sâmbătă, 20 iulie 2013

Guy Candy: Kim Hyun Joong a facut fotografii pentru Star1

Dacă ești prins pe ploaie, cel mai bine este de a avea o umbrelă, aceasta știm. Dar, în cazul în care umbrela este ținută de Kim Hyun Joong, cel mai bine e sa te rogi ca ploaia nu se opreasca prea curând in orice moment.

Pozele recente ale lui Kim Hyun Joong pentru @ Star1 sunt aici și tu cu siguranta ai de gând să le vezi cat mai repede:


Sursa:
http://blog.dramafever.com/2013/07/see-it-here-kim-hyun-joongs-star1-photospread/

JYJ au plecat in Franta pentru a munci


Săptămâna trecută JYJ și personalul lor s-a dus în Chamonix Mont-Blanc, Franța, în scopul de a face o sedinta foto pentru faimosul brand M-LIMITED.

De cele multe ori Chamonix Mont-Blanc este cunoscut numai cu numele de Chamonix, si este o statiune de turiști importanta datorită destinației de schi a stetiunii și frumoasei vederi al muntelui Mont Blanc.


Membrii echipei au alternat momentele de petrecere a timpului liber, Jaejoong a fost reperat de unii fani mergand pe bicicleta, și momente de plictiseală, dar cum a spus Junsu pe pagina personala de Twitter, ei nu prea au avut nimic de facut după fotografiere.

În ceea ce privește acest episod, Junsu a adăugat, de asemenea, că, acestia erau atât de plictisit ca au decis joace baseball, dar oamenii de acolo se tot pe uitau la ei într-un mod ciudat, așa că au crezut că europenii nu știu acest joc.


Inafara de unele momente de plictiseala, munca lor a fost amuzanta, asa cum confirmă Jaejoong pe contul său de Twitter:

 

"Photoshoot pentru M-Limited ~ ~ A fost amuzant ~ ~ o iarnă de iarnă fierbinte fierbinte" 

Sursa:
JYJ LINE, Jaejoong and Junsu twitter
chamonix, france, here, jaejoong, junsu, JYJ, m-limited, micky, Xia, yoochun

Top 10 actrite in Best Box Office

Potrivit Secretly, Greatly, se poate confirma faptul că din multitudinea de factori, participarea unui anumit un actor vedeta intr-o productie poate ajuta la atragerea mai multor persoane care sa vizioneze un film sau un serial. Atunci ma intreb, care actrita are cea mai mare miza in box office, dintre toate filmele lansate în a doua jumătate a anului 2013? Având în vedere această întrebare, am adunat mai jos cele mai bune 10 actrite care (conform unui sondaj de opinie facut de Nate News) au cel mai bun box office al anului:


1. Ha Ji Won

Sprijinul arătat de iubitorii de film pentru Ha Ji Won nu s-a clătinat. Într-un sondaj online, prezentat de către Max Movie si Daily Focus Newspaper, aproximativ 21,456 de oameni au raspuns ca actrita Ha Ji Won a fost in acest an “box office power winner”  Acesta este al doilea an la rând pentru Ha Ji Won cand castiga primul loc in box office. In cursul acestui an, actrita va reveni pe marile ecrane cu filmul The Huntresses, care va fi sigur o țină de top.


2. Kim Hye Soo

Desi actrita a fost in primii zece anul trecut cu "filmul de zece milioane" The Thieves (2012), recent a câștigat in popularitate jucand în drama The Queen of Office (KBS2). Pentru a doua jumătate a anului, actrita va reveni pe marele ecran in rolul unei gheise coreene care controleaza scena politică în The Face Reader, regizat de Han Jae Rim, si care-i are in distributie pe actorii Song Kang Ho și Lee Jung Jae. Alături de acești doi actori puternici, Kim Hye Soo va primi cu siguranta un alt impuls. Se pare că puterea ei in box office va capata vigoare pentru timp indelungat.
 

3. Son Yeh Jin

În afară de rezultatele de anul trecut de 13,2%, care o pozitionau pe locul doi, se pare Son Yeh Jin a dat lovitua in acest an. Cu toate acestea, locul 3 este un loc mic, dar cu un rol în drama Shark (KBS2), precum și odata cu lansarea noului ei film, The Accomplice, există destule șanse pentru o revenire.


4. Gong Hyo Jin AND 5. Jeon Do Yeon (A tie) 

Actrita care merge in box office putere pe locul 4 a jucat in “Gongvely” (Gong Hyo Jin + Lovely) si cea de pe locul 4 in “Queen Actress” Jeon Do Yeon.
 

Urmare a filmului din acest an, Gong Hyo Jin intenționează să joace într-o nouă dramă în luna august, The Master’s Sun (SBS). The Master’s Sun va fi scris de surorile Hong Jeong Eun and Hong Mi Ran. The Master’s Sun este o comedie romantica unica în care o femeie are toate lucrurile pe care oamenii răutăciosi și aroganti nici măcar nu le pot vedea sau auzi. În această dramă, Gong Hyo Jin joacă rolul lui Tae Shil Gong care vede o fantomă după un accident.

Cu aparitia ei din
Countdown (2011), Jeon Do Yeon a a ocupat locul 5 in box office, și se pregătește să reapară în The Way Home. În ea, Jeon Do Yeon joacă rolul lui Song Jung Yeon, care este o soție ce se ocupa cu vanzarea de de droguri livrarea, care este prinsa si inchisa într-o închisoare din Franța. Actorul Go Soo joacă rolul soțului Lim Jong Bae care încearcă să dovedească nevinovăția soției sale.


6. Jeon Ji Hyun AND 7. Han Hyo Joo (A tie)

După ce a apărut în "filmul de zece milioane" The Thieves, Jeon Ji Hyun a ocupat locul șase in box office in acest an. Pe locul 7 este actriță Han Hyo Joo, care a jucat în Gwanghae, the Man Who Became King (2012) si Love 911 (2012).. Cele două actrițe au fost incluse în top zece anul trecut, și au urcat pe locul 6 si 7 in acest an.
 

8. Kim Ha Neul, 9. Suzy, AND 10. Lim Soo Jung (3 la egalitate!)

Telespectatorii au ales pe actrita Kim Ha Neul pe locul 8 în box office, pe Suzy pe locul 9 și Lim Soo Jung pe locul 10. Kim Ha Neul a aparut in A Gentleman’s Dignity (SBS), Suzy in Architecture 101 (2012), iar Lim Soo Jung in All About My Wife. Prin aceste filme de succes, actritele au dovedit că numele lor striga cu putere: "Dacă această actrita joaca in acest film, atunci biletul la film este în valoarea ei."

Mai mult, Suzy a intrat în
“Box Office Power Top 10″, pentru prima dată, ceea ce reprezinta o mare realizare. Recent Suzy a jucata in Gu Family Book (MBC). Se pare Suzy poate urca in continuare pe primele locuri în următorii ani.
 

Sursa:
nate news, max news, daily focus newspaper
http://blog.dramafever.com/2013/07/guess-whos-the-top-actress-to-see-in-theaters-this-year-top-10-list-included/

Uhm Tae Woong si Kim Ok Bin in ‘Sword and Flower’

기사 이미지 

In episodul de săptămâna trecută al dramei Sword and Flower, Moo Young (Kim Bin OK) și Yeon Choong (Uhm Tae Woong) au fugit pe străzi în miez de noapte. Veavand alta opțiune, decat sa se tina de mana, în scopul de a proteja printesa, primul contact fizic între cei doi apare ca a dezvăluind o furtuna de sentimente.

Primul contact fizic a progresat în sudul Provinciei Jeolla. Personalul dramei a declarat, cu așteptări mari: "A fost o scenă frumoasă. Cred că sentimentul dragostei cu nabadai va fi ilustrat în întregime în film."

Sursa:
nate news

Hugh Jackman a aparut in spectacolul de varietati “Star King”

Hugh Jackman Appears on Variety Show “Star King”

Potrivit Star Today, actorul de la Hollywood Hugh Jackman si-a făcut recent apariția in spectacolul SBS de varietati, “Star King”, găzduit de Kang Ho Dong.

Hugh Jackman a ajuns în Asia pe 15 iulie, fiind in turneu pentru premiera celui mai recent film al sau “The Wolverine”. El a aparut pe platourile de filmare “Star King” în Seul, și si-a arătat talentele in indivertisment. 

Hugh Jackman on Star King 

El a povestit cateva povesti despre cum si-a făcut mușchii și si-a pregătit trupul, impreuna cu antrenorul sau personal, pentru filmul “The Wolverine”. El si-a dovedit cu siguranță puterea atunci când l-a luat pe Kang Ho Dong pe umar! De asemenea, Jackman, a dansat cu fatele din grupul SISTAR, aratandu-si astfel numeroasele sale talente și farmece.

Internautii au comentat: "Hugh Jackman și Kang Ho Dong fac o combinatie racoritoare," "Va fi capabil Hugh Jackman să se adapteze la Star King?" si "Sunt foarte emoționat sa ved modul în care cele două vedete s-au descurcat in spectacol."

Episodul va fi difuzat pe 20 iulie.

Sursa:
http://www.soompi.com/2013/07/18/hugh-jackman-appears-on-variety-show-star-king/
Hugh JackmanKang Ho DongKPLGSISTARStar King 

Kim Nam Gil va lansa un album si un DVD in Japonia pe 24 iulie

 

Pe 24 iulie, după finalizarea filmarilor la Shark (Don't Look Back ), drama in care joaca in prezent, actorul Kim Nam Gil va organiza reuniunea de o zi cu fanii pentru lansarea simultană a primului sau single "'Roman' și DVD-ul la documentarul de călătorie 'Way Back To Road'.

Sursa:
http://kimnamgilstory.blogspot.ro/2013/07/news-2013-kim-nam-gil-to-launch-his.html
Kim Nam Gil, news, Roman, Way to the Road, kstylenews 

vineri, 19 iulie 2013

Cazul Park Si Hoo închis definitiv (Actualizare)

Armchair

BREAKING NEWS!

Fan Clubul Sihoorang, fan clubul oficial a lui Park Si Hoo din Coreea, tocmai a anunțat că au fost date informați de către societatea de administrare PSH că situația sa este în sfârșit definitivata.

Procurorii au anunțat pe 10 mai că PSH și A si-au retras reciproc acuzațiile  și presupusul caz de agresiune sexuală împotriva lui PSH și contraprocesul său pentru pretinsul șantaj și calomnie împotriva lui A au fost închise în mod oficial.

Astăzi, procurorii l-au informat pe PSH că litigiul rămas cu fostul său manager al companiei ce il reprezenta a fost, de asemenea, rezolvat și a fost inchis, Park Sihoo dovedindu-set nevinovat in acest caz împotriva proprietarului agenției lui anterioare.

Deci, aceasta înseamnă ca Park Si Hoo este acum complet absolvit de orice procese, toate procedurile legale împotriva Park Si Hoo fiind acum închise oficial. Acest lucru trebuie să fie cea mai bună veste din ultimele 5 luni. Toti suporterii lui PSH au stat lângă el in tot acest timp si pot avea acum un oftat de ușurare.

Acum, marea întrebare este: Când isi va face PSH revenirea?

Exista zvonuri precum că în prezent actorul participa la o sedinta foto in Los Angeles, pentru o revistă japoneză, dar reprezentantii sai nu au comentat pentru a confirma sau nega zvonurile.

2013.07.19       18:06

Mai jos este printscreen din SHR (chineză și engleză nu sunt chiar la fel):

Coreeana:
shr-20130719k

Engleza:
shr-20130719e

Sursa:
http://parksihoo4u.com/
http://parksihoothailand.blogspot.ro/2013/07/closure-of-all-legal-proceeding-by-park.html
http://cafe.daum.net/pyungholove.  Thanks!

Lee Min Ho se bucură de șederea sa în Filipine

După concert, Lee Min Ho va rămâne pentru o vreme în Filipine. Fiind a doua vizita în Filipine, prima a fost o intalnire cu fanii sponsorizata de banca / și a doua vizita fiind concert său în Filipine. Dupa concerte el a trimis un mesaj tuturor fanilor din Filipine spunand.

"Magandang gabi.
Salamat po. Manila. Masayaba Kayo ㅎ ㅎ"

Apoi, el a postat o fotografie pe contul său LINE care-l arata mancand din bucătăria filipineza. "Aceasta este karekare."A spusel pe contul său LINE. După ce a fost încântat de Kare-Kare, el încearca chiar suc de mango și spune: “Mango juice. ”Concertul său din Filipine a avut mare succes. Fanii lui l-au susținut tot timpul. Domul a fost plin cu toți fanii lui Min Ho din Filipine.  

Chukahaeyo Min Ho oppa!  

Fanii din Manila te iubesc și te asteapta pentru următoarea revenire!

Dramele coreene din a doua jumatate a lui 2013

Ei bine, am terminat prima jumatate a anului, și este practic vara. Un nou lot de drame coreene abia au început, inclusiv: Shark, I Hear Your Voice, Nail Shop Paris, Dating Agency: Cyrano, Monstar, si Hearltess City.. În acest post, însă, vreau menționez cateva viitoare Kdramas pe care le aștept cu nerăbdare. După cum știm cu toții, tot ceea ce trebuie să ajungă la un sfârșit ajunge la sfarsit, dar în lumea coreeana sfârșitul unei drame  înseamnă începutul unei drame noi, eventual uimitoare.

Kyung Soo Jin
sursa: koreandrama.org
Eun Hee

Link: AsianWiki, Han Cinema
Distributia: Kyung Soo Jin (Shark) and Lee Jun (The Slave Hunters)
Premiera: 24 iunie 2013

Gânduri: Se pare ca este practic ca sute de alte drame coreene care implică secrete de naștere, o fată geloasa și un triunghi amoros. Mi-a plăcut Kyung Soo Jin cum a jucat rolul tinerei Hae Woo in Shark, deci am în vedere sa ma uit la aceasta drama, dar nu sunt sigura 100% doar pe baza informațiilor pe care le-am găsit până acum.

Moon Gun Young
sursa: viki.com
Jung Yi, the Goddess of Fire

Link:  AsianWiki, Han Cinema, Couch Kimchi
Distributia: Moon Gun Young (Cheongdamdong Alice, Mary Stayed Out All Night) si Lee Sang Yoon (Life is Beautiful)
Premiera: Iulie 2013

Gânduri: Acesta este un Sageuk despre prima femeie care a lucrat cu ceramica in epoca Joseon. Se pare ca acesta drama ar putea să fie incredibil de plictisitoare sau epica și interesanta.

Kim Jae Won
sursa: soompi.com
Scandal

Link:  AsianWiki, Han Cinema
Distributia: Kim Jae Won (Can You Hear My Heart, May Queen) and Jo Yoon Hee (Nine, Lie to Me)
Premiera: Iulie 2013

Gânduri: Ar putea fi interesant. Plotul vorbeste despre Jae Won, ca un detectiv afla ca tatăl lui a fost răpit. Voi încerca sa ma uit pentru că îmi place Jae Won, sa sperăm că va fi mai bine decât ultima dramă May Queen.


Lee Jun Ki
sursa: photucket
Two Weeks

Link: AsianWiki, Han Cinema
Distributia: Lee Jun Ki (Arang and the Magistrate, My Girl) and Kim So Yeon (IRIS 2, The Great Seer)
Premeira: August 2013

Gânduri: O să fie despre un om care este acuzat de crimă și află că are o fiică cu leucemie, și își petrece două săptămâni in încercarea de a-i salva viata. Cred că Lee Jun Ki va fi mare într-un rol ca asta. Aștept cu nerăbdare să-l vad!

Sung Dong Il and Lee Il Hwa
sursa: facebook.com
Answer Me 1994

Link: Drama Beans, AsianWiki, Han Cinema, The Drama Corner
Distributiat: Sung Dong Il and Lee Il Hwa (parintii din Answer Me 1997)
Premiera: Mai tarziu in 2013

Gânduri: Answer Me 1997 a fost una dintre cele mai bune drame din 2012, deci cred că mulți fani ai dramelor vor fi încântați de ceea ce va fi o continuare. Până în prezent, nu există nici o informație certă, dar se pare ca se poate începe difuzarea din aceasta toamna.

Lee Min Ho and Park Shin Hye
sursa: vingle.net
The Heirs

Link: AsianWiki, Han Cinema, DramaFever Blog
Distributia: Lee Min Ho (Boys Over Flowers, Faith), Park Shin Hye (You're Beautiful, Flower Boy Next Door) Choi Jin Hyuk (Gu Family Book, Panda and Hedgehog)
Premiera: mai tarziu in 2013

Gânduri: Am nevoie de mai mult Lee Min Ho în viața mea. Am ascultat albumul lui My Everything, dar am nevoie de mai mult decat niște imagini. De un lucru sunt sceptica, ca aceasta drama va fi plina de de elevi de liceu. Lee Min Ho este mai în vârstă desi nu cred că pare batran, dar totusi nu poate sa mai para un elev de liceu. Vom vedea ...

Sursa:
http://www.kdramatherapy.com/2013/06/upcoming-korean-dramas-2013.html

Two Weeks (투윅스 ) 2013

 

Drama: Two Weeks (working title)

Romanizare: Toowikseu
Hangul: 투윅스
Regia: Son Hyeong-Seok
Scenariul: So Hyeon-Kyeong
Canal de difuzare: MBC
Premeira: 7 August 2013
Runtime: miercuri & joi 21:55
Limba: coreena
Tara: Coreea de Sud

Intriga:
Un barbat (Lee Joon-Gi) isi trăiește viața fara noimă.El este acuzat pe nedreptdecrimă. Omul afla ca are o fiica bolnava de leucemie. Pentru următoarele două săptămâni, el se luptă să-și salveze fiica dar si insasi viata lui.

Actorul Lee Jun Ki se va intoarece pe micul ecran in 2013 cu o noua drama MBC "TWO WEEKS". Pe 6 mai , agentia IMX a anuntat intoarcera lui Lee Jun Ki in noua drama scrisa de So Hyun Kyung.

Note:
Drama va fi difuzata de MBC miercuri si joi de la ora 21:55, in interval de timp ocupat anterior de "The Queen's Classroom", urmat de  "Medical Top Team" Octombrie, 2013 MBC.

Cred că Lee Jun Ki va fi mare într-un rol ca asta. Aștept cu nerăbdare să-l vad!

Distributia:
Lee Joon-Gi - Jang Tae-San
Kim So-Yeon - Procurorul Park Jae-Kyung
Park Ha-Sun - Seo In-Hye
Ryu Soo-Young - Detective Im Sang-Goo
Song Jae-Rim - ucigas
Lee Chae-Mi - Soo-Jin (fiica lui Jang Tae-San)
image

Lee Jun Ki - Jang Tae San
E un tip acuzat pe nedrept de crimă care descoperă că are o fiică care suferă de leucemie și ca mai are doar două săptămâni pentru ea sa o salveze.
 
Kim So Yeon - Park Jae Kyung
Un anchetator care se ocupă de cazul de crima a lui Jang Tae San. Ea trebuie sa-l prinda pe Tae San, dar este foarte probabil sa-l gaseasca într-adevăr nevinovat și-l ajute cu cauza sa.
 
Park Ha Sun - Seo In Hye
Prima dragoste a lui Jang Tae-San, pe care el nu o poate uita. Jang Tae-San devine acuzat pe nedrept de uciderea ei. Jang Tae-San a abandonat-o pe Seo In-Hye, dar ea i-a crescut fiica. Cei doi se intalnesc după 8 ani, ea riscand asta ca -și salveze fiica.
 
Ryu Soo Yong - Im Sang Goo
Un detectiv talentat născut dintr-o linie lungă de polițiști din familia sa. El încearcă să-l puna pe Jang Tae San în spatele gratiilor, și intră într-un triunghi amoros cu Tae San si Seo In Hye.
 
Jo Min Ki - Moon Il Seok
El a pregătit totul ca să se transforme intr-un om de afaceri important, dar legal. El arata cool, dar este de fapt rece și crud pe dinăuntru. El face totul cu puterea pentru a scăpa de ceva din trecutul lui și se va apropia de Jang Tae-san ca o umbră întunecată, fiindca stie un secret sumbru despre el.
 
Song Jae Rim - Ucigas
Un ucigaș expert care-l urmareste pe Tae San. 

Sursa: 
Asianwiki
http://forums.soompi.com/discussion/2016826/upcoming-drama-2013-two-weeks-%ED%88%AC%EC%9C%85%EC%8A%A4
http://asianwiki.com/Two_Weeks_-_Korean_Drama

Lee Byung Hun si Catherine Zeta-Jones in paginile Elle Korea
Sursa:
http://sunshineemine.blogspot.ro/2013/07/lee-byung-hun-and-catherine-zeta-jones.html

Suzy de nerecunoscut pentru Harper Bazaar

suzy 1 

Suzy la modă pentru Harper Bazaar.

Ea apare de obicei naturale, cu fața ei drăguța asa ca că pentru Suzy a fost o indrazneala sa apara cu un make-up asa de sexy in cele mai noi poze pentru Harper Bazaar Coreea.

Fotografiile au fost realizate în Franța, după ce a terminat-o drama Gu Family Book.

suzy 4
suzy 3

Sursa: 
http://koreanvibe.com/fashionable-suzy-for-harpers-bazaar
endorsement & magazine appearance

Lee Min Ho face surf

lee min ho 

Pe 17 iulie, Lee Min Ho si-a incantat fanii lui cu trupul tonifiat dupa ce a postat o fotografie cu el în timp ce facea surf pe o plajă.

De asemenea, el si-a făcut fanii curiosi intreband in imagine: "Ghicește, unde sunt".

Se pare Lee Min Ho a practicat surf-ul pentru drama viitoare
The Heirs, ca va fi difuzat in luna octombrie și, de asemenea, s-a bucurat de pauza de vară între pauzele concetului sau asiatic.
 
Sursa:
http://koreanvibe.com/lee-min-ho-surfs
Lee Min Ho’s twitter

joi, 18 iulie 2013

Happy Birthday Taemin!


E ziua lui Lee Taemin! Cel mai tanar membru SHINee  are în mod oficial 20 de ani! Ugh!!! Încă îmi amintesc când a venit in grupul SHINee si a debutat pe pe scenă.  

Taemin a era în 2008 atât de mic și drăguț, cu tunsoarea lui castron facand dansul solo ! El avea in jur de 15 ani când a debutat, îți vine să crezi asta?!  

Cunoscut ca super drăguț și frumos, astăzi, Taemin s-a transformat intr-un barbat frumos și chiar i s-a dat porecla de "Tae-Man." Puteti vedea si voi ca am dreptate!!

Happy Birthday Taemin!

Sursa:
http://blog.dramafever.com/2013/07/happy-birthday-taemin/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=happy-birthday-taemin

Kim Junsu va apare pe pagina Premiilor Grammy SUA

Junsu a acordat de un interviu paginii Grammy in timp ce era in Los Angeles, Statele Unite ale Americii pentru a filma un videoclip.


 

Idolul grupului JYJ, Kim Junsu ca apare pe pagina principală a paginii premiilor Grammy.

C-JeS Entertainment a declarat: "În timp ce Kim Junsu era în Los Angeles, Statele Unite ale Americii, pentru a filma un videoclip, el a primit o propunere pentru un interviu de la premiile Grammy. In acest interviu, el a prezentat al doilea album solo și a vorbit despre ceea ce a facut în ultima vreme. Videoclipul va fi lansat pe pagina premiilor Grammy  în după-amiaza zilei de 19 iulie." 

De asemenea, C-JeS a adăugat: "Kim Junsu va onora pagina principală al premiilor Grammy, alături de vedete, cum ar fi Matthew Morrison si LL COOL JJ. Speram ca acest interviu va fi o veste de bun augur pentru fanii săi din America de Nord." 

Între timp, al doilea album solo Kim Junsu a dominat topurile iTunes în opt țări și a avut un răspuns exploziv de la fanii interni si internationali deopotrivă. El va organiza primul concert din turneul său asiatic in Bangkok, Thailanda pe 20 iulie. 

Sursa:
edaily, dongbangdata.net
http://www.dbsknights.net/2013/07/trans-130719-kim-junsu-graces-homepage.html

Lee Jong Suk si IU nu s-au inteles prea bine?

Au existat zvonuri precum ca Lee Jong Suk și UI nu s-au înțeles prea bine în momentul în care ambii au fost prezentatori pentru "Inkigayo"

IU Lee Jong Suk 
"Retro Studenții" UI și Lee Jong Suk (Foto: SBS)

Atunci când camerele s-au oprit, ei au refuzat să vorbească unul cu altul. 

Surprinzator, Lee Jong Suk a admis ca in spectacol de varietati "“Incarnation” ei nu au vorbit unul cu altul decât in fata camerelor care ii filmau. 

El a mai explicat UI a dat de multe ori idei cu privire la costume. 

Odată UI vrut să aibă o temă de "Peter Pan" 

....  Și UI a devenit Tinkerbell în timp ce Jong-suk a devenit Peter Pan.

tinkerbell iu 

“Tinkerbell si Peter Pan” IU si Lee Jong Suk (Foto: SBS) 

Într-un alt episod, ei s-au imbracat ca Léon vede Mathilda (The Professional), care a fost, de asemenea, ideea lui UI.


leon and mathilda

 “Leon si Mathilda” IU si Lee Jong Suk (Sursa: SBS)  

Și chiar ca oameni de zapada ...

IU lee jong suk

“Oameni de zapada” IU si Lee Jong Suk (Sursa: SBS)

 El a fost un pic deranjat de asta.

El a recunoscut atunci că el nu-i place UI. Dar, de când Lee Jong Suk a demisionat ca prezentator, intre ei crescand pasiunea dupa o ceartă.

Lee Jong Suk a întrebat-o pe UI: "De ce ai făcut astfel de lucruri? Știai că-mi nu-mi plac lucruri de genul asta". UI i-a spus ea a vrut doar sa iasa un spectacol bun.

Ei au devenit prieteni foarte apropiați de atunci.


Sursa:
http://seoulawesome.wordpress.com/2013/06/05/lee-jong-suk-and-iu-didnt-get-along-well/

Won Bin si Lee Na Young se intalnesc…

Lee Na Young WOn Bin 
Won Bin si Lee Na Young

Won Bin (35) si Lee Na Young (34) au fost surprinsi intalnindu-se! 

Lee Na Young Won Bin
 Lee Na Young si Won Bin (ascunzandu-se)

Ambele vedete au fost surprinse în aceeași locație de 8 ori intr-o lună. Intalnirile lor au fost de multe ori 2-zile-1-noapte ca durata.

 Ambele vedete au același stilist și sunt în aceeași companie, si s-au intalnit frecvent. Era firesc ca ei încep să-si se dezvolte sentimentele și, recent, au progresat într-o relație.

Agenția lor, eden9 a confirmat relația lor. 

Sursa:
http://seoulawesome.wordpress.com/2013/07/03/won-bin-and-lee-na-young-dating/

Taecyeon a pozat pentru 1stLook

Taecyeon (옥택 연) din trupa 2PM , a facut recent un pictorial pentru First Look.

Dupa o pauza de doi ani membrul 2PM a făcut în cele din urmă o revenire in acest an, cu albumul GROWN”. De asemenea el va juca în drama tvN, “Who Are You” ca detectiv.

Sursa:
http://www.firstlook.co.kr/
http://kordream.blogspot.ro/2013/07/taecyeon-para-1st-look.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/ZEjE+%28*[Korean+Dream]*%29