Drama pe care o filma Kim Hyun Joong, City Conquest si care urma să fie difuzata pe canalul KBS, va fi anulata din cauza unor dificultăți tehnice. Potrivit unui comunicat de presă a companiei de producție, rețeaua si-a retras oferta deoarece a considerat ca imaginile sunt “too violent”. De asemenea s-a specifica că calitatea continutului a fost hotaratoare de afacere. Reprezentantul a spus: "Am dezbătut dacă să-l difuzam sau nu și dupa un timp am constatat ca nu s-a ridicat la standardul la care ne-am asteptat."

Productia a costat 4 miliarde woni iar compania a făcut diferite modificări pentru a veni în întâmpinarea cerințelor societății de radiodifuziune numai pentru a reuși să obțină un loc pe lista din 2013. Drama se baza pe povestea un tanar pe nume Baek Mi Reu care dă vina pe tatăl său pentru ca l-a abandonat mama. Ca urmare, el se întoarce să se răzbune pe societate pentru viata rea pe care a avut-o.

 

Fotografiată de mai jos, ii arata pe actorii Kim Hyun Joong si Jung Yu Mi filmand in Japonia:Crezi ca se putea intampla asta? Sau ești la fel de socat ca o drama cu Kim Hyun Joong a fost anulata?

Sursa:
www.koreajoongangdaily.joinsmsn.com
canceled drama, City Conquest, KBS, Kim Hyun Joong, Korean Drama