vineri, 12 aprilie 2013

Cum îndoctrinează copiii regimul comunist din Coreea de Nord

Cum îndoctrinează copiii regimul comunist din Coreea de Nord
Cum îndoctrinează copiii regimul comunist din Coreea de Nord 
Cum îndoctrinează copiii regimul comunist din Coreea de Nord 

Ameninţarea războiului nuclear este una dintre principalele metode de îndoctrinare a copiilor din Coreea de Sud. Tinerii între 7 şi 13 ani fac parte din Uniunea Copiilor Coreeni, un grup comparat cu organizaţia Tineretul lui Hitler. Liderul nord-coreean le spune acestora că ei sunt viitorii maeştri ai celei mai puternice ţări.Inca de la varsta de 7 ani, copiii sunt indoctrinati de catre regimul tiranic al Coreei de Nord.

Ei sunt aliniati pe gazonul stadionului, toti purtand cravate rosii, scrie Daily Mail, potrivit Ziare.com. Pe fetele lor nu se pot distinge momente de fericire, ei fiind obligati sa-i jure credinta dictatorului nord-coreean Kim Jong-un si sa-l numeasca "tata".

Mii de oameni s-au adunat pe stadionul Kim II Sung din capitala Phenian pentru a primi noi tineri in organizatia Uniunii Copiilor Coreeni. Ofiteri pensionari au participat la ceremonialul de legare a cravatelor rosii la gatul copiilor. La un miting de anul trecut, membrii Uniunii au plans si s-au imbrancit pentru a-l tine de mana pe Kim Jong-un, presedintele Coreei de Nord.

Intr-un discurs de anul trecut, care marca a 66-a aniversare a organizatiei de copii, Kim a spus tinerilor ca ei vor fi viitorii maestri ai "celei mai puternice tari, unde fiecare casa va fi plina de rasetele copiilor si toti vor trai in armonie".

Copiii sunt invatati sa fie loiali dinastiei Kim, fiind educati cu privire la realizarile republicii comuniste ale fondatorului Kim II Sung si ale fostului lider, Kim Jong II. La varsta de 13 ani, copii intra in Liga Tineretului Socialist.

Sursa:
REALITATEA.NET:
http://www.realitatea.net/cum-indoctrineaza-copiii-regimul-comunist-din-coreea-de-nord_1158027.html#ixzz2QHHJcRxg

Choi Si Won intre doua frumuseti din Hong Kong

   

Pe data de 11 aprilie, actorul coreean Choi Si Won a participat la un eveniment promoțional în Hong Kong pentru o linie de messenger pe mobil Mobile.

 

Ce domn elegant, într-un costum impecabil, cu o cămașă albă si papion alb. A zâmbit și a salutat fanii, ca răspuns la simpatia lor. Dupa eveniment a urmat de un interviu cu mass-media locala.

   

Când a fost întrebat despre neasteptata escaladarea militară din Peninsula Coreeană, subiect care nu avea nimic de-a face cu evenimentul în sineChoi a spus: "Sunt un cetățean coreean și toți concetatenii mei cred la fel." De asemenea, el a spus că in acel moment e prezent la o ceremonie de premiere în Hong Kong.

 

Super Junior a inceput sa turneul lor, Super Arată 5, la Seul pe 23 martie și se vor merge pe în China, Japan, Indonesia, Brazil, Argentina, Chile si Peru.

Sursa:
awards ceremony, choi si won, Hong Kong, Super Show 5, Superjunior, TV Report

Shark' la prima citire: Kim Nam Gil si Son Ye Jin la prima 'potrivire a personajelor'

 

Wow, în cele din urmă vom ajunge sa vizionam prima drama care nu are nici un idol.

Tineri actori talentati precum Kim Nam Gil si Son Ye Jin joaca alaturi de veteranii Lee Jung Gil, Park Won Sang, Kim Gyul Chul! Pe asta trebuie într-adevăr o să vedeți.

Son Ye Jin este probabil singura persoană din Coreea pe acelasi picior de egalitate cu frumoasa Kim Tae Hee.

Kim Ji Woo, Park Chan Hong, Son Ye Jin, and Kim Nam Gil ... Aceasta trebuie să fie drama cea mai asteptata a anului!

Ce-mi place cel mai mult la această dramă este că nu există idoli!

Iar eu ii urez lui Kim Nam Gil din inima, bine ai revenit in lumina reflectoarelor si printre fanii care te iubesc!!!

Sursa:
OSEN VIA NETIZBUZZ
http://kimnamgilstory.blogspot.ro/2013/04/news-2013-shark-first-script-reading.html
Kim Nam Gil, news, Shark Korean Drama, son ye jin

L, de la Infinite, apare singur intr-un eseu fotografic

 

Pe 12 aprilie, agenția trupei Infinite a dat publicitatii un teaser în care L apare singur. Acesta este intitulat “L’s Bravo Viewtiful” și este postat pe site-ul oficial al grupului. În teaser, L fotografiaza cu un aparat de fotografiat într-un peisaj cu zăpadă din iarna trecută.

L a spus mai demult ca hobby-ul său este fotografia, astfel ca imaginea sa din teaser pare familiara pentru fanii sai. Mai mult decât atât, există un indiciu legat de lansarea unui eseu fotografic în luna mai în Coreea și Japonia alaturi de melodia "Bravo Viewtiful L's". Eseul este un cadou pentru fani si conține fotografiile pe care le-a facut. O ediție limitată de 30.000 de exemplare este de așteptat să fie publicata.

Infinite a dezvaluit noua lor piesa “Man in Love”, grupul fiind inclus intr-o o varietate de topurile muzicale și programe muzicale.

Sursa:
infinite, L, L’s Bravo Viewtiful, Man In Love, TV Report

joi, 11 aprilie 2013

Preşedintele Barack Obama a cerut joi Coreii de Nord să renunţe la "atitudinea agresivă"


Barack Obama trăgând cu arma

Preşedintele Barack Obama a cerut joi Coreii de Nord să renunţe la "atitudinea agresivă", dar a dat asigurări că Statele Unite se vor apăra dacă va fi necesar, în timpul unei întâlniri la Casa Albă cu secretarul general al ONU Ban Ki-Moon.

Coreea de Nord, care pare pe cale de a efectua unul sau mai multe teste de rachetă, "se joacă cu focul", a declarat miercuri ministrul american al apărării Chuck Hagel, potrivit căruia Statele Unite sunt "gata să facă faţă la orice eventualitate", informează AFP şi Reuters. "Suntem amândoi de acord că este timpul pentru Coreea de Nord să pună capăt acestei atitudini agresive pe care a adoptat-o şi să încerce să coboare temperatura", a declarat Obama după întâlnirea cuu secretarul general al ONU Ban Ki-Moon. în Biroul Oval.

"Nimeni nu vrea să vadă că se produce un conflict în Peninsula Coreea, dar este important pentru Coreea de Nord, la fel ca pentru orice altă ţară din lume, să respecte regulile de bază", a adăugat preşedintele american, referindu-se la ameninţările aproape zilnice ale regimului nord-coreean la adresa mai ales a Statelor Unite şi Coreii de Sud.

"Vom continua să încercăm să rezolvăm o parte dintre aceste probleme într-un mod diplomatic, chiar dacă, aşa cum i-am indicat secretarului general, Statele Unite vor lua toate măsurile necesare pentru a-şi proteja cetăţenii şi onora obligaţiile în alianţele din regiune", a subliniat Obama.

La rândul său, Ban s-a declarat "profund preocupat de tensiunile din Peninsula Coreea" şi a chemat "ţările vecine, dintre care China, care ar putea avea o influenţă asupra Coreii Nord, să-şi exercite influenţa pentru ca această situaţie să fie rezolvată paşnic".

Ban, un sud-coreean, a salutat de asemenea "răspunsul măsurat" al autorităţilor americane la declaraţiile şi acţiunile întreprinse de regimul nord-coreean, precum şi solidaritatea Washingtonului cu Seulul.

Coreea de Nord, care şi-a multiplicat declaraţiile marţiale în ultimele luni, a desfăşurat pe coasta sa de est două rachete Musudan cu o rază de acţiune teoretică de 4.000 km dar care nu au fost testate niciodată.

Eventuala lor lansare ar putea avea loc în jurul datei de 15 aprilie sau să coincidă cu vizita la Seul, programată vineri, a secretarului de stat american John Kerry şi a secretarului general al NATO Anders Fogh Rasmussen, notează AFP.

Sursa:
REALITATEA.NET:
http://www.realitatea.net/barack-obama-avertisment-dur-pentru-coreea-de-nord_1157367.html#ixzz2QC6UCv5V

Jo In Sung nu-și poate lua degetele de pe buzele lui

Jo In Sung este mult prea adesea fotografiat cu degetele pe buze. Hmmm!!! Deci, sa vedem:

Proba A:
 

Proba B:
 

Proba C:
 

Proba D:
 

Proba E:
 

Proba F:
 

Proba G:
 

Tu ai ceva mai multe poze? Să facem o colecție întreagă! Care sunt pozele tale preferate?

PS: http://www.dramafever.com/news/every-photo-of-korean-drama-star-hyun-bin-touching-his-face

Sursa:
http://blog.dramafever.com/2013/04/jo-in-sung-cannot-take-his-hands-out-of-his-mouth/
Jo In sung, Kdrama, That Winter the Wind Blows

Top cinci actori coreeni - Clasament realizat de către regizorii de drame TV

A face o dramă bun este o muncă grea. Ai nevoie de o rețetă bună, o mulțime de ingrediente și accente speciale, in vederea unui rezultat fenomenal și de succes. Având doar elementele de bază, cum ar fi un scenariu uimitor și un regizor talentat, nu este de ajuns. Alaturi de scenariu și regizori, trebuie actori buni, pentru a te asigura că produsul final este bun. Actorii pot fi la fel de pretiosi ca scenariul si regizorii atunci când vine vorba de actori pentru dramele TV.

Intre 26 martie si 2 aprilie, 30 de regizori coreeni au fost intervievați pentru a selecta actori și actrițe de top  care au fost excepționali în interpretarea rolurilor și nu interpretari tip. Cu alte cuvinte, regizorii au fost rugați să selecteze actorii și actrițele "amestecati". Iar pentru corectitudine, actorii care nu au fost activi mai bine de cinci ani, au fost exclusi din studiu.

Aici sunt primii cinci actori "amestecati":

1. Lee Byung Hun (20 voturi)

 

2. Jo In Sung (12 voturi)
 

3. Song Joong Ki (10 voturi)

 

4. Hyun Bin (8 voturi)

 

5. Kim Soo Hyun (7 voturi)Dezamăgit de faptul că actorul tau preferat nu a făcut parte din lista Top 5? Poate că el este în Top 10!

So Ji Sub a intrat la numărul 6​​, cu 6 voturi,
Park Yoo Chun a fost numarul 7, cu 4 voturi,
Park Shin Yang a fost numarul 8, cu 3 voturi.
Locurile 9 si 10 au fost adjudecate de o varietate de actori:
La numărul 9, cu 2 voturi fiecare, ii avem pe: Han Suk Kyu, Cha Seung Won, Bae Yong Joon, Ryu Seung Ryong, Uhm Tae Woong, Song Seung Heon, Lee Seung Gi.
La numărul 10 cu 1 vot fiecare ii avem pe: Jang Dong Gun, Jung Woo Sung,  Shin Ha Kyun, Jang Hyun, Ko Soo, Gong Yoo, Kim Nam Gil si Lee Min Ho.

Ce părere ai de clasament? Cati dintre actorii din lista Top 10 sunt preferati?

Sursa:
www.news.nate.com
http://blog.dramafever.com/2013/04/top-5-combination-actors-chosen-by-tv-drama-directors/
Hyun Bin, Jo In sung, Kim Soo Hyun, Lee Byung Hun, Lee Min Ho, Lee Seung Gi, Song Joong Ki, Song Seung Heon, Yoo Chun

Prima poza facuta de Wu Ying Jie cu Taek Yeon!!!

기사 이미지

Frumoasa si Chipesul!

… iar cafeaua si painea arata yummy!!!

Sursa:
http://en.korea.com/wegotmarried/?p=8141

Han Chae Young a pozat pentru FirstLook

 

Papusa Barbie coreeana, Han Chae Youngg, arata fabulos in fotografiile pentru revista FirstLook.

În interviul din revista, actrita de 32 de ani, a dezvăluit că ea vrea lucreze mai mult în China, alături de munca din țara ei de origine.

Este o actrita cu greutate!


Sursa:
http://koreanvibe.com/han-chae-young-for-first-look
Tweet

Fotografii de la petrecerea de final pentru ‘That Winter, The Wind Blows’

 
 

Iată câteva fotografii de la petrecerea de final cu distributia si echipa dramei That Winter , The Wind Blows care au petrecut impreuna cateva luni de muncă asiduă. 

Jo In Sung, Kim Bum si Jung Eun Ji au fost acolo, dar nu a fost vazuta Song Hye Kyo.
 
  
Sursa:
http://koreanvibe.com/photos-from-that-winter-the-wind-blows
Tweet

Kim Nam Gil cu dragoste si razbunare pentru Son Ye Jin in ‘Shark’

 
Kim Nam Gil va avea o mare revenire pe micul ecran cu un rol principal în viitoarea drama KBS, Shark.

El joacă rolul lui Han Yi Soo, un barbat care răzbuna moartea tatălui său impotriva femeiii pe care o iubește, rol care va fi jucat deactrita Son Ye Jin.

Son Ye Ji are de asemenea prin Shark are sansa de a reveni pe micul ecran, după 3 ani. Ea va juca rolul lui Jo Hae Woo, moștenitoarea Lantului de Hoteluri Gaya, aceasta renuntand la poziția sa in favoarea meseriei de procuror.

Ultima oara, actorul de 32 de ani, Kim Nam Gil, a jucat in drama TV, Bad Guy, în 2010, apoi a plecat in serviciul militar de unde a revenit în 2012. Imediat dupa terminarea serviciului militar obligatoriu de 2 ani, Kim Nam Gil a fost prodicatorul filmului iEnsemble, un documentar muzical care spune povestea adevarata aunui grup de muzica clasica.

Ensemble va avea premiera la mijlocul lunii mai în timp ce Shark va fi difuzat incepand cu 27 mai.

Sursa:
http://koreanvibe.com/kim-nam-gil-to-love-and-revenge-son-ye-jin-in-shark
Edaily, Tweet

Kim Tae Hee se lupta cu vremea rece la filmarile pentru Jang Ok Jung
Filmarile la drama nu trebuiau sa prinda sezonul de iarnă, locatia fiind la un templu, într-o zona de munte.

Dar nu asta s-a întâmplat cu actorii și echipa dramei SBS, Jang Ok Jung. Este deja primavara dar vremea este încă foarte rece.

In fotografiile de la filmari, Kim Tae Hee a fost văzut înfășurata într-o pătură dar cu flori de cireș în fundal. Alte poze o arata privind monitorul cu echipajul.

Membri ai personalul dramei spun că Kim Tae Hee nu s-a plâns niciodată de vremea rece, cu toate că poartă doar un Hanbok subțire.
 

Sursa:
http://koreanvibe.com/kim-tae-hee-battling-the-cold-for-jang-ok-jung
Tweet

Kim Ji Hoon este în vacanță în Statele Unite ale Americii

 
Kim Ji Hoon se bucura de timpul petrecut în vacanța din Statele Unite. 

Mai multe poze au fost postate pe pagina personala de Twitter. 

A vizitat Valea de Foc din Nevada și a luat o imbucatura mare de burger.


Sursa:
http://koreanvibe.com/kim-ji-hoon-is-holidaying-in-united-states
Tweet

Filmul "Confession of Murder" cu Park Si-hoo va fi lansat in Japonia

 
Desi a fost acuzat, "vinovatia nu a fost dovedita".

Filmul "Confession of Murder", in care joaca Park Si-hoo care este implicat într-un caz de viol, va fi lansat în Japonia."Confession of Murder" va rula în Sinjuku și Ropponggi, Tokyo incapand cu 1 iunie. Secvente din film și poze, de asemenea au fost afisate pe site-ul oficial.

Având în vedere faptul că Park Si-hoo este în prezent investigat sub acuzatia pentru viol, acest caz este neobișnuit. Producatorii filmului au spus: "Lansarea filmului in Japonia a fost demarata, deoarece nu s-a dovedit ca Park Si-hoo este vinovat de viol". Cu toate acestea, fata planul inițial de lansare, înca 20 de cinematografe au fost puse în așteptare. Aceasta va depinde de progresele înregistrate de caz.

Filmul "Confession of Murder" in care joaca Park Si-hoo si Jeong Jae-yeong este despre un criminal care scrie o biografie după 15 de ani cand s-ar fi prescrips o fapta de crima și de a deveni o vedeta.

Sursa:
news.donga.com/3/all/... ( English )

"When A Man's In Love" a ocupat primul loc in preferinteDrama MBC "When A Man's in Love" in care joaca actorii Song Seung-heon si Sin Se-kyeong, a ajuns pe primul lor in preferintele telespectatorilor pe segmentul ei de piata.

Potrivit Nielsen Korea, drama "When A Man's in Love" a inregistrat 11,4% audienta. Aceasta este cu 1,3%, mai mare decât evaluarea anterioara.

Drama KBS 2TV,  "IRIS 2" s-a clasat pe locul 2, suportand o scadere a audientei. Aceasta a scăzut cu 1,4%, de la 11,1% cat a fost evaluata anterior.

Drama SBS, "Everything About My Relationship"  a fost evaluata la 5,5% si a ocupat locul 10.

Sursa:
news.nate.com/view/20... ( Korean )

Fotografii cu actrita Song Hye Gyo, comentate de fani

 

Imagini cu actrita Song Hye Gyo de la un interviu au socat telespectatorii și fanii deopotrivă. Încă o dată, actrița se află în lumina reflectoarelor pentru frumusetea ei uimitoare. Ea pur și simplu pare fara vârstă!

Majoritatea fanilor au fost de acord ca actrita Song Hye Gyoe e de o frumusete uimitoare. Unul din ei chiar a comentat: "Fata asta sigur e făcută de grafica pe calculator", comentând frumusetea ei fără cusur.

Ce părere aveți?

Aruncati o privire si pe fotografiile de mai jos:

Sursa:
http://blog.dramafever.com/2013/04/song-hye-gyos-photos-are-flawless/
http://www,pann.nate.com, song hye gyo

Shin Se Kyung si Yeon Woo Jin si-au pus pantofii de dans


 

Shin Se Kyung si Yeon Woo Jin au avut recent un moment de dans pentru drama When A Man Loves. Cei doi se intalnesc la o petrecere în Guam și se apropie unul de altul prin dans.Filmarile au avut loc recent și pereche a șocat pe mulți cu abilitățile lor de dans. De asemenea, s-a spus că seamăna cu personajele interpretate de John Travolta și Uma Thurman în Pulp Fiction.

Se pare ca Yeon Woo Jin se bucura într-adevăr în timpul filmarilor dramei When a Man Loves !

Sursa:
www.sg.entertainment.yahoo.com
http://blog.dramafever.com/2013/04/shin-se-kyung-and-yeon-woo-jin-make-a-sweet-dancing-couple/
Shin Se Kyung, when a man loves, Yeon Woo Jin

miercuri, 10 aprilie 2013

Actorului Jung Il Woo i-a expirat Contractul de ManagementSoop nu mai este agentia de management a lui Jung Il Woo! Contractul său a expirat recent și în loc sa-l reinnoiasca, acesta a plecat. Potrivit unui reprezentant al agenție, Soop ii dorește mult succes in continuare lui Jung Il Woo și speră ca acesta sa-si gaseasca o agenție cu care sa-si poata continua cariera. Să sperăm că-si va găsi rapid o nouă agenție, așa că l-am putea vedea jucand curând într-o alta dramă!

Cine este fan al chipesului Jung Il Woo doreste sa-l vada jucand într-o alta dramă, cel putin la fel de buna ca 49 Day!!!!

Sursa:
enewsworld.interest.me/enews
http://blog.dramafever.com/2013/04/jung-il-woo-ends-his-management-contract/
Jung Il Woo leaves soop management, Jung Il-woo, Kdrama, Korean Drama

Dezvăluirile unui spion nord-coreean: Kim Jong-Un vrea să aibă control total asupra armatei

Kim Jong-Un vrea sa detina controlul total asupra armatelor sale 

În timp ce Phenianul nu mai conteneşte cu retorica sa belicoasă ameninţând cu "războiul total", un fost agent secret nord-coreean ajuns în Coreea de Sud face dezvăluiri despre ceea ce se întâmplă de fapt cu trupele "marelui conducător": Kim Jong-Un vrea să deţină controlul total asupra armatelor sale.

Un canal australian de televiziune a stat de vorbă cu un fost agent nord-coreean, despre planurile lui Kim Jong-Un. În 1987, agentul nord-coreean a primit din partea conducătorului de atunci, Kim Jong-Il, ordinul de a arunca în aer un avion de linie sud-coreean.

Şi-a îndeplinit misiunea, care a costat moartea a 115 oameni nevinovaţi. A fost capturat de forţele sud-coreene şi condamnat la moarte. După câţiva ani, procesul său a fost rejudecat, iar tribunalul l-a achitat, considerând că a fost o victimă a spălării de creiere, practicată de regimul comunist. Acum, fostul agent priveşte lucrurile la rece.

,,Kim Jong-un este prea tânăr şi prea lipsit de experienţă. El luptă ca să obţină controlul total asupra armatei şi să câştige fidelitatea militarilor", a  dezvăluit Kim Hyun-He, fost agent nord-coreean.

Fostul agent are şi o explicaţie pentru ameninţările lansate de Phenian la adresa vecinului din Sud şi a Statelor Unite, precum şi pentru propaganda belicoasă a regimului:,,Coreea de Nord îşi foloseşte programul nuclear pentru a-şi ţine poporul sub presiune şi pentru a obţine concesii din partea Coreei de Sud şi a Statelor Unite."

Comentatorii occidentali consideră că există temeri că Phenianul ar putea recurge la o acţiune provocatoare la 15 aprilie, data de naştere a fondatorului statului comunist nord-coreean, Kim Ir-Sen. Ar putea fi vorba fie de lansarea unei rachete, fie de un nou test nuclear.

Sursa:
RTV.NET: http://www.rtv.net/dezvaluirile-unui-spion-nord-coreean-kim-jong-un-vrea-sa-aiba-control-total-asupra-armatei_75062.html#ixzz2Q67IDmsw
http://www.rtv.net/dezvaluirile-unui-spion-nord-coreean-kim-jong-un-vrea-sa-aiba-control-total-asupra-armatei_75062.html

Cine a purtat-o mai bine, Song Joong Ki sau Won Bin?

Actori Song Joong Ki si Won Bin au purtat, la un moment dat, aceeasi tip de haina aceeași, și fanii au si trecut la vot intrebandu-se cine a purtat haina mai bine.

Song Joong Ki părea să fi purtat haina de culoare maro deasupra unui tricou negri si simplu, in recent încheiata dramă KBS, “Nice Guy”. În ceea ce privește Bin Won, el a purtat haina pentru un pictorial dintr-o revista.

Mulți cred că, în timp ce Song Joong Ki transmite o alura de toamna dulce și caldă, Won Bin transmite o atmosfera sic si semi-formala, cu un pulover tricotat.

Fanii care au văzut aceste două imagini au comentat: "Cei doi au acel ceva special pe care nimeni nu poate imita niciodată", "Chipurile lor frumoase fac ca haina iasă în evidență chiar mai mult," si "Starea de spirit care înconjoară fiecare dintre ei este cu totul diferita."

Deci, intr-un final, fanii au ajuns la concluzia ca amandurora le sta bine haina si nimeni nu trebuie sa-si faca griji.

Sursa:
http://www.soompi.com/2012/12/20/who-wore-it-better-song-joong-ki-vs-won-bin/
Tags KPLGNice GuySong Joong KiWon Bin

Coreea de Nord, în ofensivă

IATĂ cât de DEPARTE pot ajunge nord coreenii cu rachetele lor:

Song Ji Hyo a devenit noua imagine ‘Mr. Pizza’

 

Song Ji Hyo s-a transformat in noua imagine de pizza coreeana ‘Mr. Pizza‘.

Oficiali ai firmei ‘Mr. Pizza‘ au declarat:" Am ales pe Song Ji Hyo, deoarece a dobândint recunoaștere, ca model de publicitate, în rândul persoanelor de toate vârstele din țară, deoarece considerăm ea se potrivește bine cu noul ‘The Shrimp’ " și a terminat de curând filmările unui nou CF. "

Sursa:
http://thekoreandrama.com/korean-drama-news/song-ji-hyo-becomes-the-new-face-of-mr-pizza.html