sâmbătă, 15 iunie 2013

Song Joong Ki si Ha Yeon Soo au pozat impreuna


 
Acum câteva luni, nimeni nu auzise de  Ha Yeon Soo, dar apoi ea a jucat în Monstar, o dramă extrem de incitanta și acum o vedem aici, intr-o sedinta foto pentru Samsonite, alaturi de Song Joong Ki. Nu e rău pentru o actriță începătoare, nu? Pe lângă fotografiile superbe, pe care le-am gasit,am inclus clipul video pentru a vedea mai bine toata sedinta foto. 

De trei lucruri mi-am dat seama la aceasta sedinta: Ha Yeon Soo este absolut uimitoare si are parul uimitor, mereu am crezut ca Song Joong Ki și Onew de la SHINee se potrivesc unul cu altul altul dar acum vad ca intre Song Joong Ki si Ha Yeon Soo este o potrivire perfecta si in final, oare cine ar vrea sa cumpere atatea genti. 
Sursa:
http://blog.dramafever.com/2013/06/song-joong-ki-and-ha-yeon-soo-model-together/

Actorul Kim Nam Gil s-a accidentat in timpul filmarilor la ‘Shark’

Raportul ofiaial care zice ca actorul ar fi fost rănit în timpul filmărilor, a confirmat faptul că Kim Nam Gil si-a fracturat coastele în timp ce filma o scenă.

Un reprezentant al lui Kim Nam Gil, din agenția Star J Entertainment, a spus: "În timp ce filma o scenă de acțiune pe platourile de filmare ale dramei Shark, din 9 iunie, Kim Nam Gil a fost rănit fracturandu-si coastele."

După accident, la spital i s-a spus să se odihnească timp de 2-3 săptămâni dar pe 13 iunie, dupa câteva zile de odihnă, actorul a revenit  la filmari.

Un reprezentant al agenției lui Kim Nam Gil a spus: "Între timp, Kim Nam Gil este la filmare după ce a luat calmante. Vom face tot ce ce mai bine sa filmam Shark, datorita întârzierii programului de filmare." Aici este vorba despre dăruire! Pe curând, Kim Nam Gil!

Actualizări:
1. KNG are fracturi costale și a rămas în spital timp de trei zile.

2. KNG trebuia sa aiba o recuperare de cel putin doua-trei saptamani, dar a ales in loc sa reia filmarile.

3. KNG ia analgezice pentru a face față filmarilor.

4. KNG nu are o dublă în această scenă, astfel ca la filmari, impactul căderii sale a dus la leziuni grave.

5. KNG a mai fost rănit si înainte, în timpul filmărilor pentru Regina Seon Deok, când a căzut de pe cal. 

Sursa:
http://blog.dramafever.com/2013/06/actor-kim-nam-gil-injured-while-filming-shark/?utm_source=facebook.com&utm_medium=wall+post&utm_campaign=df+news
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.267265326745316.1073741874.227505884054594&type=1
nate news

Kim Bum este distribuit in miniseria V Love, versinea chinezeasca a sitcomului Gossip Girl

Potrivit unui anunț facut de agenția King Kong Entertainment, Kim Bum a fost distribuit în sezonul 6 al dramei V Love (cunoscut ca versiunea chineză a sitcomului Gossip Girl), într-un rol special. El va juca rolul lui Oh Woo Hui, președintele unui lanț de restaurante recunoscute la nivel national. Personajul său este încrezător si vertical, dar nu se inteleg bine cu alte persoane din cauza perfectionismului sau.

V Love este realizat dupa sitcomul american Gossip Girl, iar povestea este despre dragoste și afaceri în rândul tinerilor care trăiesc într-un oraș bogat din Shanghai. Acesta va avea șase episoade.

Kim va apărea, de asemenea, în noua drama istorica MBC,Fire Goddess Jung E, care va fi difuzata în luna iulie, după ce se termină V Love.

Sursa:
Starnews
Fire Goddess Jung E, gossip girl, Kimbum, king kong entertainment, season 6 of V Love, Starnews, the Chinese version of Gossip Girl, V Love

Ziua nasterii lui Budda, o calatorie in Jeong-dong & Gunsan

Templul Jogyesa

Uite câteva fotografii ale Jogyesa Temple facute de W.S. Chang destul de interesante.

Din păcate, am fost pe punctul de nu mai gasi deschis în seara aceea (atunci când se intorc felinarele). Cu toate acestea am găsit un alt acoperiş pe care sa-l pot fotografia.

Jogyesa Temple
Jogyesa Temple

Aceasta imagine nu este la fel de cool ca imaginile din alte surse despre felinare dar tot e mai bine decat nimic.

Călătorind în timp prin Imperiului Daehan în Jeong-dong

Am primit un apel la începutul săptămânii trecute de la Kang Im-san de la National Trust for National Heritage să mă lase să ma informez daca Administraţia Patrimoniului Cultural şi NTNH care detin "Redescoperind Jeongdong, locul 1 al patrimoniului cultural modern: Time Travel a Imperiului Daehan" un eveniment special în istoria cartierului Jeong-dong, loc preferat despre care am vorbit si in alte dati (about which I’ve posted before).

Evenimentul de mai multe zile a inclus spectacole, expoziţii şi poate cel mai interesant faptul a fost faptul ca au fost deschise mai multe site-uri de patrimoniu din Jeong-dong, inclusiv Altarul Wongudan Altar, vechea Legaţie Rusă şi Catedrala Anglicană din Seul.

Deşi nu este terminat încă, oraşul scoate bariera de protecţie care inconjoara Primăria Seul, permitandu-ne astfel să vedem, în toată gloria lor, a clădirile vechi şi noi ale Primariei, prima fiind o piesa preferata de arhitectura specifica Seulului şi cea din urmă o ţintă permanenta de batjocură (here and here). Primăria noua este deja sursă de controverse, astfel ca, chiar si cu arhitectul SUA si Yoo Kerl (omul din spatele lui Songdo Tri-Bowl) au inceput sa ridice obiecţii.

Oricum, e foarte frumos sa poti vedea minunata Primărie a oraşului vechi pentru prima dată în ultimii trei ani.

S-au terminat lucrările de restaurare la vechiul Simpson Memorial Hall de la Ewha Girls High School, acum folosit ca muzeu al şcolii. Din punctul de vedere al arhitecturii, clădirea este destul de destul de reprezentativa pentru începutul secolului 20.

Old Russian Legation

Da, este vechea legaţia rusă. Sau tot ce a mai rămas din ea, oricum, cladirea ce a reprezentat odată palatul a fost spulberata în timpul războiului din Coreea. Pentru ceea ce a ramas, vizitatorii ar putea vizita de fapt, turnul (dar din motive de siguranţă, nu se poate urca la partea de sus), deşi pentru a fi sinceri, nu e mult pentru a vedea doar interiorul.Vederea asupra vecinătatilor este frumoasa iar pietrele de temelie ale legaţiei vechi sunt încă trainice.

Seoul Anglican Cathedral

Catedrala Anglicana din Seul - una dintre cele cateva clădiri vechi din Seoul, construite de către arhitectul Birmingham’s Arthur Dixon, este doar una dintre cele mai frumoase clădiri din Seul, si una dintre cele mai spectaculoase de arhitectura romanica din Extremul Orient

Yangijae Hall
Yangijae Hall

Fiind o casa sa deschisă, catedrala a găzduit spectacole de muzica traditionala coreeana, inclusiv un duet intre un chitarist şi cantaretul haegeum Kang Eun-il - la Yangijae Hall. Iniţial, o parte a Palatului Deoksugung, Yangijae Hall a fost construita în anul 1906 ca o şcoală modernă pentru familia regala. Mai târziu a fost achiziţionată de către Catedrala Anglicană din Seul şi sa mutat in locul actual, chiar în spatele catedralei, în anul 1927.

Anglican Convent, Seoul

Spre incantare, catedrala a deschis pentru Societatea Manastirii Sfintei Cruci , o "grădină secretă", ascunsa chiar intre peretii din spatele catedralei. Despre Societatea Manastirii Sfintei Cruci :

Comunitatea Manastirii Sfintei Cruci  a fost fondată în anul 1925 de către Rt Revd Mark Trollope, al treilea episcop al Bisericii Anglicane, în Coreea. Comunitatea Sf. Petru, Woking, Surrey, din Anglia, a trimis optsprezece surori ca misionari în Coreea între anii 1892 şi 1950, care au constituit aceasta tanara comunitare pentru câteva decenii. Sora Mary Clare CSP, care a fost prima Maica Superioara al acestei comunităţi, a fost persecutaat de catre comuniştii nord-coreeni şi a murit în timpul "marşului morţii", în războiului din Coreea în 1950. Acest lucru mai ales martiriul a avut o influenţă puternică şi de încurajare pentru creşterea comunităţii.

Cele mai vechi case din caramida cu acoperisurile in stil coreean au fost construite in anul 1925, si sunt, de fapt, remodelari ale caselor hanok originale facute de surori atunci când au ajuns în 1890. Peisajului este fascinant, iar atmosfera atât de liniştită, e greu să crezi că te afli în inima din centrul orasului Seul.

Haewonbin, Gunsan
Gan Jjajangmyeon, Haewonbin, Gunsan

Yum, ganjjajang la Binhaewonrestaurant chinezesc de aproape 60 de ani, în districtul istoric Gunsan de pe malul mării.

În timp ce sala mare de la etajul al doilea este de obicei rezervata, oricum, restul restaurantului chinezesc are cel mai clasic interior pe care l-am văzut vreodată. Are farmecul de acum 60 de ani de cand exista.

Old Hirotsu House, Gunsan

Restaurarea vechii case Hirotsu se desfăşoară destul de bine, casa este acum deschisa pentru turism. Un Edo japonez din lemn in stil yashiki (conac), construita de un negustor de uscat japonez (s-ar putea presupune), o modalitate de a arăta ca averea lui este una dintre casele cele mai spectaculoase, au supravieţuit fie în Coreea sau Japonia. Merita a fi vizitata doar pentru a vedea, desigur, frumoasa gradina in stil japonez.

Flowers, Gunsan

În jurul unor piese de cale ferată veche de pe malul apei, există un câmp de flori sălbatice populare care atrag vizitatorii. Nu sunt sigur ce fel de flori sunt, dar mi-ar plăcea să ştiu.

Un loc popular pentru vizitatori in Gunsan, este vechea cale ferata Gyeongam-dong (vizavi de Gunsan eMart), o piesa veche industriala care se intinde de-a lungul unor case modeste, depozite si magazine. Pentru mai multe fotografii ale acestui cartier fascinant.

Red Bean Bread, Lee Sung Dang, Gunsan

Cred că nici o vizita la Gunsan nu este completă fără oprirea prin Lee Sung Dang, panificatie, cea mai veche brutarie din Coreea. Acum, vitrina magazinului (şi punga), spune ca a fost în funcţiune inca din anul1945, care este parţial adevărat. Coreeni a preluat brutaria în anul 1945, dar istoria locul merge înapoi in epoca colonială, când a fost condusa de un japonez. Produsele de panificatie sunt cunoscute de coreeni ca danpatppangacestuia, dar ca ele sunt numite în japoneză, anpan. Confectionarea unui rulou dulce umplut cu pasta de fasole rosie, are o istorie interesanta.

In week-end, Lee Sung Dang este foarte aglomerat dar personalul de acolo se mişcă cu o maşină de precizie.

Sarbatorirea zilei de nastere a lui Buddha
Data nasterii lui Buddha a căzut in acest an intr-o zi de luni, oferindu-ne foarte apreciate trei zile de weekend. Vremea a fost foarte urata, dar hei, o zi liberă este o zi liberă.

Impreună cu alti fotografi am fotografiat trei obiective majore din Seul, templele: Jogyesa, Bongwonsa şi Bongeunsa. Nu m-am simt inspirat în special de către Bongwonsa, este un loc minunat nu te mint, dar probabil din cauza vremii, nu am simt ca ma trage prea mult, dar am primit niste fotografii si de la alte temple.

Jogyesa Temple

Aş fi preferat mai mult să fac această fotografie pe timp de noapte (sau, în vreme mai plăcută), dar aceasta nu a fost să fie prima fotografie facuta atunci. Mesajul ce se poate citi pe felinare aste: "Noi, de asemenea, suntem Buddha."

Bongeunsa Temple

Mi-am amintit ca m-am dus la Bongeunsa anul trecut, si de asemenea, am facut o fotografie similara, la o locaţie uşor diferită.

Bongeunsa Temple

Foarte multe lumanari aprinse.

Am vazut mai multe felinare roşii de hârtie decât, probabil, as fi dorit vreodată să vad. Si pe o notă discordanta, în timp ce fotografiam, am intalnit pe designerul coreean de moda Lei Sang-bong, care într-adevăr nu arata ca o persoană.

Bongeunsa Temple 

Sursa:
Robert Koehler Leave a Comment
Robert Koehler Travel & Photography: Images of Korea
http://www.rjkoehler.com/travelog/
http://www.rjkoehler.com/travelog/2012/06/buddhas-birthday-time-travel-in-jeong-dong-gunsan/

vineri, 14 iunie 2013

Destinatii: Loveland (Jeju) - postare evaluata "nerecomandat minorilor"


AVERTISMENT

Aceasta postare este evaluata NSFW (a nu se salva la serviciu) şi numai pentru adulţi - si va rugam sa o parcurgeti doar cand sunteti siguri ca nu sunt prin preajma copii. Aţi fost avertizaţi.


Loveland este destinaţia turistică cea mai controversata din Coreea. Ea este gazduita de cea mare insula a unei ţări în mod tradiţional conservatoare.
Având un parc de sex pe Jeju are sens sa facem si o lecţie de istorie.

Jeju-do (insula Jeju) a servit ca destinaţie de petrece a lunii de miere de catre coreeni incepand cu războiul din Coreea. Unele căsătorii au fost aranjate de părinţi, ceea ce înseamnă că a fost un pic de jenă cand sotii trebuiau sa-si desavarseasca casatoria. De asemenea, coreenilor nu li s-a permis să părăsească ţara până la începutul anilor 1990 ceea ce a însemna ca a fost ales Jeju în loc de Thailanda. Conform Wikipedia si Der Speigel, unii angajaţi au servit ca ‘professional icebreakers’ (a se citi: ajutoare pentru desăvârşirea căsătoriei), în timp ce hotelurile au oferit "pachete de divertisment" pentru a ajuta cuplurile sa se relaxeze cand isi incepeau viata sexuala. 

Planificat a fi organizat în anul 2002 şi inaugurat în noiembrie 2004, 20 de studentii de la Universitatea Hongik au contribuit cu sculpturi şi opere de artă intr-un efort de a sărbători sexul şi forma umană. În timp ce cele mai multe piese cu siguranţă se califica ca arta, amintiţi-vă ca intregul parc este despre sex. Dacă e vreo consolare, intrarea este pentru cei peste 19 de ani sau mai în vârstă, copiii sau minorii avand o zonă aparte de petrecere, în timp ce adulţii viziteaza obiectivele turistice.

Acesta este ultimul avertisment - în cazul în care sunt copii in jur sau nu te simti inconfortabil cand vezi forma umană afişată intr-o manieră sinceră, fa clic pe ‘back’ button sau du-te pe Google sau oriunde-n alta parte.


Una dintre cele mai neobisnuite imagini se prezintă la scurt timp după sosire. Retineti mânerele uşilor.


Majoritatea aculpturilor ce reprezinta femei cu spatele arcuit sunt intitulate 욕망 (Desire) si acestea in toate cele patru anotimpuri distincte din Coreea nu au arătat nici o uzură sau rupere. Din păcate, cele mai multe descrieri sunt în coreeană, dar acestea nu sunt cu adevărat necesare. Cred ca ai idee de ce.


Un magazin de suveniruri este deschis în parc - este un pic dezamăgitor faptul că au la vanzare puţine obiecte cu adevarat "picante".


Intitulat 하이힐 (Toc Inalt) - Sunt destul de surprins ca nu am vazut pe nimeni sa reprezinte.


Rotiţi mânerul şi urmăriţi ... er ... mişcarea din ocean.


Intitulat 저 오늘 한가 해요 (nu sunt ocupat).


Nu am inteles imaginea asta de prima data ... 


Uite o imagine careia i se pot face fotografii aproape in siguranta...


Ansamblu intitulat 미녀 삼총사 (Cei trei muschetari ai frumusetii) - aceste trei doamne s-au aşezat pe partea de sus a clădirii următoare uitandu-se in jos la mulţime. Trebuie să fie rece acolo sus ...


Cateva colecţii de jucării pentru adulti va salutat, împreună cu prezentările (in coreeană numai). Mai mult, un ajummas coreean părea nedumerit atunci când trecea pe langa acele "jucarii", ca şi cum placerea e cumva murdara sau gresita.


Unele jucării nu au nevoie de nici o explicatie, cu toate acestea ...Deşi nu sunt la fel de dotate ca un magazin Hustler din SUA, în Coreea de Sud doar cateva magazine au la vânzare produse legate de sex.


Destul de mare paleta de imagini - pentru a-ti aduce partenerul intr-o aventurapentru a te distra.

Daca te duci până la etajul al doilea, te asteapta o serie de imagini:


Deci, de aceea fetele castiga mereu in piscina ... alte ecrane prezinta cupluri care se distreaza în camere diferite ale casei şi in alta o petrecere, parca apar direct dintr-un american anti-sexual-harassment video (fara fotografii).


Intitulat 일본인 의 사랑 (Dragoste - Japonia). De asemenea, au fost afişate poziţii culturale din Africa, India, Grecia şi altele:


Intitulat 그리스인의 사랑 (Dragoste - Grecia).


Intitulat 밭갈고 씨뿌리고 (Mascarada) - probabil că nu o imposibil, dar poziţia se poate pune in aplicare în cazul în care esti un talent ...


Trebuie sa apreciez musculatura barbatului la aceasta pozitie.


 Poti avea ceva de genul asta pe strazile din Seul dar atunci ar cadea cu siguranta unele capete ...


Intitulat 샤워 후 의 두려움 (După ce a facut o baie), aceasta a fost una dintre puţinele sculpturi diferite ce a prezentat un om foarte slab ce încearcă să scape de o femeie obeza. Se presupune ca acest lucru are de-a face cu o ajumma ce incearca sa-si satisfaca apetitul ei vorace, incercand astfel sa atraga pe soţul ei ajosshi înapoi la ea.


Un cuplu (dar numai un cuplu), a fost pe partea mai abstracta - interesant, şi acest lucru nu a fost prea dificil.


Doamnelor şi domnilor, sunteţi inteligenti. Astfel ca nu va voi jicni inteligenta explicand ce se poate intampla prin pedalarea acestui aparat. Aş spune doar că este în aer liber, şi probabil, nu foarte curat ...

Desi Loveland cu siguranţă nu este la fel ca restul Coreei (Gangwon-do’s Penis Park, din Samcheok fiind o excepţie rară), este extrem de recomandat si merită sa planifici o vizită sau o excursie la Jeju. Pe puţini dintre coreeni i-am văzut ca păreau şocati de vizita - probabil ştiu ce trebuie sa faci pentru a ajunge aici. Vino cu mintea deschisă, vino cu un partener pentru o aventura şi dorinţa de a experimenta arta, ceea nu poate fi atat de rau.

Cum sa ajungeti la Loveland:

Loveland este situat la 10 minute de Aeroportul Internaţional Jeju - un taxi va fi opţiunea cea mai rapidă şi mai uşoară. Dacă sunteti parte a unui turneu de grup, rugati şoferul de autobuz sa va duca acolo. Având un autobuz local este, de asemenea, o opţiune - de la aeroportul Jeju, se merge pe jos 200 de metri pana la satul Daho (lângă staţia de Goryeo), apoi să ia autobuzul 38 sau 887 pana la  Halla Hospital. Apoi schimbati pentru un autobuz 1100, şi coborâţi la Livestock Farming Complex. Cum am spus, mai usor e sa iau un taxi.

Sursa:
http://www.travelwireasia.com/1983/destination-loveland-jeju-nsfw/

Castelul dragostei (Gyeongju, Gyeongsangbuk-do)


Gyeongju este recunoscut pentru multitudinea de destinatii turistice care se pot vizita pe o distanta mica si doar facand o plimbare cu autobuzul. Bulguksa, Seokguram Grotto si o multime de morminte constituie o zona de destinaţie care merita să o vizitaţi.


Cele mai multe elemente nu sunt în mod evident sexuale, dar sigur vei stii ca esti intr-un parc pe teme sexuale, la prima expoziţie în aer liber, dupa sculptura văzut mai sus. Cine a fost la Penis Park in Gangwon-do sau Loveland in Jeju-do, stie deja la ce sa se astepte: o mulţime de afise pentru a scoate in evidenta chicotelile fie rasetele localnicilor. În timp ce Penis Park se concentrează numai asupra organelor genitale masculine şi Loveland are tendinta sa fie mai prostesc, Love Castle este mai mult un muzeu propriu, completat cu teme sortate după ţară - începând cu coreenii, desigur. Nu orice explicaţie este tradus în limba engleză, dar unele sunt descrieri generale.


Acest tip are o problema. Numite toewoo (o păpuşă lut), aceste figurine dateaza din secolul 5 şi 6 (în timpul dinastiei Silla). Ele au avut o mulţime de sensuri, dar în cazul (recreat) de mai sus, este destul de clar ce se întâmplă.


Un aspect interesant al standului coreean este numit chunhwa (춘화, 春 畵), tradus literal  ‘spring picture’, imaginea de izvor", picturi cu unele dintre cele mai distractive ipostaze gustate de coreeni. Shin Yun-bok si Kim Hong-do sunt doua dintre cele mai faimoase pictori te din acest gen.


Barbatul psihedelica! Această cameră pare mare, dar sunt suficiente oglinzi pentru echiparea a cel puţin cinci băi. Aceasta este ciudata ‘propose room’  - situata în spatele perdelei pentru un pic de intimitate de restul muzeului.O privire în partea din spate a  jimjilbang-ului pentru femei  (o baie coreeana/sauna) - eu cred nu le-ar putea speria un baiat in viata reala, e haios sa vezi figurinele neobişnuit de pline de viaţă.


Pentru a merge la o alta secţiune în aer liber, aceasta se face prin intermediul altei secţiuni psihedelice si cu ajutorul unei multimi de lumini şi oglinzi.


In Jur sunt o multime de simboluri falice şi o mulţime de oportunităţi de fotografiere care se pot face de sus.


Intitulata 황홀경 (hwang-hol-gyeong, sau ‘Ectasy’) - model de pozitie (tu şi partenerul tău), ce se poate realiza si în viaţa reală.


Intitulata 프로이드 의 性 (Peu-ro-ee-deu-ui seong), sau Libidoului lui Sigmund Freud". Am sa las interpretarea artistică pentru tine, draga cititorule.


Intitulata 다음 은 나다 (Da-eum-eun na-da, or ‘I am next time’). Aceasta este destul de similara cu orice statuie din Loveland.


Intitulata 여친 몰래 (yeo-chin mol-lae, sau ‘A Flirtatious Boy Friend’), veţi alterna între a merge în interior pentru partea de muzeu al lucrurilor şi în afara pentru tipurile de ecrane colorate din Loveland. Unii dintre ei cer sa se fotografieze ei insusi, mai ales în fata reprezentarii sarutului iubitei (nu foto), şi prietenul care va apare ca să vă ţineţi. (desi, nu vă puneţi toate greutatea pe el - el nu este ancorat în sol.).


Intitulata 카마수트라 (Ka-ma-su-teu-ra) - în cazul în care nu veţi găsi fete contorsioniste ca aceasta?


Secţiunea interioară următoare este prima expozitie - din nou, aici o multime de oportunitati fotografice. Este doar cald la secţiunea japoneza, care are multe din aceleaşi poziţii care le-aţi văzut deja în altă parte.


Pe perete un poster curios pe perete - nu sunt sigur unde au descoperit toate acestea, dar sunt amuzat.


Poate că aceasta este prima parte serioasa a muzeului ...? Este doar un cabinet de ceai, cu feluri de mâncare în ea, nu?


Un balon chinezesc ilustrând o partida in trei - este o imagine pictata pe plăci cu o scenă în aer liber a unui cuplu retras de femei si un barbat.


Un mic zeu indian.


Woah, mama! Fereşte-te de organele acestea mici şi mijlocii ale acestor baieti. Nu exista nici un indiciu de unde provin ei, dar sunt sunt o parte interesantă a turneului.

Sala a treia expoziţie în interior are un semn cu ’no pictures’, pentru ca este plina de jucării sexuale distractive. Acest lucru este similar cu Loveland, dar frumos pentru a vedea în altă parte. De asemenea, aici sunt o serie de videoclipuri TV repetabile care vorbesc despre sex, în limba engleză dar exista subtitrari coreene, în cazul în care doriti sa vedeti. Acesta este un prilej bun de a cumpăra lucruri pentru propria dvs. utilizare sau a partenerul lui. O altă secţiune în aer liber aşteaptă!


Este adevarat ce se spune, sunt exceptii "în fiecare ţară". În timp ce o mână de ţări sunt reprezentate, este o alee de interesanta pentru care se merge în jos.