sâmbătă, 24 august 2013

Povestea de dragoste dintre Jang Keun Suk si Yoona va fi lansata in cinematografele din JaponiaCele doua partiel ale dramei "Rain Love", care au fost difuzate în Coreea în prima jumătate a anului trecut, vor fi lansate luna viitoare, ca un film, în cinematografele din Japonia, potrivit spuselor unui oficial al dramei, a precizat Color vineri, compania ce o reprezeinta pe Yoona.

Potrivit aceluias oficial, cele 20 de parti ale dramei vor fi supuse unei re-editari de catre un regizor japonez de film, pentru a arata cele mai importante momente și principalele părți ale serialului, într-un film în două părți.

Prima parte este programata pentru a fi lansata pe 20 septembrie și se va concentra asupra trecutului personajelor, în timp ce a doua parte este programata pentru a fi lansata pe 11 octombrie și se va concentra pe prezent, a adăugat oficialul.

Cu toate acestea, numărul de cinematografe, în care filmul va fiprezentat, nu a fost încă decis și nu există planuri pentru ca acesta să fie lansat în Coreea, a declarat oficialul.

Stabilita în anii șaptezeci și în ziua de azi, "Love Rain" este o poveste de dragoste de peste două generații, cu Jang Keun Suk și Yoona care joacă rol dublu.

Sursa:
http://en.korea.com/jangkeunsuk/board/jang-keun-suk-girls-generation-yoonas-romance-to-hit-japan-theaters/
10asia, jang geun suk, Jang Keun Suk, Love rain, yoona

Dragutul de Jang Geun Suk!Oita Jang Geun Suk!!!!

Sursa:
http://en.korea.com/jangkeunsuk/board/cute-keun-suk-ang/

Fotografii de nunta cu Jang Keun Suk si Yoona

 

Cuplul perfect din "LOVE RAIN". Sunt foarte incantata de acest cuplu!!!

Sursa:
http://en.korea.com/jangkeunsuk/?p=32213

There Is No Beautiful Farewell (2013)


"There Is No Beautiful Farewell" (2013)

Regia: Lee Sang-hwa
Distributia: Go Soo-hyeon, Hwang Jeong-ah,...

Intriga:
La o cabină pustie, unde nimeni nu ajunge, un barbat se intalneste cu o femeie tânără. Se uită la femeia care este inconștienta. El începe să suspine si incepe sa se dezbrace. Apoi, el are contact cu ea. Și finalul șocant este ...

Data lansării în Coreea: 2013/08/22

Sursa:
www.hancinema.net/kor... ( English Korean )

vineri, 23 august 2013

Lee Min-ho in focurile dramei "The Heirs"

 

Lee Min-ho arata mai tânăr ca niciodată.

Lee Min-ho a postat o imagine cu sine tinand in mana scenariu dramei "Those Who Want the Crown, Withstand the Weight of it - The Heirs" și a scris: "Heritors cel care vrea să poarte coroana, să poarte coroana! Prima zi de filmare".

El a pierdut in greutate prin dieta și părul lui brun pare atat de frumos.

Lee Min-ho este actor principal in drama SBS, "Those Who Want the Crown, Withstand the Weight of it - The Heirs", care urmează să fie difuzata incepand cu data de 9 octombrie.

"The Heirs" este despre viata copiilor din familiile bogate.

Acesta este produs de Kang Sin-hyo si scris de Kim Eun-sook, si in care joaca actorii Park Sin-hye, Choi Jin-hyeok, Kim Seong-ryeong, Yoon Son-ha, Kim Woo-bin, Hyung Sik (ZEA), Krystal (FX), Kang Min-hyuk (CN Blue) si mai multi.

Sursa:
starin.edaily.co.kr/n... ( English )

Two Weeks: Park Ha-seon isi face griji pentru Lee Joon-ki

 

Park Ha-seon a fost șocata la vestea ca Lee Joon-ki a ajuns asa departe.

Jang Tae-san (Lee Joon-ki), a mers la spital pentru a o vedea pe fiica lui Seo Soo-jin (Lee Chae-mi), înainte de a pleca ilegal în Filipine.

Tae-san l-a chemat apoi Seo In-hye (Park Ha-seon). Ea a crezut că a murit si acest lucru a facut sa fie foarte confuz pentru ea. El i-a spus de ce a fugit si apoi ea l-a intrebat daca ar veni inapoi și atunci când a fost făcut ea a întrebat dacă el ar veni înapoi.

Tae-san a spus: "Arăt ca și cum aș fugi pentru a ma distra? Vreau să o salvez pe Soo-jin. O voi salva înainte de a muri".

Ea a văzut adevărul în vocea lui.

Apoi, cand el era pe cale de a închide, In-Hye i-a spus: "Nu muri".

Sursa:
www.tvreport.co.kr/?c... ( English )

joi, 22 august 2013

Lee Min Ho in revista japoneza CAN CAN

Acum ceva vreme am văzut un pictorial sexy și fierbinte cu Lee Min Ho in Esquire Magazine din septembrie 2013.  

Acum, vom vedea privirea lui dulce și fermecătoare pentru japoneză de moda CanCan Magazine pentru octombrie 2013.
 

Sursa:
http://en.korea.com/leeminho/board/lee-min-ho-in-can-can-japanese-magazine/

Rain a plecat in Tailanda pentru a participa la primul sau eveniment dupa terminarea stagiului militar obligatoriu

Rain a plecat în Thailanda pentru a participa la primul eveniment oficial după eliberarea din armată.

El a fost descoperit pe 22 august pe Aeroportul International Incheon. El va concerta la festivalul de muzică din Thailanda 'Sonic Bang', organizat de Impact Muang Thong Thani pe 24 august. Este prima sa apariție oficială dupa ce a fost eliberat din cadrul armatei.

Vor evolua artisti in fata a aproximativ 50.000 de fani la "Sonic Bang 2013", și Rain va fi unul dintre cei 30 de artiști care vor evolua in concert. Unele dintre cele mai nitabile nume care vor concerta pe includ pe Jason Mraz, Pitbull, Pet Shop Boys, Far East Movement si Epik High. Sursa: 
http://www.allkpop.com/article/2013/08/rain-spotted-leaving-for-thailand-for-his-first-event-after-discharge-from-the-army
Rain, sonic bang, thailand

Song Joong Ki s-a intalnit cu Son Dam Bi si Son Hyun Joo inainte de a pleca in armata

Song Joong Ki (28) se bucură de o noapte cu Son Dam Bi si Son Hyun Joo în ultimele zile înainte de înrolare.

Song Joong Ki (28) si-a luat rămas bun de la fani și a fost recent vazut luandu-si la revedere de la prietenii sai, inclusiv Son Dam Bi (30) si actorul Son Hyun Joo (49).

"Sports Seul" a pozat intalnirea și a descris relația strânsă dintre cele trei. Aparent, cei trei s-au întâlnit la un restaurant din Cheongdamdong, Gangnam pe 20 august, bucurandu-se de cina și au baut împreună. Song Joong Ki (28) a fost primul care a ajuns la locul faptei și râde amical salutandu-i pe Son Hyun Joo si Son Dam Bi,, care au sosit la scurt timp după. Este bine cunoscut faptul că Song Joong Ki, Son Dam Bi and Son Hyun Joo sunt prieteni buni si ca acesta din urmă este cunoscut ca are grija de colegii sai mai mici.
Așa cum am menționat mai înainte, fanii se tem de înrolarea lui Song Joong Ki (28), care va avea loc la 27 august.Sursa:
http://www.allkpop.com/article/2013/08/song-joong-ki-enjoys-a-night-out-with-son-dam-bi-and-son-hyun-joo-during-the-final-days-before-his-enlistment
Sports Seoul
Son Dam Bi, Song Joong Ki,  Son Hyun Joo

miercuri, 21 august 2013

Urarile fanilor catre Kim Nam Gil

 

Kim Nam Gil in timpul filmarilor la filmul sau, Pirates, înainte ca el sa fie internat in acea zi. După cum ați observat, el a purta pe platourile de filmare haine foarte groase, rolul sau fiind de pirat bandit.  
Temperatura curentă în Coreea este acum in medie de 30-32 de grade.

Filmarile la "Pirates" vor reincepe in data de 22 august

LUPTA KIM NAM GIL!

Sursa:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151784890281480&set=a.409460876479.204871.288913751479&type=1&permPage=1
金南佶김남길台灣中文網之討論區

Happy Birthday Kim Kibum!


Este ziua de nastere a actorului și idolului Kpop Kim Kibums! Membrul Super Junior a implinit 26 de ani de azi! Pentru unii dintre voi, ar putea fi o surpriză sa citeasca că el este membru al SuJu, pentru că nu l-am văzut cu grupul în ultimii ani.

Kibum este cu adevarat un membru, doar ca a fost in cel mai lung "concediu" din univers. A s-a concentrat de asenenea în principal pe talentul său ca actor și eu sunt sigur că l-ai văzut în Tree With Deep Roots si I Love Lee Tae Ri.

De ziua lui, putem petrece cel mai bine timpul uitandu-ne la fotografiile sale pentru că el este super drăguț, la fel ca orice Idol!Happy Birthday Kibum!!

Sursa:
http://www.dramafever.com/news/happy-birthday-kim-kibum/
Super Junior

Fotografia zilei

 

Majorete în timpul unui meci de baschet in Seul, între SK Knights si ET Land Elephants.

 

Tineri de origine coreeană din Cuba și Mexic care lăsa mesaje după ce au vizitat Pavilionul Imjingak în orașul de frontieră Paju, provincia Gyeonggi. 

Sursa:
english.chosun.com/sv... ( English Korean )

Micky Yoochun va juca in filmul lui Bong Joon-ho, "Sea Fog"

 

Micky Yoochun, membru al trupei JYJ, va fi vedeta în filmul "Sea Fog".

El a postat pe oficialJYJ SNS: "Imi pare rău pentru anunțul intarziat. Am vrut sa zic o multime de lucruri despre asta".

"Dar m-am gândit ca singura modalitate de a rambursa sprijinul ce-l primesc de la fanii mei este de a face cel mai bun rol".

"Sea Fog" este regizat de Bong Joon-ho cel care a regizat si "Snowpiercer" si vorbeste despre un echipaj de contrabandisti din marea fără de sfârșit.

Sursa:
isplus.live.joins.com... ( English )

Yeo Jin-goo a spus: As vrea sa strig, nu sunt adult inca!

   

Yeo Jin-goo , care joaca în filmul "Hwai" ce va fi lansat în luna octombrie, a ieșit cu un pictorial.

Cei de la GQ Korea s-au întâlnit cu Yeo Jin-goo. El a mai jucat în drama de succes "The Sun and the Moon" și acum, in filmul "Hwai".

Yeo Jin-goo a spus: "Personajul Hwai este ca o rădăcină adâncă. Este despre un copil crescut în mâinile infractorilor. Mi-am dorit întotdeauna să joc in filme de acțiune.

Am avut, de asemenea, o mulțime de timp pentru mine pana sa joc in acest film pentru care am fost peste masura de incantat. M-am întrebat dacă acest film este pentru mine este ceea ce inseamna atunci când cineva spune "a trage ceva pentru o lungă perioadă de timp".

Despre creșterea rapidă a actorilor și actrițelor mici, Yeo Jin-goo a spus: "Mă uit mai matur decât înainte, dar eu sunt încă intre un adolescent și copil. Vreau să țip la ei și sa spun că nu am maturizat încă. N-am îmbătat inca dar uneori, oamenii din jurul meu spun lucruri de genul, "să aibă o băutură" și simt că nu pot sa-i evit în viitor".

Colectia cu Yeo Jin-goo poate fi văzuta în numarul din septembrie al revistei GQ Korea.


Sursa:
www.osen.co.kr/articl... ( English )

O lingura de suflet

 

Cei trei membri Honey G - de la stânga, Bae Jae-hyun, Kwon Tae-hyun si Park Ji-yong - au prezentat in data de 20 august o reclama pentru albumul de debut al trupei in IFC Mall in Yeouido in Seoul.

Honey G este prima trupa creata la auditiilr spectacolului Mnet, "Superstar K". În sezonul 4 de anul trecut, Bae și Kwon au fost într-un grup numit Honey Brown, dar la sfatul juriului au facut echipa cu Park și s-au rebotezat Honey G.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo... ( English Korean )

In drama Toon "See You At School", Kim So-eun se pupa cu doi baieti

 

Kim So-eun pupici cu doi bărbați într-o singură dramă.

Drama Toon "See You At School", a lansat poze pe Facebook cu Kim So-eun care se saruta cu carismaticul lider Seo Kang-joon si artistul Gong Myeong în diferite locuri.

Scena sarutului poate fi văzut în "See You At School", incepand cu 2 septembrie și fiecare zi de luni, miercuri și vineri de la 8 dimineața.

Sursa:
www.sportsworldi.com/... ( English )

Lee Min-ho si Park Sin-hye in drama “The Heirs”

marți, 20 august 2013

Jang Hyuk plimbare cu un leu pentru Cosmo


Jang Hyuk este peste tot și ne place. Actorul din  Chuno arata mai frumos ca niciodată în această lună a lui Cosmo. Actorul de 36 de ani, este imbracat, într-o cămașă cu cravată și este călare pe un leu de plus, și da, un leu ce pare real, nu un câine deghizat in leu.

Intr-o fotografie el poartă o vestă fără mâneci, cămașă și sandale, iar în următoarea fotografie poarta un top din tricot clasic. În ultima fotografie, Hyuk dovedește că chiar și atunci când poarta hainele care nu-l arata bine, isi pun o geaca de piele pe umăr.Sursa: 
http://www.dramafever.com/news/jang-hyuk-rides-a-lion-for-cosmo/

Debut pe marele ecran a lui Yeo Jin-gu in thriller-ul Hwa-yi: The Boy Who Swallowed A Monster


Prima dată când am auzit despre acest film, era numit doar Hwa-yi și vag descris ca povestea unui tânăr care pornește într-răzbunare împotriva părinților care l-au crescut.

Titlul a fost acum extins la Hwa-yi: The Boy Who Swallowed A Monster, unde numele personajului lui Yeo Jin-Gue este Hwa-yi, si el este, asa cum spune în previzualizare, "un pic diferit fata de noi."

Hwa-Yi este crescut de cinci infractori, neștiind nimic din trecutul lui, dar creștere relativ normal. Dar lucrurile încep să ia o întorsătură după ce el "se confruntat cu el", și începe" o transformare imprevizibila" care napusteste peste adolescentul care cauta o cale de conflict și răzbunare.

Avem de a face cu ceva paranormal aici, sau este mai mult de un thriller simplu? În ciuda faptului că sunt mai multe întrebări decât răspunsuri, îmi place posterul de mai jos, care descrie băiatului cu jumătatea inferioară crescand ca niste rădăcini de copaci, probabil, o metaforă pentru secretul originii sale, sau poate un semn ceva mai mult literar.

Hwa-yi: The Boy Who Swallowed A Monster va fi lansat in octombrie.


Sursa:
http://www.dramabeans.com/2013/08/yeo-jin-gus-big-screen-debut-in-thriller-hwa-yi/
No Cut News

Kim Nam Gil - In culisele reclamei la Off Road

Nu este într-adevăr frumos pictorialul la  off-road? Pozele pentru acest pictorial sunt o previzualizare la  ce va urma din nou nou! 

Așteaptă o secundă! Kim Nam Gil, a fost la spital. A fost tratat imediat astfel ca, după o zi de relaxare la domiciliu, complet odihnit, va reveni unde-i e locul.

Osean a declarat ca actorul Kim Nam Gil a fost internat pentru o zi, din cauza oboselii şi filmarilor in condititi grele, actorii trebuind sa poarte costume istorice groase. Agenţia a anunţat că filmul va continua filmarea in data de 22 august. 

Este de asteptat ca premiera filmului de 10 miliarde este de aşteptat să aibă loc spre sfârşitul acestui an. 

Sursa:
http://blog.naver.com/offroadkr?Redirect=Log&logNo=30174367533 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151782589931480.1073741851.288913751479&type=3
http://kimnamgilfanlcubturkey.blogspot.ro/

Ji Jin-hee va juca in filmul chinezesc "Helios"

 

Actorul Ji Jin-hee se afirma si pe piața asiatică, cu un film chinezesc.

Ji Jin-hee are in plan sa joace in filmul chinezesc "Helios".

Regizorii sunt Sunny Luk si Leong Lok-man care sunt co-regizorii filmului  "Cold War", care a deschis cea de a 17-a Editie a Festivalului International de Film de la Busan. Cei doi s-au întâlnit cu Ji Jin-hee anul trecut în timpul acestui festival.

Potrivit unui membru al personalui, Ji Jin-hee este cunoscut în China pentru "Dae Jang-Geum" și cei doi regizori au insistat din greu pentru a-l aduce sa joace in film.

Ji Jin-hee a avut in 2005 o apariție specială în filmul chinezesc "Perhaps Love". De asemenea, el a apărut în 2011 in filmul "On The Street". Aceasta este prima dată pentru Ji Jin-hee cand va juca într-un film comercial destinat exclusiv pieței asiatice.

In filmul "Helios" este vorba despre un grup de oameni de stiinta din Hong Kong, care se lupta pentru a rezolva problema armelor nucleare care amenință Asia, .

Sursa:
sports.hankooki.com/l... ( English )

O colectie de fotografii cu Park Sin-hye in blugi

 

Actriță Park Sin-hye a fost model pentru o colectie de blugi.

S.A.L.T Entertainment a arătat imagini cu Park Sin-hye în colecția de iarnă Jambagee Jeans. Ea poartă o jacheta denim și pantaloni skinnies fiind provocatoare și sexy.

Un membru din personalul acestei colecției a spus: "Park Sin-hye este un model inocent, sexy și activ caruia ii arde ochii. Ea atrage 200% din ceea ce ne dorim de la un model și afișeaza culorile reale ale blugilor".

Park Sin-hye isi afișeaza toate ei si senzualitatea pe site și chiar a reușit să exprime multe tipuri de emotii, pentru care a fost aplaudata.

Park Sin-hye a inceput filmarile la drama SBS, "Those Who Want the Crown, Withstand the Weight of it - The Heirs". 


Sursa:
news.nate.com/view/20... ( Korean )

Kim Nam-gil, care in prezent filmeaza pentru "Pirates", a ajuns la spital

Kim Nam-gil a ajuns la spital. El a prezentat semne de deshidratare în timpul filmarilor la "Pirates" si a avut nevoie sa fie internat. Kim Nam-gil nu a avut timp sa se odihneasca dupa drama KBS 2TV, "Shark" și astfel epuizarea s-a acumulat, pe fondul unor probleme medicale mai vechi. 

Internautii au spus: "Oamenii au nevoie să se odihnească", "Sper să recupereze curand", și mai mult. "Pirates" in care joaca rol principal Kim Nam-gil este un blockbuster de 10 miliarde de won si ii mai are in distributie pe Son Ye-jin, Yoo Hae-jin, Lee Kyeong-yeong, Oh Dal-soo, Ahn Nae-sang, Choi Seol-ri și mai mult. 

Sursa: 
news.jtbc.co.kr/html/... ( English )

De ce a plans Lee Min-jeong in rochie de mireasa?

 

In numarul din septembrie, revista ELLE a lansat imagini cu Lee Min-jeong în rochie de mireasa.

Lee Min-jeong a declarat într-un interviu: "Am fost supărat pe faptul că Lee Byeong-Heon a menționat la televizor că el nu a înțeles de ce a trebuit să facă o propunere, insa propunerea sa sinceră a ajuns la mine. Nu m-am putut opri din plâns".

Internautii au spus: "Ea arata asa de bine în rochie de mireasa", "Ea arata la fel de bine și alaturi de Lee Byeong-Heon", "Sunt gelos", și mai mult.

Sursa:
www.dt.co.kr/contents... ( English )

Atentie, se trage din toate partile!!!

 

Pe 19 august, actorii Han Ji-sang si Lisa s-au fotografiat la un eveniment de presa pentru viitorul muzical "Bonnie and Clyde", ce a avut loc la teatrul CGV  în Cheongdam-dong, sudul Seulului.

Atentie, se trage din toate partile!!!

Sursa:
koreajoongangdaily.jo... ( English Korean )

EP-ul "I" al cantaretului Kim Jae Joong, lansat in luna ianuarie, este inca popular in Coreea si in alta tari

 

Potrivit unui anunt din 20 august facut de agenția lui Kim Jae Joong, C-JES Entertainment, videoclipul piesei principale “Mine” din primul EP solo, I, a înregistrat peste 25.000 de vizializari, pe Inweta, cel mai mare site de muzică si film din China.

Agenția a spuns: "EP-ul solo a lui Jae Joong câștigă popularitate în mod constant. Acesta a înregistrat un număr uimitor de vizualizari pe un site chinezesc și, de asemenea, s-a plasat pe locul sapte la vânzări record pentru prima jumătate a acestui an, conform Gaon Chart."

PE-ul a fost vandut in 14.000 de exemplare, iar versiunea reambalata, Y, care include doua piese noi, “Only Love” si “Kiss B”, a vandut imadiat cele 50.000 de exemplare car au fost emisae. PE-ul a fost de asemenea ales drept cel mai bun album pentru prima jumătate a anului de catre Sinara Record.

Agenția adaugă: "Acest EP este de foarte buna calitate. De exemplu, la realizarea lui participand si vocalistul legendarei trupe de rock "Sinawi", iar Jae Joong este tot mai popular în străinătate, datorita turneelor sale solo. Deși el a avut în Coreea doar un număr limitat de apariții la TV, el câștigă popularitate în mod constant.

Sursa:
JYJ, kim jae joong, Starnews

Fotografie din aer de la concertul trupei TVXQ pe Stadionul Nissan in Yokohama, Japonia

 

Agenția trupei TVXQ, SM Entertainment, a dat publicitatii o fotografie aeriană de la concertul grupului, din 18 august, ce a avut loc la Nissan Stadium din Yokohama, Japonia, la care s-au adunat 72.000 de fani. Luminile colorate au facut o priveliște magnifică.

Nissan Stadionul este un loc foarte râvnit de mulți muzicieni japonezi, iar TVXQ este primul grup coreean care a concertat acolo. Grupul a atras pe 17 și 18 august o audiență totală de 144.000 de fani.

Concertele grupului TVXQ din Osaka, Kyoto, Hokkaido, Hiroshima si Okinawa au fost difuzate în direct în Japonia la 38 de cinematografe.

Sursa:
Starnews, TVXQ

luni, 19 august 2013

Lee Young Ae, cea mai superba actrita din Coreea

Toata lumea si-a pierdut graiul dupa ce a vazut fotografia aceasta recenta cu Lee Young Ae.

Eleganta, stilata ... 

Abia astept sa revina cu un nou proiect dar se pare ca momentan singurul proiect sunt cei doi copiii frumosi pe care ii are. Sursa:
http://en.korea.com/k-stars/?p=18281
Gorgeous, Korea, Lee Young Ae

City Hunter: Lee Min Ho in kimono

♥.♥I love you Lee Yoon Sung ♥.♥

Lee Min Ho

Sursa:
http://en.korea.com/leeminho/board/city-hunter-lee-min-ho/ city hunter,
Lee Min Ho, Lee Yoon Sung

Seungri, membru Big Bang lanseaza un teaser video cu încărcatura sexuala la al doilea EP solo, Let’s Talk About Love

 

Pe 16 august Seungri a lansat un video teaser la al doilea EP solo, prin intermediul blog-ului oficial al agentiei YG Entertainment. Seungri nu apare în film dar apar in scenele cu încărcătură sexuală, doua modele, de sex masculin și feminin.

Acest videoclip este cotat la + 19 discretie (echivalentul unui "Rated R", în America), astfel încât este nevoie ca privitorul să confirme daca este sau nu de vârsta potrivita.

Membrii Big Bang, G-Dragon și Taeyang, de asemenea, au participat la album, iar aceasta este prima dată cand cei trei membri cand cânta împreună, de la debutul lor.

Seungri a scris toate piesele de pe EP. El va lansa cantecul “Let’s Talk About Love” pe 19 august și un EP-ul complet pe 21 august.

Sursa:
big bang, bigbang, seunri, TV Report

Soshi Social: Taeyeon si Yuri Love au viata de noapte in Las Vegas, Hyoyeon și Jessica Hang pe dinafara

Acum o săptămână, fetele de la Girls 'Generation: Taeyeon, Yuri, Sunny, și Hyoyeon au posta fotografii cu vacanța în Las Vegas

Aparent, Taeyeon, Yuri, Sunny, Hyoyeon, Jessica și Tiffany au lua o vacanta impreuna în Las Vegas, petrecand o ultima săptămână in oras. 

Deși cel mai recent aforism de promovare la Sin City este “What happens here, stays here”, fetele din grup si-au ținut fanii fericit cu imagini cu ele l adistracție, la cumpărături ș ichiar doarmind.

Soompi a colectat toate o fotografile cu fetele in Las Vegas.
  Ce a iesit, vedeti mai jos:

Pe 18 Aug, Taeyeon a scris: "O frumoas avedere de noapte":

Taeyeon_8.18.2013

Pe 18 august, Yuri a scris: "Las Vegas. [Poza] Totusi, chiar nu știm nimic despre hip-hop"

Yuri-1_8.18.2013

Pe 18 august, Yuri a scris: "Este in zori?!"

Yuri_8.18.2013 

Pe 16 august, Yuri a scris: "Kya ~ Tremur # Vegas." Yuri a vazut spectacolul “La Reve–The Dream” intr-un Las Vegas al opulentei?

Yuri-2_8.18.2013 

Pe 14 august Hyoyeon a scris: "E rece"

Hyoyeon+Jess_8.14.2013

Pe 14 august, Hyoyeon a scris: “Hehe Coca Cola lol~~~.”

Hyoyeon_8.14.2013

Pe 16 august, Taeyeon a scris: “Yaha~ #toatalumeaefilmata.”

Taeyeon_8.16.2013 

Pe 15 august, Taeyeon a scris "Fotografie cu Tiff / timp disproportionat / Pentru că nu ma puteam vedea cum dorm, e atât de uimitor."

Taeyeon_8.15.2013

Pe 14 august, Taeyeon a scris:
“Capsuni + Lamaie !! # nealcolizat # cocktail # ♥bunacuvintedelicioase ♥.”

Taeyeon_8.14.2013

Pe 13 august, Taeyeona scris: “WOW” Taeyeon a fost la un Hard Rock Cafe in Las Vegas?

Taeyeon_8.13.2013

Pe 15 august, Sunny a scris: "Adorata mea Jessi cu adoratul meu Sponge Bob ♥ Cu a mea Bubu Bobo Baba Lala Lulu ~ Jess! # SpongeBob # Vegas # MWA "

Sunny+Jess_8.15.2013

Sursa:
http://thekoreandrama.com/featured-korean-dramas/soshi-social-taeyeon-and-yuri-love-the-las-vegas-nightlife-hyoyeon-and-jessica-hang-out.html