sâmbătă, 23 februarie 2013

Carismaticul Hyun Bin

Cred că Hyun Bin devine mai frumos și mai cool după ce a fost eliberat din serviciul militar

Hyun Bin este unul dintre actorii mei preferati

Sunt curioasa despre urmatorul sau rol

 

Sursa:
http://en.korea.com/k-stars/board/charismatic-hyun-bin/

★Vedetele copii★

Poti sa-i recunosti?

Uite niste baieti cu adevarat draguti:

Song Joong Ki
 

Song Seung Heon

 

Lee Min Ho

 

Jung Il Woo

 

Lee Seung Ki

 

Hyun Bin

 

Kim Beom

 

Yoo Seung Ho

 

Lee Jong Seok

  
 

Jo In Seong
 

Sursa:
http://en.korea.com/k-stars/?p=9879
pann. nate.com

Park Si Hoo "acuzat de viol": "Motivul tăcerii a fost ..." (poziția oficială)

Park Si Hoo a emis un comunicat de presă tarziu, pe 22 februarie:

Poziția oficială a lui Park Si Hoo: imi plec capul și-mi cer încă o dată scuze pentru ca sunt cauza acestei controverse, care a primit o atentie nationala.

Pe fondul atator rapoarte mass-media sunt pregătit să particip la ancheta poliției cu bună-credință. Am menținut tăcerea din respect pentru cealaltă parte. Mă aștept ca ancheta poliției, chiar dacă e umilitoare, va identifica faptele incidentului.

Eu voi apărea în fața poliției în seara zilei de 24 și voi participa în cel mai serios mod în cadrul anchetei ca să clarific adevărul prin toate mijloacele.

Îmi cer scuze încă o dată pentru ca nu mi-am administrat asa de bine viața privată ca persoană publică.

Și am nevoie de ajutorul vostru.

Eu va cer respectuos si vă rog să va abțineti de la speculații și de la interpretari și sa așteptați anuntul oficial al poliției.

Sursa:
http://parksihoo4u.com/

vineri, 22 februarie 2013

Park Si Hoo - Comunicat de presa

 
Agentia ce-l reprezinta pe Park Si Hoo a dat publicitatii o declarație oficială cu privire la cazul său agresiune sexuală.

Ei au explicat: "Motivul pentru care am păstrat tăcerea, cu excepția declarației simple in care am precizat ca vom face toate eforturile pentru usura investigațiile poliției, este pentru că am crezut că, deși am simțit că am fost nedreptățit, a fost din respect pentru cealaltă parte. Am crezut de asemenea că ar fi mai bine ca adevărul să iasă prin intermediul anchetelor de poliție."

Agentia a continuat: "
Park Si Hoo va apare la secția de poliție în seara zilei de 24. El va ajuta cu sarguinta ancheta și va dezvălui cu fidelitate adevărul. Ne cerem scuze din nou, cu capul plecat, ca el nu a fost în stare sa aiba grijă în mod corespunzător de viața sa privată ca persoană publică. Va solicitam încă o dată ca nimeni sa nu ia o hotărâre greșită sau nu va exagera situația până la finalizarea anchetei poliției și declarația oficiala a poliției."

Sursa:
allkpop
https://www.facebook.com/CheongdamdongAliceSBS

Uimitoarea transformare a lui Hwang Jeong Eum

 
Actrita si cantareata Hwang Jung Eum se transformă în noua dramă Incarnation of Money într-o fată cu probleme de greutate si care lucrează la o bancă. Și desigur ea are o pasiune pentru un tip care nu o place la început.

Avandu-i in rolurile principale pe Jung Eum si Kang Ji Hwan aceasta drama descrie societate degradata in care cineva fara devine neputincios și inutil.

Oare cel mai asteptat moment este momentul in care Hwang Jung Eum va pierde în greutate, transformandu-se intr-o fata frumoasa, obtinand astfel dragostea lui Kang Ji Hwan? Sau crezi că pot exista unele răsturnări de neașteptate de situație  de-a lungul dramei?

Sursa:
http://blog.dramafever.com/2013/02/hwang-jeong-eum-is-overweight/
Hwang Jung Eum, k dramas

Super Junior M - O petrecere de sucees cu fanii

 

Grupul Super Junior M: Siwon, Ryeowook, Kyuhyun, Donghae, Henry, Zhoumi, Eunhyuk, Sungmin, a avut recent prima intalnire cu fanii din Taiwan.

 

Prima intalnire in Taiwan a avut loc pe 21 februarie si au participat peste cinci mii de oameni. O mulțime de oameni s-au adunat, chiar înainte de petrecere dovedind astfel grupul este foarte popular în Taiwan.
 
 

Super Junior M a aparul pe scena interpretand melodia "Go" de pe al doilea EP al lor, Breakdown. Membrii grupului si-au salutat fanii în limba chineză.

 

În timpul intalnirii membrii grupului a lansat imaginile lor private și au ales aleatoriu trei fani, care au avut sansa de a face fotografii cu ei. Siwon, Ryeowook, și Eunhyuk au primit un răspuns exploziv datoriota melodiei “Xing Qing” a lui Jay Chou pe care au interpretat-o în limba chineză.

 

Grupul va organiza două intalniri cu fanii din Taiwan pe 22 februarie și 23 februarie.

 

Sursa: 
Superjunior, TV Report

Park Hae Jin isi arata trupul bine lucrat

  
Park Hae Jin care in prezent apare in serialul KBS, My Daughter Seo Young in rolul unui medic pe nume Lee Sang Woo, a realizat recent un pictorial, cu blugii Calvin Klein, pentru numarul din martie al revistei Esquire.

Park are un look carismatic în haine negre și albe care vor fi tendința în primăvara și vara. De asemenea, el sa uitat chic, cu ochii lui emotionanti si curati dar si inteligenti.

Chiar dacă el a purtat atat pantaloni cat si o camasa din denim, el are mai degraba un aspect de lux, decât retro. În timp ce facea pictorialul, Park a impresionat intreaga echipa cu simtul său de moda unic.

A capatat privirile multor mulți oameni datorita figurii interesante si corpului sau frumos si bine lucrat..

Pictorialul va fi lansat în curând digital prin intermediul revistei.

Sursa:
K-Stars, Park Hae Jin, TV Report

marți, 19 februarie 2013

Jang Geun Suk a lansat un videoclip în China

Jang Keun Suk, prințul Asiei, a vorbit recent intr-o chineza fluenta.

Pe 19 februarie Jang a lansat un videoclip pe contul său personal de Weibo cu comentariul: "Am vorbit chineza foarte mult! Asculți, Bird Brother? "" Bird Brother " în China se referă la Psy.

Videoclipul melodiei “Feel the Beat” este al doilea EP-ul a lui Jang pentru groupul Team H. Conceptul videoclipului este o petrecere în care se aduna tineri.

În videoclip Jang cântă cântecul intr-o fluenta limba chineză. El a cântat în limba chineză pe un PE pentru prima dată și videoclipul a primit un răspuns exploziv în China.

Potrivit presei locale din China, melodia va fi lansata pe 20 februarie și PE-ul I Just Wanna Have Fun will va fi lansat în Asia pe 27 februarie.

Sursa:
TV Report

luni, 18 februarie 2013

Song Hye Kyo si Jo In Sung sunt ‘Cuplul O₂’

Jo In Sung si Song Hye Kyo au devenit "Cuplul O₂"

Jo și Song apar in drama SBS, That Winter The Wind Blows, care a început difuzarea pe 13 februarie.

Cele două vedete au parte de o atenție deosebita datorita aparițiilor lor frumoase și jocul impecabil. Publicul tânăr i-a poreclit "Cuplul "O₂" ceea ce înseamnă că ei ii fac pe oamenii să se simtă proaspeti și răcorosi la fel ca oxigenul.

Serialul este o melodramă clasică despre un bărbat și o femeie care nu cred în dragoste. Oh Soo a fost abandonat de părinți pe când era un băiețel și Oh Young suferă dupa divorțul părinților și orbirea brusca. Oare vor găsi ei dragostea adevărată și speranța în viața lor?

Sursa:
jo in sung, songhyekyo, That Winter The Wind Blows, TV Report