vineri, 15 martie 2013

Prezentarea lui Won Bin a Thailandei

 

Permiteți-mi să încep prin a clarifica faptul că Won Bin de Thailanda nu este la fel cu originalul dar privirea lui este chiar drăguța si arata bine, iar modelul transformat in actor se află pe același nivel de popularitate cu Won Bin. Această persoană visătoare este nimeni altul decât Mario Maurer. Ambii sunt cunoscuti ca cei mai frumosi oameni din țările lor, din motive bine-cunoscute.

Dacă urmariti cultura Thai pop sau ati fost in Thailanda, trebuie să fiti familiarizat cu figura lui Mario Maurer. El este 50% german, 50% Thai și 100% fierbinte. Fanii au lamurit problema deoarece unii cred că cei doi se aseamănă între ei. Unii fani au subliniat faptul că în timp ce Mario are un farmec și caracteristici baietesti dar Won Bin are o față mult mai sculptata.

Prezentarea lui Won Bin de Thailanda, actorul Mario Maurer:

 

Poza asta a fost facuta cand era mai copil, dar acum el a crescut:

 

Fiecare hottie din Asia  are nevoie de o imagine tocilar:

 

Cred că sunt amândoi arata foarte bine, dar eu inclin mai mult spre Mario Maurer, deoarece e pe jumatate european.

Ce părere de Won Bin a Thailandei?
 

Sursa:
http://blog.dramafever.com/2013/03/netizens-conflicted-over-thailands-won-bin/

Kim Soo Hyun în TLJ Photoshoot

Kim Soo Hyun cu joben.
Ma asteptam sa scoata iepurasi

 dar pana la urma m-am multumit cu tinuta lui eleganta.  

Sursa:
http://breadschool.blog.me/

Un Taecyeon atent deoarece participa la cursurile Korea University

   
Taecyeon din trupa 2PM isi continua studiile la Korea University, sectia de Studii Internationale.

Aceasta fotografie cu Taecyeon foarte concentrat a fost postata pe un forum online.

Pare atât de bun și studios iar fanii lauda sârguința și atenția lui la prelegere. 
O mulțime de fane au comentat că dacă ar fi fost în aceleași clasa cu Taecyeon ele nu ar fi lipsit niciodata de la școală. Unii se intreaba cum va fi el capabil să meargă la școală și să gestioneze programul lui aglomerat, de cântăreaț.

Ce părere ai despre impartirea timpului lui Taecyeon intre meseria de cantaret și studiile sale?

Sursa:
http://blog.dramafever.com/2013/03/an-attentive-taecyeon-attends-korea-university/?utm_source=facebook&utm_medium=wall%2Bpost&utm_campaign=df%2Bnews
2 PM, Korea University, Taecyeon

joi, 14 martie 2013

Stagiarul A i-a spus lui Shi Hoo sa aiba grija de ea pana la 80 de ani

O sursă apropiata de Park Si Hoo, acuzat în baza acuzațiilor de viol, a afirmat că: "Stagiarul A a făcut cereri nerezonabile fata de Park Si Hoo, cum ar fi aceea de a avea grija de ea până când va implini 80 de ani."

Potrivit agentiei Newsis din 13 martie, motivul pentru care o plata nu a fost pana acum facuta a fost din cauza cererii stagiarului A ca Park Si Hoo sa o plateasca ca să se mute în străinătate și să aibă grijă de ea până când ea implineste 80 de ani.


De asemenea sursa susține că Park Si Hoo, care e îngrijorat de terfelirea imaginii sale publice, a propus o soluție de o sută de milioane de won Stagiarului A, dar ea i-a respins propunerea și a solicitat ca acesta să aiba grijă de ea pe viață.

În prezent, Park Si Hoo, Stagiarul A și lui Kim au fost supusi testelor cu detectorul de minciuni la Serviciul National de Medicină Legală din Seoul.

Sursa:
etoday.co.kr

Intr-o fotografie recentă YOO SEUNG HO arata ca si-a luat rolul de militar in serios

Pe 12 martie a fost postata o fotografie cu actorulYoo Seung Ho pe site-ul oficial al “27th Division Recruit Center“.

Fotografia il arată pe Yoo Seung Ho în timpul sesiunii de antrenament si în imagine se poate vedea cum ii este verificata arma iar el se uită serios și bărbătesc, cu o expresie pe chip care se potriveste momentului.

Unii fani care au văzut imaginea au comentat: "Ochii lui sunt foarte luminosi", "El arata foarte frumos aici", "Yoo Seung Ho pare să fi crescut foarte mult, dupa înrolarea lui", "Sunt sigur ca va face foarte bine," "Ne așteptăm cu toții o revenire rapidă și în condiții de siguranță."
Astfel, Yoo Seung Ho a intrat în serviciul militar pe 5 martie 2013, iar după cinci săptămâni de pregătire la bază centrului de recrutare, el va trece la serviciul său de 21 de luni.

Sursa:
http://www.soompi.es 

luni, 11 martie 2013

Raport: Stagiarul A “a facut o amenintare similara” in urma cu 2 ani

S-a raportat de către JTBC ca stagiarul A, care pretinde că a fost gresată sexual de către actorul Park Shi Hoo, a făcut o amenințare similară împotriva unui alt barbat cu 2 ani în urmă.

Potrivit JTBC, o alta celebritate in formare, cunoscut sub numele de Lee, a fost supus de către acelasi stagiar la acelasi "tratamente" la o zi dupa ce au dormit împreună deoarece ea a crezut că era însărcinată. La scurt timp el a fost amenințat de prietenul lui apropiat, un stagiar cunoscut sub numele de "B", care i-a spus sa "își asume responsabilitatea."

Lee le-a spus celor de la JTBC: "Am petrecut o noapte cu ea și ea m-a sunat mai târziu, la mai puțin de o zi,  spunând că era însărcinată. Oricine vine să-mi spună să-mi asum responsabilitatea în această situație, nu poate fi decât pentru bani ... aceasta parte este similara cu situația cu Shi Parc Hoo. "

Reprezentantii lui Park au declarat: "Stagiarul A a facut exact același lucru si în trecut" și că vor examina în continuare situatia înainte de a trimite o declarație oficială.

Anterior, într-o discuție dintre stagiarul A asi Kim, prietenul lui Park, aceasta i-a scris lui Kim la aproximativ ora 11:57 pe 15 februarie: "Eu încă nu mă simt bine. Aceasta nu poate fi din cauza a aceea ce am facut aseară ... eu nu pot fi decat gravidă? Mi-a fost greata toata ziua ", la care Kim a răspuns: " Crezi ca esti insarcinata? Ai făcut-o cu Shi Hoo? "

Dupa care stagiarul A a răspuns: "Bineînțeles, am fost amândoi goi. Nu te purta ca și cum tu nu știi. Sunt încă beata. Aceasta trebuie să fie, deoarece inca exista alcool in corpul meu. "

Sursa:
www.newsway.kr