joi, 26 septembrie 2013

Yoo Ah-in si Jeong Yu-mi in Harper's Bazaar

 

Yoo Ah-in si Jeong Yu-mi care sunt parteneri in filmul "Tough as Iron" au pozat pentru Harper's Bazaar.

Sursa:
http://www.hancinema.net/photos-yoo-ah-in-and-jeong-yu-mi-in-harper-s-bazaar-60798.html

Jo Yeo-jeong a optat pentru doua filme


Actrita Jo Yeo-jeong, care a jucat în filmul din 2012, "The Concubine", pare să fi devenit o marfă fierbinte în cercurile de film coreene, cu cele două roluri pe care tocmai le-a anuntat.

Jo aconfirmat ieri că a optat pentru un thriller intitulat "Point Blank", la doar câteva zile după ce a primit rolul principal in drama "Human Addiction".

În "Point Blank", un remake al thriller-ul de acțiune 2010 franceză "A bout portant", Jo se va juca soția unui rezident spital, care este răpit de un criminal.

Fanii lui Jo par incantati de rol, deoarece este prima dată când actrița va juca într-un film de actiune.

Actorul Ryoo Seung-ryong, surpriza din acest an din "Miracle in Cell No.7", Lee Jin-wook, de drame ale canalului tvN,  "I Need Romance 2012" and "Nine: Time Travelling Nine Times", si actrita Kim Seong-ryeong, care a jucat in drama SBS, "Yawang", au fost, de asemenea, distribuiti în film.

Jo Yeo-jeong ia parte la Festivalul Coreean de Film din Atlanta, împreună cu Ryoo și alte celebrități coreene. Festivalul va dura până sâmbătă.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo... ( English Korean )

Fotografia zileiModelele care prezintă un spectacol de moda la Ambasada Marii Britanii din Seul, pentru a marca a 60-a aniversare a încoronării reginei Elisabeta. / Stiri!


Sursa:
english.chosun.com/sv... ( English Korean )

Start pentru "Secrets""Secrets" (2013)

Regia: Baek Sang-hoon, Lee Eung-bok
Scenariul: Choi Ho-cheol
Canal de difuzare: KBS
Distributia: Ji Seong, Hwang Jeong-eum, Lee Da-hee, Bae Soo-bin, Lee Deok-hwa, Kang Nam-gil,...

Draqma de miercuri si joi de la ora 22:00

Intriga:
O femeie merge la închisoare pentru iubitul ei, care a provocat un accident rutier, dar  in cele din urma este tradata de acesta.

Sursa:
www.hancinema.net/all... ( English Korean )

Kim Ah-joong, toata-n roz

Actrita Kim Ah-joong a fost văzuta pe data de 26 septembrie plecand de pe Aeroportul Internațional Incheon, pentru a promova filmul "Amazing", in care a jucat recent.

Ea a jucat in filmul de aventuri "Amazing", care este o colaborare între SUA și China.

Regizat de Sherwood Hu, "Amazing" este o colaborare, de 20 de miliarde de woni, intre SUA și China, bazat pe un joc on-line fantezist numit "Basketball Revolution". Kim Ah-joong va juca rolul lui Lee Rin, prietena lui Kang Ha (Huang Xiaoming), cel mai mare director de tehnologie din lume.

Sursa:
star.mbn.co.kr/view.p... ( English )

Master's Sun: Poza cu Han Bo-reum si L

 

L de la Infinite și actrița Han Bo-reum care au jucat in "Master's Sun" au facut o poză împreună.

Această imagine a fost postata de Han pe pagina personala de Twitter cu comentariul: "Joo Joong-una, Joo Joong-două, Joo Joong-trei".

Cei doi au jucat impreuna in primele episoade ale dramei și se prezintă împreună în imagine.

Internautii au spus, "Ei trebuie să fie apropiati", "Ei arata bine împreună", "Sunt atât de frumosi" și mai mult.

Sursa:
mbn.mk.co.kr/pages/ne... ( English )

Lee Bo-yeong cu ruj rosu


Sursa:
www.osen.co.kr/articl... ( English )

Lee Min-ho pe o plaja din LA

 

Actorul Lee Min-ho a fost văzut in Malibu Beach, Los Angeles, pe data de 17 septembrie. El filma o scena pentru drama SBS, "The Heirs" și personalitatea lui era peste tot.

Lee Min-ho purta un costum de surf care-i arata un corp perfect, încălzind astfel platoul de filmare. A primit lecții de surf pentru a-si putea arata abilitățile astfel ca, chiar si dupa programul său de filmare el a fost ocupat.

Un purtator de cuvant a spus: "Lee Min-ho lucrează din greu, chiar fiind ocupat tot timul. Probabil a fost obosit de toate filmarile de pe plaja, dar el nu a spus nimic, îngrijindu-se de fapt mai mult pentru personal decât de el însuși ".

"The Heirs" este scris de Kim Eun-sook de la "Secret Garden" si produs de Kang Sin-hyo de la "Midas" si "Tazza". Această dramă este o comedie romantica despre elevii bogați, dragostea și prietenia lor. Povestea se învârte în jurul unei fate sărace și o grămadă de copii bogați care sunt moștenitorii celor mai bogate familii din țară.

Sursa:
starin.edaily.co.kr/n... ( English )

Ji Seong VS Kwon Sang-woo VS Lee Min-ho

 

O noua batalie a început între cele trei companii de radiodifuziune din Coreea. Drame noi, de diferite genuri, vor prelua noptile de miercuri și joi.

Prima dramă menționata este drama KBS 2TV, "Secrets".

"Secrets" a fost pre-vânduta în Japonia, China, Vietnam, Cambodgia și alte țări asiatice, chiar înainte de a fi prezentata în Coreea și spune povestea unui bărbat care se îndrăgostește de o femeie despre care se zice ca a ucis-o pe iubita lui.

În distribuție ii putem intalni pe Ji Seong, Hwang Jeong-eum, Bae Soo-bin si Lee Da-hee. Ji Seong   preia rolul unui barbat pe nume Min Hyeok care are totul, dar nu si omenia. Această dramă va aduce KBS-ul înapoi la viață în această toamnă.

Drama următoare este drama MBC, Medical Top Team", in care este vorba despre cei mai buni doctori din țară, reuniti într-un grup care lupta pentru a face miracole. Aceasta va fi difuzat incepand cu data de 2 octombrie.

În distribuție ii putem regasi pe Kwon Sang-woo ca Park Tae-sin, Jeong Ryeo-won, Shinee Minho, Oh Yeon-seo și mai multi.

Lee Min-ho cunoscut din "Boys over Flowers", se întoarce din nou ca prinț . El va juca in drama SBS, "The Heirs".

Această dramă este o comedie romantica despre levii bogați, dragostea și prietenia lor. Povestea se învârte în jurul unei fate sărace și o grămadă de copii bogați care sunt moștenitorii unor familii bogate din țară. Este scrisa de producatorul de succes Kim Eun-sook.

Această dramă cuprinde unele dintre cele mai populare vedete, inclusiv Park Sin-hye, Kim Woo-bin, Krystal, Kang Min-hyuk, Kim Ji-won-I, Choi Jin-hyeok, Hyung Sik și mai mult.

Sursa:
www.osen.co.kr/articl... ( English )

Bi Rain pe Aeroportul International İncheon

Nu vi se pare ca, de cand a revenit din armata, Rain e mult mai cumintel? Hi!


 
Sursa:
http://sunshineemine.blogspot.ro/2013/09/bi-rain-incheon-airport-26-september.html

Two Weeks: Spionul lui Jo Min-ki era Kim Jae-man

 
"Two Weeks" a relevat faptul că detectivul Kim Jae-man era spionul care trmitea informații lui Jo Min-ki.

Drama MBC,  "Two Weeks", a aratat ca Jang Tae-san's (Lee Joon-ki) contraataca, dezvăluind crimele pe care le-a facut Moon Il-seok (Jo Min-ki).

Moon Il-seok, care e cautat în toată țara, a decis să se răzbune sângeros pe Jang Tae-san. Park Cheol-gyu (Kim Jae-man), care a fost paza lui Soo-jin (Lee Chae-mi) a sunatși a spus: "Am sunat să vă dau câteva informații valoroase".

"Am vrut să vorbesc cu Moon Il-seok direct pentru ca aceasta nu este o informație obisnuita", a spus el și i-a cerut lui Moon Il-seok un miliarde woni ca sa-i dea informații despre operatia lui Jang Tae-san.

Cu toate acestea, Park Jae-kyeong (Kim So-yeon) știa deja cine era.

Sursa:
www.osen.co.kr/articl... ( English )

Daniel Henney in ELLE Korea pe luna octombrie

Sincer? Il prefer pe Daniel Henney intr-un rol decat maimutarindu-se in paginile unei reviste, fie ea de moda.

Dar, tot ce e ceva decat nimic si o sa ma uit mai cu atentie la poze, poate descopar si eu vreun scenariu logic. Hi! 
Sursa:
http://sunshineemine.blogspot.ro/2013/09/daniel-henney-elle-korea-2013-october.html

G-Dragon a invis in sondajul Best New Artist de la Fuse TV

 

G-Dragon a ieșit pe locul intai într-un sondaj realizat de American Music Channel de la Fuse TV, sondaj facut pentru a afla pe cine privește publicul ca cel mai bun nou artist al anului 2013. Sondajul a fost efectuat în trei runde. În al treilea și ultimul tur de scrutin, care a început la 19 septembrie și a tinut un minut peste miezul nopții din data de 24 septembrie, G-Dragon s-a clasat pe primul loc cu un enorm 76% din totalul de voturi, învingându-l pe K. Michelle si Danielle Bradbery.

Fuse TV a rulat prima rundă de votare la sfârșitul lunii august, fani din întreaga lume putand lua parte la votare. Fanii au avut de ales dintre 72 de interpreți din 12 genuri muzicale, cum ar fi electronică, muzica dance, rock independent, muzica pop, pop teen, pop international, hip-hop, hip-hop underground, rap, soul, muzica country, pink, și heavy metal.

In prezent G-Dragon a captat atenția cu al doilea album solo. În special, melodiile “Black”, “Coup d’état” si “Who, You?” au ocupat primul loc in programele de muzica.

Sursa:
Best New Artist of 2013, bigbang, Fuse TV, poll, TV Report

Rain va avea prima intalnire cu fanii coreeni pe 12 octombrie

 


Rain va avea prima sa întâlnire pe 12 octombrie cu fanii din Coreea, de la eliberarea acestuia din armata, la Peace Center, Universitatea Kyunghee.

Agenția sa spune: "Acest eveniment a fost organizat de către fanii lui, Rain promitand cu bucurie să participe. Această întâlnire va fi un eveniment privat, doar pentru fanii sai."

Raina a reveniit din cadrul armatei pe 10 iulie și reuniunea cu fanii sai a fost programată inițial pentru luna trecută, dar a fost amânată din cauza intarzierii pregatirilor. În cadrul evenimentului, Rain este de planificat sa interpreteze cateva dintre cântecele sale și sa converseze cu cei prezenți.

Sursa:
fanmeeting, rain, TV Report

KpopNight la Milan (Italia)

   

Pe 28 septembrie Noapte Kpop exclusivista la Milano, clubul Lime Light.

Evenimentul se numeste “KpopNight Special Party” și are intenția de a darui fanilor Kpop o noapte incredibila pe notele unor bine-cunoscute melodii coreene pînă la răsărit. Acesta este organizat de Asociația Culturală KpopItalia, care a organizat deja multe alte KpopNights în diferite restaurante coreene în Milano.

Mai mult decât atât, pentru aceasta ocazie a fost invitat un invitat special pentru a face oamenii danseze pe muzica sa: DJ SEIJIV din Paris.

Sursa:
KpopItalia
club, italy, Kpop Italia, kpop night, limelight, Milan

marți, 24 septembrie 2013

Saptamana Culturii Coreene in Italia

A doua ediție a Korea Culture Week - Săptămânii CulturiiCoreenea inceput pe23 septembriesi va tine pana indata de 30septembrie înorașulMilano, Italia.

Organizat de orașul și provincia Milano, de Consulatul Coreean și
Organizația Turismului din Coreea, ultima și prima ediție a evenmentului a obținut un mare succes și saptamana aceasta va înveseli orașul din nou.

Evenimentul este planificat sa atinga mai multe aspecte ale culturii coreene. De fapt, in fiecare zi, oamenii pot merge la cinema ca sa vizioneze filme coreene celebre, cum ar fi
“Poetry” si “The Berlin File”, sau pot vedea o interesantă expoziție de artă în care sunt expuse opere realizate de studenți coreeni sau să ia parte la două întâlniri de literatură.

Pe 28 septembrie, la Parco Sempione, va exista un laborator de creație de artă tradițională, urmată de K-Pop flashmob organizata de KpopItalia. In intreaga zi vor fi concursuri de arte martiale coreene cu o concurență așteptata.

Dacă aveți posibilitatea de a fi în Milano în această săptămână, nu nu veti pierde timpul daca veti lua parte la acest eveniment interesant și uimitor!

Sursa:
Korean Consulate Milano

Daisy (2006)

 

Nume film: Daisy

Hangul: 데이지
Reggia: Wai Keung Lau
Scenariul: Jae-young Kwak
Producatori: Hoon-tak Jung, Robbert Becker, William Kong, John D. Trapman
Imagine: Kwong Wing Chan, Shigeru Umebayashi
Data lansarii: March 9, 2006
Buget de productie: US$ 10M
Studio: IFilm Co., Ltd.
Distribuitor: Showbox
Limba: coreeana
Tara: Coreea de Sud

Intriga:

Hye Young este o fata naiva de origine coreeana care locuieste in Amsterdam cu bunicul ei. Timpul si-l petrece lucrand la magazinul de antichitati al bunicului si facand portrete turistilor, pentru 30 euro.

Park Yi este un asasin profesionist care se indragosteste de tanara, pe care o vede prima data pictand in munti, pe un camp de margarete. Intr-o zi aceasta incepe sa primeasca margarete de la un admirator secret, ea crezand ca este acelasi cu cel care i-a construit in trecut un mic pod peste un rau in munti, si caruia i-a lasat drept multumire tabloul cu margarete.

Peste cateva zile, tanara il intalneste pe Jeong Woo, care este un agent Interpol sub acoperire, fiind pe urmele infractorilor din Asia care erau localizati in Amsterdam. Hye Young crede ca Jeong Woo este cel responsabil pentru florile pe care ea le primeste in fiecare zi la aceeasi ora, iar cei doi incep o timida relatie romantica.

Totusi, iese la iveala ca cel care ii trimetea florile era de fapt Park Yi, tanarul asasin, acelasi care i-a construit si podul peste rau. Inevitabil, triunghiul amoros devine tragic, cei doi barbati ajungand la o confruntare fata in fata, in timp ce tanara Hye Young incearca sa-si dea seama care dintre cei doi este iubirea vietii ei.

Filmul reda această poveste de dragoste dramatică.

Trailer:

   

Foto:


Sursa:
http://filmeasiatice.com/?p=42
http://filme1.net/daisy-2006/
www.cine21.com & www.kobis.or.kr
http://www.oneknightstands.net/movie-review-daisy-2006/
http://www.cinemarx.ro/filme/Daisy-Daisy-114315.html

A Good Day to Have an Affair (2007)


Genul: +18 - Romantic
Cunoscut ca si: 바람 피기 좋은 날
Anul: 2007

Intriga:
Două saracute gospodine lovite de plictiseala care folosesc numele de “Dew” si “Little Bird”ca ID de messenger tanjesc dupa o evadare.

Într-o zi, când “Dew” si “Little Bird” sunt într-un motel, în camere separate cu un alt om, un poliţist vine în camera lui “Dew” si o aresteaza.

Privind scena, “Little Bird”este uimiat să afle că poliţistul este sotul ei.
Sursa:
http://www.veoh.com/watch/v568247gjrr4fbC
http://www.veoh.com/watch/v568793BDZnMHGT
http://koreanfan.com/a-good-day-to-have-an-affair/

luni, 23 septembrie 2013

Jaejoong va lansa un albumul solo in luna octombrie!

C-Jes Entertainment a confirmat faptul că Jaejoong de la JYJ isi va lansa primul album solo, la sfârșitul lunii octombrie. Ei au adăugat: "L-ai văzut pe Jaejoong ca rocker in ianuarie cu mini albumul lui. Dar primul său album ii va scoate în evidență farmecul ca vocalist."

 

Jaejoong si-a lansat primul mini-album solo, I/MINE, la inceputul acestui an si a avut un succes masiv. Mini-albumul a depasit topurile saptamanale Hanteo si Gaon în Coreea, a batut toate recordurile de pre-comandă în Japonia și a depasit topul general  iTunes în Japonia, precum si in topurile de rock iTunes în nouă țări.

Jaejoong este drept un compozitor și textier talentat și acest nou album va fi cu siguranță un punct de referinta pentru abilitățile artistului. C-Jes Entertainment a adăugat: "El lucrează în fiecare zi la înregistrare și lucrează la piesele pentru albumul său complet. Acest album va fi interesant, dulce și va fi un album de rock mai generic. El, de asemenea, va merge intr-un turneu dupa lansarea albumului pentru a-si satisface fanii dinafara și din Coreea".

Sursa:
C-JES Entertainment, I/MINE, jaejoong, JYJ

duminică, 22 septembrie 2013

Lee Seung Gi in publicatia CECİ pe luna octombrie


Acelasi Lee Seung Gi, ma uimeste de fiecare data. Inteligenta lui se simte dincolo de ecran, chiar daca e un rol de film/serial sau un pictorial. La inceput nu-mi placea acest actor sturlubatic dar am invatat sa-l ascult, am invatat sa-l privesc si acum, nu exista moment care sa nu-mi placa. 
Sursa:
http://sunshineemine.blogspot.ro/2013/09/lee-seung-gi-ceci-2013-october.html

Jo In Sung si Han Hyo Joo prezinta Colectia toamna-iarna BLACKYAK 2013

Ce-avem noi aicea?!

Pe doi dintre actorii mei cei mai indragiti i-am putut regasi intr-un pictorial de exceptie. As fi vrut eu sa-i vad impreuna intr-un serial da, cum nemultumitorului i se ia darul, savurez din plin aceste imagini care mi se par de-a dreptul minunate.

Hmm!!! Si se vede ca s-au simtit confortabil sa lucreze impreuna. Iar eu, nu pot decat spera sa-i vad si intr-un serial caci amandoi lumineaza ecranul cu frumusetea si inteligenta lor nativa.Sursa: 
http://sunshineemine.blogspot.ro/2013/09/jo-in-sung-and-han-hyo-joo-blackyak.html