chul
Choi Seung Kyung
Seo Hyo Rim
Lee Jae Woo
Im Se Mi
Kim Young Hoon - Lee Myung Ho
Kyung Soo Jin
Shim Yi Young

Sursa:
TNmS Media Korea & AGB Nielsen Kore

duminică, 27 ianuarie 2013

Cantaretul si actorul So Ji Sub a surprins cu un concert intr-un club

In dimineata zilei de 26 ianuarie actorul So Ji Sub a avut o aparitie surpriza la concertul de hip-hop al grupului Soul Dive, care a avut loc la un club din zona Hongdae, Seul.

So a făcut o vizită pentru a sprijini trupa, acesta participand la al doilea PE, 6PM…Playground, lansat pe 23 ianuarie.

El a interpretat două piese, “Eraser”, o piesa de pe EP-ul sau si  “Pick Up Line” un single lansat în 2011.

După ce a lansat mai multe albume de hip-hop, cantaretul actor a prezentat talentul său rap, îmbunătățit în mod semnificativ de către un membru al Soul Dive.

Muzica video pentru “Eraser” oferita de Yoo Seung Ho si Park Shin Hye, a primit o mulțime de atenție inca de la lansarea sa datorita calitatii sale.

Sursa:
K-Stars, So ji sub, TV Report

Lee Joon Gi va reveni ca si cantaret pe 29 januarie

 
Pe 29 ianuarie Lee Joon Gi isi lanseaza noul album stât în Coreea cat și in jJaponia în același timp.

Acum ceva vreme pe 27 ianuarie, IMX a raportat ca noul album al actorului Lee, care este programat sa fie lansat pe 29 ianuarie, a fost pregatit in cel mai mare secret.

Despre album, agentia a declarat: "Este făcut pentru fanii lui și speranța noastră este sa devina un mic cadou pentru ei. Cand a înregistrat albumul nu intenționa să dea spectacole ca si cântăreț, ci sa realizeze intalniri cu fanii cat mai memorabile in Coreea în și în afara țării. "

Titlul pentru noul sau album este“Case by Case” iar piesa titlu se numeste “CBC”.

Potrivit agenției sale Lee a inclus pe album genuri diferite, cum ar fi balade, rock, și electronice, precum și  metal un hibrid intre hip-hop, rock, și lirice care sunt efectiv combinate împreună.

Titlul cantecului care va a fi lansat în Japonia este "Tonight." Este un cântec dulce de dragoste scris de Lee Joon Gi despre prima dragoste.

Pentru moment, vedeta se gandeste în detaliu pentru drama lui viitoare. Anul trecut a apărut în drama MBC, Arang and the Magistrate care s-a terminat in octombrie.

Sursa:
LEEJOONGI, Starnews

Fotografii de la nunta lui Sunye

 

Sunye este oficial femeie măritată și o foarte frumoasă și strălucitoare în rochie de mireasa. Ea s-a pozat împreună cu niște prieteni, cum ar fi Joo din grupul 2AM:

 

Înainte de ceremonie Sunye a acordat o conferință de presă în care a vorbit despre noua viața care o așteaptă, mulțumind totodata grupului Wonder Girls si cenad fanilor nu fie tristi pentru că ea va fi mereu alături de el.


Dintre nuntasi putem enumera pe SNSD, 2AM, JJ, JY Park, San-E și desigur, Wonder Girls.

Sunye, iti dorim toata fericirea din lume!

Sursa:
http://kordream.blogspot.ro/2013/01/fotos-de-la-boda-de-sunye.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/ZEjE+%28*[Korean+Dream]*%29