vineri, 28 iunie 2013

100 days with Mr Arrogant (2003)

 


Titlul original: 100 Days with Mr. Arrogant
Hangul: 내사랑 싸가지
Romanizare: Naesarang Ssagaji
Genul: Comedie - Online Movies - Romanitic
Cunoscut ca si: My Love Ssagajy
Regia: Shin Dong-Yeob
Scenariul: Shin Dong-Yeob
Producator: Jeong Ji-hun Jeong
Imagine: Hwang Cheol-Hyeon
Premiera: January 16, 2004
Timp de rulare: 95 min.
Distribuitor: Cinema Service
Tara: South Korea
Limba: Korean

Intriga:
După despartirea de prietenul ei chiar înainte de aniversarea lor de 100 de zile, Ha-Young (Ha Ji-Won) întâlneşte un tip pe nume Hyung-Joon (Kim Jae-Won) , atunci când provoaca un accident aruncand o cutie astfel ca masina acestuia, un Lexus, se loveste de un zid. El ii cere sa-i plătească 3000 dolari pe loc. Ea scapă de el, lăsând în urmă un portofel.

Hyung-Joon o gaseste si-i cere bani pentru a plăti reparatiile pentru masina lui. Din moment ce ea este un elev sarac de liceu, Hyung-Joon scrie un contract “Enslavement Agreement” pentru Ha-Young, în scopul de a-i plăti pentru daunele aduse masinii lui. Ha-Young este aruncata într-o viaţă de coşmar ca sclav pentru 100 de zile, facandu-i acestuia curăţenie în casă, ii onoreaza comisioane, isi face temele şi ii curăţa maşina.

Distributia:
Ha Ji-won
Kim Jae-won
Kim Tae-hyeon
Kim Ji-yoo

Video:
http://www.serialesubtitrateonline.info/watch/100-days-with-mr-arrogant
http://www.serialesubtitrateonline.info/movies
http://www.filmecoreene.com/search/label/Romantic?updated-max=2011-10-15T14:40:00%2B03:00&max-results=20&start=7&by-date=false

Sursa:
http://koreanfan.com/100-days-with-mr-arrogant/
http://asianwiki.com/100_Days_with_Mr._Arrogant
http://torrentz.eu/08d0d48a9f58da7518820f5d66aa2197ace321ae
http://www.filmecoreene.com/search/label/Romantic?updated-max=2011-10-15T14:40:00%2B03:00&max-results=20&start=7&by-date=false

Filme: The Silver Knife (2003)

 

Movie: Silver Knife
Romanizare: Eunjangdo
Hangul: 은장도
Regizor:Seong-deok Kim
Genul: Adult - Comedy - Online Movie
Premiera: 24 octombrie 2003
Timp de rulare: 95 Min.
Limba: coreeana
Tara:Coreea de Sud
 

Intriga: 
Are valoare în zilele noastre virginitatea pentru o fată ? Min So, cu cucuţitul ei de argint in mana va raspunde cu un DA categoric!

Hee Shin este o fată conservatoare in ceea ce priveste sexul dar are un prieten foarte dornic  de a se culca cu ea. 

Nacuta într-o familie cu conceptii puternice in ceea ce priveste virginitatea fetelor, Min So (Shin Hee) a trebuit să părăsească casa parinteasca pentru a studia la un colegiu. Pentru a se auto-proteja împotriva oricăror ameninţări la virginitatea ei, ea se echipează cu un cuţit de argint - arma secreta tinuta in secret de prietenul ei Joo Haek care tanjeste dupa ea ...  

Distributia:
Sin-ae
Oh Ji-ho
Song Seon-mi
Yoon Da Hoon
Yun-so Choi
Kim Bo-sung
Song Jae-hoSursa:
http://koreanfan.com/the-silver-knife/
http://koreanfan.com/category/watch-online/page/2/
http://asianwiki.com/Silver_Knife
http://oceanmoviesmaster.blogspot.ro/2010/05/silver-knife-2003-dvdrip.html

Kim Jae Won s-a casatorit


Actorul Kim Jae Won s-a căsătorit cu logodnica lui insarcinata

Nunta a avut loc la Raum Wedding Hall in Yeoksam-dong, in Gangnam-gu, Coreea de Sud astăzi, 28 iunie 2013.

Sursa:
Foto: Hankooki, Donga, TV zilnic, StarN
http://dramabucks.com/kim-jae-won-gets-married/

joi, 27 iunie 2013

Filme: Bungee jumping of their own (2001)

Cunoscut ca si: 번지점프를 하다
Genul: Romance
Anul: 2000

Intriga:
În vara anului 1983, Tae-hee si In-woo se întânesc si se indragostesc unul de celalalt la prima vedere. La fel cum relaţia lor înfloreşte, Tae-hee este tragic ucisa.

Şaptesprezece ani mai târziu, In-Woo a devenit profesor de liceu si este casatorit cu o alta femeie. Odata cu inceperea unui an nou scolar, In-Woo este uimit să simta o atracţie copleşitoare pentru unul dintre elevi: Hyun-bin, de 17 ani, un băiat ale cărui maniere incep sa semene tot mai mult cele ale lui Tae-hee ...

Un film despre vechea scoala.

Distributia:
Lee Byeong-Heon
Lee Eun-joo
Hong Soo-hyeon
Nam Goong-min
Ahn Seo-jeong

Sursa:
http://koreanfan.com/bungee-jumping-of-their-own/
http://hangukyeonghwa.com/2012/12/09/bungee-jumping-of-their-own-%EB%B2%88%EC%A7%80%EC%A0%90%ED%94%84%EB%A5%BC-%ED%95%98%EB%8B%A4-710/

Filme: Lovers Vanished (2010)

 

Genul: Drama - Romance
Cunoscut ca si: The Day Before
Anul: 2010
Timp de rulare: 105min

Intriga:
Su-in, un fost bucătar este acuzat de uciderea sotiei sale, si este inchis. Pentru a-si dovedi nevinovăţia se imbolnaveste in mod intenţionat de virusul SIDA, facandu-si transfuzie cu sangele infestat a lui Sang-Byung, partenerul sau din inchisoare, în scopul de a ieşi din închisoare. 

Cand se întâlneşte cu iubitul soţiei sale, acesta isi mărturiseşte crima dar sare de pe faleza facandu-se astfel piedut şi fără speranţă pentru Su-in. Cum nu avea unde sa se duca, Su-in se duce la cafeneaua Le Luth condusă de misterioasa dar frumoasa Mia.

Mia a fost prietena lui Sang-Byung, dar ea si-a împuşcat prietenul atunci când a devenit martora la aventura lui de dragoste. Simţindu-se vinovat, Sang-Byung s-a predat poliţiei. De atunci, Mia si-a închis complet mintea spre exterior. Su-in începe să lucreze la cafenea ascunzandu-i lui Mia cine este ajungand  aproape unul de altul iar Su-în învaţă cum să gătească. 

Mia ii prezinta magia învăţata de la Sang-Byung. Cu toate acestea, zilele lor paşnice nu dureaza mult pentru ca poliţia vine sa-l aresteze pe Su-in.

Distributia:
Kim Nam-gil
Hwang Woo-seul-hye
Jeong Yoon-min
Yoon Je-moon
Oh Hye-seok

Sursa:
 

http://koreanfan.com/lovers-vanished/

Filme: Forbidden Quest (2006)

    

Genul: Adult - Comedy - Online Movies - Romance
Cunoscut ca si: Eum Ran Seo Saaeng
Anul: 2006

Intriga:
Yun-seo aduce vorba despre succesul uneii ‘povesti indecente’. Ezitand sa citeasca o astfel de carte el este mai curând inspirat să scrie una. Astfel, cere ajutorul capitanului familiei rivale şi infamilor paznici, Gwang-heon, ca sa-l ajute sa deseneze ilustraţiile pentru cărtea sa.

Cartea "Heukgokbisa" va fi in curând cel mai vorbit subiect din oraş şi în cele din urmă, este citita de Jeong-bin, concubina favorita a regelui. Cu implicarea lui Jeong-bin, doi oameni sunt curând atrasi într-o reţea complicată de intrigi de palat

Sursa:
http://koreanfan.com/forbidden-quest/

miercuri, 26 iunie 2013

Filme: The Servant (2010)


Genul: Adult - Drama - History - Online Movies
Cunoscut ca si: Bang-ja Chronicles
Anul: 2010
Marime:1 GB – 1CD
Timp de rulare:125min

Intriga:
Bang-ja se alatura nobilului Mong-lyong. Când Mong-lyong decide să-l ia sub aripa sa, Bang-ja ajunge să împartă o cameră cu inteleptul Ma. În timp ce-si impart camera, Ma il învaţă pe Bang-ja arta seductiei.

Atunci când intr-o zi Mong-lyong se plimba prin parc, o intalneste pe Chun-hyang, fiica proprietarului parcului, si se indragosteste de ea, cerandu-i lui Bang-ja sa-i aranjeze o întâlnire cu ea.

Dar Bang-ja o iubeste de asemenea pe Chun-hyang si caută sfaturi de la Ma. Ma ii zice lui Mong-lyong de intenţia reală lui Chun-hyang din dorinta de a câştiga o treapta peste statutul său social.

Fără să ştie, Mong-lyong ii cere pentru o a doua întâlnire lui Chun-hyang. Bang-ja este furios faţă de Mong-lyong pentru ca si-a folosit rangul nobiliar pentru a-i castiga inima lui Chun-hyang punand la care planul său de a folosi arta seductiei a lui Ma.

Bang-ja ii castiga inima şi trupul frumoasei Chun-hyang, dar sub condiţia ca acesta o va ajuta să se căsătorească cu Mong-lyong. Totul pare să meargă cum a fost planificat, dar când Mong-lyong afla de relatia lor, totul este pe cale să o ia o turnura neasteptata.

Distributia:
Kim Joo-hyeok
Ryoo Seung-beom
Jo Yeo-jeong
Ryoo Hyeon-kyeong
Oh Dal-soo
Song Sae-byeok

Sursa:
http://koreanfan.com/the-servant/

Filme: Green Chair (2004)

Green Chair (2004)
Genul: Adult - Online Movies - Romance
Cunoscut ca si: 녹색의자
Anul: 2004

Distributia:
Seo Jeong
Shim Ji-ho
Oh Yoon-hong
Kim Hye-ok

Intriga:
Filmul vobeste despre o relatie între o femeie frumoasa de treizeci şi doi ani de ani şi un tânăr. Cu o serie de scene explicite de dragoste, filmul urmăreşte pe cei doi îndrăgostiţi care încearcă să se ia la trântă cu atracţia lor reciprocă, cu sexualitatea şi dezaprobarea societăţii ...
Sursa:
http://koreanfan.com/green-chair/

Filme: Kiss Me, Kill Me (2009)

Kiss Me, Kill Me (2009)
Genul: Action - Comedy - Online Movies - Romance
Anul: 2009

Intriga:
Un criminal profesionist, Hyun-jun, angajat sa ajunga la o casa pentru a ucide un om în somn, ajunge sa descopere o femeie singură în pat. Ea in zapaceala produsa ii strigă lui Hyun-jun, "Ce e cu tine? Te-am platit, asa ca ucide-mă."

Jin-Young a decis să se sinucidă după o traumatică ruptura de iubitul ei cu care fusese timp de şapte ani. Cum vrea sa mearga la sigur, nu ia o doza de somnifere ci angajeaza un profesionist. Hyun-jun este furios pe femeie şi abandonează misiunea, în ciuda faptului că are un contract de îndeplinit.

TrailerSursa:
http://koreanfan.com/kiss-me-kill-me-2009/

Filme: Bad Guy (2002)

Bad Guy (2002)

Genul: Adult
Anul: 2002

Intriga:
Bad Guy este povestea unui om care atrage femei pentru prostituţie ca apoi sa-i devenina protector. Filmul a fost controversat pentru portretizarea gangsterului Frank, pentru prostituţie, precum şi pentru relatarea sclaviei sexuale si, cu toate ca a avut un box office minor care a afectat data lansarii acestuia, a avut un interes public înfloritor ocupand prima pozitie,  recunoscandu-se astfel valoarea regizorului...

Distributia:
Choi Deok-moon
Nam Goong-min
Lee Han-wi
Kwon Hyeok-ho
Jo Jae-hyeonSeo
Won
Kim Yoon-tae

Trailer


Sursa:
http://koreanfan.com/bad-guy/

Filme: The Concubine (2012)


Hangul: 후궁: 제왕의 첩
RR: Hugung: Jewang-ui Jeob
MR: Hugung: Chewang-ŭi chŏp
Regia: Kim Dae-seung
Producator: Hwang Yoon-jeong
Scenariul: Hwang Yoon-jeong, Kim Dae-seung, Kim Mi-jeong
Muzica: Jo Yeong-wook
Imaginea: Hwang Ki-seok
Editor: Kim Sang-beom
Distribuitor: Lotte Entertainment
Premiera: 6 iunie 2012
Timp de rulare: 122 min.
Tara: South Korea
Limba: coreeana 

Distributia:
Jo Yeo-jeong ... Shin Hwa-yeon
Kim Dong-wook ... Prince Seong-won
Kim Min-joon ... Kwon-yoo
Park Ji-young ... Dae-bi (Seong-won's mother)
Jo Eun-ji ... Geum-ok
Lee Kyung-young ... Chief eunuch
Park Cheol-min ... Pharmacy eunuch
Ahn Suk-hwan ... Shin Cham-pan (Hwa-yeon's father)
Jung Chan ... King
Oh Hyun-kyung ... vice premier
Oh Ji-hye ... court lady
Hong Yeo-jin ... court lady

Intriga:
The Concubine (Hangul: 후궁: 제왕의 첩; RR: Hugoong: Jewangui Chub; literal: "Royal Concubine: Concubine to the King") este un film istoric din 2012 din Coreea de Sud cu actiunea în dinastiei Joseon. Se centrează asupra a trei personaje:
- Hwa-Yeon (Jo Yeo-Jeong), care decide să intre in palatul regal ca fiind una dintre concubinele regelui, în scopul de a scăpa de sărăcie;
- Kwon-Yoo (Kim Min-Joon), un om sfâșiat între iubire și răzbunare;
- Regele Seong-won (Kim Dong-wook), care face o pasiune pentru Hwa-Yeon în ciuda nenumăratelor femeile aflate la dispoziția sa.

Aceste trei personaje formează un triunghi amoros condus de o pasiune periculoasă. Lupta pentru a supraviețui între zidurile palatului este intensă, și numai cei care sunt suficient de puternici pentru a depăși mediul acesta ostil pot supravietui.

Sursa:
http://marcuss70.blogspot.ro/2012/09/the-concubine.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+SerialeCoreenePuseDeMineSiDeAlti+%28Seriale+Coreene+puse+de+mine+si+de+alti%29
http://vk.com/video173878664_163114156?hash=8dff6caac1046148
http://forums.soompi.com/discussion/376378/movie-2012-the-concubine-%ED%9B%84%EA%B6%81-%EC%A0%9C%EC%99%95%EC%9D%98-%EC%B2%A9
http://www.youtube.com/watch?v=Xa_6aLXdqQ8
http://www.topvideohd.com/the-concubine-2012-film-online-subtitrat/
http://subscene.com/subtitles/the-concubine-2012

marți, 25 iunie 2013

Hyun Bin explica de ce a plans cand a iesit din armata

 

Hyun Bin explică lacrimile de la locul unde a iesit din armata

Actorul Hyun Bin  a explicat de ce a vărsat lacrimi in momentul in care a iesit din armata și a numit incidentul un "planul a eșuat." Jenat despre asta, el a explicat in @star1 Magazine: "A fost un plan de eșuat. Nu m-am putut controla. În interior mi-am spus că, chiar dacă situația ar avea loc, nu aș plânge. Dar lacrimile au venit inconștient."

De asemenea actorul a dezvăluit că el a fost foarte bucuros să fie înapoi acolo unde de fapt face parte si de aceea a vărsat lacrimi. Hyun Bin a adaugat: "Sincer, am avut din nou dorinta pentru a juca. Cred ca corpul meu a realizat asta înainte de mintea mea."

Sursa:
http://blog.dramafever.com/2013/06/hyun-bin-explains-his-tears-at-the-discharge-site/
Nate

Park Shi Hoo a trimis fanilor un mesaj scris de mana

S-a raportat cu întârziere faptul actorul Park Shi Hoo a lăsat fanilor un mesaj scris de mână, pe pagina lui personala din Japonia. 

Actorul Park Shi Hoo si-a dezvăluit intențiile de a reveni într-o scrisoare scrisă de mână pentru fanii lui. Scrisoarea a fost postata pe 17 iunie, pe site-urile fanilor lui.  

Se arată în scrisoare:
park shi hoo handwritten message  
"Bună ziua, aici este Park Shi Hoo. Vă mulțumesc tuturor fanilor care au fost in așteptare pentru mine. Pagina mea oficiala din Japonia s-a schimbat. Vă rugăm să o vizitați frecvent. Voi face o revenire într-o lumină bună în curând. Va iubesc. "

Viata lui Park Shi Hoo dar și cariera lui au ajuns intr-un impas dup ce a fost acuzat că a agresat sexual o actriță în devenire. Cu toate acestea, de luna trecută toate acuzațiile au fost retrase, iar zvonurile au ajuns de asemenea la un nivel mai mic.

 Acest mesaj vine după o jumătate de an de cand actorul a fost acuzat de viol în februarie. Acuzațiile au fost retrase pe 9 mai.

Sursa:
http://thekoreandrama.com/featured-korean-dramas/park-shi-hoo-leaves-handwritten-message-for-fans.html
http://blog.dramafever.com/2013/06/park-shi-hoo-leaves-a-handwritten-letter-for-his-fans/

luni, 24 iunie 2013

Ceremonia spiritelor pentru “Goddess of Fire”


Ce este un sageuk fără “mane of glory” - "pomana gloriei"?

Instantanee de la ritualul gosa (ritual șamanic în care in care sunt oferite alimente spiritelor, pentru a evita nenorociri și pentru a aduce noroc) pentru viitoarea drama MBC,  “Goddess of Fire, Jung-yi”, (denumit în continuare “Goddess of Fire”) au fost lansat și în ele, cititorii pot vedea momente sincere ale personalul si actorilor în costumele lor din drama sau casual.

“Goddess of Fire” este despre viața lui Yoo Jung, cel mai mare și primul artist de ceramica femeie din timpul dinastiei Joseon. Moon Geun Young joaca rolul principal, cel al lui Yoo Jung. In drama joaca, de asemenea, vedete precum Lee Sang Yoon, Kim Bum si Lee Kwang Soo.

Kim Bum joaca rolul lui Kim Tae Do, care a crescut cu personajul principal Yoo Jung și ii poarta o "iubire pura".

Jung Yi este iubită de prinţul Gwang Hae (Lee Sang Yoon), iar sentimentele acestui tânăr prinţ vor înduioşa.

Drama “Goddess of Fire” va fi difuzata după drama “Gu Family Book” si va completa saptamana. Ea va avea premierea pe 1 iulie, pe canalul MBC.
Video:
http://azianom.blogspot.ro/2013/07/jung-yi-zeita-focului.html

Sursa:
http://azianom.blogspot.ro/2013/07/jung-yi-zeita-focului.html
http://www.soompi.com/2013/06/24/stills-for-goddess-of-fire-give-glimpse-of-kim-bums-mane-of-glory/
Goddess of Fire Jung-yiKim BumKPLGLee Kwang SooLee Sang YoonMoon Geun Young

duminică, 23 iunie 2013

Lee Si Young si Eom Ki Joon in Vogue

Lee Si Young si Eom Ki Joon aduc atmosfera de groaza din viitorul lor film, thriller-ul The Webtoon: Foretold Murder, în paginile din luna iulie ale publicatiei Vogue Korea.

The Webtoon: Foretold Murder va avea premiera pe 27 iunie si va spune povestea unor serii de crime reale bazate pe webtoon.

Lee Si Young joacă rolul unui autor de webtoon în timp ce Eom Ki Joon joaca rolul unui politist care investighează crimele.

Sursa:
http://koreanvibe.com/lee-si-young-and-eom-ki-joon-in-vogue
eom ki joon, lee si young, The Webtoon : Foretold Murder, endorsement & magazine appearance

Jo Jung Suk pe coperta Cine21

Jo Jung Suk arată atât de frumos pe coperta publicatiei Cine21.

In prezent atlentatul actor de 32 de ani are rol principal in drama KBS, You’re the Best, Lee Soon Shin.

Mai târziu în acest an el va apărea în filmul The Face Reader, unde va juca alaturi de actorii Song Kang Ho si Lee Jung Jae.

Sursa:
http://koreanvibe.com/jo-jung-suk-covers-cine21

Kim Bum a avut parte de o "vacanta timpurie" in SingaporeDupa terminarea filmarilor la drama That Winter, The Wind Blows, Kim Bum a plecat in Singapore pentru o vacanta dar a avut si numeroase ședințe pentru a promova cea mai recentă colecție de linie de îmbrăcăminte Superdry. 

Sursa:
http://koreanvibe.com/kim-bum-gets-early-vacation-in-singapore

Kwon Sang Woo in Elvetia 

Kwon Sang Woo va apare in numarul din iunie al revistei Elle Korea, poze care vor prezenta călătoria sa recentă în Elveția, când a fost prezent la deschiderea magazinului pilot MCM de acolo.

Apropo, Kwon Sang Woo este singurul reprezentant din Asia invitați la eveniment.

Sursa:
http://koreanvibe.com/kwon-sang-woo-in-switzerland
kwon sang woo, endorsement & magazine appearance

Jang Hyuk vara in insula Saipan

 

Jang Hyuk a petrecut o parte din vacanța de vară în frumoasa insula Saipan.

Fotografiile au fost realizate pentru numarul din luna iulie a revistei Sure.

După ce a jucat rolul unui spion in drama de acțiune Iris 2, următorul proiect a lui Jang Hyuk este un thriller de actiune, The Flu. El joacă rolul unui pompier care, împreună cu un medic (jucat de Soo Ae), se vor lupta impotriva raspandirii unui focar mortal de virus gripal .

Sursa:
http://koreanvibe.com/jang-hyuk-in-summer-saipan
jang hyuk, the flu korean movie, endorsement & magazine appearance