sâmbătă, 3 august 2013

Lee Jin-wook va reveni cu un thriler de actiune

 

Dupa ce a fost erou in drama Nine, Lee Jin-wook adaugă un film la programul său viitor aflăndu-se în negocieri finale pentru a se alătura filmului Point Blank (À bout portant), un remake al thriller-ului francez, pentru care mai devreme si-a exprimat disponibilitatea Ryu Seung-ryong. Poate un ecran sa cuprinda multa actiune dintr-o dată? Sunt gata pentru a afla.

Lee Jin-wook și Ryu Seung-Ryong vor forma probabil o alianță în film, în care Ryu este un criminal vânat de politisti si asasini deopotrivă. Lee Jin-wook este un medic care il ajută Ryu (el fiind o asistentă medicală în original) și atunci când soția doctorului este răpita cei doi își unesc forțele pentru ao salva.

Îmi place Ryu Seung-Ryong în tot ce face și Lee Jin-wook care abia a revenit din serviciul militar pare ca a avut norocul de a alege proiecte interesante. Cariera sa trecuta a fost mai mult inegală iar acum thriller-ul de actiune pare a fi o alegere bună pentru actor, si-mi place ideea parteneriatului lor neașteptat. Abia astept sa-l vad.

Remake-ul Point Blank va începe filmările la sfârșitul acestei luni.

Sursa:
http://www.dramabeans.com/2013/08/lee-jin-wook-lines-up-action-thriller-film/
E News 24

A carui par e mai frumos: Kim Bum vs Sung Hoon


Kim Bum carejoaca in Goddess of Fire Jeongi’ și Sung Hoon, care a jucat în Faith , arata uimitor cu parul "fantezie", dar care il poarta mai bine? Observați ca doi poartă părul lor "fantezie" in acelasi stil exact cu partea de breton. OK, parul "fantezie" a lui Kim Bum are volumul un pic mai în față, și Sung Hoon a adăugat o coada de cal eleganta în partea de sus, dar ei arata la fel! Ambii sunt imbracati in albastru și costumele lor se potrivesc perfect cu infatisarea lor.

Dintre clasicul blond vs parte bruneta, ce veti alege? Vei fi in Echipa lui Kim Bum sau in Echipa lui Sung Hoon. Bătălia pentru parul lung "fantezie" începe!


  Sursa:
http://blog.dramafever.com/2013/08/who-does-it-better-the-kim-bum-vs-sung-hoon-long-fantasy-hair-edition/?utm_source=twitter.com&utm_medium=tweet&utm_campaign=df%20news

joi, 1 august 2013

Rain a amanat intalnirea oficiala cu fanii

 

Potrivit unui anunt din 31 iulie facut de Cube Entertainment, agenția lui Rain, prima sa întâlnire post-militară cu fan clubul său oficial, "Cloud", care a fost inițial programată pentru 4:00 pe 3 august la Universitatea Kyunghee, a fost amânată. Mai multe mii de fani s-au intalnit la rândul lor, până la eveniment. Rain a fost eliberat din activitatea militara, acum trei săptămâni.

Agenția a declarat: "Ne cerem scuze pentru că s-a amâna întâlnirea cu fanii care era in curs de organizare. Avem de gând să face un anunț ulterior cu un nou program. Vom munci din greu pentru a avea o performanță bună, pentru toți fanii care au așteptat atât de mult. "

Cu aceasta ocazie, primul concert oficial a lui va fi la Festivalul de Muzica Sonic Bang, care va avea loc pe 24 august, în Bangkok, Thailanda. Sonic Bang este cel mai mare festival de muzica din Thailanda. În acest an, artiștii internaționali Far East Movement si Jason Mraz vor participa împreună cu Epik High, un mare muzician din Coreea.

Agenția a adăugat că Rain nici măcar nu a început să lucreze la următorul său album. Din moment ce el a fost eliberat recent din armata, isi va lua ceva timp liber pentru o vreme.

Cube Entertainment a anunțat oficial ca în luna mai au semnat un contract cu Rain.

Sursa:
official fanmeeting, rain, Starnews

Song Joong Gi va pleca in armata pe 27 august

 

Potrivit unui anunt din 1 august facut de agenția Blossom Divertisment, Song Joong Gi va merge pe 27 august în centrul de formare in armată din Choonchun provincia Kangwon și va servi ca soldat obișnuit după ce va termina instruirea militară de bază.

Song si-a exprimat sentimentele prin intermediul agentiei lui, spunând: "Am primit o comunicare de la Administrația Militara Manpower acum cateva zile si voi intra in armata pe 27 august. Voi încheia toate activitățile mele înainte de intrarea în centrul de formare. Apreciez toată dragostea și sprijinul vostru, din toată. O să-mi fac datoria militară timp de doi ani de bine și sper să vă văd din nou cu o dramă buna, după aceea. Rămâneti sănătosi! "

Song a debutat în filmul The Frozen Flower in anul 2008 și a devenit popular datorita jocului său impresionant în seriale KBS 2TV, Sungkyunkwan Scandal si SBS, The Deep Rooted Tree. El a câștigat si mai multa popularitate anul trecut ca actor principal în drama KBS, No Such Thing As Nice Guy și filmul Werewolf Boy..

Actorul se va întâlni fanii sai in data de 17 august, prin fan clubul sau oficial Ki Aile, în cadrul celei de a treia reuniunii ale sale cu fanii, sub titlul de “Our Stories”.

Sursa:
military service, songjoongki, Starnews

marți, 30 iulie 2013

Kim So Yeon in roz pentru Elle

kim so yeon 2  

Kim So Yeon promoveaza noua drama Two Weeks în cel mai nou numar al revistei Elle. 

Într-un interviu dat pentru revista, actrita de 32 de anii a spus ca s-a alăturat dramei Two Weeks datorita încrederii care a avut-o pentru ea scriitorul So Hyun Kyung, cel care a scris, de asemenea, Prosecutor Princess si dramă anterioara Kim So Yeon . 

Two Weeks va fi difuzata incepand cu 7 august.

kim so yeon 1kim so yeon 3

Sursa:
Donga
http://koreanvibe.com/kim-so-yeon-in-pink-for-elle

luni, 29 iulie 2013

Kim Hyun Joong a lansat MV-ul pentru piesa "Your Story"


Kim Hyun Joong Rilis MV Lagu "Your Story" 

Nu mai este nevoie să așteptam fiindca Kim Hyun Joong a lansat în sfârșit videoclipul complet pentru piesa "Your Story", care face parte din al treilea mini-album "Round 3".

Lansat pe 29 iulie, MV-ul la  "Your Story" include diferite elemente, cum ar fi apa, foc, vânt, împreună cu sunetele de pian și chitară pentru a simboliza noaptea si sentimentele pe care o fata le simte pentru iubitul ei, în funcție de versurile din melodie.

De MV s-a ocupat Jo Soo Hyun care s-a ocupat, de asemenea, de videoclipul lui Psy "Gangnam Style" și "Gentleman".

Sursa:
http://www.koreaindo.net/2013/07/kim-hyun-joong-rilis-mv-lagu-your-story.html

"Kang Ho Perinatology" s-a amantat pentru ca Kim Myung-min si Ko Joon-hee au demisionat

 

Filmul "Kang Ho Perinatology" s-a oprit datorita faptului ca Kim Myung-min si Ko Joon-hee au demisionat.

La un moment dat producția filmului a fost amânată din cauza problemelor de investiții și acest lucru a dus la un conflict în activitatea actorilor Kim și Ko care aveau programate alte activitati in perioada imediat urmatoare termanrii filmarilor.

"Kang Ho Perinatology" este o comedie despre o femeie detectiv insarcinata. Regizorul dramei este, de asemenea, ocupat cu altceva nou.


Sursa:
sports.hankooki.com/l... ( English )