sâmbătă, 2 martie 2013

Noi dovezi in cazul Park Si Hoo - Copilul asta mi-a provocat atatea emotii ca-mi vine sa-l bat

Poliția a obtinut mesajele în care "A" afirma ca va scoate în evidență abilitățile ei de actrita în cadrul anchetei impotrivs lui Park Si Hoo.

Mai multe mesaje text au fost folosite împotriva stagiarului "A" care l-a acuzat pe Parcul Si Hoo de agresiune sexuală.

Textele releva faptul ca de fapt stagiarul "A" nu a fost agresată sexual și poliția pare să fi primit mai multe dovezi în sprijinul acestei firmatii. Potrivit Joins MSN, poliția a obținut o conversație KakaoTalk între "A" și cel mai bun prieten al ei "B".

În conversație, "B" a declarat pentru "A": "Din moment ce acesta este o persoana importanta, trebuie să soliciti un miliard de KRW (aproximativ $922,000 USD) de la el. Profita de această șansă pentru a obține cu siguranta bani de la el  sau il poți strivi. "

În replică, "A" a spus: "Am de gând să-mi arat cele mai bune abilități ca actrita în cursul anchetei poliției pentru a face se para ca eu sunt cea mai mare victimă."

Intr-un interviu anterior, "B" a comentat că cu aceste mesaje a  încercat să o mângâie pe "A". Există, de asemenea, raportate conform carora Parcul Si Hoo i-a oferit bani lui "A" dar "A" au cerut mai mult, iar aceste mesaje par să dovedească aceste afirmații anterioare.

Sursa:
http://www.allkpop.com/2013/03/police-obtain-texts-in-park-si-hoos-case-where-a-states-she-will-show-off-her-acting-skills-in-the-investigation

vineri, 1 martie 2013

Park Si Ho a dat declaratii la politie timp de 10 ore

Park Si Hoo a plecat în cele din urmă de la Comisariatul de Politie, în jurul orei de 20:00 - dupa 10 de ore de la sosirea sa în această dimineață (ora Coreei).


Park Si Hoo a spus:

"Am multe de spus, dar am dat deja o declarație amănunțită poliției. Adevărul va fi dezvaluit."

Anterior, Park a declarat pentru mass-media cand a intrat la secția de poliție că "Imi cer scuze pentru tot ce sa întâmplat," și că "Ancheta poliției va dovedi adevărul."Kim, prietenul Park, care este de asemenea cercetat pentru agresiune sexuală, a fost investigat în aceeași zi. 

Sursa: 
http://parksihoo4u.com/

joi, 28 februarie 2013

BoA, Daesung din trupa Big Bang si Jang Keun Suk au intrat in Oricon Top 10

 
BoA, Daesung din trupa Big Bang  și Jang Keun Suk si-au dovedit inca odata popularitatea  prin in intrarea in lista Oricon Top 10.

Potrivit graficului Oricon din Japonia de pe 28 februarie, Jang si-a lansat primul EP pe 27 februarie, ca membru al trupei Team H și s-a clasat pe locul al doilea in Oricon Daily.

Trupa Team H are in componenta pe Jang și fratele sau mai mare, producator muzical. PE-ul a include multe piese electronice.

Daesung a lansat, de asemenea, primul său PE solo, D’scover, în aceeași zi în Japonia și s-a clasat pe locul al patrulea pe Oricon Daily. El intenționează să organizeze douăzeci și cinci de concerte începând cu luna martie până în luna iunie în nouăsprezece orașe japoneze.

BoA a lansat noul ei  single japonez “Only One” și s-a clasat pe locul nouă pe aceeași diagramă.“Only One” este versiunea japoneză a piesei pe care a lansat-o în Coreea anul trecut.

BoA a debutat în Japonia în anul 2001 și s-a clasat pe primul loc pe lista Oricon de mai multe ori. Chiar dacă trecut deja doisprezece ani de la debutul ei, ea si-a arătat talentul inca odata intand in Oricon Top 10.

Sursa:
bigbang, BoA, daesung, jangkeunsuk, Starnews   

Taecyeon din trupa 2PM a devenit student

 
Taecyeon din trupa 2PM va merge la școală. Pe 27 februarie la ora 3:00 pm, el a participat la o ceremonie de deschidere la Korea University, acolo unde a fost admis ca student.

Taecyeon a absolvit Dankuk University în luna decembrie a anului trecut. El a fost acceptat ca student în această lună.

Un purtator de cuvant al lui Taecyeon a spus: "Taecyeon a avut o voință puternică de a studia în continuare, așa că a optat sa faca si o facultate și intenționează să studieze fara sa faca pauza in cariera sa muzicala."

2PM va susține în luna aprilie un concert la Tokyo Dome in Japonia.

Sursa:
2pm, Editor Revised, Starnews, taecyeon

Song Hye Kyo si Jo In Sung se joaca in zapada

 

Actorul  Jo In Sung și actriță Song Hye Kyo vor avea o intalnire în zăpadă.

In episodul al șaptelea al dramei
SBS, That Winter The Wind Blows, care va fi difuzat pe 28 februarie, cuplurile Jo si Song si Kim Beom Jung Eun Ji vor merge la o întâlnire dublă.

În poze, Jo și Song se joaca in zăpadă în timp ce fac si poze împreună. Kim si Jung de asemenea se distreaza impreuna tragandu-se cu sania.

 

Scena a fost făcută la o stațiune de schi din Gangwon-do. Cei patru actori și actrițe sunt asa incantati incat chiar crezi ca sunt acolo pentru o vacanta adevarata.

Dupa previzualizarea episodulului al saptelea care s-a difuzat pe 27 februarie, mulți oameni asteapta cu nerăbdare să vadă romantismul pe câmpul plin de zăpadă.

Serialul este o melodramă clasica despre umanitate și dragostea adevărată. Scenariul serialului este scris de scriitorul
No Hee Kyung și produs de regizorul Kim Kyu Tae.

 

Sursa:
apink, jo in sung, jung eun ji, K-Stars, Kimbum, songhyekyo, That Winter The Wind Blows, TV Report

miercuri, 27 februarie 2013

Yoo Seung Ho va nara un documentar inainte de inrolarea in armata

image 
Actorul Yoo Seung Ho va fi povestitorul documentarului KBS, Homo Academicus înainte de a pleca in armată pentru aproximativ doi ani.

El spune, "Deja ma simt atașat de acest proiect, deoarece acesta este ultimul meu proiect inainte de a servi în armată." Pentru cei dintre voi care nu sunt familiarizați cu serviciul militar din Coreea, este obligatoriu pentru toți tinerii sănătoși sa serveasca în armată pentru aproximativ doi ani.

Homo Academicus este o provocare a patru studenți la Harvard care incearca sa gaseasca cea mai bună metodă de studiu și, de asemenea, încearcă să găsească relația dintre studiu și succesul în carieră. De asemenea, analizeaza diferențele culturale care ar putea crea diferite metode de studiu. Primul dintre cele patru episoade va fi difuzat în luna martie.

Sursa:
homo academicus, K-Stars, Starnews, Yoo Seung Ho

Kim Soo Hyun si Suzy din trupa Miss A au pozat din nou impreuna

  
Marca Beanpole pentru hanie de drumetii a lansat recent imagini de la noua reclama realizata cu actorul Kim Soo Hyun și Suzy din trupa Miss A.

Reclama a fost realizata în Bangkok, Thailanda sub conceptul de
‘Urban Outdoor is Here’. In reclama cele două tinere vedete au prezentat un look proaspătă în timp ce faceau împreună diverse activități.

Zambetele lor dulci si chipul lor sanatos au atras atenția din partea publicului. Ei au, de asemenea, s-au bucurat intalnirea din
Glamping deoarece au putut petrece în aer liber.

Reclama va fi lansata pe 1 martie, prin
CATV, Beanpole

website (www.beanpole.com/outdoor), Cheil’s official blog (www.cheilstory.com) si Beanpole SNS (www.beanpoleblog.com).

Sursa: 
kimsoohyun, missa, Money Today, suzy

Yoo Seung Ho va apare intr-un ultim pictorial inainte de a pleca in armata

 

Actorul Yoo Seung Ho va apare într-un ultim pictorial inainte de a se inrola in armata. Yoo a jucat primul său rol ca adult in serialul MBC, Missing You. Acum, el a arătat un look bărbătesc într-un pictorial pentru revista de moda Bazaar. Interviul din revista, care va fi ultimul înainte de a se inrola in armata in martie, a atras o mulțime de atenție.

Brandul de moda Gucci a fost prezentat în imagini. Tricourile colorate și puloverele au completat look-ul atragator a lui Yoo.

 

In decorul unei plaje din Hawaii, Yoo arată bine într-o varietate de stiluri de îmbrăcăminte. Un membru al personalului care a lucrat cu Yoo a spus: "Yoo a făcut o treabă foarte buna în apa rece, cand a facut fotografiile pentru un pictorial. Chiar dacă a fost greu la fotografiere, el a depus un efort considerabil pe platoul de filmare. "

În interviul său, Yoo a vorbit despre cariera sa ca actor și despre faptul ca in curand va face parte din randurile armatei. Pictorialul va fi publicat in numarul din martie al revistei.


Sursa:
Editor Revised, Money Today, yooseungho

Actrita Choi Kang Hee si-a completat tinuta cu o patura

 
Choi Kang Hee a devenit o zeița în timp de vreme rece.

Pe 25 februarie, site-ul oficial al dramei MBC, The Seventh Civil Servant a dezvăluit poze cu actrita Choi Kang Hee.

În imagini, Choi este înfășurata într-o pătură și încearcă să se concentreze pe jocul ei. Ea si-a accesorizat tinuta cu o pătură care se potrivește cu hainele ei.

În serial Choi joaca rolul agentului Kim Seo Won din Serviciul National și ea a atras atenția, cu stilurile diferite de moda si aspectul casual si elegant de birou .

În episodul de-al șaptelea al serialului The Seventh Civil Servant care a fost difuzat pe 21 februarie, Kim Won Seo (jucat de Choi Kang Hee) a fost prinsa în timp ce fura din seif de catre Han Gil Ro (jucat de Joo Won) și oamenii sunt atenti la modul în care va continua povestea.

Sursa:
blanket, Choi Kang Hee, K-Stars, MBC, Money Today, The Seventh Civil Servant

Daesung din trupa Big Bang va sustine peste 20 de concerte in Japonia

   
Daesunt din trupa Big Bang planuieste sa organizeze douăzeci și cinci de concerte in nouăsprezece orase japoneze.

Daesung a planificat inițial să sustina în total patru concerte la Tokyo și Osaka, pentru a sărbători primul sau PE, D’scover. Apoi, datorită impactului exploziv, Daesung a decis pentru 21de concerte în șaptesprezece orașe.

Daesung a vizitat orașele japoneze Hiroshima, Nagasaki si Aomori ca membru al Big Bang. El va vizita multe locuri din Japonia pentru a sustine concertele sale exclusiviste.

Daesung a spus: "Sper că voi fi mai aproape de fanii mei prin acest PE solo și concertele ce vor urma."

Big Bang a avut concertul '’2012 Big Bang Alive Galaxy Tour’ cu peste 455.000 de oameni. Ei vor concerta solo în acest an și vor scoate în evidență talentul lor individual .

Daesung va organiza turneul ‘D-Lite D’scover Tour 2013 in Japan’ în luna  martie în Kobe si in luna iunie la Yokohama.

Sursa:
bigbang, daesung, Starnews

JYJ vor dona toate profiturile la aparitia lor la KBEE

 
JYJ doneaza toate profiturile de la apariția lor la KBEE

Pe 26 februarie, C-Jes Entertainment, agentia ce ii reprezinta pe JYJ, a raportat că grupul a decis să doneze toate profiturile de la aparitia lor la KBEE 2013 (Korea Brand & Entertainment Expo) a Comitetului coreean pentru UNICEF. Pe 5 martie de la ora 14:00, Jae Joong va fi prezent personal la donatie.

JYJ au fost numiti Ambasadori onorifici ai Korea Brand & Entertainment Expo care a avut loc la Osaka, Japonia, în luna noiembrie a anului trecut. În ciuda programul lor agitat, au făcut de muncă în voluntariat ca  ambasadori de onoare și au câștigat chiar și o recomandare de la Knowledge Economy Minister. Jae Joong a spus: "Membrii JYJ au fost cu adevărat fericiti să poata să participe anul trecut la KBEE. Acum vrem să-i ajutam pe cei săraci. Facand o donatie către UNICEF dorim să oferim ajutor pentru copiii săraci din toată lumea."

Park Dong Eun, președintele Korean Committee for UNICEF a spus: "JYJ au participat la mai multe evenimente ca ambasadori de onoare KBEE în ciuda programului lor încărcat. Am fost foarte surprins de vestea că au de gând să doneze toate profiturile de la eveniment. Eu cred că oferă speranța intregii societății, prin bunătatea lor."

Kim Byung Kwon, directorul KOTRA a spus: "Lumea acorda o atenție deosebita fenomenului Hallyu. Eu cred că contribuția socială a lui JYJ a făcut sa atraga mai multă atenție pentru a Hallyu de la oamenii din întreaga lume. KOTRA va face tot posibilul pentru realiza o contribuție pozitivă pentru extinderea Hallyu cu vedete Hallyu inimoase cum sunt JYJ."

Korea Brand & Entertainment Expo este sponsorizat de Ministry of Knowledge Economy and the Ministry of Culture, Sports and Tourism și găzduit de KOTRA și KOCCA. Timp de trei zile, peste 30.000 de oameni și peste 800 de cumparatori si investitori au vizitat expoziția.

Sursa:
Editor Revised, JYJ, Starnews   

Yoon Si Yoon - Interviu

 
Pretty Boy Next Door este o comedie romantica care descrie o poveste de dragoste dintre Go Dok Mi (jucat de Park Shin Hye) care se ascunde de lume din cauza trecutului ei si Enrique Geum (jucat de Yoon Si Yoon). Enrique Geum, cunoscut si sub numele de Que Geum, încearcă să o aducă pe Dok Mi înapoi în lume.

Actorul Yoon Si Yoon care este iubit datorita pesonajului Enrique Geum din drama tvN, Pretty Boy Next Door, a dezvăluit că nu se va uita la ultimul episod din serial din cauza iubirii profunde față de acesta.

În interviul dat pentru Starnews, care a avut loc în după-amiaza de 26 februarie, Yoon a spus: "Eu nu voi urmări ultimul episod de astăzi."

El a adaugat: "Nu e doar pentru acest serial, Pretty Boy Next Door, eu nu am urmarit ultimul episod al oricarui serial in care am jucat. De fapt eu nu-l pot viziona. "Ultimul episod" ma face sa ma simt ca acesta este sfârșitul. Eu am depus tot elanul interpretand personajul din serial așa că nu vreau să am sentimentul de "final".

De asemenea Yoon a declarat: "In oricare serial am jucat, ultimul episod este foarte interesant, dar oricare ar fi finalul pentru serialul in care am jucat, e sfâșietor. Într-un sens, as putea fi considerat iresponsabil, dar am munciti din greu și nu ma pot uita la serial până la ultimul episod. Am jucat cel mai bine în ultimul episod astfel ca regizorul și scenarisul serialului au adus la o concluzie de succes. Vă rog să acordati intreaga atenție și dragoste până la sfârșit."

Când a fost întrebat despre modul în care se termină serialul, el a zâmbit și a spus: "Acesta nu va lăsa pe telespectatori dezamagiti."

Povestea originala al serialului, Pretty Boy Next Door este un popular desen animat de web, I Peek At Him Everyday. Episod șaisprezece al serilului explică psihologia într-un mod interesant.

Pretty Boy Next Door este o comedie romantica care descrie o poveste de dragoste contemporană intre Rapunzel Dok Go Mi (jucat de Park Shin Hye) care si-a ascuns rănile de lume, din cauza trecutului ei, si Enrique Geum (jucat de Yoon Si Yoon). Enrique Geum este cunoscut si sub numele de Que Geum.

Yoon a primit recenzii pozitive cu minunatul său personaj  Enrique Geum.

Sursa:
Enrique Geum, interview, last episode, Pretty Boy Next Door, Starnews, yoonsiyoon

Hyo Young din trupa Five Dolls s-a transformat in Marilyn Monroe

 
Transformarea lui Hyo Young in Marilyn Monroe a uimit fanii.

Recent, Hyo Young din trupa Five Dolls s-a schimbat radical pentru videoclipul “Turtle” a  lui Davichi.

În videoclipul “Turtle” a lui Davichi, Hyo Young si-a schimbat imaginea inocenta în imaginea Marilyn Monroe ai anilor 1950, intr-un decor de fum și funky.

“Turtle” a lui Davichi este un cântec cu  tempo mediu, o balada care a fost scrisa de către popularul compozitor Double Side.

Davichi se pregătește pentru lansarea celui de al doilea EP, după cinci ani de la debutul lor. Așteptările sunt în creștere deoarece compozitori talentati, cum ar fi Ryu Jae Hyun de la Vibe, Double Sidekick, Jung Seok Won de la 015B si Choi Gyu Sung au colaborat la acest album.

Albumul oficial Davichi va fi lansat pe 4 martie pe site-uri diferite de muzică.

Sursa:
davichi, hyo young, K-Stars, marilyn monroe, Money Today, Music video, second EP, turtle

Cei de la 2AM vor lansa noua lor melodie “One Spring Day”

 
2AM a lansat noua piesa “One Spring Day”

In data de 27 februarie, Big Hit Entertainment, agenția ce ii reprezinta pe 2AM, a lansat piesa printr-un teaser video.

Piesa se caracterizeaza printr-o linie melodica lenta interpretata la pian și vocea atrăgătoare a lui Lee Chang Min.

Ochii tristi ai membrilor trupei 2PM sunt in acord cu tristețea cântecului si în contrast cu fundalul cald.

One Spring Day este primul album 2AM care urmează să fie lansat dupa trei ani. Muzicieni talentati precum Iruma, Epitone Project si Kwon Soon Kwan din trupa Norifly au participat la album.

2AM va lansa albumul pe 5 martie.

Sursa:
2AM, Starnews

marți, 26 februarie 2013

Trupa Team-H a lui Jang Geun Suk va lansa un nou album, în China și Japonia

  
Trupa actorului Jang Geun Suk, Team-H, va lansa primul album pe 27 februarie în China și Japonia.

Pe 27 februarie, agenția lui Jang a raportat: "Primul album Team-H va fi lansat în Japonia și China."

Primul album al trupei Team-H, I Just Wanna Have Fu, este produs de Jang și Big Brother.

Stilul fun al muzicii  grupului electronic Team-H poate fi văzut în album.

Albumul contine un total de douăsprezece melodii, inclusiv două piese principale, “What Is Your Name” si “Feel The Beat”. Piesele principale sunt prezentate in mai multe versiuni, coreeană, chineză și japoneză.

In datele de 27 și 28, Jang și Big Brother vor sustine un concert la Kobe, Japonia, sub titlul 2013 Team-H Party: I Just Wanna Have Fun. Ei vor sustine concerte până în aprilie 4, in tari din Asia, printre care Taiwan.

Sursa:
Starnews

Son Dam Bi si Kahi din trupa After Schoolvor vor gazdui un talk show

 
Kahi va gazdui un talk-show pentru prima dată după plecarea din trupa After School.

In data de 27 februarie MBC Music a raportat despre faptul ca Kahi va gazdui emisiunea Son Dam Bi’s Beautiful Days care va incepe sa fie difuzata incepand cu 14 martie.

Kahi va gazdui spectacolul alaturi gazda principala Son Dam Bi.

Ca bune prietene ele au aratat de prima dată eficienta muncii în echipă, surprinzând echipa de la prima filmare.

Son Dam Bi’s Beautiful Days este un talk-show despre stilul de viață a femeilor coreene, intre douazeci și treizeci de ani.

Show-ul va începe sa fie difuzat pe 14 martie la MBC Music. Acesta va fi difuzat, de asemenea, pe MBC Drama Net, MBC Every1 si MBC Queen după aceea.

Sursa:
Afterschool, Kahi, SonDamBi, Starnews

Kim Beom si Park Soo Jin se arata prietenosi

   
Kim Beom actor și Park Soo Jin au facut recent o fotografie împreună.

Pe 27 februarie, Park a postat o poza pe contul ei personal de Twitter cu comentariul: "Lee Jung si Eun Jae din Boys over Flowers. Va rog sa aratati interesul si sprijinul pentru Psycho-metry!” Sper ca acest film sa devina un hit."

În imagine, Park și Kim se uita impreuna la aparatul foto, cu un zâmbet larg pe fețele lor. Amândoi isi arata buna-dispozitie pe fețele lor.

Cei doi au apartut impreuna in serialul Boys over Flowers. Park a jucat rolul primei iubiri a lui Lee Jung.

Oamenii care au vazut imaginea au răspuns: "Ma voi uita cu nerăbdare la Psycho-metry." "Vreau sa ma uit la Psycho-metry." "Arata așa de bine impreuna."

Filmul Psycho-metry, in care joaca vedetele Kim Kang Woo si Kim Beom, spune o poveste despre un detectiv si singurul martor al unui caz de disparitie a unui copil. Acesta va fi lansat pe 7 martie.

Sursa:
K-Stars, Kimbum, park soo jin, TV Report

Song Joong-ki și Kwang Soo au închiriat un stand alimentar pentru Jo Se Seong

 
Potrivit personalului, in data de 25 februarie Song Joong-ki a vizitat platoul de filmare al dramei "That Winter, the Wind Blows" aducand un stand plin cu mâncare.

Un membru al echipei a spus: "Song Joong-ki a adus un stand alimentar pentru a avea o masă bună cu Kwang Soo, Kim Gi-bang, Im Joo-hwan si Jo In-Seong."

Song Joong-ki, de asemenea, a mai apărut pe platoul de filmare al serialului prima dată în luna ianuarie, ca semn de loialitate față deJo In-Seong.

Song Joong-ki s-a intalnit cu Jo In-Seong prin intermediul Sidus HQ. De asemenea au jucat împreună în filmul "A Frozen Flower" .

Serialul "That Winter, the Wind Blows" este difuzat in data de 27 februarie de la ora 09:55.

Sursa:
www.newsen.com/news_v... ( English )

Kim Beom o imbratiseaza pe Jung Eun Ji, membra a trupei A pink


In al cincilea episod al serialului SBS, That Winter, The Wind Blows difuzat pe 21 februarie, Oh Soo (jucat de Jo In Sung) a plecat intr-o excursie pe plaja cu Oh Young (jucat de Song Kyo Hye) și uitat aniversarea morții surorii lui Moon. Oh Soo Moon a sunat și a spus că ea ar avea răzbune.

Park a imbratisat-o pe Moon pentru a-i calma tristetea iar scena a fost editat afară. Cu toate acestea, echipa de producție a lansat deja imagini ale scenei, in care Kim o imbratiseaza pe Jung.

Echipajul de producție a spus: "Stim ca publicul ar vrea ca cei doi, Kim si Jung, să se implice într-o relație romantică. Povestea lor de dragoste va fi dezvoltată în viitor, așa încât vă rugăm sa aveti rabdare sa vedeti serialul."

Sursa:
Kimbum, That Winter The Wind Blows, TV Report

Jo In Sung capteaza atentia fanelor cu dulceata lui

Jo In Sung s-a transformat într-un frate mai mare national.

Jo, care joacă rolul lui Oh Soo in drama SBS, That Winter The Wild Blows, a captat inimile surorilor mai mici dupa ce a aratat dulceața firii lui față de sora lui din serial.

Chiar dacă Oh Soo doar pretinde ca este fratele mai mare a luiOh Young (jucat de Song Hye Kyo), el are grija de ea si ea a atras o mulțime de atenție.

Deoarece Oh Young nu poate vedea, el o poartă și o pune pe un scaun și ii dă vata de zahar sa manance. De asemenea, el face ca ea sa simta cum ninge cu fulgi de zapada pe plajă și ii incalzeste mâinile ei reci cu aerul cald al gurii lui .

Oamenii au răspuns: "Aș vrea să am un frate ca el." "El arată foarte bine în serial" "Recunosc că el este un frate mai mare national."

Serialul se poate viziona în fiecare miercuri și joi, de la ora 09:55

Sursa:
jo in sung, K-Stars, Money Today, songhyekyo, That Winter The Wind Blows

Trupa Teen Top vor prezenta primul lor album live

 
Grupul Teen Top va interpreta noua lor piesa “Miss Right” în timpul unui spectacol live.

Teen Top a terminat primul lor EP. Primul lor spectacol va fi pe 26 februarie. Acesta va fi ca un mini concert cu aproximativ 600 fani alesi în mod aleatoriu.

Grupul va prezenta titluri precum “Miss Right”, “I Wanna Love” si “Missing You”.

Un oficial al agentiei ii ii reprezinta a spus: "Brave Brothers a produs PE-ul care include douăsprezece melodii, inclusiv o interesanta muzică de dans, R&B soul și balade."

Comediantul Shin Bo Ra a apărut in videoclipul pentru piesa de titlu “Miss Right” care a primit o atenție considerabilă.

Versiunea limitată a primului EP-ului a fost lansata și versiunea obișnuită a PE-ui va fi lansata pe 28 februarie.

Sursa:
teentop, TV Report

Lee Jong Suk spune: "Îmi place o fată care să mă poate încuraja"

 
Actor Lee Jong Suk a spus că nu are o prietena acum.

Pe 25 februarie Lee a acordat un interviu la TV Report și a zis: "Eu nu am o prietena acum." De asemenea a spus că zvonurile despre relatia sa cu actrita  Jung So Min nu sunt adevărate.

În ceea ce privește tipul sau ideal feminin Lee a spus: "Îmi place o fată care mă poate încuraja și care asculta preocupările mele."

Spunând că si-a facut un bun prieten in persoana lui Kim Woo Bin în timp ce filma la drama  KBS 2TV, School 2013, Lee a spus: "El m-a facut mai bun. Nu cred că în curând as putea fi Nam Soon dacă nu as fi fost că pateticul Heung Soo. Kim Woo Bin a  știut întotdeauna ce face, așa că am plâns de multe ori, chiar dacă nu aveam nevoie."

El a mai spus: "Mi-a placut personajul meu Nam Soon și cum am crezut că acționează fost distractiv. M-am întâlnit recent cu distributia din School 2013, când m-am dus să-l văd Kim Chang Hwan. Suntem foarte apropiati."

In prezent Lee lucreaza la un nou film, The Face Reader, in regia lui Han Jae Rim.

Sursa:
TV Report

Changmin din trupa TVXQ si Han Seon Hwa din trupa Secret vorbesc despre adolescenta lor

 
Changmin din trupa TVXQ si Han Seon Hwa din trupa Secret au vorbit recent despre adolescenta lor in emisiunea KBS, Moonlight Prince.

Han va apărea in emisiune alaturi de actrita Yoo În Na și vor face o prelegere a poeziei I’m Red a poetului Park Sung Woo, care este pentru adolescenti.

Changmin a început cu un cuvânt de laudă pentru Han. El a spus: "Au fost doi oameni de la SM Entertainment la care m-am gândit într-adevăr frumos. Ele sunt Lee Yeon Hee si Yoona din trupa SNSD. Han este la fel de draguta."

Han a zâmbit și a răspuns: "Changmin are trasaturi clare si arata ca Won Bin"

Apoi, cei doi au vorbit despre adolescenta lor ca vedete. Ei nu au putut avea o adolescenta normala ca toti adolescentii pentru că au debutat de la o vârstă fragedă. Changmin, are ca tata un profesor de coreeana, Han a învățat despre poezie.

Episodul al șaselea al emisiunii va fi difuzat pe 26 februarie de la 11:10

Sursa:
changmin, han seon hwa, Moonlight Prince, Secret, TV Report, TVXQ

luni, 25 februarie 2013

Park Yoo Chun a spus: “Vreau sa lucrez cu Tang Wei”

 

Park Yoo Chun a vizitat recent China pentru sarbatoarea Daeboreum.

   

Pe 24 februarie, Yoo Chun a participat în Chinala un festival special pentru Daeboreum. El a interpretat un cântec care e tema principală a dramei MBC TV’s drama series Missing You, care este in prezent este foarte populara în China și a salutat publicul în limba chineză.

De asemenea Yoo Chun si-a exprimat dorinta de a aparea într-un film chinezesc. El a spus: "Vreau lucrez cu actrita
Tang Wei si regizorul Chen Kaige.”

   

Yoo Chun a ajuns in China pe 23 februarie la 22:00 pentru a participa la festival. Deoarece el este foarte popular în China, datorita dramelor Sungkyunkwan Scandal, The Rooftop Prince, and Missing You, aproape 1.000 de fani mișunau in aeroport ca să-l vada.

 

Sursa:
JYJ, TV Report, Yoo chun