sâmbătă, 6 aprilie 2013

Seriale: The Wedding Scheme (2012)

Titlul: 결혼의 꼼수 / The Wedding Scheme
Titlul chinezesc: 婚禮計劃
Cunoscut ca si: Marriage Plot
Genul: romantic, comedie
Episoade: 16
Canal de difuzare: tvN
Premiera: 2 aprilie 2012
Regia: Lee Min Woo
Scenariul: Park Hyung Jin

Intriga:
O drama despre nunta a patru fiice.

O mamă și președintele unei fabrici de kimchi decid să se inscrie într-o mare schema a casatoriei pentru a-si vedea cele patru fiice maritate cu patru burlaci eligibili.

Aceste patru fiice sunt: Yoo Gun Hee (Kang Hye Jung), Yoo Sun Hee (Lee Young Eun), Yoo Min Jung (Kim Se Jung) si Yoo Min Ji (Park Min Ji).

Distributia:
Kang Hye Jung - Yoo Gun Hee
Lee Kyu Han - Lee Gang Jae
Lee Young Eun - Yoo Sun Hee
Lee Min Woo - Seo Jang Won
Kim Se Jung - Yoo Min Jung
Park Min Ji - Yoo Min Ji
Suh Jae Kyung - Kim Soon Dol
Kim Won Joon - Park Soo Ho
Cha Hwa Yun - So Doo Ryun
Yoon Joo Sang - Lee Hak Goon
Jung Seung Ho - Jang Duk Pal
Kim Ik Tae - Director Park
Park Ga Won - Lee Ha Na
Son Jung Min - Choi Bella

Sursa:
http://www.koreandrama.org/?p=17345
http://www.koreandrama.org/?paged=14

Seriale: Hero (OCN) - 2012

 
Titlul: 히어로 / Hero
Titlul chinezesc: 英雄
Genul: actiune, fantastic
Episoade: 9
Canal de difuzare: OCN
Premiera: 18 martie 2012
Regia: Kim Hong Sun
Scenariul: Goo Dong Hoi

Intriga:
O drama fantezie 3D stabilit în anul 2020 în orașul fictiv de Muyoung, care este plin de corupție.

Kim Heung Chul (Yang Dong Geun) capata o putere supraomenească cu o șansă specială. El devine un erou cu capacitati speciale, cand justiția dispare.

Distributia:
Yang Dong Geun - Kim Heung Chul
Han Chae Ah - Yoon Lee Ohn
Son Byung Ho - Kim Hoon
Choi Chul Ho - Kim Myung Chul
Park Won Sang - Kweon Hyeok Kyu
Jo Jae Yoon - Yang Joon
Kwon Min - Shin Dong Min
Geum Dan Bi - Kim Na Ra
Ryohei Otani - Lee Jae In
Oh Soo Min - Jang Chae Ok
Kim Sung Hoon - Han Yong Joo
Hong Jong Hyun - Jang Kyung Ho
Lee Won Jong (cameo) 

Sursa:
http://www.koreandrama.org/?p=16047
http://www.koreandrama.org/?paged=16

Seriale: Immortal Classic (2012)

 
Titlul: 불후의 명작 / Immortal Classic
Titlul chinezesc: 不朽的名作
Genul: drama
Episoade: 20
Canal de difuzare: Channel A
Premiera: 17 martie 2012
Regia: Jang Hyung Il, Kim Sang Rae
Scenariul: Kim Shin Hye

Intriga:
Este o drama "Kimchi", care se încearcă pentru prima dată, despre o lupta pentru poziția de cel mai mare bucătar și cel mai mare asistent bucatar.

Distributia:

Roluri principale
Park Sun Young - Hwang Geum Hee
Han Jae Suk - Kim Seong Joon
Go Doo Shim - Park Gye Hyang
Im Ye Jin - Kang San Hae
- Jo Jung Eun - San Hae (tanar)
Kim Byung Gi - Seo Don Man
Lee Ha Nui - Seo Yeong Joo

Roluri secundare
Choi Jong Hwan - Kim Hyeon Myeong
Kim Sun Kyung - Choi Jin Mi
Baek Yoon Shik - Hwang Yeong Cheol
Shin Seung Hwan as Hwang Geum Ho
Yeo Hee Goo - Hwang Bo Ram
Alexander - Alexander
Kwak Jin Young - Kwak Jin Young
Im Byung Ki - Kwon Sang Shik
Kyung In Sun - Kwon So Yeo

Sursa:
http://www.koreandrama.org/?p=16452
http://www.koreandrama.org/?paged=16

Fost analist CIA: Coreea de Nord va ataca, insa nu cu arme nucleare

Militar nord-coreean la Panmunjom
Foto: Agerpres

Coreea de Nord va lansa un atac, insa acesta nu va fi nuclear si nici nu va include tiruri lansate de miile de baterii de artilerie amplasate in aproprerea granitei cu Coreea de Sud, e de parere un fost expert CIA in chestiuni coreene. Potrivit "Wired", Sue Mi Terry crede ca liderul nord-coreean Kim Jong-un va ordona un atac limitat impotriva vecinului din sud, ca un mijloc de a diminua situatia tensionata din regiune si de a forta negocieri cu oficialii din Seul si Washington.

"Coreea de Nord va lansa un atac. Acesta nu va fi nuclear si nu va fi nici un tir de obuze lansat din numeroasele baterii de artilerie pe care Phenianul le are indreptate spre sud", a afirmat Sue Mi Terry, profesor la Columbia University din New York, care a lucrat ca analist senior pentru Coreea de Nord in cadrul CIA (intre 2001 si 2008).

Terry e de parere ca, mai degraba, atacul va fi unul "meschin si creativ, dificil de atribuit Coreei de Nord, care vrea sa evite condamnarea internationala si represaliile imediate din partea celor din Washington si din Seul". Este ceea ce, in opinia lui Terry, va duce la o reducere a actualei stari de tensiune: un atac relativ scazut care nu va provoca multi morti.

"Wired" subliniaza ca regimul de la Phenian exagereaza atat de des incat este dificil sa stii ce sa iei in considerare. Dar, in ultimii ani, Coreea de Nord a aratat o dorinta crescuta de a-si transpune retorica belicoasa in acte de violente. In 2010, de exmplu, Coreea de Nord a scufundat Cheonan, un vas de lupta sud-coreean. In urma atacului, 46 de marinari au fost ucisi. In luna noiembrie a aceluiasi an, mai multe tiruri de artilerie nord-coreene au lovit insula Yeonpyeongdo, in timpul desfasurarii unui exercitiu militar comun americano-sud-coreean.

Vineri, Coreea de Nord a transportat o a doua racheta cu raza medie de actiune pe coasta sa orientala si a ridicat-o pe un lansator mobil, a relatat agentia sud-coreeana Yonhap, citand un inalt responsabil guvernamental de la Seul. 

"Ceva de genul incidentului Cheonan este mult mai probabil decat un atac de artilerie precum cel din noiembrie 2010 impotriva insulei Yeonpyeong, deoarece reduce sansa unui atac de represalii serios din partea Coreei de Sud", sustine Terry.

Un razboi cu Coreea de Sud ar fi devastator pentru Nord

Ca si alti analisti (citeste Ce s-ar intampla daca nord-coreeni vor ataca?), Terry e de parere ca supravietuirea regimului este prioritatea numarul unul pentru natiunea militarizata, astfel incat trebuie sa arate ca e puternica in fata propriului popor, fara insa sa provoace Coreea de Sud sau Statele Unite intr-un razboi devastator. "Un razboi total cu Coreea de Sud ar insemna sfarsitul regimului nord-coreean. Phenianul stie asta si vrea sa evite acest lucru", a afirmat fostul analist CIA.

Greseala nord-coreenilor ar putea sa fie insa faptul ca nu iau in considerare situatia actuala, diferita de cea din 2010, cand au atacat vasul Cheonan si insula Yeonpyeong. Noul presedinte sud-coreean Park Geun Hee este "decisa sa nu repete slabiciunea din trecut si a promis un raspuns puternic oricarei provocari directe", a afirmat si expertul Patrick Cronin, director al programului Asia-Pacific Security la Center for a New American Security (un think-tank din Washington apropiat de Administratia Obama).

Terry afirma ca presedintele Obama va cere regimului de la Seul sa se abtina de la represalii majore - iar Park Geun Hee "nu va bombarda in niciun caz Phenianul" -, dar Statele Unite nu vor face nici "vreun gest semnificativ" catre cei din Nord. Telul Administratiei Obama pare sa fie acela de a oferi spatiu diplomatic de manevra Coreei de Nord, fara insa a face concesii subtantiale. Americanii au trimis bombardiere, avioane de lupta si distrugatoare in Peninsula Coreeana, desfasurand si un sistem antiracheta in Guam. Insa, asa cum a notat "Wall Street Journal", Administratia de la Washington "reduce din intensitatea atitudinii sale agresive", astfel incat Phenianul sa nu creada ca un atac este singura modfalitate prin care se poate reduce actuala stare de tensiune.

Terry sustine ca regimul nord-coreean are tendinta sa exagereze in legatura cu atacuri pe care nu le poate realiza, impotriva unor adversari care il pot distruge. Daca teoria prezentata de fostul analist CIA se dovedeste insa adevarata, situatia urmeaza sa se inrautateasca, inainte de a se stabiliza.

"In timp ce oficialii din Washington si Seul incearca sa determine care vor fi pasii urmatori, Nordul se va angaja intr-o ofenisva a pacii - dupa ce va realiza mai intai un atac letal - , pentru a forta americanii si sud-coreenii sa se intoarca la masa negocierilor. Va fi insa dificil de prezis dorinta celor doua administratii aliate de a negocia daca Nordul declanseaza vreun atac", afirma Sue Mi Terry.

REFERINTE
 Cat de serioasa este situatia in Peninsula Coreea?
 Ce s-ar intampla daca nord-coreenii vor ataca? Scenarii de razboi
 Ar putea rachetele nord-coreene sa loveasca SUA? Vezi ce cred expertii

Citeste mai multe despre peninsula coreeana • kim jong un • negocieri de pace • barack obama • atac cu rachete • sue mi terry • agentia centrala de informatii • park geun hee

Sursa:
http://www.hotnews.ro/stiri-international-14559913-fost-analist-cia-coreea-nord-ataca-insa-nu-arme-nucleare.htm

Dictatorul Kim Jong-un și MISTERUL cifrei 9


Dictatorul Kim Jong-un și MISTERUL cifrei 9. Ce îi poate influența deciziile privind lansarea unui atac nuclear

Atenția întregii comunități internaționale se îndreaptă în acest moment către Coreea de Nord și liderul ei, Kim Jong-un, pentru a vedea dacă dictatorul nord-coreean va recurge la gestul nebunesc de a declanșa un conflict internațional.

În acest context, anticipând parcă reacția fără precedent a Phenianului, de a recomanda evacuarea personalului diplomatic străin, cotidianul britanic The Guardian a publicat, în ediția online de astăzi, o analiză semnată de jurnalistul Jang Jin-sung cu privire la semnificațiilor deosebite pe care regimul comunist din Coreea de Nord le acordă cifrei 9.

Astfel autorul articolului consideră că o scurtă privire asupra istoriei Coreei de Nord și a acțiunilor dinastiei Kim poate oferi câteva lămuriri suplimentare cu privire la modul de reacție al regimului comunist de la Phenian.

Potrivit lui Jang Jin-sung, cifra 9 ocupă o importanță aparte în tot ceea ce au întreprins liderii de la Phenian de-a lungul timpului. Astfel, totul ar fi început după eliberarea coreenilor de sub ocupația japoneză, când unul dintre cei mai puternici șamani din Coreea i-a prezis liderului Kim Il-sung că destinul urmașilor săi va fi strâns legat de cifra 9, număr considerat benefic în întreaga Asie.

Probabil de asta Kim Il-sung a decis ca ziua națională a Coreei de Nord să fie 9 septembrie și tot din același motiv a mărit numărul provinciilor de la 5 la 9. Nici unitatea din care fac bodiguarzii personali ai dictatorului nu au scăpat de acest număr, ea fiind botezată Unitatea 963.

Obsesia liderului nord-coreean pentru cifra 9 a mers și mai departe, botezând cu acest număr fermele unde erau produse alimentele ce urmau să fie servite familiei dictatoriale, toate având în denumire cifra 9.

Kim Jong-un, obsedat de numărul 9

Misticismul cifei 9 a fost preluat și de către actualul lider nord-coreean, Kim Jong-un subliniind în repetate rânduri că este născut pe 16 februarie (1+6+2=9). Mai mult decât atât, el a decretat ca plăcuțele de înmatriculare de la mașinile sale, precum și cele ale principalei elite comuniste, să conțină combinația 2.16.

O altă apariție misterioasă a cifrei 9 este legată de data la care a fost învestit în cea mai înaltă funcție militară din Coreea de Nord: 24 decembrie (2+4+1+2=9). Iar ca lider al partidului a fost numit la exact trei ani și trei luni de la moartea tatălui său.

Jurnalistul Jang Jin-sung își continuă apoi articolul cu o analiză a istoriei foarte recente a Coreei de Nord și a datelor alese de kim Jong-un pentru diferite anunțuri sau acțiuni.

Spre exemplu, pe 11 aprilie 2012 (1+1+4+1+2=9) Kim Jong-una fost numit prim secretar al Partidului Muncitorilor, iar pe 18 iulie 2012 a primit gradul de mareșal.

Dar mult mai relevante par, în opinia autorului articolului, datele când au avut loc diverse teste nucleare. Astfel, primul test nuclear a avut loc pe 9 octombrie 2006, lansarea celei de-a doua rachete cu rază lungă de acțiune a avut loc pe 5 aprilie 2009 (5+4=9), iar cel de-al treilea test reușit s-a petrecut pe 12 decembrie 2012 (1+2+1+2+1+2=9).

Iar un alt test nuclear a avut loc pe 12 februarie 2013 (1+2+2+1+3=9). Și nu în ultimul rând, unul dintre clipurile video lansate de curând de propaganda nord-comunistă conține imaginea unei rachete cu numărul 9, care lovește coasta de est a SUA.

În încheierea articolului, Jang Jin-sung sugerează, într-o notă de pamflet, că dacă astăzi, 5 aprilie (5+4=9), dictatorul Kim Jong-un nu va face un pas decisiv, atunci probabil lumea va fi ferită de un atac nuclear până pe 14 sau 23 aprilie.


Sursa:
EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/dictatorul-kim-jong-un-si-misterul-cifrei-9-ce-ii-poate-influenta-deciziile-prinvind-lans-103137.html#ixzz2PfrcGahI
http://www.evz.ro/detalii/stiri/dictatorul-kim-jong-un-si-misterul-cifrei-9-ce-ii-poate-influenta-deciziile-prinvind-lans-103137.html

Pe 5 aprilie s-a produs un cutremur puternic la frontiera dintre Rusia şi Coreea de Nord

Un seism cu magnitudinea de 6,2 grade s-a produs la frontiera dintre Rusia şi Coreea de Nord, anunţă Institutul American de Geofizică (USGS).

Cutremurul a avut loc la ora locală 00.00 (16.00, ora României), la adâncimea de 561 kilometri.

Epicentrul a fost la frontiera dintre Rusia şi Coreea de Nord, la o adâncime de 561 kilometri, și la la 9 kilometri de oraşul Zarubino, din Rusia, la 63 km de Hunchun, în China, şi la 608 km de capitala nord-coreeană Phenian. 

Sursa:
EVZ.ro
http://www.evz.ro/detalii/stiri/cutremur-puternic-la-frontiera-dintre-rusia-si-coreea-de-nord-1031402.html#ixzz2PfmIuBbs
http://www.evz.ro/detalii/stiri/cutremur-puternic-la-frontiera-dintre-rusia-si-coreea-de-nord-1031402.html

Cum arată granița dintre Coreea de Sud și Coreea de Nord

În ultima săptămână, atenția întregii comunități internaționale a fost ațintită către Coreea de Nord și Coreea de Sud. Declarațiile amenințătoare lansate de autoritățile comuniste la adresa vecinilor săi din sud, dar și a Statelor Unite, au ținut prima pagină a presei internaționale.

Aproape zilnic, mass-media internațională a publicat informații detaliate despre situația din Peninsula Coreea, fie că a fost vorba desre știri, articole de analiză, reportaje sau galerii foto.


 

De asemenea, agențiile de presă au preluat de fiecare dată imaginile din Coreea de Nord publicate de agenția oficială KCNA ori și-au trimis proprii colaboratori în Coreea de Sud, pentru a surprinde cum se derulează viața cotidiană sub amenințările venite din partea vecinilor comuniști.

Ultimul fotoreportaj de acest gen a fost realizat de agenția Reuters, care a publicat astăzi imagini de la granița dintre cele două Corei.

Fotografiile înfățișează camioane sau autoturisme așteptând să treacă granița în Coreea de Nord, pentru a ajunge la Complexul Industrial Intercoreean Kaesong, aflat la sud de zona demilitarizată care desparte cele două țări. Înainte de a trece granița, șoferii sunt obligați să-și schimbe plăcuțele de înmatriculare cu unele aprobate de autoritățile comuniste din Coreea de Nord. 

Sursa:
EVZ.ro 
http://www.evz.ro/detalii/stiri/reportaj-la-granita-dintre-coreea-de-sud-si-coreea-de-nord-1030704.html#ixzz2PfimksxI
http://www.evz.ro/detalii/stiri/reportaj-la-granita-dintre-coreea-de-sud-si-coreea-de-nord-1030704.html

Viața sub amenințarea RĂZBOIULUI cu Coreea de Nord

La câteva ore după ce Coreea de Nord a lansat anunțul-bombă că este în stare de război cu națiunea sud-coreeană, veste ce a făcut deja înconjurul lumii, jurnaliștii de la CNN au publicat, în ediția online, un reportaj în capitala Coreei de Sud, Seul.


Vestea care a tensionat și mai mult relațiile diplomatice internaționale, punând pe jar marile puteri mondiale, nu pare să le fi schimbat sud-coreenilor rutina zilnică. Atitudinea războinică și amenințările comuniștilor nord-coreene sunt tratate de locuitorii din Seul ca pe ceva la fel de normal ca venirea primăverii, notează jurnalistul Jim Clancy, corespondent CNN în Coreea de Sud.

"Am mai trecut printr-un război cu Coreea de Nord. Nu ne mai facem griji în această privință, ci luăm lucrurile așa cum sunt", spune cu un glas liniștit un jurnalist local.

Aflat la doar 49 de kilometri de zona demilitarizată dintre Coreea de Sud și Coreea de Nord (unul dintre cele mai militarizate locuri din lume, de fapt), Seulul ar fi prima țintă a armatei comuniste în cazul declanșării unui război. În doar câteva minute, orașul s-ar afla sub bombardamentul direct al artileriei nord-coreene.

Cunoscând faptul că dotările armatei nord-coreene nu sunt de neglijat, corespondentul CNN încearcă să afle de la interlocutorii săi dacă într-adevăr poporul sud-coreean pur și simplu nu teme sau dacă e vorba despre un sentiment de neputință.

"Toată viața am trăit sub amenințările venite din partea nord-coreenilor. De fapt ei nu vor război, ci bani și mâncare. De-a lungul vremii, au încercat toate mijloacele de șantaj, ne-au amenințat cu rachetele lor, cu armele nucleare, cu armata lor de un milion de soldați...", susține un alt jurnalist sud-coreean. 

Sursa:
EVZ.ro 
http://www.evz.ro/detalii/stiri/cum-traiesc-locuitorii-din-seul-sub-amenintarea-razboiului-cu-coreea-de-nord-galerie-fot-103054/pagina-articol/6.html#ixzz2PfhOh09H
http://www.evz.ro/detalii/stiri/cum-traiesc-locuitorii-din-seul-sub-amenintarea-razboiului-cu-coreea-de-nord-galerie-fot-103054/pagina-articol/6.html

ATACUL CIBERNETIC împotriva Coreei de Sud, provocat de un VIRUS

Coreea de Sud
Televiziunea YTN a fost victima unui atac cibernetic

 
Autoritățile sud-coreene au anunțat că atacul informatic care a afectat mai multe televiziuni și bănci a fost provocat de un virus, potrivit BBC.

"Un virus a provocat colapsul rețelelor informatice. Experții analizează virusul pentru a stabili cine a fost autorul", au precizat pentru BBC surse din rândul poliției sud-coreene.

Potrivit agenției de știri Yonhap, atacul cibernetic a vizat rețelele informatice ale posturilor TV KBS, MBC și YTN, precum și pe cele ale băncilor Shinhan și Nonghyup.

Reprezentanții celor trei instituții media au declarat că, în urma atacului, computerele li s-au închis pur și simplu și nu au mai putut fi restartate, pe ecrane apărând un mesaj privind apariția unei erori. În cazul anumitor computere, pe ecran au apărut și capete de mort.

Pe de altă parte, reprezentanții provider-ului de Internet din Coreea de Sud, LG Uplus, au declarat pentru Reuters că bănuiesc că serverele lor au fost atacate de hackeri.

"Nu excludem posibilitatea ca atacul să fi fost provocat de Coreea de Nord, dar este prea devreme pentru un verdic clar", a precizat Kim Min-seok, purtător de cuvânt al Ministerului Apărării.

De altfel, nu ar fi prima dată când regimul comunist de la Pyongyang e bănuit că ar fi orchestrat atacuri cibernetice împotriva vecinilor din sud. În 2009 și 2011, instituții guvernamentale și mai multe companii cu profil bancar au fost țintele unor atacuri similare.


Sursa: 
Reuters
EVZ.ro 
http://www.evz.ro/detalii/stiri/atac-cibernetic-in-coreea-de-sud-1028935.html#ixzz2PfdzJDHz
http://www.evz.ro/detalii/stiri/atac-cibernetic-in-coreea-de-sud-1028935.html#ixzz2O4eCeyJR

Cum arată o bază militară SECRETĂ din Coreea de Nord

Agenția oficială de știri din Coreea de Nord a dat ieri publicității o serie de imagini cu antrenamentele efectuate de armata comunistă, potrivit Reuters.

Seria de cinci fotografii îi înfățișează pe soldații nord-coreeni în timp ce participă la mai multe exerciții militare într-o bază secretă a armatei din Coreea de Nord.
 

Sursa:
EVZ.ro
http://www.evz.ro/detalii/stiri/cum-se-antreneaza-soldatii-comunisti-din-coreea-de-nord-1028960.html

Cum se pregătește Coreea de Nord de război

 Propaganda comunistă din Coreea de Nord a dat publicității marți, cu cu o zi înainte de a tăia linia telefonică de urgență cu Coreea de Sud, o nouă serie de imagini cu exercițiile militare ale armatei, operațiuni supervizate de către însuși liderul nord-coreean Kim Jong-un.

Fotografiile au fost publicate de către agenția oficială nord-coreeană, KCNA, și preluate de presa internațională.

Apariția imaginilor a creat o amplă dezbatere în mass-media, tabloidul britanic The Sun vehiculând informația potrivit căreia o parte dintre fotografii ar fi fost "ajustate" în Photoshop.

Jurnaliștii britanici susțin că propaganda comunistă ar fi adăugat, în Photoshop, mai multe nave, dar și alte echipamente militare cu scopul de a transmite un mesaj de forță comunității internaționale.

Potrivit fotoexplicațiilor furnizate de către agenția nord-coreeană, soldații unităților 324 și 287 ale Armatei Poporului, precum și cei ai unității navale 597, au participat luni la un exercițiu de amploare în zonele de coastă din estul țării.

Publicarea acestor imagini al căror scop este acela de a sublinia faptul că armata nord-coreeană este pregătită să facă față unui război vine în contextul în care relațiile din Coreea de Nord și comunitatea internațională au atins un punct critic. 

Sursa:
EVZ.ro 
http://www.evz.ro/detalii/stiri/cum-se-pregateste-coreea-de-nord-de-razboi-galerie-foto-1030238.html

Ameninţările Coreei de Nord, doar jocuri de imagine?

Prin comportamentul său agresiv, liderul de la Phenian speră să forțeze SUA să vină la masa negocierilor pentru a le convinge să își retragă trupele din sud.

Regimul de la Phenian nu intenţionează să declanşeze un nou război în Peninsula Coreeană, ci speră ca, prin valul de ameninţări lansate în ultima perioadă împotriva guvernului de la Seul şi administraţiei de la Washington, să îi aducă pe rivalii sud-coreeni şi americani la masa negocierilor. La Phenian, de la mic la mare, fiecare este perfect conştient că un atac cu rachete asupra intereselor americane din Coreea de Sud, Japonia sau mai departe, chiar pe teritoriul SUA, ar fi o manevră sinucigaşă pentru regimul comunist.

Strigătul de război din Nord nu urmăreşte declanşarea unui conflict militar, ci doar atragerea americanilor la masa negocierilor, forţarea Coreei de Sud să îşi modifice politica faţă de regimul de la Phenian şi întărirea legimităţii dictatorului Kim Jong-un în faţa elitei şi populaţiei nordcoreene, scrie ziarul Washington Post.

Trupele americane, obsesia lui Kim

Mai întâi de toate, Coreea de Nord speră să semneze cu Sudul un tratat de pace, care să înlocuiască simplul armistiţiu semnat acum exact 60 de ani şi care menţine cele două ţări rivale încă în stare de război din punct de vedere tehnic. Pentru Phenian, tratatul de pace este un mijloc prin care speră să scape de trupele americane din Coreea de Sud. Toată agitaţia militară din ultima perioadă din Coreea de Nord, fie că este vorba de aşa-numite teste nucleare sau manevre cu rachete balistice, este singura carte pe care regimul comunist o mai poate juca în relaţia cu Statele Unite şi momeala prin care urmăreşte să aducă Washington-ul la noi tratative.

De asemenea, folosindu-se de SUA ca imagine a duşmanului necruţător, Kim Jongun speră să trezească în rândul populaţiei nord-coreene un spirit de unitate şi solidaritate cu elita conducătoare de la Phenian. Dorinţa sa de a-i aduce pe americani la masa negocierilor se pare însă că are efectul invers scontat: Coreea de Sud şi SUA tocmai au anunţat noi manevre militare comune în replică la comportamentul tot mai agresiv al Phenianului. Nu în ultimul rând, analiştii americani au ironizat planurile nord-coreene de atacare de ţinte de pe teritoriul continental al SUA.
Coreea de Sud anunţă noi manevre militare cu SUA în replică la ameninţările Phenianului 

Arsenalul militar al celor două Corei:

COREEA DE SUD:
655.000 militari, 3 milioane rezervişti, 28.000 de militari americani
5.000 de tancuri şi alte tipuri de vehicule blindate, plus 160 de blindate americane
460 de avioane de luptă, plus 90 americane, 680 de elicoptere, plus 90 americane
19 vase de comandă, 11 nave de război şi patrulare, 23 de submarine şi 41 nave de desant - 30,8 miliarde de dolari cheltuiţi anual pentru înarmare

COREEA DE NORD:
1,2 milioane soldaţi, alături de 5-7 milioane de rezervişti
6.600 de tancuri şi vehicule blindate
620 de avioane de luptă operaţionale, 300 de elicoptere
385 vase de comandă şi război, 70 de submarine, 130 nave de desant - 8,2 miliarde de dolari cheltuiţi anual pe înarmare

Potrivit raportului anual din 2011 intitulat “Echilibru militar", elaborat de Institutul internaţional pentru studii strategice de la Londra, cheltuielile militare anuale ale Coreii de Nord sunt estimate la 8,2 miliarde dolari, ceea ce reprezintă 22-24% din PIB-ul ţării. Bugetul militar al Coreii de Sud este de 30,8 miliarde dolari, adică 2,7% din PIB-ul ţării, potrivit Agerpres.

Sursa:
REUTERS
EVZ.ro 
http://www.evz.ro/detalii/stiri/amenintarile-coreei-de-nord-doar-jocuri-de-imagine-1030648.html#ixzz2PC77EFZv

Seriale: Mandate of Heaven (2013)

Titlul: 천명 / Mandate of Heaven
Titlul chinezesc: 天命
Cunoscut ca si: The Fugitive of Joseon / Heaven’s Order / Heaven’s Will
Genul: istoric, thriller
Episoade: 24
Canal de difuzare: KBS2
Premiera: 24 aprilie 2013
Ragia: Lee Jin Suh, Jeon Woo Sung
Scenariul: Choi Min Ki, Yoon Soo Jung

Intriga:
Drama vorbeste despre un medic care se luptă pentru a-si salva fiica de la o boală incurabila în timp ce este prins într-un complot care urmareste otravirea Regelui Injong.

Medicul Choi Won (Lee Dong Wook) care lucrează pentru familia regala devine implicat intr-un complot pentru a otravirea Regele Injong și acum este fugar. El încearcă să-si salveze fiica, pe Choi Rang (Kim Yoo Bin), care are o boală incurabilă. Choi Won si-a crescut singur fiica, deoarece sotia lui a murit. Hong Da In (Song Ji Hyo) este asistenta care se indragosteste de el.

In acelasi timp, Lee Jung Hwan (Song Jong Ho ) este detectiv in Euigeumbu care lupta să-l captureze dar el obține ajutor de la fiica unui bandit, So Baek (Yoon Jin Yi), în timp ce este fugar. Prințul Lee Ho (Im Seul Ong) este prințul moștenitor suspectatat de complot, care sfârșește prin a gândi ca a fost trădat de către singură persoană in care a avut cea mai mare încredere din intreaga lume.

Distributia:

Roluri principale
Lee Dong Wook as Choi Won
Song Ji Hyo as Hong Da In
Yoon Jin Yi as So Baek
Song Jong Ho as Lee Jung Hwan

Roluri secundare
Im Seul Ong as Crown Prince Lee Ho
Kang Byul as Choi Woo Young
Kim Yoo Bin as Choi Rang
Kim Hyung Bum
Jo Dal Hwan
Sung Woong as Do Moon
Park Ji Young as Queen Moonjung
Kim Mi Kyung
Lee Won Jong
Lee Hee Do
Lee Jae Yong
Choi Phillip as Min Do Saeng
Kwon Hyun Sang as  Im Kkeo  Jeong
Yum Dong Hyun  

Photo:

 


Sursa:
http://www.kbs.co.kr/drama/heavenswill/
http://www.koreandrama.org/?p=26644

vineri, 5 aprilie 2013

Stare de urgenta!!!! Coreea de Nord nu mai garanteaza securitatea misiunilor diplomatice străine de la Phenian

Coreea de Nord spune ca e gata sa atace Statele Unite si pe aliatul lor din Sud
Coreea de Nord spune că e gata să atace Statele Unite şi pe aliatul lor din Sud 

MAE: Am primit recomandarea Coreei de Nord de a evacua Ambasada; analizăm opţiunile

Ministerul român de Externe confirmă că a primit recomandarea din partea guvernului RPD Coreene de a avea în vedere evacuarea personalului Ambasadei de la Phenian şi precizează că în prezent sunt analizate opţiunile, inclusiv prin contacte cu partenerii din UE şi NATO.

"Ministerul Afacerilor Externe al RPD Coreene a convocat, la 5 aprilie 2013, reprezentanţii misiunilor diplomatice acreditate la Phenian. Cu această ocazie, le-a fost comunicată recomandarea de a avea în vedere posibilitatea evacuării personalului ambasadelor, pe fondul creşterii tensiunilor din zonă. MAE al României analizează opţiunile valabile în astfel de situaţii, în vederea asigurării deplinei securităţi a cetăţenilor români de la Ambasada României la Phenian, pe baza procedurilor şi reglementărilor în vigoare", se arată într-un comunicat de presă al MAE român remis vineri.

De asemenea, MAE menţionează că "se află în permanent contact cu partenerii din UE şi NATO, pentru a stabili, în comun, conduita generală în perioada următoare".

Totodată, MAE român "solicită ferm autorităţilor de la Phenian să se abţină de la orice acţiune care afectează pacea şi securitatea în regiunea Asiei de Nord-Est".

Partea română reafirmă necesitatea găsirii unor soluţii care să conducă la detensionarea actualei situaţii din Peninsula Coreeană şi necesitatea respectării rezoluţiilor Consiliului de Securitate al ONU

Nu în ultimul rând, Ministerul de Externe de la Bucureşti "recomandă cetăţenilor români să evite orice deplasare pe teritoriul Republicii Populare Democrate Coreene (Coreea de Nord), întrucât, la acest moment, starea de securitate este instabilă", se mai arată în comunicat.

Coreea de Nord a transmis că, începând din 10 aprilie, nu mai poate garanta securitatea misiunilor diplomatice străine de la Phenian pentru că există "riscul unui conflict", informează AFP.

Şefii misiunilor diplomatice ale statelor Uniunii Europene se vor reuni sâmbătă, la Phenian, pentru a decide eventuala retragere a personalului diplomatic.

În ultimele săptămâni, Coreea de Nord a avertizat de mai multe ori că va lansa atacuri preventive împotriva Statelor Unite şi Coreei de Sud, în contextul exerciţiilor militare americano - sud-coreene.

Phenianul a anunţat că este în "stare de război" cu Coreea de Sud şi că va negocia orice problemă intercoreeană pe baza acesteia. "Situaţia de durată conform căreia peninsula coreeană nu este nici în război, nici în stare de pace s-a încheiat", indică comunicatul difuzat de agenţia de presă oficială nord-coreeană.

Sursa:
http://www.rtv.net/mae-am-primit-recomandarea-coreei-de-nord-de-a-evacua-ambasada-analizam-optiunile_74244.html

Park Shin Hye si Lee Min Ho vor juca impreuna in drama The Heirs!

 
Park Shin Hye  va juca alaturi de Lee Min Ho în drama The Heirs!

Agentia sa a confirmat faptul că în cele din urmă Park Shin Hye va juca in drama The Heirs alaturi de Lee Min Ho!

Atunci când mulți au crezut că Park Shin Hye are de gând să participe la o altă dramă cu Song Joong Ki, agenția a anunțat că de fapt, vedeta va juca într-o dramă, dar alături de Lee Min Ho, în The Heirs. 

Nu este prima dată când cei doi actori lucrează împreună, ei au lucrat impreuna în calitate de modele pentru Etude House.

Park Shin Hye  si Lee Min Ho și vor lucra cu scenaristul Kim Eun Sook, care este considerat un geniu a dramelor si acesta chiar a spus că va crea un personaj cu care Lee Min Ho are o șansă de a arăta tuturor că are talent.

The Heirs va avea 20 de episoade și va fi difuzat incepand cu a doua jumătate a anului 2013!

Sursa:
cr. http://mundofama.net/
http://koreafanspanama822.blogspot.ro/2013/04/park-shin-hye-sera-la-co-protagonista.html

Lee Min Ho o va avea partenera pe Park Shin Hye in ‘The Heirs’

 
Fiți pregătiți pentru un nou cuplu in The Heirs!

După cum s-a  raportat anterior, Lee Min Ho a confirmat rolul principal in viitoarea drama The Heirs, a scriitorului Kim Eun Sook (Secret Garden, A Gentleman Dignity).

Și astăzi, agenția lui Park Shin Hye vine cu vestea că într-adevăr Park Shin Hye va fi viitoarea partenera a lui Lee Min Ho.

O veste cu adevarat minunata!Frumosul actor de 25, Lee Min Ho va juca alaturi de super frumoasa actrita de 23 de ani, Park Shin Hye, daebak!

The Heirs este programat sa fie difuzat în a doua jumătate a anului 2013 pe canalul SBS.

Sursa:
http://koreanvibe.com/its-lee-min-ho-vs-park-shin-hye-in-the-heirs
Yonhap, Tweet

Intr-un final Kim Nam Gil a confirmat pentru drama 'Shark'


 
Yey! În sfârșit! Actorul Kim Nam Gil a confirmat faptul ca va juca in rol principal in viitoarea drama "Shark"!

După o lungă pauză, actorul Kim Nam Gil isi va începe activitățile în luna mai cand vor incepe filmarile pentru "Shark" viitoarea drama KBS2. Acest lucru ar insemna prima revenire oficiala după eliberarea sa din serviciul militar în luna iulie a anului trecut.

Imediat după terminarea serviciului militar a produs primul său film documentar 'Ensemble', însă "Shark" va fi prima dramă după trei ani de la drama SBS, "Bad Guy".

Kim Nam Gill va juca alaturi de actrita Son Ye Jin.

Filmul documentar 'Ensemble' si-a confirmat recunoasterea publică în luna mai. El va fi, de asemenea, din nou intr-un turneu de concerte in Japonia cu echipa "Ansamblul" în luna iulie, după suceesul primului său turneu în Japonia din luna ianuarie.

În plus, pentru viitorul sau film 'Man Running Backwards' va începe filmările în luna august. De asemenea, Kim Nam Gil a cantat OST-ul dramei Queen of Ambition.

"Fanii m-au asteptat atât de mult timp, dar m-am asigurat că m-am pregătit foarte bine ca să-mi reiau munca.", a spus Kim Nam Gil.

Această dramă este despre un om care lupta pentru răzbunare și durerea unei femei la prima ei iubire. Este o colaborare între scriitorul Kim Ji-woo și producatorul Park Chan-hong.

Sursa:
http://kimnamgilstory.blogspot.ro/2013/04/news-2013-kim-nam-gil-finally-confirms.html
Sports Chosun

Kim Nam-gil va juca alturi de Son Ye-jin in "Shark"

 

Actorul Kim Nam-gil si Son Ye-jin vor juca în viitoarea drama KBS 2TV, "Shark".

Această dramă este despre un om care vrea răzbunare și durerea unei femei la prima ei iubire. Este o colaborare între scriitorul Kim Ji-woo și producatorul Park Chan-hong. Kim Nam-gil  va juca rolul directorului Giant Hotel, Han I-soo.

De la inceput Son Ye-jin a fost aleasa sa joace in drama si la propunerea lui Kim Nam-gil, au făcut unele ajustări.

Son Ye-jin preia rolul singurului copil al proprietarului Gaya Hotel Group, Jo Hae-woo. Ea este o femeie puternica si indrazneata, care devine procuror și nu o moștenitoare.

"Shark" va fi difuzat in luna mai, dupa drama "The Queen of Office".

Sursa:
star.moneytoday.co.kr... ( English )

Lee Joon Gi isi invita fanii la ‘Let’s Go Birthday Party’


Pentru celebrarea zilei de nastere de anul acesta, actorul Lee Joon Gi va organiza un eveniment special pe 14 aprilie, la Universitatea Yonsei. La evenimentul numit ‘Let’s Go Birthday Party’ vor participa nu numai fanii coreeni ci si cei din din Japonia, China, Hong Kong și alte țări vecine. Biletele pentru acest eveniment s-au vândut la cateva minute după înregistrarea on-line a evenimentului.

Potrivit IMX, agenția lui Lee Joon Gi, prima parte a evenimentului va cuprinde discuții și interviuri cu actorul însuși, în timp ce a doua jumătate va reprezenta concertul propriu-zis.

Lee Joon Gi, spune ca momentan revizuieste scripturile pentru urmatorul sau proiect de pe micul ecran.

Sursa:
JGFamily, Arang and the Magistrate, birthday party, Event, fanmeeting, iljimae, Lee Joon Gi, Lee Jun Ki, LEEJOONGI, party

Yoo Ah-in si Kim Tae-hee vorbesc de lucrul impreuna

 

Yoo Ah-in a mărturisit despre Kim Tae-hee ca l-a facut sa fie nelinistit.

In timpul emisiunii SBS TV, "TV News At Night", au fost intervievati Kim Tae-hee si Yoo Ah-in despre nouă lor dramă SBS, "Jang Ok-jeong".

Yoo Ah-in: "În timpul unei scene, eu mergeam dar deodata am ramas uluit si ma holbam la ea. Pentru că ea e Kim Tae-hee".

Kim Tae-hee a fluturat din maini și a spus, "Ce vrei să spui? Eu sunt cea care aproape isi uitata replicile din cauza personalitatii tale". Acest lucru a aratat munca lor in echipa din drama.

"Jang Ok-jeong" va fi pe difuzata incepand cu data de 8 aprilie.

Sursa:
www.newsen.com/news_v... ( English )

Drama KBS 2TV, "IRIS 2" s-a clasat pe locul 1 in audiente

 

Potrivit Nielsen Korea, "IRIS 2" a fost evaluat la 11,1%.

Acest lucru este cu 0,9%, mai mare decât episodul anterior și se pare că această creștere are ca rezultat sfarsitul dramei "That Winter, the Wind Blows".

Primul episod al dramei SBS dramei "Everything About My Relationship" a fost evaluat la 7,4%, care este de 8,4% mai mic decât "That Winter, the Wind Blows".

"When A Man's in Love", de asemenea, a crescut ușor în procente. Aceasta a crescut cu 3,5% fata de  10,1% cat a inregistrat episodul precedent.

Sursa:
news.nate.com/view/20... ( Korean )

Soo Ae va pleca in vacanta in Franta dupa Queen of Ambition

 

Soo Ae s-a întâlnit cu personalul dramei la un restaurant din Ilsan pentru a sărbători sfârșitul recentei ei drame Queen of Ambition. Soo Ae a fost lăudata pentru jocul ei, dar ei i-a fost greu din mai multe motive, inclusiv datorita discordiei aparute in timpul filmarilor la drama, despre care au fost scurgeri in mass-media. Potrivit unor surse din Coreea de Sud, Soo Ae a spus cu lacrimi în ochi: "Am fost criticata foarte mult și am intalnit atât de multe provocări. A fost așa de greu."

Soo Ae va lua vacanta timp de13 zile pentru a călători în Franța. S-a spus că o va insoti și managerul ei in aceasra vacanta.

Care este gandul tau despre viitorul tau rol, Soo Ae, dupa rolul  Joo Da Hae din Queen of Ambition?

Sursa:
www.sportsworldi.com
http://blog.dramafever.com/2013/04/soo-ae-takes-vacation-following-queen-of-ambition/
Queen of Ambition, Soo Ae

Tipul ideal de femeie pentru Song Seung Hun: Song Hye Kyo vs Kim Tae Hee

 

Actorul Song Seung Hun a petrecut câteva zile în Singapore pentru a participa la evenimentul de promovare a recentei sale drame Time Slip Dr. Jin. O sursă chineza a raportat că, atunci când a fost întrebat dacă are un anumit tip de femeie preferat el a numit doua actrite: Song Hye Kyo si Kim Tae Hee.

Apoi a spus că în trecut a ales-o pe Song Seung Hun ca tipul lui ideal de femeie.

Dintre Song Hye Kyo si Kim Tae Hee, despre care crezi că este mai potrivita pentru Song Seung Hun? 


Sursa:
http://blog.dramafever.com/2013/03/song-seung-huns-type-song-hye-kyo-vs-kim-tae-hee/
Kim Tae Hee, Song Hye Kyo, Song Seung Hun

joi, 4 aprilie 2013

Teaser pentru Gu Family Book 

Un trailer pentru pentru Gu Family Book a fost lansat! Dragostea dintre Lee Yeon Hee si Choi Jin Hyuk are o aura frumoasa dar dramatică.

Cel mai recent trailer pentru Gu Family Book oferă mai multă acțiune. In trailer il prezinta pe Lee Seung Gi rănit într-o luptă cu un grup de oameni. Suzy si Lee Yoo Bi isi fac apariția, de asemenea.

Personajul interpretat de Suzy, Dam Yeo Wool, are grijă de el în timp ce el e leșinat. Poze cu Lee Seung Gi si Suzy au fost si ele lansate recent odata cu acest trailer, astfel încât să puteți vedea fotografiile aduse la viață în ultimul teaser al dramei.

Sursa:
http://blog.dramafever.com/2013/04/gu-family-book-releases-a-romantic-teaser/
Choi Jin Hyuk, gu family book, Lee Seung Gi, Lee Yeon Hee, Suzy

Gu Family Book - Postere
Posterele pentru Gu Family Book cu siguranta nu sunt cu curcubee si pisoi! Din aceste postere, simtim într-adevăr ca e o drama mai intunecata.

Vi se pare întuneric sau lumină? Înfricoșător sau amuzant?

Sursa:
http://hotkdrama.blogspot.ro/2013/04/gu-family-book.html
http://blog.dramafever.com/2013/04/gu-family-book-posters-released/
gu family book, Gumiho, Suzy

Drama ′I Miss You′ va fi difuzata in America si Europa datorita popularitatii actorului Park Yoo Chun

 

Park Yoo Chun promoveaza drama "I Miss You" care va fi prezentata publicului din America și Europa.

Un oficial al dramei a declarat: "Drama "I Miss You", care-l are pe Park Yoo Chun in rolul principal, a primit apeluri interminabile de dragoste din America și Europa Sunt interesati in special de Park Yoo Chun. Popularitatea sa este imensa. Este prima productie care va fi prezenta în America."

Drama "I Miss You" care a fost difuzata in Coreea de Sud din noiembrie 2012 prin canalul MBC, este o poveste de dragoste despre doi iubiți separati în trecut, ca urmare a unui accident tragic, dar care s-au intalnit din intamplare din nou, ca adulți. Yun Eun Hye si Yoo Seung Ho, de asemenea, joaca in drama.

In prezent drama este difuzata în Japonia, prin canalul DATV și în curând va fi difuzata pe principalele canale. În continuare se va difuza în Hong Kong apoi în China și America, în iunie și iulie.

Sursa:
enewsworld, DBSKnights
i miss you, news, yoochun

The Strongest K-POP Survival (2012)

 
Titlul: K-POP 최강 서바이벌 / The Strongest K-POP Survival
Titlul chinezesc: K-POP 最強生存者
Cunoscut ca si: K-Pop – The Ultimate Audition
Genul: muzica, romantic
Episoade: 14
Canal de difuzare: Channel A
Premiera: 19 martie 2012
Compania de Productie: Lee Kim
Producator Sef: Kim Dong Joon (김동준)
Producator: Jo Yoon Jung (조윤정)
Regia: Lee Jung Pyo (이정표)
Scenariul: Moon Sun Hee

Intriga:
Această dramă este despre povestea care inconjoara vedetele.

Kang Woo Hyun (Park Yoo Hwan) este liderul grupului M2 care captiveaza fanii cu zambetul lui ucigator.

Ji Seung Yeon (Go Eun Ah) viseaza sa se transforme intr-o legenda a hip-hop-ului. Ea se imbraca ca baiat pentru a intra intr-o trupa de baieti.

Kang Chang Min (Kevin), crede că lumea se transformă în jurul ei, si viseaza sa fie solist de balade. Ri Ah (Kim Eun Jung) este o celebritate recunoscuta care reprezintă întreaga națiune.

Distributia:

Roluri principale
Park Yoo Hwan - Kang Woo Hyun
Go Eun Ah - Ji Seung Yeon
Kwak Yong Hwan - Kwon Ji Woo
Membri M2 Junior
Song Se Hyun - Kim Hyun Seung
Tagoon - Park Ki Bum
Maeng Se Chang - Jang Tae Kwon
Jo Yoon Woo - Dong Woo
Jin Hyuk - Jae Ah
Kevin - Kang Chang min
Sunny Entertainment
Hong Kyung Min - Jang Hyun Suk (CEO la Compania de Management)
Park Hyo Joo - Team leader Han
Lee Sang Joon (이상준) - Jang Suk
Ali (알리) - Teacher Park
Shin Seo Kyung (신서경) - Lee Soon Yeon

Altii
Kim Eun Jung - Ri Ah / Oh In Young
Kim Young Ok - bunica lui Ji Woo

Note:
Tatal fratilor Park Yoo Chun & Park Yoo Hwan a murit pe 14/March/2012 in timp ce cei doi filmau, unul pentru Rooftop Prince (SBS) si celalalt pentru The Strongest K-POP Survival (Channel A) care au avut premiera in datele de 21/March/2012 & 19/March/2012. (Funeral)

Sursa:
http://www.koreandrama.org/?p=16454
http://kdramatic.blogspot.ro/2012/03/title-k-pop-strongest-k-pop-survival.html
http://www.koreandrama.org/?page_id=439

"Yawang" (2013)

"Yawang" (2013)

Regia: Jo Yeong-gwang, Park Shin-woo
Scenariul: Lee Hee-myeong
Distributia: kwon Sang-woo, Soo-ae, U-Know, Kim Seong-ryeong, Lee Deok-hwa, Cha Hwa-yeon,...
Cunoscut ca si: "Queen of Ambition"
Numar episoade: 24

Intriga:
O prezentatoare fost concediata după care se revoltă împotriva morții sotului ei dar devine prima femeie președinte din Coreea. O altă poveste "Daemul - Big Thing"' a creatorului Park In-kwon.

Joo Da Hae (Soo-ae) este esenta femeilor destepte si ambitioase hotarate sa sacrifice totul pentru un vis. Crescând in saracie ea are visul de a deveni o soție trofeu intr-o zi. Dar nu e totul doar distracție și jocuri, atunci când ea pornește într-o călătorie a conspirației, lăcomiei și răutatii. Kwon Sang Woo care joaca rolul lui Ha Ryu, este un barbat nevinovat care este atât de indragostit de Da Hae incat e dispus să sacrifice totul pentru ea.

Premiera în Coreea: 2013/01/14 

Sursa:
www.hancinema.net/kor... ( English Korean )

That Winter, the Wind Blows: Final fericit intre flori


Oh Soo si Oh Yeong au avut un final fericit.

In ultimul episod din drama SBS, "That Winter, the Wind Blows", Oh Soo (Jo In-Seong) si Oh Yeong (Song Hye-kyo) s-au intalnit avand un final fericit.

Oh Yeong s-a operat, recuperandu-si vederea și Oh Soo a început din nou sa joace jocuri de noroc.

Cu toate acestea, din cauza președintelui Kim, care a amenințat că o va ucide pe Hee-seon (Jung Eun-ji și pe familia sa, Oh Soo l-a înjunghiat pe Jin Seong-eun în stomac și se părea că povestea de dragoste era să se încheie tragic.

Cu toate acestea, după trecerea timpului, cele doi s-au intalnit fiind inconjurati de copaci incarcati de flori.

Mai intai s-au întâlnit într-o cafenea și au avut o conversație spunand ca nu au știut unul pe altul.

Oh Sooa  supraviețuit înjunghierii și Oh Yeong a avut o operatie cu succes. Lui Oh Soo i-a fost teamă că s-ar fi schimbat parerea despre el și a fost mereu cu un pas in spatele ei, în timp ce Oh Yeong a tot asteptat sa se apropie de ea.

Oh Soo întrebat, "Vei dori sa ne vedem din nou?" și scena s-a incheiat cum se sarutau sub copacii plin de foare care-i inconjurau.

Sursa:
reviewstar.hankooki.c... ( English )

Drama 'That Winter, the Wind Blows' la final"That Winter, the Wind Blows" (2013)

Regia: Kim Kyoo-tae
Scenariul: Noh Hee-kyeong
Distributia: Jo In-Seong, Song Hye-kyo, Kim Beom, Jung Eun-ji, Bae Jong-ok, Kim Tae-woo,...
Numar episoade: 16
Premiera: 2013/02/13

Intriga:
Cele doua personaje principale nu pot trăi o viață linistita deoarece el nu reușește în prima lui dragoste și ea sufera dupa divorțul părinților și despărțirea de fratele ei.

Pentru amandoi viata este doar o extensie, plina de singurătate și fara sens.

Cu toate acestea, ei se simt emoționati și calzi cand se cunosc și pe parcurs regasesc speranța în viață și umanitate.

Într-o lume în care dragostea este doar o glumă, ei încearcă să găsească adevăratul sens al iubirii, care este colorat, plin de inspirație și de încântare.

Sursa:
www.dramafever.com/dr... ( English Korean )
http://www.hancinema.net/korean_drama_That_Winter_v__the_Wind_Blows.php