sâmbătă, 17 august 2013

Jeon Ji Hyun s-a tranformat intr-o ademenitoare Lady Dior pentru “Vogue Korea”

Jeon Ji Hyun Transforms into Alluring Dior Lady for “Vogue Korea”

Jeon Ji Hyun  s-a transformat recent într-o doamnă Christian Dior.

Jeon Ji Hyun s-a transformat perfect într-o Doamna Dior pentru numarul din septembrie al revistei “Vogue Korea”. Ea isi afișează trupul perfect și picioare lungi, in tinute diferite.

Jeon Ji Hyun  a fost prima celebritate coreeana care a primit o invitație la show-ul haute couture Christian Dior, care a avut loc la Paris in luna iulie. Pentru sedinta foto, Jeon Ji Hyun a fost model pentru Colectia Dior toamna/iarna 2013.

O sursă a comentat despre sedinta foto: "Jeon Ji Hyun are o imagine modernă, dar atunci când si-a pus pe ea hainele Dior, le-a conferit o eleganta retro," și "In fiecare cadru, cu machiaj și stiluri de păr diferite, Jeon Ji Hyun a creat atmosfere diferite, dovedindu-se un cameleon"

Între timp, Jeon Ji Hyun a fost distribuita impreuna cu Kim Soo Hyun in urmatoarea dramă SBS, “The Man From The Stars”.

vogue jeon ji hyun 1vogue jeon ji hyun 4

Sursa:

http://www.soompi.com/2013/08/17/jeon-ji-hyun-transforms-into-alluring-dior-lady-for-vogue-korea/ jeon ji hyunKPLGVogue Korea

Se zvoneste ca actorul Park Shi Hoo va reveni in Coreea

Park Shi Hoo’s Rep Speaks Up About the Rumor of the Actor Returning to Korea
Sursa:
http://www.soompi.com/2013/08/16/park-shi-hoos-rep-speaks-up-about-the-rumor-of-the-actor-returning-to-korea/

Cine este celebritatea nr.1 cea mai cautata pentru o intalnire pe nevazute? Este Lee Jong Suk, Song Joong Ki, sau Kim Soo Hyun ...

Who Is the No.1 Celeb Wanted for a Blind Date? It Isn’t Lee Jong Suk, Song Joong Ki, or Kim Soo Hyun…

Ei bine, castigatorul a fost:

Park Hyung Sik de la ZE:A !

Acest idol este în creștere popularitydue de la "copilul soldat" la personajul de duminică in spectacolul de varietati MBC, "Real Men." Ca urmare a acestei popularitati, Park Hyung Sik a fost votat de catre femei pesonalitea numarul unu cu care ar dori să mearga la o întâlnire, asa cum  specifica portalul Media Tong.

Rezultatele sondajului au venit din voturile a 150 de femei necasatorite in varsta de 30 de ani. Întrebarea a fost: "Cu care dintre celebritile tinere de sex masculin vrei să te duci la o intalnire pe nevazute?"


Park Hyung Sik

Park Hyung Sik a câștigat cu 45,3% din voturi, urmat de Lee Jong Suk cu 32%, Kim Soo Hyun cu 14%, iar pe locul patru s-a situat Song Joong Ki cu 6,7% (sursa). Aceste rezultate ar putea fi o surpriză pentru mulți oameni care stiu că ultimele trei vedete de sex masculin au dominat sondajele de popularitate unul după altul in ultimul an sau cam asa ceva.

In prezent Park Hyung Sik este ocupat cu promovarea albumului “The Ghost of Wind“ impreuna cu ZE: A, care apare pe “Real Men,” are repetitii pentru muzicalul “Bonnie and Clyde” , și se pregateste pentru drama “The Heirs”.

Dar parerea ta care e? Cu care vedeta ai vrea cel mai mult la o intalnire pe nevazute?

Hyung Sik, Song Joong Ki, Lee Jong Suk, sau Kim Soo Hyun? Sau altcineva?

Eu am votat si mi-a iesit:
Park Hyung Sik  8.1%
Song Joong Ki  39.65%
Lee Jong Suk  22.89%
Kim Soo Hyun  13.95%
Altii  15.41%

Sursa:
http://www.soompi.com/2013/08/16/who-is-the-no-1-celeb-wanted-for-a-blind-date-it-isnt-lee-jong-suk-song-joong-ki-or-kim-soo-hyun/
Kim Soo HyunKPLGLee Jong SukMedia Tongpark hyung sikSong Joong Ki

vineri, 16 august 2013

Tinuta de birou a lui Choi Daniel in "Hope For Love"


Drama KBS 2TV, "Hope for Love" il arata pe Choi Daniel (Cha Ki-dae) intr-o tinuta se birou. In imagine Choi Daniel poartă o tinuta clasica de birou. Mâneci sale au fost rulate puțin în sus și de la sine îl face să arate atât de diferit ca de obicei. Choi Daniel va juca rolul unui personaj de elita, rațional și realist. El iese în evidență fata de ceilalti cu capacitatea de a citi femelei. El va avea un dulap mare și, de obicei, poartă costume. 

Un membru al echipei dramei a spus: "Choi Daniel a fost turnat în caracterul său și se potriveste perfect cu acesta. Din fericire, drama va fi distractiva. Vor exista lucruri despre el care nu a mai fost văzut înainte "

"Hope for Love" atrage puncte de vedere diferite in ceea ce priveste relațiile dintre bărbații și femeile în 20 de ani. Regizat de Lee Eun-jin de la "Bread, Love and Dreams". Drama va fi difuzata în septembrie. 

Sursa:
 www.osen.co.kr/articl... ( English )

Lee Joon-ki are o privire insetata

 

Lee Joon-ki a devenit Motanul inlcatat din "Shrek".

Drama MBC,  "Two Weeks", a arătat imagini de la filmari.

Intr-una din imagini Lee Joon-ki are privirea ca Motanul Incaltat din "Shrek".

Lee Joon-ki  joaca rolul lui Jang Tae-san în dramă și această imagine a fost luată atunci când a descoperit într-o incapere, in timp ce se afla în mijlocul unei scenă de acțiune.

Ochii lui sunt insetati și a arata ca pisica din filmul animat.

Internautii au spus: "Lee Joon-ki și Motanul arata ca frațio", "Ambele sunt așa de drăguți", "O sa ma uit la TV" și mai mult.

Sursa:
news.jtbc.co.kr/html/... ( English )

Kim Hyun Joong si-a spus accidental numele unei foste prietene

 

Kim Hyun Joong  a dezvăluit faptul că de-a lungul anilor a fost parasit de către o mulțime de femei .

Pe 15 august in episodul din emisiunea KBS 2TV, 'Happy Together 3', el a dezvăluit: "Am fost parasit de către o mulțime de femei. Odată, chiar am fost parasit printr-un mesaj text. Ea mi-a spus: "Sa ai o viață bună" si eu i-am răspuns: "Bine".

El a adaugat: "Dar in prezent, pun totul într-o relație. Dacă ieșim, am grijă de tot. Nu pot suporta să vad o fată amețita și care sa nu știe ce să facă".

Dar, aparent, chiar și puternicul Kim Hyun Joong face greșeli. El a mărturisit: "Odată, am sunat pe prietena mea cu fostul meu nume. Am făcut o greșeala și care într-adevăr ne-a surprins pe amândoi."

Sursa:
http://www.allkpop.com/article/2013/08/kim-hyun-joong-once-accidentally-called-his-girlfriend-by-his-exs-name
Kim Hyun Joong, happy together 3

Lee Min-ho se transformă într-un bărbat adevărat


 
Actorul Lee Min-ho poate fi vazut pe coperta din septembrie a revistei pentru barbati "Esquire".

Lee Min-ho arata clasic, modern, sexy și inteligent în recentul pictorial, completand moda pentru barbatii de 20 de ani.

Lee Min-ho a revenit ca un bărbat adevărat dupa ce o buna aparte a fost doar un baiat frumos. Părul lui a devenit mai scurt și corpul său a devenit chiar mai tonifiat caci el practica navigarea pentru drama SBS,  "Those Who Want the Crown, Withstand the Weight of it - The Heirs".

Revista "Esquire", din septembrie va putea fi vazuta incepand cu data de 20 luna aceasta.

Sursa:
star.mk.co.kr/new/vie... ( English )

Kim Hyung Jun a realizat un duet cu Kota pentru ‘Always Love You’Pe 13 august, Kim Hyung Jun a lansat un cantec special de vară ‘Always Love You’, in duet cu Kota de la Sunny Hill.

In duetul ‘Always Love You’, este vorba despre o poveste dulce și romantică a doi oameni care se indragostesc. În MV, Kim Hyung Jun poate fi văzut luând un elicopter și distrandu-se cu un grup de tineri pe o insulă, bucurandu-se de aceasta evadare intr-o zi minunta de vară.

Chiar și cu programul său ocupat, Kim Hyung Jun a pus ca si-a pus toate eforturile sale în realizarea acestiu cântec, în speranța de a oferi fanilor un cadou de vara minunat.

Sursa:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lKPV3N2LCVU#at=43
always love you, kim hyung jun, kota, Kpop, SS501, sunny hill

joi, 15 august 2013

Lee Joon-soo in bratele tatalui sau

 

Actorul Lee Jong-hyuk si fiul sau Lee Joon-soo au ieșit împreună.

Cei doi au participat la ""Seoul International Kids Educational Exhibit" în COEX pe data de 15 august.

Lee Jong-hyuk avut grijă să nu-l lăse pe Lee Joon-soo sa mearga pe jos tot timpul.

Internautii au spus: "Ei sunt atât de dulci", "Sunt plini de pozne", "Ei uite, seamana atat de mult, atunci când zâmbesc", și mai mult.

Sursa:
sports.donga.com/3/al... ( English )

Siwon de la Super junior a spus: “Boa imi este cel mai bun prieten”

 

Într-o aparitie recenta ca oaspete in spectacolul SBS,Thank You, Si Won de la Super Junior a arătat că el este un prieten apropiat al lui Boa. Episodul a fost difuzat pe 9 august și este follow-upul la emisiunea de săptămâna trecută, în care au aparut Son Hyun Ju, Boa si Moon Jung Hee.

În acest episod, Boa l-a invitat pe Si Won, care este cunoscut ca unul dintre prietenii ei apropiați. El a venit la spectacol cu o mulțime de cadouri pentru ea, atingand inimile tuturor membrilor personalului.

Membrul Super Junior a spus: "Eu nu pot uita prima dată când am întâlnit-o pe Boa, pentru că am fost atât de jenat la comportamentul ei." Dar Boa ea a spus că nu-si poate aminti. El a adaugat: "Acum, am devenit atât de prietenos, incat pot spune că aș fi dispus să-i fiu manager. Chiar am numit-o "sora Boa'".

Pe langa Si Won, si actorul Yoo Hae Jin, este un apropiat  a lui Son Hyun Ju si Boa, și a altor prieteni care vor aparea in program.

Sursa:
Starnews

Park Si Hoo va reveni in Coreea la sfarsitul lunii

 

Actorul Park Si Hoo care în prezent este în California, va reveni la Coreea, la sfârșitul acestei luni. Acesta a primit mai multe demonstratii de dragoste care au ridicat întrebări și au pornit zvonuri despre o posibilă revenire.

Deoarece Park Si Hoo a fost descoperit că a făcut o sedinta foto in SUA pentru o revista japoneza, mulți se întrebă dacă el isi planifica deja revenirea. Cu toate acestea, purtatorul lui de cuvantr a spus: "Photoshot-ul a fost facut pentru un contract care a fost semnat inainte ca toate acestea a se întample, așa că a avut sedinta foto in SUA pentru a-și țină promisiunea. El a terminat totul fara probleme." Fotografiile vor fi lansate doar in Japonia.

Potrivit rapoartelor, el a plecat în Statele Unite luna trecuta. A fost, de asemenea, la o întâlnirile cu prietenii sai din California.

Un reprezentant al unei companii de divertisment a comentat: "El a primit cereri de filme și drame. Deși este inca discret, din cauza problemelor de la inceputul anului, el a primit foarte multa atenție în străinătate."

Un reprezentant al agenției sale a spus: "El isi va relua activitățile la un moment dat, dar nu chiar acum."

Deși inițial s-a ajuns la o intelegere, există încă o problemă cu CEO de la agentia sa anterioara. Cu toate acestea, s-a raportat că, atunci când se va întoarce în Coreea ei vor negocia aspectele neclarificate.

Sursa:
Nate
http://www.allkpop.com/article/2013/07/park-si-hoo-writes-a-lengthy-fan-cafe-post-after-a-photoshoot-in-th-us-label-says-hes-not-having-a-comeback-yet

Henry, de la Super Junior M, va lansa un nou EP solo

 

Potrivit unui anunt din 14 august facut de agenția sa, Henry va lansa melodia “1-4-3 (I Love You)” de pe primul său EP, in data de 23.

Piesa pop electric este un cântec plin de viață scris de NoizeBank, o echipa de compoziție organizata de către Henry însuși. Versurile vorbesc despre un băiat care nu vorbeste fluent în coreeană, dar este indragostit de o coreeanca. "1-4-3" simbolizeaza “I Love You”, cu numere.

Ember, un membru al trupei f (x), a participat la acest cântec și va canta cu Henry pe scena, de asemenea.

Sursa:
fx, henry, super jun, Superjunior, superjunior-m, TV Report

Seo Hyun de la Girls’ Generation are in vedere o noua drama SBS

 

Potrivit unui anunt din 6 august facut de SM Entertainment, agentia trupei Girls’ Generation, Seo Hyun, membra a trupei, a primit propunerea de a lua în considerare un nou serial dramă SBS, Passionate Love. Ea are în vedere sa accepte rolul, dar nimic nu a fost confirmat încă.

Serialul este o melodramă care spune povestea de dragoste dureroasă dintre doi iubiți ale căror familii sunt prinse într-o tragedie. Ea cuprinde mai multe comploturi in care sunt implicate viețile celor două personaje principale și cei care îi înconjoară.

Lui Seo Hyun i-a fost sugerat rolul principal feminin, Han You Rim, prima iubire a personajului principal de sex masculin. Han, care este o femeie frumoasa, se indragosteste un bărbat mai tânăr, personajul principal masculin, care se ascunde în spatele unei identitati false, pretinzând a fi student. Serialul va începe sa fie difuzat în octombrie 2013.

Sursa:
Passionate love, seo hyun, snsd, TV Report

miercuri, 14 august 2013

Two Weeks - Lee Joon-ki a reusit sa fuga la timp

 
In al treilea episod al dramei MBC, "Two Weeks", Jang Tae-san (Lee Joon-ki), a fost prins de poliție în prima zi de fugă.

Jang Tae-san a incercat sa scape dintr-un accident de mașină ascunzându-se într-un camion de marfă, într-o fabrică și chiar se îngroapă în nisip. Poliția au fost surprinșa să afle cât de departe sa dus în doar 8 ore.

El a reușit să scape de cătușe și s-a deghizat intr-un calator ca să se adăpostească în casa unei bătrâne. Cu toate acestea, șeful satului a apărut și Jang Tae-san a fugit din nou, de data aceasta fiind raportat la poliție.

Poliția l-a înconjurat pe munte și Jang Tae-san a fost pe punctul de a fi prins de poliție spre final. Prima zi din termenul ce-l are s-a încheiat, ramanandu-i 13 zile, până la data operatiei fiicei sale.

În previzualizare, Jang Tae-san a reușit să scape de poliție încă o dată.

Sursa:
www.newsen.com/news_v... ( English )

Lee Joon-ki: Difuzarea normala este o promisiune cu telespectatorii

 

Lee Joon-ki  si-a arătat dezamagirea pe pagina personala de Twitter pentru difuzarea întârziată a dramei "Two Weeks".

El a scris: ""Two Weeks" va fi difuzat pe timpul normal incepand de astazi. Nu uita! Te tog sa nu-ti uiti primisiunea! E cuvântul tău cu telespectatorii".

Internautii au spus: "El trebuie să fi fost foarte dezamăgit de difuzarea întârziaat", "E atât de bine în actorie", și mai mult.

"Two Weeks" a fost difuzat o oră întârziere din cauza jocului de fotbal între Coreea și Peru.

Sursa:
www.newsen.com/news_v... ( English )

Jeong Ryeo-won face afaceri cu imbracaminte

 

Actrita Jeong Ryeo-won care a putut fi vazuta ultima data jucand în drama SBS, "The King of Dramas" acum isi petrece ceva timp liber si filmeaza reclame. Este cunoscut faptul că ea a continuat un proiect cu o companie de îmbrăcăminte.

Jeong Ryeo-won a fost văzută de fani la întâlniri pentru a comunica cu oamenii legat de proiect.

Jeong Ryeo-won are de gând să joace în viitoarea drama MBC, "Medical Top Team" alaturi de Kwon Sang-woo, Joo Ji-hoon si Oh Yeon-seo.

Sursa:
www.dailian.co.kr/new... ( English )

Cum isi invata Noh Min-woo replicile

 

Noh Min-woo  a fost văzut citindu-si replicile.

Imaginile cu actorul in aceasta ipostaza au fost postate online recent. El are in mana scenariul si citeste.

Noh Min-woo  este așezat pe un scaun si poarta costumul său istoric.

Din cauza vremii calduroase, Noh Min-Woo-I se concentrează greu pe scenariu fara a face greseli.

Noh Min-woo s-a alaturat pe 7 august dramei KBS 2TV, "Sword and Flower" ca fiu legitim a lui Yeon Yeon-ge So. El si-a dovedit abilitățile sale de războinic inca de la început.

In același timp,Noh Min-woo-I este ocupat cu drama dar si canta sub numele de "Icon", în Coreea și Japonia.

Sursa:
reviewstar.hankooki.c... ( English )

Kim Beom la aeroport

 

Actorul Kim Beom a plecat in data de 15 augut de la Aeroportul Internațional Incheon în China, pentru filmarile la filmul "Detective Dee and the Rise of the Sea Dragon" regizat de Tsui Hark.

Tsui Hark este un nume cunoscut în Coreea. El a filme de succes precum "A Chinese Ghost Story", "Once Upon A Time In China" si "Swordsman".

Kim Beom  va juca rolul unui personaj care deține cheia unui caz împreună cu Angelababy.
"Detective Dee and the Rise of the Sea Dragon" este un film de acțiune si mister despre înfrângerea unei creaturi mari necunoscute si este creat în 3D. Va fi lansat în China, pe 28 septembrie.

Sursa:
www.newsen.com/news_v... ( English )

Ahn So-hee membra a trupei Wonder Girl iese in evidenta cu un stil obisnuit

 

Ahn So-hee, membra a trupei Wonder Girl, vazuta in hainele de zi cu zi.

Ahn So-hee a fost văzut jucand în drama KBS, "Drama Special - Happy! Rose Day", încă nedifuzata.

Ahn So-hee isi pune casca pentru o plimbare cu scuterul. Ea isi lasa parul pe spate, facand-o sa arate mult mai naturala. Ea poartă un tricou alb, cu pantaloni scurți si se simte confortabil iar trupul ei subțire iese în evidență.

Internautii au spus: "Ahn So-hee are corpul perfect", "E destul de nimica", și mai mult.

Ahn So-hee isi face debutul cu rolul din "Drama Special - Happy! Rose Day", in care joaca alaturi de Jeong Woong-in, So Yoo-jin si Kim Do-hyun.

Sursa:
www.tvreport.co.kr/?c... ( English )

Oh Da-eun in costum de baie in "Private Island"

 

Au fost date publicitatii secvente din filmul "Private Island".

O secventa a fost filmata pe insula Isikaki ce apartine de Okinawa. Son Eun-seo, Oh Da-eun si Kim Jin-seon au frumoase vise de iubire și amintiri amuzante. Son Eun-seo se simte atrasa de un barbat angajat si se simte mireasa lui la fel de bine. 


Shin So-yul are amintiri cu prietenul ei, dar de fapt totul este dureros în interiorul ei. Oh Da-eun de la GPL este o fată sexy care-si arată trupul fierbinte într-un bikini. Kim Jin-seon care este mireasa, este atrasa de Son Eun-seo.

"Private Island" va fi lansat in data de 29 septembrie. 


Sursa:
news.nate.com/view/20... ( Korean )

Vocea unui canteret din trupa JYJ poate fi auzita intr-un documentar

 

Cantaretul Kim Jae-joong,  membru al grupului JYJ, s-a întâlnit cu fanii lui luni seara - altfel decat deobicei. Fanii au putut vocea lui Kim intr-un documentar pe MBC, "The Zoo Is Alive 2".

În documentar, Kim a spus povesti cu animale care sunt în pericol și amenințate cu dispariția.

"Kim a primit recenzii bune in încercarea lui de a fi povestitor intr-un documentar", a declarat ieri CJeS Entertainment, agenția lui Kim. "Vocea lui dulce, dar de încredere, a putut fi ascultata vorbind despre puiii de tigru, gorile și hipopotami, pentru adolescentii care se bucură de vacanțe de vară".

Agenția a mai spus că mulți fani si-au aratat on-line entuziasmul dupa ce au auzit vocea cantaretul lor preferat într-un documentar, care s-a auzit altfel decât untr-un cântec. Multi fani i-au cerut lui Kim să facă mai multe astfel de emisiuni "Zoo", a spus cantaretul de la JYJ, care si-a aratat sentimente de dragoste reale față de animale.

Un alt membru al JYJ, Junsu, a narat, de asemenea, un episod din luna martie.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo... ( English Korean )

marți, 13 august 2013

Sunye a devenit prietena cu un delfin in Latest Sighting!

 

Sunye din trupa Wonder Girls si-a actualizat informatiile pentru fani cu cele mai recente locuri in care a filmat!

Pe 13 august, Sunye a postat pe pagina personala de tweeted: "Una dintre cele mai frumoase meserii PENTRU TOTDEANA! si am o dorinta, de asemenea!! 3, "împreună cu o poza in care apare alaturi de un delfin.

În fotografie, Sunye are pe un zâmbet splendid si hrănește un delfin. Ea este imbracata sportiv și pare să fie puțin machiata, deși încă strălucește cu frumusetea ei aparte.

A fost, de asemenea, ziua de nastere a lui Sunye pe 12 august astfel ca ea a primit o multime de mesaje de ziua de nastere de la ei JYP membrii națiunii si d ela prieteni, familie și fani de asemenea.

Sunye este acum în trimestrul doi de sarcina, tatal copilului fiind James Pak cu care s-a casatorit în octombrie anul trecut.

Sursa:
http://thekoreandrama.com/featured-korean-dramas/sunye-becomes-friends-with-a-dolphin-in-latest-sighting.html

Filme: Tin can (2013)


"Tin Can" (2013)

Regia: Ahn Kwon-tae
Distributia: Yoo Ah-in, Kim Hae-sook, Jeong Yu-mi, Kim Seong-oh, Kim Jeong-tae, Sin Jeong-geun,...

Perioada de filmare: 2012/12/04 - 2013/03/19

Intriga:
Cu actiunea in Busan, Kang-Cheol trăiește o viață fara luptă fără un loc de muncă, dar se va implica intr-o banda pentru a aduna taxele medicale necesare mamei sale.

Premiera in Coreea: octombrie 2013.


Sursa:
www.hancinema.net/kor... ( English Korean )

Lee Joon-ki joaca rol de tata

 

Actorul Lee Joon-ki o ține pe Lee Chae-mi in brate, aceasta fiind fiica lui in drama MBC, "Two Weeks", la o conferință de presă care a avut loc în urmă cu două săptămâni, în Nonhyeon, sudul Seulului.

Actorul Lee Joon-ki, care a devenit extrem de celebru în 2005 cu filmul "The King and the Clown", recent a inceput sa faie din nou vorbit odata cu rolul din noua dramă MBC, "Two Weeks". 

Criticii si fanii sunt impartiti cu parerile fata de rolul in care a Lee joaca un tată care luptă să-și salveze fiica de leucemie în timp ce lupta sa demonstreze o acuzație falsa de crimă, acesta fiind departe de imaginea pe care a avut-o pana acum. Unii se tem că este prea departe de punctele forte ale lui Lee. 

Dar, la o recenta conferință de presă, Lee a spus rolul l-a ajutat să descopere o dragoste profundă, părintească pe care n-a avut ocazia sa si-o experimenteze înainte. 

Q. Este aceasta prima dată cand joci un rol de tată? 

A. Nu mi-am imaginat ca voi juca un rol in care am o fiică. Desigur, au existat unele roluri care au fost greu de jucat, dar acest rol a fost deosebit de nou pentru mine. A trebuit să-mi exprim dragostea față de o fiică, un sentiment pe care nu l-am mai avut înainte. În fiecare zi m-am concentrat pe acest rol si am studiat, deoarece, în cazul în care emoțiile nu se simt reale, tot spectacolul va merge prost.

Q. Acest rol te face sa te gandesti mai mult la căsătorie?

A. Adevărat. Așa cum ma concentrez mai mult pe drama si sa joc rolul unui tata, m-am gândit mult la căsătorie. Si dupa un timp de gândire: "Este timpul pentru mine să mă căsătoresc?"  

Q. Ce se întâmplă de filmare?
A. Eu joc un personaj care fuge și cade. Există o scenă care ma arată cum sap în pământ pentru a ma ascunde. A fost o scenă infricosatoare pentru ca m-am simtit ca si cand as fi murit sau as fi fost îngropat.

Q. Actiunea din drama are loc în Busan la început. De ce nu folosiți dialectul din Busan?

A. Personal vorbind, mă simt confortabil vorbind în dialect, pentru ca sunt din Busan. Dar, am vorbit cu regizorul dramei și am decis vorbind în dialect as putea afecta de fapt, capacitatea mea de a ma concentra asupra personajului. Astfel încât niciunul dintre personajele principale din programul nostru nu vorbeste în dialect. Data viitoare, daca te porti bine, voi vorbi in dialect.

Q. Drama ta este în concurență cu drama  SBS, "Master's Sun", in care joaca actritele Kong Hyo-jin si So Ji-sub. Ce părere ai despre asta?

A. Deoarece genurile sunt atât de diferite, nu-mi pot dori mai mult deoarece fiecare gen de drama are publicul ei.

Sursa:
summerlee@joongang.co.kr
koreajoongangdaily.jo... ( English Korean )

Fotografia zilei

 

Voluntarii în timpul unui eveniment de promovare a cântecului popular coreean "Arirang".


Un parc acvatic plin cu turiști în Yongin, provincia Gyeonggi.

Sursa:
english.chosun.com/sv... ( English Korean )

"Good Doctor" a preluat conducerea

 

"Good Doctor" a urcat rapid in sondaje.

Potrivit Nielsen Korea, pe 12 august drama KBS 2TV, "Good Doctor" a fost evaluata la 15,3%. Acest lucru este cu 1,3% mai mare decât la episodul anterior.

Cha Yoon-seo (Moon Chae-won) se confrunta cu o Kim Do-han (Joo Sang-wook) beata și in timp el si-a dat seama ca, i-a plăcut de ea.

Ego-Kim Do-han a fost pacalit de Woo Il-gyu (Yoon Park)) și a căzut si în capacana lui Kang Hyeon-tae (Kwak Do-won) , încălcand regulile din spital, deoarece a furat un pacient pentru o operatie.

Drama MBC "Goddess Of Fire Jeongi" a fost evaluata la 9,1% și drama SBS, "Empire of Gold", a fost evaluata la 10,0%.

Sursa:
tvdaily.mk.co.kr/read... ( English )

Hong Soo-hyeon si Lee Sang-yeob vor juca impreuna in drama "Give Love Away"

 

Hong Soo-hyeon si Lee Sang-yeob au fost distribuiti în roluri principale pentru noua dramă MBC, "Give Love Away". Hong Soo-hyeon va interpreta rolul lui Song Mi-joo, un personaj tanar, dar sincer. Ea e un angajat contractual la o bancă, dar este întotdeauna e greu cu lucrul.

Hong Soo-hyeon a fost recunoscuta pentru personajele feminine pe care ea le-a jucaT în drame, de la proiectele anterioare pana în prezent. Ea se va avea un rol realist de o femeie moderna, care trebuie să trăiască în societatea de astăzi.

Pe de altă parte, Lee Sang-yeob preia rolul lui Jeong Jae-min, un personaj imatur, dar caută o persoana profunda. El crede foarte mult in Song Mi-joo, deși nu arata, si are o amintire dureroasă cu părinții săi de pe vremea când era foarte tânăr.

Recent, Lee Sang-yeob a fost un personaj care protejează femeile lider și Jeong Jae-Min în "Give Love Away" va fi Daddy Long Legs.

"Give Love Away" va fi difuzata în luna septembrie, după "Gold, Appear!".

Sursa:
www.newsen.com/news_v... ( English )

Sunmi, fosta componenta a Grupului Wonder Girl isi pregateste revenirea in lumea muzicala
 

Sunmi, fosta componenta a grupului K-pop, Wonder Girls,  este un pas mai aproape de intoarcerea pe scena de divertisment, lansand ieri primele imagini teaser pentru revenirea ei solo.

Agenția ei JYP Entertainment a lansat trei fotografii ale pe site-ul oficial al agenției.

În imagini, Sunmi pare relaxata, are părul colorat in roz si tuns bob, si poarta un tricou pe care are scris mesajul: "But I'm shy" - "Dar, eu sunt timida".

"Acest album o va arata pe "reala" Sunmi", a declarat JYP Entertainment, potrivit presei locale. "Fanii se pot aștepta sa vada o mulțime de schimbări în viitorul apropiat".

Videoclipul pentru noul ei cântec, "24 Hours", va fi lansat pe 20 august și PE digital va aparea online, pe 26 august

Sursa:
koreajoongangdaily.jo... ( English Korean )

Lee Byeong-heon si Lee Min-jeong au plecat in Maldive


Actorul Lee Byeong-Heon si Lee Min-jeong au plecat la Maldive ca parte a lunii de miere.

Cei doi au ajuns pe 12 august la Aeroportul International Incheon si purtau haine confortabile, cum ar fi tricouri in carouri și blugi cu jacheta.

Ei au pozat și a zambit larg catre presa aflata in aeroport.

Lee Byeong-Heon and Lee Min-jeong vor petrece 10 zile in Maldive înainte de a petrece restul lunii de miere un casa lor din Gwang-joo.

Cei doi s-au căsătorit in data de 10 august, la  Grand Hyatt Hotel.
 
 

Sursa:
star.mbn.co.kr/view.p... ( English )

Ruby's Ring: Lee So-yeon a facut poze cu colegii din drama

 

Lee So-yeon a facut o fotografie impreuna cu colegii actori si actrite din noua drama KBS 2TV drama "Ruby's Ring" și a postat-o pe Twitter.

Kim Seok-hoon, Lim Jeong-eun, Park Kwang-hyun and Byeon Jeong-soo zambesc din toata inima si fac un "V" cu mâinile lor.

Lee So-yeon a spus: "Am primit cadouri din partea regizorului și am facut o poză! Difuzarea primului episod din drama "Ruby's Ring" nu este prea departe!"

In imagine, Lee So-yeon are in mana un tort pe care scrie "Ruby's Ring".

In serialul "Ruby's Ring" este vorba despre două surori care fac schimb de chipuri și destine într-un accident și vor trăi două vieți diferite.

Distributia ii include pe: Lee So-yeon, Kim Seok-hoon, Lim Jeong-eun, Park Kwang-hyun, Byeon Jeong-soo, Lee Hyeon-woo, Kim Ga-yeon, Park Jin-joo, Ha Joo-hee, Jeong Dong-hwan, Kim Seo-ra si Kim Yeong-wook.

Sursa:
www.etoday.co.kr/news... ( English )

"Tears of Heaven" ii confirma pe Hong Ah-reum si Seo Joon-yeong

 
"Tears of Heaven" si-a confirmat personajele principale.

tvN a anunțat in data de 13 august că Hong Ah-reum, Seo Joon-yeong, In Gyo-jin si Yoon Seo sunt cei mai importanti membri ai viitoarei drame "Tears of Heaven".

"Tears of Heaven" este despre o fată care își dă seama că a fost abandonată de mama ei de două ori și caută răzbunare și o mamă care sa știe ea este fiica ei, dar alege să lupte cu aceasta pentru propria lăcomie.

Hong Ah-reum preia rolul lui Yoon Cha-Yeong, un personaj îndrăzneț și puternic, care in timp isi face propria viață în ciuda faptului că ea știe că ar fi fost abandonată de mama ei de două ori.

Seo Joon-yeong si In Gyo-jin sunt cei doi bărbați care o înconjoară în viața ei.

Lee Ki-Hyeon a crescut la orfelinat, impreuna cu Yoon Cha-Yeong ca frate si sora, dar este adoptat de o familie bogată și devine un tinar din elita.

Jin Hyeon-woong, rol jucat de In Gyo-jin este un personaj dur și rebel care provine dintr-o istorie de familie demnă de milă, dar este un gânditor profund, care are sentimente pentru Yoon Cha-yeong.

Yoon Seo preia rolul prietenei din licei a lui Yoon Cha-yeong și si joaca rolul lui Jin Jane, fiica unei familii bogate, care creează tensiune jurul lui Lee Ki-hyeon.

"Tears of Heaven" este produsa de Bae Jong-byeong, si vorbeste despre o mama si fiica sa născuta cu o soarta îngrozitoare și relațiile din jurul lor. Cele patru personaje principale nu sunt unice în felul lor, dar toate cauta sa fie bune, de asemenea ".

"Tears of Heaven" va fi difuzat incepand cu 23 septembrie.

Sursa:
www.asiatoday.co.kr/n... ( English )

luni, 12 august 2013

Jo Han-Seon va reveni cu o drama?

 

Jo Han-seon se gandeste sa lucreze cu Kim Su-hyun.

Jo Han-seon în prezent se gandeste sa joace in drama "She Gets Married Thrice". Nu se zice inca daca decizia a fost luata, dar se va decide în curând.

"She Gets Married Thrice" a fost scrisa de  Kim Su-hyun și va fi produsa de Jeong Eul-yeong. Seo Yeong-hee si Eom Ji-won au confirmat participarea în această dramă și Han Ga-in si Song Chang-ee sunt înca in negocieri.

Jo Han-seon a fost văzut doar în filme în ultima vreme. "April Kiss" din aprilie 2004 a fost ultima dramă in care a jucat.

Sursa:
www.newsen.com/news_v... ( English )

Lee Min Ho – Cel mai frumos semn al victoriei!


Mi se pare mie sau Lee Min Ho este foarte frumos in fotografia asta?!

Sursa:
http://en.korea.com/leeminho/board/lee-min-ho-cheese/
Lee Min Ho

Fotografia zilei

 

Copiii invinsi de căldură la o fântână din Gwanghwamun, Seul.

Sursa:
english.chosun.com/sv... ( English Korean )

Jo Jae-hyeon a castigat premiul de "Cel mai bun Actor" la Festivalul de Film de la Montreal

 

Actorul Jo Jae-hyeon a luat premiul pentru Cel mai bun Actor la a 17-a Editie a Festivalului de Film de la Montreal care s-a încheiat pe 7 august.

"The Weight" este un film prezentat sub titlul 'The Sad Story of Jeong' și care spune diverse povești ale diferitilor oameni din jurul cocoșatului Jeong.

Jo Jae-hyeon a acceptat sa joace în acest film fiindca i s-a parut oportunitate.

Sursa:
etv.sbs.co.kr/news/ne... ( English )

Joo Jin-mo va juca in drama "Empress Ki" impreuna cu Ha Ji-won

 

Actorul Joo Jin-mo a fost distribuit in drama MBC, "Empress Ki".

El va juca rolul celui de al 28-lea rege, Chung-Hae. El este un rege din vremurile Koryo și care intră în conflict cu împăratul Yuan pentru Regina Ki (Ha Ji-won).

"Hwatu" este o dramă bazată pe viețile reale ale personajelor reale. Ha Ji-won este Regina Ki. Drama este scrisa de Jang Yeong-cheol si Jeong Kyeong-soon și produsa de Han Heui.

Drama va fi difuzata în octombrie, după "Goddess Of Fire Jeongi".

Sursa:
starin.edaily.co.kr/n... ( English )

"Lee Soon-sin is the Best" este in varful audientei

 

Drama KBS 2TV, "Lee Soon-sin is the Best" s-a clasat pe primul loc in week-end.

Potrivit Nielsen Media Research, de pe 12august, "Lee Soon-sin is the Best" a fost evaluat la 26,6%.

Acest lucru este cu 2,9% mai mare fata de episodul anterior și reprezinta cel mai mare record în rândul tuturor dramelor de week-end.

Drama concurenta MBC, "Gold, Appear!" a fost evaluata la 17,6% și "Scandal" a fost evaluata la 14,4%. Drama SBS, "Wonderful Mama" a fost evaluata la 7.0% și "Goddess of Marriage" a fost evaluata la 9,6%.

Între timp, cu doar patru episoade mai mult, Lee Soon-shin (IU) si Song Mi-ryeong (Lee Mi-sook) au intrat într-un nou conflict cu o problemă nouă. S-a dovedit că a fost implicata în moartea lui Soon-Shin, tatăl lui Lee  Chang-hoon (Jeong Dong-hwan).

Kim Jeong-ae (Ko Doo-sim), de asemenea, a aflat despre acest adevăr.

Sursa:
star.moneytoday.co.kr... ( English )

Arsita a cuprins Coreea


Căldură arzătoare a cuprins de joi întreaga țară, în Ulsan temperatura crescand la 38,8 grade Celsius, potrivit biroului de vreme din oraș.

Oficial asta a fost cea mai ridicată temperatură în cei 81 de ani de cand au inceput  sa fie stocate datele meteorologice pentru oraș.

Potrivit Administratiei de Meteorologie din Coreea, mercurul din termometre, de asemenea, s-a ridicat dincolo de 37 de gradeastfel, în Uljin (37,8 grade), Milyang (37,6 grade), Gyeongju (37,4 grade), și Pohang (37,2 grade), și la 35 de grade în Jeonju (36,9 de grade), Daegu (36.8 grade), Gangneung (35,9 grade), și Daejeon (34,1 grade).

Pietonii sclipeau în ceață facuta de căldură, cand treceau un drum în Yeouido, Seul joi (foto sus).

În Seul, temperatura medie zilnică a ajuns la 32,8 grade.

Valul de căldură a redus numărul de turiști pe plaje sau văi. Cate 1.500 sau 1.600 de turisti vizitau până săptămâna trecută Mangyangjeong Beach în Uljin, in nordul provinciei Gyeongsang, numar care s-a diminuat la doar 850 de joi.

"Mulți oameni stau în interiorul cladirilor, din cauza temperaturilor ridicate de la amiază", unii dintre angajații de la centrul de servicii de plajă spunand: "Mulți turiști vin de multe ori la sediul nostru care are aer condiționat, pentru a scăpa de căldură".

Au fost si victime. Un bărbat de 54 de ani, s-a prăbușit pe un șantier de construcții în nordul provinciei Chungcheong miercuri după-amiază. El a fost dus la spital, dar a murit a doua zi. Aproximativ 2.500 de pui au murit în căldura sufocantă din Haenam, South Jeolla in acea zi.

Valul de căldură din timpul verii rămâne până la mijlocul lunii august, cu mercurul din termometre ridicandu-se la peste 30 de grade în întreaga țară sâmbătă și duminică.

Sursa:
english.chosun.com/si... ( English Korean )